View Full Version : Galatasaray - Helsingborg İF |UEFA Kupası H Grubu 2.Hafta
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 05:27
takımın hiç antreman yapmadıgını futbolcuLarın antreman sahasnda kendi başına takıLdıgını söyLüyor kabaca
anilton
08.Kasım.2006, 05:28
G.Saray gerçekten çok şaşırttı beni.Lincoln'den seyirci önünde şov bekliyordum bugün...
Bu arada Tekke'den sonra Nihat'ta attı Uefa'da golünü...
Universal
Beklenmedik bir skordu fazla konuşmaya gerek yok, son iki maçıda kazanmak zorundayız... Belki dört puan yetebilir ama hiç düşünlmemesi gerek dört puan hesap yapmaya yarar.
RaSenGan
1 penaltı verseler fena olmazdı ama :p
LaigLeNoiR
Maçı izlemedim sadece sonucu biliyorum 3-2 yazık olmuş.
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:29
inşallah bu böle gitmez yoksa galatasarayın işi zor walla
the_imam912
Nasıl kaybettik anlamadım yahu.
GeNç KaRTaL
Galatasaray'da iyi gitmeyen bir şeyler var.Bu gittikçe kendini gösteriyor.İnşallah kalan maçlardan 2 galibiyetle çıkarız gruptan.
Bu oyunla Galatasaray grupta 1 puani bile zor alir. Ilk yari acayip kötü oynadi takim. Arda girdikten sonra tempo artti, takim toparlandi biraz. Maglubiyetin tek sorumlusu Kalli bence. Taktik olarak hic hazirlanmamis maca. Helsingborg´un sadece iki tehlikeli adami var, Larsson ve Omotoyossi. Helsingborg´un 1-2 macini izlese hemen anlar bunu. Ama hicbir önlem almamis Kalli.
Ayrica motive olarak takima hic katkisi yok Kalli´nin. Futbolcularin hicbirinde ilk yarida futbol oynama istekleri yoktu. Taa Konyaspor karsisindaki farkli galibiyetten sonra Kalli iyice kötüledi ve düzelecegi de yok. Ne olduysa? Gitme zamani yaklasiyor.
GS´de üc oyuncu bugün vasatin üstüne cikabildi bence. Nonda, goller disinda, bütün hava toplarini ve ikili mücadeleri kazandi. Yararli oldu bugün. Arda, iki golpasi var ve takima hiz ve tempo getirdi. Ilk 11´de olmasi gerekti. Aykut, yedigi gollerde yapabilecegi pek birsey yok. 2-3 de gol olacak top cikardi.
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:31
ne varsa ardada var zaten
bence bu sonucun beşiktaş'ın liverpool mağlubiyetinden bi farkı yok. ha liverpool'dan 8 yemişin ha helsingborg'a kendi sahanda yenilmişin..
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:33
ligdeki gs olsa sevinen taraf biz olurduk ama avrupaya gelince işler değişiyo nedense. topçular aşırı heyecan mı yapıyo noluyor yav
M.Scofield
08.Kasım.2006, 05:34
bişey dikkatimi çekti bu sezon hç 3 forvet oynamadık hakan çıkıyor ümit giriyo şimdi riske almıcanda ne zmaan alcan
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:35
zaten helsingborgun gs ye karşı bu galibiyeti bjk nin liverpool karşısındaki galibiyetle eşit sayılır
Ralph
08.Kasım.2006, 05:42
Galatasaray''lılara ve Galatasaray'a geçmiş olsun diyorum.:(
perpetua
08.Kasım.2006, 05:51
Galiba Kalli egitimci, futbolculara ne yapmasi gerektigini anlatan cehresini kaybetmis. Veya oyunculara sezon basi yapmalarini soylediklerini oyuncular unutmus ve yapmamaya baslamis. Sorun defans oyunculari, veya kaleci degil. Sorun ileriye gittiginde rakibi zora sokacak paslari atmak yerine yana oynayan ve topu kaybedip kontra atak yedirenlerde.
Ne zaman Galatasaray'in ofansif gorev alan oyunculari hareketli oynamaya baslar, rakibe karsi ucgenler kurarak oynamayi hatirlar, o zaman goller atmaya, kontra ataklar yememeye baslar.
Roberto Baggio
08.Kasım.2006, 05:54
bence bu sonucun beşiktaş'ın liverpool mağlubiyetinden bi farkı yok. ha liverpool'dan 8 yemişin ha helsingborg'a kendi sahanda yenilmişin..
Matematiğin baya kötü kimbilir kaç kere sınıfta kaldın...
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 06:00
olay sayısal deil. liverpool ile helsingborg bir mi.
IcedEarth
08.Kasım.2006, 06:02
Helsinborg'dan 3 yemek Avrupa Fatihliğine uygun birşey değil. Giderek bu ünvanı kaybediyoruz, ama olsun. Galatasaray amatör kümeye düşse bile, hiçbir zaman desteğimi esirgemem.
El Barto
08.Kasım.2006, 06:02
Helsingborg'a kaybettik yahu kötü bir hafta oldu Türk takımları için tek tesellimiz PSV galibiyeti oldu.
BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 06:06
Senin de mantığın iyi değil Efe;;)
uaylmz
08.Kasım.2006, 06:08
Nerede aliriz ? Futbol mu oynuruz,ne rahat almasi,birakin bunlari...
Bu futbol sistemi ile,bu teknik direktörle gruplardan cikamayiz biz ...
helal olsun dediğin çıktı:icon_evil:
GeNç KaRTaL
08.Kasım.2006, 06:12
Arkadaşlar kıyas yapmadan yorum yapalım lütfen.Avrupa maçlarında herkes Türk takımını desteklemeli.Desteklemeyende sesini çıkarmasın bence..
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 06:17
gs nin bidahaki uefa maçına çok iyi hazırlanıp 0 hatayla oynaması lazım ki taraftarlara tendini affettirebilsin
uaylmz
08.Kasım.2006, 06:19
Hiç böle ukalaca konuşmamıza gerek yok bende Galatasaraylıyım ama arkadaşın yaptığı kıyas doğru kendi sahanda isveç ligi gibi vasat bir ligin 8. sıradaki vasat bir takımına 2-3 yenilmek bence beşiktaşın 8-0 hezimetinden daha kötü yazık olan türk futboluna ve dedemden büyük artık yarı bunak adamların koskoca galatasarayın başına getirmekte çok yanlışş :icon_neutral:
FeYYaz1989
08.Kasım.2006, 06:21
Valla Salı gecesi utanan arkadaşlarım umarım bu maçtan sonra utanmamışlardır... Helsingborg'dan kendi sahasında 3 gol yiyen bir Galatasaray var ortada,maçı izleyemediğim için maç hakkında yorum yapmam yanlış olur ama skor hiç içi açıcı değil.Geçmiş olsun diyip mevuzyu uzatmıyorum..En azından yenilmese cimbom iyi olurmuş..
DisCo
08.Kasım.2006, 06:25
Öncelikle çoğu kişi Bjk yenilgisine göbek attı. Çoğu kişi Fener galibiyetine sevinmedi. Şimdi çoğu kişide Galatasaray yenilgisine seviniyor. Tepki çekmemek adınada şöyleydi böyleydi deniyor. Fikir belirtme zorunluluğu yoktur. Belirtiyorsanız da net fikrinizi söyleyin. Çok hoşumuza gitti deyin. Neyse
Maçı izlemedim. Yorumlara bakıyorum. Şunu atmadık hakem bunu vermedi etmediler konuşuluyor. Ümit burda vursaydı, Hakan şunu yapsaydı deniyor. Kaleci hemen milli takıma çağrılmış vs. :) Anlıyorum ki Galatasaray evirmiş çevirmiş ama galip gelememiş. Bir diğer yorumlara bakıyorum berbat böyle şöyle deniyor. Oyunla ilgili ne olduğuyla ilgili maçı izleyince göreceğim. Tek bir gerçeği biliyorum. Önemli bir fırsatı teptik ve 3-2 yenildik.
