View Full Version : Milli Takım İlkonbiri Belli OLdu Sayılır....
Emurafu
15.Kasım.2006, 22:42
A Milli Takım'ın ilk 11'i şekillendi sayılır...
A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın Norveç ile oynayacağımız zorlu karşılaşma öncesi Ay-Yıldızlı takımın 11'ini büyük ölçüde tamamladı.
Estonya'da 4 gündür kamp yapan Milli Takım'da Fatih Terim, kaleyi yine Volkan'a teslim edecek. Tecrübeli teknik adam, savunma blokunu ise Hamit, Servet, Emre Aşık ve Hakan Balta dörtlüsünden oluşturacak.
Orta sahayı kalabalık tutmayı düşünen Terim'in, bu bölgeyi Gökdeniz, Aurelio, Emre Belözoğlu, Tuncay, Arda'dan oluşturması bekleniyor.
Nihat'ı tek forvet olarak sahaya sürecek. Fatih Terim, Estonya'da yapılan antrenmanlarda futbolcularından yerden oynamalarını istiyor.
Norveç'in hava hakimiyetinin iyi olduğunu sık sık antrenmanlarda oyuncularına hatırlatan Terim, "Havadan oynarsak rakibimizin işini kolaylaştırırız." uyarılarında bulundu.
DHA...
Yerden oynamalıyız tabikİ..Terim galiba Çok risk almak istemiyor...
Bigturk
15.Kasım.2006, 22:57
Gokdeniz in yerine Yusuf oynasin, Gokdeniz ikinci yarida oynasa daha ii olur bence. Bide Forvet e Kafa Atibilen oyuncu kunlansa daha iyi olur, Boyle oynasa Arda Orta Yapinca Tek Tuncay Hava de etkili olur.
uAsamet91
15.Kasım.2006, 22:59
İyibi kadro bence yerden oynamak lazım
CeSC FaBReGaS
15.Kasım.2006, 23:02
Bence cok guzel bir kadro cikarmis Fatih terim(stoperler haric oda zorunlu zaten).
Emurafu
16.Kasım.2006, 00:21
Terim hızlı oyuncuları oynatıyor..Takımı Çok hızlı oynatacak galiba...İyi düsünce bence norvec savunması agır...Yerden oynarsak rakibi bogarız...
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 01:14
Valla Sinyor'u o kadar eleştirdik en sonunda akıllandı.Norveç'i iyi analiz etmiş.Böyle olmalı işte.Bir sistem ile oynayacak olmamız beni umutlandırıyor açıkcası..
Aykan19o3
16.Kasım.2006, 01:17
İnsan bu kadroyu görünce dahada umutlanıyor. Güzel bi kadro kurmuş Terim. ;)
VahdeTrabzon
16.Kasım.2006, 01:17
emre aşık nedir ya stoper mi yok türkiyede
anilton
16.Kasım.2006, 02:43
Yıldıray olsaydı şu kadroda mükemmel olacaktı...
N'hat tek forvet kesinlikle olmaz...
Universal
16.Kasım.2006, 03:07
Servet, Emre Aşık ve Tuncay kadroda olmaması gerekir. Nihat tek forvet uygun. Sonuçta 1-0 bize yetiyor.
EL-Hadji
16.Kasım.2006, 03:23
Yav Bu Fatih Terim kadar adamcı kayırmacı bir teknik adam daha gelmez hala Emre Aşık oynuyorsa bıraksın bu işi ya.
Varonil
16.Kasım.2006, 03:30
Emre Aşık :eek: .......
Bu maçı mutlaka almamız lazım.
Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 03:39
Yahu elinden gelse Ü.Davala & Suat Kaya'yıda alıcak Fatih Terim takıma Milli Takım Antrenörü olarak biraz daha oyuncu seçimlerinde gelecek vaadedecek isimler almalı .... Sol bek konusunda ise İ.Üzülmez kesinlikle olmaması iyi olmuş Hakan Balta'nın en önemli maçı bence kariyeri için iyi bir performans sergilerse hızla yükselmeye devam eder...
BeeTLeJuiCe
16.Kasım.2006, 03:40
Toraman'ın bir cezası yada sakatlığımı var.?
Bakalım Tuncay inşallah saç baş yoldurtmaz. Eski koşan Tuncay olursa sahanın en iyisi olur bu maçta yoksa kaybedilecek bir maçın baş kahramanı ilan edilir.
BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 03:57
Haimt yine dr.Bu adam Amr oynamalı:(G.Gönül Dr olmalı,Hamit Amr,Gökdeniz yedek...
Nihat tek forvet olarak kalmaz Tuncay ona yakın oynar kanımca...
Kadro stoperler dışında güzel...
nerazzuri
16.Kasım.2006, 04:04
Ben bu maçı kaybediceğimizi adım gibi biliyorum. Çünkü Fatih TERİM böyle bir kadroyla asla çıkmaz. Diğer arkadaşların yaptığı gibi de çıkmaz. Ben yine klasik bi kadro bekliyorum Fatih hocadan. 4-5-1 şeklinde bir sistem ile çıkıcak yine.
Volkan
Hamit
Emre
Servet
Hakan Balta
Tuncay Şanlı
Emre Belözoğlu
Mehmet Aurelio
Yıldıray Baştürk ( Gökdeniz Gelmiş )
Arda Turan
Nihat Kahveci
Ermişmiyim ne :p
Nerden Bildim ilk 11 i
Ben yine söylüyorum. BU MAÇI KA-BE-DE-CE-ĞİZ !!!!!!!!
Ama bu ilk 11 le çıkarsak yukardaki yazımda da demişim zaten...
Rodrigo Tello
16.Kasım.2006, 04:07
Yazıkk ofansif yönden bakarsak kadro güzel bir tek Yıldıray eksik.Ama Defansın göbeginde baya sıkıntı cekeriz.Emre Aşık'la Servet'le olmaz bu iş.
Yasin Çakmak ve Toraman iyi olurdu..
Yazık olacak Yenilecegiz..
11 fena degil gibi. Yusuf ve Semih´nin yedek baslamasi bence dogru karar. Gerekirse mac akisini degistirebilecek oyuncular gerek kulubede. Yusuf ve Semih bu is icin iyi. Emre Asik büyük bir soru isareti. Formu ne durumda falan bilmiyorz. Insallah hatasiz oynar. Tuncay aylar önce futbolu birakmis, ilk 11 olmasi bence dogru degil. Keske Yildiray olsaydi.
Emurafu
16.Kasım.2006, 05:32
Toraman Dahada Kötü Yasin olsa olur..Neyse bırakaluım bunları Kadrodaki oyuncuları konusalım Bu alınsa iyi olurdu falan konusmaya gerke yok..Artık maçaaz kaldı..Benim bu aralare umudum Çok arttı..
Sheriff
16.Kasım.2006, 07:28
Servet yakacak bizi Servet :zuhaha
Emurafu
16.Kasım.2006, 07:33
İşte milli takımın onbiri
A Milli Takım'ın yarın Norveç karşısına çıkacağı muhtemel onbiri belirlendi
(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda yarın Norveç ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Karşılaşmanın oynanacağı Ullevaall Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.
(A) Millilerde, belinden ağrıları bulunan Deniz'in yarın oynayıp oynamayacağına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.
Ullevaall Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak olan ve Alman hakem Marcus Merk'in yöneteceği maça millilerin Volkan, Gökhan, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Mehmet Yıldız ve Nihat'tan oluşan muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor.
Kaynak: AA
Ah Servet Yarın 1gol atsa:zuhaha:
Roberto Baggio
16.Kasım.2006, 07:34
Servet Hatt-Rick yapıcak yarın:zuhaha
Memedov
16.Kasım.2006, 07:38
Servet, Carew'i iyi marke eder ise puan veya puanlar ile döneriz.
LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 07:40
Gökhan Gönül'ün oynamasına sevindim.
Defansta ise mecburi görevde SERVET-EMRE 2'lisi var..
Emurafu
16.Kasım.2006, 07:40
Herkez takmış adama....Ah Servet kurtarsa bizi yarın...Emre,toraman hep dökülüyor.Genel olarak Türk savunması Felaket Tek kişiyle olmaz bu işler......Neyse İlkonbir belli olmus...
Çok iyi kadro cıkarıyor terim ayaga pas yapıcak herkez oynuyor...İlerde top tutabilecek adamlar oynuyor..
altiner93
16.Kasım.2006, 07:44
İçimde bir umut var.Bazı maçlarda oluyor.Bence yarınki maçı
2-1 kazanıcaz ; 2-1 olmasa bile yine kazanıcaz:tur:
Roberto Baggio
16.Kasım.2006, 07:48
Kadro çok hoşuma gitti işleri çok zor keşke Yıldıray'da olsaydı bu mücadelede işte o zaman ağır norveç defansı daha da zorlanırdı sonuç olarak İmparator çok iyi bir kadro çıkartmış çıkabilecek en iyi kadro kazanmak zorundayız....
Emurafu
16.Kasım.2006, 07:51
Yıldırayın OLdugu her maçta Milli takım Rakip savunmayı yıpratıyor..En son Brezilya macında oynadı sanırım...
Adam Ne zaman Miil takıma Gelse sakat oluyor..Liginde oynuyor ama bunda bir iş var....
Roberto Baggio
16.Kasım.2006, 07:53
Müzmin sakat Emrah adam yahu görüyoruz onu zaten oynadığı her maçta yıldızlaşıyor ama oynadığı maç sayısı az Türkiye'nin sayılı yeteneklerinden biri bence....
Emurafu
16.Kasım.2006, 07:59
1 maç oynuyor 3 maç sakat..Zaten Zor sakatlanan olsa Büyük bir takımda olurdu...Onun yerini Dolduracka adam yok milli takımda..
T_A_N_E_R
16.Kasım.2006, 07:59
milli takimda carew i durdurabilecek tek isim servettdir, ilk macta nasil marke etti, topu oyuna sokmasina izin vermedi ama emre kafalarda buyuk soru isareti :S, ama umut var !
Roberto Baggio
16.Kasım.2006, 08:01
Emre yarın akşam büyük sorumluluk almak zorunda adam gibi oynamalı artık...
Sheriff
16.Kasım.2006, 08:08
Herkez takmış adama....Ah Servet kurtarsa bizi yarın...
Keşke öyle birşey olsa.. Keşke Carew'i iyi marke etse.. Keşke kornerde çıkıp gol atsa keşke geriden topu oyuna sokarken her topu rakibe atmasa keşke geri pas verirken hızını iyi ayarlasa..
Emin olun en az sizler kadar bende istiyorum bunu ama Servet bu her an hata yapabilir..Patlamaya hazır bir bombayla eş değer benim gözümde Servet..
Maçtan sonra Servet iyi oynarsa gelip buraya bana yaa şef noldu gördünmü.. Sheriff naber bak Servet günü kurtardı vs. demeyin çünkü bende en az hepiniz kadar bunun olmasını istiyorum..
Emurafu
16.Kasım.2006, 08:14
Kadroyu konusalım..Terim iyi kadro sürüyor bence..
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 14:14
Kadro iyi bencede.Stoperlerin sorun olacağını sanmıyorum.(Umut ediyorum..) Şu kadroda birde Yıldıray olsa tam süper olacaktı.Skora göre Emre'nin yerine Yusuf Semih'te ileri uç elemanlarından birinin yerine girebilir.Allah yardımcımız olsun..
DisCo
16.Kasım.2006, 15:05
Arkadaşlar şahsi fikrim olarak oyuncu seçimlerini performansa göre değil renklere göre değerlendiriyorsunuz. Servet patlamaya hazır bir bomba bu kısmı doğru ancak rengi siyah beyaz,sarı lacivert işte x,x bir renk olsaydı bu renklere gönül verenler seslerini etmezlerdi. Aynı durum Emre Aşık içinde geçerlidir. Ankaraspor'un kaç maçını izlediniz. Farklı bir yönden bakalım. Yasin Fenere gelmeseydi kaç kişi Yasin diye biri var yahu niye alınmıyor kadroya derdi. Hatta alınsaydı nerden çıkarıyor böyle adamları vs. derdiniz. Renklere göre değerlendirmeyi bırakalım. Galatasaraylıyım Arda'dan ne takımımda ne Milli takımda yer verilmesine razıyım. Tuncay'ı beğenmememe rağmen çağrılıyor. Gökdeniz desen para verseler almam. Fatih Terim bu 3 adamı çağırıyor. Mustafa Denizli gelse oda çağırır. Şenol Güneş'te gelse çağırır Zico'yu da getirelim çağırır. Demek ki benim görmediğim bilmediğim birşey var adamlarda. Aksini iddia edersem bu teknik adamlardan çok şey biliyorum demektir.
Sonuç olarak bu kadro çağrıldı. Türkiye liginin en iyi oyuncuları bunlar. Mustafa Denizli'nin Tugay'ı bilerek milli takıma almadığını biliyoruz. Bu tür olaylar mutlaka oluyordur. Renklere göre adam alacaksak bu işin içinden çıkamayız. Bakalım neler olacak bu akşam.
BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 16:27
Buyrun bu da Sporx'in ilk 11'leri
MUHTEMEL 11'LER
NORVEÇ
Hakon Opdal
Storbaek
Erik Hagen
Brede Hangeland
John Arne Riise
Bjorn Riise
Alexander Tettey
Kristofer Heastad
Steffen Iversen
John Carew
Morten Gamst Pedersen
TÜRKİYE
Volkan
Gökhan Gönül
Servet Çetin
Emre Aşık
Hayrettin
Emre
Yusuf
Mehmet Aurelio
Hamit Altıntop
Gökdeniz
Nihat Kahveci
Fanatik,Fotomaç vs. Bütün gazetelerde değişik 11'ler...
Kesin 11'i maçta görürüz artık...
RodRiGOtELLo14
16.Kasım.2006, 17:17
nihat çok etkili olacaktır...
sananes
16.Kasım.2006, 20:32
arkadaslar hangi spor sitesine girsem kadroda bi kac degisiklikle karsılasıyorum yani her sitenin muhtemel 11i farklı kaleye rustuyu koyanlar var hayrettini sol beke alanlar var cift forvet mehmet yıldız nihat dusunenler var:) ama maalesef yıldıray hiç birinde yok umarım sahada olur ne yani emreden yada yusuftan yıldıray dahamı kötü yada dahamı formsuz(tabi sakatlıgı varsa bilemiyorum)
Fietra 10
16.Kasım.2006, 21:04
Bana göre Türk Futbol tarihinin en önemli maçıdır bu maç..eger istediğimizi alamazsak kaos olacagı kesin..2004-2006 bide 2008 kaçarsa çok kötü olur
Emurafu
16.Kasım.2006, 21:17
Buyrun İlk Onbir.....
Volkan, Gökhan, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Mehmet Yıldız ve Nihat
Anadolu ajansı en saglam kaynak........
ogcj_me
16.Kasım.2006, 21:21
Sekocan bence buyuk konusma
yoksa dediklerini yutabilirsin bu aksam
LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 21:22
Yok artık Gökhan Gönül mü oynayacak ?
eXcitinG
16.Kasım.2006, 21:35
Norveç in kadrosuna baktımda adamLar bize tam tuzak kurmuş durumdaLar.Havadan üstün iki forvetLerini sahaya sürüyorLar.Bizde buna hamLe oLarak Hava topLarında üstün oLan iki stoper Servet ve Emre iLe başLıyoruz ama unuttuğumuz bir nokta var Carew yerden de çok iyi gidebiLen ve adam eksiLtebiLen bir santrafor.Umarım Terim buna bir çare düşünmüştür.AdamLar havadan oynicaz süsü verip yerden kısa derinLemesine oynarsa bunLarada Pedersen destek verirse sen bu akşma cümbüşe bak o zaman.
T_A_N_E_R
16.Kasım.2006, 23:18
riise yi unutuyoruz, onu kaleye dondurmemek lazim zaten sut cektigi zaman ne oldugunu herkez biliyor :)
eGowiCh
16.Kasım.2006, 23:49
Buyrun İlk Onbir.....
Volkan, Gökhan, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Mehmet Yıldız ve Nihat
Anadolu ajansı en saglam kaynak........
Bence kadro bu olacak, ama kötü bir kadro.
Emre oynamamalı, berbat bir oyuncu. Mehmet Yıldız oynayabilir, Nihat da öyle, ama Semih oynasa daha iyi olur bence M.Yıldız yerine zira tecrübesi daha fazla. M.Yıldız ikinci yarı oyuna alınabilirdi ama belli ki Semih sonradan girecek.
Defans bloğu çıkarılabilecek en iyi defans, doğru seçim, gönül isterdi ki stoperde başka birisi olsun ama maalesef aday kadrodakiler arasından en iyi 2'li seçilmiş.
canavar20
16.Kasım.2006, 23:55
Son olarak görünen kadro hairka sevindim.
Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 23:56
Yok yahu Egemen iyidir Emre en azından 50-55 dk sahada kalması lazım o yokken sağlıklı pas alışverişi iyi olmuyor...M.Yıldız-Nihat formdalar bu sıralar Norveç e golleri var inş. kimse hata yapmaz v kazanırız...
eGowiCh
17.Kasım.2006, 00:01
Emre bence çok bencil oynuyor, onun yerine Yusuf veya Tuncay oynasa daha iyi olur bence.
ogcj_me
17.Kasım.2006, 00:05
Aurelionun yanında ya Gökhan(oynamazsa Deniz) yada Hamit oynayacakmış
Emurafu
17.Kasım.2006, 01:28
Ya Terimin Taktigin ne biliyormusunuz Yerden Oynamak..Adam ona göre İlkonbir cıkarmıs..Antremanlarda Top şişirenlere hemen Şınav cezası veriyormus...Oyunu yerdeN oynucaz mehmet Yıldız,Emre gibi oyuncular bunu iyi yapıyor..Havadan oynamak yok....Hep yerden yani..Terimin analizi ve taktigi böyle ona görede kadro cıkarmıs ne var bunda...Kimse bu kadroyu elestiremez bence........Cıkabilecek en iyi kadro...
Estonyada 4 gün takımı izleyenler Yorumlarını yaptı keske İzleseydeniz..Zaten Az sonra Ntv,Cnn Türk falan yayın yapar izleyin Bence...
Terim Ayrıca Ortasahayı kosan kişilerden kuruyor..Yusuf Ve tuncay bunlar pres yapabilirmi..Bence Terim İlk defa Dogru birsey yaptı.Adamın Taktigini ve amacını bilmeden Konusuyoruz O kadar ofansif adam oynatırsan ortasahayı rakip alır..
Terim Bu kadroyu cıkarırken Takımın Ofans ve defans gücünüde ayarlamıs...Takım Koasacak,Basacak,,Top saklıyacak.Yerden dikine oynayacak adamlar oynuyor..
uAmurat91
17.Kasım.2006, 01:30
Mehmet Yıldız denilen adamın böyle kritik bir maçta işi nedir anlamadım. Bu adamın büyük maçlardaki performansından bihaber değil miyiz?
Nihat - Semih olabilirdi ..
T_A_N_E_R
17.Kasım.2006, 02:13
benim kafamdaki kadro insallah terim uygulamaya koyar
Hayrettin
Recep Alpay Bulent korkmaz
Sergen Metin Ugur Tutuneker Umit Davala Ridvan
Feyyaz Tanju
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:24
Bence Semih sonradan oyuna girse daha etkili olur.Sonradan oyuna giripte yaptıkları ortada..
Emurafu
17.Kasım.2006, 02:35
Bence Semih sonradan oyuna girse daha etkili olur.Sonradan oyuna giripte yaptıkları ortada..Tabiki semsi..Terimin taktigini ve analizini bilmeden evden atıp tutuyoruz..Servet bu macın kilit oyuncusu Adamların en önemli koz hava hakimiyeti yan toplarda servet Çok iyi bence servet oynaması akıllı...Terim stoperleri uzun yapmış.......Hakan baltada uzun...
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:40
Ama Carew yerdende etkili olabilen bir isim.Bunuda dikkate almışlardır inşallah Emrah abi.
Birde ilk golü atarsak çok büyük bir avantaj elde ederiz.Maça yarım saat kaldı.Allah yardımcımız olsun..
altiner93
17.Kasım.2006, 05:07
İçimde bir umut var.Bazı maçlarda oluyor.Bence yarınki maçı
2-1 kazanıcaz ; 2-1 olmasa bile yine kazanıcaz:tur:
Ben demiştim beyler.Çok şükür kazandık !
uAmurat91
17.Kasım.2006, 05:26
Şükürler olsun Allah'ıma, tebrikler aslan parçaları..