PDA

View Full Version : Şimdi de Gökhan'ın Peşindeler

ChAoS
18.Ekim.2006, 22:51
Şimdi de Gökhan'ın peşindeler!
Galatasaray'dan Hasan Kabze ve Tomas'ı kadrosuna katan Rubin Kazan, Süper Lig'de bir başka futbolcuya göz dikti.

Rus ekibin yetkilileri Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan'ı yakın takibe aldı. Fiziği ile dikkat çeken ve sakat olmadığı sürece Beşiktaş ve Milli takımın vazgeçilmez savunma oyuncusu olan Gökhan Zan için İstanbul'a geldiği öğrenilen bir kulüp yetkilisinin Gökhan ile temasa geçmenin yollarını aradığı belirtildi. Rubin Kazan'ın, Gökhan için yıllık 1 milyon 750 bin doları gözden çıkardığı, bu görüşmenin gizlice yapılacağı ve Siyah-Beyazlı Kulübe ise resmi bir başvurunun olmadığı öğrenildi.

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin konu ile ilgili DHA'ya yaptığı açıklamada "Bize gelen böyle bir teklif yok. Bize resmi bir başvuruda bulunmadılar" dedi.

Kaynak : DHA

GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 03:00
Aslında Ruslara çok iyi paraya satabiliriz.Ama sezon sonu için.

El Barto
19.Ekim.2006, 03:02
Hiç olmazsa Gökhan'dan iyisini bulabilirlerse durmasınlar hiç.

LaigLeNoiR
19.Ekim.2006, 03:03
Yerine Antep'den BEKİR'i alsınlar.

Anında da satsınlar.

BlackEagle19o3
19.Ekim.2006, 03:32
Güzel para getircekse neden olmasın ama bu sezon bize lazım.Ancak seneye...

VahdeTrabzon
19.Ekim.2006, 05:13
oradan avrupa ya açılırsa hem onun hem türk futbolu için iyi olur

Rodrigo Tello
19.Ekim.2006, 07:45
Cok iyi para verilirse olur.Yoksa bu iş yatar ;;)

the_imam912
19.Ekim.2006, 21:09
Gökhan Ünal: Bunaldım, gidebilirim
Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, son günlerde hakkında çıkan eleştirilerden dert yandı. "Son 15 günde yaşananlardan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum" diyen Gökhan, İspanya'dan teklifler aldığını ve bu tekliflere sıcak baktığını söyledi.
Transfer sezonunun gözde isimlerinden olan ve büyük kulüplerin ısrarlarla istemesine rağmen Kayserispor'da oynamayı tercih eden Gökhan Ünal, NTV Spor Servisi'nden Levent Demirkay'ın sorularını yanıtladı.
http://www.ntvspor.net/Images/21068.jpg

Golcü futbolcu, "Milli formayı giydikten sonra hakkımda bazı dedikodular çıktı. Kafa olarak A Milli Takım'da bir türlü rahat olamadım. Son 15 günde yaşananlardan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

A Milli Takım'daki performansınla eleştirildin. Neler söyleyeceksin?

Oynadığımız iki milli maçtan sonra, hakkımda bazı kötü yorumlar çıktı. Sonuçta milli takımın seviyesi çok farklı, istediğiniz oyunu oynayamayabilirsiniz. Kulüp takımında yaşadığın rahatlığı belki milli takımda yakalayamazsın. Ben bunu bir türlü yakalayamadım. Kafa olarak bir türlü rahat olamadım.

Peki kafanda neler var? İstanbul'da oynamak, Avrupa'da oynamak?

Öncelikle bizim basınımız futbolcuları çok yıpratıyor. Sonuçta biz de insanız. Gol kaçırmayı ya da kötü oynamayı biz de istemeyiz. Son 15 günde yaşadıklarımdan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Orada böyle bir baskı yok. Yurt dışında kendimi gösterebileceğime inanıyorum, sonuçta bu kapasiteye de sahibim.

Sezon başında yurt dışından teklif var mıydı?

Evet sezon başında vardı. Ancak olmadı, kulübüm izin vermedi. Ama kulübümün de artık kolaylık sağlayacağına inanıyorum.

Peki tercih ettiğin bir lig var mı?

Şuan İspanya'dan birkaç teklif var. Ben de İspanya'yı istiyorum. Futbol oynama açısından İspanya bana cazip geliyor.

ChAoS
19.Ekim.2006, 21:12
İmam bu konu gökhan zan'a ait :D

CeNTeR_TR
19.Ekim.2006, 21:12
Kayseri kararlı ya satmaz satmaz :zuhaha

Vermezler onlar oyuncularını para ile =)

Bedava gitmesi lazım illa =)

GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 21:39
Konular karışmış ama bence Gökhan Ünal direk Avrupaya giderse hiç bir şey yapamaz.Önce bir kaç sene 3 büyüklerde oynaması lazım.Milli takımda gördük.Hiç bir şey yapamadı.Bunun tecrübe eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Ya da büyük takım havası yaşamadığındanda diyebiliriz.

BeeTLeJuiCe
19.Ekim.2006, 21:51
Tüm gökhan haberlerini burda toplayalım. :)

Bir dakika gökhan özen haberi paylaşayım bende. :p :) :D
Dün akşamda beyaz show da böyle bişi olmuştu. :)

Bu Ruslarda Türk futbolculara iyi sardı yahu. Oyuncu için, aldığı para, ordan Avrupaya gitmek için iyi bişi ama Rusya'nın fikstüründen dolayı Milli takım için sorun olabilir belki.

BlackEagle19o3
20.Ekim.2006, 06:40
Tüm gökhan haberlerini burda toplayalım. :)

:zuhaha.Gökhan Gönül bugün ilk 11 başladı:p

ChAoS
20.Ekim.2006, 06:43
:zuhaha.Gökhan Gönül bugün ilk 11 başladı:p

Gökhan Tokgöz'de bugün ilk onbirdeydi:p

gezenti
20.Ekim.2006, 06:55
Benim ismimde Gökhan:D:D:D...

Ralph
20.Ekim.2006, 07:07
Başlığı görünce bir rus takımının olacağını hemen anladım.:)

nart_susruko
20.Ekim.2006, 09:55
rubin gkhn'ın peşinde de bu yuzırlar neyin peşinde :icon_biggrin: