PDA

View Full Version : Cimbom rekora dogru!!!

zeffix
02.Şubat.2006, 14:15
Cimbom rekora koşuyor
Adnan Polat'ın başlattığı kampanya camiaya büyük bir heyecan getirirken, bu ilgi projeyi desteklemeyenleri bile içine çekmeye başladı. Başkan Canaydın, ilk gün çekimser davrandı. Ancak Metro Turizm Başkanı'nın kulübe gelerek bağış yapması karşısında kampanyaya destek olmak zorunda kaldı.

Polat'a teşekkür

Bu bağıştan sonra resmi sitede Polat'a teşekkür edilip hesap numaraları açıklandı. Bunun ardından kulübe ait hesap numaraları da duyurulunca kampanya daha da geniş bir kitleye yayıldı ve dün bağışların 9 milyon dolara ulaştığı ifade edildi.

02.02.2006

tombul taho
02.Şubat.2006, 14:32
yarına kadar mutlaka 12 milyon dolarım tıoplanması gerekiyor. eğer 9 olduysa yarına kadar 12 çok rahat olur bence. iii şeyler olacak arkadaşlar! hele siz bugünkü maçı bi görün... süper bi atmosfer olacak! kimler gidiyor maça ? aranızda giden var mı ?

apaydin2148
02.Şubat.2006, 15:56
ben fikrimi beyan ettim 1 gün sonra bu kampanya açıldı biri burayımı okuyor yönetimden:)

Google
02.Şubat.2006, 16:11
ben fikrimi beyan ettim 1 gün sonra bu kampanya açıldı biri burayımı okuyor yönetimden:)

Bende her galatasaraylı 1 dolar verse diye tez atmıştım gırgırına ama...Birileri beni fazla ciddiye almış.

Neyse helal olsun diyelim...

10_Osmanozc
02.Şubat.2006, 16:13
Tamam da rekor ne alaka ben onu anlamadım.

Vieri
02.Şubat.2006, 16:46
topluyorlar paraları ama bakalım son sonuç ne olacak

emirduman
02.Şubat.2006, 17:30
Bence yönetim hesabına yardım yapmak yanlış olur, çünkü yönetim hesaplarında temlik(böyle miydi emin değilim) konulmuş olabilir diye düşünüyorum...

Bence en iyi ve güvenli yoldan Adnan Polat'a verilemli...

batuhan673
02.Şubat.2006, 17:34
Tamam da rekor ne alaka ben onu anlamadım.
bence de rekor ne alaka?

EreN
02.Şubat.2006, 17:58
Bence bu durum Gs nin imajını aşırı dercede etkilemiştir...

gezenti
02.Şubat.2006, 18:05
Bence bu durum Gs nin imajını aşırı dercede etkilemiştir...
sanki parası olmayıpta futbolcularına parasını ödeyemeyince dahamı az rezil oluyodu hiç değilse şimdi bir kaç kişi memnun olucak futbolcular para alıp emeklerinin karşılıklarını alıcaklar....

Nedvedmania
02.Şubat.2006, 18:13
inşallah başarılı bir şekilde biter

zeffix
02.Şubat.2006, 19:18
Bağışlar kulüp hesabında!
Galatasaray'dan yapılan açıklamada, eski yönetici Adnan Polat'ın başlattığı "Bağış Toplama Kampanyası"nda toplanan bağışların bugün itibariyle Galatasaray Kulübü'nün hesaplarına aktarıldığını bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Adnan Polat'ın Galatasaray Kulübü adına yönetim kurulu kararı ile yetkilendirildiği vurgulanarak, ''Sayın Adnan Polat'ın hesaplarında biriken bağışların, bugün itibariyle, Galatasaray Spor Kulübü'nün T.C. Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi nezdinde açılmış olan YTL 2502040-5002, USD 2502040-5003, EURO 2502040-5004 numaralı hesaplarına virman edilmiştir'' denildi.

Açıklamada, bundan sonra Adnan Polat tarafından, yetki belgesine istinaden, toplanacak olan bağışların 24 saat içerisinde Galatasaray Spor Kulübü'nün T.C. Ziraat Bankası nezdinde açılan hesaplarına aktarılacağı da vurgulandı.

Galatasaray Kulübü ayrıca, medyada çıkan ''Yardım Toplama Kampanyası'' gibi söylemlerin geçerli olmadığı ve olayın sadece, Galatasaraylı işadamları ve taraftarlarının, kamu yararına dernek statüsündeki kulübe bağışta bulunmalarından ibaret olduğunu ifade etti.

02.02.2006

Kaynak : AA

ertyq
02.Şubat.2006, 20:30
yazık... GS gibi büyük bir camia bağış topluyor. çok yazık.

Berkaiser
02.Şubat.2006, 20:55
Şu anda Star'da izlediğim habere göre Galatasaray FIFA'ya olan borcunu ödemiş.Yani puan silinmeyecek.

ibo
02.Şubat.2006, 21:51
yazık... GS gibi büyük bir camia bağış topluyor. çok yazık.

futbolculara para ödenmemesi karşılıksız çek daha kötü bir durumdu. hiç te yazıklık bir durum görmüyorum maddi durumu iyi olan iş adamlarının klübe bağışta bulunması gayet normal...

Berkaiser
02.Şubat.2006, 22:52
futbolculara para ödenmemesi karşılıksız çek daha kötü bir durumdu. hiç te yazıklık bir durum görmüyorum maddi durumu iyi olan iş adamlarının klübe bağışta bulunması gayet normal...
Katılıyorum.Eğer kulüp iflas etseydi asıl o zaman yazık olacaktı.

Universal
02.Şubat.2006, 23:58
ne ballı takım fifadan ceza yemekten kurtuldu ama 107 milyon dolarlık borç para toplamakla bitmez

RoCCo_42
03.Şubat.2006, 00:02
ne ballı takım fifadan ceza yemekten kurtuldu ama 107 milyon dolarlık borç para toplamakla bitmez

biz oldukca oda biter bitmese bile biz bu gemiyi götürmesinide biliriz.

Laz_Asker_61
03.Şubat.2006, 00:12
bu gemi şimdiye kadar nasıl gittiyse bundan sonra da öyle gider isimler gider kulüp kalır

RoCCo_42
03.Şubat.2006, 00:19
bu gemi şimdiye kadar nasıl gittiyse bundan sonra da öyle gider isimler gider kulüp kalır

Aynen öle dosdum.

ertyq
03.Şubat.2006, 00:30
Sanırım biraz yanlış anlaşıldım. Yazık olan GS nin "dilenmesi" değil. Yazık olan böyle büyük bir camianın bu kadar kötü idare edilerek bu durumlara gelmesi. Türkiye'nin en büyük 2 klübünden biri şimdi başkalarının bağışlarına ihtiyaç duyuyor. işte buna yazık.

RoCCo_42
03.Şubat.2006, 00:51
Sanırım biraz yanlış anlaşıldım. Yazık olan GS nin "dilenmesi" değil. Yazık olan böyle büyük bir camianın bu kadar kötü idare edilerek bu durumlara gelmesi. Türkiye'nin en büyük 2 klübünden biri şimdi başkalarının bağışlarına ihtiyaç duyuyor. işte buna yazık.

dosdum dogru söylüyorsun türkiyede hiçbir klubun basına gelmedi gs nin basina gelenler sen uefayı al onu maddi olarak kullanma ribery'i al onu kullanma sonra özhan canaydın gibi bir adamı 2 kere baskan yap gercekden cok yazık.Allaha havale ediyorum ben Özhan'ı.