Şampiyonlar ligine iyi başlayamayan Galatasaray sonradan coşup Uefa'ya aldı. Herkes bu futbolla bişey olmaz diyordu nerden nereye gelindi. O açıdan havlu atmayana kadar herşey olabilir. Bir takıma yenilebilirsiniz. Gücünün ne olduğu farketmez. Ama 8 tane yerseniz burada abes bi durum vardır. 8 tanede yersiniz ama şerefli oynarsınız. Beşiktaş konusunda utandığımız kısım budur. 7 tane yemişsin tarihe geçiyorsun 1 tane daha yersen ama kime diyoruz demi O açıdan maçları birbirine uyarlamakta doğru değildir. Galatasaray'da Liverpool'a 3-2 yenildiği maçta sahayı dar etmişti. Liverpool'da bilmem kimle berabere kalmıştı. Liverpool'un berabere kaldığı takım bu büyük takımı yenmişti. Anlayacağınız bu işin sonu yok. Ortada giden puanlar var. Karşılaştırmayı çok istiyorsanız. Ben 8 yemektense mahalle takımına 3-2 yenilmeyi yeğlerim. Neyse konu buda değil.
Galatasaray başarı istiyorsa Hakan Şükür'ü memnun etmek zorunda. Gelen teknik adam onla iyi geçinmeli. Hakan'la kanka olursanız bir futbolcu olarak bu takımdan asla gitmezsiniz. Beşiktaş maçındaki kadro dışı kalmalarından sonra herşey ortada fazla söze gerek yok. Tabi yaşlanmış Kalli'nin hücum oyncusunu defansa koysam olur gibi ihtiyar zihniyetiyle yaklaşımlarıda eklenince işin içinden çıkılmaz hale geldi.
Roberto Baggio
08.Kasım.2006, 06:32
A.Wien 1-Bordeux 2...
Fietra 10
08.Kasım.2006, 06:33
Galatasaray'a yakışmadı..Genel olarak baktıgımzıda çok kötü bir hafta arası geçirdik..
uAsamet91
08.Kasım.2006, 06:34
bordunun aldıgı sonuc bize yaradı.Tabi kaybetmek çok kötü ama kötünün iyisi.Grup bizim için daha yeni başladı
Roberto Baggio
08.Kasım.2006, 06:35
Artık tek şans 6 puan.......
Rodrigo Tello
08.Kasım.2006, 06:38
Öncelikle çoğu kişi Bjk yenilgisine göbek attı. Çoğu kişi Fener galibiyetine sevinmedi. Şimdi çoğu kişide Galatasaray yenilgisine seviniyor. Tepki çekmemek adınada şöyleydi böyleydi deniyor. Fikir belirtme zorunluluğu yoktur. Belirtiyorsanız da net fikrinizi söyleyin. Çok hoşumuza gitti deyin. Neyse
Maçı izlemedim. Yorumlara bakıyorum. Şunu atmadık hakem bunu vermedi etmediler konuşuluyor. Ümit burda vursaydı, Hakan şunu yapsaydı deniyor. Kaleci hemen milli takıma çağrılmış vs. :) Anlıyorum ki Galatasaray evirmiş çevirmiş ama galip gelememiş. Bir diğer yorumlara bakıyorum berbat böyle şöyle deniyor. Oyunla ilgili ne olduğuyla ilgili maçı izleyince göreceğim. Tek bir gerçeği biliyorum. Önemli bir fırsatı teptik ve 3-2 yenildik.
Şampiyonlar ligine iyi başlayamayan Galatasaray sonradan coşup Uefa'ya aldı. Herkes bu futbolla bişey olmaz diyordu nerden nereye gelindi. O açıdan havlu atmayana kadar herşey olabilir. Bir takıma yenilebilirsiniz. Gücünün ne olduğu farketmez. Ama 8 tane yerseniz burada abes bi durum vardır. 8 tanede yersiniz ama şerefli oynarsınız. Beşiktaş konusunda utandığımız kısım budur. 7 tane yemişsin tarihe geçiyorsun 1 tane daha yersen ama kime diyoruz demi O açıdan maçları birbirine uyarlamakta doğru değildir. Galatasaray'da Liverpool'a 3-2 yenildiği maçta sahayı dar etmişti. Liverpool'da bilmem kimle berabere kalmıştı. Liverpool'un berabere kaldığı takım bu büyük takımı yenmişti. Anlayacağınız bu işin sonu yok. Ortada giden puanlar var. Karşılaştırmayı çok istiyorsanız. Ben 8 yemektense mahalle takımına 3-2 yenilmeyi yeğlerim. Neyse konu buda değil.
Galatasaray başarı istiyorsa Hakan Şükür'ü memnun etmek zorunda. Gelen teknik adam onla iyi geçinmeli. Hakan'la kanka olursanız bir futbolcu olarak bu takımdan asla gitmezsiniz. Beşiktaş maçındaki kadro dışı kalmalarından sonra herşey ortada fazla söze gerek yok. Tabi yaşlanmış Kalli'nin hücum oyncusunu defansa koysam olur gibi ihtiyar zihniyetiyle yaklaşımlarıda eklenince işin içinden çıkılmaz hale geldi.
Beşiktaş'a lafı dokundurdun yani.Siz Beşiktaş'ın Maglubiyetine sevinmiş olabilirsiniz.Ama biz Galatasaray'ımızın maglubiyetine üzüldük.Cevap vermek istemezdim ama madem karsılastırma yapmışsın cevabını almalısın.Helsinborg gibi takımdan 3 yiyen takım bilmem Liverpool'dan kaç yer.
GeNç KaRTaL
08.Kasım.2006, 06:40
Bilhassa Beşiktaşlı arkadaşlardan ricam;Muhattap olmayın böyle şeylere.Onlar konuşsunlar kendi başlarına.Biz kendi işimize bakalım.
Rodrigo Tello
08.Kasım.2006, 06:42
Bilhassa Beşiktaşlı arkadaşlardan ricam;Muhattap olmayın böyle şeylere.Onlar konuşsunlar kendi başlarına.Biz kendi işimize bakalım.
Tamam Şemsicim haklısın galiba.
anilton
08.Kasım.2006, 06:43
Ya arkadaşlar ne gerek var bunlara ya.Şurada iki takımımızda yenilmiş.Sizin konuştuğunuz davaya bakın....
DisCo
08.Kasım.2006, 06:47
Ben kişisel birşey oluşturmamak adına alıntılar yapmadan bir arkadaşa cevap vermek istedim. Zaten o payına düşeni alırsa ne ala almazsa önemi yoktur. Ancak sizlere ne oluyor anlamadım.
Beşiktaş maçından cidden utandım. Yediği skordan dolayı değil bu şekil oynamasından. Biz bundan bahsediyoruz. Galatasaray bugün yeniliyor. Birisi çıkıyo salı günü utananlar şimdide utansın diyor. Ne alakaysa. Ben ona karşı yazdım.
Galatasaray ne Liverpool'lar ne Leeds'ler ne Manchester'lar ne Arsenal'ler görmüştür. O açıdan bu konuya değinmeyeceğim kim kime ne atar diye. Ama şunuda biliyorum. Tromsolar ve Helsingborlarda var. Siz lafları istediğiniz yerden değiştirip istediğiniz gibi anlamaya devam edin. Tek bir önerim olur. Yazılanları okuyun. Yada böylede devam edin benim için dert değil.
Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 06:47
Bordeux garantiledi... Helsinborg 4puan oldu A.Wiern ya da Panionios ile 3.lük için yarışır Galatasaray ama maçı var Yunanistan deplasmanında işi zor Helsinborg malübiyeti doğrusu kimse beklemiyodu yazık oldu...
DisCo
08.Kasım.2006, 06:50
Galatasaray'ın kalan 2 maçından zor olanı A. Wien maçıdır. Kendi sahamızda kolay takımları yenemiyoruz. Nasıl bir iştir anlamış değilim. Büyük oranda motivasyon eksikliğinden kaynaklanıyor.
FeYYaz1989
08.Kasım.2006, 06:59
Ben kişisel birşey oluşturmamak adına alıntılar yapmadan bir arkadaşa cevap vermek istedim. Zaten o payına düşeni alırsa ne ala almazsa önemi yoktur. Ancak sizlere ne oluyor anlamadım.
Beşiktaş maçından cidden utandım. Yediği skordan dolayı değil bu şekil oynamasından. Biz bundan bahsediyoruz. Galatasaray bugün yeniliyor. Birisi çıkıyo salı günü utananlar şimdide utansın diyor. Ne alakaysa. Ben ona karşı yazdım.
Galatasaray ne Liverpool'lar ne Leeds'ler ne Manchester'lar ne Arsenal'ler görmüştür. O açıdan bu konuya değinmeyeceğim kim kime ne atar diye. Ama şunuda biliyorum. Tromsolar ve Helsingborlarda var. Siz lafları istediğiniz yerden değiştirip istediğiniz gibi anlamaya devam edin. Tek bir önerim olur. Yazılanları okuyun. Yada böylede devam edin benim için dert değil.
Valla mesajın benimkinin hemen altında ama uzun bir yazı,bana yazıldıysa bende bileyim ona göre cevabını vereyim...Benim kimseden saklayacağım bir şeyim yok,sevinmiş olsam sevindim,oh iyi oldu diye yazardım yani,rahat olabilirsin..
Şunu da söyleyeyim Galatasaray Liverpool'lar,Leeds'ler gördüyse..Beşiktaş 15 gün önce aynı L'pool'u İnönü çimlerine gömdü..Sizin Tromso'nuz varsa bizde ne Valerenga'lar gördük,bizde dünkü Avrupa takımı değiliz..
Bu akşam ki skor Galatasaray SK'ne yakışmadı,benim düşüncem budur..Nasıl Salı akşam ki skor Beşiktaş'a yakışmadıysa,o skorun da sebepleri var,onları çok uzun anlatabilirim ama ne gerek var?
Birde bu tip mesajları yazarken kime yazdığınızı söyleyin açıkça,kimseyi zan altında bırakmayın..sonra da insanlar cevap atınca size ne oluyor,anlamadım demeyin en azından..Yoksa öyle ortaya yazılan mesajlarla sonuca ulaşılmaz..
goosfraba
08.Kasım.2006, 07:01
Bu kötü sonuçlara ligde de devam edilirse Kalli devre arasında yolcudur, maç hakkında yorum yapmak bence anlamsız, gereksiz, kafamdakileri aktaramıyorum.:icon_mad: Giden 3 puanın ardından üzülmekte yersiz bu saatten sonra, dua edelim, bu kupanın da sahibi olan Galatasaray bu grupta sıfır çekmesin. 3.lük için mi savaşacak bu takım? Saha da mücadele eden adam yok, varsa da ( taş çatlasa 1 kişi )onlar veya o da istisnadan öte gidemez(ler). Ama Kalli Beşiktaş maçında kendi ipini hazırladığı belliydi Lincoln'u Hakan'ı kadroya almayarak, neymiş? Disiplin.. Ehh sen disiplinli olsaydın, bu takımda disiplini sağlasaydın bugün Galatasaray belki gruba ambargo koyacaktı. Bugünde o iple kendini asmadı da sandalyenin üzerine çıktı diyelim. Daha çok şey göreceğiz o yüzden sandalyeye çıkardım.
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 07:03
ya ufff ne bu yaa. biri galibiyete üzülmüş biri mağlubiyete sevinmiş. burda önemli olan avrupa kupalarına tam 3 türk takımı katılıyo ve bunlardan 2 hiç ama hiç birşey yapamıyo (liverpool galibiyeti hariç) bence sorun burda. özellikle de gs
Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 07:03
H Grubunda Son Durum & Kalan Maçlar
http://img46.imageshack.us/img46/50/adszhk1.jpg (http://imageshack.us)
goosfraba
08.Kasım.2006, 07:09
H Grubunda Son Durum & Kalan Maçlar
http://img46.imageshack.us/img46/50/adszhk1.jpg (http://imageshack.us)
Rakip takımın taraftarı olsam bile bu görüntüden, bu tablodan haz duymuyorum, hepimiz öyleyiz.
anilton
08.Kasım.2006, 07:09
G.Saray'ın bu grupta 4 puan alacağını düşünüyorum.
mgokalparslan
08.Kasım.2006, 07:10
bence bu yenilginin tek iyi yanı galatasaray ın büyük ölçüde 3. olmasını sağlaması oldu ki eğer gs yenseydi(muhtemelen 2.ci olacaktı) şl den grupta ilk 2 ye girmesi beklenen ama büyük olasılıkla uefa ya gidecek olan iyi takımlarla eşleşme durumunda kalacaktı.Gs 3. olursa ki-bence olacak-uefa gruplarının liderleriyle eşleşip tur umutları diğer olasılığa göre daha fazla olacaktır
El Comandante
08.Kasım.2006, 07:25
Belliydi maglubiyetin olacagi,yine kahrolduk,yine olan sadece taraftarlara oldu.Kalli ne yapacak,adam profesyonel,parasina bakar,zaten kariyerinin son döneminde.Kaybedecegi birsey yok.Bari bir iki artizlik yapayim da takima degisiklilik gelsin havasinda.
Biz demistik ama bu Kalli ile cok dertler olur,ilerde basimiza büyük isler acilir diye...
Teknik direktörsüz buraya kadar geliniyormus,Ocak ayina kadar dertler bitmeyecek,Kalli ya gidecek ya gidecek,baska caresi yok bunun !
Ama yönetim Ocak ayinda Kallinin sözlesmesini uzatir,sonra sezon sonunda kovar,yapmadigi sey degil hani ;)...
NisRoc
08.Kasım.2006, 09:23
1-3 biter diye tahmin etmiştim ama 2-3 bitti.. Sırf bu maç yüzünden bugün iddia oynadım ve 450 YTL aLdım :)
nart_susruko
08.Kasım.2006, 09:31
yalan olduk .
Cengo
08.Kasım.2006, 12:47
Ama yönetim Ocak ayinda Kallinin sözlesmesini uzatir,sonra sezon sonunda kovar,yapmadigi sey degil hani ;)...
şaka gibi :icon_confused:
eXcitinG
08.Kasım.2006, 16:26
Türk futboL`u şu an itibari iLe 90-98 yıLLarı arasında ki durumuna geri dönmüş durumdadır.2000 yıLında GaLatasaray`ın Avrupa futboL`u nu yakaLaması iLe birLikta başarı geLmiş, Ondan sonra da miLLi takımLar seviyesinde ve diğer kLüpLer seviyesinde başarıLar geLmeye başLamıştı.Uefa da Çeyrek finaL ve Dünya üçüncüLüğü bunun kanıtıdır.Tabi ne oLdu ise bundan sonra oLdu.2002 yıLından sonra gerek miLLi takımLar gerekse kLüpLer bazında inanıLmaz derecede düşüşe geçtik ve şu an buLunduğumuz nokta bunun ispatı.Avrupa da ki futboL anLayışını yakaLayamadığımız ve daha da geri gittiğimiz sürece bu yaşadıkLarımızı daha sık yaşayacağız.Avrupa da artık çoğu takım bu potansiyeLi yakaLamışken ve artık büyük küçük ayrımı Avrupa takımLarı arasında özeLLikLe turnuva maçLarında kaLmamış iken biz bu aLanın dışında oLduğumuzu da düşünürsek işimiz bundan sonra çok zor.Öncede Türk takımı duyunca Avrupa takımLarı bir korkar, Bir ürperirdi.Şimdi ise neredeyse bizimLe eşLeşmek için can atar durumdaLar ve buna artık kLüpLerimizin son vermesi ve dur demesi gerek.
GaLatasaray dün hiç bekLenmedik ve yapmaması gereken bir mağLubiyet aLdı.Hiç bir Gs Li futboLcunun böyLe oynamaya, bu tip turnuvada böyLe hataLar yapmaya hakkı yok.Yazık oLdu cidden.
Ve söyLenecek son söz umarım düzeLir ve toparLanırız demekten başka yapacak birşeyimiz yok maaLesef.Biz Avrupa futboLunun standartLarını yakaLamış ve biLen hoca ve teknik heyetLe çaLışmadığımız sürece de hep umarımLar bizim cümLeLerimizde yer buLmaya devam edecektir.
Şu anda tek teseLLimiz Fenerbahçe oLsada iyiki Fenerbahçe var onLar biraz birşeyLer yapıyor deyip içimiz biraz rahatLar gibi oLsada oLaya birde şu açıdan bakarsak bir Yunan takımLarının Şu anda Avrupa arenasında 4-5 takımLa fırtına gibi estiğini düşünürsek bunun hiçte iyi bir teseLLi oLmayacağı ortaya çıkacaktır.
Çok kötü durumdayız.
Emurafu
08.Kasım.2006, 19:21
Bütün Gollerde Sabrinin Ve aykutun hatası var..Aykut Orkun gibi seri degil Sykut baya agır...Ah kalli Senmevkisini yadırgamayan birfutbolcuyu neden kesiyorsun..Ugur kesilirmi..Sonra sag bekarıyorum diyorsun resmen ugura küfür ediyorsun...Ugur melekenindededigi gibi Kramponlarda kaybetmemize etkiyaptı...herkez kayak yapıyor sahada..Aslında yagmuru görünce yanımdaki arkadasa söyle yorum yaptım...Bu hava tam rakibin havası dedim..
Dünkü maçın birkaç satır başı var gayet net :
1- Takımda haftalar geçtikçe olması gereken uyum yok.
2- Bir takım dünkü gibi pozisyonlar harcıyorsa bunun ismi şanssızlık değil Beceriksizliktir.
3- Takımda fizik güçte gözle görülür azalma var.Kimileri erken form tutmaya bağlıyor falan filan.Ama ciddi sorun.
4- Kimse kızmasın forvette bitirici golcü yok.Karan beyinsiz galiba..Kafanın kaldırbir bak larsson gibi yavassende köseye topu bırak..Bir larsson ders verdi..dünkü maçtabizde bir larssson olsa skor böyle olmazdı..
5- Kalecimiz YOK.Bir mondragon u dün aramayan yoktu sanırım.Tecrübesini bizde kazanacak değil, tecrübesini kazanmış kaleci lazım.
6- Yap-boz gibi bir takımla bu kadar oynanmaz.Kimin nerede nasıl oynadığı oynamış olduğu bellidir.Sürekli ve yersiz oyuncu değişikliği olmaz.
7- Futbolcuların sorunları mı var konusu ciddi olarak araştırılmalıdır.Artık sezgin mi yapar başka biri mi bilemem.Ama sabri nin hareketleri hasan ın hareketleri kabul edilir gibi değil.Takımda sorun olduğu ve konuşulamadığı açık.Lincoln olayı vb diğer olaylar bu konuda ciddi bir ilgi sorunu olduğunu,iletişimsizlik olduğunu ortaya koyuyor.Ben kallinin iletişimi sağladığına inanmıyorum.Sosyal açıdan destek olacak birileri lazım.
Lincoln takıma gitgide zarar vermeye baslıyor suçlu(Kalli)
8.Bu takıma Kaleci sart,Saglam stoper sart,Gecende arkadaslar forvete gerek yok diyordu gördük...Bence forvete acele etmemiz lazım....3 tane oyuncu sart....Madem kalli uguru begenmiyor birde sag bek alınsın bari...
LaigLeNoiR
08.Kasım.2006, 19:37
Oynanan ve Kalan Maçları gördükten ve Puan Tablosu'na baktıktan sonra G.Saray'ın pek şansı kaldığını sanmıyorum.
Bana göre G.Saray'ın en zor maçı Yunan deplasmanında Panionios ile oynanacak karşılaşmasıdır.
Bu maçtan sonra ki Wien maçı da aslında hiç kolay sayılmaz.
Umarım yanılırım ve G.Saray kalan tüm maçlarını kazanır ve gruptan çıkar.
canavar20
08.Kasım.2006, 20:03
Çıkamayız artık gruplardan bu bir gerçek.
goosfraba
08.Kasım.2006, 20:11
Galatasaray sıfır çekerse Avrupa'da sıradan bir kulüp gözüyle bakılır artık. Bunun olmaması için birşeyler yapmaları gerek.
Emurafu
08.Kasım.2006, 20:24
Takıma Hava gelirse cıkarız..Ama inanç,Özveri,Hırs lazım...Çok zor işimiz...
Bordeuax 2 kere geldi Gol attı,Helsinborg 3 kere geldi gol attı...Rakipler kısa ve öz geliyorlar işi bitirip gidiyorlar..Bizimkilerde amatörce goller kacırıyor..
Karan kadar beyinsiz futbolcu görmedim..Kafasını kaldırmıyor her topa abanıyor...
Aykut bence Orkundan kötü..Aykut kalede Çok agır cepheden iyi degil..Orkun cepheden iyi yan toplarda kötü.Kaleye Yabancı sart...
Forvette yakaladıgını atan adam sart..
Stopere Yerden ve havadan iyi olan topları oyuna iyi sokan bir defans oyuncusu sart..
Bizim defanslar topu oyuna sokamıyor..Takım Çok kötü oynamaya basladı..resmen son 6 maçta düsüsdeyiz...Kalli takıma antreman yaptırmıyor diyorlar ama Ben her gece Gs tvde izliyorum..Takım iyi calısıyor..Bence baska sorunlar var...
BeeTLeJuiCe
08.Kasım.2006, 21:13
Artık ileriye bakmalıyız. Galatasaray'ın hala çıkma şansı var eğer 4. olacaksa bile en azından Yunan temsilcisini yenmeli. (ülke puanı için)
a.arıcı-11
08.Kasım.2006, 21:24
evet bari panainosa yenilmesin ve ayrıca bordeux 2 kere geldi maçı aldı helsinborg 3 kere geldi maçı alıyorsa kaleci ve defansın değişmasi lazım sezon başında servet alınınca herkes fener kullanamadı sivasta süper oynadı faln dedi ama bu adam sivasta da aynı idi tek fark sivasın bir sezonda oynadığı 34 maçtan sadece 8 i naklen yayınlanıyordu buda serveti ortalıktan siliyordu kalli geldiğinde çoğu kişi kalli için futbol çok geride kaldı yaşlandı dedi ama gs taraftarları kendimi çikıp oynayacak dedi disiplin sağlayacağım diye lincolnü küstürdü bjk maçına kadar fırtına gibi olan lincolnden eser yok şimdi neyse biraz uzun oldu ama inş bitün türk takımları durumu düzeltir demek zorunda hissediyorum kendimi ama bu 2.trömsö faciası gsde daha çok kazan kaldırır
Emurafu
08.Kasım.2006, 21:31
Kalecilerin yetenekleri yanısıra, "kaleci şansı" faktörü de çok önemlidir. Aykut da yetenekli ama kısmetsiz.
Orkunla aralarındaki fark da bu zaten:
Aykut = Top direkten ayagına çarpar kaleye girer.
Orkun = Top ayagından direğe çarpıp çıkar.
Ben sırf bu yüzden Orkun’un oynamasından yanayım. Kaleci şansı inanılmaz yüksek biri.
Ama ikiside kötü kaleci..Biri cepheden kötü biri yan topda kötü.......
Aykutun cephedne yedigi goller hep aklımde Fenerbahceden Alex frkik golü atmısdı bir tane hep hatası var...Orkun ise zamanlamalarda hata yapıyor...
Dünkü maçı 5-3 Kazansa idik..Takım övülecekti bunu biliyorum çünkü skora göre yorum yapan çoook var basta medya.....Kötümü oynadıkKötü oynadık ama Çok kötü degil..Beceriksizlik.Çok vardı..Akılsız forvetler var birde bizde..Larssondan örnek alsınlar...