View Full Version : Norveç-Türkiye | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu
CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 05:37
Bosnayıda Yenip Anlımızın Akıylan Bu gruptan Çıkacağız
barahir
büyük ihtimalle gruptan çıkıyoruz arkadaşlar..Bosnalılar da sanırım bizim gitmemizi istiyolarmış. Bu işimizi daha da kolaylaştırır
Varonil
Herkes yüreğiyle oynadı,hepsi birer kahraman..
Tebrikler Milli Takımımıza,artık az kaldı Euro 2oo8'e.
Knightmare
17.Kasım.2006, 05:38
2002 yılındaki dünya 3.lüğümüzden beri hiçbir maçta bu kadar duygulanmamıştım (milli maçlarda...). Bravo Türkiye'm! benide ağlattınız ya helal olsun size :)
RaSenGan
17.Kasım.2006, 05:39
Yunanistan son maçını kiminle yapıyor ? Belki lider çıkarız :)
perpetua
17.Kasım.2006, 05:39
Ufak bir analiz yapayim...
Volkan Demirel: Guven verdi. Tek hatasi belki de yenilen golde yeterince erken ileriye cikip aciyi kapatmamasiydi.
Ibrahim Kas: Sakatlandigi icin pek ortalikta yoktu. Saniyorum Fatih Terim defansif ozellikleri Gokhan'dan daha fazla olan Ibrahim'i tercih etmesinin nedeni Norvec'in ozellikle Pedersen ve Riise ile bizim sag kanadimizdan gelecek olmasiydi.
Gokhan Gonul: Oyuna girdikten sonra top sag kanadimiza tasindigi her zaman agizimi yuregime getirdi. Kesinlikle pozisyon almayi ve markaj yapmayi bilmiyor ve devamli adam kaciriyor. Kacirdigi adamlar diger defans oyuncularini zor durumda birakiyor. Hizi ve cevikligi ile bazi pozisyonlarda bu eksigini kapatiyor ama bence Gokhan simdilik sadece ve sadece bizden zayif rakiplerle oynadigimiz zaman tercih edilmesi gereken bir oyuncu. Nihat'in attigi golde bostaki Nihat'i iyi gordu ve pasi aktardi.
Emre Asik: Her topa rakip forvetlerden once ayak koyan oyuncu idi. Cok konsantre idi ve gozlemledigim herhangi bir hata yapmadi. Bence macin yildiziydi.
Servet Cetin: Hava hakimiyeti, mucadeleciligi ve konsantrasyonu iyiydi. Ozellikle one gectikten sonra Carew'in temiz kafa vuramamasini saglayarak onemli katki yapti.
Hakan Balta: Bu macta, Galatasaray'da goremedigimiz kadar soguk kanli idi. Ayaginda top oldugu zaman etrafina bakip bos adami bulmayi eksik etmedi. Sol tarafimizi iyi kapatti.
Mehmet Aurelio: Geride oldugumuz dakikalarda Emre ile beraber iyi paslasti ve geriden oyun kurdu. Her ne kadar fiziksel acidan Norvec'e karsi zayif kalsa da, ozellikle one gectikten sonra iyi onsezileri sayesinde bir cok topu kapmayi ve defansi rahatlatmayi basardi. Bir bakima bildigimiz gibiydi.
Hamit Altintop: Atakta cok etkili degildi ama ozellikle son dakikalarda fizigini de kullanarak kaptigi ve ileriye tasidigi toplar defansi rahatlatti. Ne cok iyi oynadi, ne de cok kotu.
Emre Belozoglu: Geriye dustukten sonra takimin yonetimini ele aldi ve guzel de bir gol atti. Orta sahada cok gereksiz bir top kaybi az daha attigi golun etkisini tabela'dan siliyordu. Bir oyun kurucunun hem ne yapmasi gerektigini, hem de ne yapmamasi gerektigini bir macta gosterdi. Attigi gol harikulade idi.
Arda Turan: Mac boyunca top ezip durdu. Her ne kadar one gectikten ve skoru korudugumuz dakikalarda topu ezmesi zaman gecirme acisindan yararli olsa da mac boyunca etkisizdi.
Tuncay Sanli: Bence oyuna belki biraz daha erken girebilirdi. Ozellikle Norvec'in oyuna forvet alip risk aldigi dakikalarda hizi ile etkili olabilirdi. Kisa sure oynadigi icin diyecek fazla sey yok.
Nihat Kahveci: Mucadeleci idi ama attigi gol disinda pek ortalikta yoktu. Semih'e kafa ile bir kac top indirmeye calisti ama ikilinin sahada pek anlasamadigi belliydi. Ozellikle skor lehimize oldugu dakikalarda ayaginda cok daha fazla top tutmasini ve zaman gecirmesini beklerdim.
Semih Senturk: Bildigimiz Semih'di. Rakip defansi rahatsiz etti, rahatlikla top cikartmalarini onlemeye calisti. Bence Semih'in skor lehimizdeyken son 20 dakika oyuna girmesi ve o sirada caliskanligini gostermesi dogru olurdu cunku Semih'in caliskanligini kaldirabilecek kondisyona sahip oldugunu dusunmuyorum.
Yusuf Simsek: Top ayaginda oldugunda zamandan calmanin profesoru. Denizli'de yaptiklarini Milli takim icin de yapti bu aksam. Belki Milli takim'da fazla bir gelecegi yok (yas nedeniyle) ama bu mac icin cok dogru bir oyuncu idi. Hem oyun stili, hem oyuna girdigi dakika, hem de yerine girdigi kisi acisindan.
Fatih Terim: Cok iyi bir futbol sergilemesek de sahaya surdugu kadro bence Semih disinda olumlu idi. Tuncay'i 10-15 dakika daha erken oyuna sokabilirdi bence. Her ne kadar kazanacak kalitede bir futbol oynamasak da, Norvec bizden daha da etkisizdi. Norvec'in bir anlik markaj hatasi olmasa ve Nihat guzel bir vurusla golu atmasa bence cok zor gol bulurduk.
Markus Merk: Bence bir penaltimizi atladi ilk yarida. Carew'in Volkan ile karsi karsiya kaldigi pozisyonda Emre Asik'in Carew'i cektigini suzebilse kirmizi kart bile cikartabilirdi. Bence hakemin kararlari genelde oldukca lehimize idi ancak hakem sayesinde kazandik demek de dogru olmaz.
