View Full Version : Fenerbahçe'de Kezman şoku .. !
Varonil
28.Ekim.2006, 03:20
http://img106.imageshack.us/img106/2627/adszkk9.jpg (http://imageshack.us)
F.Bahçe'de Kezman şoku!
Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Mateja Kezman, sağ dizinden artroskopi olacak. Atletico Madrid'te oynadığı dönemde de sağ dizinden böyle bir sakatlık geçiren tecrübeli futbolcunun artroskopi olduktan sonra 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak Beşiktaş ve 7 Kasım Çarşamba günü oynanacak PSV maçlarında forma giyemeyeceği ifade edildi.
Katar'a gidecek
Özellikle son 2 aydır ağrıları oldukça artan Sırp yıldız, Çarşamba günü Katar'daki Sırp doktor Popoviç'e gidecek ve burada artroskopi olacak. Kezman'ın artroskopi olduktan sonra 2-3 hafta içinde iyileşmesi bekleniyor. Son zamanlarda istenen performansı sergileyemesinde bu sakatlığın rolü olduğunu söyleyen Kezman, kendisine yapılacak artroskopi konusunda teknik direktör Zico ile hemfikir olduklarını ve bu konuda Zico ile bir problem yaşanmadığını söyledi. Şu anda ülkesinde bulunan Sırp yıldız, vize işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından Katar'a gidecek.
28.10.2007
Kaynak : DHA
GeNç KaRTaL
28.Ekim.2006, 03:27
Bizim maçta oynamayacak olmasına sevindim çünkü adam ne kadar formsuz olsada bize atıyor son 2 maçtır..
BlackEagle19o3
28.Ekim.2006, 03:52
Evet büyük maçlarda atıyordu adam.Bence oynasa Semih'ten daha etkili olurdu;)
GebzeLi1907
28.Ekim.2006, 03:59
Aynen yaa kötü oLmuş :( Beşiktaş macında oynasa EtkiLi oLurdu Kesin Cok kötü oLmuş böyLe macLarın adamıydı tamda..
Fernando Gago
28.Ekim.2006, 04:01
Semih'in bu performansını gördükten sonra üzülmemek elde değil
Universal
28.Ekim.2006, 04:07
Oynamadığına seviniyorum ama ne yazıkki oyunumuz Beşiktaş'a gol atmayı seviyordu. Ama bunlar bizim için mazeret olamaz. Onun yerini doldurabilecek bir oyuncumuz var. Semih yerini dolduracaktır.
RoNNiE91
28.Ekim.2006, 04:39
Kezman'ın oynamaması bizim için iyi oldu.Semih'te tehlikeli bir forvet.Dikkat etmek lazım.
Bence bir kayıp olmadı fenerbahçe için.
aykut_gencfb
28.Ekim.2006, 04:41
bakalım sakatlık geçince ne olacak
GodfatheR
28.Ekim.2006, 04:42
bencede bir kayip degil semih yerini doldurur hatta tasirir:D
Memedov
28.Ekim.2006, 04:51
Kezman ne yapıp ne edilip Beşiktaş maçına yetiştirilmeli, Beşiktaş'a karşı bir başka oynuyor. Ayrıca Semih'in de Kezman'ın yerini doldurup dolduramayacağını bu maçta hep beraber göreceğiz.
YusufT
28.Ekim.2006, 04:51
Semihde acemi gibi... ama Kezman kadar kacirmiyor...
mert_fox
28.Ekim.2006, 06:27
Sakatlığı geçtiğinde Fenerbahçe'den gitme olasılığı çok yüksek.
sananes
28.Ekim.2006, 08:28
kezman iyilesene kadar semihin kezmanı kesecek kadar iyi olmadıgını hepimiz anlıycaz tabi şu medya kezmanı yerden yere vurmak için semihin yaptıgı herseyde onu futbol ilahı gibi göstermeye devam etmezse.semihi seviyodum ama son 2-3 mactır sogudum özellikle psv macında bence hiçte basarılı degildi 90 dakikalık oyuncu degil bence ama yinede kezman gitmeli çünkü yabancı sorunu var maalesef forvete ihtiyacımız var ve birini almak istiyosak kezman gitmeli
Kezman iyileşince satılsın.
goosfraba
28.Ekim.2006, 08:39
Onlada maç kazanıyoruz, onsuzda maç kazanıyoruz.
fmsmyrna
28.Ekim.2006, 20:00
kezman iyilesene kadar semihin kezmanı kesecek kadar iyi olmadıgını hepimiz anlıycaz tabi şu medya kezmanı yerden yere vurmak için semihin yaptıgı herseyde onu futbol ilahı gibi göstermeye devam etmezse.semihi seviyodum ama son 2-3 mactır sogudum özellikle psv macında bence hiçte basarılı degildi 90 dakikalık oyuncu degil bence ama yinede kezman gitmeli çünkü yabancı sorunu var maalesef forvete ihtiyacımız var ve birini almak istiyosak kezman gitmeli
Katılıyorum Semih ile Kezman'ı karşılaştırmam bile.Semih çok büyütülüyor hiç bir zaman 11 oyuncusu olamaz bana göre Kezman büyük kayıp
bySilver
28.Ekim.2006, 20:13
Pek bi fark olmaz kanımca.
gezenti
28.Ekim.2006, 21:12
Başlık yanlış
"Fenerde Kezman Sevinci" diye değiştirilmeli:D...
Çünkü bu adam bu sezon fenere hiç bir şey vermedi....
ForsakeN
28.Ekim.2006, 21:35
Yalnız derbi maçlarının adamı olan Kezman BJK maçında oynamalıydı. Başka maçlarda bişey yaptığı yok ama önemli maçlarda gol atıyor.
Rodrigo Tello
29.Ekim.2006, 02:58
Semih 2 mactır Kezman'ın yerini dolduramıycagını acıkca gösterdi.Bizim macta oynamayacak olması büyük avantaj..
Sekopej
30.Ekim.2006, 17:01
Katılıyorum Semih ile Kezman'ı karşılaştırmam bile.Semih çok büyütülüyor hiç bir zaman 11 oyuncusu olamaz bana göre Kezman büyük kayıp
İkinize de katılıyorum. Kezman'ı kötülemek için Semih'in en ufak hareketinde bile onu göklere çıkaracaklar. Semih oynadığı maçta gol atar belki ama yine de bu takımın 11'inde oynayacak bir oyuncu değil. Bunu yıllardır görüyoruz, ne zaman 11'de oynasa etkili olamıyor.
Beşiktaş maçında belki gol atacak, 3 puanı getirecek ama bu Semih'in yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Kezman yoksa Kazım oynamalı.
Ameliyat olup olmayacağı henüz belli değil, gücünü kazanıp bir an önce takıma dönmeli.
fmsmyrna
01.Kasım.2006, 05:58
Kezman ameliyet oldu 3-4 hafta deniliyor ama bence o süre 1-1.5 aya kadar çıkar.Neyse şimdi iki seçenek var 1-Devre arası bir takıma sağlam olarak gidecek.Biz büyük ihtimalle Carew yada avrupa'da oynamayan bir oyuncu alacağız2-Bomba gibi bir Kezman gelicek takıma