View Full Version : # 13 Bobo Görüşme Odasına
Bugra19o3
30.Eylül.2006, 03:02
Son dönemde performansı düşen oyuncumuz ile görüşülecek
Beşiktaş'ın dün akşam Galatasaray'a 2-1 yenildiği maçta sergilediği performansla eleştirilen Bobo'nun, yarın Nevzat Demir Tesisleri'nde menajer Sinan Engin ve teknik heyet ile görüşeceği öğrenildi. Son haftalarda kendisinden bekleneni veremeyen ve performansında düşüklük olduğu dile getirilen Brezilyalı futbolcu ile ilk olarak menajer Sinan Engin'in biraraya geleceği ve Bobo'ya neden bu kadar etkisiz kaldığını soracağı öğrenildi.
Bu sezon başından bu yana Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında ve Süper Lig'de toplam altı golü bulunan genç futbolcuya, Engin'in uyarılarda bulunacağı, Porto maçına kadar kendisini toplayarak, her açıdan hazır duruma gelmesini söyleyeceği öğrenildi.
Kaynak: DHA
ChAoS
30.Eylül.2006, 03:04
Biraz geç kalınmadımı .
GebzeLi1907
30.Eylül.2006, 03:05
Türkiye LigLerinde yabancıLar kondisyon oLayını pek ipLemiyoLar sanırsam
Kezman da örnek buna sonc hüsran ÖzeL yetenk önmLi değiL
BeLLi ki Bobo da Kendine iyi bakmıyor iyi çaLışmıyor MaçLarda Fİzik kapasitesi onu taşımıyor görüLen bu
Sıkı çaLışması Lazım
gerrrard
Bu Bobo için iyi olur çok kötü oynuyor git gide.
Ilhan
Bence bir düşüş yok, oyuncuları gereksiz yere sıkıyorlar.
the_imam912
30.Eylül.2006, 03:06
Adam ilk başlarda iyiydi ama şimdi ne oldu bilinmez.
Fernando Gago
30.Eylül.2006, 03:06
Bobonun kötü oynadığı veya oladğı bütün maçlarda beşiktaş gol sıkıntısı çekti bobo toparlanmazsa kendisine ve beşiktaşa çok büyük zararı olur
Fıratcan Alçınkaya
30.Eylül.2006, 03:08
sol kanata gelip top alıp 3kişi çalımlayıp gol atıcak hali yok ya ne yapsın adam tek başına atak yapamıyoruz orta saha v bekler yeterli ofansif oyunu koyamıyor ortaya o yüzden BoBo da performans düşüklüğü oluyor...
GeNç KaRTaL
30.Eylül.2006, 03:12
Bobo her zaman böyleydi.Top gelmiyorki adama.Ne yapsın.Zaten dünkü maçta hep geriye geldi top almak için.Maçta sadece bir kez top aldı ceza sahası içinde.Ondada gol atamadı.
Bence sadece Bobo ile değil tüm takımla konuşulması gerekiyor.Oyuncularda gereksiz bir güvensizlik var.Hücum yaparken çok korkuyorlar.Böyle oynayınca ne hücum yapabiliyoruz ne de adam gibi paslaşıyoruz.
RoNNiE91
30.Eylül.2006, 03:17
Şemsi'ye katılıyorum.Bobo'ya top gelmiyorki adam gibi pozisyon yatarsın.Umarım Ricardinho bir an önce iyileşir.
BlackEagle19o3
30.Eylül.2006, 03:18
Bobo'Da gözle görülür bir düşü var.Bir an önce toparlanıp Porto maçında patlama yapması lazım...
El Comandante
30.Eylül.2006, 03:53
Boboda gözle görülür bir düsüs var.Preste yapmiyor,dün macta ben 1 kere bile görmedim Bobonun bizim defansa pres yaptigini.Önde basamadi Bjk.Bobo hazir ekmege konmus gözüküyor.Kendi cabalayip,gol pozisyonlarina girmeye calissa belki böyle olmayacakti.
RaSenGan
30.Eylül.2006, 03:54
Başlık çok süper :)
GeNç KaRTaL
30.Eylül.2006, 04:00
Boboda gözle görülür bir düsüs var.Preste yapmiyor,dün macta ben 1 kere bile görmedim Bobonun bizim defansa pres yaptigini.Önde basamadi Bjk.Bobo hazir ekmege konmus gözüküyor.Kendi cabalayip,gol pozisyonlarina girmeye calissa belki böyle olmayacakti.
Bobo ne zaman pres yaptıki.Ben hatırlamıyorum pek.Ceza sahası etrafında topla buluşturacaksın Bobo'yu.Aslında benimde hiç hoşuma gitmiyor top rakipteyken yürümesi ama o böyle.
Ralph
30.Eylül.2006, 04:04
Ya arkadaşlar neden Bobo'nun üstüne gidiliyor.Ben Bobo'da bir düşüş görmüyorum.Sorun takımda.Acımasız olmayın BBobo'ya karşı.
Hatırlayın...Beşiktaş'ın iyi oynadığı maçlarda Bobo nasıl oynuyor , kötü oynadığı maçlarda nasıl oynuyor?Bunu bir düşünün.Beşiktaş'ın bütün oyuncuları için aynı şey geçerli.Bütün takımda bir düşüş var.Dolayısı ile Bobo'nun yapacağı birşey yok.Banada gol pası veren bir adam olmasa ben de atamam.Ama al da at dersen bende atarım.
El Comandante
30.Eylül.2006, 04:09
Aslinda Besiktasin bütün futbolcularinda belli bir düsüs var.Bir tek Tello haric !
Serdar Özkan,Serdar Kurtulus,Bobo,Delgado,Ibrahim Toraman,Hakan Arikan,Ibrahim Üzülmez 2 haftadir cok kötü oynuyorlar.Besiktasta birseyler oldugu kesin.Bir anda bütün futbolcularin kötü oynamasi iyiye isaret degil.
Lionel Andres Messi
30.Eylül.2006, 04:12
Ya arkadaşlar neden Bobo'nun üstüne gidiliyor.Ben Bobo'da bir düşüş görmüyorum.Sorun takımda.Acımasız olmayın BBobo'ya karşı.
Hatırlayın...Beşiktaş'ın iyi oynadığı maçlarda Bobo nasıl oynuyor , kötü oynadığı maçlarda nasıl oynuyor?Bunu bir düşünün.Beşiktaş'ın bütün oyuncuları için aynı şey geçerli.Bütün takımda bir düşüş var.Dolayısı ile Bobo'nun yapacağı birşey yok.Banada gol pası veren bir adam olmasa ben de atamam.Ama al da at dersen bende atarım.
bobo için 10 milyon euroluk transfer ücretleri konuşuluyor.eğer türkiye şartlarında bir futbolcu 10 milyon ediyorsa bu futbolcuda kendini özellikle belli etmeli.onun için bobo biraz daha fazla eleştiri alıyor.
Mr.CordiaL
30.Eylül.2006, 04:49
Para Bobo'yu bozdu...
Emurafu
30.Eylül.2006, 05:14
Ertugrul hocada bile düsüs var:)En basta bence hoca gelmesi lazım..
meseladün tello gol atıyor cok sevinilmesi gerekirken birtek nobre seviniyor....pası veren serdar ise baska yere dogru yürüyor..Selcuk yula bunun hakkında cok güzel konusdu..Mesela son dakikada mehmet yozgatlı orta yapmıyor topu sürekli dönderiyor mac bitti..takımda bazı sorunlar var bence..Porto macı moral acısından cok önemli....
YusufT
30.Eylül.2006, 05:24
Bobo her zaman böyleydi.Top gelmiyorki adama.Ne yapsın.Zaten dünkü maçta hep geriye geldi top almak için.Maçta sadece bir kez top aldı ceza sahası içinde.Ondada gol atamadı.
Bence sadece Bobo ile değil tüm takımla konuşulması gerekiyor.Oyuncularda gereksiz bir güvensizlik var.Hücum yaparken çok korkuyorlar.Böyle oynayınca ne hücum yapabiliyoruz ne de adam gibi paslaşıyoruz.
Semsi abi hakli.
Bu arada GS avatar sana yakismis
Ralph
30.Eylül.2006, 05:26
Eveet o son dakikada ki hareketlerine sinir oldum.Ayriyeten Mehmet Yozgatlı'dan yarar beklerdim ama hiçbirşekilde o yarar gelmedi :( Çok sevinmiştim Beşiktaş'a gelmesine.
ShevAnil
30.Eylül.2006, 06:46
Bana Göre Bobo'da Düşüş Yok..
Ilk Başlardada Boyleydi Aradaki Tek Fark Ozamanlar Top Ayagına Geliyor , Gol Atıyordu.. Yani Performansında Bir Düşüş Yok Bana göre..
Rodrigo Tello
30.Eylül.2006, 17:42
Bobo artık istekli degil.Tellonun golunden önce Bobo Serdar Özkan'dan daha yakın olmasına ragmen topa kosmadı bile.Serdar Özkan baktıki Bobo koşmuyo deparını attı verdi pasını gol oldu..
Bence Bobo'da baya bi düşüş var eskiden 1-2 adam çalımlar dikine gitmeye calısırdı artık yok.İnş düzelir ama biraz klubeye çekilmesi lazım..
eXcitinG
30.Eylül.2006, 19:26
Bobo nun değiLde ErtuğruL sağLamın biraz kuLağının çekiLmesi gerek.Bir takımda birşeyLer ters gidiyorsa bunun suçLusu hocadır.Bir oyuncuda form düşükLüğü varsa da bunun sorumLusu hocadır.ErtuğruL hoca o takımın başına boşuna getiriLmedi bunLarı önceden görecek ona göre tedbirini aLacak ki sonra başımız ağrımasın.
ShevAnil
30.Eylül.2006, 19:50
Bobo 3-4 Maçta Gol/Goller Attı Diye Oyuncunun Aldıgı Fiata Zam Yapıldı..
Bobo'da Form Düşüklügü warsada Sebebinin Bu Olduguna Inanıyorum
Oyuncu Şımartılmamalı Takımın Vazgeçilmezi Bile Olsa Bence Şımartılmamalı..
Rodrigo Tello
30.Eylül.2006, 22:53
Bobo 3-4 Maçta Gol/Goller Attı Diye Oyuncunun Aldıgı Fiata Zam Yapıldı..
Bobo'da Form Düşüklügü warsada Sebebinin Bu Olduguna Inanıyorum
Oyuncu Şımartılmamalı Takımın Vazgeçilmezi Bile Olsa Bence Şımartılmamalı..
Kesinlikle arkadaşım kesinlikle..
anil luque
30.Eylül.2006, 23:47
rico bobo'nun yarısı bence ne zaman nereye kosu yapacagını nereye odaklanacagını cok ıyı bılıyor mesela inönüdeki galatasaray macında attıgımız gol adrese teslim bir orta adeta.. ama cidden eski bobo'yu özlemeye basladık..
nekop
30.Eylül.2006, 23:58
3 gol attı evet yarın R.Madrid'e gider 10'a 20'ye aa geçen maç gol atamadı demekki oyuncu degil...Biraz çabuk degişen bir toplumuz. :)
CeSC FaBReGaS
01.Ekim.2006, 00:10
bence Bobodaki form dusukulgunun sebebi bazi arkadaslarmizinda dedigi gibi simartilmasi
Mr.CordiaL
01.Ekim.2006, 05:44
Henry'nin 24m ettiği bir dönemde Bobo'ya 15m gibi bir fiyat istenmesi Bobo'yu ben çok büyük futbolcuyum, çok fazla mücadele etmeme gerek yok düşüncesine soktuğunu düşünüyorum.
Rodrigo Tello
01.Ekim.2006, 06:15
Henry 30 Bobo 21 yaşında ;)
Bobo şımarmadı sadece form düşüklügü var toparlar inşallah..
ThersoN
02.Ekim.2006, 21:44
Bence Bobo sezon başında iyi bir fiyata verilmeliydi. sanmıyorum eskisi gibi olacagını..
Rodrigo Tello
02.Ekim.2006, 22:32
Arkadaslar 2 günde Bobo'yu yerden yere vurmanız yanlış.Toparlar Bobo..
anilton
02.Ekim.2006, 22:51
Bobo bugün atacağı gol ve gollerle eski formuna kavuşacak inşallah...