View Full Version : Galatasaray - FC Sion | UEFA Kupası 3.Ön Eleme - 2.Maç
Fernando Gago
29.Eylül.2006, 16:40
http://www.uefa.com/ml/images/uefacup/header.jpg
http://www.uefa.com/ml/images/logos/50X50/50067.gifhttp://www.uefa.com/ml/images/logos/50X50/52824.gif
Stad: Ali Sami Yen
Saat: 21:30
Tarih: 4 Ekim Perşembe
Yayın: D-Smart
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 17:25
Galatasaray kontrollü bir şekilde maça başlayıp maçın başında bir gol bulursa turu rahat geçer.Ama yinede bu maça kesin gözüyle bakmamak gerekiyor.
M.Scofield
29.Eylül.2006, 17:36
bir gol yersek işimiz çok zor olcak kontrollu başlayıp golu bulmalıyız
uAsamet91
29.Eylül.2006, 17:40
Maçı ATV mi verecek yine?
DeNiZ_1903
29.Eylül.2006, 17:43
Herşey olabilir bu maçta çok dengesiz bir maç çünkü Galatasaray asılırsa alır bu maçı ama Sion'un kolay kolay vericeğini zannetmiyorum...
Ahmet_77
29.Eylül.2006, 18:05
BuseFer Alırız bence.Busfer almak zorundayız bence.
KaF KeF
29.Eylül.2006, 18:23
Gs Maçı alır..ve gruplara kalır..;;)
CeSC FaBReGaS
29.Eylül.2006, 18:33
Galatasaray bilincli oynarsa cok rahat yener Sionu.
Cyzio
29.Eylül.2006, 19:12
Herşey olabilir.Kolay maç olmayacağı kesin..
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 21:37
Sion sürpriz yapar.Avrupalı hakemler her şeye penaltı çalmıyorlar çünkü...
TürkuAz
29.Eylül.2006, 21:40
Avrupa'lı hakemde olsa, Türk hakemde olsa tur bizimdir. Şerefimizle oynayıp Hakkımızla turu geçeceğiz..
ultraslanerdem
29.Eylül.2006, 21:47
Galatasaray en az 3 atar.Ama kaç yeriz bilemiyorum.Çünkü rakibimizin defansı ne kadar çürükse hücumuda o kadar iyi...
El Comandante
29.Eylül.2006, 22:38
Maci kazanacagiz ! Gruplara kalacagiz.
Biliyoruz,bu bazilarini üzecek,bu da bize zevk verecek :0:
alperenash
29.Eylül.2006, 22:45
maç d-smart ta dostum.İç saha maçların hepsi d-smartta:)
canavar20
29.Eylül.2006, 23:07
GS 1-0 kazanır.;)
GodfatheR
29.Eylül.2006, 23:16
Maci kazanacagiz ! Gruplara kalacagiz.
Biliyoruz,bu bazilarini üzecek,bu da bize zevk verecek :0:
iste bunlari soylediginiz icin bana yapmacik geliyosunuz belliki fener bjk avrupada kazaninca uzuluyosunuz
El Comandante
29.Eylül.2006, 23:21
iste bunlari soylediginiz icin bana yapmacik geliyosunuz belliki fener bjk avrupada kazaninca uzuluyosunuz
Yahu sen neden üzerine aliniyorsun ?Bi bak ilk mesajlara,ne demisler bir gör.Ondan sonra benim yorumuma bak.
Ben Avrupada Türk takimlarini desteklerim.Fenerbahce kazandiginda gurur duyarim,ayni sey Bjk icin de gecerli.Bunu yaptigim yorumlarla belli ederim.
Ama yok,sen Avrupada Türk takimlarini desteklemiyorsan bilemem...
Sekopej
29.Eylül.2006, 23:26
Hakan ve Lincoln 3 gol atar, artık 5 mi olur bilmiyorum? En kötü ihtimal 1 farkla Galatasaray'ın kazanması. Beraberlik mucize olur. Turu Galatasaray rahat geçer.
Universal
29.Eylül.2006, 23:28
Galatasaray'a 1-0'lık skor yetiyor. Ama G.Saray bu skor için maça çıkarsa ne yazıkki elenir. G.Saray tananeb üç farklı öne geçmeye çalışsın. Çünkü eğer ilk otuz dakika içinde iki veya üç gol atarlarsa(tabii yemeden) maçın geri kalanı şova döner.
Burak Duran
29.Eylül.2006, 23:30
burdaki yorumlar cok garip geliyor.. maci tahminimce rahat aliriz ilk 15 dakikada 1 gol bulursak fark olur
Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 23:35
Sion un defansı iyi değil Galatasaray kazanır turu atlar bence... Bir sürpriz yaşanmaz...
gezenti
30.Eylül.2006, 00:07
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşinize gelnice siz (Bursaspor için) koca sezon oynamayın sonra beşiktaşa bahane bulun diyorsunuz ya aynı şey sizin içinde geçerli siz koca maç oynamayın sonra hakeme bahane bulun.Burası Avrupa kupası bölümü desteklemiyorsan bile moral bozma.Ben hasta Bursasporluyum ama Avrupada Cimbomlu Fenerli Beşiktaşlı olurum çılgınlar gibi bağarırım kendimi aşırı kaptırırım çünkü orası fenerlinin cimbomlunun değil türkiyenindir.
Maç hakkındaki düşüncelerimse.Eğer Galatasaray 20 dakka disiplinli oynasın zaten 2-0 öne geçer sonrası önemli değil zaten oyun şova döner....
BlackEagle19o3
30.Eylül.2006, 00:20
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşinize gelnice siz (Bursaspor için) koca sezon oynamayın sonra beşiktaşa bahane bulun diyorsunuz ya aynı şey sizin içinde geçerli siz koca maç oynamayın sonra hakeme bahane bulun.Burası Avrupa kupası bölümü desteklemiyorsan bile moral bozma.Ben hasta Bursasporluyum ama Avrupada Cimbomlu Fenerli Beşiktaşlı olurum çılgınlar gibi bağarırım kendimi aşırı kaptırırım çünkü orası fenerlinin cimbomlunun değil türkiyenindir.
Maç hakkındaki düşüncelerimse.Eğer Galatasaray 20 dakka disiplinli oynasın zaten 2-0 öne geçer sonrası önemli değil zaten oyun şova döner....
Ben de avrupada Türk takımlarını desteklerim tabi ki de.Diğer avrupa kupası maçlarında her zaman Türk tkaımlarını destekledim.İnter galibiyetinden sonra sevindim,Sion yenilgisinden sonra üzüldüm.Hiç bir tane olumsuz mesaj atmadım.Ama insan bir yerde doluyor.Marsilya maçından sonra yazılanları ve şimdiki Porto konusunda yazılanları oku beni anlarsın.Birisi de Başarılar Beşiktaş dese ya da Beşiktaşımız diyebilse bunlar olmayacak ama artık kısasa kısas!...
Gerets, Tromso faciasından sonra 2.maç, hatalarını devam ettirmişti. Kalli, 1.Sion faciasından sonra hatalarını devam ettirmezse bu maçı çok rahat alırız. Kalbimiz Cimbom'la. ;;)
barahir
30.Eylül.2006, 00:26
Bence maç farklı bitecek ve GS turu geçecek
Aykan19o3
30.Eylül.2006, 00:31
Herşey olabilir. Sion sürpriz yapabilir ya da galatasaray alabilir.
Roberto Baggio
30.Eylül.2006, 01:53
Aslanlar gibi oynayacağız ve gruplara kalacağız....
Maça iyi başlarsak 2 golde bulursak rahat bir maç geçiririz. Ama kötü başlayıpta birde üstüne şanssız bir gol yersek o zaman işimiz zor.
RaSenGan
30.Eylül.2006, 02:01
Ya kazanıcaz Ya kazanıcaz.!
GebzeLi1907
30.Eylül.2006, 02:01
Tromso macından öncede aynı hava vardı yenemessek üLkeyi terk ederiz denmişti.amacım poLemik değiL rehavetten uzak oLması gerektiğini vurguLamak.
bi fenerLi oLarak Gs nin Uefada iyi işLer yapması cani gönüLden istiyorum İnş sion u ne oLursa oLsun küçümsemeden sahaya çıkarLarda kaLırLar grupLara..
RoNNiE91
30.Eylül.2006, 02:29
Gebzeli arkadaşım haklı.Bende GS'nin kazanmasından ve fark atmasından yanayım Beşiktaşlı olmama rağmen ama GS rehavetten uzak durmalı.İlk maçta Kalli açıklama yapmıştı rakibi küçümsedik o yüzden kaybettik diye.Ama bu maçın dönüşü yok.GS bence rahat kazanacaktır.
Mr.CordiaL
30.Eylül.2006, 04:45
İlk 15dk da gol gelirse fark atarız...
Fietra 10
30.Eylül.2006, 18:01
Galatasaray gol yemeden turu geçecektir..
Emurafu
30.Eylül.2006, 19:08
Galatasaray’ın önümüzdeki perşembe günü UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında konuk edeceği FC Sion’da inanılmaz bir paranoyak hava hüküm sürüyor. İsviçre ekibinin başkanı Christian Constantin, sarı kırmızılıların turu geçmek için her türlü pisliğe başvuracağını, ancak kendilerinin de buna karşı önlemler aldıklarını söyledi.
İsviçre’nin saygın gazetelerinden Le Matin’e konuşan başkan Constantin, geçmiş yıllarda oynanan Galatasaray-Neuchatel Xamax ve Türkiye-İsviçre maçlarında yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Biz milli takımımıza İstanbul’da neler yapıldığını unutmuş değiliz. Neuchatel’in yıllar önce Ali Sami Yen Stadı’nda yaşadıklarını da unutmadık. Bizi İstanbul’da ne gibi zorlukların beklediğini gayet iyi biliyoruz. Daha kura çekiminde Galatasaray ile eşleştiğimiz de Galatasaraylılar’ın bize aşağılayıcı gözle baktıklarını gördük" dedi.
10 koruma ile gelecekler
Galatasaray’ın turu atlamak için her türlü organize hareketi yapacağını öne süren FC Sion Başkanı Christian Constantin, sözlerine şöyle devam etti: "Ben saf birisi değilim. Türkiye’de karşılaşabileceğimiz olaylar için önlemlerimi aldım. 10 kişilik özel koruma ekibi tuttum. Korumalar İstanbul’da her an yanımızda olacak. Havalimanında gümrük işlemlerinde sorun yaşamamak için İsviçre Büyükelçiliği ile şimdiden temas kurduk. Bizim bu tutumumuzu paranoya olarak değerlendirenler çıkabilir. Ama kesinlikle öyle değil. Daha önce yaşanan olaylar bu şüphelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koyuyor. Şunu da açıkça söylemek isterim ki, şayet oyuncularıma sahada herhangi bir şey atılırsa hiç tereddüt etmeden takımı sahadan çekerim. Bunda son derece kararlıyım" dedi. Constantin, Galatasaray maçı için aldıkları diğer tedbirleri şöyle sıraladı:
Gaz dedektörü ile kontrol
1 Zehirlenme olasılığına karşı İsviçre’den gaz dedektörü getirilecek. Dedektörlerle maçtan önce soyunma odasında gaz kontrolü yapılacak.
Yiyecekler İsviçre’den
2 Yine zehirlenme olasılığı göz önünde bulundurularak FC Sion’un bütün yiyecek ve içecekleri İsviçre’den getirilecek. Futbolcular otelde su dahi içmeyecek.
Özel aşçı getirilecek
3 FC Sion kafilesinin yemeklerini İsviçre’den getirilecek özel aşçı pişirecek. Otel restaurantının hazırladığı hiçbir şey tüketilmeyecek.
Otelin iki katı kapatılacak
4 İsviçre ekibinin İstanbul’da konaklayacağı otelin en üst iki katındaki tüm odalar tamamen FC Sion takımına ait olacak. Bu katlara yabancıların girmesine izin verilmeyecek.
UEFA’ya, "Bizi koruyun" denildi
5 UEFA ile temas kurularak, geçmiş yıllardaki Galatasaray-Neuchatel Xamax ve Türkiye-İsviçre maçlarında çıkan olaylar hatırlatılıp özel önlem alınması istendi.
Olay çıkarsa çekilecekler
6 FC Sion takımı sahaya taş, çakmak, meşale gibi yabancı maddeler atıldığı taktirde hiç tereddüt etmeden sahadan çekilecek.
Neler olmuştu?
G.Saray, 9 Kasım 1988’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan karşılaşmada Neuchatel’i 5-0 yendi. Ancak, maç sırasında yardımcı hakem Jean Desseart’a ve yedek futbolcularına bozuk para atılmasını bahane eden İsviçre ekibi, UEFA’ya başvurdu.
16 Kasım 2005’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan Türkiye-İsviçre A milli maçından futbolcularımızdan Alpay Özalan, Emre Belözoğlu ve antrenör Mehmet Özdilek, rakiplerine saldırdı. İsviçreliler de sert karşılık verince iki takımın oyuncuları arasında soyunma odası koridorunda kavga çıktı.
_LeGolaS_
30.Eylül.2006, 19:21
Adamlar Blater'in (Fifa Başkanı) koruması altında. İstedikleri baskıyı yapabiliyorlar.
Ama bizim taraftarlarımızın da bu maçta çok dikkatli olması gerekir şayet saha içinde ve dışında çıkacak olaylar başımızın çok ağrımasına sebep olabilir.
TürkuAz
30.Eylül.2006, 22:38
Alayına gideriz..
Emurafu
01.Ekim.2006, 02:09
"İstanbul?da sahaya en ufak bir şey atılırsa takımı çekerim. G.Saray tur için her türlü pisliği yapar".
LE MATİN’E KONUŞTU
G.Saray’ın perşembe günü UEFA 1. tur rövanş maçında konuk edeceği Sion’da inanılmaz bir paranoya var. İsviçre ekibinin başkanı Constantin, sarı kırmızılıların turu geçmek için her türlü pisliğe başvuracağını, ancak kendilerinin de buna karşı önlemler aldıklarını söyledi. İsviçre’nin Le Matin gazetesine
konuşan Constantin, özetle şunları söyledi:
GAZ KONTROLÜ!
"Maçta sahaya bir şey atılırsa takımı hemen çekeceğim. Zehirlenmeye karşı yemeklerimizi İsviçre’den götüreceğiz. Otelde su bile içmeyeceğiz. Soyunma odasında gaz kontrolü yapacağız. UEFA’ya ’bizi koruyun’ dedik. Otelin iki katını kapatacağız. Oraya yabancı kimse giremeyecek. İsviçre konsolosluğu da önlemlerini alacak. Bu söylediklerim abartı değil."
adamlar cidden çıldırmış bizi kışkırtmak için yapıolar oyuna gelmielim getirtmeyelim saha atan birisini görürseniz lütfen engel olun çünkü hermaç durşunda biz daha cok zarar görürüz !!!!!!
Bu siona fark atmamız lazım.......Ve hala sionu tutan arkadaslar var...
El Comandante
01.Ekim.2006, 02:11
Bunlara en az 5 tane atmak farz oldu.Baskanlari iyice paranoyak.Manyagin teki.Bunlari rezil etmeliyiz,baska caresi yok !
Maçı trübünden izleyecek arkadaşların dikkatli olmaları lazım. Bizi zor bir konuma sokmalılar çünkü bu açıklamalardan sonra avrupalının gözü pür dikkat bu maçta olacak...
C h A o S
01.Ekim.2006, 03:05
ALİ SAMİ YEN'DE Sion'un üzerine Si F ON'u çekiceğiz. Havalanmışlar iyice...:0:
CeNTeR_TR
01.Ekim.2006, 03:29
Çok rahat 4-5 olur :)
YusufT
01.Ekim.2006, 03:36
Bu macta darma dagan edecegiz Sifon'u.
CeNTeR_TR
01.Ekim.2006, 03:38
Şu Sion Adlı Takıma Sifon demesseniz kaliteyi düşürmemiş olursunuz ;;)
Emurafu
01.Ekim.2006, 03:41
Bu maç için temkinliyim..Bu sözlerden sonra fark bekliyorum acaba bu sözleri futbolcular okudumu...
batuhanry
01.Ekim.2006, 03:43
Dedikleri şeylere bak ya :mad: İnşallah ezicez onları !!
ShevAnil
01.Ekim.2006, 04:07
Maça Hırslı ve Istekli Aynı Zamandada Kontrollü Başlamamız Gerekiyor..
Carrusca Defansa Yardım Etmiyor Kesinlikle Bu Maçda oynamaması Taraftarıyım
GALATASARAY' ımızın Ilk Yarıyı Gol Yemeden En Az 1 Gol Atması Gerekiyor..
Biz Alınterimiz Ile Oynuyoruz Fifa Başkanının Yardımlarıyla Degil..
Bu Maça Fazla Heyecan Yapmadan Başlarsak Kesinlikle Eleriz..
Sion Takımı Bizim 4 Büyüklerimizin Hiç Birisine Rakip Olacak Takım Degil..
Bunlar Benim Görüşlerim Katılmayan Arkadaşlarımda Olacaktır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Avrupa Maçları TÜRKİYE'Miz Için Çok Onemli Maçlardır..
Hepimiz TÜRK'Üz ve Artık Avrupa Kupalarında Egolarımızı Tatmin Edecegiz Diye
Türk Takımlarımızın Yenilmesini Beklemeyin ve Istemeyin..
Ilk Maçı Kahvehane'de Izlemiştim ve GALATASARAY Gol Yiyince Çıglıklar Atan Sevincinden Nelere Yapacagını Şaşıran Insanlar Gördüm YAZIK.. !
Aykan19o3
01.Ekim.2006, 04:13
LE MATİN’E KONUŞTU
G.Saray’ın perşembe günü UEFA 1. tur rövanş maçında konuk edeceği Sion’da inanılmaz bir paranoya var. İsviçre ekibinin başkanı Constantin, sarı kırmızılıların turu geçmek için her türlü pisliğe başvuracağını, ancak kendilerinin de buna karşı önlemler aldıklarını söyledi. İsviçre’nin Le Matin gazetesine
konuşan Constantin, özetle şunları söyledi:
GAZ KONTROLÜ!
"Maçta sahaya bir şey atılırsa takımı hemen çekeceğim. Zehirlenmeye karşı yemeklerimizi İsviçre’den götüreceğiz. Otelde su bile içmeyeceğiz. Soyunma odasında gaz kontrolü yapacağız. UEFA’ya ’bizi koruyun’ dedik. Otelin iki katını kapatacağız. Oraya yabancı kimse giremeyecek. İsviçre konsolosluğu da önlemlerini alacak. Bu söylediklerim abartı değil."
adamlar cidden çıldırmış bizi kışkırtmak için yapıolar oyuna gelmielim getirtmeyelim saha atan birisini görürseniz lütfen engel olun çünkü hermaç durşunda biz daha cok zarar görürüz !!!!!!
Bu siona fark atmamız lazım.......Ve hala sionu tutan arkadaslar var...
--
Bu Sözlerden sonra düşüncem.. Gs inşallah 6-7 tane atar evlerine götürür şunları!!!
Mr.CordiaL
01.Ekim.2006, 04:19
Kesinlikle yenmemiz lazım. Bu hafta 4te 3 yaparsak Türkiyemiz'e müthiş puan gelir.
yunusgs
01.Ekim.2006, 05:34
Evet geldi çattı o gün şimdi görsünler bakalım ASY CEHENNEMİNİ ASY TARAFTARINI ASY DEKİ CİMBOMU!
Roberto Baggio
01.Ekim.2006, 05:40
Acaba maçımızı d-smart mı verecek sadece?
ShevAnil
01.Ekim.2006, 05:51
Bildigim Kadarıyla ATV'De Veriyor
Rodrigo Tello
01.Ekim.2006, 06:08
Galatasarayımız kazanır inşallah.Başarılar...
batuhanry
01.Ekim.2006, 06:10
Bildigim Kadarıyla ATV'De Veriyor
Hayır içerde olan maçları D-smart verio malesef :0:
Fernando Gago
01.Ekim.2006, 07:12
Maçla ilgili kesin bilgileri güncelledim yayıncı kuruluş hakkında bilgim yoktu neyse düzelttim :)
gerrrard
01.Ekim.2006, 07:32
Bu maçı A-lı-caz. Başka yolu yok. Eğer alırsak zaten İsviçreliler bu sene hiç puan toplayamazlar. :D
GeNç KaRTaL
01.Ekim.2006, 13:25
Harbi en az 5 atmak farz oldu.
Galatasaray ilk golü erken bulursa fark gelir. Gol geç gelirse herşey sıkıntıya girebilir. O yüzden maçın başında saldırmasını bekliyorum Cimbom'un.
_LeGolaS_
01.Ekim.2006, 18:11
Başta Feldkamp gibi bir hoca varken bu maç Tromso maçına dönmez ve Galatasaray kendi gibi oynarsa bu maç bizim çok rahat geçer.
TürkuAz
01.Ekim.2006, 19:41
Turu geçeceğimize inanıyorum, Kalli'ye güvenim tam !
Emurafu
01.Ekim.2006, 19:57
2-1 de bile tur atlıyoruz gol yesek bile heyecan yapmayın:)
Maç sadece dsmartta ve bazı isvicre kanalları veriyor.......
Sion'da Chedli depremi!
Galatasaray'a karşı orta sahada mücadele eden Tunuslu Adel Chedli, 2009 yılının Haziran ayına kadar mukavelesi olmasına rağmen, kulübe gönderdiği yazıda mukavelesini tek taraflı iptal etti.
Başkan Christian Constantin'in bütün ısrarlarına rağmen kulüpte kalmayacağını söyleyen Adel Chedli'nin Aarau ile oynanan ve 2 - 0 kaybedilen son lig maçının devre arasında soyunma odasında Chedli`nin bazı takım arkadaşlarıyla tartıştığı gelen haberler arasında yer aldı. Adel Chedli`nin özel eşyalarını toplayarak ayrıldığı öğrenildi.
