PDA

View Full Version : Beşiktaş - Porto | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 2.Hafta

Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 07:09
Beşiktaş - Porto | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 2.Hafta
http://img63.imageshack.us/img63/4975/headerll1.jpg (http://imageshack.us)

http://img63.imageshack.us/img63/6532/adszsj1.jpg (http://imageshack.us)

Stad: İnönü - İstanbul
Tarih: 3 Ekim Çarşamba
Saat: 21:45

Maç hakkındaki görüşlerimizi buraya yazalım.

TürkuAz
29.Eylül.2006, 07:17
Porto kazanır..

Beşiktaş böyle futbol oynasın, ondan sonra yok hakem maçı verdi, yok karşı taraf çok sert oynadı yok cart yok curt diye yakınsın..

Tebrik.. +

batuhanry
29.Eylül.2006, 07:20
Bencede Porto alıcaktır.

Memedov
En az 1 puan ;) Besiktas kazanabilir bile.

Fernando Gago
Porto kazanır

El Comandante
29.Eylül.2006, 07:35
Porto fark atar !

Simdi isteyen bana Portolu der,isteyen Besiktas düsmani.Viz gelir tirs gider.Besiktas bu futbolla 0 cekip döner!

uAsamet91
29.Eylül.2006, 16:37
Beşiktaş çok kötü..Porto kazanır

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 17:24
Bu maçtan puan/puanlar alabilmemiz için oyuncularımızın ekstra performans göstermeleri lazım.Benim fikrim bu maçı Porto'nun kazanacağı yönünde normal şartlar altında ama bakarız bizim oyuncular çok iyi oynar kazanırlar.Neden olmasın.

M.Scofield
29.Eylül.2006, 17:49
porta marsilyadan daha iyi bir takım beşiktaşın işi çok zor ama maç inönüde bjk kazanır diyorum

DeNiZ_1903
29.Eylül.2006, 17:56
Porto fark atar !

Bu futbolla oynarsak öyle gözüküyor , Avrupa bu hiç birşey belli olmuyor ama Porta en az 1 puan alıcaktır diyorum

KaF KeF
29.Eylül.2006, 17:59
porto zorlansada kzanır...

Ahmet_77
29.Eylül.2006, 18:06
Porto alır.Bi süpriz falanda olursa Beraberlik.

MeMo
29.Eylül.2006, 18:38
Porto fark atar !

Simdi isteyen bana Portolu der,isteyen Besiktas düsmani.Viz gelir tirs gider.Besiktas bu futbolla 0 cekip döner!

Katılıyorum.Galatasaray maçınıda görünce Porto alır diyorum.Ertuğrul Sağlam umarım Porto eksik gelir demişti Galatasaray tam kadro mu geldi?Hayır.Porto fark atar.

fenerbahce_1907
29.Eylül.2006, 18:42
Beşiktaş böyle oynarsa Porto çok rahat alır macı.

ForeverSuperior
29.Eylül.2006, 18:44
Porto 3 Beşiktaş (belki) 1

CeSC FaBReGaS
29.Eylül.2006, 18:47
Cok dogru Bjk icin bu futbolla 3.luk bile hayal bence GS macinda kaleye dogru duzgun sutlari yoktu neredeyse Marsilya macindada oyleydi.Bjknin karsina iyi bir takim cikinca afaliyor.Bencede bu maci Porto alir ama Bjknin kazanmasi dilegiyle.

Cyzio
29.Eylül.2006, 19:11
Porto kazanır..

Beşiktaş böyle futbol oynasın, ondan sonra yok hakem maçı verdi, yok karşı taraf çok sert oynadı yok cart yok curt diye yakınsın..

Tebrik.. +

Evet katılıyorum.Beşiktaş bu futbol ve anlayışla ile 1 puan alırsa bayram etsin..

anil luque
29.Eylül.2006, 19:27
cisse'nin gelişiyle orta saha biraz olsun toparlanacaktır koray geçen seneden çok daha kötü oynuyor bu sene.. ama bence de porto'nun kazanma ihtimali yüksek bir beşiktaşlı olarak bunu üzülerek söylemem gerekirdi ama bu futbolla üzülsek ne olacak ki???

BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 21:31
Gs maçından önce söylemiştim yine söylüyorum.Korkak oynarsak yeniliriz.Bu maçı kaybedersek Ertuğrul Hoca yolcu.Çarşamba günü 12.adam takımın arkasında olcak.Kazanmaktan başka çaremiz yok!.

eXcitinG
29.Eylül.2006, 21:36
Kaybedeceğiz.Başka yoruma da gerek yok.

fmsmyrna
29.Eylül.2006, 21:55
Porto maçın favorisi ama futbol bu oyuncular üstün performans gösterirse ki bu zor görünüyor Beşiktaş galibiyet alabilir.

Bugra19o3
29.Eylül.2006, 21:58
BU maçtada Delgado Yedekte Oturursa Bilemiyorum artık...

Çok Zor Bir Maç Gitmeye Çalışıcam İnaşallah Allah'ın İzniyle Yeneriz İnş..

ChAoS
29.Eylül.2006, 22:00
Kaybederiz . Ertuğrul'da atak futbol anlayışıyla birlikte yolculuğuna devam eder.

canavar20
29.Eylül.2006, 23:10
Porto inanılmaz oynuyor arkadaşlar:S Beraberlik bile iyi ancak BJK uefa üzülerek.

Sekopej
29.Eylül.2006, 23:12
İnter maçı öncesi Fenerbahçe gibi durum.

Ben karamsar olmuyorum. İnönü yine dolacaktır, taraftarın da desteğiyle Beşiktaş kazanacaktır. Tabi Ertuğrul Sağlam takımı kazanmaya inandırırsa. Pek inandıracağını sanmıyorum ama...

GodfatheR
29.Eylül.2006, 23:21
Porto inanılmaz oynuyor arkadaşlar:S Beraberlik bile iyi ancak BJK uefa üzülerek.

porto bu sene sadece liverpool macinda cok iyi oynadi liginde vasatin ustunde bi oyun oynuyo bu yuzden rakibi gozumuzde fazla buyutmememiz lazim bence sanslar bjk=%33 beraberlık=%34 porto=%33 dıye dusunuyorum

barahir
30.Eylül.2006, 00:11
ben açıkçası pek ümitli değilim.. ama yinede nolcağı hiç belli olmaz

Aykan19o3
30.Eylül.2006, 00:23
Berabere biter.

canavar20
30.Eylül.2006, 00:31
porto bu sene sadece liverpool macinda cok iyi oynadi liginde vasatin ustunde bi oyun oynuyo bu yuzden rakibi gozumuzde fazla buyutmememiz lazim bence sanslar bjk=%33 beraberlık=%34 porto=%33 dıye dusunuyorum

Şu adamları vardı adı Q ile başlayan o varken ve o kadar yavaş bir savunma varken zor.

GodfatheR
30.Eylül.2006, 00:32
QUERESMA dehset bi adam gercekten

gezenti
30.Eylül.2006, 00:45
Haydi Beşiktaş al bu maçı utandır herkesi Avrupada Türk takımlarının neler yapabileceğini göster.Yenilsen bile onurunla yenil.Bastır hücum et.Neden bu kadar karamsar olduğunuzu anlamadım.Tamam iyi bir takım ama İnönüden çıkmak da kolay değil.Ben Bjkyi şanslı görüyorum.Zaten evinde Allahın izniyle en az 1 puan alsın devamı gelir.Haydi beşiktaş al şu maçıı.......

GebzeLi1907
30.Eylül.2006, 00:48
Zevksiz bir maç oLur Tıpkı MarsiLya maçı gibi Sonucda aynı onun gibi hüsran oLur bence inş yanıLtır bizi Bjk..

GeNç KaRTaL
30.Eylül.2006, 01:06
İnşallah bu maç bizim yükseliş maçımız olur.Buna pek inanmasamda inanmaya çalışıyorum.Başka çaremiz yok zaten.

Fıratcan Alçınkaya
30.Eylül.2006, 01:10
Delgado nun kesinlikle 11'de olması lazım... Müthiş taraftarımızında desteğiyle puan alıcamıza inanıyorum...

Burak Duran
30.Eylül.2006, 01:23
bjk cok iyi oynamali ve degismeli galibiyete inanip takim oyunu oynamali ki maci kazansin

Roberto Baggio
30.Eylül.2006, 01:33
Gerçekten umutsuzum bu maç hakkında inşallah Beşiktaş utandırır bizi......

Mirza
30.Eylül.2006, 01:37
Beşiktaş kazanacaktır.

SaRPeR1903
30.Eylül.2006, 01:48
Hadi be Beşiktaş sıyrıl herşeyden .. Maçta seni sonuna kadar destekleyeceğiz..

ibo
30.Eylül.2006, 01:53
Beşiktaş kötü oynuyor. Organize ataklar yapamıyor. Bence maçı malesef Porto kazanır. Porto çok kaliteli bir ekip ellerinde yetenekli oyuncuları var...

RoNNiE91
30.Eylül.2006, 02:30
Beşiktaş bu maçı alacaktır.Buna inanıyorum,inanıyoruz.

gahanthegod
30.Eylül.2006, 02:36
Porto kazanır..

Tebrik.. +

Bizim memlekette g..e g.. denir birader.

Rodrigo Tello
30.Eylül.2006, 03:07
Kesinlikle Yenicez.Başka çaremiz yok..

Universal
30.Eylül.2006, 03:34
Her türlü skor bekliyorum. Üç ihtimalde eşit olan bir maç. Umarım Kara Kartal kazanır.

Mr.CordiaL
30.Eylül.2006, 04:42
Beşiktaş son 3 maçtaki performansını dewm ettirirse burdan puan çıkarması zor gibi ama oyuncular alan daraltır, ii kontra atağa kalkar, savunmayı da sertleştirirse Kartal Portekizli karşısında yüksek uçar...

sananes
30.Eylül.2006, 05:43
iddaa agzı ile yorum yapmak gerekirse 02 cifte sans olur.bjknin portoyu yenmesi zor gözukuyo ama belli olmaz ekstra motivasyonla beklemedigim bi galibiyette alabilir bjk

Varonil
30.Eylül.2006, 06:15
Beşiktaşımız kazanacaktır.En kötü beraberlik olur.

Fietra 10
30.Eylül.2006, 18:02
Porto'yu Liverpool karşısında izledim gerçekten çok çok iyi bir takım Beşiktaş'ın Porto'yu yenebilmesi için çok üstün bi oyun oynaması lazım ligde oynadıkları oyunla kazanılabilecek bir maç değil..

