Log in

View Full Version : TÜRKİYE-yunanistan Maçı Ali Sami Yen’de

Emurafu
27.Eylül.2006, 23:35
Milli Takımlar Maç Takvimi

17.10.2007
TÜRKİYE-YUNANİSTAN
A MİLLİ TAKIM, AVRUPA ŞAMPİYONASI ELEME
(Ali Sami Yen Stadı, Saat: 20.30, İstanbul)

Kaynak:TFF

gerrrard
27.Eylül.2006, 23:37
Ooo bak bu güzel oldu maça ben giderim. Ali Sami Yen'in atmosferini ne yalan söyliyim İnönü'de göremedim. :) İnşAllah kazanıcaz.

Emurafu
27.Eylül.2006, 23:38
Her grub Farklı tezaruhatlar yapıyor insallah uA iyi bir ev sahipligi yapıcak....
Bununla ilgili bir yazıda cıkmısdı..Coskun koymuşdu galiba yazyıyı..

YusufT
27.Eylül.2006, 23:38
Finlandiyadan gele bilirim

MeMo
27.Eylül.2006, 23:39
Bi şey diyecem kızacaksınız ama ben diyeyim :D

Uefa bu maçın avrupa kupalarında oynanmasına izin vermiyor ama federasyonumuz bu statta oynatıyor.

gerrrard
27.Eylül.2006, 23:43
Uefa izin veriyor bir kere. 2. ci fıstık gibi stad daha nerede oynayacaz?

Fernando Gago
27.Eylül.2006, 23:45
Uefa izin veriyor bir kere. 2. ci fıstık gibi stad daha nerede oynayacaz?

Biraz daha objektif olalım fıstık gibi stad mı dedi birisi ?

Emurafu
27.Eylül.2006, 23:47
Aslında bende sasırdım sonucta çok önemli bir maç staddan çok seyirci kapasitesi önemli bence...Neyse bir kerede samiyende olsun sonyıllarda samiyende maç olmadı sanırım...

İnönüye sundan vermedilersanırım son milli maçda tezaruhatlar vardı ondan galiba ama dedigim gibi benbe sasırdım..

gerrrard
27.Eylül.2006, 23:47
Gökay Kanmazalp fıstık gibi stad dedi. Süper bi görüntü süper bir atmosfer. Daha ne ?

Fıratcan Alçınkaya
27.Eylül.2006, 23:49
daha 1ay var maça Emrah bu ne acele...

Fernando Gago
27.Eylül.2006, 23:49
Gökay Kanmazalp fıstık gibi stad dedi. Süper bi görüntü süper bir atmosfer. Daha ne ?

Ne görüntüsünden bahsediyoruz ya etme eyleme
Atmosfer bütüm milli maçlarda olması gereken bir şey bu artı özellik değil zaten ama İnönüde olmuyor maalesef

gerrrard
27.Eylül.2006, 23:50
Stad'ın görüntüsünden bahsediyorum. O güzel görüntüden. Lütfen kıskançlığı bırakalım.:)

Fernando Gago
27.Eylül.2006, 23:53
Stad'ın görüntüsünden bahsediyorum. O güzel görüntüden. Lütfen kıskançlığı bırakalım.:)

:D :D :D :D

keşke bizimde ali samiyen gibi stadımız olsaydı belki olanlar gibi dağ başına kaçmazdık :p :p

gerrrard
27.Eylül.2006, 23:54
Şükrü Saracoğlu'namı çekmeye çalışıosun konuyu ? Ben Saracoğlu hakkında bişimi dedim sizin stadınız hakkında ?

eXcitinG
Keşke Bursa ya verseLerdi.Bursa şu konumda en iyi ev sahipLiği yapabiLecek seyirci ve stada sahip.

Emurafu
uA nın bu maç için hazırladıgı pankart........

WELCOMME TO HELL HELLASS !

Bu tür pankartlar olması lazım...Arkadaslar stadı bu kadar dert etmeyin ya gerekirse taraftar grubları birlesir süper pankartlar hazırlar..Bencede sart son milli maçta stadyumda pankart göremedim...

Fernando Gago
27.Eylül.2006, 23:55
Şükrü Saracoğlu'namı çekmeye çalışıosun konuyu ? Ben Saracoğlu hakkında bişimi dedim sizin stadınız hakkında ?

Çekmeye çalıştığım bir yer yok ama fıstık gibi stad diyip üstünede nerede oynucaz diyince her objektif futbolseverin vermesi gereken cevabı verdim kusura bakma
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hangi arada hazırladılar yav :D

güzelmiş bu pankart ceza almayız umarım :)

El Comandante
27.Eylül.2006, 23:56
:D :D :D :D

keşke bizimde ali samiyen gibi stadımız olsaydı belki olanlar gibi dağ başına kaçmazdık :p :p

Ileri gittiginin farkindasin demi ?

Ali Samiyene bosuna Cehennem demediler.Zamaninda biz orada ne basarilar elde ettik,yabanci futbolcular,takimlar buraya gelmemek icin bahaneler uyduruyorlardi.Maldini´nin,Davids`in sözlerini,Liverpoollularin sözlerini unutmadik halen.Simdi sen gelmis ne atmosferi diyorsun ? Ne görüntüsü diyorsun ? Maca bi git,ozaman görürsün atmosferi,görüntüyü ;;)

gerrrard
27.Eylül.2006, 23:57
Fıstık gibi değilmi yani şimdi Deniz? Normal olarak söyle. Öyle bir atmosfer varmı?

Fernando Gago
28.Eylül.2006, 00:00

Ali Samiyene bosuna Cehennem demediler.Zamaninda biz orada ne basarilar elde ettik,yabanci futbolcular,takimlar buraya gelmemek icin bahaneler uyduruyorlardi.Maldini´nin,Davids`in sözlerini,Liverpoollularin sözlerini unutmadik halen.Simdi sen gelmis ne atmosferi diyorsun ? Ne görüntüsü diyorsun ? Maca bi git,ozaman görürsün atmosferi,görüntüyü ;;)

Hangi konuda ileri gittim Olimpiyat Stadı şehrin merkezinde miydi ?

Atmosfer her milli maçta olur ben olmaz demedim okuma zahmetinde bulunursan anlarsın belki

uAsamet91
28.Eylül.2006, 00:03
Cok guzel Haber Ali Samiyende olmasi..

gerrrard
28.Eylül.2006, 00:03
Biz genel anlamda söylüyoruz sadece Milli maç değil. Ve İnönü'de hiç güzel bir atmosfer olmadı Macaristan maçında. Kimse aksini söylemesin. Bizzat kendim gittim baktım gördüm.

GodfatheR
28.Eylül.2006, 00:04
Keşke Bursa ya verseLerdi.Bursa şu konumda en iyi ev sahipLiği yapabiLecek seyirci ve stada sahip.

bencede ali samiyendense bursa daha iyi.ayriyetten artik milli takimi birazda anadolu insanina seyrettirelim surekli maclar istanbulda bursadaki kayseride ki futbol severin sucu ne

El Comandante
28.Eylül.2006, 00:06

Simdi lafi cevirmeye calisma,burada alayci bir tavir takindigini ikimizde cok iyi biliyoruz.
Ben sözlerimi yukarida ilettim,macin Ali Samiyende olmasi cok güzel oldu.

eXcitinG
28.Eylül.2006, 00:07
bencede ali samiyendense bursa daha iyi.ayriyetten artik milli takimi birazda anadolu insanina seyrettirelim surekli maclar istanbulda bursadaki kayseride ki futbol severin sucu ne

Doğru.Kayseri ye versinLer Konya ya versinLer antaLya ya versinLer.Sadece İstanbuL takımLarının sahasına verirsen işte sonra böyLe yok bizim Ua tribünü yok bizim çarşı tribünü diye miLLi maçta biLe maç başLamadan ayrımcıLık başLar.ÖyLe adamlar varki maç sırf aLi samiyende diye yada İnönü Kadıköyde diye maça gitmez.

Emurafu
28.Eylül.2006, 00:08
Kayserideki stadyum yapılsın kesin maç verilir...

Mümkünse izmirin adı edilmesin..bıktım:)

Fernando Gago
28.Eylül.2006, 00:08
Simdi lafi cevirmeye calisma,burada alayci bir tavir takindigini ikimizde cok iyi biliyoruz.
Ben sözlerimi yukarida ilettim,macin Ali Samiyende olmasi cok güzel oldu.