02.10.2007
Kaynak : DHA
CeNTeR_TR
02.Ekim.2006, 02:22
"İstanbul?da sahaya en ufak bir şey atılırsa takımı çekerim. G.Saray tur için her türlü pisliği yapar".
Eğer öyle birşey olursa çeksinler defolup gitsinler..Ama gerek kalmıyacak Galatasarayımız Farklı kazanıp susturacakdır ;;)
Maksic
02.Ekim.2006, 04:34
Farklı alıcağız bu maçı inş.
bySilver
02.Ekim.2006, 04:35
Gs elencek icinizi karartayım biraZ:D
TürkuAz
02.Ekim.2006, 04:43
Gs elencek icinizi karartayım biraZ:D
Daha iyi espriler görmek isteriz ..
bySilver
02.Ekim.2006, 04:46
Daha iyi espriler görmek isteriz ..
Sen biliyosun galiba
TürkuAz
02.Ekim.2006, 04:51
Sen biliyosun galiba
Bilmediğin çoğu şeyi bilirim ben, o konuda için rahat olsun..
Maçı alıp, turu geçeceğiz. Gruplarda yerimiz hazırdır..
bySilver
02.Ekim.2006, 04:52
Bilmediğin çoğu şeyi bilirim ben, o konuda için rahat olsun..
Maçı alıp, turu geçeceğiz. Gruplarda yerimiz hazırdır..
Çok bilmişlik iyi deildir bunu biliyomuydun?
fmsmyrna
02.Ekim.2006, 04:53
Sion'un başkanı baskı kurmak taraftarı tahrik etmek istiyor tahriklere kapılmayalım Sion Galatasaray ayarında bir takım değil normal şartlarda.
Canınız okur gurubunu çekiyor galiba? Konudan devam edelim...
bySilver
02.Ekim.2006, 04:54
tamam ibrahim abi
TürkuAz
02.Ekim.2006, 04:56
İçim karardı .. :icon_smile:
bySilver
02.Ekim.2006, 04:57
Galatasaray a UEFA da başarılar...
Çok çabuk gaza gelen, tahrik olam bir milletiz. İsviçrelilerde çok iyi tahrik eden bir millet. Umarım olumsuz sahnelerle karşılaşmadan, güzel bir futbol, harika bir atmosfere tanık olur sonrasında da guruplara kalırız. Ama ben maçın kolay geçeceğini sanmıyorum. Trömsö maçından sonra da "Ali Samiyen de turu atlarız." "ali samiyende dağıtırız." gibi cümlelere tanık olmuştuk ama sonucunu gördük. İnş. bu sefer rakibi ciddiye alarak sion' eleriz. Ama yine rehavete kapılırsak işimiz çok zor...
Emurafu
02.Ekim.2006, 19:54
Sino baskanı işlerinin zor olduklarını biliyor...Bu yüzden dikkatleri baska yere çekmek istiyor..
the_imam912
02.Ekim.2006, 19:56
Gs çok rahat geçer bu turu.
El Comandante
03.Ekim.2006, 21:15
Haydi Aslanım bitir şu işi!
Galatasaray, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup olduğu İsviçre'nin FC Sion takımı ile Ali Sami Yen'de karşı karşıya geliyor. 21.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Michael Weiner, Volker Wezel ve Tobias Welz hekem üçlüsü yönetecek. Maçta 4. hakem olarak Babak Rafati görev alacak.
Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Sion karşısında alacağı 1-0, 2-1 ya da daha farklı skorlu galibiyetlerde turu geçecek. Galatasaray'ın normal sürede 3-2 galip gelmesi halinde uzayacak karşılaşmada, her türlü beraberlik, rakibin galibiyeti ve Galatasaray'ın tek farklı diğer galibiyetleri (4-3, 5-4 vb.) İsviçre temsilcisinin turu geçip gruplara kalmasını sağlayacak.
Galatasaray'da Okan, Sabri ve Ayhan dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Feldkamp tarafından geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş maçının kadrosundan çıkartılan Hakan Şükür ve Lincoln'un, FC Sion karşılaşmasında takımdaki yerlerini alması bekleniyor.
G.SARAY 201. MAÇINA ÇIKIYOR
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında İstanbul'da İsviçre'nin FC Sion takımıyla karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 201. maçına çıkacak. Gösterdiği performansla Avrupa arenasında en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 131, UEFA Kupası'nda 36, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, Avrupa kupalarında toplam 200 maç oynadı.
2000 yılında UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nı müzesine götürerek tarih yazan Galatasaray, geride kalan 200 Avrupa Kupası maçında 73 galibiyet ve 77 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 260 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 295 gole engel olamadı.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Orkun
Uğur
Song
Servet
Volkan
Linderoth
Arda
Barış
Lincoln
Ümit Karan
Nonda
FC SİON
Vailati
Kali
Nwaneri
Alioui
Paito
Geiger
Vanczak
Obradovic
Dominguez
Adeshina
Buehler
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 21.30
HAKEM: Michael Weiner
YAYIN: D Smart
TÜRKİYE - İSVİÇRE REKABETİ
FC Sion ile Galatasaray arasında oynanacak UEFA Kupası 1. tur rövanş maçıyla birlikte Türk ve İsviçre futbol takımları Avrupa kupalarında 20. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke ekipleri arasında bugüne dek yapılan 19 maçın 10'unu Türk, 6'sını ise İsviçre ekipleri kazanırken, 3 maç da berabere sonuçlandı. Türk takımları, bu karşılaşmalarda toplam 38 gol atarken, 33 gol yedi.
9 EŞLEŞME, 5 TUR
Türk ekipleri, İsviçre takımları ile daha önce Avrupa kupalarında 9 kez eşleşirken, bunların 5'inde turu geçen taraf oldular. Türk takımları içinde İsviçre ekipleri ile en çok eşleşen Galatasaray olurken, sarı-kırmızılılar, 6 eşleşmede 4 kez turu geçmesini bildi. Bu arada Antalyaspor, UEFA Intertoto Kupası grup maçında İsviçre'nin FC Basel takımına 5-2 yenilirken, Malatyaspor da UEFA Kupası 1. turunda aynı takıma 2003-2004 sezonunda elenmişti.
EN FARKLI GALİBİYET VE MAĞLUBİYETİ GALATASARAY ALDI
İsviçre takımlarıyla oynanan karşılaşmalarda en farklı skorlu galibiyet ve mağlubiyeti Galatasaray aldı. Galatasaray, Neuchatel Xamax karşısında 5-0'lık sonuçla İsviçre ekiplerine karşı en farklı galibiyeti alırken, İsviçre takımlarının en farklı galibiyetini ise 5-1'lik sonuçla FC Sion, yine Galatasaray karşısında elde etti. Bu arada, Türk ve İsviçre futbol takımları arasında bugüne dek oynanan 19 maçta da gol atıldı.
FC SION'A 1 KEZ ELENDİ, 1 KEZ ELEDİ
Galatasaray, karşılaşacağı FC Sion ile daha önce 2 kez eşleşirken, rakibini 1 kez eledi, 1 kez de elenmekten kurtulamadı. Kupa Galipleri Kupası'nda 1965-66 sezonunda FC Sion ile karşı karşıya gelen Galatasaray, 5-1'lik mağlubiyetin ardından aldığı 2-1'lik galibiyete rağmen elendi. 1997-98 sezonu Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda ise Galatasaray, her iki karşılaşmayı da 4-1 kazanarak, rakibini elemeyi başardı.
Kaynak:Sporx
ShevAnil
03.Ekim.2006, 21:20
Ya Yenicez Yada Yenicez Başka Yolu Yok..
PARÇALA ASLANIM..
El Comandante
03.Ekim.2006, 21:21
"Kalenin boyutlarını ölçtüm"
Hafta başında yaptığı açıklamalarla gerginlik yaratan Sion Kulübü Başkanı Christian Constantin, hızını alamadan ortamı germeye devam ediyor... İsviçre ekibinin başkanı, soyunma odalarını kontrol etmek için gaz dedektörü getireceğine dair çıkan haberlerle ilgili "Gaz dedektörü getirmedim, ama kalelerin boyutlarını ölçtüm. Normal ölçütteler" dedi. Çekinerek ayak bastığı Ali Sami Yen Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Constantin, aldıkları güvenlik tedbirleriyle ilgili de şunları kaydetti:
Önlemler aşırı değil
"Aldığımız tedbirler kesinlikle Galatasaray ve İstanbul’a yönelik değildir. Yıllardır Avrupa Kupası deplasmanlarında aynı tedbirleri alıyoruz. Kendimize göre aldığımız güvenlik önlemleri var. Bir aşçı ile yola çıkmamız normal. Takımın rahat etmesi lazım. Rahat etmesi için öncelikle gereklerden biri, alıştıkları mutfaktan beslenmeleri. Bu yüzden güvenlik önlemlerinin aşırı olmadığını düşünüyorum."
Daha önce, "Olay çıkarsa takımı sahadan çekerim" şeklindeki demecinin hatırlatılması üzerine Canstantin, "O demecimde, ’1988 yılında G.Saray’ın N.Xamax ile oynadığı maçtaki olaylar tekrarlanırsa ne yaparsınız?’ diye soruldu, ben de ’takımı sahadan çekerim’ diye yanıtladım" karşılığını verdi.
Kaynak: Hürriyet
ThersoN
03.Ekim.2006, 21:22
Burası SamiYen...
ShevAnil
03.Ekim.2006, 21:32
Bugüne Kadar Biletler Alınmışdır heralde Ama Ben Genede Duyurmak Istedim..
Galatasaray - FC Sion Bilet Fiyatları
Numaralı Grup 1: 250 YTL
Numaralı Grup 2: 175 YTL
Kapalı Üst: 90 YTL
Kapalı Alt: 80 YTL
Yeni Açık Üst: 30 YTL
Yeni Açık Alt: 30 YTL
Eski Açık: 35 YTL
Eski Açık (Rakip): 35 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Numaralı Grup 1: 240 YTL
Numaralı Grup 2: 165 YTL
Kapalı Üst: 80 YTL
Kapalı Alt: 70 YTL
Yeni Açık Üst: 26 YTL
Yeni Açık Alt: 26 YTL
Eski Açık: 31 YTL
----------------------------------------------------------:tur:
El Comandante
03.Ekim.2006, 21:44
Bu macta taraftarlarimizin cok dikkatli olmasi gerekiyor.Tahriklere aldanmamasi gerekiyor.Sionun futbolculari bizi tahrik etmek icin ellerinden geleni yapacaklar,bizim taraftarlarin buna cevap vermemesi gerekiyor.Yani sahaya yabanci madde atmamalari,küfürlü tezahürat yapmamalari gerekiyor.Blatter`in bile gözü bu macta olacaktir.En ufak hatamizda cezayi keser bize,hem de ne ceza...
Zaten sabikaliyiz.Cok dikkatli olmaliyiz coook !
Melekovic
03.Ekim.2006, 21:49
Hakan Şükür'ün yedek kalması bekleniyor.Takım iyi oynasın rahat sonuca gider.Bu fırsat kaçmaz.Hakan'sız takım güzel oynasın da Hakan'da artık kulubede otursun.Adamda abilik yapıp gençlerin önünü açma konusunda gram adım yok.Varsa yoksa bende oynayacağım kafasıyla antipati toplamaya başladı giderek.
ShevAnil
03.Ekim.2006, 21:56
Arman Için ,, Forman Için ,, Bizim Için ,, TÜRKİYEMİZ İÇİN...
Maçı Inşallah Alıcaz.. Emperor'un Dedigi Gibi Maça Giden Taraftarlarımız Dikkatli Olmalı..
Emurafu
03.Ekim.2006, 22:03
Kesin İlk Onbir Belli Oldu !!!!!
Arkadaşlar Kral ve Lincoln ilk 11 de... Kalli efendi takımın en formda ismi Nonda? yedek kulübesine çekmiş.
---------------ORKUN
UĞUR--- SONG---SERVET---- VOLKAN
BARIŞ--- LİNDEROTH--- LİNCOLN--- ARDA
ÜMİT KARAN--------- HAKAN ŞÜKÜR
Kesin ilkonbir bu bunun üstüne konusalım.........
Biletler tükenmiş..Hatta millet karaborsada arıyor...
ShevAnil
03.Ekim.2006, 22:07
Bence Nonda Bu Maçda Oynamalı , Oynamassa Kalli Fena Bir Şekilde Eleştirilecek..
El Comandante
03.Ekim.2006, 22:09
Yahu Nonda neden yedekte ? Adam son maclarda takimin en iyisi ! Oynadigi her macta takima büyük katkilari oluyor.Sion macinda Nonda`ya cok ihtiyacimiz olacak ! Sen tutmus Hakan Sükür`ü oynatiyorsun ?
Ya Sabir...
Emurafu
03.Ekim.2006, 22:16
Baran Hakan balta UEFA listesinde degil:( zaten olsa volkan uyumunu bozmazdı...
Nonda ortasahaya geliyor..top dagıtıyor..Top saklıyor..Adam sahada herseyi yapıyor..Bence Hakan sükürün gönlünü kazanmak için yapıyor tamam bunu anladım..
Karan niye oynuyor her zaman forvette eksik oynuyoruz karanla gitmez bu iş..Ben karan yerine Nondayı bekliyordum..Bu maçta penaltı var karan kacıraçak:)
Ayrıca biz her maçta karan Show yapacak diye beklesek..Bu maçta yakaladıgını atmak zorundasın..
Nonda tercihi hariç..diger tercihler dogru:)
CeSC FaBReGaS
03.Ekim.2006, 22:20
Gercekten ya takimin en formda ismi Nonda yok anlamiyorum ben Kalliyi artik
El Comandante
03.Ekim.2006, 22:20
Baran Hakan balta UEFA listesinde degil:)
Nonda ortasahaya geliyor..top dagıtıyor..Top saklıyor..Adam sahada herseyi yapıyor..Bence Hakan sükürün gönlünü kazanmak için yapıyor tamam bunu anladım..
Karan niye oynuyor her zaman forvette eksik oynuyoruz karanla gitmez bu iş..Ben karan yerine Nondayı bekliyordum..Bu maçta penaltı var karan kacıraçak:)
Nonda tercihi hariç..diger tercihler dogru:D:D
Hee yav,unutmusum onu :)Ama Volkan Yaman biraz yavas bir futbolcu.Defansi iyi degil fazla.Onun asil mevkisi sol acik ! Ama ne yazikki ondan baska da alternatifimiz yok sol bekte...
Ilk basta cok sacma bir ceza verirsin Hakan`a,sonra onun gönlünü kazanmak icin takimin en iyi forvetini yedege cekersin.Var mi böyle bir anlayis ? Bu cok sacma geliyor bana ! Bu Kalli cok düz biri,kafasina ne eserse onu biciyor.Bu tarafini hic sevmiyorum onun :mad:
Emurafu
03.Ekim.2006, 22:24
Baran Hakan ve Lincolnü oynatması çok iyi nedenmi..Taraftar onların gönlünü alacak..Bu maçta oynatmassan en az 3 maç sonra falan taraftar karsısına cıkacaklar bence oynamaları iyiolmuş....Bu maçta yaralar biraz sarılabilir..
Hakan ve nonda oynasa idi ortasahamız çok iyi olacaktı çünkü iki futbolcuda sürekli ortasahaya gelip top alıyorlar..savunmayada yardımları var hem pres yapan futbolcular..
Karan oynamasına gerek yoktu..Karan eski karan degil..Artık her maç beni delirtiyor..karan bir şık gol attı formayı kaptı..Zaten o golden baska yaptıgı yok...
Ardanın daha fazla kosması lazım yoksa dominguez+obradovic Volkanın tarafından ceza sahasına girerler hemde servetle karsı karsıya kalırlar+servette hata yapar...
Görürsünüz bu maçta servete bazı hatalar yapacak çünkü her oyuncu servetle karsı karsıya kalacak...eger serveti sag içe çekerse ozaman defansımız hatası oynar...
GodfatheR
03.Ekim.2006, 22:57
bence hakan'ın oynaması doğru ama her pozisyonda kendini yere bırakan mücadele etmeyen Ümit'in yerıne kesınlıkle Nonda oynamalı.
Emurafu
03.Ekim.2006, 23:06
Baran Hakan ve Lincolnü oynatması çok iyi nedenmi..Taraftar onların gönlünü alacak..Bu maçta oynatmassan en az 3 maç sonra falan taraftar karsısına cıkacaklar bence oynamaları iyiolmuş....Bu maçta yaralar biraz sarılabilir..
Hakan ve nonda oynasa idi ortasahamız çok iyi olacaktı çünkü iki futbolcuda sürekli ortasahaya gelip top alıyorlar..savunmayada yardımları var hem pres yapan futbolcular..
Karan oynamasına gerek yoktu..Karan eski karan degil..Artık her maç beni delirtiyor..karan bir şık gol attı formayı kaptı..Zaten o golden baska yaptıgı yok...
Ardanın daha fazla kosması lazım yoksa dominguez+obradovic Volkanın tarafından ceza sahasına girerler hemde servetle karsı karsıya kalırlar+servette hata yapar...
Görürsünüz bu maçta servete bazı hatalar yapacak çünkü her oyuncu servetle karsı karsıya kalacak...eger serveti sag içe çekerse ozaman defansımız hatası oynar...
Şurda herseyi açıkladım..
Kolay maç olmayacak. İnş. adam gibi bir futbol oynarız da alırız bu maçı.
batuhanry
04.Ekim.2006, 00:54
Sabırsızlıkla 21.30 i bekliyorum ...İnşallah rahat bi skorla turu geçeriz..
IcedEarth
04.Ekim.2006, 01:35
Büyük sabırsızlıkla bu maçı bekliyorum.
BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2006, 01:52
Zor maç olcak. İsviçreliler mümkün olduğunca maçı çirkinleştirmeye çalışacaklar. Taraftarlarda kışkırtmaya gelmezse maçı alırız diye düşünüyorum.
Bide şeyi merak ediyorum bu servetin kaburgası kırık mı oynuyor hala?
anilton
04.Ekim.2006, 02:38
G.Saray ilk maçta yaptığı hataları yapmazsa savunma anlamında,gruplara kalırız...
TürkuAz
04.Ekim.2006, 02:43
3.5 saat sonra burada zafer mesajları yazıyor olmalıyız.. :D
Eray Dengiz
04.Ekim.2006, 03:14
maçı D-Smart veriyor gene nereden izleyeceğiz ya..?
goosfraba
04.Ekim.2006, 03:16
Yeneceğiz ! Kaçarı göçeri YOK !!!
gerrrard
04.Ekim.2006, 03:18
Evet ya gene D-Smart veriyor ama ben seyredebilecem :D
maçı D-Smart veriyor gene nereden izleyeceğiz ya..?
Gidicen bir kafeye izlicen eray ben öyle yapıcam :)
RaSenGan
04.Ekim.2006, 03:24
Grup maçları(tabii kalırsak):p D-Smart'ta mı olacak yine :(
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 03:24
Nonda nasıl oynamaz yahu bu arada hay ben bu d-smart'ı .....
gerrrard
04.Ekim.2006, 03:25
Nonda kesin oynaması gerekti offff
Ben bu D-Smart'ın ayıp yahu
19_SeRDiNÇ_05
04.Ekim.2006, 03:35
Grup maçları(tabii kalırsak):p D-Smart'ta mı olacak yine :(
Grup maçlarını Show Tv vericek galiba.
RaSenGan
04.Ekim.2006, 03:36
Hmm..Bıktım bu D-Smart'tan.
YusufT
04.Ekim.2006, 04:05
Batsin bu D-Smart, bitsin bu acilar :D :D
RaSenGan
04.Ekim.2006, 04:37
Son 5 Dk .
the_imam912
04.Ekim.2006, 04:41
Son dakikalar .Başarılar Gs.
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 04:44
Allah yardımcınız olsun aslanlar..........
batuhanry
04.Ekim.2006, 04:45
Ve basladı Haydi Cimbom !
inorax
04.Ekim.2006, 04:51
Galatasaray ilk dakikalarda etkili olan taraf...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lincoln ortaladı Hakan vuramadı güzel bir pozisyon kaçtı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda geçen sezonki formunu geriye kazanmış gibi...
RaSenGan
04.Ekim.2006, 04:53
Hakan oynuyo mu ? :S
the_imam912
04.Ekim.2006, 04:53
Öffff be Y-smart :mad:
LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 04:54
9' Orta sahada Lincoln'e sürekli faul yapıp top aldırmamaya çalışıyorlar ama nafile.
8' Arda etkili oluyor son dakikalarda. Bir kez daha geldik o bölgeden ancak ceza sahası içinde kimseye gelmedi top.
7' Arda bir kez daha sol kanatta topla buluştu yerden sert bir orta yaptı fakat Sion savunması taça attı topu.
6' Hiç top göstermiyoruz Sion'a. Oyunun kontrolü tamamen G.Saray'da.
5' Arda çok şık sıyrıldı pasını Lincoln'e attı onun ortasına Ümit rövaşata vurmak istedi fakat ıskaladı topu mutlak bir golden olduk.
4' Ve ilk tehlike Song'dan geldi. Uzaktan sert bir şut atan Song'un vuruşu üstten auta gitti. Olsun bu baskı gol getirir.
4' Sion ilk dakikadan itibaren nasıl oynayacağını belli etti. Kapanıyor konuk takım. Atak oynuyor G.Saray...
3' Lincoln köşe vuruşunu kullandı. Sion savunması topu uzaklaştırmak isterken Ümit Karan rakibine faul yaptı.
2' Ümit Karan yerde kaldı hakem devam dedi ancak savunma hata yaptı ve köşe vuruşu kazandık.
inorax
Arda ortaladı son anda savunma uzaklaştırıyor arkada Hakan Şükür boştaydı...
LaigLeNoiR
10' Bu kez sağ kanattan Uğur'la geldik. Sion savunması araya girdi ve kornere attı topu
LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 04:56
11' Orta sahayı geçirtmiyoruz Sion'a. Arda çok etkili bugün tüm toplar onda toplanıyor.
11' Savunmadan Song ve Servet geldi. 5 kişi var ceza sahası içinde. Lincoln ortaladı fakat uzaklaştı top.
LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 04:57
12' Çok önemli bir pozisyondan yararlanamadık. Uğur'un Arda'ya pasında Arda ceza sahası içinde bomboş pozisyonda düzgün vuramadı ve top auta gitti. Mutlak bir golden olduk.
Aykan19o3
04.Ekim.2006, 04:57
Galatasaray adeta boğdu rakibi..
LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 05:00
15' Serbest vuruş kullanıldı ancak Hakan topa dokunamadı. Bir başka tehlike daha yarattık ancak sonuç alamadık.
15'http://canli.sporx.com/live2/20071004_gss_sionn/images/yells.gifÇok sert bir hareket var. Barış'a çok sert bir hareket yaptı Dominguez ve sarı kart gördü.
14' Oyunun temposu biraz düştü bu dakikalarda. Sion biraz dengeyi kurdu oyunda.
13' İlk kez bu kadar etkili geldi Sion ancak Servet top göstermedi Buehler'e ve tehlikeyi savuşturdu.
LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 05:02
16' Daha bu dakikadan zaman geçirmeye çalışıyor Sionlular. Tribünlerde tepki gösteriyor bu duruma doğal olarak.
inorax
04.Ekim.2006, 05:05
Volkan uzaktan süper vurdu ama dışarı çıktı...Direği sıyırdı...
uAsamet91
04.Ekim.2006, 05:05
Ilk 20 dk golsuz gecildi
LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 05:06
19' Sion tehlikeli çıkmaya başladı bu dakikalarda dikkat etmemiz lazım. Özellikle sağ kanadı kullanıyorlar.
18' Bu kez biz etkili geldik. Volkan Yaman uzaklardan çok sert vurdu sol ayağıyla fakat top az farkla yandan dışarı gitti.
17' Kullanılan köşe vuruşu sonrasında top bir anda boşta kaldı ancak Obradovic'in vuruşu üstten dışarı gitti. Büyük tehlike atlattı G.Saray kalesi.
17' Sağ kanattan geldi Sion ve Ümit araya girip topu kornere attı.
inorax
04.Ekim.2006, 05:08
GOOOOL... ÜMİT KARAN....
batuhanry
Gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllll
uAsamet91
Umit KARANNNNNNNNN
Ziya38
uMIT KARAN 1-0
Aykan19o3
04.Ekim.2006, 05:10
GooLL Ümit.
TürkuAz
04.Ekim.2006, 05:11
Karan attı, çok rahatız şimdi..
inorax
04.Ekim.2006, 05:13
gooool 2-0 Ümİt Karan
El Comandante
Ohh be rahatladik.2-0
Sira geldi fark atmaya :D En az 5.
Aykan19o3
6-0 biter bu maç :D
IcedEarth
04.Ekim.2006, 05:14
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ol
2-0 Ümit Karan
Aslan kükremiş geliyor üstünde forması
Dalga dalga bayrağı tepede arması
Şampiyonluk kupasını almak yetmiyor
Avrupayı fethetmiş yurda dönüyor
Haydi bastır şanlı büyük Galatasaray
Her zaman heryerde seninle bu taraftar
Ölüm olsa vazgeçmeyiz
Seni asla terketmeyiz
Haydi bastır Şanlı büyük Galatasaray
Her zaman heryerde seninle bu taraftar
TürkuAz
04.Ekim.2006, 05:14
Fark istiyoruz aslanlar, haydi yürüyün.. :D
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 05:15
Aslan parçaları beni kalp krizinden kurtardılar ohh be.........
Professeur
GOOOOOOOOL.2-0 Ümit karan
Ziya38
2-0 Umit Karan Hadii fark atalimm
Aykan19o3
İlk maç 4-3 dü değil mi?
İlk maç 3-2 bitti.
batuhanry
Erciyes in acısını çıkarcaz :D
TürkuAz
04.Ekim.2006, 05:17
32' Bu pozisyonda Lincoln bir sakatlık geçirdi ve sağlık görevlileri sahada..
umarız ciddi değildir..:(
Galatasaray farka gider gibi...
Melekovic
04.Ekim.2006, 05:18
Oh yahu.Bir de şu Hakan Şükür'den kurtulduk mu bu takım çok iş yapar.Hadi aslanım Ümit bir tane daha at da birilerine kulube yolları gözüksün:D
inorax
04.Ekim.2006, 05:20
GOOOL... LİNCOLN 3-0 :D
batuhanry
3-0 Lincoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooollllllll
IcedEarth
Oh yahu.Bir de şu Hakan Şükür'den kurtulduk mu bu takım çok iş yapar.Hadi aslanım Ümit bir tane daha at da birilerine kulube yolları gözüksün:D
Spiker ne dedi biliyor musun? Golün yarısı Hakan'ın yarısı Ümit'in. Hakan Şükür şu anda çok formda. Onu kesmek akıllıca olmaz.
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
3-0 Cassio de Souza Soares 'Lincoln'
TürkuAz
Tam istediğimiz gibi gidiyor maç, aslan parçaları sağolsun..
Tüm TÜRKİYE arkanızda..
RaSenGan
04.Ekim.2006, 05:21
Üff sıkıldım :D
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 05:21
Lİncolnnnnnnnn Aslanim Benİm Be...........
TürkuAz
04.Ekim.2006, 05:22
LINCOLN attı, helal size ASLANLAR !
Bu maç 8'e kadar gider gibi geliyor :D
Ziya38
04.Ekim.2006, 05:23
3-0 Lincoln Kral senden gol bekliyorum
sananes
tebrikler galatasaraya macı izlemiyorum ama goller takır takır geldigine gore baya iyi oynuyo heralde
RaSenGan
LinGoln :)
the_imam912
TanSion yükseldi bende :n:
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 05:24
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler Aslan Lincoln.......
inorax
04.Ekim.2006, 05:24
Maçta Galatasaray mahalle maçı oynar kadar rahat oynuyor izlediğim kadarıyla :D
Aykan19o3
04.Ekim.2006, 05:28
Şov yapıyor Gs.
BlackEagle19o3
04.Ekim.2006, 05:28
Tur bizimdir artık:)
IcedEarth
04.Ekim.2006, 05:33
İlk yarı 3-0 sona erdi. İkinci yarıda görüşmek üzere.
YusufT
04.Ekim.2006, 05:36
maci bir site üzerinden dinleye biliyormusun?
gerrrard
04.Ekim.2006, 05:36
2. yarıda şöle baya atarız İsviçrelileri yollarız :D
goosfraba
04.Ekim.2006, 05:40
Ben şahsen bir 3 gol daha bekliyorum :D
Sonra Lincoln demesin, taraftar 10 istedi, biz elimizden geleni yapıp, 6 atabildik diye:D
the_imam912
04.Ekim.2006, 05:47
Tur bizim.Aygün de yaktı beni :(
Professeur
04.Ekim.2006, 05:49
Tur bizim.Aygün de yaktı beni :(
Olum bu maç için iddiaya girilir mi yaa
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 05:50
İşte imam Galatasaray hakkında iddaaya girmenin zararları....
Bugra19o3
04.Ekim.2006, 05:55
Dün Beşiktaş'ımın Son Dakkada Şanssız bir Şekilde Kaybetmesinin Üzerine Galatasary'ın Turu Geçmesi Ayrı Bir Motivasyon Oldu..Tebrikler..
RaSenGan
04.Ekim.2006, 06:00
4 4 4 4.Benle bir daha iddaaya girme Oğuzhan :p
batuhanry
04.Ekim.2006, 06:00
Gol ama ofsayt be :p
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 06:06
Nonda oyuna girsin artık .....
YusufT
04.Ekim.2006, 06:07
4 golü bekliyooruuuuz.... atin bee Aslanlarim !!!!
batuhanry
04.Ekim.2006, 06:10
Sion biraz daha hücumu düşünüyo artık ....
inorax
04.Ekim.2006, 06:12
Devre arasında Kalli büyük ihtimalle skoru açmak için açık vermeyin demiştir.Bunun için bu yarı pozisyon azlığı var.
AMA GOOOOOL ARDA TURAN
batuhanry
04.Ekim.2006, 06:12
Goooooooooooooooooooooooooooooool Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 06:13
Gollllllllllllllll arda turannnnnn......
IcedEarth
04.Ekim.2006, 06:13
4-0 Arda Turan
Varmı Arttıran
YusufT
04.Ekim.2006, 06:14
Gooooooooooooooooooooooooool süpersiiin ARDAAAAAAAAAAAAA
Ziya38
04.Ekim.2006, 06:14
4-0 Arda turan
Hadi kral daha senden gol bekliyorumm
inorax
04.Ekim.2006, 06:15
Arda Çıktı Hasan girdi...
YusufT
04.Ekim.2006, 06:17
LinGOLn bi tane daha atsin yau :D süper oynuyor, sana verilen paralar helal bee. Kral ve B.Özbek'de atsin bi tane'de perdeyi kapatalim
goosfraba
04.Ekim.2006, 06:17
Hasan'ın girmesi daha iyi oldu, 2 gol daha bekliyorum :)
inorax
04.Ekim.2006, 06:18
Sion maçtan önce kalenin boyunu ölçtü ve 7 metre olduğunu görerek yerine oturdu :D Bu nedenle ben 7 istiyorum. :D
Aykan19o3
04.Ekim.2006, 06:19
Koptu maç :D
batuhanry
04.Ekim.2006, 06:22
Ah ah neler kaçıo nelerr
IcedEarth
04.Ekim.2006, 06:24
Lincoln ------------------> Nonda
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 06:25
Alkışlar Lincoln'e Nonda dan gol istiyoruz:D
YusufT
04.Ekim.2006, 06:25
1 gol daha lütfeeeeeeeeeeeeeen
Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 06:26
5-0 bitecek :p
canavar20
04.Ekim.2006, 06:27
Aşmış Bunlar :D
batuhanry
04.Ekim.2006, 06:27
Hadi bi tane daha Nonda atsın ya lütfen :Y:Y
Fıratcan Alçınkaya
04.Ekim.2006, 06:28
helal olsun valla fark atıyor Galatasaray...
batuhanry
04.Ekim.2006, 06:36
5-1 bouzid :D:D::D
El Comandante
04.Ekim.2006, 06:37
5-1 !
Bu Sion`lulara en az 5 tane atmaliyiz demistim,5 tane attik :) Artik anlamislardir kim oldugumuzu ;;)
batuhanry
04.Ekim.2006, 06:38
Costanin bey noldu acaba :zuhaha
El Comandante
04.Ekim.2006, 06:40
Karan 2 !