ChAoS
30.Eylül.2006, 18:58
Porto maçının hakemleri...
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 Ekim Çarşamba akşamı oynanacak Beşiktaş- Porto karşılaşmasını Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pieter Vink yönetecek. Vink'in yardımcılıklarını Adrian Inia ve Patrick Gerritsen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Reinold Wiedemeijer.

Kaynak : DHA

Fietra 10
30.Eylül.2006, 19:05
bunlar nasıl isim böyle:p hakemlerin hiçbirini tanımıyorum:)

ShevAnil
01.Ekim.2006, 04:15
Araştırmalar Sonucu Ortaya Çıkan Bir Bilgiye Göre ;
Portekiz Takımları Taraftar Baskısına Dayanamıyormuş..
Beşiktaş Taraftarı Üzerine Düşen Görevi Umarım Yapacaktır..
Beşiktaş Bu Maçı Ne Yapıp ne Edip Yenmeli Evinde Oynayacagı Maçlar Çok Onemli..

Rodrigo Tello
01.Ekim.2006, 05:46
Kesinlikle yenmeliyiz beraberlik kesinlikle yetmez eger olurda yenemezsek Uefa sansımız bile cok azalır.Bu macı kazanıp kara bulutları üzerimizden dagıtmak lazım.
Beşiktaş taraftarı her zamanki gibi kötü günlerde takımını sonuna kadar destekleyecektir..

FeYYaz1989
01.Ekim.2006, 09:15
Transfer döneminde Ertuğrul Sağlam'la Şampiyonlar Ligi olmaz,bu transferle başarılı olamayız dediğimde pek kimse takmamıştı beni ama şimdi görüyorum ki taraftar umudunu kaybetmiş..
Porto kendi liginde 6'da 6 yapmış ve sadece 1 gol yemiş ama Portekiz ligide bizimki gibi vasat bir lig.Beşiktaş ise 7 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet almış,ben katledilen 2 maçı saymıyorum(Ankarspor ve Galatasaray)!Toplamda hakkımız Ankaraspor maçında kimsenin itiraz etmeyeceği üzere 3 puan,Galatasaray maçında da en kötü 1 puandı..Yani bizim de fazla bir puan kaybımız yok..
Rakip zor gol yiyen bir takım,üstüne gitmek gerek.Kanatların etkili oynaması lazım,Tello ve Serdar Özkan yine kaybolursa puan almak zor.
Rakipte yine çok iyi bizi zorlayacak iki futbolcu sayabilirim:Ricardo Quaresma ve Helder Postiga..Diğerleri genelde potansiyeli olan oyuncular ama iyi oyun oynarsak durdurulmayacak gibi değil.Quaresma için sol bekte Tello'yu oynatarak belki tedbir alınabilir.Önünde de şimdiye kadar unutulan İbrahim Akın oynayabilir.Postiga için ise defansın ve kalecinin çok dikkatli olması gerek.Kalede iyi motive olmuş Rüştü'yü Hakan Arıkan'a tercih ederim.Defansta da aslında Diatta'yı Postiga'ya verip ikisini boğuşturursan Postiga oyundan düşebilir-belki..Tabi bu söylediklerimin hiç birinin olmayacağına eminim.Kalede yine yan top özürlü Hakan Arıkan oynar,sol bekte Üzülmez oynar..Takım öylesine sahaya çıkar,bizde havamızı alırız.
Eğer sahaya çıkan takım sert,savaşçı bir futbol oynarsa ve hücumda çoğalmaya çalışırsa bir puan zor değil hatta rahat alınabilir.Önemli olan iyi motive olabilmek,erken yenecek golün telafisi hiç yok..Serdar Özkan oynayacaksa ortada oynasın Cisse ile bence.Sağ açıkta ise Burak Yılmaz yada Ali Tandoğan düşünülebilir.Delgado yine forvet gibi oynatılmaya çalışılacaksa hiç oynamasın eksik oynuyoruz çünkü,yine Nobre rakibin üzerine gitmeyeceksek hiç oynamasın eksik oynuyoruz,Serdar Kurtuluş sağ bek oynayacaksa oynamasın-hatta bu şekilde devam edecekse hiç oynaması-,Koray Avcı kendini toplamadan hiç bir şekilde oynamasın..Birde artık şu Federico hazır olsunda oynasın yada son 5 dakika da girmesin ayar oluyorum..
Birde şu Galatasaray-Beşiktaş maçı konusu neden kapalı anlamıyorum-bir yönetici bana ulaşırsa bu konuda sevinirim-!adam tartışmayı bilmiyorsa verin no postu yada banlayın,benim yazı yazma hakkımı neden engelliyorsunuz?!!

Fıratcan Alçınkaya
01.Ekim.2006, 09:27
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Gruplarında oynadığı 2.maçların tümünü kazanmış...

:arrow: Bu da ilginç bir not...

LaigLeNoiR
01.Ekim.2006, 09:30
Porto'nun Silahları...

Porto'nun orta sahası tam bir makine.Quaresma,Raul Meireles,Tarık Sektoui,Assunçao,Lucho Gonzales,Leandro Lima....

Bu 6 oyuncudan kim oynarsa oynasın hepsi 1'er yıldız.Bunların karşısında bizim orta sahamızın ayakta duracağını sanmıyorum.Forvette ise Lisandro Lopez gibi inanılmaz bitirici bir isim var.

Bu kadro karşısında ben Takım'ımıza şans vermiyorum açıkcası.

Porto'dan fark yiyeceğimizi düşünüyorum.Tek ümidim TARAFTAR...

Büyük Beşiktaş Taraftarı bu maçta tek güvendiğim isim.Taraftar eğer takımı baskı altına alırsa,rakibi bunaltır,kendi takımını da ateşleyebilirse maçı kazanabiliriz bile.Ama dediğim gibi kadroları görünce fark yiyeceğimizi düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
01.Ekim.2006, 12:33
Rüştü

Serdar K.-Toraman-Diatta-Tello

Burak Yılmaz-Cisse-Serdar Özkan-İ.Akın

Nobre-Bobo(Higuain)

Gönlümden geçen kadro bu.Burak'ı istememin sebebi şimdi çok hırslanmıştır o.Formayı kapmak için elinden geleni yapar.Bu kurduğum kadronun en önemli özelliği ise kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağına inanmamdır

Ama Ertuğrul hocanın İbrahim Üzülmez,Koray,Hakan gibi formsuz isimlerden vazgeçeceğini pek sanmıyorum.Bu oyuncularla olmuyor işte.Daha zorlamanın alemi ne?

FeYYaz1989
01.Ekim.2006, 13:57
Rüştü

Serdar K.-Toraman-Diatta-Tello

Burak Yılmaz-Cisse-Serdar Özkan-İ.Akın

Nobre-Bobo(Higuain)

Gönlümden geçen kadro bu.Burak'ı istememin sebebi şimdi çok hırslanmıştır o.Formayı kapmak için elinden geleni yapar.Bu kurduğum kadronun en önemli özelliği ise kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağına inanmamdır

Ama Ertuğrul hocanın İbrahim Üzülmez,Koray,Hakan gibi formsuz isimlerden vazgeçeceğini pek sanmıyorum.Bu oyuncularla olmuyor işte.Daha zorlamanın alemi ne?
Şu verdiğin kadro Porto'dan en az bir puan alır bence.Hatta Bobo bile oynamasın,Higuain başlasın!

GeNç KaRTaL
01.Ekim.2006, 14:16
Şu verdiğin kadro Porto'dan en az bir puan alır bence.Hatta Bobo bile oynamasın,Higuain başlasın!

Evet Bobo'ya bir göz dağı vermek,kendisine gelmesini sağlamak amacıyla Higuain ilede başlanabilir.Bakalım ne olacak..

gerrrard
01.Ekim.2006, 15:56
İnşAllah Beşiktaş kazanır diyecem ama Porto alıcak maalesef. Kendi liglerinde çok iyiler, Liverpool'a kök söktürdüler resmen. Beşitaş'ın çok akıllı bir kadro ile çıkması gerek.

eXcitinG
01.Ekim.2006, 16:09
Gk-Hakan Arıkan
DR-ALi Tandoğan
DL-TeLLo
DC-İ.Toraman
DC-G.Zan
ML-İ.Akın
MR-S.Özkan
MC-Cisse
MC-DeLgado
FC-Higuain
ST-Bobo

Şu onbirLe çıksan darma duman ederiz adamLarı ama ben geçen sayfaLarda da söyLedim bu maçı kaybedeceğiz..

Bir mucize gerek yenmek için ve beşiktaş ın son haftaLarda ki oyununa bakacak oLursa bu mucizeyi yapacak potansiyeL yok takımda..

Ilhan
01.Ekim.2006, 17:51
Ben de ideal kadromu yazayım bu maç için:

GK: Hakan
DR: Serdar
DL: İbrahim Üzülmez
DC: Zan
DC: Toraman
MR: Serdar (Yozgatlı)
ML: İbrahim Akın
DM: Koray
AMC: Delgado
ST: Nobre
ST: Bobo

Sağlam'ın sezon başından beri en büyük handikapı bence hücum oyuncusu sayısı azlığı. Bu dizilişle Beşiktaş 5 kişiyle hücum edip rakibe gol atma konusunda sıkıntı çekmeyecektir.

_LeGolaS_
01.Ekim.2006, 18:16
Beşiktaşı can-ı gönülden destekliyorum ama işi çok zor.

Jesus_FB
01.Ekim.2006, 18:59
Beşiktaş çok kötü oynuyor ama bence beşiktaş tam kapasite ile oynamıyor porto maçını kazanmak için herşeylerini vermeleri lazım heleki arkalarında olacak inanılmaz taraftar desteğini düşünürsek Beşiktaşta aynı FB gibi bir patlama yapabilir ben bu maçta böyle bir olay bekliyorum

Fietra 10
01.Ekim.2006, 19:03
Kimse Beşiktaş'tan Galatasaray maçındaki futbolu beklemesin..Taraftar baskısı o oyunu oynatmaz takıma..Gönlümüz seninle BJK:)

Emurafu
01.Ekim.2006, 20:00
Bu maç moral acısından çok önemli Allah Korusun bu maçta yenilinirse olaylar cıkar...

Fıratcan Alçınkaya
01.Ekim.2006, 20:02
burada alınıcak puan veya puanlar çok çok faydalı olucaktır... Çünkü oldukça ihtiyacımız var işlerin yoluna girmesi için..

GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 00:03
Bugün Vatan gazetesinde Hakan ve kaptanın yedeğe çekilebileceği söyleniyordu.Bakalım çok merak ediyorum Maça nasıl bir kadro ile çıkacağımızı.Yine aynı kadro ile çıkarsa valla çok hayal kırıklığına uğrarım.

uAsamet91
02.Ekim.2006, 00:10
Bjkde kalede bu mac bence Rustu oynamalı.Hakanın performansı düştü bu aralar.

anil luque
02.Ekim.2006, 00:13
müthiş taraftarımızın desteğiyle alacaz inşallah.. cisse senden asıl oyununu bekliyoruz

Bugra19o3
02.Ekim.2006, 02:00
Sağlam: Ofansif oynayacağızPorto maçı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sahaya ofansif bir kadroyla çıkacaklarını açıkladı. Siyah-beyazlı takımın Şilili yıldızı Tello ise Portekiz'de oynarken Porto'ya son maçında gol attığını hatırlaktarak "Umarım yine atarım'' diye konuştu.http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifNTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 15:39 TSİ 2 Ekim 2007 Salı
http://www.ntvspor.net/Images/20425.jpghttp://www.ntvspor.net/i/blank.gif

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Porto ile yarın oynayacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve gruptaki durumlarını şekillendireceğini söyledi.

Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, ''Porto karşılaşması, kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç olması nedeniyle büyük önem taşıyor. Ortaya konulacak üst düzey mücadele ve alınacak iyi bir sonuç, ligdeki ilk puanlarla tanışmanın yanı sıra ileriye umutla bakmamıza neden olacak. Puan olarak Marsilya'da beklentilerimiz vardı. O maçta alamadığımız puanları telafi etmek açısından Porto ve Liverpool'dan beklentilerimizden fazla puan çıkarmalıyız. Bu maç gruptaki durumumuzu şekillendirecek bir karşılaşma olacak'' diye konuştu.

Porto'nun Avrupa futboluna damgasını vurmuş güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Sağlam, ''Zor bir maç olacak, ama oyuncu kardeşlerimizin iyi mücadele ederek, taraftarımızı ve bizi sevindirecek iyi bir sonuç alacağına inanıyorum'' dedi.

Takımda Ricardinho'nun sakatlığının bulunduğunu ifade eden Sağlam, İbrahim Kaş'ın sakatlığının tam olarak geçmediğini, Rüştü'nün ağrılarının devam ettiğini ve yüzde yüz hazır olmadığını kaydetti.

'' ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ''
Sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini kaydeden Sağlam, ''Ama bundan 3 hafta öncesine kadar, bu kardeşlerimiz Türkiye liginde şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını herkese gösterdiler ve camiamızın geleceğe umutla bakmasını sağladılar. Futbolcu kardeşlerime sonuna kadar güveniyorum. Nasıl insanlara bu umudu aşıladılarsa, tekrar bundan 3 hafta önceki havayı yakalayacaklarına inanıyorum. Porto maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Sağlam, Porto'nun çok iyi bir kadrosu olduğunu kaydederek, ''Quaresma, Tarık Sektioui, Lopez gibi iyi oyuncuları var. Ofansif oynayan bir takım. Kazanmayı düşünüyorsak, bu oyuncuları durdurmamız gerekir. Zor bir karşılaşma oynayacağız. Çok fazla mücadele etmemiz gerek'' ifadelerini kullandı.

''OFANSİF OYNAYACAĞIZ''
Ertuğrul Sağlam, Porto karşısında ofansif oynayacaklarını ifade ederek, ''Sahamızda oynayacağımız maçta kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için de gol atmamız gerekecek. Ofansif oynayacağız. Kadromuzu da bu şekilde oluşturacağız. Futbolda kazanmak için ya gol yemeden atmak, ya da yediğinizden fazlasını atmamız lazım. Ama orta alanı iyi olan Porto karşısında defansif yönü de ihmal etmeyeceğiz'' diye konuştu.

''HİÇBİR OYUNCUMLA TARTIŞMADIM''
Galatasaray derbisinde İbrahim Üzülmez ve Gökhan Zan ile tartıştığı iddiaları konusunda da Sağlam, ''Kadro dışı kaldı, birbirlerine girdiler yazıları yer aldı. Hiç olmayan bir şekilde kamuoyuna yansıtıldı. Bu haberler kesinlikle maksatlı çıkıyor. Artık oyuncumuzla saha içinde diyalog kuramayacak hale getirecekler insanı. Ne Gökhan ne de İbrahim'le tartışma olmamıştır. Her diyaloğu, her hareketi hocayla tartışma olarak göstermenin altında iyi niyet görmüyorum. İbrahim Üzülmez ve Gökhan ile aramızı bozacak bir diyalog geçmedi'' dedi.

http://www.ntvspor.net/Images/20426.jpg

''SEYİRCİSİZ OYNAMAK ETKİLEDİ''
Galatasaray maçının seyircisiz oynanmasının kendilerini etkileyip etkilemediği sorusuna Sağlam, ''Futbolun seyir zevkini artıran, ambiansı oluşturan ve saha içinde oyuncuların maça konsantre olmasını sağlayan taraftarlardır. Bundan mahrum mücadele etmek bizi olumsuz etkiledi. Galatasaray'ın avantajı, birkaç maç böyle oynamalarıydı, ama böyle bir mazereti öne koymak doğru olmaz. Yine de seyircisiz oynamak bizi etkiledi'' yanıtını verdi.

''BAŞLADIĞIMIZ İŞİ YARIM BIRAKMADIK''
Sağlam, son dönemlerde kendi geleceği ile ilgili çeşitli spekülasyonlar yapıldığının hatırlatılması üzerine de, ''Başkanımız ve yönetimle güzel bir ilişkimiz var. En ufak bir olumsuzluk yok. Bugüne kadar başladığımız bir işi yarım bırakmadık, burada da yarım bırakmayacağız'' dedi.

''Futbolcular, sizin istediğiniz şeyleri sahada yapamıyor mu?'' sorusuna ise Sağlam, ''Hiçbir oyuncu sahaya kötü oynamak için çıkmıyor. Herkes kazanmak istiyor. Son 1-2 karşılaşmada istenileni sahaya yansıtamadık. Onlar da üzüntü duyuyorlar. Sorumluluğun bilincinde insanlar hepsi. Kötü karşılaşmanın izlerini üzerimizden atmak için elimize bir fırsat geçti ve bunu değerlendireceğiz'' yanıtını verdi.

TELLO: UMARIM GOL ATARIM
Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Alvaro Tello ise Sporting Lizbon'da forma giyerken Porto'ya gol attığını belirterek, ''Umarım yine atarım'' dedi.

Porto ile oynadıkları son maçı kendisinin frikikten attığı golle kazandıklarını ifade eden Tello, ''Bu maçı düşünmek, bana eski günleri hatırlatıyor. Umarım yine gol atarım ama benim gol atmamdan çok takımımızın galip gelmesi önemli'' diye konuştu.

Tello, Portekiz ve Türk futbolu arasında fark olmadığını kaydederken, Porto'yu tanıdığı ve bu konuda hocasıyla görüş alışverişinde bulunup bulunmadığı sorusuna ise ''Hocamızdan sonra Porto'yu en iyi tanıyan benim. Kadroyu biliyorum, ama hocamız ve teknik kadromuz Porto hakkında çok iyi araştırma yaptı. Porto tehlikeli bir takım. Dikkatli olmalıyız'' diye yanıt verdi.

bySilver
02.Ekim.2006, 02:13
Eger bu macta Hakan Arıkan oynarsa Bjk fark yiyecektir haberiniz olsun...;)

FeYYaz1989
02.Ekim.2006, 02:24
Ertuğrul Sağlam her maçtan önce okuduğu masalları tekrar etmiş..

BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 02:37
''OFANSİF OYNAYACAĞIZ''[/FONT]
[

İnşAllah lafını yemez!
H.Arıkan
Serdar K. Toraman Zan Tello
Serdar Cisse Delgado İ.Akın
Bobo Nobre(Higuain)
Maça böyle başlayalaım kazanmazsak ben de bişey bilmiyorum...
Rüştü'nün yerine Hakan'ı tercih ederim...
Deli İbo bu maçta oynamalı.Oynaması gereken diğer adamlar Diatta ve Yozgatlı...
Bobo patlama yapmalı.Higuain şans bulursa kendini ispatlamalı.
Tello'dan yine gol bekliyorum.Porto Tello'yu iyi bilir;;).
Rakibin yıldızlarından bahsetmiyorum.Eğer kimse ile mücadele edemeyeceksek, devler liginde işimiz ne.
Yarın Allah nasip ederse tribünüleri dulduracak 32.000 Beşiktaş taraftarından birisi olacağım.Başarılar Beşiktaşım...:0:

LaigLeNoiR
02.Ekim.2006, 02:40
Bende kendi kadromu yazayım.Eğer yazdığım kadro oynarsa bence puan veya puanlar alabiliriz...

GK-Rüştü
DR-Serdar K
DL-Tello
DC-Zan
DC-Diatta
DM-Cisse
MR-Burak
ML-İ.Akın
AMC-Delgado
AMC-Serdar Özkan
FC-Bobo

FeYYaz1989
02.Ekim.2006, 02:58
İnşAllah lafını yemez!
H.Arıkan
Bobo Nobre(Higuain)
Rakibin yıldızlarından bahsetmiyorum.Eğer kimse ile mücadele edemeyeceksek, devler liginde işimiz ne.
Yarın Allah nasip ederse tribünüleri dulduracak 32.000 Beşiktaş taraftarından birisi olacağım.Başarılar Beşiktaşım...:0:
Üzülmez,Diatta ve Yozgatlı oynamalı demişsin kadroda yer vermemişsin,anlamadım valla.
Madem bir kadro yazma modası başladı,bende yazayım tam olsun :0:

Kale:Rüştü Reçber
Sağ bek:Ali Tandoğan
Sol bek:Rodrigo Tello
Stoper:Lamine Diatta
Stoper:İbrahim Toraman
Sağ açık:Mehmet Yozgatlı-Burak Yılmaz
Sol açık:İbrahim Akın
Orta-ofansif:Serdar Özkan
Orta-defansif:Eduard Cisse
Forvet:Marcio Nobre
Forvet:Gonzala Higuain

