Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Futbol Hep Böyle Zevk Verse (Samsunspor 7 - 5 Orduspor)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Futbol Hep Böyle Zevk Verse (Samsunspor 7 - 5 Orduspor)

Son dönemde kendi evindeki maçları kazanmakta zorlanan Samsunspor, Orduspor'a gol yağdırdığı karşılaşmayı kazanarak rahatladı. TFF'nin uygunsuz bir saate verdiği maçı iş günü ve havanın yağışlı olması nedeniyle ancak 6 bin dolayında taraftar izledi. Samsunspor'un iki farklı üstünlüğü yakalamasından sonraki bir pozisyonda hakeme küfür eden Ordusporlu Uğur Erdoğan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Konuk ekip özellikle ikinci yarıda ikisi penaltıdan olmak üzere bulduğu gollerle umutlansa da SERKAN ( 4), EMRE BALAK, KEMAL ve FURKAN'ın ayağından bulunan gollerle Samsunspor maçı 7-5 kazandı...

Maçın künyesi

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Bünyamin Gezer, Muharrem Yılmaz, Serkan Çimen

SAMSUNSPOR: Ercüment, Sinan Demircioğlu, Kenan Yelek, Zafer Şakar, Sefa (Dk. 80 Kemal Akbaba), Ömür Ejder, Emre Balak, Murat Duman, Caner Altın (Dk. 65 Furkan), Celil (Dk. 73 Hakkı) Serkan Aykut

Orduspor: Şenol, Cihan, Yiğitcan, Ali, Şenol Demirci (Dk. 58 Cem), Hanifi (Dk. 35 Erkan), Uğur Akdemir, Emre, Serkan (Dk. 57 Cafer), Uğur Erdoğan, Ümit

Goller: Dk. 5 Emre Balak, Dk. 10, 20, 40 ve 55 Serkan Aykut, Dk. 70 Furkan, Dk. 87 Kemal Akbaba (Samsunspor), Dk. 45 Emre, Dk. 51 ve 81 Ümit, Dk. 63 Cafer, Dk. 77 Yiğitcan (Orduspor)

Sarı kartlar: Dk. 12 Şenol Demirci, Dk. 12 Ümit, Dk. 59 Ali (Orduspor), Dk. 21 Sefa, Dk. 52 Ercüment, Dk. 80 Emre Balak (Samsunspor)

Kırmızı kart: Dk. 12 Uğur Erdoğan (Orduspor)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abooo .Süper maç olmuş.

Serkan 4 gol atmış hala eski formunda galiba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

LigA'da olması ilginç gerçekten böyle skorlar amatör liglerde fazla oluyor Karadeniz Derbisi süper olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

emurafu kesin yikilmistir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

harbi güzel maç oldu ama özetini izledim gerçekten süper..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ben yorumumu yaptım...5.hafta degerlendirmesine bakın...

Samsunspor cok kötü oynadı biz ondan kötü oynadık..İki takımın defansı amatörce hatalar yaptı hele kaleciler kelebek avladı..7 golün hemen hemen hepsinde kaleci senol hata yaptı...

Suat hocanın da dedigi gibi Orduspor adına konusdu sahada tam bir komedi futbol vardı dedi..10 kişi ile 5 gol attık bu sevindirici..Kırmızı göre ugur erdogan Yönetim tarafından ceza alacak..Bebce samsunsporda yenilen 5 golün hesabını sorsun...Orduspor diger maclardaki futbolun yarısını oynasaydı dün farklı kazanırdık..

