Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: TÜRKİYE-yunanistan Maçı Ali Sami Yen’de

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default TÜRKİYE-yunanistan Maçı Ali Sami Yen’de

Milli Takımlar Maç Takvimi

17.10.2007
    TÜRKİYE-YUNANİSTAN
    A MİLLİ TAKIM, AVRUPA ŞAMPİYONASI ELEME
    (Ali Sami Yen Stadı, Saat: 20.30, İstanbul)

Kaynak:TFF

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ooo bak bu güzel oldu maça ben giderim. Ali Sami Yen'in atmosferini ne yalan söyliyim İnönü'de göremedim. İnşAllah kazanıcaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Her grub Farklı tezaruhatlar yapıyor insallah uA iyi bir ev sahipligi yapıcak....
    Bununla ilgili bir yazıda cıkmısdı..Coskun koymuşdu galiba yazyıyı..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Finlandiyadan gele bilirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bi şey diyecem kızacaksınız ama ben diyeyim

Uefa bu maçın avrupa kupalarında oynanmasına izin vermiyor ama federasyonumuz bu statta oynatıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Uefa izin veriyor bir kere. 2. ci fıstık gibi stad daha nerede oynayacaz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Uefa izin veriyor bir kere. 2. ci fıstık gibi stad daha nerede oynayacaz?
    Biraz daha objektif olalım fıstık gibi stad mı dedi birisi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aslında bende sasırdım sonucta çok önemli bir maç staddan çok seyirci kapasitesi önemli bence...Neyse bir kerede samiyende olsun sonyıllarda samiyende maç olmadı sanırım...

İnönüye sundan vermedilersanırım son milli maçda tezaruhatlar vardı ondan galiba ama dedigim gibi benbe sasırdım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gökay Kanmazalp fıstık gibi stad dedi. Süper bi görüntü süper bir atmosfer. Daha ne ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökay Kanmazalp fıstık gibi stad dedi. Süper bi görüntü süper bir atmosfer. Daha ne ?
    Ne görüntüsünden bahsediyoruz ya etme eyleme
    Atmosfer bütüm milli maçlarda olması gereken bir şey bu artı özellik değil zaten ama İnönüde olmuyor maalesef

daha 1ay var maça Emrah bu ne acele...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Stad'ın görüntüsünden bahsediyorum. O güzel görüntüden. Lütfen kıskançlığı bırakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Stad'ın görüntüsünden bahsediyorum. O güzel görüntüden. Lütfen kıskançlığı bırakalım.

keşke bizimde ali samiyen gibi stadımız olsaydı belki olanlar gibi dağ başına kaçmazdık

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

keşke bizimde ali samiyen gibi stadımız olsaydı belki olanlar gibi dağ başına kaçmazdık

Ileri gittiginin farkindasin demi ?

Ali Samiyene bosuna Cehennem demediler.Zamaninda biz orada ne basarilar elde ettik,yabanci futbolcular,takimlar buraya gelmemek icin bahaneler uyduruyorlardi.Maldini´nin,Davids`in sözlerini,Liverpoollularin sözlerini unutmadik halen.Simdi sen gelmis ne atmosferi diyorsun ? Ne görüntüsü diyorsun ? Maca bi git,ozaman görürsün atmosferi,görüntüyü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Ali Samiyene bosuna Cehennem demediler.Zamaninda biz orada ne basarilar elde ettik,yabanci futbolcular,takimlar buraya gelmemek icin bahaneler uyduruyorlardi.Maldini´nin,Davids`in sözlerini,Liverpoollularin sözlerini unutmadik halen.Simdi sen gelmis ne atmosferi diyorsun ? Ne görüntüsü diyorsun ? Maca bi git,ozaman görürsün atmosferi,görüntüyü
    Hangi konuda ileri gittim Olimpiyat Stadı şehrin merkezinde miydi ?

Atmosfer her milli maçta olur ben olmaz demedim okuma zahmetinde bulunursan anlarsın belki

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Arkadaş doğru söylüyo Ryan Giggs röportajda direk "Gittiğiniz en korkunç deplasman" sorusuna "Kesinlikle Galatasaray maçıdır oradaki atmosferi hiçbir yerde görmedim" demiş. Galatasaray o aralar Avrupa'da bir ivme yakalamıştı yoksa atmosfer Galatasaraylılıktan değil Türk'ün DeliKanınıdanır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şükrü Saracoğlu'namı çekmeye çalışıosun konuyu ? Ben Saracoğlu hakkında bişimi dedim sizin stadınız hakkında ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şükrü Saracoğlu'namı çekmeye çalışıosun konuyu ? Ben Saracoğlu hakkında bişimi dedim sizin stadınız hakkında ?
    Çekmeye çalıştığım bir yer yok ama fıstık gibi stad diyip üstünede nerede oynucaz diyince her objektif futbolseverin vermesi gereken cevabı verdim kusura bakma
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    uA nın bu maç için hazırladıgı pankart........

WELCOMME TO HELL HELLASS !
    Hangi arada hazırladılar yav

güzelmiş bu pankart ceza almayız umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu tür pankartlar olması lazım...Arkadaslar stadı bu kadar dert etmeyin ya gerekirse taraftar grubları birlesir süper pankartlar hazırlar..Bencede sart son milli maçta stadyumda pankart göremedim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Süper,harika ötesi bir pankart.Eline sağlık Ua

Bu arada ASY'nin atmosferi İnönü'den iyi diyenlere sadece gülüyorum.Siz de biliyorsunuz ki Türkiye'de en iyi atmosfer İnönü stadındadır.Maçın Asy'de oynanmasına karşıyım demiyorum ama Gökay abi abartma istersen.Yunanistan maçı İnönü'de olsa çok farklı olurdu.Yunanistan ile Macaristan maçları bir değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Keşke Bursa ya verseLerdi.Bursa şu konumda en iyi ev sahipLiği yapabiLecek seyirci ve stada sahip.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Keşke Bursa ya verseLerdi.Bursa şu konumda en iyi ev sahipLiği yapabiLecek seyirci ve stada sahip.
    bencede ali samiyendense bursa daha iyi.ayriyetten artik milli takimi birazda anadolu insanina seyrettirelim surekli maclar istanbulda bursadaki kayseride ki futbol severin sucu ne

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    bencede ali samiyendense bursa daha iyi.ayriyetten artik milli takimi birazda anadolu insanina seyrettirelim surekli maclar istanbulda bursadaki kayseride ki futbol severin sucu ne

Doğru.Kayseri ye versinLer Konya ya versinLer antaLya ya versinLer.Sadece İstanbuL takımLarının sahasına verirsen işte sonra böyLe yok bizim Ua tribünü yok bizim çarşı tribünü diye miLLi maçta biLe maç başLamadan ayrımcıLık başLar.ÖyLe adamlar varki maç sırf aLi samiyende diye yada İnönü Kadıköyde diye maça gitmez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Doğru.Kayseri ye versinLer Konya ya versinLer antaLya ya versinLer.Sadece İstanbuL takımLarının sahasına verirsen işte sonra böyLe yok bizim Ua tribünü yok bizim çarşı tribünü diye miLLi maçta biLe maç başLamadan ayrımcıLık başLar.ÖyLe adamlar varki maç sırf aLi samiyende diye yada İnönü Kadıköyde diye maça gitmez.
    Ben Macaristan maçına filan gittim Hayrettin abi benim için sorun yok.

Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa... Zamanında Bursa'da Almanya ve Hollanda'yı yendik onları mı yenemicez ya!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
    Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa...
    Ya artık fanatizmi bırakalım lütfen. Fıstık gibi süper atmosferli stad. Hala neler diyorsunuz ya pes doğrusu. Neresi saçma ? Süper atmosfer var bi kere. İnönü'ye bizzat gittim Macaristan maçında hiçbir atmosfer filan yok.
    Ayrıca sadece Beşiktaşlılara tezahürat yapıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Fıstık gibi değilmi yani şimdi Deniz? Normal olarak söyle. Öyle bir atmosfer varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok guzel Haber Ali Samiyende olmasi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Biz genel anlamda söylüyoruz sadece Milli maç değil. Ve İnönü'de hiç güzel bir atmosfer olmadı Macaristan maçında. Kimse aksini söylemesin. Bizzat kendim gittim baktım gördüm.

Simdi lafi cevirmeye calisma,burada alayci bir tavir takindigini ikimizde cok iyi biliyoruz.
    Ben sözlerimi yukarida ilettim,macin Ali Samiyende olmasi cok güzel oldu.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri