PDA

View Full Version : Beşiktaş'ın Gravgaard sevdası!

anilton
17.Kasım.2006, 19:56
Beşiktaş, sezon başında transferini gerçekleştiremediği Michael Gravgaard için yeniden harekete geçti. Danimarka Ligi'nin 'en iyi savunmacısı' seçilen Kopenhag'lı oyuncu, 1.86 m boyunda ve Milli Takım'ın da değişmez ismi.

Rota Gravgaard

Kopenhag, bonservis için 4 milyon euro istiyor Pazarlık sürüyor, Kartal 2.5 milyon euro önerdi.

Özellikle 8-0'lık Liverpool maçından sonra operasyon için düğmeye basan, ara transfer için atağa kalkan Beşiktaş, Kopenhag'ın stoperi Gravgaard için bastırıyor. Sezon başında istenen ancak 4 milyon euro'luk bonservisi nedeniyle alınamayan Danimarkalı oyuncu için kesenin ağzı da açılacak. Forvete verdiği destek ve attığı gollerle
de dikkat çeken Michael Gravgaard'ı teknik direktör Ertuğrul Sağlam da çok istiyor. Menajer Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam pazarlığı sürdürüyor.

GELMEYE CAN ATIYOR
Danimarkalı oyuncunun, "Artık büyük bir takımda oynamak istiyorum. Beşiktaş belki de son şansım" diyerek kulübü Kopenhag'a baskı yaptığı da öğrenildi. Uzun boyu, defanstan oyunu başlatması ve mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Gravgaard'ın 2.5 milyon euro'ya bitirilebileceği belirtiliyor. Danimarkalı oyuncunun İbrahim Toraman ile iyi ikili oluşturacağına inanan yönetim ısrarlı davranıyor. Sağlam ve Engin, işi bitirmeden Danimarka'dan dönmeyecek.

Kaynak:Fotomaç

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 19:58
Beşiktaşa en az 1 tane stoper şart zaten Oyuncuyu tanımıyorum ama bakılırsa çok iyi gözüküyor .. Böyle bir oyuncuyu avrupanın büyük liglerinden takımlarda isteyebilir Beşiktaşın elini çabuk tutması lazım

nerazzuri
17.Kasım.2006, 20:07
Büyük Klüp istiyorum Demiş. Bjk'li arkadaşlar kızıcak ama. 8-0 dan sonra belki düşünceleri değişebilir gelmek istiyen bazı oyuncuların.

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 20:08
Şampiyonlar Liginde oynamakta büyüklüğün göstergesi bence

anilton
17.Kasım.2006, 20:10
Büyük Klüp istiyorum Demiş. Bjk'li arkadaşlar kızıcak ama. 8-0 dan sonra belki düşünceleri değişebilir gelmek istiyen bazı oyuncuların.

Liverpool'u yendiğimiz ne çabuk unutuluyor...

FeYYaz1989
17.Kasım.2006, 20:11
Oyuncuyu tanımıyorum ama en az bir stoper şart..Birde Türkiye'de iyi bir alternatif yerli oyuncu bulunabilirse süper olur..

mgokalparslan
17.Kasım.2006, 20:13
bu oyuncunun fm deki mevkii galiba dc,st hava toplarında çok etkili zaten danimarkalı yani iskandinav ekolüne yakın oynuyor

anilton
17.Kasım.2006, 20:13
Oyuncuyu tanımıyorum ama en az bir stoper şart..Birde Türkiye'de iyi bir alternatif yerli oyuncu bulunabilirse süper olur..

Ümit Milli takımın stoperi gurbetçi oyuncumuz Ceyhun Güleslam'a teklif yapmışlar...

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 20:16
FM'de Michael Gravgaard

http://img206.imageshack.us/img206/2810/adszyz2.jpg (http://imageshack.us)

nerazzuri
17.Kasım.2006, 20:22
Ya tamam ona bişey demiyorum. Beşiktaş alığı galibiyette avrupada zirve oldu 8-0 dan sonra pardon ama rezil rüsva oldu.

8-0. Dicek bşiktaş'a gidiyorum. 8-0 yenilen takıma :p Anlıyacağın akılda hep o kalacak. Hani 8-0 olmasaydı 1-0 2-0 bu kadar akılda kalmıyacaktı. OO liverpolu yenen takım çok güzel. olurdu tepkiler. Bu bakımdan söyledim.

Sir FRD
17.Kasım.2006, 20:26
yavaş bir adam.Gökhan Zan'dan pek bir farkı yok bence

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 20:31
Adını ilk kez duyuyorum.Aslında tartışmaya gerek bile yok kaynak belli.. Ama Fm'ye göre güçlü bir oyuncu olarak gözüküyor.Eğer sağlam bir stoperse alınabilir..

LaigLeNoiR
17.Kasım.2006, 20:31
Türkiye'den alınacak en iyi defans hala iddaa ediyorum G.Antep'ten BEKİR İRTEGÜN.

Bir tane de yabancı stoper şart.Danimarka-İsveç-Norveç buralardan olması daha iyi.

Soğuk ülke insanı olsun.Kuzeylilerin defansif yönlerini çok beğeniyorum.

uAmurat91
17.Kasım.2006, 20:32
Nokta transfer olur, Beşiktaş elini çabuk tutmalı.

FeYYaz1989
17.Kasım.2006, 20:35
Türkiye'den alınacak en iyi defans hala iddaa ediyorum G.Antep'ten BEKİR İRTEGÜN.

Bir tane de yabancı stoper şart.Danimarka-İsveç-Norveç buralardan olması daha iyi.

Jean Tigana istemişti bir ara Bekir'i sanırım ama alamamıştık.Valla Türk alternatif derken benimde aklımdan geçen Bekir'di ama hayırlısı olsun yine de..
Norveç demişken akşam Erik Hagen çok iyi oynadı,ilk maçta da iyiydi..Acaba bu arkadaş düşünülemez mi?

uAmurat91
17.Kasım.2006, 20:37
Jean Tigana istemişti bir ara Bekir'i sanırım ama alamamıştık.Valla Türk alternatif derken benimde aklımdan geçen Bekir'di ama hayırlısı olsun yine de..
Norveç demişken akşam Erik Hagen çok iyi oynadı,ilk maçta da iyiydi..Acaba bu arkadaş düşünülemez mi?

Daha önce de BJK'nin listesindeydi sanırım..

PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 20:39

+1

Kuzey adamları soğukkanlı oluyorlar ... Enerjileri de yüksek oluyor... bkz Linderoth...

DisCo
17.Kasım.2006, 20:39
Beşiktaş bu oyuncuyu alsın. Beşiktaşlı olacam. :smismileyiw2:

Tabi espiri yapıyorum. Oyuncu hakkında bilgim yok ancak artık iyice inceleyip oyuncu alsınlar. Tüm takımlar adına bıktık bu fiyasko transferlerden.

Burada birşeye değinmek istiyorum. Şimdi Lüksemburg'tan birisi nete giriyor. Bakıyor ki Beşiktaş 2-1 Liverpool yenmiş. Diyor ki Allah Allah nasıl olmuş felan. Neticede Beşiktaş'ı bilmiyor. Okuyor yazıları müthiş bir seyirci haberleri. 2 hafta sonra Liverpool 8-0 Beşiktaş'ı yenmiş diye okuyor. Hemen diyor ki Liverpool'un gücü belli. Demek ki bu takım kendi evinde yanlışlıkla yenmiş Liverpool'u diye düşünür. 8-0'ın önemi burdan geliyor. Nese konu ile ilgisi bir nebze var ama olayın boyutu ve Beşiktaş'ın Liverpool'u yenmesi ve 8 gol yemesinin ilişkisi budur.

FeYYaz1989
17.Kasım.2006, 20:46

Tabi espiri yapıyorum. Oyuncu hakkında bilgim yok ancak artık iyice inceleyip oyuncu alsınlar. Tüm takımlar adına bıktık bu fiyasko transferlerden.

Burada birşeye değinmek istiyorum. Şimdi Lüksemburg'tan birisi nete giriyor. Bakıyor ki Beşiktaş 2-1 Liverpool yenmiş. Diyor ki Allah Allah nasıl olmuş felan. Neticede Beşiktaş'ı bilmiyor. Okuyor yazıları müthiş bir seyirci haberleri. 2 hafta sonra Liverpool 8-0 Beşiktaş'ı yenmiş diye okuyor. Hemen diyor ki Liverpool'un gücü belli. Demek ki bu takım kendi evinde yanlışlıkla yenmiş Liverpool'u diye düşünür. 8-0'ın önemi burdan geliyor. Nese konu ile ilgisi bir nebze var ama olayın boyutu ve Beşiktaş'ın Liverpool'u yenmesi ve 8 gol yemesinin ilişkisi budur.
Valla dostum futbol da şans,bal-yanlışlık falan kalmadı.İyi konsantre olan,mücadele eden,rakibi iyi analiz eden maçı kazanıyor.Motivasyon da çok önemli.İlk maçta iyi motive olduk kazandık,ikinci maçta yok fb maçı,yok hakemdi,pafdı derken;4. golü de yiyince takım demoralize oldu..Zaten iyi hazırlanamamışlar belli,fb maçında da yoruldular.Adamların yürümeye mecali kalmamıştı 5. golden sonra..haa adam bunları bilmez,sadece sonuca bakıp yorum yapıyorsa,benim için söylediğinin zaten önemi yok.Futbolcu buna bakıp gelmeyecekse zaten gelmesin..Sonuçta 2 takım da 3 puan aldı ve Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'ın şansı hala var.Zaten Şamp. Liginde oynaması bile başlı başına bir büyüklük göstergesidir bence,BJK en kötü haliyle bile UEFA kupasında oynuyor..Yani 8-0 muhabbeti transferde anlamsız,iyi para verirse BJK böyle alt seviyede kalmış futbolcuların reddedebileceği bir kulüp değil yani.Kimse girmesin böyle muhabbetlere o yüzden.

BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 21:01

Aynı lüksenburglu sonra bakıyor Gs Uefa almış,güçlü takımdır falan diyor.Sonra bi bakıyor bu takım Tromso'ya eleniyor,Sion'a,Helsinborg'a yeniliyor.Demekki yanlışlıkla kupayı almışlar diye düşünüyor.
Aynı hesap...
Alın terini,verilen emeği boşa saymayalım.

Danimarka'lı oyuncu konusunda Diatta'dan iyidir diyorum:)

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 21:07
Tamam konuyu başka yerlere çekmeyelim arkadaşlar.

Bu adam alınacaksa iyice araştırılmalı.Artık transfer hatalarından dolayı zaman kaybı lüksümüz yok..

DisCo
17.Kasım.2006, 21:14
Aynı lüksenburglu sonra bakıyor Gs Uefa almış,güçlü takımdır falan diyor.Sonra bi bakıyor bu takım Tromso'ya eleniyor,Sion'a,Helsinborg'a yeniliyor.Demekki yanlışlıkla kupayı almışlar diye düşünüyor.
Aynı hesap...
Alın terini,verilen emeği boşa saymayalım.

Danimarka'lı oyuncu konusunda Diatta'dan iyidir diyorum:)

Öncelikle yazdığım yazıda Beşiktaş'ı bilmiyor ya diye birşey kullanmışım. Beşiktaş'ı küçümsüyor veya galibiyetini haksız görmüyorum. Bunu okumaktan, olaylar arası bağlantı kurmaktan aciz durumda olduğunuz kesin. Takımını savun sonuna kadar ancak gerçekçi olarak. Galatasaray Uefa yı kazandığında Tromso ile mi oynadı Sion ile mi oynadı Helsinborg ile mi oynadı. Hani ben desem Beşiktaş zamanında Barcelona'ya 3 attı şimdide Liverpool'dan 8 yedi o zaman Barcelona maçı tesadüf oldu diye o zaman verdiğiniz Uefa ve aradan 7 yıl geçen maçlar örneğiniz sayılabilirdi. Komik olmayalım. Armut+Elma mantığıyla nereye kadar. Fikrin varsa savunursun alakasız yazacaksan sırf Beşiktaşlıyım diye bana özelden yaz kardeş. Biz 2-1 8-0 karşılaştırmasını Beşiktaşı bilmeyen kişiler açısından yorumladık. ona göre fikrimiz varsa belirtelim.

BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 21:21
Öncelikle yazdığım yazıda Beşiktaş'ı bilmiyor ya diye birşey kullanmışım. Beşiktaş'ı küçümsüyor veya galibiyetini haksız görmüyorum. Bunu okumaktan, olaylar arası bağlantı kurmaktan aciz durumda olduğunuz kesin. Takımını savun sonuna kadar ancak gerçekçi olarak. Galatasaray Uefa da Tromso ile mi oynadı Sion ile mi oynadı Helsinborg ile mi oynadı. Hani ben desem Beşiktaş zamanında Barcelona'ya 3 attı şimdide Liverpool'dan 8 yedi o zaman Barcelona maçı tesadüf oldu diye o zaman verdiğiniz Uefa ve aradan 7 yıl geçen maçlar örneğiniz sayılabilirdi. Komik olmayalım. Armut+Elma mantığıyla nereye kadar. Fikrin varsa savunursun alakasız yazacaksan sırf Beşiktaşlıyım diye bana özelden yaz kardeş. Biz 2-1 8-0 karşılaştırmasını Beşiktaşı bilmeyen kişiler açısından yorumladık. ona göre fikrimiz varsa belirtelim.

Belki ben yanlış anlamış olabilirim ama yine de sen öncelikle ilk yazdığın mesajın ne kadar gerekli olup olmadığını bir düşün derim...

FeYYaz1989
17.Kasım.2006, 21:27
Öncelikle yazdığım yazıda Beşiktaş'ı bilmiyor ya diye birşey kullanmışım. Beşiktaş'ı küçümsüyor veya galibiyetini haksız görmüyorum. Bunu okumaktan, olaylar arası bağlantı kurmaktan aciz durumda olduğunuz kesin. Takımını savun sonuna kadar ancak gerçekçi olarak. Galatasaray Uefa yı kazandığında Tromso ile mi oynadı Sion ile mi oynadı Helsinborg ile mi oynadı. Hani ben desem Beşiktaş zamanında Barcelona'ya 3 attı şimdide Liverpool'dan 8 yedi o zaman Barcelona maçı tesadüf oldu diye o zaman verdiğiniz Uefa ve aradan 7 yıl geçen maçlar örneğiniz sayılabilirdi. Komik olmayalım. Armut+Elma mantığıyla nereye kadar. Fikrin varsa savunursun alakasız yazacaksan sırf Beşiktaşlıyım diye bana özelden yaz kardeş. Biz 2-1 8-0 karşılaştırmasını Beşiktaşı bilmeyen kişiler açısından yorumladık. ona göre fikrimiz varsa belirtelim.
Valla dostum futbol da şans,bal-yanlışlık falan kalmadı.İyi konsantre olan,mücadele eden,rakibi iyi analiz eden maçı kazanıyor.Motivasyon da çok önemli.İlk maçta iyi motive olduk kazandık,ikinci maçta yok fb maçı,yok hakemdi,pafdı derken;4. golü de yiyince takım demoralize oldu..Zaten iyi hazırlanamamışlar belli,fb maçında da yoruldular.Adamların yürümeye mecali kalmamıştı 5. golden sonra..haa adam bunları bilmez,sadece sonuca bakıp yorum yapıyorsa,benim için söylediğinin zaten önemi yok.Futbolcu buna bakıp gelmeyecekse zaten gelmesin..Sonuçta 2 takım da 3 puan aldı ve Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'ın şansı hala var.Zaten Şamp. Liginde oynaması bile başlı başına bir büyüklük göstergesidir bence,BJK en kötü haliyle bile UEFA kupasında oynuyor..Yani 8-0 muhabbeti transferde anlamsız,iyi para verirse BJK böyle alt seviyede kalmış futbolcuların reddedebileceği bir kulüp değil yani.Kimse girmesin böyle muhabbetlere o yüzden.

Bence 8-0'ın ikili averaj dışında bir önemi yok,bilmem anlatabildim mi?Zaten Lüksemburg'lular futbolla fazla ilgilenmiyor yanlış bilmiyorsam..Yani o kadar muhabbete girmezler..Ben yazımda transferde 8-0'ın gündeme getirilmesinin alakasız olduğunu belirttim..

goosfraba
17.Kasım.2006, 21:31
Defansı İskandinav-İtalyan karışımı, dm ve mc'i Afrika ülkelerinde ki futbolcularla ( dayanıklılık açısından ) Forvetleri de Avrupa'dan alsak daha bir güzel olacak gibi, genel konuşuyorum. Tabi bazı istisnalar olabilir ( Alex, Lincoln veya Ricardinho gibi )

cureshot
17.Kasım.2006, 22:01
roberto carlos veya lincoln gibi bir marka değeri olmayan 30 yaşında bir defans oyuncusu için 4 milyon euro verecek yönetimin aklına şaşarım doğrusu.

Emurafu
17.Kasım.2006, 22:39
Besıktasa 2stoper sart....Zago-Ronaldo gibi...