Serkan cok güzel goller attı ama4.golünde kaleci senolun büyük hatası oldu adam 0dan iceri giriyor senol ise ayagına kayıyor.Beklese gol degil ilk 2 golde bosa cıktı..Valla senolda ceza gelebilir..Haftaya erciyes ile cok kritik maçımız var dspor yine verecek..Dspor ordunun macını sürekli sundan veriyormus Ordu macı verince reyting fazla oluyormus..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Müthiş maç olmuş gerçekten.Böyle bir maçı izlemek gerekirdi.Serkan Aykut süper bir maç çıkarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orduspor şenolun zeminin ve cihancanın hatası ile erken gelen gollerin artı 80 dakika on kişi oynamanın kurbanı oldu.......En çokta burnunun ucundan giden topa 3.golde el uzatmayan ilk golde kucağını açmış bekleyen altıncı golde amatör kalecinin bile yapmayacağı şekilde diklemesine topa yatan şenolun kurbanı olmuştur... Bana göre ama şunu hiç kimse göz ardı edemez maçı tvden izlemek zorunda kaldım tvden izleyenler farketmiştir maç 6-3 bitmiş gibi görünüyor ama yücel hoca panikte yüz hali telaşı korktuğunu gösteriyordu... hala ve neden korktuğuda ortaya çıktı maç 6-5 oldu ve beraberlik beklerken 10kişi oynamanın cezasını gördük ve yenildik.... Hiç kimse aklından çıkarmasın orduspor on kişi ile 4-0 geriye düştüğü bi maçta o zeminde samsunspora 45 dakikada 5 gol attı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Süper maç olmuştur.Taraftarlar gol diye ayağa kalkmaktan bıkmıştır

Ya valla bizim okul turnuvaında geçen sene bu kadar gol olmadı bir maçta.. helal valla

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk yarıyı izledim.

4-1 idi.

Samsun Ordu kalesine 5 kez, Ordu'da Samsun kalesine 1 kez(frikik) geldi.Samsun'da Caner kaleciyle karşıya karşıya atamadı.Gerisi zaten gol idi.

Samsun kalecisi çok genç idi.Her topu kaçırıyordu elinden.İlk yarıda izlediğim Şenol (ordu kalecisi) 'de eski şenol değildi.Geleni yiyordu.

2 takımın kaleciside çok kötüydü.

Serkan Aykut'a gelince, attığı ilk 3 golü izledim.Serkan inanılmaz derecede yavaş, ama bir o kadar da teknik.

Attığı 2.goldeydi galiba, yürüye yürüye tüm ordu defansını çalımladı...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Erciyes 6-1 Yendi __7 GoL Oldu

Bu Mac 7-5 __12 GoL

Butun Haftada AtıLan GoL Sayısı Cıkıo Nerdeyse 2 Mactan

Ama Samsun-Ordu Maçı Harbıden MaaLLe Macı Gıbı Super Olmuş

Nesil
    2006

Halı saha maçı gibi. Bu tip maçlar bana zevk vermez. Az gollü bol pozisyonlu maçları tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Orduspor şenolun zeminin ve cihancanın hatası ile erken gelen gollerin artı 80 dakika on kişi oynamanın kurbanı oldu.......En çokta burnunun ucundan giden topa 3.golde el uzatmayan ilk golde kucağını açmış bekleyen altıncı golde amatör kalecinin bile yapmayacağı şekilde diklemesine topa yatan şenolun kurbanı olmuştur... Bana göre ama şunu hiç kimse göz ardı edemez maçı tvden izlemek zorunda kaldım tvden izleyenler farketmiştir maç 6-3 bitmiş gibi görünüyor ama yücel hoca panikte yüz hali telaşı korktuğunu gösteriyordu... hala ve neden korktuğuda ortaya çıktı maç 6-5 oldu ve beraberlik beklerken 10kişi oynamanın cezasını gördük ve yenildik.... Hiç kimse aklından çıkarmasın orduspor on kişi ile 4-0 geriye düştüğü bi maçta o zeminde samsunspora 45 dakikada 5 gol attı
    Tamam Emrah anlıyorum Ordusporlusun zoruna gitti skor ama gerçekleride göz önüne almak lazım.Şimdi Orduspor'un attığı İKİ GOL PENALTIDAN.BİR GOL FRİKİKDEN.Diğer gollerde ise Kalecimiz Ercüment'in ne kadar saçma goller yediğini görebilirsin.Bana göre saha o şekilde olmasaydı maçı Samsun 3-0 yada 3-1 kazanırdı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başlığa kesinlikle katılıyorum orta sahada kafamı bir oraya bir buraya çevirerek maç izlemek istemiyorum (pas bakımıından) keşke pozisyon için yapsam

Macin genis özetini izledim,baya zevkliydi,neredeyse her pozisyonda gol oldu

Cafercan 1 gol,1 asist yapti.Ayrica Ordu`nun kazandigi bir penaltida Cafercanin sayesindeydi.Yani Ordunun attigi 3 golde Cafercanin ismi var.Bu sene Cafercan formda,Orduya cok yararli olacaktir.