Kimleri neden seçtiğimi de açıklayayım;
Kalede Hakan Arıkan'dan daha tecrübeli bire birde kolay gol yemeyen Rüştü'yü tercih ederim.Ayrıca duran toplar Şampiyonlar Liginde önemli yer tutar.Her kornerin potansiyel tehlike olduğunu düşünürsek Hakan kalede adeta patlamaya hazır bir bomba gibi olacak..Kendini iyi hazırlamış Rüştü faydalı olacaktır.
Sağ bekte Serdar Kurtuluş hem Marsilya maçında hem de Galatasaray maçında etkisiz gözüktü.Galatasaray maçında ikinci yarı sağ beke geçmişti,Marsilya maçında ise Niang karşısında adeta yokları oynamıştı-kan şekeri düşene kadar..Son zamanlarda kötü oynadığını düşünüyorum,biraz yedeğe çekilip kendisini toplaması lazım.
Sol bekte Quaresma karşısında ancak Tello durabilir,Üzülmez'i oraya koymak adeta intihar olur.
Stoperde Diatta Lisandro ve Postiga ile mücadele etmesi için oynayabilir,Zan o işi fazla yapamıyor.Toraman'la birbirlerini tamamlarlar.
Sağ açık için Yozgatlı en iyi tercih,oyunu kanatlardan götürmek için takımda ki en iyi adam.Nobre'nin de daha faydalı olabilmesi için Yozgatlı sağ açıkta oynayabilir.Sol açıkta başka adam olmadığından Akın en iyi tercih gibi.Serdar Özkan orta sahanın ortasında sağ açıkdan daha faydalı olacaktır,Galatasaray maçında da gördk zaten fakat sağ açık oynayacak adam değil bence Özkan,zaten hep söylüyorum.Defansif olarak Koray yerine Cisse tercihi zaten tartışılmaz.
Forvette son zamanlarda hem yorulan hem de maçlara hazır çıkmayan Bobo yerine artık yeni transfer Higuain oynamalı,istediği pasları alabilirse çok faydalı olabilir bu maçta.Nobre ise 3-4 kişi hücum yapılırsa şu anda Beşiktaş'ta ki diğer tüm forvet elemanlarından faydalı olabilir.Yedekte ise mutlaka Burak Yılmaz'ın olması lazım.Bu tip bir maçta kesinlikle faydalı olabilecek bir oyuncu.Daha detaylı yazacaktım ama fb maçında gol oldu,maçı kaçırmak istemiyorum :)

Sheriff
02.Ekim.2006, 03:35
Yenilmeyecek bir takımda değil.. Özellikle Quaresma'ya dikkat edilmesi lazım.. İnşallah yarın bu maçı kazanacağız..

BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 03:36
Üzülmez,Diatta ve Yozgatlı oynamalı demişsin kadroda yer vermemişsin,anlamadım valla.

Kusura bakma oynamamalı diyecektim:)

Rsa
02.Ekim.2006, 04:44
Bu maçı Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum fakat Porto kazanacak gibi geliyor.Beşiktaş Galatasaray
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu maçı Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum fakat Porto kazanacak gibi geliyor.Beşiktaş Galatasaray maçındaki gibi oynarsa işi çok zor.

besiktas1903
02.Ekim.2006, 07:41
İnşAllah lafını yemez!
H.Arıkan
Bobo Nobre(Higuain)

sana katiliyorum kadro boyle olmali. E. saglam ofansif oynacak diyor hep diyor ama hep defansif oyniyoruz. delgado bence kesin oynamali. serdar ozkanin yerine mehmet yozgatli da oynayabilir.

insallah yeneriz ama icim rahat degil.

GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 13:03
Yahu Delgado ne yapıyor ki? Benim o adama gram güvenim kalmadı.Bir Alex kadar,bir Lincoln kadar olamadıktan sonra "10" numara giymesinin manası yok.Kendisine forvette top taşıyacaksın oda atarsa atacak.Halbuki "10" numaralar daha çok forvete top taşıma görevini üstlenirler.Bir Gs maçında oyuna sonradan girdi hiç bir hareketlilik getiremedi.Fiziğide zayıf.Bir Alex gibi top saklayamıyor.Hemen kaybediyor.

Ayrıca Hakan denildiği gibi kornerlerde çok hata yapıyor.Tamam diğer pozisyonlarda iyi.Refleksleri,bire birde etkili olması iyi ama biraz zamana ihtiyacı var.Rüştü bu maçta oynayabiliyorsa kesinlikle oynamalı.

Rodrigo Tello
02.Ekim.2006, 17:51
Ricardinho'nun degerini anlamıssınızdır umarım ;)
Delgado topmu oynuyoki Saglam onu oynatsın.Adam 10 numara giyiyor ama lider oyuncu gibi davranmıyo.Serdar Özkan bence AmC'de Delgado'dan daha iyi onu oynatsın.Mehmet Yozgatlı'yı şuan begenmiyorum Sagda'da Burak Yılmaz'ı oynatırsa cok iyi olur...

İbrahim Üzülmez'inde bu takımda işi yok bence sahada durması cok gereksiz Mehmet Sedef'e sıra gelmedimi artık veya İbrahim Akın'a.

Keşke Ricardinho sakat olmasaydı.Ben Rico'nun degerini baya bi anladım.Adam geliyo defanstan top alıyo oyunu acıyo.Delgado malesef öyle degil.Ricardinho olsa Ofansta bu kadar sıkıntı cekmezdik diye düşünüyorum.

Her zamanki gibi Delgado'dan patlama bekliyorum :) İnş oynar bizi mahcup eder..

GodfatheR
02.Ekim.2006, 19:29
delgado rıcopasadan kat kat daha ıyı ınsallah bjk delgado nun onderlıgınde ınonude ucacaktır.tabı bu temennı:D.bıde Queresma kadroda yokmus dıye duydum dogrumu:confused:

El Comandante
02.Ekim.2006, 20:32
Ibrahim Üzülmez konusunda cok haklisiniz,berbat oynuyor.Bu adamda tecrübe falan yok,yasi ilerlemis olmasina ragmen,takimda kaptanlik yapmasina ragmen Besiktas`in aradigi lider özellikte bir futbolcu degil.Orta acmasini da bilmiyor.Son maclarda bakiyorum okadar bindirmesine ragmen bir tane asist yapmamis,birakina asisti isabetli ortasi yok :D

Peki bunlari ben daha önce söylerken neden bana karsi cikiyordunuz ? :) Neden israrla Türkiye`nin en iyi sol beki diyordunuz ? Artik su duygusal yorumlari birakalim,objektif olalim,ozaman herseyi sonradan görme huyumuz biter.

Emurafu
02.Ekim.2006, 20:44
Ertugrul hoca maça ofansif cıkaçaz dedi..bakalım nekadar ofansif oynayacaklar..
bu maçta beklere çok iş düsüyor beni dedi dersiniz..Porto hep kanattan geliyor..eger beklerin hatası ile falan gol oulrsa sasırmayın...

bekler ve kanatlar birbirine yardım etmeli...

eXcitinG
02.Ekim.2006, 20:49
ErtuğruL hoca maça ofansif çıkıcaz dediyse kesin 6--3-1 oynicaz demektir.

Emurafu
02.Ekim.2006, 20:54
aynen hayrettin abi:D:D:D

Querasma etkili ortalarına+lisandro lopez dikkat..
kanatları çok etkili orta yapıyor....

anilton
02.Ekim.2006, 22:40
Ertuğrul Sağlam'ın dediği gibi ofansa yönelik oynarsak mutlaka puan alırız.Tabi puan almak için gol atmak lazım.0-0'da puan alırız ama Porto'nun gol atacağını düşündüğüm için bizimde atmamız gerekir.Bunun içinde şut atmak gerekir.Yani Tello'dan hariç Beşiktaş'lı futbolcuların korkudan yapamadığı şey.Aslında Beşiktaş'ın hücum olarak etkisiz kalmasının ve şut atamamasının sebebi uç bölgede çoğalamaması.Futbolcularda eğer maçı kazanma isteği olursa zaten çok koşarak hem hücumda hemde savunmada çoğalınır.Bence herşey kafada bitiyor.F.Bahçe'nin İnter'i futbolcuların ayaklarıyla değil,beyinleriyle ezdiği gibi.Çok basit örnek Büyükşehir Bld.'ye F.Bahçe maçına hangi kafa yapısıyla çıkıp galip geldiyse F.Bahçe'de İnter karşısında mantaliteyle çıkıp kazandı.Kadroya gelince ben şöle bir kadroyu tercih ederim;

1-Rüştü-GK
2-S.Kurtuluş-DR
3-Diatta-DC
4-G.Zan-DC
5-Tello-DL
6-Cisse-DM
7-S.Özkan-MR
8-İ.Akın-ML
9-Higuain-FC
10-Delgado-AMC
11-Bobo-FC

Çıkabilecek en ofansif kadro budur...

Rodrigo Tello
02.Ekim.2006, 22:40
Bence Beşiktaş bu macta kesinlikle puan ve puanlar alıcaktır.Buda taraftarımızın büyük emegi ile olucaktır.

Ben Futbolcularımıza ve Ertugrul Hocaya sonuna kadar güveniyorum !

Bu macı alıcaz başka yolu yok..

GodfatheR
02.Ekim.2006, 22:49
merak etmeyin besiktas alicak zaten iddaadada kartala oynadim ya kazanicak ya kazanicak :D

El Barto
02.Ekim.2006, 22:59
MArsilya maçındaki gibi oynayalım valla sonucu kestirmek zor. Beşiktaş çok zor gol atabiliyor kazanırsa 1-0 kazanır sanırım ama 1 gol yerse beraberlik dahi hayal olur bence.

Fıratcan Alçınkaya
02.Ekim.2006, 23:13
ErtuğruL hoca maça ofansif çıkıcaz dediyse kesin 6--3-1 oynicaz demektir.

imzamı atıyorum Abi:)

kesin yine 4adamla hucum yaparız geri kalan 6kişi savunmada durur... sahamızdaki maçlarda kesinlikle puan almamız lazım...

ShevAnil
02.Ekim.2006, 23:15
Beşiktaş Bu Sene Gol Atamıyor Maglup Duruma Düşerse Işi Çok Zor..
Ertugrul Saglam Kadroyu Degiştirecegim Demiş Bakalım Nekadar Degişicek?
Umarım Beşiktaş Kazanır Yoksa Bu Grupta 3.lük için oynar

bySilver
02.Ekim.2006, 23:15
Cok zor bu maç

Rodrigo Tello
03.Ekim.2006, 00:08
Ya Ka-Za-Nı-Caz Yada Ka-Za-Nı-Caz başka yolu yok bunun..

