PDA

View Full Version : Şampiyonlar Ligi | Grup G | 2.Hafta | CSKA - Fenerbahçe SK

Pages : 1 [2]

eGowiCh
02.Ekim.2006, 05:45
Bir maçla silmeyelim de, ŞL'de böyle basit hatalar yapılır mı? Bir daha aynı hataları yapabilir, Beşiktaş maçında da yapmıştı. Lugano değil de Edu hiç güven vermiyor.

YusufT
02.Ekim.2006, 05:56
Fener 1 puani zor aldi. CSKA birazcik korkak oynadi

Ilhan
02.Ekim.2006, 07:13
Edu bence o hatayı yapana kadar tam 3 tane golün olmasını önledi. İyi bir tandem...

besiktas1903
02.Ekim.2006, 07:33
tebrikler deplasmanda 1 puan iy bence.

eXcitinG
02.Ekim.2006, 07:34
Tipik Avrupa sendromu yaşadık bu akşam.Öne geçtik nedense sonra oyunu rakibe verdik acemice hatadan goL yedik ondan sonra geriye düştükten sonra yine akLımız başımıza geLdi ama maç daha da gidebiLir di derken 3 puan aLmak varken 1 puana sevindik.Bizim için iyi koLay dediğimiz maçLarda sürekLi puan kaybediyoruz.Zor maçLarda ise kendimizden bekLenmeyecek şekiLde tarihLer yazıyoruz.PSV maçını Fenerbahçe açıkcası kaybederse hiç şaşırmam.ZorLarı başarım koLayLara tesLim oLmak gibi Lanet bir huyumuz var çünki..

besiktas1903
02.Ekim.2006, 07:45
bizim turk takimlari hep skorun ustune yatiyorlor bir gol attiktan sorna geri cekiliyorlar ve defansif oyniyorlar. turk takimlari bence defansif iy oyniyamiyorlar (milli takimdada belli oluyor), daha niye hep defansif oyniyorlarsa anlayamiyorum. madem iy oyniyorsun bi gol attiyorsun niye guzel oyunu devam ettirmiyorsun.

physicist87
02.Ekim.2006, 08:02
Maçın hakkı beraberlikti.. Alabilirdik de ama olsun, birgün alabilirdik diyebileceğimi biliyordum deplasman Avrupa maçlarından sonra:) Aslında ben iki puan için gittiğimizi düşünüyordum puansız döndükk , hatalarla goller yedik hatalarla goller attık ve sonuç 2-2..

Deniz Barış çok çok kötü oynadıı, nazar değdi adama kaç haftadır şaşırıp kalıyordum böle ii oynamasına ama bi yerde patlak verdi teker işte o da bu maçı buldu:( Keza Önder de öyle performansı çok düşük..

Vederson 40 yıldır şampiyonlar liginde oynuyormuş gibi gözüküyor, iyi yere atıyor kendinii güzel güzell:)

Carlos adamım zatenn buram buram kalite kokuyor, atışı vuruşu duruşu en önemli transferimizz , tecrübeli bir adam olacak bir büyük olacak takımda..!!!

Alex gizli kahramandı , fırsatçılığını konuşturdu iyi yer tuttu ve golünü attı..Lincolnün gelmesi Alexi gerçekten biraz değiştirdi,bu sene Avrupa da farklı oynuyor..

Colin Kazımmmın bazı hareketlerini Anelkaya benzetiyorumm biraz daha kilo versee tam olacak,adam çalımlayış tarzı ve rahatlığını beğeniyorum:)

Deivide için yaptığım yorumları hatırlıyorum daa ondan gerçekten özür dilerim ama ben mi kördüm geçen sene yoksa başka birisini mi izledim Deivid diye???? Kezmanın konuşmasını az çnce izledim morali çok berbattıı kzııyorum sinirleniyorum ama üzülüyorumm yaa, ki büyük olasılıkla Carew gelecekmiş devrede..