Lincoln !
Arda !
Bouzid !
Biktik Isvicrelilere fark atmaktan :)
YusufT
04.Ekim.2006, 06:46
En göze batan isimler. LinGOLn ve Arda Turan.
Bouzid'de ASLAN oldu.
batuhanry
04.Ekim.2006, 06:51
İşte böylee süper oldu bu maç süper süper ! Lincoln şov yaptı be aslan parçası :p
Güzel oynadık kazandık. Ama sion gibi bir takıma karşıda böyle skor alalım yani. Sion'a fark atamayacaksak kime fark atıcaz avrupada :) Ço gol pozisyonu üretiyoruz ama bunları çoğunu değerlendiremiyoruz. Ciddi bir rakiple karşılaştığımızda bu kadar çok kaçırırsak işimiz çok zor olur...
Aykan19o3
04.Ekim.2006, 06:56
İyi oldu iyi :D
Tebrikler Gs.
Lütfen sadece turu kutlayın. 5-1 lik skoru başka boyutlara çekenlere gerekli cezalar verilmeye başlandı...
BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2006, 07:14
Tebrikler Galatasaray.
Yorumların çok doğru EreN. ;) sonuna kadar katılıyorum.
Tahrik mesajlarını atanlara cezalar verildi.!!! Hala bu mesajlara cevap verip tartışma boyutunu arttıran arkadaşlar da devam ederlerse ceza alacaklardır. Ayrıca böyle SATAŞMALARLA Galatasaray'ı avrupada destekleyen arkadaşlarında şevkini kırıyorsunuz.! Yazdıklarınız hiç hoş değil sizlere ceza puanından başka hiç bir şey kazandırmaz. Haa "Ben egomu tatmin edicem" diyorsanız yanlış yerdesiniz size taraftar forumlarının yolu gözükür o zaman... SEVİNMEK ile TAHRİK etmek arasında ki farkı anlamayan arkadaşlar memnun değilseniz adminlere "Yöneticiler görevlerini kötüye kullanıyor. Rahatla sevinemiyoruz" diye mesaj atabilirsiniz. Konu incelenir gereken yapılır...
Konumuz Galatasaray - Sion maçı lütfen konudan devam...
Fietra 10
04.Ekim.2006, 07:17
süper bir galibiyet oldu..Sion Başkanına ve İsviçre basınına daha iyi cevap verilemezdi..Süpersin Galatasaray...Tebrikler..Gruplarda başarılar:)
El Comandante
04.Ekim.2006, 07:17
Galatasaray iyi oynayarak kazandi,fark attik.Zaten Sion bizim rakibimiz olamaz,onlar kendilerini bizimle ayni degerde görünce onlara bir ders vermek zorundaydik,bu dersi de bugün cok güzel bir sekilde verdik ! Baskanlari taraftarlarimiza,kulübümüze laflar atiyordu.Insallah utanmistir bugün ! Sionun golünden sonra Sionu alkislayan taraftarlarimizi görünce utanmistir !
Gençler adam gibi yorum yapın. Skor üzerinde durmayın.
El Comandante
04.Ekim.2006, 07:23
Golleri simdi izledim,hepsi mükemmel yahu.Ümit Karan Türkiye`nin en KLAS golcüsü.Kim ne derse desin,topu kontrol etmeden vurdugu sutlar müthis.Bugün de gollerini yine böyle atti.Ardanin gol müthisti.Lincoln`ün golü de güzeldi,gerci top savunmaya carpti ama güzeldi yinede.Bouzid cok teknik yav gercekten.Nasil cakti voleyi öyle :)
TürkuAz
04.Ekim.2006, 07:24
lafebesi olmaya gerek yok, boş yere uzun uzun yazılar yazmaya hiç gerek yok..
Skor 5-1, Cimbom bizim istediğimizi söke söke aldı..
Fietra 10
04.Ekim.2006, 07:24
Yunanistan'ın 4 takımıda tur atladı..Larissa Balcburn'u,Aris Zaragoza'yı,Aek Salzburg'u ve Panionios'ta Sochaux'u eledi yuh artık..
tombul taho
04.Ekim.2006, 07:25
Bu forumda güzelce sevinemeyeceksek bile neciyiz biz?
Güzelce sevinmek tahrik edici mesajlar atmak değildir.
Sevinmek insanın içinde olan ve bunu mutlu oldğunda diğer insanların huzurunu bozmadan yaptığı bir eylemdir.
Neyse... Biz gelelim maçın özetine;
Galatasaray her zamanki gibi oynadı. Önde basan, pres yapani rakibe oynayacak alan bırakmayan, oyunu açan, dar alanda iyi paslaşarak çabuk kontraya çıkan ve bulduğu pozisyonları en tehlikeli bir biçimde değerlendiren bir takım olarak göze çarpıyor.
Sion'un böyle bir takımla karşılaşacağını ben düşünüyordum da Sion Başkanı düşünüyormuydu orasını bilemiyorum. :)
Bütün oyuncuları tebrik etmek lazım. Ayrıca Kalli'yi de tebrik etmek lazım. Disiplininden ötürü. Çünkü Hakan Şükür'ü ve Lincoln'ü tekrar koyması üstelik Lincoln'ün mükemmel bir performans sergilemesi Kalli'nin gerçekten yaşlı bir kurt olduğu gösteriyor bana göre.
Bu takım iş yapar mı? Evet yapar. Ama bu oyunundan vazgeçmezse, bu topu oynarsa kısaca gerçekten Galatasaray olursa bu takım Avrupa'da çok iş yapar. İlk sene Avrupa'da fazla başarı gelir mi bilemem belki bir Çeyrek Final belki bir Yarı Final... Ama gelecek seneler için büyük umutlar var. Umarım herşey takımımız için iyi olur...
Tebrikler Aslanlarım... Teşekkürler Kalli...
Arkadaşlar burası kahve değil, dikine gidemezsiniz. Konuyu kilitlemeyeceğim. Tahriği yapan da tahriğe kapılan da ceza alacak...
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 07:31
Yunanistan'ın 4 takımıda tur atladı..Larissa Balcburn'u,Aris Zaragoza'yı,Aek Salzburg'u ve Panionios'ta Sochaux'u eledi yuh artık..
İnanamıyorum hadi bu eleyenler olympiakos,panatinaikos falan olsa tamam da....:icon_confused:
Fietra 10
04.Ekim.2006, 07:33
İnanamıyorum hadi bu eleyenler olympiakos,panatinaikos falan olsa tamam da....:icon_confused:
evet..Yunanların orta sınıf takımları bile bunları elebiliyor malesef..
Sheriff
04.Ekim.2006, 07:33
Arkadaşlar uzatmamak lazım.. Mesaj ceza gerektiren kural dışı bir mesaj uzatmayın işte..!
Biz burda bugün GS liyiz hadi yenecez oo 5. golü attık diyorken sizin bu yaptığınız rezilliktir..
gerrrard
04.Ekim.2006, 07:34
Oha. Olayı aşmışlar. Olsun arkadan Türkiye geliyor :D
tombul taho
04.Ekim.2006, 07:35
evet..Yunanların orta sınıf takımları bile bunları elebiliyor malesef..
Zaten bu sürpriz sonuçlardan dolayı Galatasarayımız kura çekiminde 4.torbada olacağına 3.torbada girecek. Ama asıl butakımlara dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. Bakalım kurada neler olacak. Hayırlısı olsun...
Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 07:36
ya bu arada gruplar ne zaman belli olacak ?
tombul taho
04.Ekim.2006, 07:39
ya bu arada gruplar ne zaman belli olacak ?
9 ekim diye biliyorum.
tombul taho
04.Ekim.2006, 07:40
Marifet değildir ki bunu yapmak, Avrupa'da bir Türk takımı mücadele ediyorsa onu desteklememizden doğal birşey olamaz bence..
Rezillik falan yok ortada, kazandığımız ve gururlandığımız skor hakkında görüşlerimizi paylaşıyoruz değil mi?
Daha neler..
Arkadaşlar tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok. Rica ediyorum sadece maç ve uefa kupası hakkında konuşmaya devam edin.
Fıratcan Alçınkaya
04.Ekim.2006, 07:41
Sion Aslan'a Çerez Oldu: 5-1
Temsilcimiz Galatasaray 3-2'nin rövanşında FC Sion'u Ali Sami Yen'de 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek UEFA Kupası'nda gruplara kalmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekibe turu getiren golleri 22 ve 28. dakikalarda Ümit Karan, 36. dakikada Lincoln, 68. dakikada Arda ve 90+2'de Bouzid kaydetti. Rakibin tek golünü ise 89. dakikada Obinna attı.
G.Saray FC Sion karşısında 90 dakika boyunca rahattı, maçın ilk yarısında bulduğu goller ile üzerindeki stresini attı ve tura kolayca uzandı. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda grubu ve rakipleri 9 Ekim'de yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
ÜMİT KARAN AFFETMEDİ
G.Saray'da FC Sion maçı 11'inde Beşiktaş maçında kadro dışı bırakılan Lincoln ve Hakan Şükür de vardı. Feldkamp iki futbolcuyu yeniden kadroya aldı. Ali Sami Yen'de dolu tribünler önünde müthiş bir atmosferde oynanan maçta temsilcimiz maça çok hızlı başladı. İlk 10 dakika içinde rakip kaleye istediği baskıyı kuran Galatasaray Hakan Şükür, Ümit Karan ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Günler öncesinden bu karşılaşmanın biletleri bitmişti. Galatasaray seyircisi takımını çok özlemişti. Maçın başında oluşan büyülü atmosfer sarı-kırmızılı ekibi daha da ateşledi ve G.Saray aradığı golü 22. dakikada buldu. Lincoln'un pasıyla ceza sahasına sol kanattan giren Ümit Karan yerden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra da G.Saray baskısı durmadı. Sarı-kırmızılı takım rakip kalede baskı kurduğu dakikalarda ise zaman zaman etkili FC Sion kontra ataklarıyla başbaşa kalıyordu. İlk maçta G.Saray defansında yapılan hatalar tekrarlanmadı ve orta sahada rkaibine daha sert basan temsilcimiz Sion ataklarının etkili olmasını engelledi. 29. dakikada ise Ümit Karan'ı golle buluşturan isim bu sefer Hakan Şükür oldu. Uzun gelen pasta Hakan Şükür Ümit Karan'ı iyi gördü. Ceza sahası içinde gecenin hızlı ismi yine düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi ve Ali Sami Yen'i dolduran taraftarlara derin bir nefes aldırdı.
ARTIK RAKİP DÜŞÜNSÜN!
Artık rakip düşünsün diyordu Galatasaraylı taraftarlar bu dakikalarda. Topla oynama yüzdesine bakıldığında mücadelenin genelinde üstün olan Galatasaray devreyi 2-0 bitirmemeye kararlıydı. 2-0'dan biraz temposu düşer gibi olsa da 36. dakikada Brezilyalı yıldız Lincoln'un sahne alma sırası geldi. Lincoln ceza sahası önüne doğru seri hareketlerle geldi. Sevdiği noktalardan biri olan çizginin üzerinden, çaprazdan iyi vurdu. Rakip savunmaya çarpan top kaleciyi şaşırttı ve top filelere gitti. 3-2'nin rövanşında Galatasaray adeta maçı 36. dakikada bitirmişti. Bu golden sonra oyunun kontrolü Sion ekibine geçse de Galatasaray İsviçre ekibinin ceza sahası içinde çoğalmasını engelliyor ve net pozisyon bulmasının önüne geçiyordu. Galatasaray defansında Sion karşısında Servet ve Song ikilisi hata yapmadı devre 3-0 Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi.
GÜLE OYNAYA
3-0'ın rahatlığıyla ikinci yarıya daha kontrollü başlayan Galatasaray rakibi üstüne çekti. İkinci yarının ilk çeyreğinde kontra atak ile gol bulmayı tercih eden Galatasaray 57. dakikada 4'e bir geldiği pozisyonda golü bulamadı, bundan öncesinde Hakan Şükür kaleci karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda rakip defansın topu önünden almasını engelledi. G.Saray tura, gruplara çok yakın olduğu mücadelede kendini riske etmiyor ama yine de maçın başından beri susmayan taraftarına güzel bir futbol sergileme uğraşı içine giriyordu.
ARDA'DAN ŞIK BİR GOL
Galatasaray tribünleri 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan sarı-kırmızılı ekibin ruhunu geri getirme çabasında tribünlerde inançlarını futbolcularına yansıtıyordu. Öte yandan Sion karşısında Galatasaray'da defansta Uğur Uçar'ın iyi futbolu da gözden çarpmadı. Özellikle maçın ilk yarısında Uğur Sion'un etkili olabileceği bir çok pozisyonda rakip forvetin etkili olmasının önüne geçen isimdi.
HERKES AYAKTA, LINCOLN SEKEREK ÇIKIYOR
İkinci yarının ortasında ise tempo düşer gibi olduğu anda bu sefer perde alması sırarı Arda'daydı. Maç öncesinde ortamı geren İsviçre temsilcisi yöneticilerine ve ekibine Arda 69'da attığı güzel gol ile cevap verdi ve farkı 4'e çıkardı. Ceza sahasına sol çaprazdan giren arda güzel bir çalım ile rakibini geçti, düzgün bir vuruşla topu köşeye gönderdi. Bu dakikadan sonra ise Galatasaray 4-0'ın rehavetine ve yorgunluğa yenik düşerek bulduğu net pozisyonları değerlendiremedi.
BOUZID PERDEYİ KAPATTI
Arda golden sonra yerini Hasan Şaş'a bırakırken, 80. dakikada sakatlanan Lincoln ise yerini Nonda'ya bıraktı. Brezilyalı yıldızın durumu hakkında bir açıklama yapılmadı. 88. dakikada rakipte Obinha takımının tek golünü kaydederken, oyuna son dakikalarda giren Bouzid ise ceza sahası içinde arka direkte gelişine güzel bir vuruşla maçın skorunu belirledi
gerrrard
04.Ekim.2006, 07:41
9 Ekimde kuralar çekiliyor. İnşAllah güzel bir grup gelir
Sheriff
04.Ekim.2006, 07:42
Marifet değildir ki bunu yapmak, Avrupa'da bir Türk takımı mücadele ediyorsa onu desteklememizden doğal birşey olamaz bence..
Rezillik falan yok ortada, kazandığımız ve gururlandığımız skor hakkında görüşlerimizi paylaşıyoruz değil mi?
Daha neler..
Başka yerlere çekme ozaman skorun manasını! Adam gibi hep beraber kutlayalım galibiyetimizi..!
BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2006, 07:42
Ajax ta elenmiş
Beyler yetti artık, maç hakkında yorum yapın...
BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2006, 07:44
Toplu sonuclar.
Brann 2 2 - 2 Club Brugge 0-1 2-1
AEK 3 - 1 Salzburg 3-0 0-1
Atletico Madrid 9 - 0 K.Erciyesspor 4-0 5-0
Pacos de Ferreira - AZ Alkmaar 0-1 04/10/2007
Sparta 0 - 0 OB Odense 0-0 0-0
Tampere United 3 - 4 Bordeaux 2-3 1-1
Lokomotiv Sofia 3 - 4 Rennes 1-3 2-1
Sochaux 1 - 2 Panionios 0-2 1-0
Lens 2 - 3 FC Kopenhag 1-1 1-2
Nurnberg 2 - 2 Rapid 0-0 2-2
A. Bratislava 1 - 5 Panathinaikos 1-2 0-3
Zenit 4 - 1 Standard 3-0 1-1
Aris 2 - 2 Zaragoza 1-0 1-2
Groclin Dyskobolia 0 - 2 Kızılyıldız 0-1 0-1
Liteks 1 - 4 Hamburg 0-1 1-3
Tottenham 7 - 2 Anorthosis 6-1 1-1
Rabotnicki 1 - 2 Bolton 1-1 0-1
Aberdeen 1 - 1 Dnipro 0-0 1-1
Groningen - Fiorentina 1-1 04/10/2007
Midtjylland 1 - 5 Lokomotiv 1-3 0-2
Heerenveen 6 - 8 Helsingborg 5-3 1-5
Hammarby - Braga 2-1 04/10/2007
Empoli 2 - 4 Zurich 2-1 0-3
Leverkusen - Leiria 3-1 04/10/2007
Sampdoria 2 - 2 AaB Aalborg 2-2 0-0
Toulouse 1 - 1 CSKA Sofya 0-0 1-1
Villarreal 6 - 1 BATE 4-1 2-0
Larisa 3 - 2 Blackburn 2-0 1-2
Boleslav - Palermo 0-1 04/10/2007
Sarajevo 1 - 8 Basel 1-2 0-6
Dinamo Bük. 1 - 3 Elfsborg 1-2 0-1
Hapoel Tel Aviv 1 - 0 AIK 0-0 1-0
EB/Streymur 4 - 3 Metallist 1-1 3-2
Sion 4 - 7 Galatasaray 3-2 1-5
Getafe - Twente 1-0 04/10/2007
Dinamo Zagreb 3 - 3 Ajax 0-1 3-2
Spartak Moscow 8 - 1 Hacken 5-0 3-1
Austria V 4 - 2 Valerenga 2-0 2-2
Bayern Münih 3 - 0 Belenenses 1-0 2-0
Anderlecht 2 - 1 Rapid 1-1 1-0
gerrrard
04.Ekim.2006, 07:49
Çok ilginç gerçektende Ajax elenmiş. Bu arada mesajlarım siliniyor. :mad:
Konumuz GS-Sion. Maç hakkında yorumlar yazmaya gayret edelim, diğer skorları başka konularda tartışabilirsiniz.
Ayırca aldığınız uyarılarla alakalı sıkıntılarınız için üst yönetim ile görüşebilirsiniz.
gerrrard
04.Ekim.2006, 07:59
Hakan artık emekli olsun. Nonda'yı ben beğendim. Mücadeleci. Bugün taraftar çok güzeldi atmosfer filan bi başkaydı valla. :)
besiktas1903
04.Ekim.2006, 08:18
tebrikler bi isvecli takima daha eledik :). insallah iy grupa duser galatasaray.
anilton
04.Ekim.2006, 08:31
Tebrikler G.Saray...
İnşallah iyi bir gruba düşer ve başarılı oluruz...
GebzeLi1907
04.Ekim.2006, 08:38
GaLatasaray'ı kutLamak Lazım Çıktı Sion'a dersini verdi bitirdi işi
inş güzeL bir KurayLa Üst turlara adını yazdırır..
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2006, 12:34
Tebrikler Galatasaray.Maçtan önce 5 atmak şart oldu demiştim sağolsun kırmadılar beni.:D
bySilver
04.Ekim.2006, 14:24
5 atılırmı beaa.:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sion Ali Samiyende birşey atarlarsa sahadan cekilecez demişti herhalde 5 attılar cekilin bakem:D::D
gerrrard
04.Ekim.2006, 15:47
Sion Ali Samiyende birşey atarlarsa sahadan cekilecez demişti herhalde 5 attılar cekilin bakem:D::D
Çok güzel laf :D
Maç güzeldi =) sahadaki herkes çok iyi oynadı iyinin kötüsü Barış'dı, ilk defa Ümit Karan'ı beğendim diyebilirim zaman zaman defansa geldi top aldı zaman zaman koştu her zaman yapması gerekeni bu maçda bi defalık da olsa yaptı =) tabii kötü olduğu yanlarda vardı gene maç başında artistlik yapıp bi gol atim dedi beceremedi =) ve Servet, Servet hata yapmadı şaşırdım keşke hep böyle oynasa... maçtaki bütün goller çok güzeldi attıklarımız ve yediğimiz, özellikle Arda'nın ve Bouzid'in golünü çok beğendim durmak yok yola devam =) haydi Aslan coştur bizi sokaklara dök bizi bu kupa yakışır bize =) biraz zorlanacağız belki ama en azından finallere kalmak bile takımın gelecek senelerde morali için çok iyi olacaktır.
Dün gece bu zaferi canlı izleme fırsatım oldum. Maçtan öncede klasik beş atacağız dedik gerçekleşti böyle bir zafer zaten bekliyorduk yani (: Aslanlar gibi çıktılar ve mücadele ettiler. Taraftarı futbollarıyla doyurdular.
dünkü maçta uğur uçarı ve barış özbek'i çok beğendim. Arda Turan gole kadar çok aktif bişey yapmadı. Golünü attı çıktı zaten, Ümit Karan'a da ayrı bir paragraf açmak gerek. Gerçekten çok çabalıyor golü kokluyor. Hakan Şükür yine bildiğimiz gibi Kral hava toplarında çok hakim rakip savunmada endişe kaynağı ama birebirlerde ve son vuruşta gerçekten çok kötü.. Hava zamanlamasına hayranım havada asılı kasmasına ama gel gelelim ki son vuruşu yapmadaki zamanlama açısından kötü. Nonda'yı düşünebilirdi başta ama sanırım son olayların etkisiyle kralı 90dk oyunda tuttu. Lincoln'e ise halen inanamıyorum desem! Bu adam tam bir sambacı http://www.forumturkiye.com/images/smilies/biggrin.gif Böyle bir oyuncuyu Galatasaray forması altında izlemek çok ayrı bir tat.
Bide şu stadyumumuz yapılsın başlansın yapımına biranevvel artık şu stada giriş çilesiydi çekmek zorunda kalmayalım. Bu taraftar bunu hak ediyor.
Forza Galatasaray..
Sion oldu depre-sion :D daha once ilie nin gol attigi macda bir spiker soylemisti ...
Galatasarayin tek ihtiyaci Konsantrasyon ... bence bu tarz takimlar daha tehlikeli... Uefa da cogu favori takim elendi Bu favorilerden biri de Galatasaraydi ama maca iyi adapte olmuslar ... Bu adapte konusunda taraftarimizin katkisini da unutmamak gerekir ...
Sekopej
04.Ekim.2006, 17:47
İlk maçta da iyi oynayan Galatasaray'dı. Ne olduğunu anlamadan yemiştik 3 gol. Sion da kendini birşey sandı sanırım 3 gol attılar diye.:p
Dün görmüşlerdir gerçek Galatasaray'ı. Ezmemiz gerekiyordu ve ezdik de. Tebrikler Galatasaray.
_LeGolaS_
04.Ekim.2006, 17:50
Dün futbolcularımızla, taraftarımızla gerçek Türk gücünü gösterdik. İstanbul' a gelmeye çekiniyorum diyen Sion başkanına da iyi bir ders vermiş olduk.
Melekovic
04.Ekim.2006, 17:50
Yanlış görmediysem şu an ülke puanı açısından çekiştiğimiz isviçreden Zurich ve Basel kaldı.Biri bizim gruba hemde ilk maç olarak düşsede biraz morallerini bozup ilk tur grubundan çıkamamalarını sağlasak:D
umuyorum ki tekrar bir isviçre takımı ile karşılaşırız :)
_LeGolaS_
04.Ekim.2006, 17:56
Eğer bu sene Fenerbahçe gruptan çıkmayı başarıp Beşiktaş' ta en azından Uefa' ya kalırsa ve de Galatasaray da Uefa' da 2. Tur a geçerse o zaman seneye ülke puanını yükseltip 10. oluruz ve şampiyon takımımz direk Ş.L' ne gider.
Emurafu
04.Ekim.2006, 20:02
Orkun : Halen beklenen düzeyde degil,kendisine cok güveni ters tepki yapiyor her topa cikmaya calisti bir kac pozisyon tehlike oldu özellikle kafayla uzaklastirmak istedigi top.Gol sutu cok düzgündü yapacagi birsey yoktu.
Ugur : Bu cocuk dinamo,yavru aslan.Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var,100%'lük bir pozisyonu önledi ki her oyuncunun cikaramayacagi bir pozisyondu.
Song : Macta 3 adam tuttu.Iki tanesi onlarin forvetleri digeri de Servet.
Servet : Cok cabaliyor o yüzden kizamiyorum ama yetenekleri kisitli.Agir,teknik 0,bir tek kafa topuna iyi cikabiliyor.Mac 0-0 giderken Servet'e sag aciklari yine cok kolay calim atti ,iyi ki birsey olmadi ama genel olarak kapasitesinin üstünde oynadi.
Volkan : Volkan forma askiyla oynuyor.Hatalari olmadi degil ama aciklarini kapatacak kapasitede.
Linderoth : Dinamo,baska söze gerek yok,caldigi topu cok hizli oyuna sokuyor bu onun en büyük özelligi.(bkz.Ilk gol)
Baris : Sahanin en iyilerindendi.90.dakikada halen pres yapti ama bir tek yönünü elestiricem.Her pas attiginda olur olmadik yere kafasini baska yere ceviriyor
Lincoln : Kapasitesinin yarisiyla oynadi.Buna ragmen 1 gol,1 asist.Golünden sonra armayi öpmesi günün fotografiydi.
Arda : Eski Arda geri döndü,top cambazi mükemmel isler yapti rakibi ayaginda oynatti.Golü gecenin en iyisiydi.
Hakan : Kral'in kralligi tutmadi,ezdi,iskaladi,yavas kaldi.Bütün olumsuzluklari yapti desek yeridir.Gol kacirdiginda moralini bozmasa cok daha verimli olacagina inaniyorum.
Ümit : Son vurus ustasi,yine tipik gollerinden atti.Ümit seyirciyle daha bir cosuyor.
Flawless Victory
04.Ekim.2006, 21:20
Avatarımı ısrarla tutuyorum ve bir kez daha söylüyorum "Galatasaray'ın en iyi transferi ve en iyi oyuncularından biri Tobias Linderoth'tur". Dün yine çok iyiydi. Bu arada Lincoln'ün Hakan'a attığı arapas sonrası Hakan'ın ağır davranıp golü yapamaması beni üzdü. Ee be Hakan atılmaz mı o? Ama bu takımın hala Hakan Şükür'e ihtiyacı var. Çünkü rakipler ondan hala çok korkuyor. Ümit ve Nonda'ya Hakan'a aldıkları kadar önlem alamazlar. Mustafa'ya katılıyorum, yine bir İsviçre takımı gelse fena olmaz. :) Bu Galatasaray gruptan rahatlıkla çıkar. Tabi sonuç olarak rahat olur, yoksa maç içinde bize kan kusturacakları kesin (Bkz. Servet, Song, Volkan). :n: :k:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herşey olabilir bu maçta çok dengesiz bir maç çünkü Galatasaray asılırsa alır bu maçı ama Sion'un kolay kolay vericeğini zannetmiyorum...
Herşey olabilir.Kolay maç olmayacağı kesin..
Arkadaşlar yanlış anlamayın da maç sonunda bu yorumlara bakınca komik geliyor ya. :) Ben de bazen 3-5 atarız diyorum, sonra yeniliyoruz. :) Ben maç sonunda böyle eski yorumları okumayı çok seviyorum. :)
Galatasaray en az 3 atar.Ama kaç yeriz bilemiyorum.Çünkü rakibimizin defansı ne kadar çürükse hücumuda o kadar iyi...
Seni tebrik ediyorum ve alkışlıyorum. :) İyi bir analiz. Rakibin kötü bir savunması olduğu belliydi ama sorun bizimkinin de kötü olmasıydı. :)
Emurafu
04.Ekim.2006, 22:19
Ugur uçardan söz etmek istiyorum...Uğur’la ilgili önceki düşüncelerim onun yetersiz olduğuydu ama dünkü oyununu ve daha önceki maçlardaki oyununu gördükçe yanıldığımı anladım. İnşallah bu formunu devam ettirir, akıllı davranarak, bakarak pas vermeye devam eder. İşte o zaman takımımıza ve milli takıma uzun yıllar hizmet edecek... seneki en büyük transferimiz oldu diyebilirim.sadece dün gece değil lig basından beri iyi bir performans yakaladı ve devam ettiriyor.suan takımda en cok asist yapan oyuncu.ileriye - geriye gidip gelmeleri orta yapmadan kafayı kaldırması zaten ne kadar iyi bir topcu olduğunu gösteriyor.allah nazardan korusun..
Şimdi milli takımda bu aralar sag kanat sorunuda var sabri sakat hamit cezalı serdar kurtuluş oda sakat galiba ve ben terimin onümüzdeki maçda uguru milli takıma alacagına inanıorum bence kesinlikle haketti.
Linderoth konusunda Bende Emrah abiye katılıyorum...
El Comandante
04.Ekim.2006, 22:32
Takimimizin en iyisi Linderoth ! Kimse itiraz edemez herhalde.Müthis oynuyor müthis.Adamda bitmek tükenmek bilmeyen enerji var.Cok top kapiyor,iyi yerlere pas atiyor,hatta bos alanlara kaciyor bu da iyi bir özelligi.Yani tek yönlü bir futbolcu degil,iki yönlü.Bu devirde böyle bir futbolcu lazim.Galatasaray turnayi gözünden vurdu !
Lincoln muhtesem birisi,inanilmaz costuruyor taraftari.Takimla müthis uyumlu,ben onun sorunlu birisi oldugunu düsünürdüm ama hic öyle olmadi.Herhalde taraftari görünce kendinden gecmistir :) Hagi`den sonra böyle birisinin gelmesi bizi cok heyecanlandirdi.Uzun seneler bizim takimda 10 numara olarak oyanyacak insAllah :)
Ugur Ucar`a güvenin diyorduk,o futbolcu bizim sag bekimizdir diyorduk.Kallide bunu uyguladi,ve iste Aslan dogdu ! Müthis bir sag bek,gerek kademe anlayisi ile,gerek bindirmeleriyle fevkalade.Galatasaray`a bu sene cok katkisi oluyor,ve bu katkisi devam edecek te.InsAllah milli takima secilir :)
Ümit Karan cok klas bir golcü.Vurus teknigi mükemmel.Topu kontrol etmeden vurdugu sutlar bir harika.Her ne kadar bizi bazen cileden cikarsa da,onsuz olmuyor takim :)
Arda geri döndü ! Calim ustasi sutlarini da gelistirmis.Dünkü golü muhtesemdi :)
Son olarak Baris hakkinda konusmak istiyorum.Kalliye minnettariz,müthis bir savasci getirdi bize.Bu futbolcu iki yönlü oynayabiliyor ve bize cok katkilari oluyor.Orta alanda müthis pres yapiyor,savasiyor,top kapiyor,takimi ataga kaldiriyor,cok sogukkanli,cok disiplinli(Alman altyapisindan ciktigi belli :)).Milli takimimiza böyle bir isim gerekiyor.Yani Fatih Hoca bunu görmeliydi.Aurelio var onun mevkisinde yani...
Sonuc olarak mutluyuz,gruplara kaldik.Rakiplerimizi bekliyoruz :)
yunusgs
04.Ekim.2006, 22:56
Evet dün akşam tüm takım süperdi ama gözüme 4 5 tane oyuncu dün akşam daha çok çarptı.
1)LİNCOLN:Hafta sonu olanlardan hiç etkilenmemiş gözüktü 1 gol 1 asist yaptı süperdi çalımlarıyla rakip defansın arasına attığı toplarla mükemmel oynadı Lincolnlüğünü herkese gösterdi sahanın yıldızlarındandı.
2)UĞUR UÇAR:Harika bir genç önünde uzun yıllar var dün yine harika bindirmeler yaptı çizgiden bir top çevirdi bu top döndü Sion kalesinde gol oldu rakibin ataklarını kesti duvar paslarında başarılıydı güzel ortalar yaptı muhteşemdi.
3)ARDA TURAN:İşte Arda bu eski Arda bu süper çalımlar akıl dolu paslar 1 gol 1 asist ve harika futbol Arda geri döndü ve süper bir genç yetenek o da dün gece paslaşmalarda herşeyde çok başarılıydı.
4)ÜMİT KARAN:Harika bir usta golcü tek vuruşları süper 2 golle Sionu açtı.
5)LİMDEROTH:Süper oynadı defansın önünde beyin gibiydi atakları başlattı heleki ilk golde kaptığı bir top vardı ki görülmeye değerdi süper bir yıldız sahanın en iyilerindendi.
6)VOLKAN YAMAN:O da çok koştu çok çalıştı güzel futboluyla göz doldurdu.
VE DE KALLİ:Kimseye aldırmıyor müthiş disipliniyle ve yaşına aldırmadan süper yönetiyor takımı GALATASARAYA çok şey katıyor.
ARTIK RAKİPLERİMİZİ BEKLİYORUZ.
Tebrikler Galatasaray başka var mı İsviçre takımı ? :D
RaSenGan
04.Ekim.2006, 23:29
3-0'da bıraktım neler olmuş.Bouzid-Nonda ikili forveti süper olur :n: Güzel bir UEFA Grupları'na hazırlık maçı oldu bizim için :)