1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Fenerbahçe'de Kezman şoku .. !

Lightbulb Fenerbahçe'de Kezman şoku .. !

F.Bahçe'de Kezman şoku!

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Mateja Kezman, sağ dizinden artroskopi olacak. Atletico Madrid'te oynadığı dönemde de sağ dizinden böyle bir sakatlık geçiren tecrübeli futbolcunun artroskopi olduktan sonra 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak Beşiktaş ve 7 Kasım Çarşamba günü oynanacak PSV maçlarında forma giyemeyeceği ifade edildi.

Katar'a gidecek

Özellikle son 2 aydır ağrıları oldukça artan Sırp yıldız, Çarşamba günü Katar'daki Sırp doktor Popoviç'e gidecek ve burada artroskopi olacak. Kezman'ın artroskopi olduktan sonra 2-3 hafta içinde iyileşmesi bekleniyor. Son zamanlarda istenen performansı sergileyemesinde bu sakatlığın rolü olduğunu söyleyen Kezman, kendisine yapılacak artroskopi konusunda teknik direktör Zico ile hemfikir olduklarını ve bu konuda Zico ile bir problem yaşanmadığını söyledi. Şu anda ülkesinde bulunan Sırp yıldız, vize işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından Katar'a gidecek.
    28.10.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim maçta oynamayacak olmasına sevindim çünkü adam ne kadar formsuz olsada bize atıyor son 2 maçtır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet büyük maçlarda atıyordu adam.Bence oynasa Semih'ten daha etkili olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aynen yaa kötü oLmuş Beşiktaş macında oynasa EtkiLi oLurdu Kesin Cok kötü oLmuş böyLe macLarın adamıydı tamda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Semih'in bu performansını gördükten sonra üzülmemek elde değil

Nesil
    2006

Oynamadığına seviniyorum ama ne yazıkki oyunumuz Beşiktaş'a gol atmayı seviyordu. Ama bunlar bizim için mazeret olamaz. Onun yerini doldurabilecek bir oyuncumuz var. Semih yerini dolduracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kezman'ın oynamaması bizim için iyi oldu.Semih'te tehlikeli bir forvet.Dikkat etmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence bir kayıp olmadı fenerbahçe için.

bakalım sakatlık geçince ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

bencede bir kayip degil semih yerini doldurur hatta tasirir

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kezman ne yapıp ne edilip Beşiktaş maçına yetiştirilmeli, Beşiktaş'a karşı bir başka oynuyor. Ayrıca Semih'in de Kezman'ın yerini doldurup dolduramayacağını bu maçta hep beraber göreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Semihde acemi gibi... ama Kezman kadar kacirmiyor...

Sakatlığı geçtiğinde Fenerbahçe'den gitme olasılığı çok yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kezman iyilesene kadar semihin kezmanı kesecek kadar iyi olmadıgını hepimiz anlıycaz tabi şu medya kezmanı yerden yere vurmak için semihin yaptıgı herseyde onu futbol ilahı gibi göstermeye devam etmezse.semihi seviyodum ama son 2-3 mactır sogudum özellikle psv macında bence hiçte basarılı degildi 90 dakikalık oyuncu degil bence ama yinede kezman gitmeli çünkü yabancı sorunu var maalesef forvete ihtiyacımız var ve birini almak istiyosak kezman gitmeli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kezman iyileşince satılsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Onlada maç kazanıyoruz, onsuzda maç kazanıyoruz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kezman iyilesene kadar semihin kezmanı kesecek kadar iyi olmadıgını hepimiz anlıycaz tabi şu medya kezmanı yerden yere vurmak için semihin yaptıgı herseyde onu futbol ilahı gibi göstermeye devam etmezse.semihi seviyodum ama son 2-3 mactır sogudum özellikle psv macında bence hiçte basarılı degildi 90 dakikalık oyuncu degil bence ama yinede kezman gitmeli çünkü yabancı sorunu var maalesef forvete ihtiyacımız var ve birini almak istiyosak kezman gitmeli
    Katılıyorum Semih ile Kezman'ı karşılaştırmam bile.Semih çok büyütülüyor hiç bir zaman 11 oyuncusu olamaz bana göre Kezman büyük kayıp

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Pek bi fark olmaz kanımca.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Başlık yanlış
    "Fenerde Kezman Sevinci" diye değiştirilmeli...
    Çünkü bu adam bu sezon fenere hiç bir şey vermedi....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız derbi maçlarının adamı olan Kezman BJK maçında oynamalıydı. Başka maçlarda bişey yaptığı yok ama önemli maçlarda gol atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih 2 mactır Kezman'ın yerini dolduramıycagını acıkca gösterdi.Bizim macta oynamayacak olması büyük avantaj..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Katılıyorum Semih ile Kezman'ı karşılaştırmam bile.Semih çok büyütülüyor hiç bir zaman 11 oyuncusu olamaz bana göre Kezman büyük kayıp
    İkinize de katılıyorum. Kezman'ı kötülemek için Semih'in en ufak hareketinde bile onu göklere çıkaracaklar. Semih oynadığı maçta gol atar belki ama yine de bu takımın 11'inde oynayacak bir oyuncu değil. Bunu yıllardır görüyoruz, ne zaman 11'de oynasa etkili olamıyor.

Beşiktaş maçında belki gol atacak, 3 puanı getirecek ama bu Semih'in yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Kezman yoksa Kazım oynamalı.

Ameliyat olup olmayacağı henüz belli değil, gücünü kazanıp bir an önce takıma dönmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kezman ameliyet oldu 3-4 hafta deniliyor ama bence o süre 1-1.5 aya kadar çıkar.Neyse şimdi iki seçenek var 1-Devre arası bir takıma sağlam olarak gidecek.Biz büyük ihtimalle Carew yada avrupa'da oynamayan bir oyuncu alacağız2-Bomba gibi bir Kezman gelicek takıma

Mesaj Yetkileri