View Full Version : Galatasaray - Helsingborg İF |UEFA Kupası H Grubu 2.Hafta
uAsamet91
04.Kasım.2006, 03:00
http://img490.imageshack.us/img490/630/gsarayhborgbq7.png (http://imageshack.us)
fenerbahce_1907
04.Kasım.2006, 03:02
Galatasaray rahat alır ama Omotoyassi ve Larssona dikkat.
RoNNiE91
04.Kasım.2006, 03:07
Galatasaray alır ama Henrik Larsson'a dikkat etmek lazım.
Ahmet_77
04.Kasım.2006, 03:08
Kolay maç olur...
Varonil
04.Kasım.2006, 03:21
Galatasaray zorlanmadan kazanır...
Roberto Baggio
04.Kasım.2006, 04:29
Aman diyim Larsson'da yaş 35 ama iş bitmemiş rahat kazanırız....
Maksic
04.Kasım.2006, 04:30
alırız bu sefer rahat
El Comandante
04.Kasım.2006, 04:32
Nerede aliriz ? Futbol mu oynuruz,ne rahat almasi,birakin bunlari...
Bu futbol sistemi ile,bu teknik direktörle gruplardan cikamayiz biz ...
GeNç KaRTaL
04.Kasım.2006, 05:05
Galatasaray'A başarılar diliyorum.İNşallah kazanırlar..
uAsamet91
04.Kasım.2006, 05:41
Kazanacıgımızı düşünüyorm
BlackEagle19o3
04.Kasım.2006, 05:43
Beklendiği kadar kolay maç olmaz.Gs kazanır.Larsonn gol atabilir.
GebzeLi1907
Maç Samiyende NormaL ŞartLar aLtında Gs nin rahat aLması Lazım ama FutboLun düşüş var yinede TökezLemez bence bu maçta
M.Scofield
çok kötü oynuyoruz yine uzun top yaparsak 1 puan zor alırız
Aşk-ı Şehir
04.Kasım.2006, 05:44
Kazanacağız;;)
anilton
04.Kasım.2006, 07:00
Kazanır G.Saray...
ChAoS
04.Kasım.2006, 07:01
Berabere biter.
Fernando Gago
04.Kasım.2006, 07:03
Helsinborg puan çıkarıcak
Fietra 10
04.Kasım.2006, 07:04
Galatasaray bana göre gruptaki en kolay maçını oyanaycak..kazanır
CeNTeR_TR
04.Kasım.2006, 18:47
Eğer bu maçta kazanan taraf olamazsak umutlar iyice tükenir...
Tek düşünce galibiyet olmalı..
Emurafu
04.Kasım.2006, 18:50
Su büyük konusmayı bırakalım temkinli olalım...Helsinborg tam bir deplasman takımı...Kontradan ilk golü biz yersek sasırmayın...
Baran Korkma kallini bu maçta hata yapma luksu yok...
Helsinborg puan cıkarıcak diyen arkadaslar neye göre bu lafları söylüyor..analizi yapın bakalım hele..
RaSenGan
04.Kasım.2006, 21:34
Nerede aliriz ? Futbol mu oynuruz,ne rahat almasi,birakin bunlari...
Bu futbol sistemi ile,bu teknik direktörle gruplardan cikamayiz biz ...
Baran kazanınca başının tacı,kaybedince yazıklar olsun nasıl yönetim bu.
Bu maçı alırız.;)
FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 22:02
İki takıma da başarılar!Zor maç.
El Comandante
04.Kasım.2006, 22:58
Baran kazanınca başının tacı,kaybedince yazıklar olsun nasıl yönetim bu.
Bu maçı alırız.;)
Sen bunu yanlis kisiye söylüyorsun Aygün,bak bakalim Kalli geldiginden beri basimin taci etmismiyim,ben en basindan beri muhalefetim ona.Simdi de hakli oldugumu görüyorum.
Yönetim konusuna hic girmeyelim zaten,Adnan Sezgin,Haldun Üstünel ve Adnan Polat disinda hepsi 0 benim icin ...
Emurafu
04.Kasım.2006, 23:29
Helsinborg puan çıkarıcak
Berabere biter.Sizden maçın analizini bekliyorum....Hiçmi sansımız yok:)
uAmurat91
04.Kasım.2006, 23:33
İki takıma da başarılar!Zor maç.
İki takıma da?
Kazanırız. Helsingborg puan alır diyenler, üzüleceksiniz maç sonunda..
El Comandante
04.Kasım.2006, 23:33
Helsingborg Sion gibi takim.Cok gol atip cok gol yiyorlar,eger onlarin hücum futbolcularini durdurabilirsek rahat aliriz.Ama ben buna inanmiyorum,Servet gibi bomba tasiyan bir futbolcu var elimizde...
FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 23:47
İki takıma da?
Kazanırız. Helsingborg puan alır diyenler, üzüleceksiniz maç sonunda..
Bu ara forumda,dışarıda,sağda solda Beşiktaş'lılar çok gergin(ben dahil) bende Liverpool maçı konusunda bir kaç saçmalık gördüğüm için böyle bir şey yazdım ama üzgünüm..
Avrupa maçlarında rakibi hiç bir zaman desteklemedim,desteklemem.İçimden gelmiyor ama her zaman da GS yada FB'yi desteklemiyeyim,tarafsız izleyeyim diyorum,yapamıyorum.İçten içi FB,GS kazansın istiyorum ama artık böyle olmayacağına eminim..
Hak eden kazansın demekten başka söyleyeceğim bir şey yok..
Maç için ise GS'yi bir adım önde görüyorum,fazla da zorlanacağını sanmıyorum ama futbol bu,top yuvarlak..
uAmurat91
04.Kasım.2006, 23:50
Bu ara forumda,dışarıda,sağda solda Beşiktaş'lılar çok gergin(ben dahil) bende Liverpool maçı konusunda bir kaç saçmalık gördüğüm için böyle bir şey yazdım ama üzgünüm..
Avrupa maçlarında rakibi hiç bir zaman desteklemedim,desteklemem.İçimden gelmiyor ama her zaman da GS yada FB'yi desteklemiyeyim,tarafsız izleyeyim diyorum,yapamıyorum.İçten içi FB,GS kazansın istiyorum ama artık böyle olmayacağına eminim..
Hak eden kazansın demekten başka söyleyeceğim bir şey yok..
Maç için ise GS'yi bir adım önde görüyorum,fazla da zorlanacağını sanmıyorum ama futbol bu,top yuvarlak..
Anlıyorum, umarım sizlerin sorunları da bir an önce bitiverir.. :)
Emurafu
04.Kasım.2006, 23:59
Rakip Buraya defans yapmaya gelecek..
uAsamet91
05.Kasım.2006, 01:22
Tromso gibi olmasinda.sansiz bir gol yemezsek mac bizim
goosfraba
05.Kasım.2006, 01:26
Birçok kişi gibi artık bende güvenemiyorum Galatasaray'a ( Avrupa'da ). Fakat yenmesi gerektiği gibi rakibi de farka boğması gerekiyor. Rakibin kendi liginde attılğı 9 golü rakibe zehir zıkkım etmesi, ağzından burnundan getirmesi gerekiyor. İnşallahta bu böyle olacak.
deniz.91
05.Kasım.2006, 03:06
Son haftalarda performansı ünşallah uefada sürmez bu maçı alması lazım
Emurafu
05.Kasım.2006, 03:52
Dsmart Olmayan Arkadaslar macı burdan izleyebilir veya takip edebilir........
http://football.direct8.fr/index_46_fr_FR.html?&session=
Benim için önemli degil ben kahvede izlicem....
Mr.CordiaL
05.Kasım.2006, 03:58
Galatasaray ilk maçın 2.yarısındaki hataları tekrarlamazsa kazanır...
Roberto Baggio
05.Kasım.2006, 04:05
Yine mi D-Smart yaw...
LaigLeNoiR
05.Kasım.2006, 08:39
Zor maç olacak ama G.Saray'a inanıyorum.
Kazanacağız.
Emurafu
05.Kasım.2006, 22:57
İsveç ekibinin orta saha oyuncularından Anderas Jakobsen de tüm takım olarak Galatasaray’ı şanslı gördüklerini vurgulayarak, "Hakan Şükür’ün oynaması bizim moralimizi bozar. İstanbul’da oynayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yatıp kalkıp Galatasaray’ı konuşuyoruz" şeklinde konuştu.
Helsingborg Kaptanı Henrik Larsson da, grubun favorisini Galatasaray olarak gösterdi. Yıldız oyuncu, Linderoth’tan Galatasaray hakkında bilgi almaya çalışacaklarını ancak Linderoth’un bilgi vereceğini sanmadığını ifade ederek, "G.Saray büyük bir kulüp. Avrupa’da kendisini ispatlamış durumda. Ancak biz, Galatasaray gibi büyük bir başarıya imza atmış değiliz. İşimiz çok zor. Galatasaray’ı yenmemiz mümkün görünmüyor" dedi
CeSC FaBReGaS
05.Kasım.2006, 23:43
Bu maçı kazanmamız lazım.Bu kadro ilede kazanamazsak büyük ayıp olur.Büyük bir şanssızlık(?) olmazsa bu maçı kazanırız.
ThersoN
06.Kasım.2006, 05:19
rahat alırız diyemiyorum ama.. umutluyum yine de :)
GodfatheR
06.Kasım.2006, 05:38
yani zor maçda olabilir GS kolayada çevirebilir gol geciktikçe işler zorlaşır o yüzden GS ilk golü atmak zorunda hemde erken atmak zorunda
Eğer iddialıysak bu maçı kazanmak zorundayız.
Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:33
Helsingborgs İstanbul'da
Galatasaray'ın, UEFA Kupası'nda yarın karşılaşacağı rakibi Helsingborg, İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılıların, gruptaki 2. maçında karşılaşacağı İsveç temsilcisi, akşam geç saatlerde Atatürk Havalimanı'na geldi. Kafile, buradan konaklayacağı Swissotel'e geçti.
DisCo
06.Kasım.2006, 08:06
Galatasaray kazanacak güce sahiptir. Ancak Helsinborg'lu oyuncuların açıklamalarının getirdiği rehavet ve Feldkamp'ın çıkaracağı saçma bir kadro Galatasaray'a hezimet yaşatabilir.
Galatasaray Helsingborg´u cok kolay gecmesi lazim. Isvec liginde bile bu yil döküldü bu takim, GS´ye karsi hicbirsey koyamamasi gerek, tabi takimimiz GS gibi oynarsa. Tek tehlikeli oyuncu aslinda Henrik Larsson takimlarinda. O da 1-2yil önceki kadar iyi degil artik. Ancak sadece Larsson´a önlem alinirsa, René Makondele ve Razak Omotoyossi diye iki etkili oyunculari tehlike yaratabilir. Bunlar dikkat edilmesi gerek.
Ilhan
06.Kasım.2006, 08:54
Omotoyossi ve Larsson harika oyuncular. Fizik açıdan ezilmezse GS kazanır.
DisCo
06.Kasım.2006, 09:19
Galatasaray 2 şeyi çok iyi yapıyor ancak aynı anda yapamıyor.
Çok iyi hücum yapıyor, savunmada gedikler veriyor. Sion deplasmanda ki maç
Rakip oyun kurmak için paslaşırken rakipten bir oyuncunun ayağına top geldiğinde oyuncu daha ne yapacağına karar vermeden bir Galatasaraylı o adama presi basıyor. Ya uzun topla oynuyorlar Servet indirip Galatasarayda top kalıyor yada topu Gsli oyuncu kazanıyor. Ali samiyendeki Beşiktaş maçı
Galatasaray sorunsuz oyuncularına kavuştuğunda aşağıdaki kadroyu kurup hem hücumu hemde top rakipteyken rakibi hataya zorlamayı yaparsa önünde hiçbir takım duramaz. Diyeceksiniz ki bunu hangi takım yaparsa başarılı olur seninki de laf mı? Galatasaray'da hem söylediğim şekilde pres yapma gücü hemde çok etkili ve güç kaybı olmadan hücum yapacak potansiyel vardır.
Bu potansiyeli kullanma becerisinide Feldkamp ve ekibi kullanmalıdır.
Aykut
Uğur,Song,Servet,Hakan Balta
Barış Linderoht Lincoln Ayhan
Ümit Karan Nonda
------------------
Flawless Victory
06.Kasım.2006, 18:57
Lincoln oynarsa Galatasaray kazanır, oynamazsa Helsingborg kazanır bu kadar basit. :)
Atakan38
06.Kasım.2006, 22:59
Macın AdamLarı
LincoLn v Servet
LincoLn Gününde Olursa Raat Alırız Ama Servet'in Gününde Olmaması Lazım O Zmn
Kesin Yenicez Demıorum BoLe MacLarda Cok Emin Konusuoz Sonuc Istediğimiz Gıbı OlmayabıLıo
% 95 Gs -- İnşaLLah Eze Eze FarkLı Bi SkorLa Yenerız
Yenersek Eğer Maçtan Sonra Destan YazıLdı Tarih Yazıdık Gibi Saçma KeLımeLer KuLLanıLmaz InsaLLah
El Comandante
06.Kasım.2006, 23:07
Lincoln oynarsa Galatasaray kazanır, oynamazsa Helsingborg kazanır bu kadar basit. :)
Cok sacma bir yorum abi.Ne yani Lincoln tek basina mi kurtariyor takimi ? Bu gibi laflar siz büyüklerimize yakismiyor ;)
Galatasaray hicbir zaman tek futbolcuya bagli kalmamistir,takim oyunu oynamistir ! Lincoln olsa takim daha verimli olur ama olmadi mi da ezilmez,takim batmaz.
Flawless Victory
06.Kasım.2006, 23:24
Cok sacma bir yorum abi.Ne yani Lincoln tek basina mi kurtariyor takimi ? Bu gibi laflar siz büyüklerimize yakismiyor ;)
Galatasaray hicbir zaman tek futbolcuya bagli kalmamistir,takim oyunu oynamistir ! Lincoln olsa takim daha verimli olur ama olmadi mi da ezilmez,takim batmaz.
:D :D :D
Evet aynen dediğim gibi, çünkü futbol bir takım oyunudur ve takım bir binadır. Lincoln ise binanın kirişleridir. Kiriş olmazsa bina çöker. Ayrıca takım oyunu dediğin İngiltere'de, İspanya'da oynanandır, bizim ülkemizde UEFA şampiyonluğunu kazanan Galatasaray takımı hariç, hiçbir zaman tam anlamıyla takım oyunu oynanmamıştır. Bireysel yeteneklere dayanan bir oyun anlayışımız olmuştur. Şimdi sana sorayım. Bir maçı izlediğini düşün mesela Bordeaux maçı. Maç 2-1 giderken hiç içinden "hadi Arda göster kendini" veya "hadi Nonda sen çok iyi bir oyuncusun at şu golü" gibi şeyler geçirmiyor musun? Eminim ki her taraftar gibi senin de içinden geçiyordur. Ee o zaman nasıl dersin futbol takım oyunudur. Tamam öyledir o ayrı. Kısacası biz Liverpool, Barcelona değiliz 3 pası ardarda yapamıyoruz bazen. Özel yetenekler her zaman takımı takım yapan kişilerdir. Ben bunun için söylüyorum. Şimdi maddeler halinde vereyim :
1. Lincoln çok yeteneklidir maçın gidişatını değiştirebilir.
2. Lincoln tanınan bir futbolcudur. Oynarsa rakip özel önlem alır, böylece diğer oyuncularımız pozisyon bulabilir.
3. Lincoln hücuma hızlı çıkmayı sağlar, böylece kalemizde göreceğimiz pozisyon sayısı azalır.
4. Lincoln oynarsa oyun hızlanır, pas hatası oranında büyük düşme gözlenir.
5. Formda bir Lincoln'ün sahadaki oyunu diğer oyuncular üzerinde direkt pozitif bir etki yapar.
6. Yapacağı bir topuk pası bile ölüyü diriltebilir.
7. Şut yeteneği zayıf olan Galatasaray'ın gol bulma ihtimali yükselir.
Daha birçok şey sayabiliriz. Yetenekli oyuncuların oyuna katkılarını biraz daha düşünmek gerekir. Evet Lincoln çok şey demek. Lincoln'den hareketle bütün yetenekli oyuncular..
El Comandante
06.Kasım.2006, 23:28
:D :D :D
Evet aynen dediğim gibi, çünkü futbol bir takım oyunudur ve takım bir binadır. Lincoln ise binanın kirişleridir. Kiriş olmazsa bina çöker. Ayrıca takım oyunu dediğin İngiltere'de, İspanya'da oynanandır, bizim ülkemizde UEFA şampiyonluğunu kazanan Galatasaray takımı hariç, hiçbir zaman tam anlamıyla takım oyunu oynanmamıştır. Bireysel yeteneklere dayanan bir oyun anlayışımız olmuştur. Şimdi sana sorayım. Bir maçı izlediğini düşün mesela Bordeaux maçı. Maç 2-1 giderken hiç içinden "hadi Arda göster kendini" veya "hadi Nonda sen çok iyi bir oyuncusun at şu golü" gibi şeyler geçirmiyor musun? Eminim ki her taraftar gibi senin de içinden geçiyordur. Ee o zaman nasıl dersin futbol takım oyunudur. Tamam öyledir o ayrı. Kısacası biz Liverpool, Barcelona değiliz 3 pası ardarda yapamıyoruz bazen. Özel yetenekler her zaman takımı takım yapan kişilerdir. Ben bunun için söylüyorum. Şimdi maddeler halinde vereyim :
1. Lincoln çok yeteneklidir maçın gidişatını değiştirebilir.
2. Lincoln tanınan bir futbolcudur. Oynarsa rakip özel önlem alır, böylece diğer oyuncularımız pozisyon bulabilir.
3. Lincoln hücuma hızlı çıkmayı sağlar, böylece kalemizde göreceğimiz pozisyon sayısı azalır.
4. Lincoln oynarsa oyun hızlanır, pas hatası oranında büyük düşme gözlenir.
5. Formda bir Lincoln'ün sahadaki oyunu diğer oyuncular üzerinde direkt pozitif bir etki yapar.
6. Yapacağı bir topuk pası bile ölüyü diriltebilir.
7. Şut yeteneği zayıf olan Galatasaray'ın gol bulma ihtimali yükselir.
Daha birçok şey sayabiliriz. Yetenekli oyuncuların oyuna katkılarını biraz daha düşünmek gerekir. Evet Lincoln çok şey demek. Lincoln'den hareketle bütün yetenekli oyuncular..
Ee ben zaten dedim Lincoln olunca takimin kapasitesi daha fazla olur diye,Lincoln takima extra güc getirir diye.Ama sen orada öyle bir laf ettin ki yani Lincoln oynamasa Galatasaray yenilir.Ozaman ne haddimize Avrupada oynamak ? Cikmayalim maclara,gitmeyelim,zaten yenilecekmisiz,zaman kaybi olmaz demi ?
Biz takim oyunu oynuyoruz,gerektiginde tüm takim mücadele eder,pres yapar.Tek bir futbolcuya bagli kalmaliyiz,ama yetenekli futbolcularda oynanan futbolda bir katki yaparlar,adi üstünde takimin yildizi !
Flawless Victory
06.Kasım.2006, 23:37
Galatasaray takım oyunu oynamıyor. Bunu bir kere daha belirteyim. Mücadele mi? Var! Pres mi? Var. Ama takım oyunu yok. Arda soldan alıp dalıyor içeri, Hasan başka bir alem. Takım oyununda Hasan Şaş'ın yeri yoktur. Tamam ben mecazi olarak dedim Lincoln olmazsa yeniliriz falan ama bireysel yeteneklere dayanan bir takımda en büyük yeteneğin olmaması sistemin büyük ölçüde zayıflaması anlamına gelir. UEFA'yı kazandığımız dönemde solda Ergün de oynasa Hakan Ünsal da oynasa farketmiyordu. Ergün daha teknikti, daha iyi ortalar yapıyordu ama Hakan da sert ortalar yapıyor, iyi şutlar çekiyordu ve çok hızlıydı. Yani oyuncular arasındaki farklar oyuna etki etmiyordu fazla (Hagi hariç). Şimdi öyle bir durumu yok ki Galatasarayın. Şimdi Ferhat ile Volkan veya eski oyuncumuz Ergün ile Ferhat bir mi yani. Biraz düşünürsen yorumumun saçma (!) olmadığı görürsün.
King_91
06.Kasım.2006, 23:43
kalli bu maçta macera aramaz,adam gibi bir kadro cıkarırsa kazanırız(ligin başındaki gibi)aykut kesinlikle oynamamalı antep macından sonra hiç guvenim kalmadı ona aynı şekilde hasan bek olmamalı barış ne olursa olsun oynamalı.ben takımıma inanıyorum düzgün bir kadroyla zor olur kolay olur onu bilmem ama kazanırız
El Comandante
06.Kasım.2006, 23:48
Galatasaray takım oyunu oynamıyor. Bunu bir kere daha belirteyim. Mücadele mi? Var! Pres mi? Var. Ama takım oyunu yok. Arda soldan alıp dalıyor içeri, Hasan başka bir alem. Takım oyununda Hasan Şaş'ın yeri yoktur.
Hasan zaten yedek bekliyor bu sene,Sabri sakat,Baris son maclarda formsuz olundugu icin alindi :)
Arda bireysel oynamayi seven biri kabul,ama takimi iyi oynatan da birisi.Lincoln ile iyi anlasiyorlar.Arda gerektiginde defansa gelip top kapan ve takimi ataga kaldiran da birisi.
Tamam ben mecazi olarak dedim Lincoln olmazsa yeniliriz falan ama bireysel yeteneklere dayanan bir takımda en büyük yeteneğin olmaması sistemin büyük ölçüde zayıflaması anlamına gelir. UEFA'yı kazandığımız dönemde solda Ergün de oynasa Hakan Ünsal da oynasa farketmiyordu. Ergün daha teknikti, daha iyi ortalar yapıyordu ama Hakan da sert ortalar yapıyor, iyi şutlar çekiyordu ve çok hızlıydı. Yani oyuncular arasındaki farklar oyuna etki etmiyordu fazla (Hagi hariç). Şimdi öyle bir durumu yok ki Galatasarayın. Şimdi Ferhat ile Volkan veya eski oyuncumuz Ergün ile Ferhat bir mi yani. Biraz düşünürsen yorumumun saçma (!) olmadığı görürsün.
Lincoln olmadi mi takimin ben bitecegini,ya da cok gücsüzlesecegini sanmiyorum.Lincoln olunca büyük katki gelir ama olmadimi da fazla etkilenmeyiz.Onun yerine oynayacak futbolcularimiz vardir,bkz:Arda...
Uefa dönemi bambaskaydi abi,simdi takim yeni kurulmus,o takim ise öyle degildi kac sene kadrodaki kilit isimler degismedi,müthis bir takim kuruldu.Yani bizim takim daha yeni kurulan bir takim,gecen sene takimda olanlardan 2 kisisi as takimda oynuyor,ya da 3..
