PDA

View Full Version : Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta

Varonil
03.Kasım.2006, 06:15
http://img250.imageshack.us/img250/3887/adszar1.jpg (http://imageshack.us)

Stad:Şükrü Saraçoğlu
Tarih:7 Kasım 2007
Hakem:Alain Hammer
Maç hakkındaki görüşlerimizi burada konuşalım.

Not:Fenerbahçe'nin ligdeki maçı bittiği için konuyu açtım.

GebzeLi1907
03.Kasım.2006, 06:17
ZorLanırz ama aLırız bu maçı En azından Kaybetmeyiz ;)

Erdenay
03.Kasım.2006, 06:29
bence bütün fb lilerin daha şimdiden gidip biletlerini almaları lazım ki psv'ye ateşli baskılı taraftar neymiş gösterelim

BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 07:00
Fenerbahçe kazanır diyorum.Bu maç gruptan çıkma yolunda kader maçı.İnşAllah yanıltmaz bizi Fener.

RaSenGan
03.Kasım.2006, 07:02
PSV çok güçlü bir deplasman takımışmış.Ama Fener evinde 3 puan vermez.Ya beraberlik ya da Fener.

eXcitinG
03.Kasım.2006, 07:46
Lig maçLarını atLatana kadar kiLitLi.

Memedov
04.Kasım.2006, 05:31
Lig maclari tamamlandigina gore konuyu aciyorum.

Maca gelecek olursak Fenerbahce kazanir diye dusunuyorum.

fenerbahce_1907
04.Kasım.2006, 05:33
Deivid ve Lugano olmaması bizim için kötü ama kazanırız diye düşünüyorum.

Aşk-ı Şehir
04.Kasım.2006, 05:35
Fenerbahçe 2-0 kazanacak ;;)

canavar20
04.Kasım.2006, 05:35
Kazanırız.

uAsamet91
04.Kasım.2006, 05:39
Psv kazanir

Universal
04.Kasım.2006, 05:46
Biletler bitmek üzere. Maçtan farklı bir galibiyet bekliyorum. Teknik Drektörü giden PSV bizden bir puan alırken zorlanır.

BeeTLeJuiCe
04.Kasım.2006, 05:57
Migros Tribününde bilet kalmışmıdır acaba?

Koeman'ın gidişi, son haftalardaki puan kayıpları bunları değerlendirmemiz lazım. Böyle bi PSV İstanbula gelmez bir daha, yenmemiz şart ki bence yenicez. Skor tahminim 2-0 yada 2-1

Universal
04.Kasım.2006, 05:58
Dar düşünmeyin beş farklı galibiyet bekliyorum. Belki güleceksiniz ama ciddiyim.

GebzeLi1907
04.Kasım.2006, 05:59
Herenven DepLasmanındada yeniLdi Psv yenecek Durumdayız BireyseL hata yapan oLmazsa aLırız bu maçı

goosfraba
04.Kasım.2006, 06:04
Beraberlik bekliyorum, her maç olduğu gibi :) Beraberlik dediğime bakmayın yeneriz.

anilton
04.Kasım.2006, 06:26
F.Bahçe bu maçtan 3 puan alır ve gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlar...

Varonil
04.Kasım.2006, 06:29
PSV maçı hazırlıkları sürüyor
04 Kasım 2007 Pazar

Takımımız bugün yaptığı tek antrenmanla PSV maçının hazırlıklarına devam etti. Sabah saat 11.00'de Samandıra Kamp merkezi'nde yapılan çalışmaya akşam BJK maçında görev alan oyuncularımız katılmadı. Tesislerde masaj ve tedavi gören oyuncularımız daha sonra tesislerden ayrıldılar. Teknik Direktörümüz Zico eşliğinde üst sahada bir çalışma gerçekleştiren oyuncularımız önce İrfan Saraloğlu tarafından yapılan çalışmayla ısındılar. Daha sonra Koordinasyon çalışması ardından yaptıkları çift kale maç ile günün tek antrenmanını tamamladılar. Serdar ve Kezman'ın katılmadığı antrenmanda zaman zaman neşeli görüntülerin ve tüm oyuncularımızın maç esnasında hırslı olduğu görüldü. Yarın akşam saat 17.00'de basına kapalı bir antrenmanla takımımız PSV maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak:fenerbahce.org

Fernando Gago
04.Kasım.2006, 07:03
Fenerbahçem işi bitirir

GebzeLi1907
04.Kasım.2006, 07:04
Appiah oynar mı acaba Bu Maçta..?

Fietra 10
04.Kasım.2006, 07:05
Fenerbahçe'nin kazanıp gruptan çıkacagını tahmin ediyorum..

El Comandante
04.Kasım.2006, 08:37
Fenerbahce grupta isi zora sokmadan bu maci almali.Onlara güveniyoruz ...

Aşk-ı Şehir
04.Kasım.2006, 18:15
Appiah oynar mı acaba Bu Maçta..?

Oynamamalı bence. Çünkü rakip takıma muhteşem arapaslar atıyo ;):)

Universal
04.Kasım.2006, 18:21
Taraftar özel şova hazırlanıyor.... Bir şov yapmıştık o maçta dahılmışlardı. Gene dahılacaklar. :)

CeNTeR_TR
04.Kasım.2006, 18:54
2-0 olur

Ligdeki iyi gidişimiz şampiyonlar liginde kader maçı olması nedeniyle bu ve bu senede Avrupada iyi bir takım görüntüsü sergilediğimizden dolayı bu maçı kazanırı diye düşünüyorum..

Tabiyki maçta Deividin oynamayacak olması bizim için bir dezavantaj olabilir ama unutmamak lazımki onun yerine oynayacak oyuncu Colin Kazım!!

Ayrıca Psv antrenörü bu maçta takımın başında olmayacak..Bu da bizim için bir avantaj hemde kendi seyircimiz önünde..

Emurafu
04.Kasım.2006, 19:48
Fenerbahce yener veya yenilir demiyorum..Eger cıkmak istiyorsa yenmek zorunda !!!1

Ahmet_77
04.Kasım.2006, 20:40
PSV En Az Berabere kalır...Ya Da Yener..

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Kasım.2006, 20:51
Cumartesi günü bilet için siteye girdim ve öğlen saatleriydi, sadece 350 ytl lik biletler kalmıştı. Maça gidemeyeceğim için çok üzgünüm çünkü güzel bir zafer gecesini yerinde izleyemeyeceğim. Kazandık mı bu iş burda biter ve 2. tura çıkarız...

fmsmyrna
04.Kasım.2006, 23:37
Kazanırız ve işi büyük ihtimal garantileriz

uAmurat91
04.Kasım.2006, 23:41
PSV alır..

Varonil
04.Kasım.2006, 23:49
F.Bahçe'ye Lüksemburg'lu hakem
Fenerbahçe-PSV Eindhoven maçının hakemleri belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 7 Kasım Çarşamba akşamı oynanacak Fenerbahçe-PSV Eindhoven karşılaşmasını Lüksemburg Futbol Federasyonu'ndan Alain Hamer yönetecek. Hamer'in yardımcılıklarını Francis Crelo ve Christian Holtgen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Luc Wilmes.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın deplasmanda İngiltere'nin Liverpool takımıyla yapacağı maçı ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Markus Merk'in yönetecei açıklanmıştı. Anfield Stadı'nda 21.45'te başlayacak maçta, Merk'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Jochen Drees olarak açıklandı.

05.11.2007

Kaynak : DHA

FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 23:51
Hak eden kazansın,ortada bir maç.Beraberliği daha ihtimal dahilinde görüyorum..

El Comandante
04.Kasım.2006, 23:56
Hak eden kazansın,ortada bir maç.Beraberliği daha ihtimal dahilinde görüyorum..

Feyyaz dikkatimi birsey cekti,Gs ve Fbnin Avrupa maclarinda hakeden kazansin diyorsun,destek olmuyorsun takimlara,ama kendi konunda birisi Liverpool kazanir diyince cileden cikip,yorumlar yapiyorsun.Nasil birseydir bu ben anlamadim ?

FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 00:01
Feyyaz dikkatimi birsey cekti,Gs ve Fbnin Avrupa maclarinda hakeden kazansin diyorsun,destek olmuyorsun takimlara,ama kendi konunda birisi Liverpool kazanir diyince cileden cikip,yorumlar yapiyorsun.Nasil birseydir bu ben anlamadim ?
Çileden çıkmadım arkadaşım..
Aşağılyıcık sezdim ben o 4-1 in yanında ki gülücüklerde falan ondan o mesaj dikkatimi çekti,yoksa isterseniz gidin Liverpool tribününde oturun umrumda olmaz.Ben kimseye benim takımımı desteklesin demiyorum,öyle bir beklentim yok,şu ana kadar hiçte olmadı..O yüzden başarılar dileyip mevzuyu kapatıyorum..Tekrar bu mevzular açılsın istemiyorum,geçen sene çok tartışılmıştı çünkü.Ayrıca benim attığım mesajlar ile oraya gelen mesajların tarihine iyi bir bak istersen.Başka bir şey varsa özelden konuşalım fb'li arkadaşların başlığını parsellemeyelim.

the_imam912
05.Kasım.2006, 00:04
Bu maçı Migros'tan izliyorum.Mertcan'la gidecektik ama o gelmiyor.
Kazanırız;;)

Universal
05.Kasım.2006, 00:34
Lüksemburg hakem gene atandı. Uefa bizi katil edecek. Adam Fenerin iki maçını yönetti, 2 kırmızı kart 5 sarı kart gösterdi. Leverkusen(2-1 dep.), Schalke(3-3 ev) oynadığımız maçlar. Bakalım bu maçta hangi kararları verecek. Alex'e Schalke maçında kafayı takmıştı sonunda hatmıştı. Bakalım bu maçta ne olacak.

uAsamet91
05.Kasım.2006, 00:56
Psv kazanacak gibi

goosfraba
05.Kasım.2006, 01:27
Psv kazanacak diyen arkadaşlar, sizleri biraz daha gerçekçiliğe davet ediyorum :)

uAsamet91
05.Kasım.2006, 01:32
Yeteri kadar gerçekciyiz:)

Universal
05.Kasım.2006, 01:33
6 Kasım'ın haftasında ben 6 gol bekliyorum. Şahet o gün 7 Kasım ama olsun... :)

PSV'nin kazanması baya süpriz olur. Kadıköy'de bizi devirecek hiçbir kulüp dünya üstünde bulunmuyor. Şuanki görüntü ile.

fenerbahce_1907
05.Kasım.2006, 01:35
Psv kazanacak gibi

Samet Avrupa maçlarına da mı el attın:p

goosfraba
05.Kasım.2006, 01:35
Yeteri kadar gerçekciyiz:)

Psv için ne kadar dezavantaj var ise, Fenerbahçe içinde o kadar avantaj vardır. Bunlar Saha, seyirci vb. daha nicelerini sıralayabiliriz.

RaSenGan
05.Kasım.2006, 01:36

PSV'nin kazanması baya süpriz olur. Kadıköy'de bizi devirecek hiçbir kulüp dünya üstünde bulunmuyor. Şuanki görüntü ile.

Bulunmuyor mu ? Şuan.Ooo Batu uçtun.:)

goosfraba
05.Kasım.2006, 01:38
Bulunmuyor mu ? Şuan.Ooo Batu uçtun.:)

Bazı istisnalar dışında bulunmuyor bence.

Universal
05.Kasım.2006, 01:39
Carlos açıklama yaptı bizi Kadıköy'de yenecek takım yok diye. İnan bana bu taraftar ile her takımı dize getirebiliriz. Avrupa'da farklıyız. Sonuçta bütün maçları kazancağız demiyorum kaybetmeyeceğiz diyorum. Zico ile hiç Kadıköy'de yenilmedik. 8 maçtırda bileğimiz bükülmüyor. Ligde 30 maçtır kaybetmiyoruz.

Rsa
05.Kasım.2006, 01:44
Kazanırız...

Fietra 10
05.Kasım.2006, 02:46
PSV İstanbul'da
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 7 Kasım Çarşamba günkü rakibi PSV Eindhoven, İstanbul'a geldi.

Hollanda ekibinin Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen özel uçağında, takımın yanı sıra çok sayıda davetli ve medya mensubu da yer aldı. Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, konuk kafileyi apronda çiçeklerle karşıladı.

PSV Eindhoven'da sakatlıkları nedeniyle oynayamayacakların dışında, 4 maç cezası bulunan Addo, İstanbul'a getirilmedi.

PSV Eindhoven kafilesine, konaklayacakları Kozyatağı'ndaki Marriot Otel'e kadar 4 polis otomobilinin yanı sıra 2 çevik kuvvet minibüsü eşlik ederken, kalabalık kafileyi karşılamak için havalimanına 4 otobüsün gelmesi de dikkat çekti.

PSV Eindhoven, Fenerbahçe maçı için son çalışmasını, yarın akşam, karşılaşmanın oynanacağı FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacak. Teknik direktör Jan Wouters de antrenman öncesi statta, maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

GodfatheR
05.Kasım.2006, 02:52
kazanicaz Insallah Ama Kolay Olmayacaktir

El Barto
05.Kasım.2006, 02:55
Fenerbahçe kazanır umarım kolay olmayacak ama.

deniz.91
05.Kasım.2006, 02:59
fener alır gibimie geliyor

Mr.CordiaL
05.Kasım.2006, 03:52
Deivid'in yerine Kazım'ı oynatması gerekiyor.O kanatta Gökhan'ın fizik eksikliğini tamamlar. Defansta da Yasin çok sırıtmaz gibime geliyor. Alex günüde olursa ve herkes görevini minimum hatayla yerine getirirse kazanır. ;)

LaigLeNoiR
05.Kasım.2006, 08:39
İnşallah kazanacaz.

Ilhan
05.Kasım.2006, 17:08
Fenerbahçe'nin BJK maçındaki gibi hatalar yapmaması lazım. Defans yol geçen hanı gibi. Bakalım neler olacak.

El Comandante
05.Kasım.2006, 20:21
Son 2 macta savunma SOS veriyor.Gercekten büyük hatalar yapiyorlar.InsAllah Psv macinda bu sorunlarla karsilasmaz Fenerbahce.

ChAoS
05.Kasım.2006, 20:26
bize karşı oynadıkları gibi oynarlarsa psv kazanır.

NisRoc
05.Kasım.2006, 21:23
Gollü bir maç olacak bence. Fener farklı galip gelebilir veyahutta, 2-2, 3-3 faLan bitebiLir maç. Yenmemiz şart! YENMELİYİZ.. Yeneceğiz!.. :)

Universal
06.Kasım.2006, 00:21
Fenerbahçe'nin BJK maçındaki gibi hatalar yapmaması lazım. Defans yol geçen hanı gibi. Bakalım neler olacak.

Türkiye ligine göre karşılaştırma yapmassan sevinirim. Sonuçta iki farklı Fener var, birisi Avrupa'lı diğeri Türkiye'li. O yüzden Avrupa Fenerin'e göre konuşursak sahada PSV silinir. Türkiye'ye göre değerlendirmek yanlış olur ama o zaman PSV şansı yüksek.

extensor
06.Kasım.2006, 02:35
fenerbahçe yenmesi gereken maçlarda ve kapalı savunmaları geçmekte zorluk çekiyor deplasmanda ve inter maçında oynadıkları gibi rahat oynayamayacaklar heleki psv erken bir gol bulur ve kapanırsa yan ortalardan gol atamayan (duran top hariç) fenerbahçe sıkıntı yaşayacaktır zira kezmanın yerine semihin oynaması oyunu rakip yarı alana yıkma anlamında fenerbahçe için daha iyi olacaktır

genel olarak 1-0 lık bir fb galibiyeti bekliyorum ama kadıköydeki cska maçı için içimden süpriz bir mağlübiyet havası geçiyor

Sekopej
06.Kasım.2006, 03:14
Gelişmeleri takip edemedim ama Deivid yerine Appiah oynamaz umarım. Yine Appiah'ı sağ kanada atmamalı Zico. Deniz Aurelio ikilisiyle başlayıp Appiah'ı gerekirse sonradan oyuna almalı. Kazım 11'de çıkacak mı bakalım?

Bize sonuçta beraberlik de yarıyor. PSV'nin önündeyiz. Maça kontrollü başlarız, erken gol yemezsek de fazla hücum yapmayız, 1 gol atarsak üstüne yatar maçı 1-0 kazanırız ve büyük oranda çıkmayı garantileriz...

ogcj_me
06.Kasım.2006, 03:22
Gelişmeleri takip edemedim ama Deivid yerine Appiah oynamaz umarım. Yine Appiah'ı sağ kanada atmamalı Zico. Deniz Aurelio ikilisiyle başlayıp Appiah'ı gerekirse sonradan oyuna almalı. Kazım 11'de çıkacak mı bakalım?

Bize sonuçta beraberlik de yarıyor. PSV'nin önündeyiz. Maça kontrollü başlarız, erken gol yemezsek de fazla hücum yapmayız, 1 gol atarsak üstüne yatar maçı 1-0 kazanırız ve büyük oranda çıkmayı garantileriz...
kazimi dusunmuyormus serkan abi
100 de 70 appiah olur diorlar
sana katiliyorum (saga ofansif adam)
saga ters ayaklida olsa tumer iyi giderdi bence

DisCo
06.Kasım.2006, 03:30
Psv kazanacak gibi görünüyor. Bunu neye göre söylüyorum.

Öncelikle bir Avrupa takımı ve Şampiyonlar liginde sürekli oynamanın verdiği tecrübe var. Oyuncular değişsede takımın bir ağırlıgı vardır. Cska maçı nasıl sıradan giderken bir anda Cska lehine döndüğü sonunda ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğünü gördünüz. Ne olacağı belli olmaz.

Fenerbahçe'nin savunma zaafları göz önüne alınırsa Psv bu kez affetmeyecektir. Bu konuyla ilgili ilk maç baz alınmamalıdır.

Sonuncu ve en korktuğum şey oda Türklerin özelliğidir. Herzaman işimizi yapmak için yumurta'nın kapıya dayanmasını bekleriz. Fenerbahçe bu durumdan dolayı müthiş avantajını kullanamayabilir. Galatasaray'ın fırtına gibi estiği dönemlerde yada Milli takımla grup maçlarında bir kere rahat çıktığımızı gördünüz mü? Hep son maçta oluyor.

Umarım Fenerbahçe kazanır.

extensor
06.Kasım.2006, 03:30
kazım oynarsa arkasında önder oynamalı appiah oynar ise gökhan oynamalı

Fietra 10
06.Kasım.2006, 03:35
PSV'nin muhtemel 11'i
PSV Eindhoven, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Hollanda ekibi, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirdiği 1 saatlik antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas, dayanıklılık ve şut çalışmaları yaptı.

Teknik direktör Jan Wouters'in, yarın Fenerbahçe karşısında Gomes, Kromkamp, Marcellis, Salcido, Zonneveld, Mendez, Bakkal, Simons, Perez, Farfan, Lazovic 11'ini sahaya sürmesi bekleniyor.
Kaynak : AA

uAsamet91
06.Kasım.2006, 03:49
ilk maçtaki 11 yani

the_imam912
06.Kasım.2006, 04:25

Ayıp ettin Batu abi 7 atarız o zaman (::)(a)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ilk maçtaki 11 yani

Addo cezalı(a)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Öncelikle bir Avrupa takımı ve Şampiyonlar liginde sürekli oynamanın verdiği tecrübe var. Oyuncular değişsede takımın bir ağırlıgı vardır. Cska maçı nasıl sıradan giderken bir anda Cska lehine döndüğü sonunda ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğünü gördünüz. Ne olacağı belli olmaz.

Fenerbahçe'nin savunma zaafları göz önüne alınırsa Psv bu kez affetmeyecektir. Bu konuyla ilgili ilk maç baz alınmamalıdır.

Sonuncu ve en korktuğum şey oda Türklerin özelliğidir. Herzaman işimizi yapmak için yumurta'nın kapıya dayanmasını bekleriz. Fenerbahçe bu durumdan dolayı müthiş avantajını kullanamayabilir. Galatasaray'ın fırtına gibi estiği dönemlerde yada Milli takımla grup maçlarında bir kere rahat çıktığımızı gördünüz mü? Hep son maçta oluyor.

Şu bölümüne katılıyorum.Hakılısın.

Varonil
06.Kasım.2006, 04:53
"Saracoğlu cadı kazanı"

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Jan Wouters, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferi için ''cadı kazanı'' benzetmesi yaptı. Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maç için basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jan Wouters, karşılaşmada ekstra dikkat etmeleri gereken birşey olmadığını ifade ederek, ''Buranın tam bir cadı kazanı olduğunu biliyorum. Yarın gol atıp bu cadı kazanındaki insanları susturmayı hedefliyoruz. Buradaki atmosfer harika. Hiçbir yerde görülmemiş olabilir. Atmosferden de zevk almamız gerekiyor'' dedi.

Gruptan bir üst tura çıkmak konusunda henüz şanslarını yitirmediklerini, diğer maçlarda alınacak sonuçların da önemli olacağını ifade eden Wouters, ''Diğer maçların sonuçlarına bakarak da en iyisini yapmaya çalışacağız. Şansımızı tam olarak yitirdiğimize inanmıyorum'' diye konuştu.

''HÜCUM OYNAYACAĞIZ''

Wouters, Fenerbahçe karşısında hücum futbolu oynayacaklarını söyledi. Hollanda Ligi'ndeki son maçlarında 4 hücum oyuncusuyla mücadele ettikleri hatırlatılarak yöneltilen soruya Wouters, ''Yine hücum oynayacağız ama nasıl oynayacağımıza yarın karar veririz'' yanıtını verdi.

Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu ifade eden Wouters, ''Yarın bizim için tabii ki gol gerekiyor. 0-0 için gelmedik. Buraya tabii ki yenmeye geldik'' diye konuştu. Wouters, ilk maç hatırlatılarak ''Sizce tuhaf değil mi, Semih dirseğine karşın yarın oynayacak'' sorusuna, ''Buna ben karar vermiyorum. UEFA karar veriyor'' yanıtını verdi.

Hollandalı teknik adam, son lig maçlarında çok top kaybı yaptıklarını, yarın özellikle buna dikkat etmeleri gerektiğini vurgularken, ''Top kayıplarında hızlı bir biçimde yerimizi almamız gerekiyor'' dedi.

Takımdan ayrılan teknik direktör Ronald Koeman'ın görevini geçici olarak yürüten Wouters, Koeman'ın kendileri için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, ''Benim için PSV'de çalışmak büyük bir gurur. Yarın elimizden gelenin en iyisini ortaya koymamız gerekiyor. Yakında bir hoca gelecek ama kim olduğunu bilemem'' açıklamasını yaptı.

GOMES: ''HERŞEY SON MAÇTA BELLİ OLACAK''

PSV Eindhoven Kalecisi Gomes, gruptan çıkacak takımların son maçta belli olacağına inandığını ifade ederek, yarın Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alacaklarını düşündüğünü kaydetti. Takımın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 3 maçtaki performansıyla kendisinde nasıl bir düşünce bıraktığı sorusunu yanıtlayan Gomes, ''Önümüzde çok önemli maçlar var. Hangi takımların gruptan çıkacağı son maçta belli olacak. Biz de en iyi sonuç alarak ilk 2 içinde yer alıp grutan çıkmayı hedefliyoruz'' dedi.

Geride kalan 3 maçta ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inandığını belirten Gomes, ''Fenerbahçe ile 0-0'lık maçı galibiyete çeviremedik. Fenerbahçe büyük bir takım ama yarın elimizden geleni yapıp, iyi bir sonuç hedefliyoruz'' diye konuştu. Fenerbahçe maçına iyi bir konsantrasyon sağladıklarını kaydeden PSV'li oyuncu ''Takım olarak iyiyiz ama bizim için zor bir maç olacak. Fenerbahçe için de zor olacak. Umarım şans bizden yana olur'' diye görüş bildirdi.
06.11.2007

Kaynak : AA

ThersoN
06.Kasım.2006, 05:18
biraz garip bir maç olcak havasındayım, bence berabere biter bu maç, bana kalırsa, fenere yarar

GodfatheR
06.Kasım.2006, 05:22
kazanacağımızdan hiçbir şüphem yok 2-0 yada 3-0 bekliyorum

Bekq
06.Kasım.2006, 07:11
Takımımızdan hiç şüphe etmedik etmiyoruz.Bu maçı çok rahat alıcaz:)

Flawless Victory
06.Kasım.2006, 18:43
Mantıklı düşündüğümüz zaman Fenerbahçe'nin bu maçı alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz ama Fenerbahçe'nin maçı rahatlıkla alacağını söyleyemeyiz.

Memedov
06.Kasım.2006, 18:46
Kazanalım; gruptan çıkalım işi zora sokmayalım. Zor maç olacak ama umarım gülen taraf biz oluruz.

besiktas1903
06.Kasım.2006, 19:25
hadi fener bari sen bizim yuzumuzu guldur. bu mac benim icin dahada onem tasiyor. psv hollandali takim oldugu icin. yenerse bir turk olarak cok gurur duyacam. :)

BeaT
06.Kasım.2006, 19:28
Defanstaki sorun kafamı karıştırıyor inşallah kazanırız ama araya atılan toplarla gol yiyerek yenilirsekde hiç şaşırmam çunki bu işi psv iyi yapıyor ama inşallah fenerbahçemiz bu maçtanda alnının akıyla çıkar.

sananes
06.Kasım.2006, 20:17
bu maç bence tehlikeli çünkü gruptaki ilk 3 macın aksine ilk defa kazanmak için çıkıyoruz.önceki maçlarda yenilmeyelim diye çıkarken şimdi kazanmalıyız diyoruz buda defansta zaafiyet yasatabilir bize o yüzden önceki maclar gibi sabırlı oynamalıyız sabreder rakibin açık vermesini beklersek kazanırız

Bandidas
06.Kasım.2006, 20:28
FB saldırmamalı. Kontrollü oynamalı. Sonuçta PSV'nin kazanması lazım. FB atak oynayınca defans yol geçen hanı oluyor. Top bizde, kontrollü oynarsak, iyi kontralarla alırız maçı diye düşünüyorum...

Deivid'in oynamaması bence avantaj, çünkü son maçlarda çok top kaybediyordu. Appiah oynarsa orada iyi olur. Çünkü FB'nin topa sahip olması ve topu çevirmesi lazım. Deniz biraz bozuyor ama adam savunmada mükemmel. Ah Deniz ah, biraz daha çabuk oynasan topları, işte o zaman herşey daha güzel olacak...

NisRoc
06.Kasım.2006, 20:32

Tam bende bunu yazmaya gelmiştim :) Arkadaşa katılıyorum.. Türklerde var böyle bir şey. Bu maçı kazanırsak, çok rahatlıyacağız.. Ama ne olacağı belli olmaz.. Maçtan sonra görüşmek üzere..

Cyzio
06.Kasım.2006, 21:10
Fener bu gece tur vizesini alabilir.Zor da değil PSV'yi yenmek.Akıllıca bir oyun oynanırsa rahat bir maç olabilir.PSV şuan kötü bi dönemde..

anilton
06.Kasım.2006, 22:28
Haydi Fener dağıt şu PSV'yi...

Fıratcan Alçınkaya
06.Kasım.2006, 22:34
puan alırsa Fenerbahçe bu iş tamam... Formda Fenerbahçe Koeman'da yok PSV'de favori Fenerbahçe...

Flawless Victory
06.Kasım.2006, 23:08
puan alırsa Fenerbahçe bu iş tamam... Formda Fenerbahçe Koeman'da yok PSV'de favori Fenerbahçe...

Koeman oynamıyordu zaten, teknik direktördü. :) Öyle bir söyledin ki sanki Koeman futbolu bugün bırakıyor gibi. :) Şaka tabi.

El Comandante
06.Kasım.2006, 23:11
Koeman iyi futbolcuydu,oynasaydi gercekten Fbnin isi zordu :D

sananes
06.Kasım.2006, 23:38
koemanın tecrubesi yeter tabi ama yeni gelende koemanın yardımcısıymıs daha genc fizikli falan belki kondisyonla kurtarır buda:)

uAmurat91
06.Kasım.2006, 23:40
PSV kazanır gibi duruyor, inşallah yanılırım..

Emurafu
06.Kasım.2006, 23:51
Fenerbahce Ve galatasaray İnsallah bize moral verir...

Fenerbahceyi baya zor maç bekliyor....Lugano ve deivid eksikligi etkileyebilir..

fmsmyrna
07.Kasım.2006, 00:44
Bu maçı alırız Colin Kazım oynuyor sağ kanatta maça defansif bir futbolla başlamalıyız

Universal
07.Kasım.2006, 01:39
Kazım oynuyorsa PSV'yi sahaya cehennem edeceğiz...

RaSenGan
07.Kasım.2006, 01:58
Ülke puanı açısından Fener'in kazanmasınız isterim.

GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 02:03
Şu Derbi yüzünden geLmedik kaLmadı başımıza Bjk nin akşam dağıLmasının en büyük nedeni Derbinin Maçtan Sonrada devam etmesi,Liverpool macına odakLanaması oLdu.Fenerbahce'de farkLı değiL ÇekilirLer ÇekilemezLer derken psv maçı diğer avrupa maçları kadar önemsenmedi,derbinin gölgesinde kaLdı
Takımıma Güveniyorum ancak Beşiktaş'ın böyle bir konsantrasyon eksikLiğinden akşam düştüğü haLLeri görünce oLası bir puan kaybından korkuyorum :(

Fietra 10
07.Kasım.2006, 02:48
İddaa kuponumda son maç Fenerbahçe..inşallah kazanacak:)

GodfatheR
07.Kasım.2006, 02:52
Hiç şüphem yok heycanda yok.KAZANICAZ...

CeNTeR_TR
07.Kasım.2006, 02:52
Haydi Fenerbahçem Haydi..Al şu maçıda garantiliyelim bir üst turu ;;)

ChAoS
07.Kasım.2006, 02:54
Berabere biter . Bahis oynadım çünkü berabere bitmesi lazım.

sananes
07.Kasım.2006, 02:55
appiahı oynatmaz bence sagda kazımla baslar appiyi oynatırsa devre arasında satmak zor olur avrupa macında oynadıgı için

Memedov
07.Kasım.2006, 02:58
Kendi saha ve seyircisi onunde Fenerbahce ne yapar ne eder kazanir bu maci, Gruptan'da cikmak istedigine gore; Kazanir kazanir.:)

anilton
07.Kasım.2006, 03:01
Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe G Grubu'ndaki 4.maçında PSV Eindhoven ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak maçı Lüksemburglu hakem Alain Hamer yönetecek.

Avrupa'da son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe kendi sahasında kazanarak gruptan çıkmak için avantaj yakalama peşinde... Fenerbahçe'de PSV ile deplasmanda oynanan maçta kırmızı kart göre Deivid ve sarı kart cezalısı Lugano bu maçta forma giyemeyecek. Tümer de sakatlığı nedeniyle kadroda yok. PSV Eindhoven'da ise UEFA'dan Semih'e tükürdüğü gerekçesiyle 4 maç ceza alan Addo oynamayacak.
Kadıköy'de son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe 5 galibiyet 3 de beraberlik aldı. Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki son yenilgisi Milan'a karşı...

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Alain Hamer
SAAT: 21.45

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Yasin, Edu, Roberto Carlos, Colin Kazım, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

PSV EİNDHOVEN: Gomes, Kromkamp, Salcido, Simons, Marcellis, Alcides, Bakkal, Koevermans, Mendez, Farfan, Lazovic
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Wouters

Kaynak:Ligtv.com.tr

GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 03:04
Çok GüzeL tam bekLediğim 11
Appiah ve Önder yok en iyi kadroyu cıkarmış Zico

Universal
07.Kasım.2006, 03:05
Deniz yerinde Appiah olabilirdi.

GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 03:06
Appiah Cok formsz böyLe bir maça hazır değiL bence.

Memedov
07.Kasım.2006, 03:06
Appiah su siralar pek form tutturamadi, oyunun gidisatina gore Appiah'i kullanir Zico. Kadro gayet guzel.

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 03:08
Colin Kazım'a şüpheyle bakıyorum inş. kaldırır maçı

anilton
07.Kasım.2006, 03:10
Yalnız PSV'de üç forvetle çıkıyor.Farfan,Koevermans,Lazovic...

Savunma güvenliğini elden bırakmadan,kontrollü oynamalı F.Bahçe...

uAmurat91
07.Kasım.2006, 03:14
PSV full atak oynayacak, kaliteli ve tehlikeli 3 oyuncusu var bu bölgede, kolay gelsin Fenerbahçe.. :)

Varonil
07.Kasım.2006, 03:16
Zico'dan beklediğim 11.Kontrolü elden bırakmadan oynamalıyız.Tek ihtimal var.Kazanmamız lazım.Kazanacağız.

Mr.CordiaL
07.Kasım.2006, 03:18
Çok güzel bir kadro çıkarmış Zico. Kazım'ın sağ kanatta büyük işler yapacağını düşünüyorum. Semih de uygun topalrı alırsa ve savunma görevini yerine getirirse bu maç bizimdir. :)

ForsakeN
07.Kasım.2006, 03:18
Ben bu maçta maalesef yenileceğimizi düşünüyorum.Özellikle Beşiktaş maçındaki defansımızın hali beni karamsarlığa itti.

BeeTLeJuiCe
07.Kasım.2006, 03:20
Yalnız PSV'de üç forvetle çıkıyor.Farfan,Koevermans,Lazovic...

Savunma güvenliğini elden bırakmadan,kontrollü oynamalı F.Bahçe...

bir önceki maçada 3 forvet çıkmışlardı

SAİT71
07.Kasım.2006, 03:21
Büyük konuşmuş gibi olmayayımda Fener'in içerde maç vereceğini sanmıyorum ama dünkü Bjk'nin mağlubiyeti özellikle Türk oyuncuların morallerini bozmuş olabilir. İnş. maça iyi konsatre olurlar ve alırız bu maçı.

anilton
07.Kasım.2006, 03:27
bir önceki maçada 3 forvet çıkmışlardı

İlk maçta Koevermans oynamamıştı.Lazovic ve Farfan oynamıştı.Farfan sola yakın oynamıştı hatta...

tosunpasa
07.Kasım.2006, 03:55
Büyük konuşuyorum 4-2 alırız..

BeeTLeJuiCe
07.Kasım.2006, 03:56
perez'i forvet diye düşünmüştüm, sen doğru diyorsun. ;)

LaKe
07.Kasım.2006, 04:24
Fenerbahçe, ilk yarı defansif oynayıp, oyunu kilitlemeli ve PSV'yi sıkmalı. Yani öyle ki PSV, artık bitsede gitsek demeli. O kadar sıkmalı. Oyunu orta sahaya yığmalı. 2.Yarı güzel hamlelerle, geniş alana yayılarak, ileride Deivid'i de kullanarak gol bulmalı. Öbür türlü olursa, hırslı, tamamen bu maçı kazanıp 3 puan çıkarmak isteyen bir PSV ile karşılaşacak. Önce o hırs ve istek kırılmalı, sonra gol gelir diye düşünüyorum.

Başarılar Fenerbahçe'ye...

anilton
07.Kasım.2006, 04:29
Fenerbahçe, ilk yarı defansif oynayıp, oyunu kilitlemeli ve PSV'yi sıkmalı. Yani öyle ki PSV, artık bitsede gitsek demeli. O kadar sıkmalı. Oyunu orta sahaya yığmalı. 2.Yarı güzel hamlelerle, geniş alana yayılarak, ileride Deivid'i de kullanarak gol bulmalı. Öbür türlü olursa, hırslı, tamamen bu maçı kazanıp 3 puan çıkarmak isteyen bir PSV ile karşılaşacak. Önce o hırs ve istek kırılmalı, sonra gol gelir diye düşünüyorum.

Başarılar Fenerbahçe'ye...

Deivid kırmızı kart cezalısı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Koevermans yine yedek.Farfan ve Lazovic ileri uçta,arkalarında Keneth Perez oynuyo...

Emurafu
07.Kasım.2006, 04:36
Dün geceki Rezillikten sonra Türk Futbolu için Kazanması lazım...9 bari atsada kurtulsak:):)

Lugano ve deivid eksikligi düsündürüyor...Psv puanda alabilir aman dikkat !!!

anilton
07.Kasım.2006, 04:48
Haydi Fener güldür yüzümüzü...

Fietra 10
07.Kasım.2006, 04:49
Yeneriz ve Gruptan Büyük İhtimal Çıkarız..Bende hazırlıkları yapayım artık:)

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 04:52
Dakikalar geçtikçe umutsuzluğa kapılıyorum... Semih 11de Deivid yok ofansta üretim azalıcak birde geriye düşersek maç çok sıkıntılı geçer

uAmurat91
07.Kasım.2006, 05:01
Fener 1 gol yerse, gerçekten herşey çok zora girer. Allah yardımcımız olsun..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Colin Kazım'ın insanlığından şüphe etmeye başladım. :D

LaigLeNoiR
07.Kasım.2006, 05:09
İlker Yasin yine girdi devreye helal olsun.

Kazım Kazım kim acaba ? Colin Kazım'mı :D

crazzy
07.Kasım.2006, 05:28
goolllllllllllllll 1-0 one gectik oleyy be.colin kazim vurdu.

RaSenGan
07.Kasım.2006, 05:29
2-0 Semih.

Roberto Baggio
haydaaaaaa helal olsun size 2-0 :D

crazzy
gooooooolllllllllllllllllllll semihhhh 2-0 ohh be.

LaigLeNoiR
07.Kasım.2006, 05:30
8 olsun Fenerli olacam:D

BlackEagle19o3
Helal olsun size be:)
4-0 alırız bu maçı.

Bekq
GOOOOOOOOOOOL:)
Daha goller gelicek.:)

anilton
07.Kasım.2006, 05:31
Alex bir golün nasıl hazırlanacağını gösterdi.Ders verdi adeta.Tebrikler F.Bahçe...

Aykan19o3
07.Kasım.2006, 05:32
Helal olsun valla.

4-5 olur inşallah

RaSenGan
3 geliyodu :)

Roberto Baggio
Ahh bee 3 geliyordu.......

EreN
07.Kasım.2006, 05:33
helal çocuklar!

LaigLeNoiR
07.Kasım.2006, 05:34
Eren uğurlu gelmedim mi :D

anilton
07.Kasım.2006, 05:34
İlker Yasin ilk defa doğru bişey söyledi...

"Alex gibi topçun olsun,dünya kadar borcun olsun"...

GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 05:39
işte budurrr bu kadar.

I LOVE YOU ALEX :D

EreN
07.Kasım.2006, 05:46
STAR yine yanlı tutumuna devam ediyor..
rahat pozisyonalrda bile tribünlerde yapılan şovları vermiyorlar..Yazık gerçekten!

Jesus_FB
07.Kasım.2006, 05:47
Hırs, azim, tecrübe, kalite herşey var bu takımda Allah nazarlardan esirgesin

GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 05:48
Ya Star Vermesin varsın Fenerim Sahada Şov yapıyor Star istediğini yapsın :)

EreN
07.Kasım.2006, 05:50
Hırs, azim, tecrübe, kalite herşey var bu takımda Allah nazarlardan esirgesin
Abi Avrupalı olduk artık..son 10 maçımızı bir izleyiverin....gerçekten fenerbahçe artık bir avrupalı.
:yildiz:

Memedov
07.Kasım.2006, 05:51
İlk yarı ezdik, ikinci yarıda ezeceğiz. Takım olarak harika oynadık Psv neye uğradıgını şaşırdı 2 pas üst üste yapamaz oldular..

Beklediğimden daha kolay bir ilk yarı izledim, Fenerbahçe hakikaten Muhteşem bir oyun oynuyor..

Kazanıp Gruptan Atlarız..:)

Mr.CordiaL
Alex Alex Alex. Gerçek bir lider...

fm_monster
top oynatmadık helal, aman nazar degmesin;;)

Mr.CordiaL
07.Kasım.2006, 05:53
Türk futbolu yeni bir yıldız kazanıyor : Gökhan Gönül...

DeNiZ_1903
07.Kasım.2006, 05:53
STAR yine yanlı tutumuna devam ediyor..
rahat pozisyonalrda bile tribünlerde yapılan şovları vermiyorlar..Yazık gerçekten!

Evet , aynısı bizede olmuştu ...

Varonil
07.Kasım.2006, 05:54
Harikasınız çocuklar,harika.Türkiye sizle gurur duyuyor.

Alex'i,Roberto Carlosu,Gökhan Gönül'ü,Yasin'i,Vederson'u,Kazım'ı bütün takım harika.Futbol dersi veriyoruz resmen.

Bu futbol devam etsin ikinci yarıda farka gideriz..

EreN
07.Kasım.2006, 05:55
Arkadaşlar bundan sonra artık hiç bir spor yazarı türkiyeye gelen HİÇBİR yabancı ile ALEX'i kıyaslayamaz..
çarpılır vallahi...

Mr.CordiaL
07.Kasım.2006, 05:56
Arkadaşlar bundan sonra artık hiç bir spor yazarı türkiyeye gelen HİÇBİR yabancı ile ALEX'i kıyaslayamaz..
çarpılır vallahi...

Çarpılmaktan öte birşey olur :)

Varonil
07.Kasım.2006, 05:56
Alex gibi topçun olsun,dünya borcun olsun.
....
:p :p

Fietra 10
07.Kasım.2006, 05:58
Hem Fener Kazanıyor,Hem Ben Kazanıyorum Hem de Türk Futbolu kazanıyor daha ne olsun yahu :)

BeeTLeJuiCe
07.Kasım.2006, 05:58
Fenerbahçem beeee helal olsun beeee. Aynı oyun 2. yarıda oynansın deil 4, 7 atarız 7 :)

Bekq
07.Kasım.2006, 05:59
Muhteşem bir Fenerbahçe izledik ilk yarıda:)Gerçekten çok güzel oynuyoruz.Farka gideriz 2. yarı:)

Fıratcan Alçınkaya
07.Kasım.2006, 05:59
Sahanın hakimi Fenerbahçe idi.. Çok iyi idare etti maçı... Pozisyon vermedi.. PSV eskisi kadar iyi bir takım olmasada takım oyununu çok iyi beceriyor ama top oynatmadı Fenerbahçe ilk müdalelerde çok başarılıydı... Dediğim gibi Lazovic ayakta bile duramıyor.. Bu takımın forveti olamaz... Bakalım 2.yarı neler olur gol bekliyorum ben daha Fenerbahçe'den Alex'in golü var gibi...

GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 06:02
iLker Yasin'in yine çok doğru yorumlarından biri bugun gününde nası oLduysa:D ;
Psv de Alex oLsa Psv Çok değişirdi dedi Çok doğru Alex gerçekten oynadığı zaman Bir takıma bedeL..

Rodrigo Tello
07.Kasım.2006, 06:03
Bravo Fenerbahce cok güzel top oynuyo.Allah nazarlardan saklasın.Çok iyi şansımızda yanımızda.Böyle devam..

BlackEagle19o3
07.Kasım.2006, 06:05
3-0 veya 4-0 bitiririz maçı;)

GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 06:08
Taraftar da müthiş

ibo
07.Kasım.2006, 06:35
Bir Galatasaraylı olarak dün akşam ki sonuçtan sonra nasıl yerin dibine girdiysem bugün Fenerbahçe'nin güzel oyunu ve şu anda 2-0 önde olmasına da seviniyorum. :) Fenerbahçe bu sene avrupada gerçekten çok güzel oynuyor. Artık bu guruptan çıkarız. CSKA'yı da saraçoğlunda yeneceğimize inanıyorum. Son maçta İnter ile liderlik mücadelesi veririz... :)

RaSenGan
07.Kasım.2006, 06:44
5 Dk var en fazla.Artık 2 gol olmaz.Maç bitti sayılır.Tebrikler.

ChAoS
07.Kasım.2006, 06:49
İddaa yattı görüyomusun. Berabere bitmesi lazımdı.

ibo
3 puanımız hayırlı olsun :)

RaSenGan
Ve Maç Bitti.

Fietra 10
07.Kasım.2006, 06:51
Şükürler olsun..2.tura yükseldik gibi..:)

anilton
Helal olsun F.Bahçe tebrikler...

Bekq
Fenerbahçe'yi canı gönülden kutluyoruz:)
Yalnız o 8 işareti pek yakışmadı:)

GebzeLi1907
TebrikLer Fenerbahçe heLaL Olsun Cidden

Umarım ; Alex'in sakatlığı önemli değiLdir.

EreN
Oooh yeme de yanında yat!

KAFAMIZ GÜZEELL HAYAT ÇOK GÜZEL FENERBAHÇE HERŞEYDEN GÜZELLL
:D

BlackEagle19o3
07.Kasım.2006, 06:52
Tebrikler Fenerbahçe.Büyük ihtimal gruptan çıktık.İnter maçı lideri belirler:)

Aykan19o3
07.Kasım.2006, 06:52
Tebrikler. Fener güzel maç çıkardı ve artık iyice rahatladı.

Bekq
07.Kasım.2006, 06:53
Takımımızla gurur duyuyoruz:)

Mr.CordiaL
07.Kasım.2006, 06:53
Gerçekten Zico'yu tebrik etmek lazım. 2 sene içinde kendini çok geliştirdi...

Varonil
07.Kasım.2006, 06:55
Tebrikler Fenerbahçe'm.Helal olsun.Sahada mücadele eden bütün futbolculara,taraftarlarımıza tebrikler..

Tebrikler Fenerbahçe.Şimdi Cska maçı var sırada.Onları yenip gruptan çıkmayı garantileriz, son maç İnter'le liderlik maçı olur;)

Önce İnterle;son maç CSKA ile ;;)

Universal
07.Kasım.2006, 06:56
İşte Taraftar İşte Şampiyon!

Gökhan Gönül Oleyyyyy OOOOO Gökhan Gönül Oleyyyyy

Sarı - Lacivert Şampiyon Fener

Mr.CordiaL
07.Kasım.2006, 06:58
İşte Taraftar İşte Şampiyon!

Gökhan Gönül Oleyyyyy OOOOO Gökhan Gönül Oleyyyyy

Sarı - Lacivert Şampiyon Fener

OoOoOoO Yasin Çakmak OleYYYY

EreN
07.Kasım.2006, 06:59
G Grubu
1 İnter 9
2 F.Bahçe 8
3 PSV 4
4 CSKA Moskova 1

herşeyi anlatıyor zaten :)

sananes
07.Kasım.2006, 06:59
rahat kazandık yine fazla pozisyon vermeden her zamanki gibi oynadık mutluyum gururluyum.appiahı son dakiklarda soktu yani artık cl yada uefada oynayan bi takım appiahı almaz demekki kezman gidecek iyi bi forvet gelecek oda geldigi zaman cok daha iyi oluruz ust tura cıktık sayılır artık bence lider bile bitirebiliriz grubu.ki bu bize bi sonraki tur büyük avantaj saglar

GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 07:01
İnter'den puan aLabiLirsek süper oLur

Bekq
07.Kasım.2006, 07:03
Eğer gruptan atlıyacaksak 1. çıkalım:)

sananes
07.Kasım.2006, 07:04
keske inter bugun berabere kalsaydı o zaman lider bitirmek için cok avantajlı olurduk

EreN
bu arada ŞL'de en az gol yiyen üçüncü takımız..toplam 2 gol yedik. 4 maçta!

uAsamet91
Fenerbahce gruptan çıkabilir.CSKA maçı önemli.Çıkarsa şayet elenir

Fietra 10
07.Kasım.2006, 07:08

yahu rakibi görmeden nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun:)

Memedov
07.Kasım.2006, 07:08

Psv'i yendikten sonra çıkabilir, maç öncesi böyle konuşmuyordun ama.. Fenerbahçe gruptan çıksın Turu'da geçer ve sen dersin bir daha ki tur elenir.;)

Saygı duyarız..

sananes
07.Kasım.2006, 07:09

dogru grupların ilk macı basladıgında sonuncu olacaktık bazı diger takım taraftarları böyle sölüyodu.simdi o tutmadı cıkınca elenecegiz oldu, evet belki cıkınca eleniriz ama önemli olan cıkmaktı kimse clyi kazanırız demiyodu zaten bastan beri gruptan cıkalım önce deniliyodu cıktık sayılır,ilerleyen turlarda da eger barca yada man utd gelmezse kafa kafaya gideriz bence ama bu 2 takımı durdurmak cok zor

fm26mer
07.Kasım.2006, 07:17
iş sadece tribünde bitmiyo ki:(

BlackEagle19o3
07.Kasım.2006, 07:18
Beşiktaşta keşke sahadaki oyundan esinlense:(

Keşke:)
Fenerbahçe'yi bir kez daha tebrik ediyoruz güzel futbolundan dolayı:icon_wink:

SaRPeR1903
07.Kasım.2006, 07:19
Ya tamam beyler burada tezahurat muhabbeti yapmaya gerek yok.Dale meselesine gelince bu ne Gfb'nin ne Çarşı'nın bestesidir.İlk olarak Boca Juniors taraftarları tarafından yapılmıştır.Bizim olmayan bir tezahuratı ilk kimin yaptığı da önemli değildir.Fb taraftarını kutlarım,bazı yerlerde bocalamalar oldu ama genelde iyiydi..

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 07:19
Taklit sizin işiniz.

4 maç 8 puan taklit bizim işimiz kabuldur ... Orjinalleride görüyoruz :icon_wink:

Memedov
07.Kasım.2006, 07:20
Bu Mutlu günde Ortalığı karıştırmayın, Bu konuda Beşiktaş takımı veya Beşiktaş Taraftar gruplarının ne işi var.

Biraz Saygı Lütfen.

Fıratcan Alçınkaya
07.Kasım.2006, 07:21
Türkiye'de ilk söyleyen bu tezahüratı Beşiktaş Fenerbahçe'de beyenmiş özenmiş söylemiş o kadar büyütmeye gerek yok...

Maçın hakkı Fenerbahçe'nindi v rahatça kazandı tebrikler...

besiktas1903
07.Kasım.2006, 07:21
tebrikler fenerbahce hakederek maci aldilar. colin kazimi ve gokhan gonulu bu macta cok begendim.

siniftaki hollandalilara havamida atarim :p
hollandali speaker her 10 dakkada bi fenerbahce aslinda hic okadar iy oynamiyor ama yinde 2 gol attilar... diyordu gicik oldum bu adama.

ChAoS
07.Kasım.2006, 07:22
4 maç 8 puan taklit bizim işimiz kabuldur ... Orjinalleride görüyoruz :icon_wink:

Ne yani sizin başarınızı baltalamaya çalıştığımımı düşünüyosunuz . Sadece alıntı yaptığınız bizim tezahüratımızdı dedim o kadar .

Maçı hakettiniz kazandınız .

SaRPeR1903
Boşuna konuşuyoruz burda hala tezahurat muhabbeti,lütfen daha mesaj yazmayın.Galibiyeti gölgelemeyin..

Fernando Gago
Kıskançlık kokan harektler bunlar ... Bir Gün Belki -Hayatta- Diğerleride Anlar Bu Günün Zevkini
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Türkiye'de ilk söyleyen bu tezahüratı Beşiktaş Fenerbahçe'de beyenmiş özenmiş söylemiş o kadar büyütmeye gerek yok...

ya boşversene Fırat ne ilki ne özenmesi 5 yaşındaki çoçuktan bahsetmiyoruz

EreN
07.Kasım.2006, 07:26
bu konuda sizinle tartışmaya girmeyeceğim.İnönü'nün akustiği gerçekten çok iyi kaldı ki BJK'liler modifikasyona uğramış mutantlar değiller onlarda insan..- daha önce bahsetmiştim beşiktaşlı dayımın anlattığı mikrofon olayını , kendisi çok uzun süre lig tv ve star gibi kanallarda çalıştı -
bundan daha eski video bulabilecek misiniz ? kanıt isteyen sayın arkadaşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=pwckkocdzmI

bu konuda burda noktalansın.

Memedov
07.Kasım.2006, 07:26
Ne yaparsanız yapın bu konu kapanmayacak, artık yetti konu baltalanmalar. Mesajlarınız teker teker siliyorum, Hakedenlere ceza sistemi uygulanacaktır boşuna tereddüt yaşamayın..

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 07:27
Fatih Terim Gökhan Gönül , Yasin Çakmak ve Deniz Barış'ı MİLLİ TAKIM teknikdirektörü olarak izlemiştir umarım onlara çok ihtiyacımız olacak

ibo
07.Kasım.2006, 07:27
Olayı farklı boyutlara taşımayalım. Taraftar şu besteyi çaldı bunu bizden gördü bunlar çocukça şeyler.

b- "O sizin besteniz değil bizim bestemiz"
f- "hayır bizim bestemiz."
b- "hayır bizim."
f- "bizim"

biz böyle SAÇMA tartışmaları ÇOCUKKEN kısa pantolonlarla mahalle arasında yapıyorduk... Fenerbahçe'nin galibiyetini ÜLKEYE KATKISINI kutlayacak olanlar burada kutlasında araya NİFAK sokmaya çalışanlarda lütfen konuya mesaj YAZMASIN!

Roberto Baggio
07.Kasım.2006, 07:28
Fenerbahçe'yi canı gönülden tebrik ediyorum şimdi sıra sizde Aslanlar......

Fıratcan Alçınkaya
07.Kasım.2006, 07:28
Kıskançlık kokan harektler bunlar ... Bir Gün Belki -Hayatta- Diğerleride Anlar Bu Günün Zevkini
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ya boşversene Fırat ne ilki ne özenmesi 5 yaşındaki çoçuktan bahsetmiyoruz

İlk söyleyen Beşiktaş İnönü'de duyuldu ilk bilindi... Bi şeyi beyenip özenmek için 5yaşındaki çocuk olmana gerek bu kadar zor bişey değil neden kabül edilemedi anlamadım bunu Türkiye'de ilk yapan söyleyen Beşiktaş taraftarıdır Fenerbahçe de beyenip söylemiş yani alıntı hesabı...

SaRPeR1903
07.Kasım.2006, 07:30
İlk söyleyen Beşiktaş İnönü'de duyuldu ilk bilindi... Bi şeyi beyenip özenmek için 5yaşındaki çocuk olmana gerek bu kadar zor bişey değil neden kabül edilemedi anlamadım bunu Türkiye'de ilk yapan söyleyen Beşiktaş taraftarıdır Fenerbahçe de beyenip söylemiş yani alıntı hesabı...
Ya Fıratcan abicim konu başlığı " Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta " şimdi ne alakası var bu bestenin ...

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 07:31

Olayı farklı boyutlara taşımayalım. Taraftar şu besteyi çaldı bunu bizden gördü bunlar çocukça şeyler.

b- "O sizin besteniz değil bizim bestemiz"
f- "hayır bizim bestemiz."
b- "hayır bizim."
f- "bizim"

biz böyle SAÇMA tartışmaları ÇOCUKKEN kısa pantolonlarla mahalle arasında yapıyorduk... Fenerbahçe'nin galibiyetini ÜLKEYE KATKISINI kutlayacak olanlar burada kutlasında araya NİFAK sokmaya çalışanlarda lütfen konuya mesaj YAZMASIN!

Gerekenler yukarıda yazılmış İYİ anlaşılmıştır umarım çoçukça hareketler bunlar...

Taraftar mükemmelde bir an meşale filan yakıldı UEFA anlayışlı olur inş. en fazla para cezası olur zaten

fm26mer
07.Kasım.2006, 07:31
ya boşverin alıntı,tezahüretı filan arkadaşlar konu uzayıp gider

sananes
07.Kasım.2006, 07:32
ikinci tura kalırsak takviye yapılmalı forvet zaten alırlarda mesela deniz bugun cok iyiydi her zaman böyle oynuyamıyo appiah bir an önce form tutmalı topuzuda almalıyız 2 transfer yeter yani bi forvet bi mehmet topuz zaten sistem işliyo fenerbahcede yeterki alexe bisey olmasın onsuz cok zorlanıyoruz

Bekq
07.Kasım.2006, 07:33
Fenerbahçe bugün çok iyi oynadı.2-0 aldık maçı.

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 07:34
ikinci tura kalırsak takviye yapılmalı forvet zaten alırlarda mesela deniz bugun cok iyiydi her zaman böyle oynuyamıyo appiah bir an önce form tutmalı topuzuda almalıyız 2 transfer yeter yani bi forvet bi mehmet topuz zaten sistem işliyo fenerbahcede yeterki alexe bisey olmasın onsuz cok zorlanıyoruz

Appiah ocakta giderse çok iyi olur takımımız çok iyi oturdu ona yer yok zaten kalmakta istemiyor ... İyi bir fotvet alıp Avrupa Kupalarında oynatailirsek bu takım çok can yakar brazda kuralarda şansımız olsun tamamdır

Memedov
07.Kasım.2006, 07:35
http://www.youtube.com/watch?v=pwckkocdzmI

Eren gerekli cevabı vermiş zaten, bu konu fazla uzamasın çünki yeri burası değil fazla kasmayalım.

besiktas1903
07.Kasım.2006, 07:39
tacktik yerlesmis iyi oynuyor fenerbahce iyi paslasiyorlar hele o alexin asisti superdi.

Fıratcan Alçınkaya
07.Kasım.2006, 07:40
Alla Alla herkes dünki maçla ilgili azına geleni söylüyor. Arkadaşın biri diyor Beşiktaş dan esinlenmeler var tüm FB liler hayır nerde var diyor bu sefer isptlarıyla söylüyoruz suçlu biz oluyoruz...

FB liler evet söyledik diceklerine kabüllenmiyolar suçlu nifak sokan biz oluyoz anlamadım gitti bu işi... Yalan söyleyip hayır yoktu diyenler haklı yani...

Adam gibi tebrik ettik ayrıca tahrik mesajlarınıda görmezdem geliyorum sadece bu konu ile mesaj yazdım...

EreN
07.Kasım.2006, 07:41
Tribünlerden çarşı esinlenmesi vardı .

Ne yani doğruyu söyledim diyemi ceza aldım.

Bu mesaja ceza sistemi uygulanması beni çok güldürdü açıkçası .

Mutlu oldum bir an :)

Felsefe'de iki kavram vardır ve bunlar farklıdır.
DOĞRU ve GERÇEK..
GERÇEK OLAN > http://www.youtube.com/watch?v=pwckkocdzmI
tarihi October 03, 2007
doğrur ise gerçeğe yapılan yorumdur ve subjektif yapıya, yani kişinin kendi kafasına göre yaptığı yoruma bağlıdır.
Yani senin doğrun , benim doğrum olmak zorunda değil..O yüzden insanları rencide edecek davranışlardan kaçınmak en iyisi..

O mesajında ise dolaylı bile değil direkt olarak karşı takımın taraftarını rencide edici bir harekette bulundun.Gülünecek birşey yok.

ps: TURKSPORTAL YÖNETİMİ olarak bundan sonra çok sıkıyız arkadaşlar , alınan kararlara göre kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak..Ona göre kendinize ve foruma yakışır şekilde yorumlara devam edelim..

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 07:44
Inter'i sahaya gömdük yedek yedek yedek dediler konuyu Mahvettiler...
Şimdi PSVyi yenmişiz gruptan çıkmışız yok esinlenme falan filan yine konuyu mahvetmeye çalışıyorlar Helal Olsun ....

ChAoS
07.Kasım.2006, 07:46
Şimdi Forumda herkesin taktiri kazandıgın için üyeler tarafından en iyi 3 seçiliyorsun. Neden? Yaptıgın paylaşımlar,insanlara olan saygın,karşı tarafla olan seviyen...

Fakat bugun bunu aşıp benimle laf dalaşına girmeye çalışıp, işimi bana öğretmeye çalışıyorsun. Mantıklı olansa biraz susman, oturup bir düşünmen..

Bu arada Ayın 3.lük madalyanda gitti,geçmiş olsun..

Madalya filan önemli değil . Arkadaşlar bana karşı çok radikal davrandılar. Ben sadece gördüğüm bir şeyi söyledim ama herkes provokatör gözüyle baktı bana . Yeri gelince tebrikte ettim ama nafile .

Neyse herkese yaranılacak diye birşey yok zaten. Bu arada laf dalaşına girmiyorum seninle sadece gereksiz olduğunu düşündüm cezanın o kadar.

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 07:48
Yeri gelince tebrikte ettim ama nafile .

Bu tartışmayı çıkarmadan önce tebrik etmeyi bilsek şu an çok daha iyi olurdu neyse yaa önemi yok alıştık zaten:icon_neutral:

EreN
07.Kasım.2006, 07:50
Inter'i sahaya gömdük yedek yedek yedek dediler konuyu Mahvettiler...
Şimdi PSVyi yenmişiz gruptan çıkmışız yok esinlenme falan filan yine konuyu mahvetmeye çalışıyorlar Helal Olsun ....

Ne oldu peki ? esinlenme dediler kanıt sunduk önlerine..
Yedek dediler..
bugün interin kadroya bir gözatın..durun yazayım hatta..işte inter malesef 4 maçtır ŞL'ye yedek kadro ile çıkıyor..
julio Cesar
Cordoba*
zanetti
maxwell
ibrahimovic
maicon
dacourt
crespo
cambiasso
samuel
chivu*

bakın bakalım ne kadar yedek miş :) suazo hariç var mı oynamayan :)

aa yoksa psv'demi yedekti bugün?

mgokalparslan
07.Kasım.2006, 07:51
ne güzel galibiyeti kutlayıp maç hakkında konuşacağımız yerde oradan biri çıkıp yok bizden çaldı yok esinlenme var diyor adam gibi yorum bile yazılamıyor.istisnasız her maç konusunda hatta maça bile gerek kalmadan normal futbol haberlerinde hep tartışma çıkıyor,uyarı oluyor,kilitleniyor,açılıyor,sonra tekrar kilitleniyor... hep böyle devam ediyor

Fernando Gago
07.Kasım.2006, 07:53
Yedek dediler..
bugün interin kadroya bir gözatın..durun yazayım hatta..işte inter malesef 4 maçtır ŞL'ye yedek kadro ile çıkıyor..
julio Cesar
Cordoba*
zanetti
maxwell
ibrahimovic
maicon
dacourt
crespo
cambiasso
samuel
chivu*

bakın bakalım ne kadar yedek miş :) suazo hariç var mı oynamayan :)

aa yoksa psv'demi yedekti bugün?

Dilimizde tüy bitti bunları anlatana kadar uyarılar aldık ama nafile görüyoruz ki değişen bir şey olmamış...
Biz kendi yolumuzda EMİN ve DEV adımlarla ilerliyoruz GERİMİZDE KALANLARA neden bakalım ki ?

ChAoS
07.Kasım.2006, 08:00

Ne kanıtı sundun acaba videonun tarihi 03.10.2007 yani 1 ay öncesinin .

Demekki ispatın yanlış . Burada ben haklı oluyorum .

Tabi yanılabilirsin yöneticiler yanılmayacak diye bir kural yok;;)

EreN
07.Kasım.2006, 08:03
UEFA

Fenerbahçe flourish with first-half flurry
Two goals in three first-half minutes took Fenerbahçe SK within sight of a place in the UEFA Champions League knockout rounds for the first time as they moved four points clear of PSV Eindhoven in Group G.

Four-point gap
Kazım Kazım's shot was turned into his own net by PSV defender Dirk Marcellis on 28 minutes, and Semih Şentürk swiftly finished off a fine move to seriously dent the hopes of their Dutch rivals. A win at FC Internazionale Milano or at home to PFC CSKA Moskva would be enough for Fenerbahçe to banish memories of four group-stage exits.

Fan factor
The Fenerbahçe fans relished their usual noisy pre-game warm-up, and the home players were suitably inspired as they started the brighter, hoping for a repeat of the performance which defeated Inter on Matchday 1. However, PSV caretaker coach Jan Wouters had stated that his team's first task was to silence the crowd, and they were certainly blunting Fenerbahçe's forward moves. Roberto Carlos waited 23 minutes to take a free-kick, but when he did his low effort zipped just past the post.

Quickfire goals
All PSV's good work was undone in a two-minute spell leading up to the half-hour. First Semih and Alex worked the ball right to Kazım Kazım, and the English-born forward's shot from the corner of the penalty area deflected in off Marcellis. The celebrations went up a notch two minutes later as a fine exchange of passes with Alex set up Semih to break into the box and shoot past Heurelho Gomes.

Alex effort
It was a fine reward for some hard work by the striker, leading the line in the absence of perhaps Fenerbahçe's star man of the campaign so far, Deivid, suspended along with Lugano and PSV's Eric Addo following the goalless draw in Eindhoven a fortnight ago. Still the attacks came as Alex chipped just over, although at the other end Timmy Simons got on the end of a free-kick and forced Volkan Demirel to save.

Gomes saves
Wouters sent on Mike Zonneveld for Jan Kromkamp at half-time in a defensive reshuffle, but Fenerbahçe were not about to give up the initiative. After a one-touch passing move akin to those that made the first two goals, Kazım Kazım produced another fine angled effort that Gomes was able to parry, and the goalkeeper then smothered Mehmet Aurélio's follow-up.

Close again
Alex, as always, was the fulcrum of Fenerbahçe's forward moves and a curling free-kick just past the hour drew another save from Gomes. PSV, with Danny Koevermans now added to the attack, were not giving up, but nor were they really troubling the home defence. Semih's menace had not diminished, though, forcing a flying Gomes stop and from the resulting corner Alex headed over.

Omens
A Gökçek Vederson effort flew past the far post, but Fenerbahçe's job was done. The two previous occasions PSV have come to Fenerbahçe in the European Champion Clubs' Cup, the home team have won but not gone through. On this evidence, that could be another run coming to an end.
Maçın Adamı : SEMİH ŞENTÜRK

Ilhan
07.Kasım.2006, 08:09
Bence de haklısın ama bunu burada yazarak tartışmayı tetiklemiş oluyoruz. Bu sebepten dolayı tartışma uzadı ve konudan saparak kişisel tartışmaya girdiğin için uyarı aldın.

Ooooooooo gibi bir uğultu duyuldu bir ara stadda ama sadece bir uğultuydu o .

Biz bağırsak , çarşı bağırsa liverpool ile inönüdeki maçı hatırla , televizyonun sesini kısmak zorunda kalırdınız .

Taklit var ama başarısız.

remake
07.Kasım.2006, 08:12
Fenerbahce PSV'yi ezdi gecti. Hollandali spiker durmadan Fenerliler cok sert oynuyor, Fenerbahce aslinda o kadar da iyi oynamiyor diyip durdu. Macin sonunda skor kapak oldu kendisine.

Macta en cok begendigim oyuncularin basinda Semih geliyor. Zaten macin adami secilmis. Kezman'dan kat kat daha iyi oldugunu gosterdi bu macta. Alex'le de cok iyi anlasiyor, tek pas yapmalari cok sik oluyor.

Ben yurt disinda kalan birisiyim ve Turk takimlarinin maclarini olabildigince izliyorum yani yanlisim da olabilir. Kamera tribunleri gosterdiginda taraftarin dalgalanmasi bana carsi'yi animsatti. Ellerini assagi yukari savurmalari. Fenerbahce'li arkadaslar bu kadar cok alinmasinlar ustlerine. Keske bizim takimimiz sizinki gibi oynasa Avrupa'da, ben baska takimin tezahuratlarini kendi takimima adapte etmeye raziyim.

EreN
07.Kasım.2006, 08:14
Ne kanıtı sundun acaba videonun tarihi 03.10.2007 yani 1 ay öncesinin .

Demekki ispatın yanlış . Burada ben haklı oluyorum .

Tabi yanılabilirsin yöneticiler yanılmayacak diye bir kural yok;;)
Beşiktaş'a ait daha eskisini bul birader o zaman..bizde susalım..
dale beşiktaş yaz youtuba en eski videolar yine fenerlilere ait..nasıl olacak bu iş kuru gürültüye gerek yok..

Ilhan
07.Kasım.2006, 08:21
Beyler, yöneticisinden üyesine kadar lütfen tartışmayı kesin.

Fıratcan Alçınkaya
07.Kasım.2006, 08:26
Julio Cesar xxx, Zanetti xx, Rivas xx, Samuel xx, Maxwell xx, Stankoviç xx, Dacourt x (Dk. 70 Jimenez x), Cambiasso xx, Solari x (Dk. 58 Figo xx), İbrahimoviç xx, David x (Dk. 72 Crespo x)

Rivas, Jimenez i hayatında ilk kez gördü herkes...

Maicon
Chivu
Cordoba
Adriano
Materazzi
Cruz
Vieria
Burdisso

Evet gerçektende yedek takım değilmiş... Doğru kanıtıyla bir örnek verdim yine hatalı bnm çekin istediğniz yere ben ispatıyla doğrusuyla mesajımı yazarım...

Fenerbahçe'nin hiç bir maçını gölgelemek ya da 2.plana atmak gibi bir amacım yok CSKA nın 4oyuncusu var 2si yoktu mesala Fenerbahçe maçında ama eksiklerinde söyleyince yada gözümüze çarpanları provakatör olarak nitelendirilmeyelim...

Son olarak konuya cevap atılsa bile son mesajımdır daha fazla dağılmasın zaten dağılacağı kadar dağıldı Fenerbahçe gruptaki tüm maçlarını eze eze çok güzel oynayarak kazanmış veya berabere kalmıştır... Bu gece ki zaferinden ötürü tekrar Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi 2.tura çıkacaklarına eminim...

Maçın ardından konuşulması yazılması gereken şeylerden başka şeyler yazanlardan biriyim kendi payıma düşen kısım için kusura bakmayım amacım kavga yada başka bişey olsa alıntı yapcam mesajlar çoktu tekrar tebrikler Fenerbahçe...

EreN
07.Kasım.2006, 08:28
SONUÇ OLARAK
Kazandık mutluyuz , taraftar çok iyiydi , takım çok iyiydi...herşey iyi işte..
iyi geceler!

ayrıca inter hemen hemen 9 maça lig , ŞL o kadroya çok yakın kadrolarla çıkmıştır bilginize.

BeaT
07.Kasım.2006, 08:50
umarım alnının akıyla çıkar demiştim oylede oldu tebrikler fenerbahce

Bekq
07.Kasım.2006, 18:33
O kadar tahrik edici mesaj vardıki bende cevap vermemek için"Şu anda o kadar mutluyum ki sana cevap vermek istemiyorum."dedim ve uyarı geldi.Çok ayıp ediyorsun biliyomusun İlhan abi senin bu yaptığın terbiyesizlik.Eğer onu yazdım diye uyarı aldıysam kesin İnter maçında BAN !

Emurafu
07.Kasım.2006, 18:54
Fenerbahçeyi yürekten tebrik ederim..Acımızı Biraz azalttı:)

Yanlız Mahmut Usluyu Kınıyorum...

Mahmut uslu:Star tv ye verdigin röportajda aynen söyle dedi..Sampiyonlar ligi grublarından Çıkan ilk Türk takımı olmak istiyoruz bunada Çok yakınız..Takdir Sizlerin..

Fietra 10
07.Kasım.2006, 18:57
Evet Emurafu bende duydum o demeci benimde dikkatimi çekti..Unutkanlık diyelim

eXcitinG
07.Kasım.2006, 19:05
Fenerbahçe yi dün gece ki gaLibiyetinden doLayı can-ı gönüLden kutLarım.

canavar20
07.Kasım.2006, 19:07
Süperdi , zevkliydi , harikaydı.

Volkan : Günün iyi adamlarındandı son dk lerde çok iyidi. 5 / 4

R. Carlos : Süperdi , ben bu adamı bi türlü çözemedim yahu insan yorulur sen hiç yorulmak nedir bilmez misin ? 5 / 5

G. Gönül : Harikasın sen adam geleceğin hatta şimdidende Carlos'u inanılmaz hızlı kısacık boyuna rağmen toplara harika kafa vuran süper adam. ( Yaşı Kaç Arkadaşlar ) 5 / 5

Yasin Ç : O da harikaydı Lugano'yu bir nebze olsun aratmadı. 5 / 4

Edu: Sahada fazla göremedim. 5 / 3

Deniz : Süper oynadı genellikle kafa toplarını kesti ve çok yararlı oldu. 5 / 4

M. Aurelio : Harika oyuncu en iyilerindendi 5 / 5

Kazım K. : İyidi çok beğendim inanıyorum ki geleceğin dünyada en iyi kanat oyuncularından olacak. Çok samimiyim. 5 / 4

Vederson: Beğenmedim sahada Edu ile birlikte görünmez oyunculardı. 5 / 3

Alex : Süper sahanın en iyilerindendi o olmasa biz ne yapardık. 5 / 5 (Bu arada Lincoln ile farkını görebilmişsinizdir. )

Semih : Forumlarda bazı kişiler Semih'i eleştiriyorlardı gülüyordum '' Semih boş kalelere atan oyuncu '' falan falan. Gördük bugün kısacık boyuna rağmen her kafa topunu aldı harikasın. 5 / 5

Emurafu
07.Kasım.2006, 19:12
Evet Emurafu bende duydum o demeci benimde dikkatimi çekti..Unutkanlık diyelimUnutkanlık oldugunu sanmıyorum nedenmi..Maçtan öncede Aynı acıklamayı nihat özdemir yaptı..
Tamam fenerbahce bu sene Türk takımları arasında en basarılı takım..İnsallah Grubtan cıkacak ama böyle acıklamalara ne gerek var..

Galatasaray 1 keredegil 2 kere cıktı..Çeyrek final oynadı hemde .Zaten ertem senerde düzeltme yapıyorum Galatasaray Ceyrek final oynadı dedi..

Tekrar Fenerbahceyi tebrik ediyorum..

Mili takımda yeni forvet Karan ve semih olması lazım..İkiside Yıpratıcı Ve topu iyi saklıyor..

Sheriff
07.Kasım.2006, 19:13
Fenerbahçeyi yürekten tebrik ederim..Acımızı Biraz azalttı:)

Yanlız Mahmut Usluyu Kınıyorum...

Mahmut uslu:Star tv ye verdigin röportajda aynen söyle dedi..Sampiyonlar ligi grublarından Çıkan ilk Türk takımı olmak istiyoruz bunada Çok yakınız..Takdir Sizlerin..
Sanırım bu sezondan bahsediyor.. Yani guruptan en kısa sürede çıkmak istiyoruz gibilerinden..

Maça gelince herşey çok güzeldi.. Maçta en çok beğendiğim oyuncu Kazım'dı.. Çok koştu çok çalıştı çalımları süperdi.. Elinden gelen ve yapması gereken herşeyi yaptı.. Aurelio'da yine bir sürü adam kaçırdı ama hepsini orta sahada indirdi..Gol pozisyonların bir şekilde önledi yani..

RaSenGan
07.Kasım.2006, 20:24
Türkiye'de doğru düzgün beste yokki.Bir baktım BJK Liverpool maçına ilk maçta oğlan bizim kız bizim şarkısını söylüyorlar.Bizim futbolumuzda gelişmeyen şeylerden biride tezahüratlar.Her maçta aynı tezahüratları duyuyorum bıktım artık.Bu maçtada diğer maçta farklı bir maçtada hep aynı tezahüratlar.

a.arıcı-11
07.Kasım.2006, 20:27
colin okadar iyyidi ki hep sağdan oynadık oyüzden verdersona pek iş düşmedi

CeNTeR_TR
07.Kasım.2006, 20:31
Kazanmak gelenek oldu...Artık Allaha Şükürler olsunki çok fazla ince hesap yapma gereği kalmadı malum 1 puan ile çıkıyoruz...Tebrikler Fenerbahçem...

eXcitinG
07.Kasım.2006, 20:31
Burda sizin tribün besteLerinizi konuşmuyoruz.Dikkat edin biraz.

the_imam912
07.Kasım.2006, 20:36
Helal olsun maçtan geldim ses mes kalmadı zaten.
Fb süper artık takıma çok güveniyorum.Psv bizim kaleye geldiğinde hiç bir korkum yok artık.
Süper oynuyoruz yahu diyecek bir şey yok.

Emurafu
07.Kasım.2006, 20:49
Milli takım kadrosuna:Gökhan,Yasin,Semih,Denizbarıs,Aurellio,V ederson,Volkan cagrılması ıazım..

Yeni forvet Karan ve semih olmasılazım..

Semih baya yıpratıcı aynı sekilde karanda..İikisi Baya topsaklar..Terim akıllı davranıp sag beke Gökhanı sokarsa Hamiti ileri kaydırır hamitle gökhanda birbirini tamamlar....

Stoperde yasin sart..Yasin baya hızlı bence güvenilmesi lazım...Konu dagıldı ama Bunlarıda konusmamız lazım..

Buoyuncular degerlendirilmesi lazım...Ayrıca fenerbahceden alınan cogu oyuncu ilkonbirde oynaması lazım..Çünkü formdalar..

Fenerbahce 2.tura cıkınca daha çok zevkli maçlar olacak...2. olursa Lider olan takımlar gelecek...Barcelona Gelirse Ne maçlar olur ama..Baya heyecanlı olur...

RaSenGan
07.Kasım.2006, 20:56
3 büyüklerde çok iyi stoperler yetişmeye başladı.İnş. bunları Milli Takım'da görürüz.

sananes
07.Kasım.2006, 21:24
Milli takım kadrosuna:Gökhan,Yasin,Semih,Denizbarıs,Aurellio,V ederson,Volkan cagrılması ıazım..

Yeni forvet Karan ve semih olmasılazım..

Semih baya yıpratıcı aynı sekilde karanda..İikisi Baya topsaklar..Terim akıllı davranıp sag beke Gökhanı sokarsa Hamiti ileri kaydırır hamitle gökhanda birbirini tamamlar....

Stoperde yasin sart..Yasin baya hızlı bence güvenilmesi lazım...Konu dagıldı ama Bunlarıda konusmamız lazım..

Buoyuncular degerlendirilmesi lazım...Ayrıca fenerbahceden alınan cogu oyuncu ilkonbirde oynaması lazım..Çünkü formdalar..

Fenerbahce 2.tura cıkınca daha çok zevkli maçlar olacak...2. olursa Lider olan takımlar gelecek...Barcelona Gelirse Ne maçlar olur ama..Baya heyecanlı olur...

barcelona ilk turda bize gelmiyo sanırım aynı taraftayız cünkü bize a b c ve d gruplarından birinin birincisi gelecek yada ikincisi

Emurafu
07.Kasım.2006, 21:53
Hmmm..Valla ben Kura ile biliyorum...

anilton
07.Kasım.2006, 22:00
F.Bahçe'yi bir kez daha canı gönülden kutluyorum...

Tribün olayına girmemek lazım bence.Çünkü ÇARŞI ile beste ve ses konusunda hiçbir takım kıyaslanamaz Türkiye'de.Bunu kabul edin bari...

goosfraba
07.Kasım.2006, 22:11
Hmmm..Valla ben Kura ile biliyorum...

A grubunun 1si E grubunun 2.si ile
A grubunun 2.si E grubunun 1.si ile

B grubunun 1si F grubunun 2.si ile
B grubunun 2.si F grubunun 1.si ile

C grubunun 1si G grubunun 2.si ile
C grubunun 2.si G grubunun 1.si ile

D grubunun 1si H grubunun 2.si ile
Dgrubunun 2.si H grubunun 1.si ile

Yanılmıyorsam eşleşmeler böyle..

Bize C grubundan bir takım gelecek, 2.lik için Lazio ve Olympiakos çekişiyor, inşallah ikisinden birisi gelir. 1. Real Madrid olması muhtemel, ama 2. olursakta Real Madrid gelecek.

sananes
07.Kasım.2006, 22:12
real madrid gelecek kötü oldu ama barcelonadan falan iyidir

EreN
07.Kasım.2006, 23:22
Bu mesajımdan sonra LÜTFEN tribün muhabbeti geçmesin arkadaşlar.

uAmurat91
07.Kasım.2006, 23:44
Ne bu Trübün tartısması ya Yok carsı esinlemesi falanmıs.....Bırakın sunları..Arkadaslar Besıktasda Galatasaray uA esinlemesi Yapıyor ama biz tepki koyuyormuyuz .

Besıktas bu bestegi Sampiyonlar liginde söylüyor.
.Birilerini Suçlarken Önce herkez kendine baksın.

Gerçek Sözler....

Saldır Çimbombom...
Sensin Sampiyon
Ne Besıktas ne Fener Nede Trabzon..
Her zaman Heryerde...
Ali samiyende...

Besıktas Sözleri böyle..

Saldır Beşiktaş..
Sensin Şampiyon..
Ne Liverpool Ne Marsilya Nede Porto..
Her zaman Her yerde
Şampiyonlar liginde..

İşte olay böyle..Bunu Ne zamandır biliyordum ama tepki koymadım..Sanırım ders olmusdur...uA bununla ilgili pankart yapacaktı zaten..

Müzigin adı:Destanlar yazan....

Kesinlikle doğru, arkadaşlar lütfen bu noktayı geçmeyelim..

Bu arada Fenerbahçe'yi tüm kalbimle kutluyorum ve tebrik ediyorum. Türk'ün gücünü avrupaya gösterebildiği için.. :)

El Comandante
07.Kasım.2006, 23:51
Iyi oldu kazandigi Fenerbahcenin,ama mac sonunda yapilan aciklamalar okadar sacma ki,Fbyi tutan diger takim taraftarlarini rencide edecek cinsten.

Baksinlar zamaninda kac kere 2.tura,ceyrek finale,yari finale ciktigimiza ;)

GodfatheR
07.Kasım.2006, 23:53
Fenerbahçe yavaş yavaş Avrupa'ya adını ezberletiyor.Dün harika oynadık hem hücumda hem savunmada çok başarılıydık herkes harikaydı ama Gökhan Gönül çok başkaydı harikaydı.tebrikler FENERBAHÇE böyle devam hem bu sene hem önümüzdeki senelerde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

kazanacağımızdan hiçbir şüphem yok 2-0 yada 3-0 bekliyorum

Demiştim demeyi sevmem ama bu skorun çıkacağı belliydi(::)

anilton
08.Kasım.2006, 00:07
Arkadaşlar yanlış anlamayın.F.Bahçe gerçekten çok iyi oynadı ama PSV inanılmaz kötü,bunu gözardı etmemek gerek...

CeNTeR_TR
08.Kasım.2006, 00:08
Arkadaşlar yanlış anlamayın.F.Bahçe gerçekten çok iyi oynadı ama PSV inanılmaz kötü,bunu gözardı etmemek gerek...

O kadar iyi oyuna bu kadar kötü futbol normal zatten :zuhaha

Emurafu
08.Kasım.2006, 00:15
Psv nin forvetleri Çok kötü..Ya bu lazoviç Kız gibi...Psv Koneyi satarak hata yapmıs...İnter maçı Çokönemli merakla bekliyoruz...

fmsmyrna
08.Kasım.2006, 00:19
Maçı izlerken şunu farkettim eskiden Fenerbahçe'nin bir Avrupa maçını izlerken 'aman şu dakikayı atlatalım,aman şu topuda çıkartalım ,gol yemeyelim''diye tedirgin izlerdim.Ama artık 'Hadi artık gol ne zaman gelicek'vb. şkilde izliyorum bence bu da Fenerbahçe'nin oyununun değiştiğinin göstergesi artık Avrupa'da rahat oynayan bir takım var

GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 00:30
Fener Hangi maçta iyi oynarsa Zaten hep rakip kötü oynuyor ne işse :)
Fenerbahce oynadığı futboLLa Hakketti bunu Fenerin bu kadar iyi oynaması Psv ye oynayacak aLan bırakmaması Psv nin kötü futboLunun sebebi

Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 00:33
Psv nin forvetleri Çok kötü..Ya bu lazoviç Kız gibi...Psv Koneyi satarak hata yapmıs...İnter maçı Çokönemli merakla bekliyoruz...

PSV ölmüş abi. Tabiki bu Fenerbahçe'nin zaferine gölge düşüremez. Tebrikler Fenerbahçe!. Eminim ki Fenerbahçe 2.turda karşısına grup lideri gelirse zorlayacaktır hatta evde 2 farklı üstünlük yakalarsa turu bile geçer.

Fenerbahçe 2-0 kazanacak ;;)

Bu arada bende bu kadar net konuşmam ama konuşuncada çıkıyomuş demekki :p

IcedEarth
08.Kasım.2006, 00:52
Alex : Süper sahanın en iyilerindendi o olmasa biz ne yapardık. 5 / 5 (Bu arada Lincoln ile farkını görebilmişsinizdir. )

Al işte. Şu sataşmayı yapmadan duramıyorsunuz değil mi? Bir maçla ir oyuncu bir başka oyuncudan daha iyi olacaksa ohooo? Aynı haftada Hüseyin Kartal güzel oynayıp 2 gol 1 asist yaparsa, Van Nistelrooy kötü oynayıp skora katkı yapamadıysa Hüseyin Kartal Nistelrooy'dan daha iyi bir oyuncu mu oluyor?

LaKe
08.Kasım.2006, 01:04
Fenerbahçe'nin ligdeki futbolu ne kadar zevksizse, ters orantılı bir şekilde, Avrupa'daki futbolu da o kadar iyi. Dün yine maçı izlerken zevk aldım. Ve hak ederek kazandığına hiç şüphe yok. Alex, pas verdiği kadar güzellikte şut çekebilseydi belki bu maç daha farklı skorla da bitebilirdi.

Fenerbahçe'ye tebrikler...

sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 01:13
gerçekten altın değerinde bir 3 puan. ayrıca bu semih varken başka forvete ne gerek var diye de sormak gelyo içimden. bu arada gökhan gönül ün milli takım kalitesinde bir oyuncu olduğuna inanıyorum. bu tip baskılı maçlarda böyle futbol gerçekten harika.
inş. önümüzdeki maçları da kazanarak gruptan 1.likle çıkıcaz. şayet öyle olursa çeyrek finale çok bü,yük bir ihtimalle çıkarız demi?

GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 01:16
Gökhan GönüL gibi bir değerde kazanıLdı bence 10 sene sıkıntı yaşatmaz.Karakteride Çok sağLam Genç yaşına rağmen Çok oLgun bir oyuncu,Hırslı Cesur Vs vs FutboL yeteneğine Laf yok zaten.Çok önemLi bir yıLdız kazandık diyebiLrim.Türk FutboLuda Kazandı

eXcitinG
08.Kasım.2006, 01:18
Fenerbahçe yi bir kez daha kutLarız.İLeride ki maçLarında da aynı şekiLde performans gösterip gruptan çıkmasını diLiyoruz.