francesco10
03.Şubat.2006, 04:27

çok haklısn bencede gs uefayı aldığında ki politikası belliydi mali açıdan küçülerek büyümek ama özhan canaydın ve tayfası yok biz borçlanıp büyüyecez dediler;çok yasık oldu bencede klübün yada klüp deilde özhan cayaydının imajını bu bağışlar bitrmiştr ztn rivayı kongrede kabul etmemeleride canaydını bitrmek içindi
asıl sorun fifa kriterleri tam anlamıyla uygulanmaya başlanınca olcak başta gs tüm klüpler topun ağzında bakalm nası lisans alacaklar

bjkmete
03.Şubat.2006, 04:59
ben bir BJK li olarak gider Adnan Polat ın elinden öperim.Bu zamanda gurur falan yapılacak bir mesele değil bu.GS gibi bir takımında düştüğü hal ortada.Adam takımını sevdiği için bu işe el atmış.Bravo Adnan Polat.

cgdsshn
03.Şubat.2006, 12:05
Kesinlikle katılıyorum ancak GS nin yaptığı "dilenmek" değil. Çevremde ki birçok BJKli ve FBli arkadaşlarımda GSnin yaptığını dilenmek olarak görüyor. Dilenen birisine acıdığınız için para verirsiniz oysa bu kampanyada insanlar acıdıkları için değil sevdikleri için yardım ediyorlar.
Unutmayalım ki 3 büyüklerden hiçbirisi kendi yağıyla kavrulmuyor. FBnin stadını yapmadan önce para babası başkanlarıyla transfer yaptığını unutmayalım. GS ise paralı başkanının parasını değil de taraftarının parasını kullanmış çok mu?

ibo
03.Şubat.2006, 14:14
Kesinlikle katılıyorum ancak GS nin yaptığı "dilenmek" değil. Çevremde ki birçok BJKli ve FBli arkadaşlarımda GSnin yaptığını dilenmek olarak görüyor. Dilenen birisine acıdığınız için para verirsiniz oysa bu kampanyada insanlar acıdıkları için değil sevdikleri için yardım ediyorlar.
Unutmayalım ki 3 büyüklerden hiçbirisi kendi yağıyla kavrulmuyor. FBnin stadını yapmadan önce para babası başkanlarıyla transfer yaptığını unutmayalım. GS ise paralı başkanının parasını değil de taraftarının parasını kullanmış çok mu?

çok güzel yazmışsın tebrik ederim.

KaracaOglan
03.Şubat.2006, 14:55
Galatasaray Kulübü ayrıca, medyada çıkan ''Yardım Toplama Kampanyası'' gibi söylemlerin geçerli olmadığı ve olayın sadece, Galatasaraylı işadamları ve taraftarlarının, kamu yararına dernek statüsündeki kulübe bağışta bulunmalarından ibaret olduğunu ifade etti.

ne farkı var ikisi arasında. herkes neyin ne oludğunu biliyor. çok şükür geri zekalı bir millet de değiliz. zaten kimsenin de bu kampanyaya karşı çıktığı yok.

cimbomultra
04.Şubat.2006, 13:45
umarım herkes uzerıne dusen gorevı yapar

Eray Dengiz
04.Şubat.2006, 15:10
Umarım bu toplanan paralar çarçur edilmez..
En azından yavaş yavaş borçlarımızı kapatalım biraz zor ama :(

İsildur
04.Şubat.2006, 17:34
Arkadaşlar Adnan Polat başkanlık seçimlerine hazırlanan muhalefet'ten bir gruba bağış için çağrı yapmış fakat onlar bu bağışın özhan Canaydın'ı güçlendirebileceğini düşündükleri için bağış yapmamışlar.İşte ben galatasaray'lıyım diyorlar,başkanlığa soyunuyorlar.Rezalet!!!

ibo
04.Şubat.2006, 19:07
Arkadaşlar Adnan Polat başkanlık seçimlerine hazırlanan muhalefet'ten bir gruba bağış için çağrı yapmış fakat onlar bu bağışın özhan Canaydın'ı güçlendirebileceğini düşündükleri için bağış yapmamışlar.İşte ben galatasaray'lıyım diyorlar,başkanlığa soyunuyorlar.Rezalet!!!

katılıyorum o zmaan onlar gs li değil zaten. Bıraksınlar başkanlığa aday olmayı faln da gs yi bile bıraksın o tip insanlar... :mad: