Stad: Ali Sami Yen
Saat: 21:30
Tarih: 4 Ekim Perşembe
Yayın: D-Smart
Stad: Ali Sami Yen
Saat: 21:30
Tarih: 4 Ekim Perşembe
Yayın: D-Smart
Galatasaray kontrollü bir şekilde maça başlayıp maçın başında bir gol bulursa turu rahat geçer.Ama yinede bu maça kesin gözüyle bakmamak gerekiyor.
So what?
Saike
bir gol yersek işimiz çok zor olcak kontrollu başlayıp golu bulmalıyız
Maçı ATV mi verecek yine?
Herşey olabilir bu maçta çok dengesiz bir maç çünkü Galatasaray asılırsa alır bu maçı ama Sion'un kolay kolay vericeğini zannetmiyorum...
BuseFer Alırız bence.Busfer almak zorundayız bence.
Gs Maçı alır..ve gruplara kalır..![]()
Galatasaray bilincli oynarsa cok rahat yener Sionu.
Herşey olabilir.Kolay maç olmayacağı kesin..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sion sürpriz yapar.Avrupalı hakemler her şeye penaltı çalmıyorlar çünkü...
Avrupa'lı hakemde olsa, Türk hakemde olsa tur bizimdir. Şerefimizle oynayıp Hakkımızla turu geçeceğiz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Galatasaray en az 3 atar.Ama kaç yeriz bilemiyorum.Çünkü rakibimizin defansı ne kadar çürükse hücumuda o kadar iyi...
Maci kazanacagiz ! Gruplara kalacagiz.
Biliyoruz,bu bazilarini üzecek,bu da bize zevk verecek![]()
maç d-smart ta dostum.İç saha maçların hepsi d-smartta![]()
GS 1-0 kazanır.![]()
Yahu sen neden üzerine aliniyorsun ?Bi bak ilk mesajlara,ne demisler bir gör.Ondan sonra benim yorumuma bak.
Ben Avrupada Türk takimlarini desteklerim.Fenerbahce kazandiginda gurur duyarim,ayni sey Bjk icin de gecerli.Bunu yaptigim yorumlarla belli ederim.
Ama yok,sen Avrupada Türk takimlarini desteklemiyorsan bilemem...
Hakan ve Lincoln 3 gol atar, artık 5 mi olur bilmiyorum? En kötü ihtimal 1 farkla Galatasaray'ın kazanması. Beraberlik mucize olur. Turu Galatasaray rahat geçer.
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray'a 1-0'lık skor yetiyor. Ama G.Saray bu skor için maça çıkarsa ne yazıkki elenir. G.Saray tananeb üç farklı öne geçmeye çalışsın. Çünkü eğer ilk otuz dakika içinde iki veya üç gol atarlarsa(tabii yemeden) maçın geri kalanı şova döner.
burdaki yorumlar cok garip geliyor.. maci tahminimce rahat aliriz ilk 15 dakikada 1 gol bulursak fark olur
Sion un defansı iyi değil Galatasaray kazanır turu atlar bence... Bir sürpriz yaşanmaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşinize gelnice siz (Bursaspor için) koca sezon oynamayın sonra beşiktaşa bahane bulun diyorsunuz ya aynı şey sizin içinde geçerli siz koca maç oynamayın sonra hakeme bahane bulun.Burası Avrupa kupası bölümü desteklemiyorsan bile moral bozma.Ben hasta Bursasporluyum ama Avrupada Cimbomlu Fenerli Beşiktaşlı olurum çılgınlar gibi bağarırım kendimi aşırı kaptırırım çünkü orası fenerlinin cimbomlunun değil türkiyenindir.
Maç hakkındaki düşüncelerimse.Eğer Galatasaray 20 dakka disiplinli oynasın zaten 2-0 öne geçer sonrası önemli değil zaten oyun şova döner....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Ben de avrupada Türk takımlarını desteklerim tabi ki de.Diğer avrupa kupası maçlarında her zaman Türk tkaımlarını destekledim.İnter galibiyetinden sonra sevindim,Sion yenilgisinden sonra üzüldüm.Hiç bir tane olumsuz mesaj atmadım.Ama insan bir yerde doluyor.Marsilya maçından sonra yazılanları ve şimdiki Porto konusunda yazılanları oku beni anlarsın.Birisi de Başarılar Beşiktaş dese ya da Beşiktaşımız diyebilse bunlar olmayacak ama artık kısasa kısas!...
Gerets, Tromso faciasından sonra 2.maç, hatalarını devam ettirmişti. Kalli, 1.Sion faciasından sonra hatalarını devam ettirmezse bu maçı çok rahat alırız. Kalbimiz Cimbom'la.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bence maç farklı bitecek ve GS turu geçecek
Herşey olabilir. Sion sürpriz yapabilir ya da galatasaray alabilir.
Aslanlar gibi oynayacağız ve gruplara kalacağız....
Maça iyi başlarsak 2 golde bulursak rahat bir maç geçiririz. Ama kötü başlayıpta birde üstüne şanssız bir gol yersek o zaman işimiz zor.
Ya kazanıcaz Ya kazanıcaz.!
Tromso macından öncede aynı hava vardı yenemessek üLkeyi terk ederiz denmişti.amacım poLemik değiL rehavetten uzak oLması gerektiğini vurguLamak.
bi fenerLi oLarak Gs nin Uefada iyi işLer yapması cani gönüLden istiyorum İnş sion u ne oLursa oLsun küçümsemeden sahaya çıkarLarda kaLırLar grupLara..