Azcık sansımız yaver gitsin top bizi sevsin yeter..

anilton
03.Ekim.2006, 00:13
Bobo'nun mutlaka bir golü var bugün.İçime doğuyor :D

Rodrigo Tello
03.Ekim.2006, 00:17
Bobo'nun mutlaka bir golü var bugün.İçime doğuyor :D

Tello'nunda var :) Porto'yla hesabı vardır ;;)

anilton
03.Ekim.2006, 00:26
Tello'nunda var :) Porto'yla hesabı vardır ;;)

Cisse'nin de golü var.:D Monaco - Porto ŞL finalinden kalan bi hesap:icon_wink:

TürkuAz
03.Ekim.2006, 00:35
Hayal dünyasında yaşamayalım.. :D

anilton
03.Ekim.2006, 00:40

Saydığımız isimler gol atamasada Beşiktaş bu maçı alacak...

Rodrigo Tello
03.Ekim.2006, 00:40

Yok biz yaşayalım :) Şaka maka bi yana İbrahim Üzülmez inş oynamaz..

Krusty
03.Ekim.2006, 00:42
İnşallah kazanarız ama nedense bu maç Beşiktaş'tan çok ümitsizim ben...

CeSC FaBReGaS
03.Ekim.2006, 00:42
İnşallah bu maçı BJK alacak.Bakalım Ertuğrul Sağlamın çıkaracağı kadroyu merak ediyorum.

TürkuAz
03.Ekim.2006, 05:31
Etkili oynuyor Beşiktaş, ama maçı kazanması zor görünüyor..

the_imam912
03.Ekim.2006, 05:33
Uff.Bjk süper oynuyor bügün.Hiç böyle oynarken görmeddim.Ahbe İbrahim :)

the_imam912
03.Ekim.2006, 05:33
Uff.Bjk süper oynuyor bügün.Hiç böyle oynarken görmeddim.Ahbe İbrahim :)

RaSenGan
03.Ekim.2006, 05:36
Golü atan maçı alır.

Fernando Gago
03.Ekim.2006, 05:41
Beşiktaş son dönemlere göre daha iyi oynuyor ama galibiyet getirici bir futbol değil... Toramanın pozisyonu nasıl kaçırdı hayret doğrusu

Universal
03.Ekim.2006, 05:43
Beşiktaş istekli oynuyor. Porto ümit vermiyor. Beşiktaş kazanabilir. İ.Toroman o golü nasıl kaçırdı hala anlayamadım?

RaSenGan
03.Ekim.2006, 05:44
Cisse'ye bak :)

Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 05:48
bence iyiydik ilk yarı 2.yarı gol atarız..

Roberto Baggio
03.Ekim.2006, 05:49
Beşiktaş gayet iyi oynuyor.......

LaigLeNoiR
03.Ekim.2006, 05:51
Maçtan önce fark yeriz diyordum...
Takım çok koşuyor bu iyiye işaret umarım 2.yarıda ters bir gol yemeyizde maçı kazanacak golü atarız.

Aykan19o3
Bana göre çok iyi oynuyoruz.. İkinci yarı gol veya goller buluruz..

uAsamet91
Besiktas ilk yariyi portodan daha iyi oynadi.Bu arada taraftar muthis

DeNiZ_1903
03.Ekim.2006, 05:55
Maçtan önce fark yeriz diyordum...
Takım çok koşuyor bu iyiye işaret umarım 2.yarıda ters bir gol yemeyizde maçı kazanacak golü atarız.

Katılıyorum ayrıca kartal gol gol gol ! neydi öyle yaaa Quaresma'yada nefes aldırmadık ama yinede klasını konuşturdu :) İnş. bi gol atıp alırız bu maçı zaten bu oyunla kaybetsek bile iyidir :)

TürkuAz
03.Ekim.2006, 06:05
Beşiktaş bu futbolla gol atamaz, daha etkili olması gerekiyor..

ibo
03.Ekim.2006, 06:09
Beşiktaş'ta güzel oynamıyor Porto'da... Ortada giden, zevksiz, temposuz bir maç izliyoruz... Umarım Beşiktaşımız talihsiz bir gol yemez de şansla falan bir gol atar...

TürkuAz
03.Ekim.2006, 06:11
Beşiktaş'ta güzel oynamıyor Porto'da... Ortada giden, zevksiz, temposuz bir maç izliyoruz... Umarım Beşiktaşımız talihsiz bir gol yemez de şansla falan bir gol atar...

Katılıyorum..

Roberto Baggio
03.Ekim.2006, 06:13
2 takımda beraberliği kabul eden bir futbol oynuyor hiç cl kalitesinde bir maç olmuyor...

TürkuAz
03.Ekim.2006, 06:15
Ertuğrul Sağlam tribüne..

ibo
03.Ekim.2006, 06:15
Bu arada taraftar da bağırması gereken zaman da o mükemmel desteği vermiyor :( Şimdi o müthiş "kartal Gol" tezahuratına başlamaları lazım...

ibo
03.Ekim.2006, 06:20
Yine İbrahim Üzülmez'in hatasından gol yiyecektik neredeyse. :mad: Bereket Quaresma bugün çok kötü de kaçırdı...

fenerbahce_1907
03.Ekim.2006, 06:24
Of be kacar mı bu:(

Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 06:25
ah be yine kaçırdık golü

eGowiCh
03.Ekim.2006, 06:26
Hayatımda izlediğim en sıkıcı maç. Bir tek Quaresma'nın ayağına top gelince heyecan veriyor, onun dışında çok zevksiz, temposuz bir maç. Beşiktaş'ın Avrupa maçları hep böyle, çok sıkıcı geçiyor, kaliteli futbol oynanmıyor.

ibo
03.Ekim.2006, 06:28
Çok fazla oyuncu sakatlık geçiriyor. Beşiktaş'ın rakipleri çok sert oynuyorlar. Serdar Kurtuluş'ta sakatlandı şimdi...

fenerbahce_1907
03.Ekim.2006, 06:28
Yeter ama ya!!.Bu ne böyle her mac 1-2 adam sakatlanıyor:mad:Bu kadar sertliğe hakemlerın göz yummaması lazım:mad:

ibo
03.Ekim.2006, 06:29
Hayatımda izlediğim en sıkıcı maç. Bir tek Quaresma'nın ayağına top gelince heyecan veriyor, onun dışında çok zevksiz, temposuz bir maç. Beşiktaş'ın Avrupa maçları hep böyle, çok sıkıcı geçiyor, kaliteli futbol oynanmıyor.

Quaresma'da heyecan vermiyor Egemen. Bence resmen dökülüyor...

Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 06:31
savunma hata yapmassa gol yemeyiz bakalım yine kritik son 15ye girilmek üzere

fenerbahce_1907
03.Ekim.2006, 06:33
Çok tehlikeli geldiler.:(

Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 06:38
hadi be bu kaçarmı ya

ForsakeN
Off yine kaçırdı BJK :(

fenerbahce_1907
Of olamaz nasıl kacar bu ya yazık gercekten yazık:(:(

Fernando Gago
03.Ekim.2006, 06:39
çok net pozisyon kaçırdı bjk

TürkuAz
03.Ekim.2006, 06:40
Çok önemli bir pozisyondan oldu Beşiktaş..

ibo
03.Ekim.2006, 06:41
çok net pozisyon kaçırdı bjk

Bu sezon ki en büyük sıkıntısı bu zaten BJK'nin... Şu kadroda bir Carew olsaydı her şey farklı olurdu...

Bu arada gol ararken çok fazla açılmaya başladık kontra atak yememek lazım...

Fernando Gago
03.Ekim.2006, 06:44
Serdar Özkanın klübeye çekilme zamanı gelmiştir performansı çok düştü hem kendini toparlar

Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 06:47
bu arada Marsilya da 1-0 önde bu maçı kazansak çok süper olcak ya hadi bi gol

ibo
03.Ekim.2006, 06:47
Bu higuain çok kötü bir oyuncu :( Beşiktaş'a hiç bir katkısı yok...

fenerbahce_1907
03.Ekim.2006, 06:48
Bu Hakan kornerlede çok kötü ya:mad:

fenerbahce_1907
03.Ekim.2006, 06:49
Bu kadar olmaz ya:mad:

Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 06:49
zorla gol yedik yine

Fernando Gago
03.Ekim.2006, 06:50
Gol 90+2 Quaresma ilk olumlu hareketinde gol attı nasıl işse

ForsakeN
"YUH" diyorum başka birşey demiyorum.

TürkuAz
Quaresma çaktı, 1-0 bitti maç..

ibo
Türk klasiği devam ediyor. Yine saçma bir hata ve Gol... :mad:

Roberto Baggio
03.Ekim.2006, 06:51
Böyle birşey olamaz ya inanamıyorum.....

Fıratcan Alçınkaya
haketmedik ya yenilmeyi

ibo
Yok yok biz Türkler adam gibi bir savunma yapmay öğrenemicez...

ForsakeN
03.Ekim.2006, 06:52
Yazık oldu Beşiktaş'a gol yollarında çok şanssızdılar.

ShevAnil
Yazık ya Beşiktaş Yapma Bunu

TürkuAz
Marsilya kazandı, Beşiktaş kaybetti..

gerrrard
03.Ekim.2006, 06:53
Şuanki şokumu sizlere anlatamam.

Fernando Gago
03.Ekim.2006, 06:53
Ertuğrul Sağlam kredileri teker teker tüketiyor ne zamana kadar sürer belirsiz

ShevAnil
03.Ekim.2006, 06:55
Son Dakikada Yenilen Gol Ertugrul Saglam Ne Yapsın :uzgun: :o

Vieri
03.Ekim.2006, 06:55
yazık oldu beşiktaşa maçın hakkı beraberlikti.. zaten böyle oynasalar sabaha kadar gol olmayacaktı..

ForsakeN
03.Ekim.2006, 06:57
Ertuğrul Sağlam kredileri teker teker tüketiyor ne zamana kadar sürer belirsiz

Son dakikada yenen gol olmasaydı Ertuğrul Sağlam eleştirilmezdi. Beşiktaş bugün kötü futbol oynamadı,Ertuğrul Sağlam'ın bir hatasını göremedim.Futbolcuların beceriksizliğinden biraz da bu mağlubiyet.

Skora endeksli yorum yapmayalım bence :)

Aykan19o3
Quaresma çaktı, 1-0 bitti maç..

Maç boyunca doğru düzgün vuramadı kaleye birde çaktı diyorsun.. Neyse alkış sana..

Porto'yu sahadan sildik ama Balla oyuncusu sayesinde bal'a kazandılar..

Fietra 10
Maçın ilk yarısında galibiyeti isteyen, arzulu, istekli olan taraf Beşiktaş'tı...Pozisyonlarda buldu fakat degerlendiremedi bir türlü..2.yarıya ise ilk devreye nazaran daha temposuz başladık..ortada bir oyun izledik..bi ara biraz dirilme görülsede sonucu lehimize çeviremedik bu dakikalarda..Maçta galip gelmesi gereken bi taraf varsa bu Bjk olmalıydı oynadıgı futbol ve buldugu pozisyonlarlaçç..fakat futbol nankör tarafını gösterdi ve yine maglup olduk..hem de çok dramatik bir golle..artık umutlar bitti diyebiliriz:icon_confused:

besiktas1903
03.Ekim.2006, 06:58
icime dogmustu bu oyunan nereye kadar.

ShevAnil
03.Ekim.2006, 06:59
Işte Boyle Gene Ne Yazıkki atamıyana aTtılar..

Fietra 10
03.Ekim.2006, 06:59
Marsilya'nın kazanması hiçte iyi olmadı Liverpool'da artık canla başla mücadele edecek..

eGowiCh
03.Ekim.2006, 07:00
Şoklardayım. Bu maç için değil, diğer maçlar için. Sürpriz değil bu sonuç, ama diğer maçlar son derece şok etkisi yarattı bende.

Marsilya 6
Porto 4
Liverpool 1
Beşiktaş 0

Beşiktaş'ın bence gruptan çıkma şansı bitti, 3.'lük şansı da çok zor. Sonraki maç Liverpool ile, bu maçı Liverpool kazanmak zorunda, bu yüzden ordan da eli boş döner Beşiktaş'ın, grup yarışı Marsilya, Porto ve Liverpool arasında gider.

Beşiktaş'ın gruptan çıkması mucizelere kaldı. Marsilya'nın bugünkü galibiyeti dengeleri altüst etti.

El Barto
03.Ekim.2006, 07:00
Bu futbolla zaten Beşiktaş kazansaydı büyük süpriz olurdu heralde. Golü nasıl atmayı düşünüyorlardı acaba çok merak ediyorum??

Orta sahadan top çıkarıyor takım ilerde bir Allahın kulu yok. Orta sahadan topu önce İ.Akın Bobo sonra Nobre, Higuain çıkarıyor. Adama sorarlar "ee birader golü kim atacak?" Higuain demişken bu adam 3. sınıf değil 5. sınıf futbolcu yahu. Futbolcu diye bunuda oynatıyoruz ya Türkiye'de hakikaten halimiz kötü.

TürkuAz
03.Ekim.2006, 07:02
Futbol oynamadı ama kazandı Porto, futbolun adaletsizliği..

shamur1
03.Ekim.2006, 07:04
Bu Higuain dedigin gibi 5.sinif oyuncu BjKLi arkadasima anLatmaya caLisiyordum yahu bu adamin kardesini reaL madrid aLdi.. Bu adam iyi oLsa avrupa kLupLeri onun yakasini birakirmi hic.. Hemen aLirlar gormuyormusun geLecegi oLan bir futboLcuyu hemen kaparLar ama yoq iddaa ediyordu gorduk bugun nasil Bir oyuncu oLdugunu.. Ayrica Stepanovu cok Begendim .. Ziya Dogan kina yaksin artik bir yerLerine su yastaki adami sattirdi.. heLaL oLsun ..

Memedov
03.Ekim.2006, 07:05
Anlamadığım nokta, ya beşiktaş takımının oyuncuları güçsüz ya da Oynadıkları avrupa takımları Judo dersi alıyor. Bu kadar sakatlık olmaz her maç en az 2 adam gidiyor.

Maçın hakkı beraberlikti işte bir takımın yıldız futbolcusu diye ben buna derim adam 90 dakika sahada gözükmedi çıktı 90+2 ' de golü attı Beşiktaş'da bu görevi yapacak oyuncu yok. Gol nasıl bulmayı planladı Ertuğrul Sağlam kestirmek güç.

Rodrigo Tello
03.Ekim.2006, 07:05
Yazık oldu.Ama saglık olsun hala Saglam'ı eleştirenler var gülüyorum sadece.İleri uçtaki oyuncular beceriksizse Saglam ne yapsın ! Son dakikada aptalca gol yediysek napsın adam sihirli degnek yok elinde.

El Barto
03.Ekim.2006, 07:07
@welet

Hocam ileri uçta adam mı vardı ben göremedimde??

sananes
03.Ekim.2006, 07:10
saglamın tek hatası transferler higuan cisse ve diatta nası oyuncular almasaymıs keske elinde aynı kalitede türk oyuncular var cunku anlayamadıgım neden yonetimin soledigi tanınmıs iyi oyuncular yerine bunları sectigi belkide yonetim transfere yeterli parayı gorundugunden farklı olarak harcamak istememistir bilemiyorum yani kendi içlerinde farklı seyler yasamıs olabilirler ama bu oyuncuların bjkde oynayamayacakları kesin yazık oldu bence porto beklendigi kadar iyi degilde bjk 3 puan bile alabilirdi sanslı olsaydı

RaSenGan
03.Ekim.2006, 07:15
Yanlışlıkla box maçı mı izledim diye bir ara düşündüm..Beşiktaş çok şanssızdı.Quaresma'dan birşey bekliyordum ve son dakikada attı.İnş. Beşiktaş toparlanır.İ.Üzülmez açamadığı ortaları açabilse şimdi skor çok daha değişik olacaktı..

Roberto Baggio
03.Ekim.2006, 07:18
Yanlışlıkla box maçı mı izledim diye bir ara düşündüm..Beşiktaş çok şanssızdı.Quaresma'dan birşey bekliyordum ve son dakikada attı.İnş. Beşiktaş toparlanır.İ.Üzülmez açamadığı ortaları açabilse şimdi skor çok daha değişik olacaktı..

İbrahim Üzülmez:'Orta açmayı bilsem şimdi Real madrid'de oynarım' böyle bir demeci vardı ......Bugün porto kesinlikle haketmedi......

Roberto Baggio

İbrahim Üzülmez:'Orta açmayı bilsem şimdi Real madrid'de oynarım' böyle bir demeci vardı ......Bugün porto kesinlikle haketmedi......

Roberto Baggio

gerrrard
03.Ekim.2006, 07:19
Aynı mesajı 3 kere yazmanın ne alemi var? :D

Roberto Baggio
03.Ekim.2006, 07:21
Ya 3 tane mesaj yazmadım valla pardon:D nasıl oldu bu...

gerrrard
03.Ekim.2006, 07:22
3 kere basarsan olur. :S

LaigLeNoiR
03.Ekim.2006, 07:29
Tebrikler BEŞİKTAŞ !!!

El Comandante
03.Ekim.2006, 07:38
Besiktas talihsiz bir yenilgi aldi.Artik UEFA sanslari da bitti bence.

SaRPeR1903
03.Ekim.2006, 07:57
Bu taraftar bunları haketmedi 90 dk bağırdık 90+2'de gol yedik ama böyle oynasınlar kaybetsinler.Tebrik ediyorum Porto'yu ..

anilton
03.Ekim.2006, 09:21
Kesinlikle Porto kazanmayı hakedecek bir oyun oynamadı.Belki bizde çok çok iyi oynamadık.Ancak Porto'dan daha arzulu ve baskılı oynayan taraftık.Yani maçta galip gelmesi gereken taraf varsa,bu Beşiktaş olmalıydı.Ama olmadı.Sağlık olsun...

Taktiksel açıdan bakacak olursak;takımda kafa vuracak oyuncu yok.Bir tek Nobre var oda 2 stoperin arasında kayboluyo.Ve takım ısrarla kanatları kullanmaya çalışıo.S.Özkan'a top geliyo,içeri bakıyo kimse yok.Tello'ya top geliyo kafayı kaldırıo 3 kişinin arasında kaybolan bir Nobre var.Ah be Ertuğrul Hoca bunu görüyosun,hala neden takıma kanatlara oynamayın göbekte çoğalın ve girin demiosun.İki kere göbekten geldik.Birinde Delgado Higuain'e arapası yaptı pozisyon oldu.Diğerinde ise Delgado düşürüldü.Cisse ile kaleyi yoklayıp,tehlike yarattık.Kanat akınları hep boşa gitti.Ama şu istekli ve varyasyonlu futbolu hafta sonu G.Birliği'ne karşı oynarsak -ki sanmıyorum- rahat galip geliriz...

travis1903
03.Ekim.2006, 10:47
takimdan pek fazla umudum oldugu soylenemezdi,maci izlemekte hic icimden gelmiyordu,Besiktasimin bu kadar tutuk olmasina icime le vermiyor,ondandir ;nitekim Besiktasli yuregimize soz geciremedik ,gectik ekran basina.iyimi ettik kotumu ettik bilmiyorum ama sonuc malum iste, yine husran.
sonumuz nereye gider bilmiyorum ama hayra olmadigi kesin.

bu gecede basimi yastiga koyamam herhal. hakan arikan,ibrahim uzulmez,higuain ve toroman sizleri cok guzel sekilde aniyorum,
daha dogrusu sizlere katlanmamiza sebebiyet verenleri

:0:

GeNç KaRTaL
03.Ekim.2006, 13:27
Maçı seyredemedim.Sadece kısa bir özetini seyrettim.Bundan dolayı oyun hakkında en ufak bir fikrim yok.

Ama gol atacak pozisyonlar bulmuşuz.Bir gol bulsak o pozisyonlarda belki bu maçı kazanırdık.Şansızlık.Neyse sağlık olsun.Yapacak bir şey yok.Ertuğrul hocanın arkasındayım hala.

eXcitinG
03.Ekim.2006, 15:51
Her yıL aynı oLay bıktım artık..Takımda ruh diye bişey yok zaten.Dün pozisyon buLduk ama futboL adına yine bişey yoktu takımda.Organize tek bir atağımız vardı o da Higuain sağoLsun kaLeciye verdi topu.Ben o pozisyonda oLsam 90 a atmıştım.Sen profesyoneLim diye geçiniyorsun kaçırdığına bak.Zaten son 20 dakika bizimkiLer saLdırmadıLar biLe öLe yoğun baskıLı şekiLde gitmedikte porto nun sahasına daha çok onLar baktıLar bizden ne ayran oLur ne cacık misaLi iki kere geLdiLer 3 te atıverdiLer gittiLer.İso iLe izLiyorduk maçı.Daha Hakan topu eLinden sektirince dedim ki bak 2 dakika içinde yicez goLü dedim o kadar dayanamadıLarda.

Kısacası bir abiminde dediği gibi.OLmuyor,OLmuyor,OLmuyor arkadaşLar organize oLamıyorsanız ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan pıLınızı pırtınızı aLıp gideceksiniz..

Emurafu
03.Ekim.2006, 19:04
Beşiktaş son 5 maça göre gayet iyi oynadı...Ama sanssızdı..Stepanov dün gece maçın gizli yıldızı idi bence..Onu portoda izlerken içim acıdı valla..

Aha trabzon ah mümkünse sen yabancı alma...

Besıktas forvetsiz oynuyor..Ocak ayında
1-nobre
2-bobo(daha parada etmez o kadar)
3-higuain(bosuna alındı eminim)

Bunların hemen satılması lazım boboya iyi para verilince keske satsalardı şimdi o kadar parada vermezler...Bu adamları satıp git mehmet yıldız+balili al ondan iyi...

Balili veya holosko bu adamlar sırtlar besıktası........Bana göre ortsahasahaya 1 adam lazım..ricardinho da satılması lazım..zaten oda gidecek bence..

Sonucta rıdvan dilmenin dedigi gibi besıktas her zaman gereksiz mevkiye adamlar alıyor..

Besıktas grubta ilk 3 ü zora soktu nedeni marsilya liverpoolu yendi bu yüzden ilk 3 artık cok zor..insallah ilk 3 kalırız ama bence 4 puan falan toplar besıktas...

RaSenGan
03.Ekim.2006, 20:26
90+2'de gol yedi Beşiktaş.Son 1 dakika kaldı ama taraftar yine destekliyodu bravo.

Del Piero_10
03.Ekim.2006, 21:40
Maçın hakkı beraberlikti,hakemde Stepanov'un elle oynadığı pozisyonu atlayıp penaltıyı vermedi.

Tam Quaresma hiç ortada yok derken gol geldi.Bu arada Porto vasat bir takım olmuş.Quaresma,Lucho Gonzalez,Stepanov sürüklüyor sadece.

the_imam912
03.Ekim.2006, 21:43
Ah be Bjk!.
Bu oyunun hakkı bu değildi ama sağlık olsun.
Rakip takım sert oynadı ama bizim de ayağımız var.Koşan 11 adamımız var.
Neden bizde vurmadık?

ChAoS
03.Ekim.2006, 21:48
Maç ortada geçti bana göre , her iki takımda bir kaç pozisyonla maçı tamamladı.
Ama maçta bir fark vardı ve porto'nun kalesinde Helton bizim kalemizde ise adını sezon başı transfer ettiğimzide duyduğum hakan vardı.Şimdi sorun şurada maçı hiç izlemeyin sadece helton'un Higuain'in pozisyonundaki topa çıkışına bakın ve bizim hakan'ın yenilen goldeki çok çok hatalı çıkışına bakın . O pozisyonda Quaresma topa sadece vurmak için vuruyo , zor pozisyonda ve zorda olsa topa vurmaya çalışıyo bizim hakan yeterli zamanı olmasına rağmen ileri çıkıp açıyı kapatmıyo kapatamıyo ve gol yiyoruz . Bu türk takımlarının kaderidir , hep takımdan birileri son dakikalarda yakar takımını ve dün bu şeref Hakan Arıkan'a aitti . Eğer porto'nun kalecisi bizde olsaydı maç berabere bitecekti bundan %100 eminim.

El Comandante
03.Ekim.2006, 21:55
Artik Hakan yedege cekilmeli.Yani böyle sacma goller yenemez.Mantik disi goller bunlar.
Bakin son 4 maca ? Marsilya,Denizli,Galatasaray,Porto.
Kac gol yenilmis ? 7 !
Kac tane hatali gol ? 4 ! Her macta 1er tane.Goller ise komedi.

Yani birilerinin bu adama dur demesi gerekiyor.Takima yararindan cok zarari var.Yillarin tecrübesi Rüstü orada dururken,bana göre kalecilikten cakmayan Hakan`in Türkiyenin büyük kulüplerinden Besiktasta kalecilik yapmasi cok sacma.

DeNiZ_1903
03.Ekim.2006, 22:43
Böyle oynayıp kaybetsinler yine birşey demem harika oynadık sahada takım oyunu vardı adeta... Sadece şanssızlık üstümüzdeydi hemde her pozisyonda yediğimiz golde , Cisse'nin frikiğinde , Cisse'nin şutunun Delgado'ya gelmemesi gibi herşeyde şanssızdık ama oyunumuz ile adeta onları ezdik ne yazıkki iyi oyuna puan vermiyolar

FeYYaz1989
03.Ekim.2006, 23:19
Maç hakkında söyleyecek bir şey yok.Son zamanlarda izlediğim Marsilya ve Galatasaray maçlarından sonra dün gece biraz daha istekli bir takım vardı sahada..Nobre oyuna girdikten sonra faydalı oldu bence.Higuain'de oyuna hareketlilik getirdi sanki ama öyle abartılacak bir oyuncu değilmiş-zaten değilde!.Maçın sonucu kaleciler ve şans belirledi diyorum..Helton çok iyidi,Şampiyonlar Ligine gidiyorsan böyle iyi kalecilerin olmalı,Hakan her topu aldığında neden o kadar oyalanıyor anlamak güç..Higuain bire bir kaçırdığı ve Quaresma'nın attığı pozisyonlara bakarsak kaleciler hakkında ki farkı anlayabiliriz bence.Maçtan önce eleştirdiğim Serdar Kurtuluş'u beğendim sakatlanana kadar.Nitekim biraz şanssızlık biraz beceriksizlikle kaybettik ama son dakikada gelen gole de hiç şaşırmadım.Çünkü her an golü yiyecek gibi oynuyorduk,son dakikalar takım o kadar kötüleşti,oyundan koptu ki-bir de ikinci yarının ilk dakikalarında böyle oldu- elin oğlu affetmez işte..Ertuğrul Sağlam maçtan sonra daha da umutlandık falan demiş,neye umutlandı anlamadım,eheehehe.Şu an Liverpool'la 3.lük mücadelesi veriyoruz. :D
Maçta yine sevgili Yıldırım Demirören ve stad görevlilerinin bir rezilliği vardı..
Numaralı a ve b koltukları Porto'lulara ayrılmış.O bölgede bileti veya kombinesi olan kişiler oraya gidince gidip d veya e bloklarında ki boş koltuklara oturun diyor polis ve bir Beşiktaş yetkilisi.Oraya gidince doğal olarak ordaki koltukların sahipleri burası bizim yerimiz biz oturuyoruz falan diyor.Tekrar a ve b bloklarının olduğu yere yönelen taraftarlar polise ve yetkili'ye çıkışıyorlar.Yetkili bu maç için Emniyet ve Demirören tarafından böyle bir karar alındığını ve yapabileceği bir şey olmadığını söylüyor.Maçın başlamasına 5-10 dakika kala bu durumda olan taraftarlar iyice sinirlenmeye başlıyor ve bu sırada stad görevlisi araya girip taraftarların bir kısmını numaralı a blok ile eski açıkın komşu olduğu bölüme alıyor-o da bir kısmı diğerleri içeri giremiyor-..
Polis Beşiktaş taraftarı ile Porto taraftarı arasına oturuyor ve orda bulunan Beşiktaş taraftarının ayağa kalkması,hareket etmesi yasak,devre arası olunca tuvalete bile gidemeyeceksin yani..
Adam sezon başında o kadar para verip kombinesini almış,sen onun yerini kendisine sormadan rakip takım tribününe vereceksin,sonra adama birde polis ve stad görevlileri her türlü ahlaksızlığı yapacak,böyle bir şey olabilir mi?Polis eliyle taraftarın hakkı gasp edilmiştir..Bu polis kimin polisi?Bu ülkede işler nasıl işler?Yazık günah değil mi o insanlara?Takımın başarısı vs. umrumda değil,Şampiyonlar Ligini bile aldıracak olsa bu yönetim,derhal istifa etmeli veya bir şekilde bu kara lekeyi temizlemeli..Beşiktaş tribününde bu tip şeyler olmamalı...

eXcitinG
03.Ekim.2006, 23:34
Ben onu bunu biLmemde ben Oscarı,Federico yu,RonaLdo yu 26 ve 21 numarayı özLedim.Bu takım bana zevk vermiyor ne yazık ki..

Universal
04.Ekim.2006, 00:24
Porto Beşiktaş gibi, Beşiktaşta Porto gibi oynasaydıda da Beşiktaş kazansaydı....

Beşiktaş'ın işi çok zor. Liverpool maçlarının birisini kazansa bile ilk iki çok zor.

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 00:30
Ben onu bunu biLmemde ben Oscarı,Federico yu,RonaLdo yu 26 ve 21 numarayı özLedim.Bu takım bana zevk vermiyor ne yazık ki..

Ahh abi ahh nerde o günler.Demirören'in artık bırakması lazım para harcamıyorsan takıma cekilceksin baskalarının önünü acıcaksın.Parasızlıktan adam akıllı transfer yapmadılarki..

BlackEagle19o3
04.Ekim.2006, 00:36
Şu an hala golün şokundayım.Maçı kaybetmeyi kesinlikle haketmedik.Porto'dan daha iyi oynadık.Deli İbo hala ilk 11'de ve 90 dakika oynuyor.Ben anlayamıyorum bu işi.Anlayamadağım bir olay daha var.Hakemler rakiplerin sert oyununa nasil izin veriyorlar?Geçen maçlara göre daha ofansif ve iyiydik.Şanssız bir golle kaybettik.Artık %90 sonuncuyuz grupta.
Hakan konusunda endişelerim var.Yedeğe çekilmeli diye düşünüyorum.
Son olarak bir penaltımızın verilmedeğini hatırlatıp;bu sene nedir bu hakemlerden çektiğimiz diyorum:(

besiktas1903
04.Ekim.2006, 08:16
bize acilen bir 10 numara oyun kurucu lazim ve bir forvet gol makinasi. oyun kuramiyoruz ve gol atamiyoruz. devre arasinda transfer yapilmali sart! yoksa daha cok mac kaybederiz. 10 numara kalabilirde ama forvet sart gol atamiyoruz nerde ilhan mansiz nouma gibi forvet.

Sheriff
04.Ekim.2006, 08:19
Aslında 3 tane 10 numara var.. Ricardinho güzel oynar oyun kurucu olarak ama diğer oyuncuların sahada yer tutuşu biraz zayıf sanki..

besiktas1903
04.Ekim.2006, 08:26
Aslında 3 tane 10 numara var.. Ricardinho güzel oynar oyun kurucu olarak ama diğer oyuncuların sahada yer tutuşu biraz zayıf sanki..

3 tane kim var. ricardinho delgado ve ..
delgado offansif orta saha oyuncusu oyun kuruculugu iy yapmiyor.
ricardinho fena degil onnan devam edebiliriz ama daha iysine alabilirsin alinmali bence.

LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 08:30
Porto'yu bu kadar rezil halde kolay kolay yakalayamazsın, ama biz bu halini bile yenemiyoruz...

Yazık...

İnanıyorum ki , Fenerbahçe - Porto veya Galatasaray - Porto olsaydı bu maçta en az 3 fark atardı her 2 takımımızda Porto'ya.

goosfraba
04.Ekim.2006, 08:30
ricardinho fena degil onnan devam edebiliriz ama daha iysine alabilirsin alinmali bence.

Bobo'yu kastetti galiba?

GebzeLi1907
04.Ekim.2006, 08:41
Beşiktaş hakkında umutLarım bu maçLa tükendi..MaaLesef bu grubun en koLay Lokması oLacakLar.Bidaki mactan sonra iyice koparLar diye düşünüyorum..

Sheriff
04.Ekim.2006, 08:44
İbrahim Akın'da oynar orda..

LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 09:19
Ya ŞEF, İbrahim Akın deme allah aşkına.Aklım başımdan gidiyor ya..

Bu adam topçu falan değil.Adam ilk 11 başlatıyor çık oyna biraz ya yok.TIK YOK...

Hala şans verilmedi muhabbeti geliyor bu adam hakkında.Ne şans'ı bundan büyük şans mı olur.

ACİLEN gitsin bu takımdan.İşi yok İ.AKIN'dan bir faydamız yok.Satalım gitsin.

Fietra 10
04.Ekim.2006, 09:25
sezon başında büyük ölçüde anlaşmıştık Akın'la fakat Ertugrul hoca herşeye ragmen bir şans verdi İbrahim'e..artık oda yaramadı ayrılacaktır zaten bu sezon..

GeNç KaRTaL
04.Ekim.2006, 12:18
Ben hala bu takımdan umutluyum.Bu sene olmadı gelecek sene olur.Gelecek sene olmadı öteki sene olur.Öteki sene olmadı ondan sonraki sene olur.Ama bunların olması için tek bir hoca ile yola devam etmemiz lazım.Biz bekleriz..

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 18:20
Fahri Tatan'ı gonderdigine pişmandır bence Saglam.Delgadodan bin kat iyi oyun kurar..

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 02:19
Stepanov'dan penaltı itirafı!

Beşiktaş-Porto maçıyla ilgili önemli bir gerçeği Milan Stepanov itiraf etti. Porto’nun savunmasında görev yapan genç futbolcu, Tello’nun kullandığı serbest atışta topu eliyle kestiğini doğruladı. Bir dönem Trabzonspor forması giyen Sırp futbolcu, yakın arkadaşı ve aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi olan Ahmet Özkaya’ya, “Top ayağımdan sekince elime çarptı ve dışarı gitti. Yüzüm kaleye dönük olduğu için hakem kaçırdı. O anda düdük sesi duymayınca penaltı verilmediğini anladım ve rahatladım. Bence artık Beşiktaş bu gruptan çıkamaz. Çünkü gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyorlar. 5-6 tane pozisyona girip de gol atamayan bir takımın daha fazla ileri gitmesi çok zor” diyerek samimi açıklamalar yaptı.

Aykan19o3
05.Ekim.2006, 02:31
Stepanov'dan penaltı itirafı!

Beşiktaş-Porto maçıyla ilgili önemli bir gerçeği Milan Stepanov itiraf etti. Porto’nun savunmasında görev yapan genç futbolcu, Tello’nun kullandığı serbest atışta topu eliyle kestiğini doğruladı. Bir dönem Trabzonspor forması giyen Sırp futbolcu, yakın arkadaşı ve aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi olan Ahmet Özkaya’ya, “Top ayağımdan sekince elime çarptı ve dışarı gitti. Yüzüm kaleye dönük olduğu için hakem kaçırdı. O anda düdük sesi duymayınca penaltı verilmediğini anladım ve rahatladım. Bence artık Beşiktaş bu gruptan çıkamaz. Çünkü gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyorlar. 5-6 tane pozisyona girip de gol atamayan bir takımın daha fazla ileri gitmesi çok zor” diyerek samimi açıklamalar yaptı.

Söylenecek söz yok herşey ortada.

gahanthegod
05.Ekim.2006, 04:32
Besiktas su dunyanin en cenabet takimi degilse ben de Michael Jordan'im. Ben senelerdir su tur maclarda aglamaktan biktim, ama takim aglatmaktan bikmadi. Metafiziksel bir cenabetlik bu, futbolcular, menajerler, yonetimler degisiyor, o hep baki kaliyor.

30. dakikadan anlamistim yenilecegimizi.

canavar20
05.Ekim.2006, 04:35
Yazık oldu BJK ye

GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 14:33
Çok doğru takımımızın üstünde 101.yılından beri bir şansızlık var.İyi oynasakta hep bu şansızlık bizi engelliyor..

FeYYaz1989
05.Ekim.2006, 23:59
bize acilen bir 10 numara oyun kurucu lazim ve bir forvet gol makinasi. oyun kuramiyoruz ve gol atamiyoruz. devre arasinda transfer yapilmali sart! yoksa daha cok mac kaybederiz. 10 numara kalabilirde ama forvet sart gol atamiyoruz nerde ilhan mansiz nouma gibi forvet.
Forvetin gol atması için pas alması lazım,pas..Oyun kurucu yok doğru söylüyorsun,Delgado'ya git forvette oyna ara sıra da gel top al orta sahadan deniyor herhalde ama o adam o kadar sorumluluk alamaz.Takımının orta sahası takır takır işliyorsa koyarsın takıma o da kendi başına takılır bazı maçlarda da ekstra işler yapar,fırsat bulursa gol atar ama öyle sorumluluk verirsen hele Türkiye liginde sert futbol karşısında Delgado sadece faul kazandırır takımına o da bazen.Rico'ya bakıyorsun adam tam yerinde oynuyor,topu alıyor,gole gidecek yada topu götürecek adam arıyor.Ama o sırada diğer arkdaşları oyalanmakla meşgul,adam sağa bakıyor yok sola bakıyor yok.Zaten Delgado oynadığı zaman tek forvet oynuyoruz,o tek adam savunma arasında kayboluyor.Kanatlara bakıyoruz pas almak yerine gidip savunmanın yanına yerleşiyorlar,Rico çevik değil kaybediyor topu doğal olarak ondan sonra..
Bobo,Nobre'de istediği pasları alamayınca gol atamıyor doğal olarak.Ailton'a da hiç pas atmamışlardı.Gerçi Porto maçında Delgado'nun müthiş pasında Higuain o kadar müsait pozisyonda atamadı ama neyse artık..
Şefe katılıyorum,diğer futbolcular nerde duracaklarını bilmiyorlar..

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 01:25
Doğru diyorsun Delgado sorumluluk alabilecek bir isim değil.Ayrıca oyuncuların takım halinde oynayamamalarıda büyük sorun.

eGowiCh
06.Ekim.2006, 10:02
Yıldırım Demirören hala nasıl o koltukta oturabiliyor, anlayamıyorum. 30 milyon dolar borçla aldığı takımı 100-120 milyon dolar borca çıkardı, sportif hiçbir başarı yok, kurumsal hiçbir başarı yok, ama hala koltuğunda oturabiliyor. Başarısızlıklar sonucu teknik direktörler gidiyor, geliyor ama başkan hep aynı. Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul Sağlam gibi birçok isim getirildi ama istenilen başarı hala sağlanamadı. Bence yönetimin komple değişmesi, başkanın değişmesi lazım, Beşiktaş için en hayırlı çözüm bu olur.

BlackEagle19o3
06.Ekim.2006, 21:21
Yıldırım Demirören hala nasıl o koltukta oturabiliyor, anlayamıyorum. 30 milyon dolar borçla aldığı takımı 100-120 milyon dolar borca çıkardı, sportif hiçbir başarı yok, kurumsal hiçbir başarı yok, ama hala koltuğunda oturabiliyor. Başarısızlıklar sonucu teknik direktörler gidiyor, geliyor ama başkan hep aynı. Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul Sağlam gibi birçok isim getirildi ama istenilen başarı hala sağlanamadı. Bence yönetimin komple değişmesi, başkanın değişmesi lazım, Beşiktaş için en hayırlı çözüm bu olur.

Tamamen katılıyorum.Yıldırım Demirören döneminde bırak şampiyon olmayı,lider bile olamadık.Uefa'da gruplardan bile çıkamadık:icon_confused:.Del Bosque'den kazık yedik.Rıza Çalımbay'a kendi evladımıza sabredemedik.Del Bosque'yi gibi dünya markasını sonunu düşünmeden kovduk.Borçlar desen aldı başını gitti.Kurumsallaşma adına bişey yok.Fulya Projesinden haber yok.Her sene Diatta,Higuain,Ailton gibi transferler yapıldı.Carew gibi bir yıldız satıldı:icon_redface:.Yeter artık başkan:mad:

Ilhan
06.Ekim.2006, 21:33
Bir Beşiktaş'lı olarak bu futboldan utandım. Lucescu döneminde Milan gibi top oynardık. Maç boyu sadece bir tane pozsyonumuz var. Onat Sağlam, kontra atak oynat, biz ufak takımız...

Anlamıyorsun Sağlam, elinde Ünal yok, Topuz yok, yenilme şansın da yok. Kesin kazanmak zorundasın Sağlam...

Eğer kazanma mantalitesini sokamazsan, gidersin Kontra-Sağlam....

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 23:02
Bir Beşiktaş'lı olarak bu futboldan utandım. Lucescu döneminde Milan gibi top oynardık. Maç boyu sadece bir tane pozsyonumuz var. Onat Sağlam, kontra atak oynat, biz ufak takımız...

Anlamıyorsun Sağlam, elinde Ünal yok, Topuz yok, yenilme şansın da yok. Kesin kazanmak zorundasın Sağlam...

Eğer kazanma mantalitesini sokamazsan, gidersin Kontra-Sağlam....

İlhan abi bu maçta kontra oynamadık.Bilakis diğer maçlara göre daha ataktık.Kontra oynayan bir takım varsa o da Porto'dur.Ha ama bu senin genel görüşünse ona bir şey diyemem.