Emurafu
06.Kasım.2006, 23:49
Lincoln bence artık takıma Git Gide zarar veriyor gibime geliyor..Tek suclu Kalli...İnsallah seyirci Lincolnü ateşler..Lincolndeki düsüs beni düsündürüyor..
Arkadaslar ezeriz gibi laflar etmeylim Büyük konusmayalım..Sonra üzülürüz.....
El Comandante
06.Kasım.2006, 23:52
6 Pas programini izliyordum o gün,Hakan Ünsal öyle seyler söyledi ki sasirilacak cinsten,yok takim kondisyon calismasi yapmiyor fazla,herkes kendi basina takiliyor antremanlarda,Kalli antreman yaptiramiyor falan.
Hakli da takima bakiyorum,ilk yari bittiginde yorulanlar var,son dakikayi getiremeyenler var.Takimda ciddi düsüs var ve tek sorumlu Kalli!
Flawless Victory
07.Kasım.2006, 00:04
Lincoln olmadi mi takimin ben bitecegini,ya da cok gücsüzlesecegini sanmiyorum.Lincoln olunca büyük katki gelir ama olmadimi da fazla etkilenmeyiz.Onun yerine oynayacak futbolcularimiz vardir,bkz:Arda...
Sözlerim Arda için de geçerli. Lincoln'ün yokluğu gibi Arda'nın yokluğu da çok etkiler. Onun için Lincoln yoksa Arda var demek yanlış. Bu ikisi olmayınca yerini dolduracak bir oyuncu yok. Ama ben yine senin sözün üzerine konuşayım. Eğer biz takım oyunu oynuyorsak senin şu lafı etmemen gerekir. Lincoln yoksa yerine Arda var... Bunun yerine "Lincoln yoksa yerine her hangi bir ofansif oyuncumuz oynar ve Lincolnü aramayız". Ama görüyorsun ki senin söylediğin cümleler bile takım oyunu oynamadığımızın kanıtıdır.
Emurafu
07.Kasım.2006, 00:21
Baran 6 pasda Hakan ne dedi..Lincoln,Hakan,Hasan,Kalli bunlardan biri takımdan gönderilebilir...dedi..
RaSenGan
07.Kasım.2006, 02:00
Lincoln oynamazsa yeniliriz diye birşey yok.Sadece gol yollarında zoralnırız.Lincoln defans değil ki kaybedelim o olmasa :)
Roberto Baggio
07.Kasım.2006, 03:00
6 Pas programini izliyordum o gün,Hakan Ünsal öyle seyler söyledi ki sasirilacak cinsten,yok takim kondisyon calismasi yapmiyor fazla,herkes kendi basina takiliyor antremanlarda,Kalli antreman yaptiramiyor falan.
Hakli da takima bakiyorum,ilk yari bittiginde yorulanlar var,son dakikayi getiremeyenler var.Takimda ciddi düsüs var ve tek sorumlu Kalli!
Takımda kondisyon olmadığı çok belli düşüşümüzün tek sebebi budur bunun sorumlusu da Kalli'dir bencede...
Helsingborg'dan çok daha üstün bir takımız. Disiplini ve hırsımızı elden bırakmadığımız sürece rahat kazanırız. Fakat rakibi küçümseyici, disiplinsiz bir futbolla oynarsak, kötü bir mağlubiyet alabiliriz yine. İnşallah kazanırız yarın.
Rodrigo Tello
07.Kasım.2006, 06:04
İnşallah kazanıcaz..
LaigLeNoiR
07.Kasım.2006, 06:07
Kazanmaktan başka bir sonuç aklıma dahi gelmiyor.
Helsingborg Türkiye Süper Lig´de zor tutunacak bir takim. Bu sezon cok macini izledim ve GS´ye hicbir sekilde rakip olamayacak bir takim. Galatasaray´in bu maci farkli almasi gerektigni düsünüyorum. Yine de 1-2 dikkate alinmasi gerek oyuncusu var. Celtic, Barcelona ve Man U den tanidigimiz Larsson, eskisi kadar iyi olmasa da, tehlikeli bir oyuncu. Ancak Tromsö macinin tekrarlanmasi Galatasaray´a puan biraktirabilir. Yoksa Kalli´nin garip taktikleri ve tercihleri bile engel olmamasi gerek bu macta.
galatasaray rahat kazanır
Emurafu
07.Kasım.2006, 18:44
Hakan Şükür İn Nonda aut
Kalli Nondayı Yedege çekiyormuş...İyi bari birde Bouzidi oynat tam olsun..Takımın en formda oyuncusu yedege zihniyete bak Hasanı da sag bekte oynatır..Ohh negüzel olur Larsson Cirit atar..
Bu maçı Kalli yüzünden yenilecez Deli bu adamya...
YAZIKLAR OLSUN....
RaSenGan
07.Kasım.2006, 20:35
Adamlar Hakan'dan çok korkuyor.Onlar için Hakan daha tehlikeli.
Emurafu
07.Kasım.2006, 20:38
Aygün hakan hakkında dediklerini biliyoruım..Şimdi sırf bunu için oynatılırmı..Nondaya yazık....Hem ayagında top tutuyor..Karan oynamassa neyse..Karan yerine hakan oynarsa daha iyi O zaman daha cok yardımlasma olur..
Ayrıca kalli basın acıklamasında söyle dedi:Bouzid ve hasanı yine orda oynatırım dedi.....
Bu sabah Eurosport’da helsinborg-panionios macini verdiler. Helsinborg ayaga kisa paslari oldukca iyi yapiyor. Hizli oynamaya calisiyor. Forvetleri hizli. Bizim savunmayla karsi karsiya kalirlarsa, sorun yasatabilirler. Teknik oyunculari cok fazla yok. Daha cok fizik üstünlügü üzerine kurulu bir oyunlari var.
anilton
07.Kasım.2006, 21:57
Aygün hakan hakkında dediklerini biliyoruım..Şimdi sırf bunu için oynatılırmı..Nondaya yazık....Hem ayagında top tutuyor..Karan oynamassa neyse..Karan yerine hakan oynarsa daha iyi O zaman daha cok yardımlasma olur..
Ayrıca kalli basın acıklamasında söyle dedi:Bouzid ve hasanı yine orda oynatırım dedi.....
Bu sabah Eurosport’da helsinborg-panionios macini verdiler. Helsinborg ayaga kisa paslari oldukca iyi yapiyor. Hizli oynamaya calisiyor. Forvetleri hizli. Bizim savunmayla karsi karsiya kalirlarsa, sorun yasatabilirler. Teknik oyunculari cok fazla yok. Daha cok fizik üstünlügü üzerine kurulu bir oyunlari var.
Bouzid ve Hasan yine aynı yerde oynarsa gerçekten zor maç.Kesinlikle ve kesinlikle G.Antep maçındaki kadro çıkmamalı.Ama ben her şeye rağmen G.Saray'ın seyircisi önünde 3 puanı zorda olsa alacağına inanıyorum...
uAsamet91
07.Kasım.2006, 22:09
Nondanin oynamasi gerek
Atakan38
08.Kasım.2006, 00:28
Ya Nonda Yada 3'ü Bi Arada OlmaLı (Ümit,KraL.Anakonda)
Olmadı 2.Yarıda Nonda-Karan IkısıLısınden Birinin Çıkıp KraL'ın Girmesi En MantıkLısı
LincoLn Naapcak Acaba Buqün
Maçı D-SMART veriyor. İzleyemiycez yine. :mad:
Ayrıca o Bouzid ve Hasan'ı aynı yerde oynatması saçma olur. Fakat H.Şükür ile başlamak doğru bir tercih. Tabi 30-35'e kadar bişey yapamazsa değiştirilmesi hususuyla. Çünkü Helsinborg Hakan'dan korkuyor ve onun varlığı bile Helsinborg'a sıkıntı yaratacak. Düşünün, forvet hattında Hakan topla buluşsa dahi panik olacaklar.
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 01:16
4-1 le geçicek GS ve servet mutlaka gol atıcak.(bu arada servet oynuyo dimi)
anilton
08.Kasım.2006, 01:33
Haydi G.Saray saldırrr...
lastchaos
08.Kasım.2006, 01:57
Maçı D-SMART veriyor. İzleyemiycez yine. :mad:
aynen katılıyorum..dün show tv'de reklamlarda yarın(bugün)gs-helsinborg maçı naklen yayın yapacaklardı..sonra fikrini değiştirdiler..:icon_evil:
Emurafu
08.Kasım.2006, 02:51
İLKONBİR BELLİ OLDU....
Aykut
Sabri
Servet
Song
Volkan
Hasan
Lincoln
Linderoth
Baris
Nonda
Hakan
--------Aykut---------------
-Sabri--Song---Servet---Volkan-
---------Linderoth---------------
--Hasan---------------Barış-------
-----------Lincoln-------------
------Hakan--------Nonda--
Maçın yorumcusu:Mustafa Turgun:):D
Güzel bir ilkonbir...Sanırım sabri sag bekte..Barışda sol kanatta en ilginç krar bu......Aferim Kalli:):)
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 02:55
Kadro GüzeL.Bu kadroyLa işi bitirir Galatasaray.LincoLn'un NasıL oynacağınıda Merak ediyorum Doğrusu Yine büyük iş düşecek bakaLım neler yapıcak...
uAsamet91
08.Kasım.2006, 02:59
güzel bi kadroyla çıkıyoruz
Fernando Gago
08.Kasım.2006, 03:01
Arda neden yok ?
sananes
08.Kasım.2006, 03:03
galatasaray rahat kazanır
El Comandante
08.Kasım.2006, 03:06
Bence Hasan solda,Baris sagda oynayacak ;)
Iyi bir kadro da Arda olabilirdi...
deniz.91
08.Kasım.2006, 03:08
maçı radyodan dinleme imkanımız varmı hangi radyolar veriyor?
Korktuğumuz başımıza gelmedi. :) Kadro çok iyi. Hırslı, istekli ve kazanmaktan başka bişey düşünmeyen bir düzen içinde oynarsak bu maçı çok rahat alırız. Galatasaray'ımıza başarılar. ;;)
Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 03:12
Oh be sonunda Lincoln var iyi kadro alır maçı Galatasaray birde izleyebilsek tam süper olacak...
Maç başladı hadi bakalım... :)
El Comandante
08.Kasım.2006, 03:20
Maci radyodan dinleyebilme imkanimiz var mi ? Ya da yabanci kanallardan falan ?
sananes
08.Kasım.2006, 03:22
bu d smart ne kadar sinir bozucu bisey ya avrupa maclarını bile izleyemiyoruz
Radyodan dinleyebilirsin. www.yayinonline.com (http://www.yayinonline.com) 'a gir. Ben Radyo Spor'dan dinliyorum. ;;)
fenerbahce_1907
08.Kasım.2006, 03:22
maçı radyodan dinleme imkanımız varmı hangi radyolar veriyor?
Maçı dinlemek için Tıkla (http://www.yayinonline.com/asx/radyoplayer.asp?a=49055596761656858049298845666807 05184775639928906248991071&sk=2&rd=bestfm&lp=2blank)
Anladığım kadarıyla, Helsinborg baya bir defansif oynuyor. Çünkü her atağımızda kalabalık defansa takılıyoruz. Onlar ileri çıktıklarında ise Larrson yanlız kalıyor ve atak şansı bitiyor. Muhtemelen ilk yarıyı berabere, eğer olursa kontradan 1 golle kapatıp, 2.yarıya hücum ederek devam etmek istiyorlar. 2.bir ihtimal ise maçı tamamen beraberliğe kilitleyip, tam maç defansif oynamak...
Bu erken dakikalarda gelecek 1 gol, onların planlarını acayip bir şekilde bozar. Bozulursa, arkasıda gelir ve rahat kazanırız.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 03:28
AsLnda Maçı izLemenin yoLu var ama yazsam yasak oLabiLir.ben şuanda İzLiyorum D-Smart oLmadan.
fenerbahce_1907
08.Kasım.2006, 03:29
Helsinborg tehlikeli geldi çizgi üzerinden Sabri çıkardı.
sananes
08.Kasım.2006, 03:29
helsingborg bekledigim gibi kapanıyo hakan sukurun oynaması bu yüzden avantaj hava toplarını alır falan yanında kim oynuyo ümitse bence daha basarılı olunur
RaSenGan
08.Kasım.2006, 03:31
Nonda ve Hakan.
Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 03:32
AsLnda Maçı izLemenin yoLu var ama yazsam yasak oLabiLir.ben şuanda İzLiyorum D-Smart oLmadan.
Yasak kardeş:)
Ataklarımız üst üste geliyor. Fakat bitiremiyoruz bir türlü. İlk yarı mutlaka gol bulmalıyız...
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 03:39
Galatasaray saldırıyor.Sabri-Hasan SAğda iyi anLaşıyorLar.
Roberto Baggio
08.Kasım.2006, 03:40
İlk yarı bitmeden atmalıyız golü...
Ah Nonda ah :mad: Umarım bu pozisyonu aramayız.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 03:48
Larson attı defansın arkasına iyi sarktı ve goL :(
fenerbahce_1907
Yedik malesef golü Larsson.
Aykan19o3
Henrik Larsson 0-1 :(:(:(:(
batuhanry
0-1 larson
Yine savunma hatası. :mad: Larsson 0-1.
Ve hemen ardından Nonda yine kaçırdı. Yok böyle bişey ya. :mad:
Aşk-ı Şehir
Larsson attı :(
uAmurat91
08.Kasım.2006, 03:49
Yazıklar olsun böyle bir takıma..
batuhanry
08.Kasım.2006, 03:49
Bitirici forvet şart:mad: Yeter be..!
BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 03:51
Larsson'a dikkat etmezsen böyle olur:(Neyse daha erken.2-1 bizim bu maç...
Fernando Gago
Şokkkkkkkkk
Aşk-ı Şehir
Yahu adamlar akın akın geliyo :(
Hakan Şükür - ofsayt.
Maçın başından beri bu kaçıncı ofsayt ya. ultra-defansif oynayan takımdan golü yedik. Şimdi rahat rahat savunma yapıyorlar. İstedikleri beraberlikti ama şimdi öndeler. Şu ofsayt taktiğini bozmamız lazım öncelikle. Bunuda onların yarı sahasında kısa paslarla oynayarak yapabiliriz. Hep ileriye uzun toplar atarsak işlerini kolaylaştırmış oluruz.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 03:52
AdamLar Bir goL daha atarsa iLki gibi şaşmam.
sananes
08.Kasım.2006, 03:52
necati gibi bi forveti göndermekl hataydı gelde arama simdi onu
Aykan19o3
08.Kasım.2006, 03:53
Galatasaray'ın forvetleri nedense Avrupa'da çok kaçırıyor.
fenerbahce_1907
08.Kasım.2006, 03:54
2-0 Sabri sow sürüyor.
Fernando Gago
2-0 olmuş ......
uAmurat91
Çok güzel, 2 yaptık.
0-2 :mad: :mad: :mad: :mad:
BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 03:55
Yok artık daha neler!Sion maçından bile beter ya:mad:
GebzeLi1907
2-0 demiştim
Aykan19o3
Ne denebilir ki?
0-2. (Servet K.K)
canavar20
08.Kasım.2006, 03:56
İnanmıyorum şok oldum. :( İzlemiyorum ancak şok oldum. :mad:
Aşk-ı Şehir
Bu kadar kötü oyun beklemiyordum. Sabri kendi ipini çekti :mad:
deniz.91
gerçekten çok yazık helsingborge 2-0 yeniliyoz
Galatasaray tamamen üstün oynuyor. Ama defans öyle bi kötü ki resmen gelin gol atın diye yalvarıyorlar. 2 pozisyon 2 gol.
Bu arada elle oynamadan sonra 2.penaltı itirazımız var (Barış yerde kaldı)
Aykan19o3
08.Kasım.2006, 03:57
41' Barış yerde kaldı bu arada ancak İngiliz hakem devam ettirdi. Penaltı bekledik.
deniz.91
08.Kasım.2006, 03:57
bu takımmı uefa kupasını isteyen!...
3'ü de yiyorduk, yuh artık ya. :mad: Helsinborg'u da yenemiyorsak çıkmayalım zaten. 2.Yarı acilen, kökten taktik değişikliğine gidilmeli...
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 03:58
Ceza alanı dışındaydı o pozisyon ama LinconL etkiLi vuruş yapabiLirdi ordan
Aykan19o3
43'http://canli.sporx.com/live2/20071108_gs_helsinborgss/images/substs.gifArda oyuna giriyor Sabri oyundan alındı. 42' İnanılmaz bir gol daha kaçırdı Helsingborg. 3. gole çok yaklaştılar. Aman dikkat çocuklar.
barahir
Neler oluyor yahu böyle
fenerbahce_1907
Gooool Nonda 2-1
Roberto Baggio
08.Kasım.2006, 03:59
Tebrikler Kalli efendi sen takımın en formda en müthiş oynayan ismini Uğur Uçar'ı takımdan şak diye kesersen olacağı bu bu da hediyen.......
Arda Turan oyuna girdi...
GebzeLi1907
Arda Giriyor sabri cıkıyor.
anilton
Eve yeni geldim...
Pc'yi şimdi açtım.Siteye girdim.G.Saray kaç tane atmış bakayım dedim,şok oldum...
uAmurat91
Nondaaaa !
Aşk-ı Şehir
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool :):):):) Nonda Nonda
Aykan19o3
Gool Nonda 1-2.
Sonunda 2-1'e getirdik. Bravo Nonda. O kaçırdığı golleri de atsaydı keşke ama sağlık olsun. ;;) Arda'nın girişi hemen farkını gösterdi.
Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 04:00
Arda Giriyor sabri cıkıyor.
Belkide maçın döndüğü an :p
anilton
Arda girdi ve golü attırdı.2-1 Nonda...
Haydi bastır G.Saray...
SaRPeR1903
Berabere biter..
Roberto Baggio
Ohhh Nonda Ohh bu iyi oldu şimdi bu maç bizimdir arda da oyunda........
uAmurat91
08.Kasım.2006, 04:01
Umarım gol yemeden birşeyler yaparız 2.yarıda. Allah yardımcımız olsun..
GebzeLi1907
heLaL oLsun arda ya girdi ve skora etki etti acıtgı orta çok güzeLdi
fenerbahce_1907
İlk yarı 2-1 bitti.
batuhanry
08.Kasım.2006, 04:02
Noooonda 1-2
2.Yarıya, bambaşka bir şekilde çıkmalıyız. Kesinlikle defans göbeğinde bir değişiklik yapmamız lazım. Acayip zaaflar var orada. Maçta yediğimiz 2 golün 2'side defansif hatadan kaynaklanıyordu. Eğer UEFA'da bir üst tura çıkmak istiyorsak, bu maçı kesinlikle kazanmalıyız !!
Eray Dengiz
08.Kasım.2006, 04:07
4-2 biter...
El Comandante
08.Kasım.2006, 04:11
Bu maci mutlaka kazanmaliyiz,mutlaka !
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 04:11
GaLatasaray'ın Kazanması için Lincoln'un de oynaması Lazım İlk yarıda hiç oynamadı..
uAsamet91
08.Kasım.2006, 04:15
Allah yardimcimiz olsun
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 04:17
gs kazanicak inş. güvenim sonsuz
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 04:19
İkinci yarı başLadı devam ediyor bakaLım
Aykan19o3
08.Kasım.2006, 04:21
2. Yarı Başladı.
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 04:22
hadi Allah yardımcıları olsun
.
.
.
Aykan19o3
08.Kasım.2006, 04:25
52' Hakan Şükür çok tutuk bugün
anilton
08.Kasım.2006, 04:28
Dikkatli yüklenmesi lazım G.Saray'ın.Çok tehlikeli çıkıyor Helsingborg...
IcedEarth
Bu futbolla yensek bile nereye kadar yani. Bakın bunu yazarken bile gol kaçırdık. Feldkamp futbolu unutmuş bence. Çok gereksiz goller yiyoruz. İyi oynayan Uğur bir anda kesilirse böyle kalırız.
deniz.91
hakanın çıkıp ümit karanı almalı feldkamp nonda çok kaçırıyor bu pozisyonları çok arayabiliri galatasaray
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 04:30
Nonda pozisyona giriyor atamıyor.HeLsing hızLı çıkarsa tehlikeLi oLur Gs acık bırakıyor arka aLanda cunku
Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 04:33
Kaleci coştu:( Akın akın geliyoruz. Atarız gol atarız.
IcedEarth
08.Kasım.2006, 04:33
Arda kaçırdı :mad:
fenerbahce_1907
08.Kasım.2006, 04:34
Kaleci delirdi.
Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 04:35
Böyle kaleci olmaz yahu :mad:
deniz.91
ne kaleciymiş be helsingborgun kalecisi
Aykan19o3
63'http://canli.sporx.com/live2/20071108_gs_helsinborgss/images/yells.gifSong'a kart çıktı. 62' Karşı karşıya yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı temsilcimiz.
Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 04:36
Bu arada Austuria Wien öne geçti Bordeaux karşısında...
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 04:36
KaLeci çok ii gercekten
Karan girdi Şükür Çıktı
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 04:37
atacaz inşallahh
Fernando Gago
08.Kasım.2006, 04:38
Karan atar 1 tane ...
anilton
08.Kasım.2006, 04:39
Haydi Ü.Karan...
deniz.91
08.Kasım.2006, 04:39
austria wiende öne geçti gs kesin alması lazım
batuhanry
08.Kasım.2006, 04:40
Son 25 dkka nereye alıorz?!
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 04:40
hakem çok kötü yaa bune
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hadddi yaa ümit
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 04:41
Karan kacırdı oLcak gibi değiL atardı bunu..
anilton
08.Kasım.2006, 04:41
Ah Ümit...
Nasıl kaçırdın?...
inorax
08.Kasım.2006, 04:42
Son 25 dkka nereye alıorz?!
25 Dakikada tarih yazılır arkadaşım.Son 5 dk. mı sanki öyle olsada 5 dkda ne goller atılıyor
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 04:43
Gs bastırıyor atacak gibi Şu dkLarda goL geLse gaLibeyet geLebilir ama hergecen süre aLehimize işLiyor..
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 04:44
ahh be servet
GebzeLi1907
Servet'te kaçırdı
deniz.91
çok pozisyon kaçıyor gs yav böyle gitmezzzz
anilton
Lincoln yoklara oynuyor...
Haydi Lincoln haydi...
IcedEarth
08.Kasım.2006, 04:47
3-1 oldu. Maç ta bitti :mad:
fenerbahce_1907
3-1:mad:..
batuhanry
1-3 noldu ya işte
Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 04:48
olmaz olmaz olmaz yenmez bu gol :mad::mad:
Larsson'un ölüsü yetti bize. Cimbom Avrupa defterini kapatıyor gibi
:(:mad:
deniz.91
yoh bea helsingborge 3-1 yenilen takıma ne denilebilirki
Fıratcan Alçınkaya
Yazık oldu bu kadar şey beklenen bir takım 2maçta 0 puan daha var bitime ama gitti maç...
sonOsmanLI
ahhhh bee anderson attı yaaa
RaSenGan
Herkese tek tek Yazıklar Olsun.!
uAsamet91
08.Kasım.2006, 04:49
Gecmis olsun ne denilebilirki..
GebzeLi1907
3 oLdu hadi geçmiş oLsun servet cok koLay caLım yiyior.
anilton
Bu maç böyle biterse G.Saray'ın gruptan çıkması çok zor...
sonOsmanLI
tamam bu amç bitti yav
Fernando Gago
08.Kasım.2006, 04:50
İlginç bir skor
IcedEarth
Böyle oynayacaksak zaten elenelim bu gruptan. Üst tura çıkıp da rezil olmaktan iyidir bu gruptan çıkamamak. Feldkamp'ın acil istifa etmesi ya da jovulması gerekiyor. Böyle oyuncu seçimi olmaz. :mad:
batuhanry
Böylelikle elenmiş olduk.Bravo gs bravo
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 04:51
maçtan önce gs 4-1 kazanır dedim ama 4-1 kaybedicez heralde :(
GebzeLi1907
Gs bitik arkdaşLar geçmiş oLsun üst tura çıksa iş yapamaz. Çıkmasın daha iyi HeLsingborg'a kendi evinde bu haLLere düşüosan söyLenecek söz yok...
Aykan19o3
Yuh Be Bu Gs gruptanda çıkamaz böyle giderse. :@
Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 04:52
Takım kaleci kaleci diye bağırıyor adeta :mad:
sonOsmanLI
sinirler gerildi tabi gs de
IcedEarth
Lincoln vurdu. Top dışarıda. Gol olsa ne olacak ki sanki
deniz.91
08.Kasım.2006, 04:53
çok büüyk hayal kırkılığı ne umutlarla lige başlayan takım ne hallere düştü
sonOsmanLI
son 10' imkansız artık beraberlik
RaSenGan
Çek 0'ı bitir kapat Avrupa defterini.
anilton
08.Kasım.2006, 04:54
Ah Lincoln ah,nerelerdesin...
Galatasaray çok kötü oynuyor üzücü bir durum avrupa da
Aşk-ı Şehir
08.Kasım.2006, 04:54
son 10' imkansız artık beraberlik
imkansız değil ama zor ;;)
fm_monster
08.Kasım.2006, 04:55
bu maci kaybetmeyiz
Aykan19o3
Dakika 83 oldu haydi 2 gol imkansız değil.
Fernando Gago
Lincoln kayıplarda Beşiktaş maçındaki kadro dışı kalmasından sonra yok kayıp
GebzeLi1907
Bitmiş Gs arkdaşLar Cidden yazık bu takıma Kendi evimizde yeniLdiğğimiz takıma bak
deniz.91
08.Kasım.2006, 04:56
feldkamp artık bitmiş zaten o yaştaki adamdan ne beklenebilir keşke gerets kalsaydı sanki geretse lincolnu linderthu nondayı aldılarda başarısız oldu takımın başına capello gibi biri gelmeli
Fıratcan Alçınkaya
5.Torba takımına yenilmek kendi sahanızda gerçekten kara bulutlar dolaşıyor Galatasaray'ın üzerinde...
eXcitinG
Kötü skor.Bu hafta Avrupada kötü bir hafta geçirdik deniLebiLinir.Tabi geneL oLarak.Çok büyük ve süpriz sonuçLar aLdık.
sonOsmanLI
hadi bee azdaha giriyodu
Aykan19o3
08.Kasım.2006, 04:57
Son 5 dakika ümitler tükendi. :(
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 04:59
ne varsa arda da var yahu
Aykan19o3
86' Helsingborg yine geliyor ama bu sefer savunmamız yerinde. 85' Tehlikeli çıkıyor konuk takım. Dahl vurdu dışarı attı. 84' Taraftar da artık desteği bıraktı.
deniz.91
Lincoln kayıplarda Beşiktaş maçındaki kadro dışı kalmasından sonra yok kayıp
katılıyorum feldkamp artistlik yapacağım diye lincolnu takıma küstürdü
taraftar ufaktan tepki koyuyor..
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:01
hakem de şerefsiz ya.ağzımı bozdum pardon ama hakem kötü
deniz.91
bu maçın özetini nerden izleyebiliriz maç bitince hangi kanal gösteriyor
GebzeLi1907
taraftar 3. goLe kadar çok ii destekLedi ama bir yere kadar bu takımın bu haLLere düşmesini hazmedemez kimse
Aykan19o3
Yav sen Helsinborg'tan çok daha üstünsün ve 1-3'den sonra hala atak yiyorsun ve kendi sahanda oynuyorsun. Çok yazık valla. :(
VahdeTrabzon
08.Kasım.2006, 05:02
yapma be galatasaray:(
IcedEarth
08.Kasım.2006, 05:02
86' Helsingborg yine geliyor ama bu sefer savunmamız yerinde. 85' Tehlikeli çıkıyor konuk takım. Dahl vurdu dışarı attı. 84' Taraftar da artık desteği bıraktı.
Şu dakikada yanlış duymuyorsam Gerçekleri Tarih Yazar marşımızı söylüyorlar.
RaSenGan
08.Kasım.2006, 05:03
Gol :)
VahdeTrabzon
3-2 hadi gs
Aykan19o3
Şu dakikada yanlış duymuyorsam Gerçekleri Tarih Yazar marşımızı söylüyorlar.
GooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLL 2-3
IcedEarth
Nonda 3-2. Gol oldu da ne oldu sanki :mad:
sonOsmanLI
goooooool nondaaaaa
deniz.91
08.Kasım.2006, 05:04
90+1 3-2 oldu spiker hala gol diye uzatıyor sanki ne değişecek
uAsamet91
2 oldu cok gec
sananes
3-2 oldu yine nonda
sonOsmanLI
hadi bi sondakka golü daha
Aykan19o3
92' Sağ kanattan yine Arda ortaladı Nonda kafayı vurdu skor 3-2 oldu.
sonOsmanLI
hadi beee 3-3 oluyodu bee
batuhanry
08.Kasım.2006, 05:05
Yok artık çok şey istiyorsunuz..Maç bitti bile ;) Elveda gruplara Galatasaray
Arkadaşlar maçı izliyemiyorum.Galatasaray çok mu kötü oynuyor?
Aykan19o3
Hadi ya 1 gol sadece.
sonOsmanLI
hadi bi mucize olsun da 3-3 olsun yavvv
Rodrigo Tello
08.Kasım.2006, 05:06
Yazık oldu :(
VahdeTrabzon
hadi bee .........
fenerbahce_1907
Bitti maç 3-2.:mad:
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 05:07
Geçmiş oLsun :mad:
IcedEarth
Feldkamp artık bıraksın, UEFA gitti bari lig kalsın bizde.
inorax
Batuhanry maç başından beri yaptığın yorumlar nedeniyle şahsen seni kınıyorum.
VahdeTrabzon
bitti :(...
sonOsmanLI
bitti herkese geçmiş olsun
RaSenGan
Bravo herkese bravo.Aynen devam.
Aykan19o3
08.Kasım.2006, 05:08
Puff Bu kötü oldu işte :(
SaRPeR1903
Bu sene Avrupa'da vasat Gs.
uAsamet91
Ne diyelim saglik olsun...Grupdan cikmaz zor ama imkansiz degil
Yazık oldu gerçekten.Ben farklı bir galibiyet bekliyordum.
Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 05:09
Gruplardan çıkması zora girdi Galatasaray'ın mutlak kazanması lazımdı...
Yazık oldu.
Galatasaray bu galatasaray..
denizli , çaykur , gençler değil!
sonOsmanLI
artık son 2 maçı kazanıp gruptan çıkmaya bakacak gs
bumu ya final oynayacak takımm!!!
anilton
Olmaz böyle G.Saray.Kendi evinde Helsingborg'a nasıl yenilirsin.Gruptan çıkmak hayal oldu.Kalli yanlış futbolcu seçimlerine devam ediyor.Arda ve Ü.Karan yedek...
deniz.91
geçmiş olsun bu takımmı 2000 ruhu döndü diyen ne ruhu bu tuz ruhumu yazık gerçekten üzüldüm.Nerde o hagiler bülentler arifler....
IcedEarth
08.Kasım.2006, 05:10
geçmiş olsun bu takımmı 2000 ruhu döndü diyen ne ruhu bu tuz ruhumu yazık gerçekten üzüldüm.Nerde o hagiler bülentler arifler....
Gözünü seveyim sus. Sinirliyiz zaten karıştırma ortalığı.
RaSenGan
08.Kasım.2006, 05:11
3.oluruz grupta.
sonOsmanLI
yazık oldu walla yaa gitti 3 puan
batuhanry
Batuhanry maç başından beri yaptığın yorumlar nedeniyle şahsen seni kınıyorum.
Ben alıştım Avrupa'da bu skorlara.Sende alış bence;) 2000 ruhu falan hikaye artık;) Luce'nin Gerets'in kıymetini bilemedik biz..
İşin üzüldüğüm noktası bu forumda yapılan transferlerle UEFA kupasına kesin gözüyle bakılıyordu şimdi bakıyorumda gruptan çıkmak zor.
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:12
ama inanıyorum gs formuna kavuşcak ve bu gruptan çıkacak inş.
10 yıldır hocalık yapmayan feldkamp'a bırakılırsa takım sonuç böle olur. inşallah son 2 maçı alırız biraz zor görünsede...
IcedEarth
08.Kasım.2006, 05:13
Bu kadro benim elimin altında olsa daha başarılı olurdu. Feldkamp kullanmayı bilmiyor.
Fernando Gago
08.Kasım.2006, 05:13
Geçen sene Fenerbahçe 4 puan aldı çıktı gruptan Galatasarayda çıkabilir
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 05:14
Lincoln de vasat.KaLLi bitirdi onuda bravo.
deniz.91
08.Kasım.2006, 05:14
Gözünü seveyim sus. Sinirliyiz zaten karıştırma ortalığı.
kardeşim bende çok üzüldüm ne diyebilirimki amacım ortalığı karıştırmak değil gerçekleri söylemek gerçeklerde bu ne yazık ki
gerrrard
08.Kasım.2006, 05:15
Beklediğim gibi sonucu tahmin etmiştim.
Zaten hakemin ingiliz olduğunu duyunca olay bitti.
Larsson gol atınca bi durduk dedik ne oluyor sonra Omotoyossi'de atınca olayın farkına vardık. Hakan'ı maçta hiç görmedim,isimini duymadım.Hayalet gibi dolaştı sahada. Bir hayalet çıktı öbür hayalet Ümit girdi. Oda çok kötüydü bugün.
Kısacası Uefa hayallllll
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:15
kalli de bi işe yaramadı desenize
Fernando Gago
08.Kasım.2006, 05:16
Tek suçlu Feldkamp değil ki
Memedov
3.oluruz grupta.
İşimiz oluruza felan kaldı yani yazık çok yazık. Bu takımı Galatasaray evinde yenemiyor ise bir sorun vardır. Oyuncular birbirleri ile küs gibiler nasıl iştir anlamadım aralarında bir soğukluk var..
Galatasaray'ı bu gruptan LİDER çıkar diye düşünüyordum ama yanılmışım. Artık kalan maçlarını MUHAKKAK kazanıp gruptan çıkmaya bakmalı, iş zora girdi ama biz zoru severiz.;)
M.Scofield
beşiktaşın yenilgisi kadar rezil bi sonuç gruptan çıksak bile nereye kadar
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:17
Zaten hakemin ingiliz olduğunu duyunca olay bitti.
gerçekten de hakem kötüydü maçta
IcedEarth
kardeşim bende çok üzüldüm ne diyebilirimki amacım ortalığı karıştırmak değil gerçekleri söylemek gerçeklerde bu ne yazık ki
Abicim o zaman gerçekleri daha uygun dille söylesen. Zaten çok fena sinirliyim, sen de üzülmüşsündür mutlaka tabii ki.
RaSenGan
Suçlu Kalli malli değil.10 tane pozisyon bul atama sonra suçlu Kalli.Adam gibi vurda gol olsun.Kalli'ye Malli'ye suç atma.Çık sahaya görevini yap.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 05:18
hakem makem bahane arkdaşlar gaLatasaray'ın evire çevire yenmesi lazımdı yapamadı.Ligdede düşüş bekLiyor Gs yi
El Comandante
08.Kasım.2006, 05:18
Yaziklar olsun diyorum,son maclarda futbol oynamiyoruz.
Ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin Herr Feldkamp !
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:19
ligde inş. düşer de avrupada inş. yükselir :D (ters orantı misali)
Roberto Baggio
08.Kasım.2006, 05:19
Kalli bu takıma antreman yaptırmıyor galiba evet evet bence böyle son 2 maçtan 6 puan çıkmaz ise ki zor güle güle avrupa....
artık hakan şükürde iyice bitmiş futbolu bırakması lazım. ruh gibi dolaştı sahada.. gerçi karan'ında ondan farkı yoktu.
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:22
beşiktaş macıyla üzüldük derken fenerbahçe nin galibiyetiyle moraller yerine geldi ama bu mağlubiyet yine moralleri bozdu. nerde lan benim rakım
M.Scofield
08.Kasım.2006, 05:22
artık hakan şükürde iyice bitmiş futbolu bırakması lazım. ruh gibi dolaştı sahada.. gerçi karan'ında ondan farkı yoktu.
arda'ya indirdiği top çok güzeldi boş pozizyonda onu atsa 2-2 olacaktı hakan çokta kötü değildi
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 05:23
FutboLcuLarın Fiziki güçLeri Sıfır.Hakan Ünsal'ın 6pasda söyLedikleri geLiyor akLıma..
IcedEarth
08.Kasım.2006, 05:23
Tasını tarağını toplayıp gitmesi gerekenler:
Feldkamp - Futbolcu seçimlerini hiç bilmiyor.
Sabri - Çalışkan malışkan dinlemem. Bi maçta bir olumlu hareketi olmaz mı adamın ya.
Hasan Şaş - Bu agresiflikle çok başımızı yakar. En iyisi gitmesi.
Ümit Karan - Kötü oyuna devam Ümit Efendi. Nereye kadar bakalım.
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 05:24
golleri nonda attı buna ne dionuz
sananes
Geçen sene Fenerbahçe 4 puan aldı çıktı gruptan Galatasarayda çıkabilir
gecen sene fenerin gurubu cok karısık oldugu için bence 4 puanla cıkabildi beraberlikle puan kaybı cok yaptı takımlar burda bordeux goturur helsinborg zaten simdiden 4 yaptı puanı insallah a.wien bugun kazanamaz yoksa oda 3 puanla baslamıs oluyo iyice zora giriyo gruptan cıkmak
Roberto Baggio
Hakan Ünsal'ın dedikleri kelimesi kelimesine doğru...
IcedEarth
Atsın bakalım. Onları afedersiniz ama ben de atarım.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 05:25
o zaman yönetim müdahale etsin hakan ünsaL'ın dedikLeri dogruysa böyLe işmi oLur ?
nonda o golleri atmış olabilir ama bordeaux maçında yaktı bizi..
M.Scofield
08.Kasım.2006, 05:26
ne diyor hakan ünsal
gerrrard
08.Kasım.2006, 05:26
gerçekten de hakem kötüydü maçta
Yenilgiyi hakemin üstüne atmak istemiyorum ama 2 penaltımız verilmedi bu bir gerçek.