Gençlerimiz güzel oynadııı yürekten tebrik ederim ikisini de.. Her insan hata yapar Edu da yaptı gole kadar iyi oynuyordu ama oyun içerinde her an hata yapılablr önemli olan hatları kapatacak hamleler yapmaktır..Zicoya da girmiş olduğu riskten dolayı bir tebrikk,zevk alacağınız futbolu oynattıracağım diyorduu hepp bazen oluyor bazen olmuyor bakalım istikrar ne zaman gelecek..

Volkan ilk gol de hatalı penaltıda da..Oldukça alakasız biryere sıçradıı neysee :D

Gümbür gümbür geliyoruz Avrupaaa bekle bizi..!!!

GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 12:54
Öncelikle Fenerbahçe'yi iyi mücadelesinden dolayı ve deplasmanda aldığı 1 puandan dolayı tebrik ediyorum.Maçtan öncede söylemiştim en kötü beraberlik diye.

Eveet.Şimdi uzun maç değerlendirmesine geldi sıra.:D

Maça iki takımda dengeli başladı.Cska biraz daha baskın olan taraftı.İlk golü bulup maçı erken bitirmek istediler.Ama Aurellio'nun şansı diyeyim ben ona olmayan pozisyonu gol pozisyonuna çevirdi ve Alex soğuk kanlılığı ile güzel bir kafa golü attı.İşte bu Cska'nın istediği goldü ama şanslada olsa Fenerbahçe atmıştı bu golü.Bu golden sonra maça baskın başlayan Cska dahada baskısını artırdı.Fenerbahçe defans yapmak zorunda kaldı.İlk yarı bitene kadar Cska'nın 2 gol pozisyonu vardı Jo ve Love ile.Ama ikiside kaleyi bulan şutlar atamayınca Fenerbahçe ilk yarıyı önde kapattı.

İkinci yarı Cska zaten gol atacağının sinyallerini veriyordu ve Edu'nun hataları ile bir anda 2 gol atarak öne geçtiler.Bu tip takımlar böyle şeyleri sık sık yaparlar.Zaten hatırlarsanız PSV karşısındada son dakikalarda bir gol bulmuş bir gol daha bulabileceği bir pozisyondan yararlanamamıştı.Her neyse.Bu golü yedikten sonra Fenerbahçe'de moraller bozuldu.Allah'tan bi anda 2 golü yemenin şaşkınlığı sırasında Cska 3. golü bulamadı.Yoksa o maç biraz zor dönerdi.Gollerden sonra Fenerbahçe şaşkınlığı üzerinden attı.Cska geriye yattı.Zico yerinde değişiklikler yaptı.Ve Fenerbahçe pozisyon bulmaya başladı.Ama bir sorun vardı.Hep kalecinin üstüne gidiyordu toplar.Bi Alex'in frikiğinde çok başarılıydı.Derken Deivid klasının yanında biraz şansıyla golü buldu.Şansı dememin sebebi tam kalenin önünde şutu yere çarparak sekti ve kaleci bu topu tutamadı.Düz gitse belki kurtarırdı.Sonra bir gol daha bulabilirmiyim diye bastırdı Fenerbahçe.Ama olmadı ve maç 2-2 bitti.

Fenerbahçe İnter maçındaki gibi çok iyi oynamasada çok iyi mücadele etti.Cska'da bastırdı.Zevkli,heyecanlı bir maç oldu.

Kazanabilecek bir 3 puan vardı ama bunu kaçırdık diye üzülmeye gerek yok.Futbolda her şey olabilir ki zira oldu dün gece.Burada alınan 1 puanFenerbahçe'ye büyük moral kazandırdı.

Eğer Fenerbahçe rehavete kapılmadan Cska-İNter maçlarının karışımı oynarsa Psv'yi geçecektir.Bu gruptan çıkabileceğine pek şans vermiyordum ama şimdi şansı çok büyük.

Kalecileri çok zayıf, defansları da, uzaktan çok şut pozisyonu buluruz, Vederson, Alex, R.Carlos ve Deivid'le uzaktan kaleyi sık sık yoklarsak bir gol daha buluruz.

Egemen maç içindeki yazılanları okurken bu yazını gördüm.Tebrikler doğru tahmin ettin.

