Porto kazanır..
Beşiktaş böyle futbol oynasın, ondan sonra yok hakem maçı verdi, yok karşı taraf çok sert oynadı yok cart yok curt diye yakınsın..
Tebrik.. +
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bencede Porto alıcaktır.
En az 1 puanBesiktas kazanabilir bile.
Porto kazanır
Porto fark atar !
Simdi isteyen bana Portolu der,isteyen Besiktas düsmani.Viz gelir tirs gider.Besiktas bu futbolla 0 cekip döner!
Beşiktaş çok kötü..Porto kazanır
Bu maçtan puan/puanlar alabilmemiz için oyuncularımızın ekstra performans göstermeleri lazım.Benim fikrim bu maçı Porto'nun kazanacağı yönünde normal şartlar altında ama bakarız bizim oyuncular çok iyi oynar kazanırlar.Neden olmasın.
So what?
Saike
porta marsilyadan daha iyi bir takım beşiktaşın işi çok zor ama maç inönüde bjk kazanır diyorum
porto zorlansada kzanır...
Porto alır.Bi süpriz falanda olursa Beraberlik.
Beşiktaş böyle oynarsa Porto çok rahat alır macı.
Porto 3 Beşiktaş (belki) 1
Cok dogru Bjk icin bu futbolla 3.luk bile hayal bence GS macinda kaleye dogru duzgun sutlari yoktu neredeyse Marsilya macindada oyleydi.Bjknin karsina iyi bir takim cikinca afaliyor.Bencede bu maci Porto alir ama Bjknin kazanmasi dilegiyle.
cisse'nin gelişiyle orta saha biraz olsun toparlanacaktır koray geçen seneden çok daha kötü oynuyor bu sene.. ama bence de porto'nun kazanma ihtimali yüksek bir beşiktaşlı olarak bunu üzülerek söylemem gerekirdi ama bu futbolla üzülsek ne olacak ki???
Gs maçından önce söylemiştim yine söylüyorum.Korkak oynarsak yeniliriz.Bu maçı kaybedersek Ertuğrul Hoca yolcu.Çarşamba günü 12.adam takımın arkasında olcak.Kazanmaktan başka çaremiz yok!.
Kaybedeceğiz.Başka yoruma da gerek yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Porto maçın favorisi ama futbol bu oyuncular üstün performans gösterirse ki bu zor görünüyor Beşiktaş galibiyet alabilir.
BU maçtada Delgado Yedekte Oturursa Bilemiyorum artık...
Çok Zor Bir Maç Gitmeye Çalışıcam İnaşallah Allah'ın İzniyle Yeneriz İnş..
Kaybederiz . Ertuğrul'da atak futbol anlayışıyla birlikte yolculuğuna devam eder.
Porto inanılmaz oynuyor arkadaşlar:S Beraberlik bile iyi ancak BJK uefa üzülerek.
İnter maçı öncesi Fenerbahçe gibi durum.
Ben karamsar olmuyorum. İnönü yine dolacaktır, taraftarın da desteğiyle Beşiktaş kazanacaktır. Tabi Ertuğrul Sağlam takımı kazanmaya inandırırsa. Pek inandıracağını sanmıyorum ama...
"YÜCE ATATÜRK"
ben açıkçası pek ümitli değilim.. ama yinede nolcağı hiç belli olmaz
Berabere biter.
QUERESMA dehset bi adam gercekten