Son Soz: Rakip defans ile bogusacak, kuvvetli hizli bir forvete sahip olsak bence sahip oldugumuz orta saha ile cok guzel bir futbol ortaya koyariz. Bu nedenle ben ozellikle Mehmet Yildiz'in arkasinda Aurelio, Emre, Arda, Hamit ve Nihat orta sahasi ile oynandigini gormek isterim. Bosna macinda da umarim sansimiz yagver gider.
LaigLeNoiR
17.Kasım.2006, 05:41
Maçı izlemedim.
Yenmişiz , tebrikler.
Kesinlikle yenileceğimizi düşünüyordum.
PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 05:43
Beyler bırrakalım bu ıyı su ıyı tartışmasını... Hepsi aslan giibi oynadı... Şükürler olsun kazandık. Hepsi de yuregini ortaya koydu... Hepsi de hırs küpüydü... Mactan sonra röportajlarda Arda aglıyordu, nihat aglıyordu , Hepsi bu vatanın evlatları hepsi abimiz, kardesleriimz... Basta İmparator Fatih Terim ve sonra oynayan oynamayan tüm oyunculardan Allah razı olsun...
Bu saatten sonra kaybetmek bize yakışmaz... Hep ileri hep ileri...
TÜRKE DURMAK YARASMAZ !!!!!!!
uAsamet91
17.Kasım.2006, 05:44
Maçın adamı ARDA TURAN seçilmiş..UEFA tarafından
barahir
17.Kasım.2006, 05:45
bence emre olmalıydı..
RaSenGan
17.Kasım.2006, 05:46
Maçın adamı ARDA TURAN seçilmiş..UEFA tarafından
En kötü bence Arda'ydı.Emre olmalıydı.
Fernando Gago
Maçın adamı Emre olmalıydı
Aurelioyu kimse apzına almıyor :D adam 1-0ken 2.golü oynadı belkimaç orada biterdi :D bizim için çok büyük bir kazanç Aurelio
C h A o S
Maçın adamı Arda değildi.Nasıl seçmiş uefa Arda'yı :p
Aykan19o3
17.Kasım.2006, 05:48
Arda Nasıl Seçilir yaw?
Emre, Nihat? Bence yanlış seçim neyse tüm oyuncular yürekleriyle oynadı sonuçta.
RoNNiE91
17.Kasım.2006, 05:50
Bence Emre veya Gökhan Gönül olmalıydı maçın adamı.Arda o kadar da iyi değildi.
Bu arada tebrik ediyorum milli takımımızı.Fatih Terim gene de gitmeli.
Fıratcan Alçınkaya
Emre ydi bence maçın adamı... Norveç de gününde değildi heralde yoksa bu kadar kötü bir oyun tarzı olamaz.. Taç doldur boşalt ile 2oo8 e gitselerdi yazık olurdu...
BeeTLeJuiCe
Maçın adamı Emre Aşık olmalıydı, önemli olan yenmiş olmamız gerisi hava civa.
LaigLeNoiR
17.Kasım.2006, 05:51
Aman Aurelio canım Aurelio neler yapmış öyle...
Gago anlattığına göre galiba baya süperdi.
Brezilya Milli Takım'ı kafasını taşlara vuruyordur.Aurelio'yu nasıl kaptırdık diye.
Fernando Gago
17.Kasım.2006, 05:52
Aman Aurelio canım Aurelio neler yapmış öyle...
Gago anlattığına göre galiba baya süperdi.
Brezilya Milli Takım'ı kafasını taşlara vuruyordur.Aurelio'yu nasıl kaptırdık diye.
Evet süperdi keşke izleyebilseydin (::)
Sir FRD
17.Kasım.2006, 05:53
Emre ydi bence maçın adamı... Norveç de gününde değildi heralde yoksa bu kadar kötü bir oyun tarzı olamaz.. Taç doldur boşalt ile 2oo8 e gitselerdi yazık olurdu...
norveç'in başka bir taktiği yok zaten
riise taç atar
defanslar adam biçer
kanatlar da carew'le iversen'e yollar gol olur
norveç'in oyun düzeni
perpetua
17.Kasım.2006, 05:54
Yazima eklemeyi unutmusum. Aurelio kornerden direk kaleye giden topu cikarmasa, bu mactan galip cikmak hayal olurdu bence.
PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 06:00
Yazima eklemeyi unutmusum. Aurelio kornerden direk kaleye giden topu cikarmasa, bu mactan galip cikmak hayal olurdu bence.
+1
kesinlikle... Brezilya milli takımına ilac olurdu aurelio ... Brezilyada onun gibi kosan mucadele eden adama ihtiyac var o da bizde... helal olsun mehmete ...:tur:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milli takımımızı tebrik ediyorum, baştan sona herkesi...
aynen abi :d Rıdvan dilmen de sanırım nezleydi:) İkide birde burnunu cekiyordu :D
Norveç maçıyla kötü gidişe girmiştik ve şimdi Norveç maçı ile çıkışa geçeceğiz ve Bosna'yı da yenip gideceğiz inş...
anilton
17.Kasım.2006, 06:09
İşte bu,helal olsun çocuklar...
Servet,H.Balta,G.Gönül,E.Belözoğlu ve Nihat çok iyilerdi...
Tabi Yusuf'u top ayağına geldiğinde izlemek ayrı bir zevk...
Umarım Bosna'yı Türkiye'de bu gazla rahat yeneri...
ShevAnil
17.Kasım.2006, 06:32
Maçın Kritik Noktaları Oldu..
Mehmet'in Kale Çizgisinden Çıkarttıgı Top..
Savunmamıza Çarpıp Direge Nişan Alan Top.
Emre'nin Elle Carew'i Ittirmesini Hakem Görseydi Penaltı verebiLirdi..
Aslında Dürüst Olmak Gerekirse Maçı Biz Oynadık Tehlikeli Pozisyonları Onlar Yarattı..
Tabikide bu Benim görüşümdür.. Ama varsa Sizin Gözlemlediginiz Bizim Ciddi Bi Atagımız Paylaşırsanız Sevinirim.. TüRK MiLLi Takımı Oynadıgı Futbolla Umut weriyor..
mgokalparslan
17.Kasım.2006, 06:37
yunanistan deplasmanından beri ilk defa bu kadar iyi oynadığımız bir maç oldu.yediğimiz gol ve 2. golümüz arasındaki sürede neredeyse adamlara top oynatmadık.inşallah bosna da bir aksilik olmaz ve gruptan çıkarız.
kadro seçimine gelince bence fatih terim genel olarak belirli bir kadroyu oturtmalı.milli takımın orta sahasında bunu iyi bir şekilde sağlıyor ama defans ve forvette hiç yapamıyor.bugün gökhan gönül oyuna girdikten sonra çok iyi oynadı,oyuna girmesinden öne geçmemize kadar riise ye benim hatırladığım sadece 1 tane pozisyon verdi.hatta ikinci yarının sonlarına doğru bir ara riise hiç geçemedi sonra sağdan oynamaya başladılar.
solda ise hakan balta kademe anlayışı iyi,soğukkanlı,sağlam,fizikli biri.bence fatih terim takımın iskeletini oluşturma anlamında bu adamın üzerinde durmalıdır çünkü stoperle birlikte takımın en zayıf yeri solbek.artık i.üzülmez in de oynamayacağını düşünürsek milli takımın sol beki h.balta olmalıdır diye düşünüyorum.
stoper mevkiine gelirsek takımımızın en sıkıntılı bölgesi.ama bu maç için seçilebilecek en iyi seçimi yaptı bence terim.bence 2008 için ve genel olarak gökhan zan ve yasin çakmak ı düşünüyorum.hava toplarında diğer stoperlere göre daha iyi olan gökhan zan ve onun yanına hızlı sayılabilecek,hamleleri iyi bir yasin en iyi seçim olur.
orta sahada genel olarak sorun yok ancak arda çok güçsüz.hem fizik hem kondisyon olarak bugün yine vasattı.norveç milli takımının sağ kanadının etkisizliği bugün bunu fazla göstermedi ancak arda defansif açıdan çok zayıf ve maçlarda kayboluyor.onun yerine tuncay ı tercih edilebilir ama maç durumuna göre değişiklik gösterebilir.
forvette ise bence bu maç için m.yıldız-nihat en iyi seçim olurdu.semih sonradan girse daha etkili olurdu bence,çünkü fizikli defansların arasında kayboldu ve istediği topları alamadı.genel olaraksa nihat-tekke tercih edilebilir bu bölgede.
fatih terime gelirsek bugün gerçekten top oynadık.benim en çok yakındığım konu olan sistem eksikliği bu maçta giderilmiş gibi geldi.özellikle yediğimiz golden sonra öne geçtiğimiz zamana kadar çok iyi ve akıllı oynadık.yunanistan maçında çok iyi oynamasak şansın da yardımıyla akıllı oynayarak kazanmıştık.bence artık takım iskeleti ve genel olarak belli bir sistem üzerinde durursa fatih terim,milli takım zorlanmadan iyi yerlere gelebilir.
Fietra 10
17.Kasım.2006, 06:41
Ay Yıldızlıları can-ı gönülden kutluyorum..büyük bi başarıya imza attık..ancak bu grupta başta teknik heyet olmak üzere herkesi bizi bu maçı kazanmaya kadar getirdikleri ve ömrümden 10 yıl aldıkları için kınıyorum..Umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız...
fmsmyrna
17.Kasım.2006, 06:43
Adamların futbolla alakası yok Riise bu tür futboldan utanıyor gibiydi :D
Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 06:50
bir ara ilk yarı bitene kadar taç atıcaklar sandım :n:
Riise de ahım vahım değil aslında o kadar Liverpool iyi takım oda ayak uyduruyor.. Norveç i tek başına kurtarıcak oyuncu değil... Carew kendini yere attı penaltı için ama hakem sağolsun süper maç yönetti.. Bosna Hersek'inde her hangi bir iddası kalmadı Çarşamba kazanıp 2oo8'e kalırız... Norveç in çimlerinde yeşerdi yeniden umutlarımız...
Aşk-ı Şehir
17.Kasım.2006, 06:55
Zaten gitselerdi EURO2008'e iddaa ediyorum "0" çekeceklerdi Norveç gruplarda. Süper bir galibiyet aldık. 2.60'lık oranda süper oldu :D
RaSenGan
17.Kasım.2006, 06:58
Yusuf'un hata yaptığı son dakikada İlker Yasin şöyle demişti.
''Ofsayt ofsayt ofsayt ofsayt korner'' :D
Aşk-ı Şehir
17.Kasım.2006, 07:03
Yusuf'un hata yaptığı son dakikada İlker Yasin şöyle demişti.
''Ofsayt ofsayt ofsayt ofsayt korner'' :D
Aygün maçın yıldızıydı zaten İlker Yasin :n:
Fietra 10
17.Kasım.2006, 07:12
Aygün maçın yıldızıydı zaten İlker Yasin :n:
Maçları Rıdvan Dilmen ile beraber anlatsınlar reytingler alt üst olur:) sanki kahveden anlatıyolar :icon_biggrin: biri der ailece geliyor Norveç diğerini arkadaş zaten demiş:)
Emurafu
17.Kasım.2006, 07:15
Offfffff Bırakalım sunları ya maçı tek adammı kurtarıyor..Galibiyetimizi Kutlayalım..Maçın yıldızı TÜRKİYE OYUNCULARI !!!
Arda baya agladı..O Röportajı gören varmı....
Ardayı Ohalde Görünce Diken Diken Oldum...........
cureshot
17.Kasım.2006, 07:16
maçın sonunda ofsayt verilen pozisyonda hücuma çıkarken topu kaptıran arkadaş kimdi ya? heyecandan göremedim. kendisini tebrik ediyorum. yüreğim ağzıma geldi ya.
Fietra 10
17.Kasım.2006, 07:18
maçın sonunda ofsayt verilen pozisyonda hücuma çıkarken topu kaptıran arkadaş kimdi ya? heyecandan göremedim. kendisini tebrik ediyorum. yüreğim ağzıma geldi ya.
Yusuf'tu topu kaptıran..işte o pozisyondan sonra bir oh çektimki sorma..
Aşk-ı Şehir
17.Kasım.2006, 07:19
Maçın %60-70'ini ayakta izledim. Adeta maçı yaşadım ve çok mutluyum :D
Emurafu
17.Kasım.2006, 07:23
Ltfen bundan sonra Oyuncu Elestirip veya Övmeyelim...Maçın Yıldızı TÜRKİYE.......
Genel olarak konusalım..Galibiyeti konusalım..Zaten bazı forumlar beni delirtti.....
Takımın iskeletide artık olusuyor..Maç öncesi herkez atıp tuttu demekki ezbere konusmaya gerek yok..Herkez evinden Birseyler soyluyor ama estonyada Olanlar bu takıma inanadıklarını söylemişdi..İnanın son 3 gündür Bende inanmaya baslamısdım ve Yendik........
cureshot
17.Kasım.2006, 07:29
Takımın iskeletide artık olusuyor
İşte bunda çok haklısın. Artık, Uğur Meleke'den değilse, haftanın panoraması gibi her maça farklı bir kadroyla çıkmamak lazım. Sağda Hamit, Gökhan, Sabri üçlüsü oynamalı bence. Orta saha böyle güzel. Formda bir Yıldırayla ve Tuncayla beraber. Yine forvette Halil, Mehmet, Nihat, Semih. Defansta her şeye rağmen Servet, Zan ve Toraman. Kalede Volkan. Bunlar ne olursa olsun artık olmalı.
IcedEarth
17.Kasım.2006, 07:30
Servet gazetecilere en iyi cevabını maçta verdi.
Emurafu
17.Kasım.2006, 07:35
Bu maçı yenmemiz gelecek acısından da önemli oldu..Allah Korusun yenilse idik..Ozaman hakan şükür,İbrahim üzülmez,Tümer gibi oyuncular milli takıma cagrılmaya devam ediceklerdi..Özellikle gençlerimizin iyi oynamsı sevindirici..Formaları garanti gibi artık....Bunların arasına İlerde Nuri sahin,Serdar,Topal,Barış,Kazım,Yasin falan gelebilir..En önemlisi Sakatlık Olmasın..
Neyse Ben artık bu maçı Bıraktım Önce Yarınkı Orduspor Ardından Carsamba günkü Bosna macını düsünmeye basladım.........
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!
PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 07:52
Offfffff Bırakalım sunları ya maçı tek adammı kurtarıyor..Galibiyetimizi Kutlayalım..Maçın yıldızı TÜRKİYE OYUNCULARI !!!
Arda baya agladı..O Röportajı gören varmı....
Ardayı Ohalde Görünce Diken Diken Oldum...........
ben gördüm... Duygulanmamak elde degil... tüm futbolcular yüreklerini koydu ortaya...:tur:
Emurafu
17.Kasım.2006, 08:02
"Umarım Bosna puan alır"
Norveç Milli Takımı Teknik Direktörü Are Hareide, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiye'yi yeterince baskı altında tutamadıklarını belirterek, "İlk yarıda Türkiye'nin golü gelene dek kontrolümüz iyiydi. Yenik duruma düştükten sonra ise topun peşinden daha fazla koşmak zorunda kaldık. Oyunu rakibimiz daha iyi kontrol etti. Çok az oyun kurabildik ve Türkiye'ye yeterince baskı uygulayamadık" dedi.
Bir basın mensubunun, "Daha önce finallere gidememeniz durumunda istifa edeceğinizi söylemiştiniz" şeklindeki sözlere Hareide, "Biz, Malta'ya karşı oynayacağız ve umarım Bosna-Hersek de Türkiye'den puan alabilir" yorumunu yaptı.
Daha önce Türk bir ajandan milli takımla ilgili bilgi aldığı yönünde yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, "Kimden bilgi aldığınızı açıklayabilir misiniz?" sorusuna, Hareide "Hayır" yanıtını verirken, aldığı bilgilerin işine yarayıp yaramadığı ile ilgili olarak ise "Muhakkak" dedi.
Kaynak : DHA
ogcj_me
17.Kasım.2006, 08:13
Tanrı Terim'e kulüpçülük yapmaması gerektiğini gösterdi bu maçta (bkz. Topu ıskalayan İ.Kaşın sakatlanıp yerine iyi performans sergileyen Terim'in sevmediği kulüp olan Fenerbahçenin oyuncusu Gökhan'ı sokmak zorunda kalması)
El Comandante
17.Kasım.2006, 08:30
Tanrı Terim'e kulüpçülük yapmaması gerektiğini gösterdi bu maçta (bkz. Topu ıskalayan İ.Kaşın sakatlanıp yerine iyi performans sergileyen Terim'in sevmediği kulüp olan Fenerbahçenin oyuncusu Gökhan'ı sokmak zorunda kalması)
Yok artik burada bile böyle yapiyorsunuz !
Vallahi ben bu zihniyetin Milli takimi destekledigine inanmiyorum,yok inanmiyorum kesinlikle.Siz Milli takimi neden tutarsiniz ? Benim takimimdan sunlar gitmis,onlar gol atsinlar da Milli takim onun sayesinde kazansin,yok benim takimimdan futbolcu oynamazsa neden oynamadi hesabi.Birakin bunlari !
Aurelio`yu hangi teknik direktör oynatirdi ? Ilk defa yabanci bir futbolcu Milli takima secilmis.Fatih Terim hemen oynatti kendisini,okadar elestiri gelmesine ragmen.
Semih`i en önemli macta neden oynatti ?A Milli takimda hic oynamamis birisini cikardi en önemli macta ilk 11de sahaya sürdü !
Fatih Terim Fenerbahce düsmani olsa bunlari yaparmiydi ?
Lütfen,biraz düzgün yorumlar yapin,buraya geliyoruz neselice yorum yapmaya,sevincimizi belli etmek istiyoruz,öyle yorumlar geliyor ki sinirden cildiriyoruz.
Roberto Baggio
17.Kasım.2006, 08:33
Yine gelmiş tahrik etmeye bırak biz sevinelim galibiyetimize sen sevinme......
altiner93
17.Kasım.2006, 08:37
Neden milleti tahrik etmeye kalkıyorsun ?
Allah akıl fikir versin
ogcj_me
17.Kasım.2006, 08:41
Yok artik burada bile böyle yapiyorsunuz !
Vallahi ben bu zihniyetin Milli takimi destekledigine inanmiyorum,yok inanmiyorum kesinlikle.Siz Milli takimi neden tutarsiniz ? Benim takimimdan sunlar gitmis,onlar gol atsinlar da Milli takim onun sayesinde kazansin,yok benim takimimdan futbolcu oynamazsa neden oynamadi hesabi.Birakin bunlari !
Aurelio`yu hangi teknik direktör oynatirdi ? Ilk defa yabanci bir futbolcu Milli takima secilmis.Fatih Terim hemen oynatti kendisini,okadar elestiri gelmesine ragmen.
Semih`i en önemli macta neden oynatti ?A Milli takimda hic oynamamis birisini cikardi en önemli macta ilk 11de sahaya sürdü !
Fatih Terim Fenerbahce düsmani olsa bunlari yaparmiydi ?
Lütfen,biraz düzgün yorumlar yapin,buraya geliyoruz neselice yorum yapmaya,sevincimizi belli etmek istiyoruz,öyle yorumlar geliyor ki sinirden cildiriyoruz.
Bide Aurelio'yu oynatmasaydı ne olurdu kim bilir ...
Semihin maçı değildiki bu maç
Ben Gökhan'ın yerine İ.Kaş a çok kızdım
Kalkıp alaka olmadık anda Semih'i koyup kötü oynatmaya çalışıyor
Gerekli yerdede Gökhan'ı oynatmıyor
Mesela eskiden Fenerbahçe'nin kalesinde Rüştü varken Volkan'ı Volkan varken Rüştü yü oynatıyordu
Yine gelmiş tahrik etmeye bırak biz sevinelim galibiyetimize sen sevinme......
yine gelmişim tahrik etmeye
Roberto Baggio
17.Kasım.2006, 08:47
[QUOTE=MOLTEBregado;965983]Bide Aurelio'yu oynatmasaydı ne olurdu kim bilir ...
Mesela eskiden Fenerbahçe'nin kalesinde Rüştü varken Volkan'ı Volkan varken Rüştü yü oynatıyordu
--------
Beni bu saydıkların değil 11 aslan yürek ilgilendirir şu şöyle olsa bu böyle olsa diye diye 11 tane Fenerbahçeli oynatırsınız size kalsa ilk 11de...
altiner93
17.Kasım.2006, 08:47
yine gelmişim tahrik etmeye
Dediklerinden bir anlam çıkarmak imkansız.Fatih Terim neden böyle birşey yapmak istesinki.Fatih Terimin görevi Türkiye Milli Takımını en güzel yerlere getirmek ; senin dediğin gibi adam kayırmak değil ve adamda kayırmıyor
sonOsmanLI
17.Kasım.2006, 08:48
kardeş abartma istiyosan. iyice saçmalamaya başladın. kötü oynasın die almış semihi :D
El Comandante
17.Kasım.2006, 08:48
Ne olurdu ? Hicbirsey diyemezdi kimse ! O dönemleri hatirlamamazliktan gelme !
Semih`in maci degildi bu mac ha ? Iste en güzel kivirma cevaplardan birisi.
Ben diyorum ki Fatih Terim Semih`i neden oynatti ? Eger Fenerbahce düsmani olsaydi Mehmet Yildizi koyardi,elinde tonlarca bahanesi vardi ? Ne oldu sonuc bi söylesene ?
Ibrahim Kas tercihinde yanilmis olabilir,ama her ne olursa olsun hatasindan döndü ve Gökhan oyuna girdi.Bundan sonra da Gökhani oynatir zaten.
Volkan eskiden okadar kötüydü ki,Terim mecburen Rüstüye yönelmisti,Volkanin hatalarini anlattirma bana burada ! Simdi kalede kim var ?
Amacin %100 tahrik + egolarini tatmin etmek.Milli takim kazanmis umrunda degil,ah bir de Gökhan gol atsaydi ...
yendik 2-1 zor bir maçtı
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 14:37
Tek tek oyuncu analizine girmeyeceğim.11 aslan çıktı,mücadele etti,iyi oynadı ve kazandı.Yayında ve yapımda emeği geçen herkese tebrikler..
Maçın genel yorumuna gelirsek;Maça kontrollü başladık.Bu başlangıç umudumu dahada artırdı.Ama gelen talihsiz gol hayallerimizi yıkabilecek türdendi.Golü Norveç'in en etkili silahlarından biri olan taç atışından yedik.(Bu arada maç esnasında bu golden dolayı Sinyor'u eleştirenler olmuş.Tamam bende çok eleştirdim onu ama bu kadarda değil..)Ama umudumdan eksilen bir şey olmadı.Yerden oynamaya devam ettik.Bu arada hücum yönü daha iyi olan Gökhan Gönül'ün girmesi çok iyi oldu.Maçın dönüm noktlarından biriydi diyebilirim.Çünkü Norveç kapanıyordu ve açmak için hücum yönü iyi olan beklerin yardımı gerekliydi.
Burada bir şey belirtmek istiyorum.Hemen İbrahim Kaş eleştirildi maç kadrosunda görülünce.Onun maça başlaması akıllıcaydı çünkü böyle bir maçta defansif özellikleri daha iyi olan Kaş Norveç ileri uç elemanlarına karşı bir koz olarak sürülmüştü sahaya.Ama biz futbolu daha iyi biliyoruz yaa.Hemen vaay efendim Gökhan Gönül nasıl başlamaz.Genel olarak oyuncu seçimlerinde eleştirebiliriz Fatih Terim'i ama ilk 11 seçiminde tüm karar onundur.Sonuçta takım ile bir hafta beraber olan O.Oturduğumuz yerden sallamak kolay tabii..;)
Neyse maça dönelim.Golden sonra 2 tane önemli topu çıkardık kalemizden.Eğer bunlardan biri gol olsaydı valla işimiz çok zordu.Ama Mehmet Ve Volkan helal olsun çok iyi çıkardılar.Sonra etkili oyunumuz devam etti ve Emre'nin kilidi açan golü geldi.Ve Norveç şaşkına döndü.Zaten futbol oynadıkları yoktu.İleride etkili elemanları olmasına rağmen çağ dışı bir futbol anlayışıyla maça devam ettiler.Maçı kazanmamızda Norveç'in bu etkisiz oyunuda etkiliydi.2-2 lik maçta böyle oynamamışlardı..
2.yarıda Nihat'ın gelen golü.Gökhan'ın asisti.Her şey lehimizeydi ve Kazandık.Bir ayağımız Avrupa Şampiyonasında artık.Kaldı diğer adımı atmaya..
Bu maç için hep eleştirdiğim Terim'i tebrik ediyorum.Uzun bir süre sonra çok iyi bir kadro çağırdı.Takımı iyi motive etmiş.Sistemli oynamızdada etkisi büyüktür.Umarım böyle devam eder.
Dün gruptaki en adam akıllı oyunumuzu oynadık.Bu arada zoru sevdiğimiz bir kez daha kanıtlandı.:D
İçimizdeki İrlanda'lı diye buna deniyor işte..
Emurafu
17.Kasım.2006, 16:29
MOLTEBregado iyi ortalıgı karıstırdın...Hey Allahım ya neymiş semih kötü oynatmak için oynatmış..Kardes Ozaman kadroya semih niye cagrıldı.......Su galibiyette bile kavga cıkarıyorsunuz..Zihniyetinizi degistirin...Birli olalım..Bıktım sizden ya.....Şemsinin de dedigi gibi içimizdeki irlandalı:):)
HEPİMİZ TÜRKÜZ..........
Gazetedede Oyuncu puanlarını öyle yüksek vermişki 9 bile vermişler..Ben Türkiyede 1 maçta 3 gol atan adama bile 7 verdiklerini hatırlıyom..Madem ligdede yüksek verseniz iyi olmazmı...Herkeze 10 vermeleri lazımdı...Jest olarak...
TR.CaPTaiN
17.Kasım.2006, 18:35
Tebrikler Milli Takım.
nerazzuri
17.Kasım.2006, 18:50
İyİ güzelde Ya Bosna :p
anil luque
17.Kasım.2006, 18:52
ne bosnası seko zafer sarhoşluğu yapmayacağız, tam tersine norveç maçına verdiğimiz önemi bu maça da vereceğiz sonra ver elini euro2008 :)
Sekopej
17.Kasım.2006, 18:55
@ MOLTEBregado
Ortamı germe, Semih'i oynatmasa niye oynatmad formda oyuncuyu dşyecektin muhtemelen. Olayları işimize geldiği şekilde yorumlamayalım. Ben de Terim'in kararlarını beğenmiyorum ama bu maç için 1 haftadır doğru olanları yapıyor. Ve sonuçta kazandı da. Kazanan haklıdır. Bize de tebrik etmek düşer.
Emre'nin yaptığı hareketten sonra milli takıma alınmasına karşıydım ama dün sahada sadece futbolcu Emre vardı. Bana kendini affettirdi. Artık hep üst düzey performans bekliyoruz Emre'den.
Servet ve Emre de çok eleştirildi maçtan önce ama gördük, ellerinden geldiğince mücade ettiler ve iyi de oynadılar.
Gökhan artık sakat ya da cezalı olmazsa hem Fenerbahçe'de hem milli takımda formayı kimseye kaptırmaz. Röportajlarından, maç sonu açıklamalarından şımaracak bir yapısı olmadığını anladım ben...
Hakan Balta da çok etkiliydi. Kurtuluş gençlerde. Terim'in artık devamlı oynatması lazım bu oyuncuları. Kaş'ın ilk milli maçında sakatlanmasına da çok üzüldüm.
Volkan golde de müdahalesini yapabilseydi kusursuz oynamış olacaktı. Ama öyle bir şut beklemiyordu sanırım. Biri ofsayt olan 3 pozisyonda da başarılıydı. Geçen seneki Volkan'dan eser yok.
Aurelio da iyi mücadele etti, yazacak pek birşey yok onun hakkında. Her maç zaten sahanın iyilerinden oluyor.:)
Arda tutuktu biraz, Emre'den birşeyler kapması lazım. Bir de uzun şutunu geliştirmesi lazım. Ayağında top tutabilen birisi zaten, ama daha çok sorumluluk alıp, kısa zamanda doğru kararları verebilmeli takımın önemli silahlarından birisi olabilmek için.
Hamit'i beğenmedim. Bana göre Türk futbolunda en önde bulunan bir oyuncu Hamit. Nihat'tır, Emre'dir ondan sonra gelir. DÜnkü maça iyi hazırlanamamış. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum, Hamit bu takımın yıldızı.
Semih etkisizdi, aslında 1-2 iyi top indirdi pas verdi ama sonuç alamadık. Bosna maçında mutlaka gol atacaktır.
Nihat da eski formuna kavuşuyor, attığı gol de güzeldi.
Genel olarak Terim'den masörüne kadar iyi hazırlanmışlar maça. Bu galibiyette emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkürler...
nerazzuri
17.Kasım.2006, 18:56
ne bosnası seko zafer sarhoşluğu yapmayacağız, tam tersine norveç maçına verdiğimiz önemi bu maça da vereceğiz sonra ver elini euro2008 :)
bende onu söyledim. İçim hala rahat değil. Futbolcularımız Biraz şımarık :p
DisCo
17.Kasım.2006, 18:56
Tam bir deplasman takımı gibi oynadık. İyi oynamasakta kazandık lafına katılamıyorum çünkü deplasmandasın beraberlik bile rakibe yarıyor ve maçın önemi ortada. Top yekün saldırmanın anlamı yoktu. Gökhan Gönül girdi bu şunu yaptı bu bunu yaptıda oyunun kaderi felan değişmedi. Türkiye öyle yada böyle kazanacaktı. 1-0 geriye düştüğünde kesinlikle ve kesinlikle hiç şüphem yoktu. Bu maçı alacak kalitedeydik. Semih oyundan çıkınca geriye yaslanmak zorunda kaldık. İnanın maç sabaha kadar sürseydi onlar şişirir, bizim savunma karşılardı. Umarım Bosna'yı da yenip sonunuda güzel bitirir o İsviçre ile aynı gruba düşeriz.
yada durun sadece Villareal ve Newcastle taraftarı varsa bu galibiyete sevinsinler. Bu takımların oyuncuları kazandırdı. Gol olmazsa kazanamayız demi ? yazıkkkk:icon_wink:
the_imam912
17.Kasım.2006, 19:00
Helal olsun be.Ama Bosna'dan 1 puan alırsak hiç şaşırmam :D.
Maçın dönüm noktası Gökhan Gönül'ün oyuna girmesi.Helal olsun bu gence!
King_91
17.Kasım.2006, 19:13
Helal olsun be.Ama Bosna'dan 1 puan alırsak hiç şaşırmam :D.
Maçın dönüm noktası Gökhan Gönül'ün oyuna girmesi.Helal olsun bu gence!
bende bosna dan cok korkuyorum inşallah yanılırım.gel de arama malta moldova maçlarını neyse boyle yurekten oynayalım yenemeyecegimiz takım yok
Atakan38
17.Kasım.2006, 19:19
Çok HeyecanLı Maçtı Ama FutboL MutboL Yoktu Ortada Ikı Takım Icınde
Fatih Terım Yıne Yapacağını Yaptı
İbrahim Kaş
Semih
Gıbı Dunku ÇocukLarı Ilk 11'de BaşLattı.
Bunu Dunyanın En Kotu Teknık Dırektoru SayıLacak Adam BıLe Yapmazdı.
Ama İbrahim Kaş'ın SakatLanması Maçın Donum NoktaLarından Bırısı Oldu AureLıo'nun Çizqiden Çıkarttığı TopLa Beraber.
Maçın YıLdızı 2 Emre v Gokhandı
Emre Aşık DüşmanLarıda IzLemıstır InsaLLah Maçı.Muthiş Oynadı.
Arda'yı Daa Erken Cıkartması Lazımdı Ben Yusuftan Cok Sey BekLıodum.
Hamıt Cok Kotuydu
Dunku KadroyLa Yenmekte Cok Buyuk Bı Basarıydı Bence
Nyse Bosna Macında Bı Surpriz Olmaz InsaLLah
a.arıcı-11
17.Kasım.2006, 19:36
semihle ibarhim kaş dünkü çocukta gökhan bir hafta öncenin çocuğumu? değiştirn bu mantıalitenizi eğer senin gib düşünürsa milli takıma seçilmek için yaş sınırda koymaız gerekcek ve ayrıca semih gökhandan yaşca büyük
the_imam912
17.Kasım.2006, 19:38
Çok HeyecanLı Maçtı Ama FutboL MutboL Yoktu Ortada Ikı Takım Icınde
Fatih Terım Yıne Yapacağını Yaptı
İbrahim Kaş
Semih
Gıbı Dunku ÇocukLarı Ilk 11'de BaşLattı.
Bunu Dunyanın En Kotu Teknık Dırektoru SayıLacak Adam BıLe Yapmazdı.
Ama İbrahim Kaş'ın SakatLanması Maçın Donum NoktaLarından Bırısı Oldu AureLıo'nun Çizqiden Çıkarttığı TopLa Beraber.
Maçın YıLdızı 2 Emre v Gokhandı
Emre Aşık DüşmanLarıda IzLemıstır InsaLLah Maçı.Muthiş Oynadı.
Arda'yı Daa Erken Cıkartması Lazımdı Ben Yusuftan Cok Sey BekLıodum.
Hamıt Cok Kotuydu
Dunku KadroyLa Yenmekte Cok Buyuk Bı Basarıydı Bence
Nyse Bosna Macında Bı Surpriz Olmaz InsaLLah
Olaya yanlış bakıorsun.Bence o çocuklar görevlerini çok iyi yaptı.
Herkez yürekten oynadı
sananes
17.Kasım.2006, 19:42
dünkü mac gercekten semihin maçı degildi mehmet yıldız oynamalıydı.bosna macında da mehmet yıldız oynamalı kaptan emre gokhan ve volkan iyiydi bence 3 tane net pozisyon kurtardı volkan kaptan zaten muhtesemdi.gokhan içinse sakatlıga sevinmem ama allahtan ibrahim sakatlanmıs dedim(umarım ciddi bisey degildir).kadroda ben yinede stoper tercihlerini begenmiyorum dünde defansın göbeginin oyunu hosuma gitmedi bi kere mantalite hatası var fatih terim diyoki yerden oynuycaz top bel hizasını gecmiycek ee oyun kuramayan sürekli top şisiren 2 stoperle oyuna baslıyo.ama tabi artık bunların bi anlamı yok kazanan takımı elestirmeye kızıyo cunku buyuk bi kısım mantıksızca
gerrrard
17.Kasım.2006, 20:18
Bravo be bravo. Süper oynadık. Euro 2008 i biz hakediyoruz biz biz!!!... Bosna maçından her ne olursa olsun korkuyorum ama. Bu arada her 2 Emre'de çok iyi oynadı. Emre'leri tebrik ediyorum. :D
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 20:58
bi kere mantalite hatası var fatih terim diyoki yerden oynuycaz top bel hizasını gecmiycek ee oyun kuramayan sürekli top şisiren 2 stoperle oyuna baslıyo.ama tabi artık bunların bi anlamı yok kazanan takımı elestirmeye kızıyo cunku buyuk bi kısım mantıksızca
De karşısındada Norveç'in etkili ileri uç elemanları gibi bir sorun vardı.Bence mevcut isimlerden en iyi seçimi yaptı Fatih hoca.Kadronun açıklanmasından beri hiç korkmadım stoperlerin yanlışlığından..
Bu arada arkadaşlar bence maçı bir kişinin oyuna girmesine bağlamanız çok yanlış.Dünkü galibiyet tam bir takım oyunu galibiyetiydi..
uAsamet91
17.Kasım.2006, 21:05
Maçın Golleri
http://www.youtube.com/watch?v=IMwOhTm_CL4
BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 21:07
Harikasın Türkiye'm..:)
Bütün oyuncularımız canla başla mücadele etti.
Ama ben G.Gönül ve Emre'ye dikkat çekmek istiyorum.Harika oynadılar.Arda da süperdi..
Hamit ve Semih biraz tutuk gibi geldiler bana ama yine de ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.
Servet-Emre ikilisi de çok iyiydiler.Yanılttılar bizi:)
eGowiCh
17.Kasım.2006, 21:16
Helal olsun size milli takım! Dün sahada mücadele eden herkes çok iyiydi. Anladık ki Norveç'te hiçbir şey yokmuş, taç ve korner dışında etkili değillerdi.
Dün herkes çok iyiydi ama özellikle Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Emre Aşık çok iyi bir performans gösterdiler.
Şimdi Fatih Terim'den tek beklentim, bu iskeleti bozmaması. Artık taşlar yerine oturmalı. 50'den fazla futbolcu denedi milli takım için bu zamana kadar, artık kadroyu oturtmalı ve iskeleti bozmamalı. Bu kadro hiç fena değildi, bir iki takviyeyle Avrupa Şampiyonası'nda zirveye oynarız.
Bir kere kale artık kesinlikle Volkan'ın olmalı Euro 2008'de. Volkan şu an Türkiye'nin en iyi kalecisi ve hep öyleydi zaten. En tecrübeli ve kaliteli kalecisi, bu yüzden kesinlikle maceralar aranıp da başka isimlere güvenilmemeli. Yedeği de Serkan Kırıntılı olabilir.
Defansın sağı artık Gökhan Gönül'ün olmalı. Dün gördük ki muhteşemdi. Form grafiği her geçen gün yükseliyor. Hocası Metin Diyadin imiş, R.Dilmen dün maçta söyledi, hocası iyiydi ve kendisinin de iyi olduğunu belirtti. Sağ bekte fazla alternatifimiz yok zaten, Hamit ve Topuz orta saha oyuncuları ama gerektiğinde Topuz da sağ bekte oynayabilir ama öncelik Gönül'de olmalı.
Sol bek kesinlikle ama kesinlikle Hakan Balta'ya teslim edilmeli. V.Manisaspor'da oynarken de bu adam Türkiye'nin en iyi sol beki diyordum, Galatasaray'a geldiğinde de diyordum. Keşke Fenerbahçe'de olsaydı ama Galatasaray kaptı, bence Volkan Yaman'dan da İ.Üzülmez'den de çok daha kaliteli bir sol bek. O bölgenin vazgeçilmezi. Vederson da çok kaliteli bir bek ama yabancı olduğundan sıcak bakılmıyor, eğer bu sorun aşılırsa bence sol bekte Hakan Balta-Vederson bizi Euro 2008'de çok iyi götürür.
Stoperlerimiz dün çok iyilerdi ama genelde güven vermiyorlar. Servet artık vazgeçilmez bir oyuncu, mutlaka oynayacak Euro 2008'de de. Yanında da bence Yasin Çakmak monte edilmeli oraya. Emre Aşık da oynayabilir, Emre-Yasin de olabilir. Bence Yasin, Emre ve Servet ve ilaveten İ.Kaş stoper ihtiyacımızı karşılayabilir. Euro 2008'de iyi yerlere bizi götürebilirler.
Orta sahanın sağı için Hamit'in yeri garanti, Topuz da yedeği olabilir veya performanslarına göre ikisinden biri oynayabilir.
Orta sahanın solunda Arda oynamalı şu anki durumda, ama Tuncay da kaliteli bir futbolcu ve eğer eski günlerine dönerse formasını geri alabilir. Sol kanat sorunumuz da yok, aksine insan seçmekte zorlanıyor, o kadar kaliteli isimler var ki.
Göbekte Mehmet Aurelio vazgeçilmez. Yanında eğer çift forvet oynayacaksak Emre veya Yıldıray, tek forvet ve çift ön libero oynayacaksak Deniz Barış forma giyebilir.
Forvette ise alternatiflerimiz çok. Nihat-Fatih Tekke ikilisi bence oynayabilir, yedekleri Halil, Semih, M.Yıldız, Serhat gibi isimler olabilir. Tek forvetli çıkacağımız maçlarda da arkada Emre veya Yıldıray ve önde de Nihat veya Tekke olabilir. Gökhan Ünal ve Ümit Karan da unutulmamalı tabii.
Kadromuz çok iyi ve çok geniş, alternatiflerimiz çok. Bence eskilere dönülmesin artık, bu saatten sonra eskiye dönmenin anlamı yok. Hakan Şükür, Tümer, Rüştü, İ.Üzülmez gibi isimlere artık hiç gerek yok. Bu isimler hem yaşlı hem de eski performanslarını ortaya koyamıyorlar.
Ve son olarak tebrikler herkese, emeği geçen herkese...
fmsmyrna
17.Kasım.2006, 21:22
Evet çok iyi oyuncularımız var eğer gidersek kadroyu seçmek zor olucak
sananes
17.Kasım.2006, 21:30
bence euro 2008e kalırsak yıldıray milli takımın 11ine bi sekilde sokulmalı mesela nihat tek forvet oynayıp arkada aurelio emre yıldıray üçlüsü oynamalı zaten emre amc degil mc yani emre defansa yaklasıp cok top alıyo aurelio deniz ikilisinin önune emre degilde aurelio emre ikilisinin önune yıldıray koyulmalı ve 6-7 kişilik bi iskelet olusturulmalı euro 2008e kadar hazırlık maclarıyla falan
deniz.91
17.Kasım.2006, 22:27
süper oldu bu ya inaşşalah gittik artık:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
artık euro08 için bol bol maç yapıp kendimize en uygun kadroyu bulup oynamalıyız ve takım tamamen gençlerden oluşmalı hakan şükür,ibrahim ü.,emre aşık,rüştü, tümer artık kadroda olmamalı
ogcj_me
17.Kasım.2006, 22:54
Ne olurdu ? Hicbirsey diyemezdi kimse ! O dönemleri hatirlamamazliktan gelme !
Semih`in maci degildi bu mac ha ? Iste en güzel kivirma cevaplardan birisi.
Ben diyorum ki Fatih Terim Semih`i neden oynatti ? Eger Fenerbahce düsmani olsaydi Mehmet Yildizi koyardi,elinde tonlarca bahanesi vardi ? Ne oldu sonuc bi söylesene ?
Ibrahim Kas tercihinde yanilmis olabilir,ama her ne olursa olsun hatasindan döndü ve Gökhan oyuna girdi.Bundan sonra da Gökhani oynatir zaten.
Volkan eskiden okadar kötüydü ki,Terim mecburen Rüstüye yönelmisti,Volkanin hatalarini anlattirma bana burada ! Simdi kalede kim var ?
Amacin %100 tahrik + egolarini tatmin etmek.Milli takim kazanmis umrunda degil,ah bir de Gökhan gol atsaydi ...
Dediklerinden bir anlam çıkarmak imkansız.Fatih Terim neden böyle birşey yapmak istesinki.Fatih Terimin görevi Türkiye Milli Takımını en güzel yerlere getirmek ; senin dediğin gibi adam kayırmak değil ve adamda kayırmıyor
[quote=MOLTEBregado;965983]Bide Aurelio'yu oynatmasaydı ne olurdu kim bilir ...
--------
Beni bu saydıkların değil 11 aslan yürek ilgilendirir şu şöyle olsa bu böyle olsa diye diye 11 tane Fenerbahçeli oynatırsınız size kalsa ilk 11de...
Ben Fenerbahçe'li olarak baksaydım olaya Milli Takım'a bizden kimse gitmesin , aman sakatlık olur , bu zamana kadar bizden adam almamışsa hiç almasın diye düşünürdüm
Mantıklı konuşun
NOKTA .
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 22:58
Garantiledikte şampiyonaya gidecek kadroyu konuşuyoruz.:D
Evet çok iyi bir kadro seçmeli Sinyor Terim.Tabii adam akıllıda bir sistem bulması lazım.Bosna maçından sonra uzun zamanı var.En iyi şekilde değerlendirir inşallah..