1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Liverpool 8-0´lık Tarihi Maçın t-shirt´lerini Satışa Sundu

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Default Liverpool 8-0´lık Tarihi Maçın t-shirt´lerini Satışa Sundu

Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tarih kolay yazılmıyor.Herşeyini yaparlar artık.Atkı,şapka falan.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyice madara oLuyor.Her geçen yıL,her geçen sezon daha da madara oLunacağız bu iz siLinmez artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Liginde 8 atmak pek rastlanır bir durum değil normal

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

kadıköy ve avni aker panteri diye t-shirt yaptırırken iyiydi şimdi bu içlerine oturmuştur ya bu arada ingilteredeki türkler sokağa çıkamz olmuş biri görünce hemen 8 işareti yapyomuş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Abdullah laflarına dikkat et biraz !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    kadıköy ve avni aker panteri diye t-shirt yaptırırken iyiydi şimdi bu içlerine oturmuştur ya bu arada ingilteredeki türkler sokağa çıkamz olmuş biri görünce hemen 8 işareti yapyomuş
    Dikkat !

Bence bu harekete hiç kimse karşı çıkamaz, adamlar haklarıyla sağladı tüm bunları..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hariçten gazel okuma yazdıklarına dikkat et abdullaharici92.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Abdullaharici92!.
    İletin bile herşeyi belli ediyor.

T-Shirt yaptırmaları normal.Biz olsak biz de yaptırırdık.Kendilerini ayıplamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Thumbs down

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post

Biraz dikkat et istersen zaten imzan herşeyi anlatıyor...Ne sana nede başka birisine yakışmaz bu tür laflar..Bu aynı Ülke üstünde yaşayan ve ülke için arenaya çıkıp yenilen bir takım için yapılmış bir yorumdur..Söz konusu Avrupa olduğu zaman Ve müsabakaya çıkan Takım Bir TÜRK takımı ise Ne Fenerbahçemiz Ne Beşiktaşımız Ne Galatasarayımız hiç fark etmez o yüzden bu imzan her takım için geçerlidir ve bu düşüncelerinde...Bak ne demişssin Türkler dışarı çıkınca 8 işareti yapılıyor..Beşiktaşlılar değil Türkler
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Biraz dikkat et istersen zaten imzan herşeyi anlatıyor...Ne sana nede başka birisine yakışmaz bu tür laflar..Bu aynı Ülke üstünde yaşayan ve ülke için arenaya çıkıp yenilen bir takım için yapılmış bir yorumdur..Söz konusu Avrupa olduğu zaman Ve müsabakaya çıkan Takım Bir TÜRK takımı ise Ne Fenerbahçemiz Ne Beşiktaşımız Ne Galatasarayımız hiç fark etmez o yüzden bu imzan her takım için geçerlidir ve bu düşüncelerinde...Bak ne demişssin Türkler dışarı çıkınca 8 işareti yapılıyor..Beşiktaşlılar değil Türkler
    Bak sen ?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Bak sen ?

Buyur Muratcım Neye bakacan ??
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Söyleyecek bir şey yok,ligde alınan 8-0'lık bir galibiyet bile önemliyken,Şampiyonlar Ligi tarihine bu şekilde geçtikleri için Liverpool bunu değerlendirmek istemiş..Tabi yönetim biraz maddiyat düşünmüş,cinlik yapmış;taraftarın da ilgi göstereceğini bildiği için...
    Aynı şeyleri biz de yapmıştık,1. Türkiye Süper Kupasından sonra ya da Kadıköy'de ki 3-4'lük maçtan sonra falan,bunlar artık futbol da olan şeyler..
    Burada makara yapan arkadaşlara da bir şey söylemeye hakkım yok,onlar da herhalde böyle bir şey olsun istememişlerdir..Bende başka bir takımımızın başına böyle bir şey gelse üzülürdüm ama dalgamı da geçerdim yani,onlara da bir şey söylemek istemiyorum ama yine de bu tür laflar BJK taraftarını sinirlendirmez. Biz güler geçeriz,bu takım ne günler gördü,artık dibe vurduğumuz için umrumda değil..Fakat dibe vurulmadan en yükseğe çıkamazsın.Şimdi tekrar yükselme zamanı..
    Birde T-shirt güzel olmuş,söylemesem edemezdim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum.Öyle utanç içindeyim ki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

T-shirt tasarım açısından evet güzel.Bence yapmakta haklılar.Bjk 8 atsaydı Bjk 'de yapardı.Objektif bakmak gerek.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konu dışında ki gereksiz mesajLarın hepsi siLindi.Ya konu iLe iLgiLi mesajLar atın yada gidin başka yerden yazın o zaman..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri