View Full Version : Liverpool 8-0´lık Tarihi Maçın t-shirt´lerini Satışa Sundu
Koray Düşova
07.Kasım.2006, 22:05
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/20266/liverpool-80lik-tarihi-macin-tshirtlerini-satisa-sundu.htm
RaSenGan
07.Kasım.2006, 22:07
Tarih kolay yazılmıyor.Herşeyini yaparlar artık.Atkı,şapka falan.
eXcitinG
07.Kasım.2006, 22:14
İyice madara oLuyor.Her geçen yıL,her geçen sezon daha da madara oLunacağız bu iz siLinmez artık.
Fernando Gago
07.Kasım.2006, 22:27
Şampiyonlar Liginde 8 atmak pek rastlanır bir durum değil normal
a.arıcı-11
07.Kasım.2006, 22:46
kadıköy ve avni aker panteri diye t-shirt yaptırırken iyiydi şimdi bu içlerine oturmuştur ya bu arada ingilteredeki türkler sokağa çıkamz olmuş biri görünce hemen 8 işareti yapyomuş
LaigLeNoiR
07.Kasım.2006, 23:37
Abdullah laflarına dikkat et biraz !!!
uAmurat91
07.Kasım.2006, 23:39
kadıköy ve avni aker panteri diye t-shirt yaptırırken iyiydi şimdi bu içlerine oturmuştur ya bu arada ingilteredeki türkler sokağa çıkamz olmuş biri görünce hemen 8 işareti yapyomuş
Dikkat !
Bence bu harekete hiç kimse karşı çıkamaz, adamlar haklarıyla sağladı tüm bunları..
El Barto
07.Kasım.2006, 23:39
Hariçten gazel okuma yazdıklarına dikkat et abdullaharici92.
BlackEagle19o3
07.Kasım.2006, 23:40
Abdullaharici92!.
İletin bile herşeyi belli ediyor.
T-Shirt yaptırmaları normal.Biz olsak biz de yaptırırdık.Kendilerini ayıplamıyorum.
CeNTeR_TR
07.Kasım.2006, 23:56
Biraz dikkat et istersen zaten imzan herşeyi anlatıyor...Ne sana nede başka birisine yakışmaz bu tür laflar..Bu aynı Ülke üstünde yaşayan ve ülke için arenaya çıkıp yenilen bir takım için yapılmış bir yorumdur..Söz konusu Avrupa olduğu zaman Ve müsabakaya çıkan Takım Bir TÜRK takımı ise Ne Fenerbahçemiz Ne Beşiktaşımız Ne Galatasarayımız hiç fark etmez o yüzden bu imzan her takım için geçerlidir ve bu düşüncelerinde...Bak ne demişssin Türkler dışarı çıkınca 8 işareti yapılıyor..Beşiktaşlılar değil Türkler ;;)
uAmurat91
08.Kasım.2006, 00:19
Biraz dikkat et istersen zaten imzan herşeyi anlatıyor...Ne sana nede başka birisine yakışmaz bu tür laflar..Bu aynı Ülke üstünde yaşayan ve ülke için arenaya çıkıp yenilen bir takım için yapılmış bir yorumdur..Söz konusu Avrupa olduğu zaman Ve müsabakaya çıkan Takım Bir TÜRK takımı ise Ne Fenerbahçemiz Ne Beşiktaşımız Ne Galatasarayımız hiç fark etmez o yüzden bu imzan her takım için geçerlidir ve bu düşüncelerinde...Bak ne demişssin Türkler dışarı çıkınca 8 işareti yapılıyor..Beşiktaşlılar değil Türkler ;;)
Bak sen ? :D
CeNTeR_TR
08.Kasım.2006, 00:20
Bak sen ? :D
Buyur Muratcım Neye bakacan ??
FeYYaz1989
08.Kasım.2006, 00:29
Söyleyecek bir şey yok,ligde alınan 8-0'lık bir galibiyet bile önemliyken,Şampiyonlar Ligi tarihine bu şekilde geçtikleri için Liverpool bunu değerlendirmek istemiş..Tabi yönetim biraz maddiyat düşünmüş,cinlik yapmış;taraftarın da ilgi göstereceğini bildiği için...
Aynı şeyleri biz de yapmıştık,1. Türkiye Süper Kupasından sonra ya da Kadıköy'de ki 3-4'lük maçtan sonra falan,bunlar artık futbol da olan şeyler..
Burada makara yapan arkadaşlara da bir şey söylemeye hakkım yok,onlar da herhalde böyle bir şey olsun istememişlerdir..Bende başka bir takımımızın başına böyle bir şey gelse üzülürdüm ama dalgamı da geçerdim yani,onlara da bir şey söylemek istemiyorum ama yine de bu tür laflar BJK taraftarını sinirlendirmez. Biz güler geçeriz,bu takım ne günler gördü,artık dibe vurduğumuz için umrumda değil..Fakat dibe vurulmadan en yükseğe çıkamazsın.Şimdi tekrar yükselme zamanı..
Birde T-shirt güzel olmuş,söylemesem edemezdim..:icon_wink:
Ralph
08.Kasım.2006, 01:40
Söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum.Öyle utanç içindeyim ki.
the_imam912
08.Kasım.2006, 02:19
T-shirt tasarım açısından evet güzel.Bence yapmakta haklılar.Bjk 8 atsaydı Bjk 'de yapardı.Objektif bakmak gerek.
eXcitinG
08.Kasım.2006, 23:45
Konu dışında ki gereksiz mesajLarın hepsi siLindi.Ya konu iLe iLgiLi mesajLar atın yada gidin başka yerden yazın o zaman..