Lafı nereye çekersen çek umrumda değil her yazığım harfe hesap vermek zorunda kalsam yandık ki ne yandık

Milli maçların bi de maç Yunanistan Maçıysa atmosferi her zaman harika olur kuşkusuz SamiYendede bu olacaktır aksi söylenemez zaten

eXcitinG
28.Eylül.2006, 00:09
İzmir in adını etmedik ama İstanbuLun adını duymaktan bıktık.Sırf bu tribün ayrıcaLığı oLduğu için.Yoksa nerede oynanırsa oynansın.Sonuçta bizim üLkemizin takımı.

Emurafu
28.Eylül.2006, 00:09
Ayrıca taraftar grublarının birlesmesi lazım..Son maçta İnönüde Besıktaslı futbolculara sürekli tezaruhat oldu..Cesitli panlartlar hazırlanması lazım..

gerrrard
28.Eylül.2006, 00:13
Doğru.Kayseri ye versinLer Konya ya versinLer antaLya ya versinLer.Sadece İstanbuL takımLarının sahasına verirsen işte sonra böyLe yok bizim Ua tribünü yok bizim çarşı tribünü diye miLLi maçta biLe maç başLamadan ayrımcıLık başLar.ÖyLe adamlar varki maç sırf aLi samiyende diye yada İnönü Kadıköyde diye maça gitmez.

Ben Macaristan maçına filan gittim Hayrettin abi benim için sorun yok. :)

errqud_gfb
28.Eylül.2006, 00:13

Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa... Zamanında Bursa'da Almanya ve Hollanda'yı yendik onları mı yenemicez ya!!!

goosfraba
28.Eylül.2006, 00:15
Haklısınız. Bütün maçlar İstanbul'da oynanıyor.

Hatırlıyorum da Türkiye - Danimarka maçı Adana 5 Ocak'ta oynanmıştı, gidip izlemiştim :)

Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 00:17
Olimpiyata niye maç vermiyolar yazık kaldı stad bomboş...

Ali Sami Yen Stadı her ne kadar dört dörtlük olmasada merkezde en azından bu seferlikte burda oynansın maç Dünya nın sonu değil ya...

GodfatheR
28.Eylül.2006, 00:18
Haklısınız. Bütün maçlar İstanbul'da oynanıyor.

Hatırlıyorum da Türkiye - Danimarka maçı Adana 5 Ocak'ta oynanmıştı, gidip izlemiştim :)

sanirsam 0-2 yenilmistik :D

errqud_gfb

Arkadaş doğru söylüyo Ryan Giggs röportajda direk "Gittiğiniz en korkunç deplasman" sorusuna "Kesinlikle Galatasaray maçıdır oradaki atmosferi hiçbir yerde görmedim" demiş. Galatasaray o aralar Avrupa'da bir ivme yakalamıştı yoksa atmosfer Galatasaraylılıktan değil Türk'ün DeliKanınıdanır...

gerrrard
Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa...

Ya artık fanatizmi bırakalım lütfen. Fıstık gibi süper atmosferli stad. Hala neler diyorsunuz ya pes doğrusu. Neresi saçma ? Süper atmosfer var bi kere. İnönü'ye bizzat gittim Macaristan maçında hiçbir atmosfer filan yok.
Ayrıca sadece Beşiktaşlılara tezahürat yapıldı.

Emurafu
28.Eylül.2006, 00:19
Mümkünse izmir lafı etmeyin bıktım...her maç izmirde oluyor..
Kayseri ve bursa uygun bence..Ama olan oldu.belki stadyum degir ama belki..

Fernando Gago
28.Eylül.2006, 00:22
AliSamiYen'de en son ne zaman milli maç yapıldı ?

Emurafu
28.Eylül.2006, 00:24
Tam ben soracaktım...2yıl oldu galiba..

Ozaman seyrantepe ve kayserinin stadyumu yapılınca her maç da orda olur..

gerrrard
28.Eylül.2006, 00:26
AliSamiYen'de en son ne zaman milli maç yapıldı ?

Bu ne derece etkiler konuyu ? Sonuç olarak önemli olan atmosfer,stadın güzelliği dir. Her giden kişiler stadımızı över över bitiremezlerdi. Halada öyle. İnönü'de oynandıda noldu ? Sonuç-0. Bizzat kendim gittim gördüm. Bizim stadımız fıstık gibi işte bunu kabullenin. Atmosfer olmazsa futbolcularda istekli olmaz...;;)

Fernando Gago
28.Eylül.2006, 00:28
Bu ne derece etkiler konuyu ? Sonuç olarak önemli olan atmosfer,stadın güzelliği dir. Her giden kişiler stadımızı över över bitiremezlerdi. Halada öyle. İnönü'de oynandıda noldu ? Sonuç-0. Bizzat kendim gittim gördüm. Bizim stadımız fıstık gibi işte bunu kabullenin. Atmosfer olmazsa futbolcularda istekli olmaz...;;)

haydaaa ne alaka şimdi ??
Emurafuda aynı şeyi dicekmiş o da mı kıskanıyor(!) stadı
anlaşılan normal soruda soramıcazz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bizim stadımız fıstık gibi işte bunu kabullenin.

" Yemede yanında yat " derler ya ASY için söylenmiş bir söz bence :0::0:

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 00:38
ASY'de ülkemizin bir stadı.Oradada oynansın.Bir sorun yok benim için.

De Gökay abi ASY'nin atmosferi falan bence biraz saçmalamışsın.

Emurafu
28.Eylül.2006, 00:40
Ya arkadaslar bırakın su stad kavgasını elbet bu macın verılmesine bende sasırdım ama olan oldu...Bize desteklemek düser..

Yok stad kötü falan demeyin hatta yunanlılar şimdi bayram yapıyordur..Oley mac samiyende diye bırakın sunları..Sonucta Avrupa tanınan bir stadyum..

Ozaman Seyrantepe yapılınca her maç orda olsun..zaten olur da:):)

Her stadyumun atmosferi baskadır...Tabiki samiyeninde atmosferi güzel eskiden cehennem lakabı takılmısdı..Maldini,Giggs,Klauvert gibi bir cok oyuncu söylemişdi..

Bütün Grublar birlessin... Adil tezaruhatlar olsun..Her oyuncuya aynı seviyede alkıs olsun...Rakibi baskı altına alalım yeter..

gerrrard
28.Eylül.2006, 00:41
Şemsi ben bizzat gittim gördüm diyorum ya. Slaven maçına gittim orada bile süper bi atmosfer vardı. Macaristan maçına gittim. Atmosfer Ali Sami'yen e göre 0.

Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 00:44
Macaristan maçı ile Kupa maçı aynımı ya sen Beşiktaş ın bir maçına git gör atmosferi yapma Allah Aşkına Gökay...

Yunanistan maçı felan olsa atmosfer olur tabi ama Macaristan maçında ne olcakki ...

Emurafu
28.Eylül.2006, 00:46
Her stadyumun atmosferi baskadır...Tabiki samiyeninde atmosferi güzel eskiden cehennem lakabı takılmısdı..Maldini,Giggs,Klauvert gibi bir cok oyuncu söylemişdi..Ozamanda kapasite aynı idi.Bırakın sunları..Tartısmaya gerek yok..Sonucta milli mücadele..

gerrrard
28.Eylül.2006, 00:48
Neyse artık ben size söyleyecek söz bulamıyorum.

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 00:49
Demek istediğim atmosfer karşılaştırması saçma.Her stadın atmosferi maçına göre başkadır.

Fietra 10
28.Eylül.2006, 00:50
yahu 4 sayfadır statı tartışıyoruz...Biz yunanları her yerde yeneriz..

gerrrard
28.Eylül.2006, 00:52
Bizimde yaptığımız takım Slaven Koprivnica. Bakın dikkat edin. Taraftar demiyorum. Stad diyorum. Görünüş açısından filan. Beşiktaş'ın stadının görüntüsü o kadar muhteşem gözükmüyor gözde. Yani biraz korkutacak,ayağını yerden kesecek bir görüntü ben göremedim şahsen. Taraftarına laf demiyorum süper bir taraftar kitlesi var Beşiktaş'ın. Bu benim düşüncem. Ali Sami Yen'de ise süper bir görüntü vardı...

Emurafu
28.Eylül.2006, 00:54
Samiyende en son maçımızı Slovakya ile yapmısız yaklasık 5 yıl önce 5-0 yenmişiz.....

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 00:56
Tamam o senin fikrindir.Saygı duyarım ne diyim sana ben şimdi.Fikrini değiştiremem zaten.Aynen devam..

CeSC FaBReGaS
28.Eylül.2006, 00:59
bence bu stad tartismasi yersiz yunanistani her yerde yeneriz ama ben bir galatasarayli olarak sevindim cunku bayagidir samiyende mac oynanmiyordu.

GodfatheR
28.Eylül.2006, 01:08
.samiyenin disardan gorunumu guzel mi dedin allah askina yapma daha 1-1.5 sene once disardan yikilicak gibi duruyodu iceriside ayni sadece bi boya disariya biraz rotus icerisi ayni bumu fistik gibi stad

yunusgs
28.Eylül.2006, 01:13
Ya Samiyen belki güzel değil ama oraya gelen her deplasman takımı korkar bu stadın bir ünü var bir şanı şöhreti var burada nice devler futbol oynadı böyle güzel bir atmosfer de Yunanistanı yenebileceğimizi deüşünüyorum.Ali Sami Yenin nesi var ya!Bakalım Seyrantepe olunca oraya maç verince ne gibi bir tartışma olacak?

Sekopej
28.Eylül.2006, 02:02
Kayserideki stadyum yapılsın kesin maç verilir...

Mümkünse izmirin adı edilmesin..bıktım:)

Neden?

Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa... Zamanında Bursa'da Almanya ve Hollanda'yı yendik onları mı yenemicez ya!!!

Bence de. Yunanlılarla oynamak için en iyi yer İzmir'dir. Ama bu maçta gereksiz gerginliğe yol açabilir.

Mümkünse izmir lafı etmeyin bıktım...her maç izmirde oluyor..
Kayseri ve bursa uygun bence..Ama olan oldu.belki stadyum degir ama belki..

Tekrar soruyorum neden? En son Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorum. Resmi maç hiç hatırlamıyorum. Sen hatırladıklarını yazar mısın?

Ozaman Seyrantepe yapılınca her maç orda olsun..zaten olur da:):)

Neden her maç orada olsun. Modernlik bakımından diyorsan şimdi oynanacak tüm maçlar Kadıköy'de oynanmalı.;)

ASY'ye artık miyadını doldurdu diye belki karşı çıkabilirim ama tek yürek olup, rakibi baskı altına alamadıktan sonra stad da pek önemli değil. Bu umarım ASY'de sağlanır...

BlackEagle19o3
28.Eylül.2006, 02:08

Süper,harika ötesi bir pankart.Eline sağlık Ua

Bu arada ASY'nin atmosferi İnönü'den iyi diyenlere sadece gülüyorum.Siz de biliyorsunuz ki Türkiye'de en iyi atmosfer İnönü stadındadır.Maçın Asy'de oynanmasına karşıyım demiyorum ama Gökay abi abartma istersen;;).Yunanistan maçı İnönü'de olsa çok farklı olurdu.Yunanistan ile Macaristan maçları bir değil.

Emurafu
28.Eylül.2006, 02:12
Neden?

Bence de. Yunanlılarla oynamak için en iyi yer İzmir'dir. Ama bu maçta gereksiz gerginliğe yol açabilir.

Tekrar soruyorum neden? En son Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorum. Resmi maç hiç hatırlamıyorum. Sen hatırladıklarını yazar mısın?

Neden her maç orada olsun. Modernlik bakımından diyorsan şimdi oynanacak tüm maçlar Kadıköy'de oynanmalı.;)

ASY'ye artık miyadını doldurdu diye belki karşı çıkabilirim ama tek yürek olup, rakibi baskı altına alamadıktan sonra stad da pek önemli değil. Bu umarım ASY'de sağlanır...
serkan milli takım acısından izmiridemedim genel dedim..Bursada hiç milli maç veya cezalı olan bir maç hatırlamıyorum..

Seyrantepede neden hep maç verilsin dedim reski mesajlara bak millet samiyeni topa tutmus bende oyüzden dedim..Ozaman samiyen hakkındada agır konusulmasın..Son milli maçta gördük...

Sekopej
28.Eylül.2006, 02:13
Neyse konu gereksiz yere gereksiz polemiklerle gereksiz uzamış. Açık kalması da tartışma ortamı haricinde bize birşey kazandırmaz.

Maç zamanı geldiğinde konuşuruz, daha çok zaman var, bu konunun şimdiden konuşulmasına gerek yok.