View Full Version : Sağlam istifa etti...
Knightmare
06.Kasım.2006, 19:47
UEFA Şampiyonlar Liginde Liverpool deplasmanında alınan 8-0'lık tarihi skor Ertuğrul Sağlam'ın istifasına yol açtı. Genç teknik adam bu tip bir skor sonrasında artık futboldan zaten bahsedemeyeceğini herkesten de özür dilediğini sözlerine ekledi. Ertuğrul Sağlam'ın ardından Sinan Engin'de ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.
Yıldırım Demirören’in Liverpool yenilgisinin ardından, 12 Kasım Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Başkan’ın yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yapacağı kaydedildi.
Bu sezon üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle koltuğu sallanan Rafael Benitez, dün gecenin kuşkusuz en mutlu ismiydi. Beşiktaş karşısında alınan farklı zaferle birlikte rahat bir nefes alan Benitez, “Bugün Liverpool’da herkes işini iyi yaptı ancak üç puandan fazla bir şey kazanmadık. Beşiktaş bizim kafamızı karıştırdı, İstanbul’da çok iyilerdi, bugün ise çok kötü... Ertuğrul Sağlam’ın yerinde olmak istemezdim” diye konuştu.
(kaynak: fanatik)
futbol724.com adlı siteden alıntıdır
BlackEagle19o3
06.Kasım.2006, 19:50
İstifa etmek bişey değiştirmez.Daha da kötü oluruz.Sağlam kalsın Demirören gitsin!
sananes
06.Kasım.2006, 20:01
geçmis olsun bence demirörenin gitmesi gerekirdi saglamın degil
travis1903
06.Kasım.2006, 20:05
umarım dogru bir haberdir,bu istifa haberi
ertugrul saglam gibi birini demiroren ve sinan engin gibileri ile aynı çatı altından gormek açıkçası beni üzüyor,ben aslında sinan engin geldikten sonra istifa etmesini dilerdim ama olmadı
neyse geç olsun güç olmasın
zaten demiroreninde gitmesi yakındır
:0:
besiktas1903
06.Kasım.2006, 20:10
saglama cok yazik oldu. kayseride ne guzel baslamisti kariyerine iyi de gidiyordu. belki saglaminda hatalari olabir ama bu hatalar yonetimden kaynaklanen hatalardir..
ertugrul saglamin yerine yonetim istifa etmeli hemde hemen!
Bandidas
06.Kasım.2006, 20:14
Yazık, oldu Ertuğrul Hocaya. Bence ilk başta Demirören ve Engin'in gitmesi lazım...
Fıratcan Alçınkaya
06.Kasım.2006, 22:08
Üzüldüm çözüm E.Sağlam'ım istifası değil Yöneticilerin istifa etmesi sonuçta teknik direktör sahaya çıkıp oynayacak değil ya... Kaç tane menajer geldi gitti sonuç hep aynı Demirören v ekipi istifa etmeli...
ChAoS
06.Kasım.2006, 22:16
Sonuçta akşamki rezillikte ertuğrul'unda payı vardı . İstifası isabet olmuş .
Tabi yönetim'inde bir an önce istifa etmesi lazım bu sezon herşey bitti zaten.
eXcitinG
06.Kasım.2006, 22:18
Çok mutLu oLdum.1 gitti kaLdı 2.Hadi bakaLım değişim başLamış oLsun.Ama şöyLe bir durum var ErtuğruL sağLam gidip te diğerLeri haLa kaLırsa bu sefer yazık oLur.
Fernando Gago
06.Kasım.2006, 22:20
Ertuğrul Sağlam bu takıma hiç bir şey vermedi isabetli olmuş
eXcitinG
06.Kasım.2006, 22:24
Lucescu geLsin.VaLLa öyLe bişey oLsa gidicem havaaLanında eLini öpücem Luce`nin
Aşk-ı Şehir
06.Kasım.2006, 22:29
Bence istifa etmedi ettirilidi. Yönetim kendilerini arka plana atmak için öne yem olarak attı Ertuğrul Hoca'yı...
eXcitinG
06.Kasım.2006, 22:31
Bence istifa etmedi ettirilidi. Yönetim kendilerini arka plana atmak için öne yem olarak attı Ertuğrul Hoca'yı...
OnLarda gidicek.Ne sanıyorLar kendiLerini.Bu taraftar bunu yutacakmı sanıyorLar.
BlackEagle19o3
06.Kasım.2006, 22:37
Keşke Lucescu gelse:(:)
anilton
06.Kasım.2006, 22:37
Ertuğrul Sağlam istifa falan etmedi...
İnadına Ertuğrul Sağlam...
Bu maç 3-0 bitseydi kimse böyle şeyleri konuşmayacaktı.Ha 3-0 ha 8-0.Sonuçta 3 puandan başka bişey kaybetmedik.Ben Beşiktaş'ın Uefa'ya gideceğine inanıyorum.Ligde de bütün derbileri deplasmanda oynayarak bitirdik.Rakiplerimize oranla fikstür avantajına sahip olduğumuza inanıyorum.Yani bir mağlubiyet dünyanın sonu değil...
Flawless Victory
06.Kasım.2006, 22:38
Vah Beşiktaş vah! Beşiktaş'a Allah rahmet eylesin.
eXcitinG
06.Kasım.2006, 22:51
ErtuğruL sağLam hedefLerine gidebiLeceği bir kLüp oLan Kayserispor dan ayrıLamaycaktı asLında hiç.Tam istekLirine de yanıt veren istediğini yapabiLmeye başLamışken Kayseride Beşiktaş gibi gönLünde ki takıma geLerek büyük hata yaptı.Tarafatar ve yönetimde asLında hep kafasında soru işareti oLmasına rağmen Takımın oyuncuLarından eskiden beğenisini kazanmış bu adama hep ıLımLı yakLaştıLar.İçinden birisi oLduğu için.OLumsuzLukLar akıLLara geLdikçe hep oLsun ErtuğruL hoca yapar eder deniLdi.Ama artık pembe gözLükLer çıktı.OLmuyor işte.Hepimiz yanıLdık.Zaten bu takımın başına geLdiğinden herkes başarıLı oLacaktır değiL umarım başarıLı oLur demesi zaten herşeyi açıkLıyordu.Hepimiz yanıLdık.Keşke eski takımından hiç ayrıLmasaydı Şimdi Sivas ın yerinde Kayseri de oLabiLirdi.ErtuğruL hocanın istekLerini,düşünceLerini gerçekLeştireceği bir kLüp değiLdi Beşiktaş ve bu masaLda kısa sürdü işte.
Gerçi kesin istifa etmiş mi o da beLLi değiL hani.
Flawless Victory
06.Kasım.2006, 23:02
Ya şimdi şöyle düşünün arkadaşlar. Savunmada Diatta ve İbrahim Toraman oynuyor, solda Üzülmez, sağda Serdar var. Hadi Serdar Kurtuluş'u bir kenara koyalım. Diğer 3 oyuncudan 2'si değil mi milli takımı batıran. Özellikle İbrahim Toraman. Diatta bence İbrahim Toraman'dan daha iyi. Siz forvetle savunmacıyı 1 e 1 bırakın sonra diyin ki Diatta kötü. Öyle şey olur mu ya.. İlk golde Diatta'nın mı hatası var Crouch'a sanki pas veren, kimse artık, onun mu? Beşiktaş'ın kadrosu zaten çok yetersiz. Yeni teknik adam çözüm değil. Kadronuz yetersizken Ricardinho'yu oynatmıyorsanız da bu hatadır ama öyle büyük bir hata değil. Her maç olan birşey değil. Fakat şunu da belirteyim bu Delgado beş para etmez. Bir an önce satmalıdır Beşiktaş.
LaigLeNoiR
06.Kasım.2006, 23:06
Yazıklar olsun.
Bu takım ve bu hoca değilmiydi başarılı olan ? Başarılı gittiği iddaa edilen ? Derbilerde üstün olmasına karşın hakem hatalarıyla yenildiğini söyleyenler sizler değil miydiniz ? Bir maç yenildi takım fark yedi diye ne bu tepki öfke anlamıyorum ?
Ayrıca hiç bir Beşiktaşlıyada yakıştıramıyorum.Her türlü mutluluğu hep beraber yaşıyoruz ama mutsuz bir durum olunca hemen 1 kişiyi suçluyoruz.Kovuyoruz.Bıraktırıyoruz.Bırakıyoruz.
Ben kesinlikle Ertuğrul Sağlam'ın arkasındayım.İstifa etmesini istemiyorum.
Biz 1 maç ile Beşiktaşlı olmadıkki 1 maçtan sonra Beşiktaşı bırakalım.Bunu da dipnot olarak söylemek istiyorum.
Saygılarımla / Murat Özdemir
GodfatheR
06.Kasım.2006, 23:24
ben pek inanmadım fanatik'e inanılmaz
travis1903
06.Kasım.2006, 23:31
anlasılan istifa falan yok,keşke etseymiş
ertugrul hoca nasıl bu turden insanlarla aynı ortamda bulunuyor anlamıyorum
git gide kafamdakı ertugrul saglam imajı değişmeye başladı...
:0:
GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 23:31
Her sene bir hoca gidiyor yönetim kendini akLıyor böyLece böyLe gittiği sürece oLumLu yönde hiç aşama kaydedemez Bjk
Ralph
07.Kasım.2006, 00:23
Kesin birşey yok ki daha...
Emurafu
07.Kasım.2006, 00:28
Lucescu daha gelirmi..Adam bu sene iyi takım kurdurdu..Gec kalındı..Saglam istifa ettigini şimdi ögrendim valla......Yapılan transferler hep yanlış...2 ay stoper aradılar gittiler diattayı aldılar..Sammy Hypya gibi adamı yaslı diye istemediler...
Bakıyorum ajansslara böyle haber yok sanırım yalan...
CeSC FaBReGaS
07.Kasım.2006, 00:37
Bencede buj haber yalandır.Doğru olsa bile yazık olur.İnşallah doğru değilidr.
FeYYaz1989
07.Kasım.2006, 00:41
Ertuğrul Sağlam'ı insan olarak severim ama şu sezonda Beşiktaş'a hafif geleceği belliydi.Yine de böyle bir maçtan sonra gitmesini istemem...
Umarım görevine devam eder...
goosfraba
07.Kasım.2006, 00:45
Türk hocalar genellikle bu durumlarda çok duygusal davranırlar, hemen istifaya başvururlar. Niye böyle birşey yapıyorsun ki? :) Bu takımı sen kurdun sonuna kadar sen arkasında kalacaksın. Unutmayalım, o 8 golü futbolcular değil, hakan değil, yönetim ve teknik kadro yedi.
uAmurat91
07.Kasım.2006, 00:48
Bence bu kadar çabukl pes etmemeli, herşeye rağmen bu takımın başında (yönetime inat) olduğunu göstermelidir..
BeeTLeJuiCe
07.Kasım.2006, 00:57
Daha kesin bişi yok galiba.
Bence en azından sezon sonuna kadar durmalı Ertuğrul Sağlam yapmak istediklerini henüz yapamadığı kanısındayım,Ertuğrul Hocanın bu maç dışında bir başarısızlığı olduğunu da sanmıyorum. Ondan önce gitmesi gereken Sinan Engin, Demirören ve saz arkadaşları.
Roberto Baggio
07.Kasım.2006, 02:16
Böyle bir haber yok ki güzel sallamışlar...
GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 02:18
Yav Bu haberde yaLansa Fanatiğede yuh ki ne yuh.İstifa etmemiş adama İstifa etti diye haber mi yapıLır yahu
Universal
07.Kasım.2006, 02:21
Yerinde omayı kimse istemez...
DeNiZ_1903
07.Kasım.2006, 02:26
Keşke Lucescu gelse:(:)
Keşkeeeee ....
GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 02:28
Lucescu'da geLse bu yönetim oLdugu sürece başarı,istikrar yakalaması çok zor Beşiktaş'ın
Rodrigo Tello
07.Kasım.2006, 02:33
Medyamıza helal olsun rezillik :@ Ne istifası istifa falan yok !
Ertugrul Saglam'a güveniyoruz..
anilton
07.Kasım.2006, 02:35
Lucescu'da geLse bu yönetim oLdugu sürece başarı,istikrar yakalaması çok zor Beşiktaş'ın
Gerçekten artık yönetimin bırakma vakti geldi.4 senedir bu takıma T.direktör olarak Rıza Çalımbay geldi,Del Bosque geldi,Tigana geldi bişey değişmedi.Futbolcu olarak Kleberson'lar,Ailton'lar,Carew'ler,Ricardinho'lar geldi bir şey değişmedi.Bir de yönetim değişsin bakalım ne olacak...
Universal
07.Kasım.2006, 04:14
Sağlam'ı takımda tutmuşlar. Büyük bir hata, gitmek isteyeni engellyirosun artık adam tavrını koymuş ben gitmek istiyorum diye sen zorla tutuyorsun istemeden başarı olmaz. Ama Beşiktaş öncelikle gereksiz olan oyuncularını göndermeli.
besiktas.org'da da Sağlam Bıraktı diye başlık açılmıştı ama, son durum nedir haberlere göre?
deniz.91
07.Kasım.2006, 04:35
Ertuğrul sağlama sorsalar kayserispora geri dönermisin diye heralde dünyaları verirdi dönmek için çok yazık etti kendine
Fietra 10
07.Kasım.2006, 04:47
Ertuğrul sağlama sorsalar kayserispora geri dönermisin diye heralde dünyaları verirdi dönmek için çok yazık etti kendine
Bazı yerlere gelebilmek için Beşiktaş gibi takımları yönetip, risk almak gerek..
GebzeLi1907
07.Kasım.2006, 05:51
Riskinde aLınacağı bi zamanı var bence E.SağLam için daha erkendi ama ben kalmasından yanayım giderse dahada kötü oLur Beşiktaş için
Rodrigo Tello
07.Kasım.2006, 05:54
Ertugrul Saglam'a şahsen ben sonuna kadar güveniyorum.Adamı medyamız sagolsun cok yıpratıyor.Saglam bunları haketmiyor.Arkadaşlar kaybettigimiz sadece 3 puan digerleri görsel olarak önemli degil.Roma gibi takımda Manchester'a 7-1 yenildi geçen sene.Noldu yani dünyanın sonumu ? Bu kötü günlerde taraftar olarak başarıya kenetlenmemiz gerek.Ertugrul hocamız daha cok genç onu yıpratmamamız gerek.Tigana Del Bosque geldide naptı.Saglam hocamız kadar başarı yakalayabildilermi ?Hayır ,dünyaca ünlü Coach olarak onlarda yapamadı.Bu takımdan ayrılcak kişiler varsa Yönetimdir.
Ben inanıyorumki Sivas macıyla birlikte çıkışa gecicez.Daha hiçbirşey kaybetmiş degiliz.Ligde liderle aramızda hakemlerin canımızı cok yakmasına ragmen 4 puan fark var önemli degil kapanır.Biz Beşiktaş taraftarları olarak takımımızın her zaman kötü günlerinde yanındaydık.Şimdide öyle olcagına eminim.Şampiyonlar ligindede şansımız devam ediyor.Hiç birşey bitmiş degil..
Fıratcan Alçınkaya
07.Kasım.2006, 06:35
Kayserispor da olmak bir döngü bence... E.Sağlam kalsa veya dönse yine aynı şeyler olcak Tolunay Kafkas'dan fazlasını yapcağını sanmıyorum kadro iyi ligin kaliteli takımlarından Kayserispor ama heycan fazla yok ligde en fazla 4. vs...
Beşiktaş gibi üst düzey bir takıma gelip muhteşem bir taraftarın önünde menajerlik yapması bambaşka birşey geri çevrilmesi zor bir teklif...Şampiyonlar Liginde takımın başında olabilmek gibi..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ertuğrul Sağlam bence kötü değil Yönetim kötü Del Bosque,Tigana,Rıza Çalımbay hepside Demirören Yönetiminde geldi sonuç aynı hüsran futbolculara m$ verildi boşuna çöpe gitti paralar... Beşiktaş gibi büyük bir takımın formasını giymemesi gereken isimleri alan yönetimdir... Ne yapsın E.Sağlam elinde 11'de olan dan iyisi veya hazırı yokki Liverpool maçında hem oyuncuların yetersizliğini teknik direktöre yıkmamak lazım bence suçlu aranıyosa v istifa etmesi gerekiyosa bu Ertuğrul Sağlam değil Yönetim olmadılıdır v sonra bu formayı haketmeyen oyunculara yol verilmelidir...
Aykan19o3
07.Kasım.2006, 06:44
İlk olarak yönetim değişmeli ve birkaç futbolcu dışında kadroda kökten bir değişiklik yapılmalı. Daha sonra Ertuğrul Sağlam ile yeni yönetim birlik olursa süper olur.
SaRPeR1903
07.Kasım.2006, 06:51
Bu bir onur meselesidir her ne kadar şu an bu haberin düzmece olduğu anlaşılsada istifa etmesi isabet olur..
nart_susruko
07.Kasım.2006, 10:43
şu forumda kolpada olsa "Canaydın istifa etti" diye başlık görebilecek miyim acaba.. :roll:
eXcitinG
07.Kasım.2006, 16:06
BöyLe bir durum söz konusu oLmadığından; hem kapanır hemde GMA`ya gider.