Alex gizli kahramandı , fırsatçılığını konuşturdu iyi yer tuttu ve golünü attı..Lincolnün gelmesi Alexi gerçekten biraz değiştirdi,bu sene Avrupa da farklı oynuyor..

Bunu bende düşündüm.Çünkü hep Alex'in Avrupa maçlarında kötü olduğunu söylerdik ama bu sene öyle değil.Sazı eline alıyor artık.

GodfatheR
02.Ekim.2006, 19:34
"I love you EDU"
03 Ekim 2007 Çarşamba

CSKA maçından hemen sonra Moskova'dan özel uçakla Türkiye'ye dönen takımımızı havalimanında taraftarımız karşıladı. Sabah saat 04.20'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen yüzlerce taraftarımız özellikle kalemizde bulduğumuz ilk golden sonra sakatlanan Brezilyalı oyuncumuz Edu Dracena için " I love you Edu, I love you Edu " diye tezahürat yaparak takım otobüsünün önünde meşale yaktılar. İdari menajerimiz Volkan Ballı'nın taraftarlarla yaptığı kısa görüşmeden sonra taraftarlarımız otobüsün önünü açarak takımımızı kamp merkezine uğurladılar.

kaynak=www.fenerbahçe.org

the_imam912
02.Ekim.2006, 19:42
Fener 1 puani zor aldi. CSKA birazcik korkak oynadi

Yok artık daha neler.:icon_wink:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca fotbolda bir terim vardır.
Defans 10 tane top kurtarır 1 tane gol yiyince kötü olur.
Forvet 10 tane gol kaçırır bir gol atınca ilah olur :).
Çok doğru bence

Emurafu
02.Ekim.2006, 19:52
Lütfen su yasine daha cok sans verilsin..Milli takımın buna ihtiyacı var..

Kezman ise forvet dile dolanıyor oyunda..Zaten ocak ayında gidiyor büyük ihtimal...

the_imam912
02.Ekim.2006, 19:58
Kezman ne yapsın garibim.:(.
Adam tek başına 4 kişinin ortasında boğuşuyor :(
Böyle bir top geldimi de sudan çıkkmış balık gibide şaşırıyor.
Adamı harcadık resmen.
İnşallah gönderirler de canlanır biraz.
Onun yerinede Vagner gibi bir adam isterim :eek:

fmsmyrna
02.Ekim.2006, 21:12
Valla şimdi Lugano'nun çok dikkatli olması gerekiyor Psv maçında eğer bir hata yaparsa onu silip yerine Can Arat'ı oynatalım diyenler olur.Lugano geçen sene Az maçında adam sırtı dönükken gereksiz faul yaptı.O faul gitti gol oldu o kadar kızdık mı?Hayır.Stoper bu en çok rakiple karşılaştığın bölge elbet hata olucak.Edu hep ayağa pas atmak istiyor hatası burda bamgüm vurmuyor tek hatası bence bu.Volkan'a gelince ilk golde o topu bir Buffon bir Cech çıkartırdı.Yahu zaten açıyı kapadı hatta elinede çarptı ama şansa adamın önüne düştü.

eGowiCh
02.Ekim.2006, 23:34
Gürcan Bilgiç'e göre ocak ayında Kezman gidecek, yerine John Carew gelecekmiş. Çok iyi transfer olur, Carew olsaydı dün CSKA'yı dağıtırdı, o savunmayı çok zorlardı.

Yasin'in oynama zamanı geldi bence, Lugano ile birlikte iyi bir ikili olurlar.

Fernando Gago
02.Ekim.2006, 23:48
Kezman kesin gitmesi lazım artık oda kafasında bitirmiştir bu olayı ... Carew bence yararlı olmaz daha iyi isimler bulunabilir

anilton
03.Ekim.2006, 00:01
Kezman kesin gitmesi lazım artık oda kafasında bitirmiştir bu olayı ... Carew bence yararlı olmaz daha iyi isimler bulunabilir

Carew'den daha iyi bir santrafor gelmez F.Bahçe'ye...

Carew bence F.Bahçe için biçilmiş kaftan...