Serkan Aykut cok yetenekli bir golcü,bir gol attiki hayran kaldim,3 kisiyi yürüyerek gecti gitti golünü atti.Gercekten cok klas biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Tamam Emrah anlıyorum Ordusporlusun zoruna gitti skor ama gerçekleride göz önüne almak lazım.Şimdi Orduspor'un attığı İKİ GOL PENALTIDAN.BİR GOL FRİKİKDEN.Diğer gollerde ise Kalecimiz Ercüment'in ne kadar saçma goller yediğini görebilirsin.Bana göre saha o şekilde olmasaydı maçı Samsun 3-0 yada 3-1 kazanırdı...
    Zaten tebrik ettim samsunu bence samsunsporda yedigi golleri sorgulasın yoksa çok başı agırır...Zoruma giden birsey yok sonucta 7 gol yemişiz 5 de gol atmısız...Burda iki takımında yaptıgı hatalar önemli..

Mesela suat hoca mactan sonra Orduadına konusdu dediki Sahada komedi futbol vardı dedi..İki takımda amatörce goller yedi..zaten bir kac oyuncuya yönetim ceza verecek..

Baran cafercan Cok iyi oynamıyor..Stadyumda izlesen deli olursun kosmayan futbolcumu olur..Korkak korkak oynuyor top ayagına gelince birseyler yapmaya calısıyor..Duran topları cok iyi..İnsallah biraz daha mücadele eder..

19. Default

Helal olsun iki takıma da.

20. Default

Futbol sadece gol degildir. 12 gol olan bir mac zevkli olacak diye de bir sey yok bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Bizim ders boştu maçı okulda izliyoruz kantinde d-smart var
    Peşpeşe goller yiyince dedik Samsun farka gidiyo...Bir de 10 kişi kaldık.Sonra ilk yarının sonunda bir gol attık.Neyse ikinci yarıyı izliyoruz okulda başka yapcak bişey yok top felan bulsaydık maç yapardıkHer atak gol...Gol oluyo millet gülüyo böyle bir maç daha görmedim.Bir de yanımızda Çarşamba lı arkadaşlar var dalga geçiyolar yavAma herşeye rağmen güzel maçtı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Halı saha maçı gibi. Bu tip maçlar bana zevk vermez. Az gollü bol pozisyonlu maçları tercih ederim.
    katılıyorum bende boyle maclardan zevk almam yani bu maclar zaten halı sahada oynadıklarımızdan farksız zevk alsam gider halı saha macı izlerim ben daha cok az gollü bol mücadeleli macları seviyorum

Nesil
    2006

http://www.youtube.com/watch?v=R8I92JoSHi4

Bugün en çok izlenen 6. video oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

2.Yarıyı yeni izleme şansı buldum.

Ordu'nun 2 penaltısı da bana haksız geldi.

Cafercan atmış 2sinde de kendisini yere.Ayrıca her 2 takımın kalecisi de rezalet.

Bu kalecilerle bu lig gitmez...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

1. Golde ki hatayı ben bile yapmıyorum yahu
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Serkan'ın attıgı 5.gol gerçekten çok güzel çizgide kaleciyi geçiyor..Kaleciler gerçekten çok berbatmış..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

güzel macti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kırmızı gören ugur erdogan hadi lan dedigi için kırmızı görmüş...

Orta hakem sen işine bak demiş oda hadi lan demiş kırmızı görmüş..

Ordu gazetesinde röportajı böyle..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Değişik bir maç olmuş golün fazla olması maçın kalite kriterini belirlemez.Ama youtube'dan izlediğim kadarıyla eğlenceli bir karşılaşma olmuş.Kaleciler olmasada skor aynı olurdu dedirtecek bir karşılaşma.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Samsunspor sen çok yaşa!.. Erdem abi keşke burda olsaydın

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri