Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Sağlam istifa etti...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Default Sağlam istifa etti...

UEFA Şampiyonlar Liginde Liverpool deplasmanında alınan 8-0'lık tarihi skor Ertuğrul Sağlam'ın istifasına yol açtı. Genç teknik adam bu tip bir skor sonrasında artık futboldan zaten bahsedemeyeceğini herkesten de özür dilediğini sözlerine ekledi. Ertuğrul Sağlam'ın ardından Sinan Engin'de ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Yıldırım Demirören’in Liverpool yenilgisinin ardından, 12 Kasım Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Başkan’ın yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yapacağı kaydedildi.

Bu sezon üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle koltuğu sallanan Rafael Benitez, dün gecenin kuşkusuz en mutlu ismiydi. Beşiktaş karşısında alınan farklı zaferle birlikte rahat bir nefes alan Benitez, “Bugün Liverpool’da herkes işini iyi yaptı ancak üç puandan fazla bir şey kazanmadık. Beşiktaş bizim kafamızı karıştırdı, İstanbul’da çok iyilerdi, bugün ise çok kötü... Ertuğrul Sağlam’ın yerinde olmak istemezdim” diye konuştu.

(kaynak: fanatik)

futbol724.com adlı siteden alıntıdır
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İstifa etmek bişey değiştirmez.Daha da kötü oluruz.Sağlam kalsın Demirören gitsin!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

geçmis olsun bence demirörenin gitmesi gerekirdi saglamın degil

umarım dogru bir haberdir,bu istifa haberi
    ertugrul saglam gibi birini demiroren ve sinan engin gibileri ile aynı çatı altından gormek açıkçası beni üzüyor,ben aslında sinan engin geldikten sonra istifa etmesini dilerdim ama olmadı
    neyse geç olsun güç olmasın

zaten demiroreninde gitmesi yakındır

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

saglama cok yazik oldu. kayseride ne guzel baslamisti kariyerine iyi de gidiyordu. belki saglaminda hatalari olabir ama bu hatalar yonetimden kaynaklanen hatalardir..

ertugrul saglamin yerine yonetim istifa etmeli hemde hemen!

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Yazık, oldu Ertuğrul Hocaya. Bence ilk başta Demirören ve Engin'in gitmesi lazım...

Üzüldüm çözüm E.Sağlam'ım istifası değil Yöneticilerin istifa etmesi sonuçta teknik direktör sahaya çıkıp oynayacak değil ya... Kaç tane menajer geldi gitti sonuç hep aynı Demirören v ekipi istifa etmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Sonuçta akşamki rezillikte ertuğrul'unda payı vardı . İstifası isabet olmuş .

Tabi yönetim'inde bir an önce istifa etmesi lazım bu sezon herşey bitti zaten.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok mutLu oLdum.1 gitti kaLdı 2.Hadi bakaLım değişim başLamış oLsun.Ama şöyLe bir durum var ErtuğruL sağLam gidip te diğerLeri haLa kaLırsa bu sefer yazık oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ertuğrul Sağlam bu takıma hiç bir şey vermedi isabetli olmuş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lucescu geLsin.VaLLa öyLe bişey oLsa gidicem havaaLanında eLini öpücem Luce`nin

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence istifa etmedi ettirilidi. Yönetim kendilerini arka plana atmak için öne yem olarak attı Ertuğrul Hoca'yı...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Bence istifa etmedi ettirilidi. Yönetim kendilerini arka plana atmak için öne yem olarak attı Ertuğrul Hoca'yı...
    OnLarda gidicek.Ne sanıyorLar kendiLerini.Bu taraftar bunu yutacakmı sanıyorLar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Keşke Lucescu gelse

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ertuğrul Sağlam istifa falan etmedi...

İnadına Ertuğrul Sağlam...

Bu maç 3-0 bitseydi kimse böyle şeyleri konuşmayacaktı.Ha 3-0 ha 8-0.Sonuçta 3 puandan başka bişey kaybetmedik.Ben Beşiktaş'ın Uefa'ya gideceğine inanıyorum.Ligde de bütün derbileri deplasmanda oynayarak bitirdik.Rakiplerimize oranla fikstür avantajına sahip olduğumuza inanıyorum.Yani bir mağlubiyet dünyanın sonu değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Vah Beşiktaş vah! Beşiktaş'a Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ErtuğruL sağLam hedefLerine gidebiLeceği bir kLüp oLan Kayserispor dan ayrıLamaycaktı asLında hiç.Tam istekLirine de yanıt veren istediğini yapabiLmeye başLamışken Kayseride Beşiktaş gibi gönLünde ki takıma geLerek büyük hata yaptı.Tarafatar ve yönetimde asLında hep kafasında soru işareti oLmasına rağmen Takımın oyuncuLarından eskiden beğenisini kazanmış bu adama hep ıLımLı yakLaştıLar.İçinden birisi oLduğu için.OLumsuzLukLar akıLLara geLdikçe hep oLsun ErtuğruL hoca yapar eder deniLdi.Ama artık pembe gözLükLer çıktı.OLmuyor işte.Hepimiz yanıLdık.Zaten bu takımın başına geLdiğinden herkes başarıLı oLacaktır değiL umarım başarıLı oLur demesi zaten herşeyi açıkLıyordu.Hepimiz yanıLdık.Keşke eski takımından hiç ayrıLmasaydı Şimdi Sivas ın yerinde Kayseri de oLabiLirdi.ErtuğruL hocanın istekLerini,düşünceLerini gerçekLeştireceği bir kLüp değiLdi Beşiktaş ve bu masaLda kısa sürdü işte.

Gerçi kesin istifa etmiş mi o da beLLi değiL hani.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya şimdi şöyle düşünün arkadaşlar. Savunmada Diatta ve İbrahim Toraman oynuyor, solda Üzülmez, sağda Serdar var. Hadi Serdar Kurtuluş'u bir kenara koyalım. Diğer 3 oyuncudan 2'si değil mi milli takımı batıran. Özellikle İbrahim Toraman. Diatta bence İbrahim Toraman'dan daha iyi. Siz forvetle savunmacıyı 1 e 1 bırakın sonra diyin ki Diatta kötü. Öyle şey olur mu ya.. İlk golde Diatta'nın mı hatası var Crouch'a sanki pas veren, kimse artık, onun mu? Beşiktaş'ın kadrosu zaten çok yetersiz. Yeni teknik adam çözüm değil. Kadronuz yetersizken Ricardinho'yu oynatmıyorsanız da bu hatadır ama öyle büyük bir hata değil. Her maç olan birşey değil. Fakat şunu da belirteyim bu Delgado beş para etmez. Bir an önce satmalıdır Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yazıklar olsun.

Bu takım ve bu hoca değilmiydi başarılı olan ? Başarılı gittiği iddaa edilen ? Derbilerde üstün olmasına karşın hakem hatalarıyla yenildiğini söyleyenler sizler değil miydiniz ? Bir maç yenildi takım fark yedi diye ne bu tepki öfke anlamıyorum ?

Ayrıca hiç bir Beşiktaşlıyada yakıştıramıyorum.Her türlü mutluluğu hep beraber yaşıyoruz ama mutsuz bir durum olunca hemen 1 kişiyi suçluyoruz.Kovuyoruz.Bıraktırıyoruz.Bırakıyoruz.

Ben kesinlikle Ertuğrul Sağlam'ın arkasındayım.İstifa etmesini istemiyorum.

Biz 1 maç ile Beşiktaşlı olmadıkki 1 maçtan sonra Beşiktaşı bırakalım.Bunu da dipnot olarak söylemek istiyorum.

Saygılarımla / Murat Özdemir

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

ben pek inanmadım fanatik'e inanılmaz

anlasılan istifa falan yok,keşke etseymiş
    ertugrul hoca nasıl bu turden insanlarla aynı ortamda bulunuyor anlamıyorum
    git gide kafamdakı ertugrul saglam imajı değişmeye başladı...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Her sene bir hoca gidiyor yönetim kendini akLıyor böyLece böyLe gittiği sürece oLumLu yönde hiç aşama kaydedemez Bjk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin birşey yok ki daha...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lucescu daha gelirmi..Adam bu sene iyi takım kurdurdu..Gec kalındı..Saglam istifa ettigini şimdi ögrendim valla......Yapılan transferler hep yanlış...2 ay stoper aradılar gittiler diattayı aldılar..Sammy Hypya gibi adamı yaslı diye istemediler...

Bakıyorum ajansslara böyle haber yok sanırım yalan...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bencede buj haber yalandır.Doğru olsa bile yazık olur.İnşallah doğru değilidr.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ertuğrul Sağlam'ı insan olarak severim ama şu sezonda Beşiktaş'a hafif geleceği belliydi.Yine de böyle bir maçtan sonra gitmesini istemem...
    Umarım görevine devam eder...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Türk hocalar genellikle bu durumlarda çok duygusal davranırlar, hemen istifaya başvururlar. Niye böyle birşey yapıyorsun ki? Bu takımı sen kurdun sonuna kadar sen arkasında kalacaksın. Unutmayalım, o 8 golü futbolcular değil, hakan değil, yönetim ve teknik kadro yedi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bence bu kadar çabukl pes etmemeli, herşeye rağmen bu takımın başında (yönetime inat) olduğunu göstermelidir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha kesin bişi yok galiba.
    Bence en azından sezon sonuna kadar durmalı Ertuğrul Sağlam yapmak istediklerini henüz yapamadığı kanısındayım,Ertuğrul Hocanın bu maç dışında bir başarısızlığı olduğunu da sanmıyorum. Ondan önce gitmesi gereken Sinan Engin, Demirören ve saz arkadaşları.

Böyle bir haber yok ki güzel sallamışlar...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri