Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: # 13 Bobo Görüşme Odasına

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Arrow # 13 Bobo Görüşme Odasına

Son dönemde performansı düşen oyuncumuz ile görüşülecek

Beşiktaş'ın dün akşam Galatasaray'a 2-1 yenildiği maçta sergilediği performansla eleştirilen Bobo'nun, yarın Nevzat Demir Tesisleri'nde menajer Sinan Engin ve teknik heyet ile görüşeceği öğrenildi. Son haftalarda kendisinden bekleneni veremeyen ve performansında düşüklük olduğu dile getirilen Brezilyalı futbolcu ile ilk olarak menajer Sinan Engin'in biraraya geleceği ve Bobo'ya neden bu kadar etkisiz kaldığını soracağı öğrenildi.
    Bu sezon başından bu yana Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında ve Süper Lig'de toplam altı golü bulunan genç futbolcuya, Engin'in uyarılarda bulunacağı, Porto maçına kadar kendisini toplayarak, her açıdan hazır duruma gelmesini söyleyeceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Biraz geç kalınmadımı .

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Türkiye LigLerinde yabancıLar kondisyon oLayını pek ipLemiyoLar sanırsam
    Kezman da örnek buna sonc hüsran ÖzeL yetenk önmLi değiL
    BeLLi ki Bobo da Kendine iyi bakmıyor iyi çaLışmıyor MaçLarda Fİzik kapasitesi onu taşımıyor görüLen bu

Sıkı çaLışması Lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu Bobo için iyi olur çok kötü oynuyor git gide.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence bir düşüş yok, oyuncuları gereksiz yere sıkıyorlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam ilk başlarda iyiydi ama şimdi ne oldu bilinmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bobonun kötü oynadığı veya oladğı bütün maçlarda beşiktaş gol sıkıntısı çekti bobo toparlanmazsa kendisine ve beşiktaşa çok büyük zararı olur

sol kanata gelip top alıp 3kişi çalımlayıp gol atıcak hali yok ya ne yapsın adam tek başına atak yapamıyoruz orta saha v bekler yeterli ofansif oyunu koyamıyor ortaya o yüzden BoBo da performans düşüklüğü oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Avatarımı ve İmzamı Evet Ama Ruhumu Asla

Bobo her zaman böyleydi.Top gelmiyorki adama.Ne yapsın.Zaten dünkü maçta hep geriye geldi top almak için.Maçta sadece bir kez top aldı ceza sahası içinde.Ondada gol atamadı.

Bence sadece Bobo ile değil tüm takımla konuşulması gerekiyor.Oyuncularda gereksiz bir güvensizlik var.Hücum yaparken çok korkuyorlar.Böyle oynayınca ne hücum yapabiliyoruz ne de adam gibi paslaşıyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bobo her zaman böyleydi.Top gelmiyorki adama.Ne yapsın.Zaten dünkü maçta hep geriye geldi top almak için.Maçta sadece bir kez top aldı ceza sahası içinde.Ondada gol atamadı.

Bence sadece Bobo ile değil tüm takımla konuşulması gerekiyor.Oyuncularda gereksiz bir güvensizlik var.Hücum yaparken çok korkuyorlar.Böyle oynayınca ne hücum yapabiliyoruz ne de adam gibi paslaşıyoruz.
    Semsi abi hakli.

Bu arada GS avatar sana yakismis

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Şemsi'ye katılıyorum.Bobo'ya top gelmiyorki adam gibi pozisyon yatarsın.Umarım Ricardinho bir an önce iyileşir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bobo'Da gözle görülür bir düşü var.Bir an önce toparlanıp Porto maçında patlama yapması lazım...

Boboda gözle görülür bir düsüs var.Preste yapmiyor,dün macta ben 1 kere bile görmedim Bobonun bizim defansa pres yaptigini.Önde basamadi Bjk.Bobo hazir ekmege konmus gözüküyor.Kendi cabalayip,gol pozisyonlarina girmeye calissa belki böyle olmayacakti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Avatarımı ve İmzamı Evet Ama Ruhumu Asla

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Boboda gözle görülür bir düsüs var.Preste yapmiyor,dün macta ben 1 kere bile görmedim Bobonun bizim defansa pres yaptigini.Önde basamadi Bjk.Bobo hazir ekmege konmus gözüküyor.Kendi cabalayip,gol pozisyonlarina girmeye calissa belki böyle olmayacakti.
    Bobo ne zaman pres yaptıki.Ben hatırlamıyorum pek.Ceza sahası etrafında topla buluşturacaksın Bobo'yu.Aslında benimde hiç hoşuma gitmiyor top rakipteyken yürümesi ama o böyle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başlık çok süper

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya arkadaşlar neden Bobo'nun üstüne gidiliyor.Ben Bobo'da bir düşüş görmüyorum.Sorun takımda.Acımasız olmayın BBobo'ya karşı.

Hatırlayın...Beşiktaş'ın iyi oynadığı maçlarda Bobo nasıl oynuyor , kötü oynadığı maçlarda nasıl oynuyor?Bunu bir düşünün.Beşiktaş'ın bütün oyuncuları için aynı şey geçerli.Bütün takımda bir düşüş var.Dolayısı ile Bobo'nun yapacağı birşey yok.Banada gol pası veren bir adam olmasa ben de atamam.Ama al da at dersen bende atarım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Ya arkadaşlar neden Bobo'nun üstüne gidiliyor.Ben Bobo'da bir düşüş görmüyorum.Sorun takımda.Acımasız olmayın BBobo'ya karşı.

Hatırlayın...Beşiktaş'ın iyi oynadığı maçlarda Bobo nasıl oynuyor , kötü oynadığı maçlarda nasıl oynuyor?Bunu bir düşünün.Beşiktaş'ın bütün oyuncuları için aynı şey geçerli.Bütün takımda bir düşüş var.Dolayısı ile Bobo'nun yapacağı birşey yok.Banada gol pası veren bir adam olmasa ben de atamam.Ama al da at dersen bende atarım.
    bobo için 10 milyon euroluk transfer ücretleri konuşuluyor.eğer türkiye şartlarında bir futbolcu 10 milyon ediyorsa bu futbolcuda kendini özellikle belli etmeli.onun için bobo biraz daha fazla eleştiri alıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bana Göre Bobo'da Düşüş Yok..
    Ilk Başlardada Boyleydi Aradaki Tek Fark Ozamanlar Top Ayagına Geliyor , Gol Atıyordu.. Yani Performansında Bir Düşüş Yok Bana göre..

Aslinda Besiktasin bütün futbolcularinda belli bir düsüs var.Bir tek Tello haric !
    Serdar Özkan,Serdar Kurtulus,Bobo,Delgado,Ibrahim Toraman,Hakan Arikan,Ibrahim Üzülmez 2 haftadir cok kötü oynuyorlar.Besiktasta birseyler oldugu kesin.Bir anda bütün futbolcularin kötü oynamasi iyiye isaret degil.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bobo 3-4 Maçta Gol/Goller Attı Diye Oyuncunun Aldıgı Fiata Zam Yapıldı..
    Bobo'da Form Düşüklügü warsada Sebebinin Bu Olduguna Inanıyorum
    Oyuncu Şımartılmamalı Takımın Vazgeçilmezi Bile Olsa Bence Şımartılmamalı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bobo 3-4 Maçta Gol/Goller Attı Diye Oyuncunun Aldıgı Fiata Zam Yapıldı..
    Bobo'da Form Düşüklügü warsada Sebebinin Bu Olduguna Inanıyorum
    Oyuncu Şımartılmamalı Takımın Vazgeçilmezi Bile Olsa Bence Şımartılmamalı..
    Kesinlikle arkadaşım kesinlikle..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Para Bobo'yu bozdu...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ertugrul hocada bile düsüs varEn basta bence hoca gelmesi lazım..

meseladün tello gol atıyor cok sevinilmesi gerekirken birtek nobre seviniyor....pası veren serdar ise baska yere dogru yürüyor..Selcuk yula bunun hakkında cok güzel konusdu..Mesela son dakikada mehmet yozgatlı orta yapmıyor topu sürekli dönderiyor mac bitti..takımda bazı sorunlar var bence..Porto macı moral acısından cok önemli....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eveet o son dakikada ki hareketlerine sinir oldum.Ayriyeten Mehmet Yozgatlı'dan yarar beklerdim ama hiçbirşekilde o yarar gelmedi Çok sevinmiştim Beşiktaş'a gelmesine.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo artık istekli degil.Tellonun golunden önce Bobo Serdar Özkan'dan daha yakın olmasına ragmen topa kosmadı bile.Serdar Özkan baktıki Bobo koşmuyo deparını attı verdi pasını gol oldu..

Bence Bobo'da baya bi düşüş var eskiden 1-2 adam çalımlar dikine gitmeye calısırdı artık yok.İnş düzelir ama biraz klubeye çekilmesi lazım..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo nun değiLde ErtuğruL sağLamın biraz kuLağının çekiLmesi gerek.Bir takımda birşeyLer ters gidiyorsa bunun suçLusu hocadır.Bir oyuncuda form düşükLüğü varsa da bunun sorumLusu hocadır.ErtuğruL hoca o takımın başına boşuna getiriLmedi bunLarı önceden görecek ona göre tedbirini aLacak ki sonra başımız ağrımasın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

rico bobo'nun yarısı bence ne zaman nereye kosu yapacagını nereye odaklanacagını cok ıyı bılıyor mesela inönüdeki galatasaray macında attıgımız gol adrese teslim bir orta adeta.. ama cidden eski bobo'yu özlemeye basladık..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

3 gol attı evet yarın R.Madrid'e gider 10'a 20'ye aa geçen maç gol atamadı demekki oyuncu degil...Biraz çabuk degişen bir toplumuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bence Bobodaki form dusukulgunun sebebi bazi arkadaslarmizinda dedigi gibi simartilmasi

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Henry'nin 24m ettiği bir dönemde Bobo'ya 15m gibi bir fiyat istenmesi Bobo'yu ben çok büyük futbolcuyum, çok fazla mücadele etmeme gerek yok düşüncesine soktuğunu düşünüyorum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri