PDA

View Full Version : Inter-Fenerbahçe/ Şampiyonlar Ligi G Grubu 5.Hafta

Varonil
24.Kasım.2006, 05:27
http://img116.imageshack.us/img116/1072/headerao5.jpg (http://imageshack.us)

Tarih:27 Kasım 2007
Stad:Guiseppe Meazza

Maçı burada konuşalım..

Not:Fenerbahçe'nin ligdeki maçı bittiği için konuyu açtım

fenerbahce_1907
24.Kasım.2006, 05:28
Çok zor bi maç belki bir beraberlık alırız ama zor.

fm26mer
24.Kasım.2006, 05:33
3-3 bitecek diyorum:)

BeeTLeJuiCe
24.Kasım.2006, 05:36
Zooor zooor çok zor ama neden olmasın.

Kadıköydeki maç içinde zor diyorduk gerçi bu deplasman ona benzemez ama belli olmaz.

Yenip 1. çıkıyormuşuz bide. :)

uAburak89
24.Kasım.2006, 05:38
Çok zor maç, 2-1 Inter alır gibi geliyor..

fm26mer
24.Kasım.2006, 05:38
ya Csk maçı oynandımıydı:S

GodfatheR
24.Kasım.2006, 05:42
CSKA-PSV macı bizim maçtan önce oynanıcak,kafamız rahat olursa yani Psv puan kaybederse,gruptan çıkmayı garantiliycez o zaman şansımız dahada artar.

BeeTLeJuiCe
24.Kasım.2006, 05:53
ya Csk maçı oynandımıydı:S

bizim cska macını diyorsan interden sonra oynayacağız

RaSenGan
24.Kasım.2006, 06:06
Zor ama İnter evinde vermez maçı.

Fernando Gago
24.Kasım.2006, 06:08
İyi oynayacağımızdan şüphem yok ama skor istediimiz gibi olmayabilir

BlackEagle19o3
24.Kasım.2006, 06:09
Bence İnter rahat bir galibiyet alcak malesef.Tahmini skor 4-0...

Allah Fenerbahçe'nin yardımcısı olsun...

Roberto Baggio
24.Kasım.2006, 06:12
2-0 İnter kazanır...

senderson
24.Kasım.2006, 09:11
İnanırsak kazanırız.Yenilsek bile skor 1 farklı olur.4-0 gibi uçuk skorlar bu saatten sonra olmaz...

Fıratcan Alçınkaya
24.Kasım.2006, 09:15
İnter kazanır gibime geliyor balıda var İnter in Cruz şansa pansa atar bir tane:)

Varonil
24.Kasım.2006, 15:35
Bu maç grubun ilk maçı olsaydı İnter'in çok rahat bir galibiyet alacağını söyleyebilirdim.Ancak Fenerbahçe'nin grupta oynadığı 4 maça bakarak söylüyorum biz oradan 3 puanla bile dönebiliriz.Yeter ki inanalım...

GeNç KaRTaL
24.Kasım.2006, 15:37
Bu maç Fenerbahçe'nin ileriki turlarda neler yapabileceğinin göstergesi.İnşallah kazanırlar..

Varonil
24.Kasım.2006, 17:40
Ben bu maçta Appiah'tan patlama bekliyorum.Oynarsa önemli bir kozumuz olur.Milli takımdan da mutlu döndü.

RoNNiE91
24.Kasım.2006, 18:03
Bu maçı İnter alır gibime geliyor ama sonra Fener kendi evinde CSKA'yı yener ve tur atlar.

El Barto
24.Kasım.2006, 18:05
Umarım farklı bir galibiyet alır Fenerbahçe ve artık bu gruptan çıktı gözüyle bakıyorum. Diğer turlarda da elinden gelenin en iyisini yapar. Bir UEFA kupamız var birde Şampiyonlar Ligi kupamız neden olmasın. ;;) Biraz uçuk oldu gibi ama hiçbirşey imkansız değildir...

TR.CaPTaiN
24.Kasım.2006, 18:15
Inter kendi evinde bu maçı vermez. Bu maçı kaybettikleri takdirde büyük ihtimalle Real Madrid'in rakibi olurlar ki bunu hiç istemezler. Tahminim 3-1 Inter alır.

Mirza
24.Kasım.2006, 18:16
1-0 maçı alacağız. Rüyamda gördüm bu gece.

BeeTLeJuiCe
24.Kasım.2006, 20:34
Bende rüyamda gördüm valla :) 2-2 bitti bende maç :)

El Comandante
24.Kasım.2006, 20:36
BU maci Inter alir.

sananes
24.Kasım.2006, 20:44
arkadaslar grup ikincisi kesin reallemi eşleşiyo ya bi real lafı dönüp duruyo forumda ama geçen gün tvde kura cekimi tarihi söleniyodu ee kimle eşleşecegimiz belli olsa neden kura çekimi tarihi sölensin

maça gelince bence kaybetmeyiz.hatta iddaa da bizim galibiyetimize oynuycam ama tabi belli olmaz çünkü inter hem güçlü bi takım hemde şanslı eğer kaybedersek bile 2 golden fazla yiyecegimizi sanmıyorum yani en fazla 2-0 biter dahada farklı olmaz

BlackEagle19o3
24.Kasım.2006, 23:22
Ben de kura olacak diye biliyorum yahu:S

GodfatheR
24.Kasım.2006, 23:41
eskiden kura olurdu şimdi değiştimi

TheTrooper
24.Kasım.2006, 23:51
gönlüm fb'den yana ama inter 2-1 alır bence

Varonil
24.Kasım.2006, 23:57
Bildiğim kadarıyla x grubu birincisi y grubu ikincisi ile eşleşiyor olayı yok.Birincilerle ikinciler eşleşecek her gruptan olabilir.Geçen sene öyle olmuştu.

Rsa
25.Kasım.2006, 01:08
İlk maçtaki gibi oynarsak puan koparabiliriz.

Rodrigo Tello
25.Kasım.2006, 01:13
Fenerbahçe iyi top oynuyor.Puan veya puanlar alabilir bu deplasmandan..

Deza
25.Kasım.2006, 03:31
Fener bu sezon Avrupa maclarinda etkili bir taktik buldu ve cok zor yenilen bir takim görüntüsü ciziyor. Puan veya puanlarla dönebilir. Ayrica sali aksami Fener, mac ne olursa olsun, gruptan cikmayi garantileyecegini düsünüyorum. CSKA evinda mutlaka PSV´den puan alir ve böylece ne PSV ne de kendileri Fener´i yakalayamaz.

anilton
25.Kasım.2006, 03:53
İnşallah puan çıkarır F.Bahçe...

uAsamet91
25.Kasım.2006, 06:40
İnterin feneri farklı mağlup edecegini düşünüyorum

KaF KeF
25.Kasım.2006, 06:55
İnş.Alnımızın akıyla çıkarız.Sonuç ne olursa olsun Hayırlı Olsun...

Cengo
25.Kasım.2006, 09:09
Bence İnter rahat bir galibiyet alcak malesef.Tahmini skor 4-0...

Allah Fenerbahçe'nin yardımcısı olsun...

puansız dönmeyeceğiz oradan!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fener bu sezon Avrupa maclarinda etkili bir taktik buldu ve cok zor yenilen bir takim görüntüsü ciziyor. Puan veya puanlarla dönebilir. Ayrica sali aksami Fener, mac ne olursa olsun, gruptan cikmayi garantileyecegini düsünüyorum. CSKA evinda mutlaka PSV´den puan alir ve böylece ne PSV ne de kendileri Fener´i yakalayamaz.

o zaman para kavgasına dönüşür maç, 1. yada 2. olmanın bir esprisi yok zaten..

sananes
25.Kasım.2006, 16:04

zaten fenerin bütün maçlarında hemen hemen aynı şeyleri düşünüyosun yada istiyosun! bizim için kötü olanı yani

Varonil
25.Kasım.2006, 16:17
Fenerbahçe İtalya yolcusu
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 27 Kasım Salı günü Inter ile oynayacağı karşılaşma için yarın İtalya'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, bu akşam basına kapalı olarak Samandıra Kamp Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla, bu karşılaşmanın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, teknik direktör Zico yönetiminde 1 saat 25 dakika süren antrenman, koşu, koordinasyon, istasyon ve ısınma hareketleriyle başlarken, üst sahada yapılan teknik ağırlıklı şut çalışmasından sonra, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maç ile tamamlandı.

Ankaraspor maçında görev alan oyuncular, tesislerde masaj ve tedavi ile yenilenme idmanı yaparken, kaleci Volkan ısınma çalışmalarının sonuna kadar kaleci antrenörü Murat Öztürk'le birlikte çalıştı. Gürhan, fizyoterapist eşliğinde üst sahada tempolu yürüyüş yaparken, sakatlıkları devam eden Deniz ve Serdar ise çalışmaya katılmadı.
Sarı-lacivertli kafile, yarın sabah saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Milano'ya uçacak. Aynı gün yerel saatle 17.30'da teknik direktör Zico, maçın oynanacağı ''San Siro''da basın toplantısı yapacak, ardından saat 18.00'de Fenerbahçe maç için son antrenmanını gerçekleştirecek.
25.11.2007

Kaynak : AA

Inter F.Bahçe maçında çift forvet
İnter'in Atalanta'yı 2-1 yenerek Serie A'da 12 maçlık yenilmezlik unvanını sürdürdüğü karşılaşma sonrası ilginç açıklamalar yapan Mancini, kulüp doktorlarını takımı sabote etmekle suçladı.

Materazzi de ilk 11'de

Vieria ve Figo'nun sakatlıkları bulunan İnter'de, sakatlıktan kurtulan Materazzi uzun süre sonra Atalanta karşısında oyunun sonlarında forma şansı bulurken Mancini, Fenerbahçe karşısında kadroda değişiklik yapacağını belirtti. İstanbul'daki ilk maçta tek forvetle çıktığı Fenerbahçe karşısında İbrahimovic ve Crespo ikilisi ile karşılaşmaya başlayacak olan Mancini, Materazzi'yi de ilk 11'e alacak. Takımdaki kadro oluşumunda kulüp doktorlarının kendisine zorluk çıkardığını savunan Mancini, "Doktorlar futbolcuların takıma dönüşü konusunda haddinden fazla tedbirli ve çekingen davranıyor. Bu da benim için problem" dedi.
26.11.2007

Kaynak : Hürriyet

Fietra 10
25.Kasım.2006, 18:10
Fenerbahçe'nin 1 puan alabileceğini düşünüyorum

Memedov
25.Kasım.2006, 18:26

Fenerbahçe İnter´e fark atar, bende böyle düşünüyorum.;)

eXcitinG
25.Kasım.2006, 18:36
1 puan yeter.Fenerbahçe bunu başaracak güçte ve formda şu anda.

Deza
25.Kasım.2006, 19:30
puansız dönmeyeceğiz oradan!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

o zaman para kavgasına dönüşür maç, 1. yada 2. olmanın bir esprisi yok zaten..

SL´nin formati öyle malesef. Dedigin gibi gruptan 1. yada 2. cikarsan pek büyük fark yok. Belki 1. cikarak biraz daha zor rakiplerle(1.´ler baska grubun 2.´si ile karsilasiyor herhalde) eslesmeden kurtulursun.

Ahmet_77
25.Kasım.2006, 19:42
İnter hırslı çıkıcak ve rahat bir galibiyet alıcak bence.

Nedvedmania
25.Kasım.2006, 20:31
Gönül isterki türkiye kazansın ama çok zor görünüyor.

fmsmyrna
25.Kasım.2006, 21:52
İnter büyük bir ihtmalle alır zaten berabere bitmesin lider olmalıyız eğer bir sonraki turda avantaj istiyorsak bu sebeple bu maçı almalıyız ama buda baya zor

Varonil
25.Kasım.2006, 22:33
Gözü Galatasaray'ın rekorunda
Yarın deplasmanda İtalya'nın Inter takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe, sahadan galibiyetle ayrılırsa, grup maçlarında en çok puan toplayan Türk takımı olma unvanını Galatasaray'dan alacak.

(G) Grubu'nda 4. maçlar sonunda 8 puanı bulunan sarı-lacivertliler, kalan 2 maçından sadece 1'ini kazanması durumunda 11 puana ulaşarak, 10 puanla Türk takımları arasında Avrupa Şampiyonlar Ligi tarihinde grup maçlarında en çok puan toplayan takım olan Galatasaray'ın bu unvanını elinden alacak.

''Devler Ligi''nde 1. turdaki grupta en çok puanı toplayan Türk takımı olan Galatasaray, 2001-2002 sezonunda mücadele ettiği (D) Grubu'nu 10 puanla 2. sırada tamamlayarak, bir üst turdaki gruba yükselmişti. Sarı-kırmızılılar, bir üst turda (B) Grubu'nu ise 5 puanla son sırada tamamlamıştı.

2000-2001 sezonunda da ilk turdaki (D) Grubu'ndan 8 puanla 3. sırada yer alarak bir üst turdaki gruba kalma başarısı gösteren sarı-kırmızılı ekip, (B) Grubu'ndaki mücadelesini de 10 puanla 2. sırada tamamlayıp çeyrek finale yükselmişti.

-FENERBAHÇE'NİN ''DEVLER LİGİ''DEKİ SEZONLARI-

Daha önce 4 kez katıldığı ''Devler Ligi''nde gruptan çıkma başarısı gösteremeyen Fenerbahçe, lige ilk katılımında 1996-1997 sezonunda (C) Grubu maçlarını 7 puanla 3. sırada tamamladı. İkinci katılımında 2001-2002 sezonunda (F) Grubu'nu puansız son sırada tamamlayan sarı-lacivertliler, 2004-2005 sezonunda (D) Grubu maçlarını 9 puanla 3. bitirdi. 2005-2006 sezonunda ise (E) Grubu'nu 4 puanla son sırada tamamlayan sarı-lacivertli ekip, 8 puanı bulunduğu bu sezon, son iki maçı öncesi en kötü 3. sırayı garantilemiş durumda.
26.11.2007

CeNTeR_TR
25.Kasım.2006, 23:47
samet.süner Yahu sen zaten başka yorum yapmıyosunki..Fener Kaybeder..Artık dua edecem Fenerbahçenin kağıtspor ile oynaması için senin yorumunu merak ediyorum..!

Maç hakkındaki yorumuma gelecek olursak..Zor maç ama bizden oynanacak Cska maçına bağlı herşey..!

TürkuAz
25.Kasım.2006, 23:53
Inter bir adım önde, ama fark gelecek bir maç olmaz. Başarılar Fenerbahçe !

Varonil
26.Kasım.2006, 00:23
Adriano'yu istedi!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Milano'da FC İnter ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Corriere dello Sport gazetesine verdiği demeçte, Adriano'ya talip olduğunu söyledi.

Corriere dello Sport gazetesi, bugünkü sayısında yayımladığı haberde, Zico'nun Brezilyalı yıldıza olan ilgisini, ''İnter, Adriano'yu bana ver'' başlığıyla duyurdu., Zico, Adriano'nun uzun süredir FC İnter'de ilk 11'e girememesi nedeniyle yaşadığı sıkıntıyı, şu sözlerle değerlendirdi: ''Zirveye ulaşmak zor. Ama asıl zor olan ise zirvede kalabilmektir. Oyuncunun kimi hatalar yapmış olduğu açık. Profesyonelce davranmaktansa eğlenceyi yeğlediği anlar oldu. Hiç kuşkusuz güçlü bir potansiyele sahip. Ama saha dışında da futbolcu gibi davranmaz ise işi zor. Şu anda saha dışında kaldığı için işi çok zor. Ama bunu anlamış olduğunu düşünüyorum.'' Zico, ''İnter Adriano'yu size kiralayacak olursa, Türkiye'de yıldızının yeniden parlayacağını düşünüyor musunuz?'' şeklindeki soruyu ise ''Elbette parlayacaktır. Onun gibi bir oyuncuyu zevkle çalıştırırım. Böylesi bir yıldız oyuncuya sahip olmayı kim istemez'' diye yanıtladı.

Zico, ilk karşılaşmada 1-0 yenmiş oldukları FC İnter ile yarın oynayacakları maçta işlerinin kolay olmayacağını da söyledi. Zico, FC İnter'de İbrahimoviç'in de forma giyeceğinin hatırlatıldığı bir soruya karşılık olarak, ''İbrahimoviç'in markajı kolay değil. Öyle bir oyuncuyu markaja tabi tutabilmek imkansız. İlk karşılaşma, oyuncularımızın azami gayret sergiledikleri harika bir maç olmuştu. Ancak bu kez, işimizin daha zor olacağını düşünüyorum'' dedi.

Sarı-lacivertliler olarak kendilerine güveninin tam olduğunu da belirten Zico, şöyle devam etti: ''Ben, sadece kolay bir maç olmayacağını söylüyorum. Deniz'den yoksun olsak da sahaya kendimize güvenerek ve iyi bir oyun çıkarmak için ineceğiz. Ama bunun bizim için bir ölüm kalım maçı olmadığının da bilincindeyiz. Turu geçmeyi garantilemek için bize 2 puan yeterli. Bizim için beraberlik de yeterli olabilir.''

Gruptaki diğer maçların sonucunun da önemli olduğuna değinen Zico, ''Sahaya, Hollandalıların Moskova'da CSKA ile yapacakları karşılaşmanın sonucunu öğrenmiş vaziyette çıkacağız. PSV galip gelemezse, yarın akşam matematiksel açıdan biz de İnter de turu geçmiş olacağız'' diye konuştu.

Zico, gelecekte İtalya'da teknik direktörlük yapıp yapmayacağına ilişkin soruyu ise ''Teknik direktörlük yapan bir kişi, önemli ülkelerde çalışmayı hedefler. İtalya da bu önemli ülkelerden biridir. Eğer mümkün olursa, bundan memnuniyet duyarım. Yolun uzun olduğunun bilincindeyim. Ama bu konuda umutluyum'' şeklinde yanıtladı.

26.11.2007

Fernando Gago
26.Kasım.2006, 00:25
Adriano futboldan kopmuş şuan inş. yönetim böyle bir hata yapmaz

Universal
26.Kasım.2006, 00:34
Yenilmeyelimde kaç kaç biterse razıyım. Buraya kadar namağlup geldik böyle gidelim. Uzun süredir yenilmiyoruz bu ünvanı korukmak gerekli. Öne biz geçersek skoru koryabiliriz. İlk golü mutlaka biz atmalıyız.

Varonil
26.Kasım.2006, 00:37
Muhtemel 11'i!
Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın İtalya'nın FC Inter takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin kulağı Moskova'da olacak. Sarı-lacivertliler, FC Inter maçı öncesi oynanacak CSKA Moskova-PSV Eindhoven karşılaşmasından çıkacak sonucu merakla bekleyecek. (G) Grubu'nun 9 puanlı lideri FC Inter ile 8 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe arasındaki mücadele başlamadan önce tamamlanacak CSKA Moskova-PSV Eindhoven karşılaşmasının sonucu, son maçlar öncesi gruptan çıkacak iki takımı belirleyebilir.

Grupta 1 puanla son sırada yer alan CSKA Moskova'nın kendi sahasında PSV Eindhoven karşısında alacağı galibiyet veya beraberlik, Fenerbahçe'yi son iki maçında yenilse bile gruptan çıkaracak.

4 puanla grubun 3. sırasında bulunan PSV Eindhoven'ın deplasmanda CSKA'yı yenmesi durumunda ise sarı-lacivertliler son iki maçında 2 puan alması durumunda gruptan çıkmayı başaracak.

FENERBAHÇE'DE KEZMAN VE DENİZ YOK

Fenerbahçe'de yarın FC Inter karşılaşmasında sakatlığı bulunan Deniz ve Kezman yer alamayacak. Teknik direktör Zico, cezaları biten Lugano ve Deivid'e yarınki maçta ilk 11'de görev verecek.

Fenerbahçe'nin FC Inter karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan (Önder), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Tümer (Selçuk), Vederson,Alex, Semih. Giuseppe Meazza Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, Avusturyalı hakem Konrad Plautz yönetecek.
26.11.2007

sananes
26.Kasım.2006, 00:39
inter cskaya karsı kendi sahasında 2-0 geri düştü sonradan aldı macı yani grubun sonuncusuna karsı bize karsıda geri düşübilirler ve biz cskadan daha iyi savunma yaptıgımız için skoruda rahatlıklar koruruz ama daha önceleride söyledigim gibi fenerbahcemizi kolay kolay kimse ezemez avrupada yani şans önemli böyle maçlarda kim şanslıysa onun topları gol olur kazanır.umarım şanssız olan interdir

Deza
26.Kasım.2006, 00:49
CSKA - PSV maci bu mac baslarken bitmis olacak ve bunun macin havasini dogrudan etkileyecegini düsünüyorum. CSKA puan alip da Inter ve Fener garantilemis duruma gelirse, iki takim oyunculari da sakatliklardan korunmak adina daha dikkatli oynarlar.

Aşk-ı Şehir
26.Kasım.2006, 03:01
Bu maç berabere biter

GodfatheR
26.Kasım.2006, 03:14
Muhtemel ilk onbirde Tümer diyo,Tümer'in oynaması intihar olur.Bence Appıah oynamalı İtalya'yı sever kendini göstermek isteyecektir.Appıah'da oynamayacaksa onun yerine Selçuk yada Kemal oynamalıdır Tümer değil.

TR.CaPTaiN
26.Kasım.2006, 03:22
Fenerbahçe'nin FC Inter karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan (Önder), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Tümer (Selçuk), Vederson,Alex, Semih

İBB'ye karşı çift önlibero, İtalya'da Inter'e karşı tek önlibero biraz abes kaçar gibi. Tümer Avrupa maçlarında iyi oynuyor fakat Inter deplasmanında hem Tümer hem Alex'i kaldırmaz Fenerbahçe.

panterka
26.Kasım.2006, 03:50
Yenilmeyelimde kaç kaç biterse razıyım. Buraya kadar namağlup geldik böyle gidelim. Uzun süredir yenilmiyoruz bu ünvanı korukmak gerekli. Öne biz geçersek skoru koryabiliriz. İlk golü mutlaka biz atmalıyız.

ilk önce atıcaksın sonrada koruyacaksın zor iş ya :)

Rsa
26.Kasım.2006, 05:10
Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yer alan ve yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan FC Inter'de, teknik direktör Roberto Mancini, Giuseppe Meazza Stadı'nda 3 puan koparmayı hedeflediklerini söyledi.

Roberto Mancini, bugün Milano'da düzenlediği basın toplantısında, ''Fenerbahçe sahada çok iyi. Savunmaları da iyi. Grupta hiç yenilgiye uğramadılar. Bunun belirli bir anlamı olmalı. Biz, turu geçme işini yarın halletmek üzere kazanmak için oynayacağız. Ancak onlar da kazanmak için oynayacaklar. Dolayısıyla işimiz kolay değil'' dedi.

Fenerbahçe'nin Moskova'daki CSKA Moskova-PSV Eindhoven maçının sonucuna göre gerekirse beraberlikle yetinmeyi düşüneceğine inanmadığını belirten Mancini, ''O maçın sonucuna göre Fenerbahçe için beraberlik de yeterli olabilir. Ama ben, Milano'ya beraberlik için geldiklerini sanmıyorum. Hiçbir surette hedefimiz değişmemeli. Grup birinciliği için maçı almamız gerekiyor'' diye konuştu.

Sarı-lacivertliler arasından en çok hangi oyuncuların tehlikeli olduklarına ilişkin bir soruyu ise Mancini, ''Özellikle Alex konusunda dikkatli olmak gerekir. Alex, takımı çevirip döndüren, oyun ritmi hızlı bir yıldız. Onun ayaklarına ulaşan toplar son derece tehlikeli'' diye yanıtladı.

Mancini, ''Sol kanatta Roberto Carlos ve Vederson'a dikkat etmek gerekir. İlk maçta gol atan Deivid'i de unutmamak gerekiyor'' dedi.

Yarınki karşılaşmada evsahibi takım olarak FC İnter'in oyunun gidişatını belirleyebilmesinin büyük önem taşıdığına inandığını belirten Mancini, şöyle devam etti:

''Fenerbahçe, çok organize bir takım. Topa hakimiyetleri son derece iyi olan Brezilyalı oyunculara da sahip olan Fenerbahçe'nun oyun konusunda kendine özgü bir ritmi söz konusu. İyi pres yapar ve oyunun gidişatını biz belirlersek, avantaj sağlarız. Tabii ki tüm bunlar fiziken nasıl bir performans sergileyeceğimizle ilgili. Oyunda iyi bir hakimiyet kurmayı başarabilecek konumda olduğumuz inancındayım.''

Mancini, FC Inter'in İstanbul'da Fenerbahçe ile yapılan ilk maçta iyi bir performans gösterememiş olduğunu da dile getirerek, ''İstanbul'daki ilk maçta çok parlak değildik. Sezonun ilk maçlarından biri olduğu için fiziki kondisyonumuz iyi değildi. Sahaya normalden farklı bir 11'le çıkmıştık. Fenerbahçe'nin iyi bir oyun çıkarması sonucunda da maçta zorluk yaşadık. O maçta çok parlak bir görüntü sergilemediğimiz açık'' diye konuştu.

Mancini, Milano'nun San Siro semtindeki Giuseppe Meazza Stadı'nda yarın TSİ 21.45'te Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmada, Stankoviç'in de forma giyebileceği imasında da bulundu.

Maraton

Aykan19o3
26.Kasım.2006, 05:12
(Zor maç gibi gözüküyor) ama ben söylüyorum Fener bu Inter'i rahat yener..

mersinlivolkan
26.Kasım.2006, 07:08
Fenerbahcemiz bu maçı asla vermeyecek.Edu nun şu açıklamasını çok beğenmiştim.İbrahimoviç diğer takım defanslarını mahfetmiş olabilir ama bana karşı hiç birşey yapamacak ve buna benzer açıklama yaptı.Alex intere karşı galip geleceğimizi söyledi.Yani fenerbahceli futbolculara inanıyorlar maça interde istediği kadar dünya starı olsun 1 alex edemezzzzz(alexe laf atacaksanız ilk inter maçı cska maçıve psv maçlarında sakatlanana kadarki kısımları ve son lig maçını yani ankara maçına bakabilirler)

kısaca bana göre fenerbahce 3-1 alacak

Sekopej
26.Kasım.2006, 07:17
Zico, Carlos arkadaşlarının kendilerine güvenmelerini sağlıyor dedi. İşte Carlos sadece saha içersinde değil, saha dışında da çok katkı yapıyor Fenerbahçe'ye. Bu sene avrupa maçlarında bunu rahatlıkla görebiliyoruz.

Bu güne kadar oynadığımız tüm maçlarda herhalde en tecrübeli ve kariyerli oyuncu İnter de dahil Carlos olmuştur. O rahatlığı ve güveni takıma da yansıtıyor.

Carlos'un bu inancı, diğerlerini de etkilerse ve İnter'i yenebileceklerine inanırlarsa oradan puanla dönebiliriz. Kaybedecek birşeyimiz yok, rahat olup, keyifle oynamalıyız.

Beraberlikle dönebiliriz, beraberlik bile son maçlarda bizi lider yapabilir. Galibiyet tabi ki isterim ama biraz zor görünüyor.

PesimiSTyLa
26.Kasım.2006, 07:25
Puan ya da puanlarla dönmesi hem Türkiye Hem FB için ii olur ;;) Temennimimz bu yönde ;;)

GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 07:28
Tümer'in oynaması imkansız gibi bir şey bu maçta.Büyük ihtimal Appi oynar.

Daha öncede Deza'nın dediği gibi İnter-Fb maçından önce sonuçlanacak Cska-Psv maçı bu maçın kaderini çok fazla olmasada etkileyecektir.

Ama İnter ne olursa olsun bu maçı kazanmak için çıkacaktır sahaya.İlk maçın hesabını kesmek isteyeceklerdir.Cska-Psv maçının sonucu daha çok Fenerbahçeli oyuncuları etkiler.

Güzel bir maç bizi bekliyor.İnşallah puan yada puanlar alır Fenerbahçe..

NisRoc
26.Kasım.2006, 12:49
Yenersek fark atarız, yenilirsek fark yeriz, berabere kalırsakta bol gollü bir beraberlik olur vs..vs.. :)

extensor
26.Kasım.2006, 19:42
yenerse fark falan olmaz fener gol atınca beraberliğe oynar yense bile 1-0 veya 2-1 yener fenerbahçe iki gollü bir galibiyet alırsa ne istersen söyleyebilirsin bana

inter 2-0 alır cska psv yi yener

ha bide deniz barış oynuyorsa fenerbahçenin şansı artar deniz oynuyormu ?

GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 19:49
Deniz sakat olduğu için yok.

Del Piero_10
26.Kasım.2006, 21:22
samet.süner Yahu sen zaten başka yorum yapmıyosunki..Fener Kaybeder..Artık dua edecem Fenerbahçenin kağıtspor ile oynaması için senin yorumunu merak ediyorum..!

Allah söyletti.Bu gece kağıtsporla maç var :D

Sheriff
26.Kasım.2006, 21:23
İyi bir futbol bekliyorum takımımızdan.. Galibiyet İnter'e de bağlı biraz.. Oyuncuları kaliteli fakat nedendirse iyi futbol oynamıyorlar.. Yine o iyi oynayamayan İnter'i izlemek dileğiyle;)

fmsmyrna
26.Kasım.2006, 21:51
Daha öncede söylemiştim eskiden olsa dakikaları sayardım gol yemeden geçelim vs. için şimdi golü ne zaman atacağız diye bekliyorum

Aşk-ı Şehir
26.Kasım.2006, 22:09
Haydi kanarya atla turu sevindir bizleri.

Fenerbahçe oynadığı futbol ile zaten haketti tur atlamayı. İnşallah bugün CSKA Fenerbahçe'ye bir hediye verecek :)

Melekovic
26.Kasım.2006, 22:12
CSKA-PSV maçı çok ilginç durumda.CSKA ya beraberlik yaramıyor son maçta kazansa bile 2'li averajdan Uefa'ya gidemiyor.PSV'ye beraberlik yaramıyor eğer berabere kalırsa Fener 2 maçtada yenilse dahi Şampiyonlar ligine devam edemiyor.Durum böyle olunca çok açık oynanan mücadeleci bir karşılaşma bekleniyor.İlk golü atanın büyük avantajı var umarım CSKA bulur.Fenerbahçeden güzel bir sonuç bekliyorum ama her durumda Inter maçı bırakmayacaktır çünkü grup ikincisi olmak istemez ileriki turdaki kuralar açısından.Kazanamazsak beraberlik şeklinde çıkıp kontrollü oynayacaklardır.Öyle basında yazdığı gibi intikam için deli dana gibi çıkmazlar ve Fener boş alan bulmaz.Bunlar Italyan takımı ve her zaman onlar için maç değil neticede nereye varacakları önemlidir.Diğer gruplar çok dişli en zayıf iki grup Beşiktaş ve Fenerbahçenin grubu.Fenerbahçe'nin şansını grup 1.liği için sonuna kadar zorlaması lazım.Grup ikincisi olursa grup birincisi muhtemelen Porto ya da Marsilya gelebilirse ancak tek güzel kura olur.

TR.CaPTaiN
26.Kasım.2006, 22:57
CSKA PSV'yi yendiği takdirde bizim oyuncular yelkenleri indirebilir.

extensor
26.Kasım.2006, 23:39
cska psv yi yener deniz barış sakat olduğu için interde feneri rahat yener

lastchaos
26.Kasım.2006, 23:43
skor tahmininde bulunacak olursam fener maçı 3-1 kaybeder..cska psv'yi 2-1 yenecektir büyük ihtimalle..:icon_cool:

Cengo
27.Kasım.2006, 00:27
CSKA PSV'yi yendiği takdirde bizim oyuncular yelkenleri indirebilir.

Tam tersine, eğer öyle biterse Fenerbahçeli futbolcuları inanılmaz bir rahatlık olacaktır, yani üzerlerindeki baskı kalkmış olacak.

Baskı altında oynamak büyük risklidir, bu yüzden büyük futbolcular baskı altındaki büyük liglerde ortaya çıkıyor.Baskı olmadığı zaman sadece futbol oynarsınız ve tamamen oyuna + etki eder..
Bkz. Halı saha futbolcuları..

Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 00:47
Inter birazda şanslı bir takım ben şansları %55 - %45 görüyorum... İnş. Fenerbahçe kazanır...

sonOsmanLI
27.Kasım.2006, 01:53
bizim maçın galibi olmaz diye düşünüyorum

Cengo
27.Kasım.2006, 02:08
SonOsmanlı isim Ali mi :D

GodfatheR
27.Kasım.2006, 02:10
Çok zor bi maç olduğu kesin,su anda bizim maçtan çok Psv maçını düşünüyorum:)haydi CSKA

Cengo
27.Kasım.2006, 02:12
2 osman arasında kaldım, dilek tutayım :P

a.arıcı-11
27.Kasım.2006, 02:19
eğer maç başlamdan önce moskovadan bizi sevindirecek haber gelirse çok rahat bir futbol ortaya koyarız yya bu arada bu grup liderliği yakalanan bir avantaj var olduğunu hiç bilmiyoduk tam bir bilgisi olan arkadaş varsa açabilirmi biraz

Cengo
27.Kasım.2006, 02:22
http://www.this11.com/ui/200711271061198.jpg

Normalde diziliş buydu, dizeyim dedim :)

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 02:25
Tam tersine, eğer öyle biterse Fenerbahçeli futbolcuları inanılmaz bir rahatlık olacaktır, yani üzerlerindeki baskı kalkmış olacak.

Bence oyuncularımızın üzerinde şu anda baskı yok. Eğer İtalya'dan puansız dönersek kimse şok olmaz, sonuçta İtalya'nın en büyük takımlarından bir tanesi Inter.

Aşk-ı Şehir
27.Kasım.2006, 02:43
CSKA maçı başlıyor. Umarım CSKA maçtan puan çıkarır ve Fenerbahçe maça rahat çıkar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah ah PSV attı. :( Farfan

TheTrooper
27.Kasım.2006, 03:33
Bence UEFAya duscez
O Kadar KoLay deil

a.arıcı-11
27.Kasım.2006, 03:40
bu saatten sonrada artık bırakmayız heralde bu hafta işler ters gitse sonraki hafta cskayı yener genede çıkarız yaw

RoNNiE91
27.Kasım.2006, 03:48
Öyle olacak heralde.Fenerbahçe bu hafta yenilse bile son hafta CSKA'yı geçer.

DisCo
27.Kasım.2006, 03:54
CSKA Moskova 0-1 Psv dk 39 Farfan

Fenerbahçe Uefa yolcusu olacak gibi görünüyor. Tabi Fenerbahçe için daha avantajlı bir turnuva olur.

MeMo
27.Kasım.2006, 03:56

Fenerbahçe Uefa yolcusu olacak gibi görünüyor. Tabi Fenerbahçe için daha avantajlı bir turnuva olur.

CSKA'yı yenersek çıkıyoruz ;;)

canavar20
27.Kasım.2006, 04:03
PSV ne attı öyle ya. :mad:

Knightmare
27.Kasım.2006, 04:04
Ya niye taraf tutulur böyle avrupa maçlarında anlamam. Ben beşiktaş'lıyım ve bu gece gönülden destekliyorum Fener'i. Fener yenilir, fener uefa'ya gibi yorumlar ortamı germekten başka birşeye yaramıyor...
Rosenborg Valencia'yı yendi hem içerde hem dışarda Fener niye yapamasın?!

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 04:08
Psv'ye yenilince hiç bir amacı kalmayan bir Cska'dan rahatlıkla 3 puan alabilir Fenerbahçe.Yani bu akşam tüm sonuçlar Fenerbahçe aleyhine olsada Fenerbahçe çıkacaktır 2.tura.İnanıyorum..

DisCo
27.Kasım.2006, 04:08
Takımımın ne olduğu önemli değil ki

Olayla ilgili düşüncemi söylüyorum. Fenerbahçe yenerse ne olacağını herkes biliyor. Ancak kaybederse ne olacağı konusunda fikrimi söylüyorum. Ortam gerilmiyordur. Çünkü açılan her başlığa yener diyeceksek zaten yazmamızın bir anlamı yok.

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 04:14
Psv'ye yenilince hiç bir amacı kalmayan bir Cska'dan rahatlıkla 3 puan alabilir Fenerbahçe.Yani bu akşam tüm sonuçlar Fenerbahçe aleyhine olsada Fenerbahçe çıkacaktır 2.tura.İnanıyorum..

Şemsicim sana sonununa kadar katılıyorum..!

Çok istekli görünüyorsun ama çok zor Allahın izniyle ŞAMPİYONLAR LİGİNDE devam edeceğiz yolumuza..!

Bence UEFAya duscez

Aman be ağzından bal damlıyor..!

Ya niye taraf tutulur böyle avrupa maçlarında anlamam. Ben beşiktaş'lıyım ve bu gece gönülden destekliyorum Fener'i. Fener yenilir, fener uefa'ya gibi yorumlar ortamı germekten başka birşeye yaramıyor...
Rosenborg Valencia'yı yendi hem içerde hem dışarda Fener niye yapamasın?!

Valla kardeş biz çözdük bu durumu ama açıklamaya gerek yok..! Zaten açıklasan bile bir faydası yok..!

Eray Dengiz
27.Kasım.2006, 04:20
ne uefası ya 2.tur bizi bekliyor..

Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 04:25
PSV de Inter de kazansa Fenerbahçe Kadıköyde yener CSKA yı Love,Carvalho,Jo,Akinfeev oynarmı o maçta bilmiyom ama...

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 04:32
PSV de Inter de kazansa Fenerbahçe Kadıköyde yener CSKA yı Love,Carvalho,Jo,Akinfeev oynarmı o maçta bilmiyom ama...

Psv maçında Love ile Jo yoktu.Sakatlıkları yoksa Psv maçında oynatmayan teknik adam Fenerbahçe maçında hiç oynatmaz.Ayrıca Rus ligide bitti.Cska'lı oyuncular Psv maçında bi değişiklik olmazsa bitsede tatil yapsak havasında olacaklardır..

DisCo
27.Kasım.2006, 04:32
Arkadaşlar birşeyi düşünmekle istemek aynı şeyler değildir bu kısımı altını çizerek belirtiyorum. R. Carlos'ta Real Madrid olayında yüzdeler vermişti bu onun düşüncesi ama asla istediği şey değildir neyse.

Fenerbahçe, İnter'e kaybetmesi olasılıklar içerisindedir. Eğer kaybedese büyünün bozulacağını düşünüyorum. Deplasmanda oynanan Cska maçına baktığımda çok iyi oynamayan ancak takipçilik+şans ve kaleyi yoklama arzusu+kaleci hatası ile gelen bir beraberliğin yanı sıra Love çalımlıyor kaptırdığı yerde Jo araya girip devamını getiriyordu.

Fenerbahçe'nin daha önce topladığı yüksek puanlarla çıkamadığını biliyoruz. Üstüne çok iyi oynadığı gol attığı sezonda 0 çektiğinide biliyoruz. İyi oynuyor olması bir umut olsada çıkacağı garantisini vermez.

Bu maçlar bitimindeki Cska maçı kolay olmayacaktır. Bunu belirtmek istedim.

Sonuç olarak Türk futbol camiası için ne iyi olacaksa o sonuç olsun. Yani grubundan nağmaluğ çıksın.

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 04:35
Appi yok,Selçuk var.

INTER
Julio Cesar
Maicon
Samuel
Cordoba
Maxwell
Zanetti
Cambiasso
Chivu
Stankovic
İbrahimovic
Cruz

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Selçuk Şahin
Aurelio
Alex
Vederson
Deivid
Semih

bySilver
27.Kasım.2006, 04:35
Ya haLa UEFA diorLar ya Ş.L Çeyrek geLcek ne bu önyargı??

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 04:39
Diyelim ki Fenerbahçe bugün kaybetti,hatta CSKA maçını da kaybetti. PSV'nin Inter'den 3 puan alacağını kim garanti edebilir ki. Zira Fenerbahçe 2 maçı da kaybetse PSV de Inter'den 1 puan alsa ikili averajla yine Fenerbahçe çıkıyor. Fenerbahçe'nin çok büyük avantajı var. Büyük bir sürpriz olmazsa 2. turdayız.

CeNTeR_TR
27.Kasım.2006, 04:39
Yahu tamam uzatmayalım konuyu..1 puanın yettiği bir grupta çıkamayacaksak bırakalım çıkmayalım zaten..! Hep Destek Tam Destek bizim için sizin içini bilemeyiz..O yüzden Anlımızda yazanı yaşayalım..!

DisCo
27.Kasım.2006, 04:40
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Selçuk Şahin
Aurelio
Alex
Vederson
Deivid
Semih

Gerçi maç deplasmanda ama Gökhan Gönül'e dikkat edeceğim bu maçta. İleri çıkışları konusunda. Milli takımda taktikten mi çıkmıyordu bilmiyorum ama ASY'deki maçtada pek hücuma katılmadı. Acaba orada Hamitle mi anlaşamıyor göreceğiz.

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 04:42
Selçuk ayağında top tutmayı seviyor. Umarım bu maçta bu yönden bir aksaklık çıkmaz. Appiah'ın kendisine gelmesi için 3 ay mı gerekiyor. Ne oldu bu adama ?

RaSenGan
27.Kasım.2006, 04:43
ŞL Kapısı açık.Fenerbahçe'nin ayağı tam çizgide.Ha girdi kapıdan ha giricek..

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 04:45
Ben bu maçta Appi'nin oynamasını bekliyordum.İyi bir performans gösterme olasılığı fazlaydı.Ama sonuçta bu Zico'nun tercihi ve Zico'nun elbet bildiği bir şey vardır.

SaRPeR1903
27.Kasım.2006, 04:53
Bu maç berabere biter bence..

Universal
27.Kasım.2006, 04:55
Berabere kalırsak lider bitiririz. Mustafa Denizli'nin dediklerine katılıyorum. CSKA'yı Kadıköy'de yeneceğiz. PSV Inter'e süpriz yapar. Bizde lider bitirirz. Yeterki şu maçtan en az bir puan alalım. Zaten kazanırsak sorun yok.

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 05:00
Maç başladı.Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum..

PesimiSTyLa
27.Kasım.2006, 05:06
Macı izliyorum FB iyi basladı ...

RaSenGan
27.Kasım.2006, 05:23
Fener penaltıdan yırttı.:)

Del Piero_10
27.Kasım.2006, 05:28
Roberto Carlos iki karış boyla 2 metrelik Zlatan'ı indiriyor:icon_biggrin:

RaSenGan
27.Kasım.2006, 05:47
İlk yarı 0-0.

TR.CaPTaiN
İyi oynamıyoruz. Hem ileride birşey yapamıyoruz hem geride açıklar veriyoruz.

SaRPeR1903
İkinci yarı iki taraftan biri gol atar 1-0 biter..

GodfatheR
27.Kasım.2006, 05:49
İlk yarinin yıldızı tek kelimeyle AURELIO inanılmaz oynuyo muhteşemsin marco

eGowiCh
R.Carlos tecrübesini konuşturuyor yine :) Inter'de bir şey yok, fazla etkili olamadılar. Gol bile atabilirdik ama biraz daha akıllı ataklar yapmamız lazım.

İyi oynuyoruz, Alex çok etkisiz. Alex'in dışında Deivid de fazla etkili değil. İkinci yarı mutlaka Colin Kazım oyuna alınmalı Deivid veya Alex yerine, çok etkili olabilir Inter'e karşı.

Inter tribünleri bomboş, İtalya'nın en çok taraftarına sahip olan 2. kulübüymüş Juventus'tan sonra ama tribünler boş. 4 bin Fenerbahçeli'nin sesi duyuluyor :)

Fıratcan Alçınkaya
Inter ın oynadığı stile Crespo lazım bu tarz oyunda Crespo etkili olur... Semih tek başına en uçta çok defansif oynuyor Fenerbahçe... 1puan yeterli ama o yüzden haksız sayılmaz Zico.. Bakalım 2.yarı ne olcak...

EreN
27.Kasım.2006, 05:50
Aslında fener kötü gibi görünse de bence gayet iyi domine ediyor oyunu..İnterin öyle 1 atak dışında oooof ne kaçırdı bee diyebileceğimiz pozisyonu yok.Genel olarak top onlarda olduğu için bu kanıya varıyoruz.
Kaldı ki fenerbahçe çok rahat pozisyon üretebiliyor..BECERİKLİ paslar gerekiyor bu iş içinde...

DisCo
27.Kasım.2006, 05:54
Tehlikeli ataklar olmasada İnter kaleyi dövüyor. Fenerbahçe Gökhan tarafına çözüm bulmalı, Roberto Carlos tarafından da sürekli atağa çıkmalıdır. İnterin sağ tarafı resmen bomboş. Zaten maçın bir bölümünde Vederson ile oradan bir iki atak oldu. Maç biraz halı saha tarzı bir orda bir burda çok tempolu. Fenerbahçe sol kanattan atak yaparsa maçı alır.

GebzeLi1907
27.Kasım.2006, 05:56
Deividn yerine Önderi aLıp Gökhan'ı iLeri sürse Zico herley tam oturacak.

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 05:58
Deivid ----> Önder
Vederson ----> Kazım
Selçuk ----> Appiah

Maç içerisinde bu değişiklikler yapılmalı.

Özellikle sağ taraftan çok açık veriyoruz. Deivid etkisiz, Gökhan'ın ofans özelliğini kanatta kullanabiliriz.

Deniz'e risksiz oynar tek pas yapar geri pas yapar diyoduk bu Selçuk ne yapıyo bu maçta anlamış değilim.

Vederson için etkisiz demeyelimde tutuk diyelim. Hareketli bir oyuncu girebilir yerine.

Bunlar benim düşüncelerim ama Zico şöle yapacak bence. :)

Selçuk -> Tümer
Deivid -> Kazım.

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 05:58
2.yarıda Fenerbahçemize başarılar...

EreN
27.Kasım.2006, 05:59
Gol atarsak bide yatarsak süper olacak..

eXcitinG
27.Kasım.2006, 06:01
Biraz zorLasak goL biLe atarız.Ama Fenerbahçenin kafasında goL atmak yok.

Hadi 1 puan da süper oLucak.

Varonil
27.Kasım.2006, 06:02
Ne çok iyi ne de çok kötüydü ilk yarı.

İlk yarının son 10 dakikasına kadar oyunu çok iyi kontrol ettik,son 10 dakikada İnter dengeledi oyunu.

Krusty
27.Kasım.2006, 06:02
İnşallah yeneriz.

RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:03
Deivid şut çekti taca gitti :D

Varonil
27.Kasım.2006, 06:06
İkinci yarıda yapılacak değişikliklerde Appiah,Kazım oyuna girerse hareketlenir maç.

fenerbahce_1907
27.Kasım.2006, 06:11
Yedık:mad:Cruz:mad:

DisCo
Ya olacak iş mi bu Alex kaçırdı golü yedik. Futbolun bu hali sinirimi bozuyor.

SaRPeR1903
Cruz attı...

Aykan19o3
27.Kasım.2006, 06:12
Cruz'u bomboş bırakırsan atar böyle golü. Neyse haydi toparlanmamız lazım..

Aşk-ı Şehir
27.Kasım.2006, 06:13
Moral bozmak yok. Haydi Fenerbahçe.! Senden gol veya goller bekliyoruz.

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 06:17
Alex'in kaçırdığı pozisyon kalemize döndü ve gol oldu:(Neyse daha çok var.
Saldır Fenerbahçe...

RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:18
Aurelio çıktı Appiah girdi.

DisCo
27.Kasım.2006, 06:18
Appiah girdi ama en iyi adamı çıkardı Mehmet Aurelio'yu.

Aykan19o3
27.Kasım.2006, 06:19
Aurelio Çıktı

Appiah Girdi.

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 06:20
Çıkması gereken adam Selçuk'tu bana göre.Aurelio gibi oyuncu neden çıkarılır anlamıyorum.
Colin'in de oyuna alınmasını bekliyorum.Belki Wederson yerine Tümer de olabilir.

DisCo
27.Kasım.2006, 06:21
İnter kazanır gibime geliyor balıda var İnter in Cruz şansa pansa atar bir tane:)

Yılın yorumu. Bu kadar doğru tespit. Anca bir insan bu balıyla bu golü atar.

RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:22
Kazım girdi.

Semih çıktı.

2-0..

fenerbahce_1907
27.Kasım.2006, 06:22
Bu kadar olmaz ya off 2-0:mad:

DisCo
27.Kasım.2006, 06:23
:icon_cry:

Kimse kızmasın ama Roberto Carlos çok profesyonel deniyor tartışılmaz ama yani insan can siperhane kendini topun önüne atar. Kalenin önünde adama sanki orta yaptırmamaya çalışıyo.

GebzeLi1907
27.Kasım.2006, 06:24
hay böLe işin :mad: geçmiş oLsun dencek bişe yok Şans hiç yanımzda değiLdi .

Aykan19o3
27.Kasım.2006, 06:24
Ibrahimovic 0-2 oldu.. :(

Carlos bir sefer kaçırdı Ibrahimovic'i ve o'da gol oldu

RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:26
Of Of Of 3 geliyodu.

Aykan19o3
27.Kasım.2006, 06:26
Off off bomboş defans. :S

shamur1
27.Kasım.2006, 06:28
Çok geçmedi .. Burada Lugano süper bır defans oyuncusu.. Juventus da oynar diyenler vardı. biz hayır cnm Lugano o kadar abartıLcak bir oyuncu değİl derken bazı arkadaşlar aksini iddaa ediyorlardı.. Buyrun izLiyoruz işte Yine Aynı Lugano ve maç da İnter iLe yani itaLyan takımı iLe buyrun burdan yakın..

iNTER iLk yarı çok kötüydü .. en azından burdan 1 puan aLınabiLirdi. artık çok zor ama

DisCo
27.Kasım.2006, 06:28
Fener bilinçsizce oynamaya başladı. Saçma sapan oynuyor. Bilinçsiz hücumlar. Zico acil birşeyler yapması lazım. Semih'in sakatlığıda kötü oldu.. Yalnız dediğim gibi acilen oyuncuların şoku atması lazım.

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 06:31
Bence Lugano yine de iyi çalıştı.Edu'yu beğenmedim...

RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:32
Of ne vuruştu.

Aykan19o3
27.Kasım.2006, 06:33
Zlatan güzel vurdu Volkan güzel çıkardı..

RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:34
Gökhan sarı kart gördü.

İbrahimoviç çıktı.

DisCo
27.Kasım.2006, 06:35
M. Denizli'de oyunculara diyo kendisi saçmalıyo. Yok barajı geçerse sert vurursa kaleyi bulmaz mış adam nasıl sert gönderdi. Sonrada kıvırıyo yok köşeye gitmezmiş.

GebzeLi1907
27.Kasım.2006, 06:38
Bu Maç böyLe gitti geçmiş olsun bıraktım izLemiyorum maçı.
Alex etksiz SakatLıkLa oynuor zaten adam Korner biLe kuLLanamıyor SakatLıktan ötürü,Alex'in böyLe oynaması Çok etkiledi bizi Deivid zaten sahada yok.En Baştan KazımLa başLasa Yada Önder , Gökhan La BaşLasa Çok daha farkLı oLabiLirdi.Wederson'da bence tam oLarak ŞampiyonLar Ligi KaLitesinde bir oyuncu değiL.Defans bir kaç bireyseL hata dışında iyiydi yine gökhan tek başına oLunca sağ tarafta o kadar atak geLmesi doğaL.

Semih'İnde SakatLanması tüm umutLarı bitirdi Bu Maç için neyse Cska yı devircez artık Kadıköyde Kaçarı yok.

RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:39
Deivid çıktı Tümer girdi.

DisCo
27.Kasım.2006, 06:45
Souza golü kaçırdı. Materazzi girince de taraftar coştu valla

RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:47
5 Dk uzatma.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-0 oldu.

DisCo
27.Kasım.2006, 06:48
3-0 oldu... :(

Aykan19o3
3 oldu Jımenez.

Universal
Nasıl başlarsan öyle gidermiş, kötü başladık kötü bitti. Yenileceğimiz ilk dakikadan belliydi. Inter ayağa paslarda iyiydi. Semih ile uzun toplarla gol beklemeği bırakın poz. girmek hayaldi olmayacağı belliydi.CSKA'yı yenip tura çıkacağız artık başka bir ihtimal yok.

Bunları yazarken üçünü golü yedik. Nağmalup ünvanı gitti. CSKA yeneceğimize inanıyorum tur bizim olacak. Sağlık olsun, nazar boncuğumuz olsun.

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 06:51
Görünen köy misali geldi goller. Umarım Semih'in önemli birşeyi yoktur. CSKA maçını alarak gruptan çıkarız.

Fıratcan Alçınkaya
Sağlık olsun Inter büyük takım skor normal... Yanlız Inter PSV maçında kaybetcek bence as oyuncularının yediği kartlardan belli... CSKA maçında başarılar...

RaSenGan
3-0 maç bitti.

DisCo
Bitti sağlık olsun.

Universal
27.Kasım.2006, 06:53
Sağlık olsun Inter büyük takım skor normal... Yanlız Inter PSV maçında kaybetcek bence as oyuncularının yediği kartlardan belli... CSKA maçında başarılar...

CSKA'da ortada, CSKA'da hep kart gördü, Love kardeşler yok Fener ile PSV kazancak bundan sonraki maçları.

lastchaos

evet katılıyorum ibrahimoviç ve samuel sarı kart cezalısı durumuna düştüler psv inter'i yenecektir..

RaSenGan
Alex çok kötüydü.

Roberto Baggio
27.Kasım.2006, 06:55
Herşey CSKA'nın elinde...

lastchaos
27.Kasım.2006, 06:55
bitti maç sağlık olsun..fener kendi evinde cska'yı yenip tur atlar..

DisCo
27.Kasım.2006, 06:56
Sağ kanat bağırıyor bak ben burdan gol yiyecem diye. Zico aldırmıyor. Yani işte 1. gol şanstı 2. gol hataydı felan demeye gerek yok. Onlar olmasa başka pozisyon olacaktı. Neyse pek söylenecekte birşey yok.

lastchaos
27.Kasım.2006, 06:57
Alex çok kötüydü.

kısa paslaşmalardan başka hiçbir varlık gösteremedi..

Fernando Gago
27.Kasım.2006, 06:58
İlk yarı iyiydik , ikinci yarı çok kötü oynadı bireysel hatalarda eklenince skor kaçınılmaz oldu ... Bugün Psvnin yenmesiyle Inter maçında sadece Liderlik şansımızı yitirdik CSKAyı yöle veya böyle yenmemiz gerekiyor zaten ...

PesimiSTyLa
cskayı ne yapar eder fener yener ;;) Bunu yapacak güc fazlasıyla var cska yı yener tur atlarz ;;)

lastchaos
carlos abinin yaptığına bak..ibrahimoviç'in golüne seyredekaldı..:p

Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 06:59
Deivid çok boşladı sağ tarafı G.Gönül de tek başına bir yere kadar sonuç olarak tüm goller ordan geldi... Aurellio neden çıktı oyundan onuda anlamak zor...

lastchaos
27.Kasım.2006, 07:00
sahanın en kötüsü olarak selçuk ve vederson idi..

Fernando Gago
27.Kasım.2006, 07:00
carlos abinin yaptığına bak..ibrahimoviç'in golüne seyredekaldı..:p

müdahale etmesini mi bekliyordun :icon_confused:

Varonil
27.Kasım.2006, 07:01
Şu an şoktayım.Neler söyleyeceğimi bilmiyorum,kelimeler boğazıma diziliyor.Gerçekten yazık oldu.Inter de şaşırmıştır herhalde aldığı bu galibiyete.

Maçtan önce asbaşkan Sayın Şekip Mosturoğlu'nun bir açıklaması vardı."Fenerbahçe kaybettiği zaman hep kendinden kaynaklanan sebeplerden kaybediyor" diye.Bugün de böyle oldu.Bu kadar top kaybı yapılmamalı.Maçın başından sonuna kadar inanılmaz derecede top kaybı yaptı Fenerbahçe.
Deivid,ne desem bilmiyorum.82 dakika nasıl dayandı Zico anlamıyorum.Gökhan Gönül o kanadın yükünü tek başına kaldırmaya çalıştı..
Alex iyi değildi oyuna ağırlığını koyamadı.
Semih'e umarım ciddi birşey olmamıştır.Denizli ve Galatasaray maçları öncesinde kötü olur.
Selçuk'tan daha iyi bir performans beklerdim
Çok panik yaptık çok.Bu Türk takımlarında yıllardır olan birşey.İlk golü yedikten sonra tam toparlanırken çok gereksiz bir şekilde 2.gol geldi.İbrahimovic bile inanamadı,nasıl oldu bu gol diye.

Kaybedilen hiçbirşey yok.Sadece yazık oldu,ona üzülüyorum.İnter top oynamadı,3 puanı aldı.Bugünkü maçtan çok ders çıkarmamız lazım.
12 Aralıkta CSKA'yı yenip turu atlayacağımızı düşünüyorum.

EreN
27.Kasım.2006, 07:02
Maçı kaybetmemizdeki etkenler belli arkadaşlar..
SELÇUĞUN orta sahayı hiç rahatlatmaması..
Deividin çok kötü futbolu..
alexin sakat sakat oynatılması..hemde arka arkaya 2 maç...
aurelionun alınmasından sonra düştü takım iyice
geç gelen değişiklikler
ve lugano ile edunun kademede hatalarıyla topu oyuna sokamamaları

lastchaos
27.Kasım.2006, 07:03
müdahale etmesini mi bekliyordun :icon_confused:

evet yani o şutu önlemek zorundaydı..

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 07:04
Samuel cezalı ama Materazzi var. Defansta sıkıntısı olmaz. İbo yerinede Crespo oynar. Kim oynarsa oynasın da şu İnter Psv'yi yensin.

Maçın kritik anı bence Aurelio'nun çıkmasıydı. Göründüğü kadarıyla herhangi bir sakatlığı yoktu acaba neden alındı?

Alex maç boyunca etkisizdi, Selçuk bazı anlar dışında etkisizdi, Vederson tutuktu, maç esnasında M.Denizli Carlos ile yer değiştirse demişti o şekil olsa belki soldan daha etkili olabilirdik.

Deivid bu maçta sadece koştu başka bir iş yapmadı. Gökhan garibim sağ kanatta tek başına kaldı İnter de devamlı orayı kullandı.

Semih'in sakatlanması ve şansız bir gol ile yenilgi 55. Dakikada geldi. O dakikadan sonra evlere şenlik oynadık ve 3-0. Ne diyelim Kadıköyde geçeriz bizde turu.

( Acaba CL'de üst tura çıksak ne yaparız düşüncesindeyim, sanki UEFA bizim için daha hayırlı olur ama bu kadar oynadıktan sonra CL'de tur atlamazsak ayıp olur diyorum kısacası ikilemdeyim. )

Varonil
27.Kasım.2006, 07:05

İbrahimovic gibi bir forvet ceza sahasında topu orada kontrol ediyor.Bu noktadan sonra birşey yapması gereken Edu veya Lugano mu yoksa Carlos'mu?

İbrahimovic'ten o topu almadan önce ortanın yapıldığı kanatta kesmelilerdi o atağı.

uAsamet91
27.Kasım.2006, 07:05
Geçmiş olsun fenerlilere

lastchaos
27.Kasım.2006, 07:07
carlos abi orada durdu ibrahimoviç düşünmeden vurdu daha kim olacaktı edu ve lugano diğer adamları tutuyordu başka seçenek kalmadı carlos abiye kalmış müdahale etmesi..

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 07:08

Carlos orda topun önünede atlamaya çalışsa, eliyle topu tutmayada çalışsa İbo orada bişi yapar eder atardı. Carlos bişi yapmadı gol kolay şekilde geldi. Bence orada Carlos İbo'nun bi hareket yapacağını düşündü o yüzden hamle yapmadı. O pozisyonda hata Selçuktan başlayıp tüm defanstan sonra Carlosta bitti. Takımın defans elemanları toplu şekilde nası hata yapar o pozisyonda öğrendik.

EreN
27.Kasım.2006, 07:10
Carlos volkanın o köşeyi kapattığını zannetti..zaten golden sonra bakışları bunu anlatır gibiydi volkana..

Memedov
27.Kasım.2006, 07:11
Maça kötü başladık kötü bitti. İnter Psv ile berabere kalırsa biz ikil avarajtan tur atlayan taraf oluruz. Biz yine kendi işimizi kendimiz görelim Cska´yı Kadıköy´de devirelim.

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 07:12
Edu'nun Carlos'a bakışı ve Ertem Şener'in yorum muhteşemdi.

Hata yapan bir öğrenci gibi bakıyor.

gibi birşeydi.

EreN
27.Kasım.2006, 07:14
Sonucunda şöyle de birşey var..boru değil arkadaşlar karşındaki takım italya liginde 28 puanla lider ve son senenin şampiyonu kadrosunda bir çok yıldız barındıran bir takım..

Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 07:17
Inter maça iyi bilenmişti belliydi bu... 1-0 ın rövanşı için isteklilerdi epey hemde grup liderliği tabi... Komple kötüydü takım ama fazla durulmaması lazım normal sonuç...

lastchaos
27.Kasım.2006, 07:18
ibrahimoviç'in frikiği süperdi volkan güçlükle çeldi topu..ilk defa ibrahimoviç'in frikik attığını gördüm..

NisRoc
27.Kasım.2006, 07:19
Farklı yeniliriz demiştim nitekimde öyle oldu. Maç ortada oynandı. Inter farklı kazandı ama iyi bir oyun sergilemedi. Ilk yarı biraz daha iyiydik, golü yedikten sonra darmadağın olduk. Selçuk hala aynı Selçuk, ne yapcağını bilmiyor. Orta sahada gezindi, bomboş bıraktı orta sahayı. Edu yine yapacağını yaptı ve kendi kalesine attı golü, olabilitesi yüksek bir hata ama olmaması gerekirdi. Alex hiç oyuna yüklenemedi nedense. Aurelio'nun oyundan alınmasına anlam veren varsa söylesin. Deivid iyice şımardı, lakayıt takılmaya başladı. Vederson çok tutuktu! Gole kadar ortadaydı oyun, onca pas hatasına rağmen 55. dakikaya kadar gol yememek gene başarıydı. Klasik Türk olayı işte, son maça kaldı herşey. Bakalım kısmet..

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 07:20
Herşey bitmiş değil. İş kazası bu olur böyle şeyler hala 2. biziz. İplerde bizim elimizde. ;)

anilton
27.Kasım.2006, 07:27
Geçmiş olsun...

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 07:28
Açıkcası Fenerbahçe bugünkü maçta hiç iyi oynamadı.Ben bu maçta Fenerbahçe'nin ileriki turlarda neler yapabileceği hakkında bir fikir edinebiliriz diye düşünüyordum ama büyük bir hayal kırıklığı oldu.Tabii bu sonucun olmasında çeşitli etkenler vardı ama ben bugünkü Fenerbahçe'nin ileriki turlarda pek şansı olduğunu sanmıyorum.

İlk paragrafta ileriki turlardan bahsettim çünkü Fenerbahçe büyük bir süpriz olmazsa 2.tura çıkacaktır.Bundan şüphem yok..

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 07:32
Inter'e niyet, CSKA'ya kısmet!
Fenerbahçemiz, Inter'e yenilerek gruptan çıkma umutlarını CSKA maçına sakladı
Inter 3-0 Fenerbahçe

Fenerbahçemiz, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 5. maçında Guiseppe Meazza Stadyumu'nda Inter'e konuk oldu ve maçtan 3-0'lık yenilgi ile ayrıldı. Inter'ın golleri 55. dakikada Cruz, 66. dakikada İbrahimovic ve 90+2'de Jimenez'den geldi. Bu yenilginin ardından grupta 8 puanda kaldık ve ikinci sıradaki yerimizi koruduk. Şimdi artık herşey sahamızda oynayacağımız CSKA maçına kaldı. Olsun Fenerbahçem, bu maçta gruptan çıkmak nasip değilmiş. Inter'e niyetlendik, CSKA'ya kısmet olsun! Grupta son maçımızı kazandığımız taktirde ikinci tura çıkıyoruz!

İLK 11'DE 3 DEĞİŞİKLİK

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (G) Grubu'nda yapılan FC Inter-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Zico, ligde son yapılan Ankaraspor maçının 11'inde 3 değişiklik yaptı. Brezilyalı teknik adam, Ankaraspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Önder, Yasin ve Tümer'in yerine FC Inter karşısında Lugano, Selçuk ve Gökhan'ı ilk 11'de sahaya sürdü. Fenerbahçe'de cezalı oldukları için İstanbul'daki PSV Eindhoven maçında forma giyemeyen Lugano ve Deivid, 1 maçlık aradan sonra FC Inter maçında yine ilk 11'de oynadı.

Fenerbahçe'de Volkan Babacan, Appiah, Yasin, Kazım, Tümer, Ali ve Önder yedek soyundu.

SELÇUK İLK KEZ OYNADI

FC Inter maçında Deniz'in sakatlığı nedeniyle orta sahada Aurelio'nun yanında oynayan Selçuk, bu sezon ilk kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde forma giydi. Selçuk, Fenerbahçe'nin grupta oynadığı ilk 4 maçta oynama şansı bulamamıştı.

İKİNCİ TUR İÇİN!

Fenerbahçemiz Guiseppe Meazza Stadı'na ikinci tur vizesi almak için çıktı. Eğer, bizden önce oynanan maçta PSV, CSKA'yı yenmeseydi, zaten turu garantilemiş olacaktık, ama olmadı. Fenerbahçemiz, çıkıp kendi bileğinin hakkıyla turu almalıydı. Bunun için sahada müthiş bir mücadele verdik. Maçın ilk 10 dakikalık periyodunda Inter'in doğal baskısı vardı, ancak bunu başarıyla püskürtüp, oyundaki dengeyi sağladık ve tempoyu düşürdük.

20. dakikaya doğru bu kez biz gelmeye başladık Inter kalesine. Roberto Carlos'un olduğu sol kanadımızı ve Gökhan Gönül'ün olduğu sağ kanadımızı çok iyi kullanıyorduk. Bununla beraber Inter'de kendi sol kanadını, yani bizde Gökhan Gönül'ün bulunduğu koridoru kullanmayı tercih etti. Oyunun ilk yarısının son 15 dakikalık kısmında ise üstünlük bizim elimize geçti. Bu dakikaya kadar Inter'e ciddi pozisyon vermemenin de üzerimizde yarattığı cesaret ile rakip kaleye topu taşımak istedik. Ancak orta alanda Alex ve Deivid'in etkili olamayışı nedeniyle bu isteğimizde başarılı olamadık. Fenerbahçemiz'in rakibine pek pozisyon vermediği, oyunun genel anlamıyla orta sahada sıkıştığı, rakip kalede de fazla pozisyon bulamadığımız bu ilk yarı, 0-0'lık eşitlik ile sona erdi.

'GOL OLUR' DERKEN...

Maçın ikinci yarısı da, aynı ilk yarının sonlarına doğru olduğu gibi düşük tempoyla başladı. Oyunun kontrolünü biz elimizde tutuyorduk. 53. dakikada maçın en önemli gol pozisyonunu bulduk. . 4'e 2 geldik Inter kalesine ancak Alex'in sağ ayağına geldi top ve vuruşunda az farkla auta gitti. 'Ahlar vahlar' içinde kaçan bu golün ardından ise yıkıldık. 55. dakikada sol kanattan gelişen Inter atağında Maxwell'in ortasında Cruz ceza sahası içinde Volkan'dan önce topa vurdu ve Inter'i 1-0 öne geçirdi. Fenerbahçemiz, iyi oynadığı bir maçta beklemediği bir gol yiyerek geriye düştü.

INTER UYUTTU VE...

Golden sonra Inter takımında bir rahatlamışlık belirdi ve oyunun temposunu düşürdüler. Fenerbahçemiz ise bir türlü canlanamıyordu. 65. dakikada Semih sakatlandı ve yerini Kazım'a bıraktı. Bu değişikliğin hemen arkasından ise ikinci kez yıkıldık. Beklemediğimiz bir anda ceza sahası içinde bomboş kalan İbrahimovic, top ağlarımıza gönderdi ve skor 2-0'a geldi.

Golün ardından Fenerbahçemiz umutlarını CSKA maçına bıraktı ve oyundan iyice koptu. Inter'in de özellikle sol kanatlarından atakları sürdü ancak başarılı olamadılar. Maçın son 10 dakikalık kısmına girilirken, tempo o kadar düştü ki, seyirciler bize tezahürat yapmayı bıraktı. Teknik direktörümüz Zico, Deivid-Tümer değişikliği yaparak oyuna hareket getirmeyi hedeflese de iki takım da adeta 2-0'a razı bir futbol oynadı.

BİTMEMİŞ!

Artık maçın son anlarıydı. Hakem 5 dakikalık uzatma verdi ve bitmesini bekliyorduk. Ancak Interliler böyle istemedi. Oyuna sonradan giren Luis Jimenez, 90+2'de kalemize bir gol daha bıraktı ve skor 3-0'a geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç bu şekilde sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
14. dakikada Cruz'un sağ kanattan ceza sahasına ortasında Stankovic'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
25. dakikada Cruz'un pasıyla ceza sahasına giren Chivu, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Mehmet Aurelio, son anda araya girerek rakibinin pozisyonunu bozdu, mutlak gollük bir pozisyonu önledi. Bu pozisyonda yerde kalan Chivu, penaltı bekledi, maçın hakemi devam dedi.
34. dakikada Cambiasso'nun pasıyla sol çarprazdan ceza sahasına giren Cruz'un sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
36. dakikada Cambiasso'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Stankovic'in sağ çarprazdan vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
53. dakikada Ibrahimovic'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Cruz'un vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.
54. dakikada Vederson'un pasıyla topla buluşan Alex, güzel bir hareketle önünü boşalttıktan sonra ceza yayı üzerinden plase vuruşunda top direk dibinden auta gitti.
55. dakikada Mawell'in sol kanattan ceza sahasına yerden ortasında ön direkte Edu'nun uzaklaştırmak istediği top Cruz'a çarparak ağlarla buluştu. 0-1
66. dakikada sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada bom boş pozisyonda topla buluşan Ibrahimovic, plase bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 0-2
76. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Ibrahimovic'in uzak mesafeden sert şutunda kaleci Volkan topu güçlükle çeldi.
87. dakikada ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Suazo'nun vuruşunda kaleci Volkan, gole izin vermedi.
90+2'de topla ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Jimenez, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi. 0-3

STAT: Giuseppe Meazza
HAKEMLER: Konrad Plautz, Egon Bereuter, Markus Mayr (Avusturya)
INTER: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Cordoba, Mawell (Jimenez dk. 73 ), Zanetti, Cambiasso, Chivu, Stankovic (Materazzi dk. 89 ?), Ibrahimovic (Suazo dk. 78 ), Cruz
YEDEKLER: Orlandoni, Dacourt, Crespo, Solari
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid (Tümer dk. 83 ), Selçuk, Mehmet Aurelio (Appiah dk. 62 ), Vederson, Alex, Semih (Colin Kazım dk. 67 )
YEDEKLER: Volkan Babacan, Yasin, Ali Bilgin, Önder
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
GOLLER: Cruz (dk. 55), Ibrahimovic (dk. 66), Jimenez (dk. 90+2)
SARI KARTLAR: Lugano, Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Ibrahimovic, Samuel (Inter)

Kaynak: Fenerbahce.com

EreN
27.Kasım.2006, 07:33
Arkadaşlar fenerbahçe revire döndü yahu..ne bu galatasaray gibi..tam sağlam adam yok :(

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 07:34
Arkadaşlar fenerbahçe revire döndü yahu..ne bu galatasaray gibi..tam sağlam adam yok :(

http://members.aol.com/alcovedbase/images/nazar.jpg

Nazar değdi nazar. :)

EreN
27.Kasım.2006, 07:41
aklımdan o geçiyordu..Bu maç nazar boncuğu olsun bize :)

LaigLeNoiR
27.Kasım.2006, 07:44
Gökhan Gönül'ün olduğu yerden gelmiş 3 gol de.

Geçmiş olsun.

CSKA'yı yenip çıkarız inşallah.

EreN
27.Kasım.2006, 07:54
Murat maçı izledin mi acaba?
Uzun süredir gökhanı övüyorduk ya ona istinaden yazdığını biliyorum ama bence maçın en iyi fenerlilerinden biri gökhandı...en azından sağ kanatta 2 ye 1 oynaması ve yapabileceğinin en iyisini yapması..bence takdire değer..

Deza
27.Kasım.2006, 08:16
50 dakika fena futbol oynamadi Fener. Mac ortada gidiyordu ve iki takimda tam gollük posisyon yaratamiyordu. Fener´e ne olduysa, bu dakikadan sonra oyundan koptu ve Inter macin devaminda kolayca goller buldu. Bu seviyede mactan koparsan Inter gibi takimlar affetmez. Tur atlarsa(insallah atlayacaktir) Fener hele deplasman maclarinda taktigi cok dogru yapmasi lazim ki böyle durumlara düsmesin.

Deniz´i cok aradi Fener bu aksam. Yerine oynayan Selcuk acayip kötü oynadi. Sayisiz top kaptirmalar ve yanlis paslar yapti. Adam markaji yapamiyor. 3. gol de orta alanda kaptirdigi toptan geldi. Bugün NTV´nin Yakin Plan Spor programinda Ridvan Dilmen´in yaptigi yorum aklima geldi. Yanilmiyorsam, "Selcuk % 80 dogru % 20 yanlis tercih olur. Dogru olan Inter´in boy avantajini azaltmak, % 20 ise Selcuk cok fazla yanlis paslar ve top kayiplari yapiyor" seklinde yorumladi Ridvan Hoca. Malesef % 20 lik pay dogru cikti. Bu arada Ridvan Hoca´nin yine cok dogru ve yerinde yorumlarinda biri daha oldu bu. Cok iyi okuyabiliyor maclari.

Neyse gelelim Fener´in CSKA macina. CSKA - PSV macini izledim. Fener bu takimi Kadiköy´de kolayca yener, hic süphem yok. CSKA hic de iyi oynamiyor. Ayrica Rusya liginin bitmesiyle mac eksikligiyle cikacak Fener´in karsisina. Bu aksamki macta bide 2 veya 3 önemli oyuncusu cezali duruma düstü. Bunun üstüne Jo ve Vagner Love´in sakatliklari ve motivasyon olarak hic bir seyi olmayan bir takim olarak gelecek Türkiye´ye CSKA.

PSV Inter´i evinde yener ama Fener´de CSKA´yi yenecegi icin Fener tur atlamis olacak. Uzun zaman sonra bir türk takimini yine gruptan ciktigin görecegiz. :)

El Comandante
27.Kasım.2006, 08:22
Gökhan ne yapsin,Allah askina ?

Bu Fenerbahce böyle kötü oynadiysa tek suc bu kadroyu cikaran Zico`da !

Sag kanatta israrla Deividi oynatti,biz en basindan beri diyoruz,bu adam sag kanatta oynamaz diye.Bu macta Gökhan tek basina sag kanatta mücadele etti.Deivid hep Alexin mevkisinde oynadi.Eger maca Önder-Gökhan ikilisiyle baslasaydi Zico Fenerbahce daha iyi mücadele eder,o kanattan daha az pozisyon yerdi.

Bakiyoruz gollerin hepsi sag kanattan.Önümüzde Gökhan gibi genc yildiz var,ve onu elestirmek icin süper bir neden,ama yok.Maci tamamen izlemek gerekiyor,bir futbolcuyu elestirebilmek icin.Gökhan bugün gercekten cok iyi mücadele etti ve takimin en iyilerinden birisiydi.

Stoperler bugün kötüydü,özellikle yan toplarda.Interliler her kafa topunda üstündü.Stoperler her topu onlara birakti neredeyse.Özellikle Ibrahimovic ve son gol cok acemice gollerdi.Fenerbahce kalitesindeki bir takim böyle goller yememeliydi.

Alex bugün sahada yoktu,Fenerbahce Alexsiz kuramadi oyunu.Ilerde cogalamadi,ve pozisyonu YOKTU.

Semih cabaladi,ama nereye kadar ?Tek forvet ne yapsin ? Ilerde top tutsaydi dedik,onu da yapamadi ne yazikki.

Aurelio iyiydi,Ama Zico gitti iyi adami cikardi.Yanlis degisiklik ! Selcuk cikmaliydi,Appiah girmeliydi.

Roberto Carlos bugün kötünün iyisiydi diyelim,Ibrahimovicin golünde müdahale edebilirdi.

Volkan bugün 3 gol yedi ama yine de iyi toplar da cikardi.Cok kötü degildi.

Takim olarak Fenerbahce kötü oynadi aslinda.Ilerde oyunu kuramadi,oyunu kendi sahasinda kabul etti.Inter gibi takima karsi böyle oynarsan da elbet golü yer,maci kaybedersin !

DisCo
27.Kasım.2006, 08:44
Zico kısaca burada Gökhan'ı yem diye attı ortaya. Aynen Liverpool maçında tüm suçun İbrahim Üzülmez'in üstüne kalması gibi. Peki Mehmet Sedef niye rakibi karşılamıyordu da Üzülmez Liverpool oyuncularıyla birebir kalıyordu. Aynı soruyu Deivid için sorabiliriz.

Bunun haricinde şunuda gördük. İyi hücum yapan takımlar karşısında Fenerbahçe'nin işi zor.

remake
27.Kasım.2006, 08:45
Fenerbahce o kadar da kotu oynamadi. Vederson ve Selcuk cok hata yaptilar ve 50. dakikadan sonra FB'nin defans oragnizasyonu dagildi. Alex bence sahanin iyilerindendi. Eger Fenerbahce takim olarak ataga cikamazsa Alex tek basina ne yapsin?

shamur1
27.Kasım.2006, 08:55
Gökhan GönüL vardı bir tek sahada.. Adam ne yapsın önünde Deivid var hem onun açığını kapatacak hemde savunma yapacak ve ileriyede çıkacak .. Gökhan GönüL bu yani bir İNSAN dan bahsediyoruz..

ALex i gördünüzmü sahada ? ben adını biLe duymadım spikerden.. İŞte Avrupa'da böle oyuncuLara yer oLmadığını bir kez daha gördük..

İşler karıştı artık.. Fenerbahçe Cska iLe berabere kaLırsa ,Psv de rahat oLan İnter'i yenerse Fenerbahce ye yazık oLur buraya kadar geLmişken

PesimiSTyLa
27.Kasım.2006, 08:56
Gökhan ne yapsin,Allah askina ?

Bu Fenerbahce böyle kötü oynadiysa tek suc bu kadroyu cikaran Zico`da !

Sag kanatta israrla Deividi oynatti,biz en basindan beri diyoruz,bu adam sag kanatta oynamaz diye.Bu macta Gökhan tek basina sag kanatta mücadele etti.Deivid hep Alexin mevkisinde oynadi.Eger maca Önder-Gökhan ikilisiyle baslasaydi Zico Fenerbahce daha iyi mücadele eder,o kanattan daha az pozisyon yerdi.

Bakiyoruz gollerin hepsi sag kanattan.Önümüzde Gökhan gibi genc yildiz var,ve onu elestirmek icin süper bir neden,ama yok.Maci tamamen izlemek gerekiyor,bir futbolcuyu elestirebilmek icin.Gökhan bugün gercekten cok iyi mücadele etti ve takimin en iyilerinden birisiydi.

Stoperler bugün kötüydü,özellikle yan toplarda.Interliler her kafa topunda üstündü.Stoperler her topu onlara birakti neredeyse.Özellikle Ibrahimovic ve son gol cok acemice gollerdi.Fenerbahce kalitesindeki bir takim böyle goller yememeliydi.

Alex bugün sahada yoktu,Fenerbahce Alexsiz kuramadi oyunu.Ilerde cogalamadi,ve pozisyonu YOKTU.

Semih cabaladi,ama nereye kadar ?Tek forvet ne yapsin ? Ilerde top tutsaydi dedik,onu da yapamadi ne yazikki.

Aurelio iyiydi,Ama Zico gitti iyi adami cikardi.Yanlis degisiklik ! Selcuk cikmaliydi,Appiah girmeliydi.

Roberto Carlos bugün kötünün iyisiydi diyelim,Ibrahimovicin golünde müdahale edebilirdi.

Volkan bugün 3 gol yedi ama yine de iyi toplar da cikardi.Cok kötü degildi.

Takim olarak Fenerbahce kötü oynadi aslinda.Ilerde oyunu kuramadi,oyunu kendi sahasinda kabul etti.Inter gibi takima karsi böyle oynarsan da elbet golü yer,maci kaybedersin !

O ne Baran destan mı yazdın yau :):) Analizler 10 numara :) Nokta analizler ;;) Gollerde Gökhanın yapacak bi şeyi yok, Tek başına nereye kadar durdurabilirdi ??

sananes
27.Kasım.2006, 15:31
arkadaslar bize tuncay gibi bi adam böyle geri düstügümüz maclarda lazım işte allah aşkına yenik duruma düşüp çevirdigimiz kac tane maç var bu sene çok az.takımda tuncay gibi serhat gibi bi tane oyuncu olsa yada nobre 1-0dan sonra baskı kurabiliriz ama bu takımla olmuyo 1-0 oldu bizimkiler bırakdı resmen macı

EreN
27.Kasım.2006, 15:54
CSKA'yı yeneriz arkadaşlar...
Hava şartları olsun , takımın ligden gelen yorgunluğu olsun , tam hazır olmayan adamlar olsun...
Fenerbahçe'nin yapabileceği bu kadardı..aurelio çıktıktan sonra orta saha düştü ve 2 golüde bedavadan yedik..

Sekopej
27.Kasım.2006, 16:39
Teknik taktik ben anlamam. Zico mu dedi oyunculara koşmayın, mücadele etmeyin diye. Koşmazsan, mücadele etmezsen, istemezsen işte böyle olur sonuç.

Oyuncularımızda biraz laubalilik, biraz havalanma vardı, İnter bu havayı aldı, ilerisi için iyi oldu. Biz ilk maç İnter'i mücadeleci oyunumuzla yenmedik mi? Bu kadar puanı iyi savunma yaparak, maçı kazanmak için mücadele ederek kazanmadık mı? Bunları yapmayınca da ne olacağını herkes gördü.

Üzülecek bir durum yok ortada. İlk maçı deplasmanda İnter ile oynayıp kaybetseydik ve ardından oynanan 4 maçtan 8 puan toplasaydık şu anda çok mutlu olurduk herhalde.

CSKA 15 gündür maç yapmıyordu, şimdi 15 gün daha yapmayacaklar. Artık UEFA için bile şansları kalmamış. Ben yıldız oyuncularının tatile çıkacağını düşünüyorum. 15 gün, onlar için hiçbir önemi olmayan bir maç için beklemezler. GErçi bekleseler de Kadıköy'de her şartta yeneriz CSKA'yı.

Bu maçtan oyuncular ve teknik heyet gereken dersi alır umarım.

Ilhan
27.Kasım.2006, 17:27
Inter kanatlardan gelirken Fenerbahçe oyuncuları rakiplerini iyi marke edemediler, veya topun gelebileceği duruma göre iyi pozisyon alamadılar. Yenilen 2. golde Ibrahımoviç - R. Carlos eşleşmesi bunun en basit göstergesi bence.

Fenerbahçe oyuncuları biraz atmosferden, biraz da PSV maçının sonucundan dolayı iyi motive olamadılar. Yenilgi doğaldır, en azından bir tecrübedir.

Fenerbahçe savunması, daha doğrusu savunma çizgisi rakip atak yaparken çizgisini çok iyi belirliyor. Nitekim Inter orta saha oyuncularının attığı her ara pas ya hızlı gitti, ya da Inter oyuncuları ofsayta düştü. Zico'nun bunu sağlayabildiğini görmek futbolumuz adına ümit verici.

Son maçta Fenerbahçe oyuncuları iyi motive olursa sahadan rahat galip ayrılırlar. Bence bu skor kimseyi üzmesin çünkü Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı futbol genel itibariyle çok iyi.

paco
27.Kasım.2006, 18:15
bence fb onceki maclarda ki gibi konsantre olamamis ... Sanki onlar son CSKA macini dusunuyolar ve bekliyor gibiydiler ... bana gore fb bu grubdan %80 cikdi ...

El Comandante
27.Kasım.2006, 18:18
Fenerbahce Cskayi yener cikar 2.tura bence.Ama Ziconun analizleri cok önemli olacak bu macta + motive.

Fenerbahceli futbolcular Inter macinda degisik oynadilar,yani 2.tura ciktik,ne gerek var bu maclari oynamaya havasindaydilar.Rehavet vardi.Zicoya burada cok is düsüyordu,takimla toplanti yapip,onlari uyarmaliydi,gördügümüz kadariyla yapamadi.Futbolcular her topu kendisine bekledi,mücadele eden azdi.

Ama simdi Cska macinda futbolcular akillanmis,müthis motive olmus sekilde döneceklerdir ve inaniyorum ki Cskayi yeneceklerdir.

Ama Ziconun degisiklikleri cok önemli olacak.

Sag kanatta kesinlikle Deivid oynamamali,Gökhan oynamali.Arkasinda Önder oynamali.Cska kanatlardan cok tehlikeli gelen bir ekip,eger Deivid oynarsa 2.Inter faciasi yasariz.Mutlaka kanatlarda hem hücum,hem defans yönü cok iyi olan oyuncularla oynamaliyiz.

Ortada Deniz geri dönecektir,ve Aurelioyla oynayacaklardir.Bu iyi olacak.Cska kontrataklarda etkili bir ekip,Deniz ve Aurelio bu ataklari savusturacak,takimini ataga kaldiracak,kazandiklari toplarla tehlikeli pozisyonlar yaratacak kalitede futbolculardir.

Alex bu maca kesin hazir olmali,psikologundan tutun,Zicoya kadar herkes Alexi motive etmeli,onunla toplanti yapmali.O macta en büyük yük Alexte olacak ve kafasi rahat,iyi oynayan bir Alex tartismasiz harika katkilar yapar Fenerbahceye.

Ilerde Semih mi Kezman mi oynamali dersek Denizli macini beklemeliyiz.Bu ikisini de oynatmali Zico ve hangisinin daha iyi oldugunu,hangisinin daha yararli olacagini görmeli.Ama tahminimce Semih oynar.

Takimin müthis bir dayanisma icinde olmasi gerekiyor ek olarak.

Yani anlayacaginiz kafasi rahat,konsantrasyonu tam,iyi motive olmus,birlik beraberlik icinde olacak olan Fenerbahce bu Cskayi yener ve 2.tura adini yazdirir.

eXcitinG
27.Kasım.2006, 18:22
Fenerbahçe nin dün akşam kaybetmesinin tek sebebi; Sahaya gaLibiyet için değiLde mağLup oLmamak için çıkmasıydı. Artık günümüz futboLunda rakibin kim oLursa oLsun sahaya gaLibiyet için çıkmaLısın. Takım ona göre motive oLmaLı. Kapanıp, puan aLıcam hesapLarı yaparsan zaten öyLe bir şansın kaLmıyor. İLLa saLLayıveriyorLar bir tane. Fenerbahçe gruptan çıkacaktır. CSKA yı İstanbuL da yenecektir. Ama keşke dün İnteri de saLLasaydık. Çok süper oLurdu hani :)

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 18:24
Baran'a ek olarak, son haftalarda düşüşte olan Vederson ile de ilgilenilmesi lazım diyorum. Çok fazla top kaybı yapıyor ayrıca hem Vederson hem Carlos aynı anda çıktığı için sol tarafta da boşluklar oluyor bu yüzden Vederson beke çekilebilir. Tamam Carlos hızlı bir bek orası onun mevki ama adamın 35 yaşında olduğunu unutmayalım ve herşeyi ondan beklemeyelim. Bu önlemleri taktiksel açıdan almalı Zico.

fmsmyrna
27.Kasım.2006, 21:13
İbrahimovic gibi bir forvet ceza sahasında topu orada kontrol ediyor.Bu noktadan sonra birşey yapması gereken Edu veya Lugano mu yoksa Carlos'mu?

İbrahimovic'ten o topu almadan önce ortanın yapıldığı kanatta kesmelilerdi o atağı.

Tamam bende Carlos'u beğeniyorum hatta Türkiye'ye gelmiş olması bile yeter her maç kötü oynasada olur ama ters kademe diye birşey var.Edu ve Lugano daha önde diğer iki adamı tutuyordu.Yani Carlos'un hatası var bence.
Yenilmemiz normal sonuçta İnter bu.Selçuk neden kötü görünüyor fazla sorumluluk alıyor Aurelio gibi sağdan alıp sola vermiyor adam eksiltmeye çalışıyor riskli arapasları atıyor ama bunu ayarını yapamıyor her pasında bunu yapmaya çalışıyor bunu biraz azaltsa daha iyi olur kendisi içinde.Zaten 2.golden sonra oyun disiplini diye birşey kalmadı takımda Carlos ve Vederson ikisi birden bindirmeye başladılar.Aurelio'nun çıkması normal zaten artık geriye düşmüştük Appiah daha ofansif oynayabilen bir oyuncu adam eksilkten şut arayan biri bence doğru değişiklik.Dün Cska'da Rahimic sarı kart gördü ona çok sevindim uyuz oluyodum o adama :D

Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 21:25
CSKA'yı yeneriz arkadaşlar...
Hava şartları olsun , takımın ligden gelen yorgunluğu olsun , tam hazır olmayan adamlar olsun...
Fenerbahçe'nin yapabileceği bu kadardı..aurelio çıktıktan sonra orta saha düştü ve 2 golüde bedavadan yedik..

Chivu sol tarafı darmadağın ediyor(sizin sağ) orta açıyor kimse alamıyor ne de uzaklaştıramyıor Zlatan düzeltiyo vuryo tam vururken Carlos hafiften ayağını uzatmaya çalışıyo zaten v gol oluyor neresi bedava gol Chivu o kadar getirmiş Zlatan R.Carlos a rağmen soğukkanlılıkla vurmış gol olmuş... Cruz un gol desene anlarım ama adamların David Suazo ile de ayrıca karşı karşıya kaçırdılar... Yorum yaparken biraz daha karşı tarafın hakkını verin...

YusufT
27.Kasım.2006, 21:54
Fenerin sag tarafinin defansif özelligi berbat. kim ne derse desin. Deivid defansa yardim etmeyince, Gökhan orda tek basina kaliyordu, onunda defansif özellikleri pekte iyi olmayinca Inter kolayca geldi. Gökhanin bir kac tane iyi hamlesi vardi, ama topu ayaginda fazla tutuyor.

Gökhanin hava hakimiyeti kötüde olunca Interi toplari o kanata yikti. Bence Gökhan sag kanatta, onun arkasindada Önder oynasa, Inter ordan gecmekte zorlanirdi.

Zico artik Vedersonu kesmeli, form düsüklügü yasiyor.
Semihte tek forvet olarak etki gösteremedi.

Bence en ideal taktik 4-6-0 olurdu.

KaPaLı
27.Kasım.2006, 22:16
Dün akşam Deivid çok kötüydü-Gökhan 2 oyuncunun üzerine gelmesindenmidir bilinmez (inş. düşündüğüm havalaragirmesi değildir) çok kötüydü atağa çıkınca ayağında top tutamadı hiç...Vederson kötüydü selçuk söylemiorm bile ilk yarıda olmadk yerlerden şut atmaya çalıştı topları olmadık yerlere attı orda appiah düşünülemezmiydi? buda soru işareti aurelio eski yerine dönp Appiah biraz daha önde oynasa hem aurelio yorulmaz hemde appiah savaşçı özelliğini gösterebilirdi.

Bakalım Artık CSKA maçı var dün oynadıkları futbol iyiydi aslında ama uzun süredir maç oynamıolar çünkü ligleri bitti bize karşıda fazla bir direnç göstereceklerini sanmıyorum artık UEFA şansları dahi bitti çünkü inşallah kazanıp 2. tura çıkcz

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 22:55
Beklediğim gibi İnter rahat kazandı...Yenilen 3 gole rağmen Volkan iyiydi.

Cska'yı yenip çıkacağımızı düşünüyorum.Kaybedilen bişey yok;)

eGowiCh
27.Kasım.2006, 23:48
Baran'ın analizlerine katılıyorum. Onun söyledikleri dışında belirtmek istediklerim var.

Fenerbahçe maça kazanmak için değil, kaybetmek için çıkmış, bu dün çok açık belliydi. Takım olarak ilk yarı iyiydi Fenerbahçe ama ikinci yarı iyi oynayamadı.

Sağ kanatta Deivid Gökhan'a hiç yardım etmedi. Deivid bir kere sağ kanat değil ki orada bir şey yapsın. Onu geçtim, hücumda da hiçbir şey yapamadı, varlık gösteremedi. Selçuk çok kötüydü, saçma top kayıpları yaptı. Alex her zamankinden kötüydü, beklenmedik bir performans ortaya koydu. Edu her zamanki gibi berbattı, Lugano bence iyiydi, hatası yoktu. Carlos da iyiydi ama sadece yenilen golde bir hatası vardı.

Bence Fenerbahçe CSKA'yı yener ve tur atlar. Ama bundan sonrası, 2. tur önemli olan. Onun için bazı önlemler alması, bazı takviyeler yapması lazım... Ocakta Fenerbahçe'nin yapacağı çok şey olmalı, umarım teknik heyet ve yönetim bunun farkına varır ve doğru hamleleri yapar.

Öncelikle Fenerbahçe'nin birkaç yabancısı ocak ayında gönderilmeli. Bunlar sene başından beri hiçbir olumlu iş yapamayan Kezman, sakatlıktan sonra sahada silik olan Appiah, bu sene önemli maçlardaki kritik hatalarıyla güven vermeyen Edu ve bazen iyi bazen kötü olan, asıl mevkisinde oynayamayan Deivid ile yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.

4 tane yabancıyı Fenerbahçe göndermeli. Bu oyunculardan para kazanabilir de, bunu kullanmalı. Artık bu 4 isimden Fenerbahçe'ye hayır gelmez. Bu 4 isim yerine çok sağlam isimler transfer edilebilir.

Defans kurgusu R.Carlos - Yasin - Lugano - Gökhan Gönül dörtlüsünden oluşmalı. Orta sahanın sağına çok kaliteli bir kanat adamı transfer edilmeli, bu isim yabancı da olabilir ama gönlümden geçen isim Mehmet Topuz. Çift yönlü, hem defansif hem ofansif bir oyuncu alınmalı. Dörtlü Vederson - Aurelio - Deniz - M.Topuz'dan oluşabilir. Forvete de çok sağlam bir yabancı forvet alınmalı. Alex ile oynayabilir ileri hatta. Bir de kaleye veya orta sahanın ortasına bir yabancı oyuncu daha alınmalı. Kaleci sorunu da ortaya çıkabilir. Allah korusun CSKA maçından önce Volkan sakatlansa ne olacak? Böylesine kritik bir maçta V.Babacan forma giyecek. Bu yüzden yedek bir kaleci de lazım diye düşünüyorum.

İnşallah CSKA'yı devirir, turu atlarız ama ondan önce düşünmemiz gereken lig maçlarımız da var, onlar ihmal edilmemeli.

Rsa
27.Kasım.2006, 23:57
Kötü oynadık ve kaybettik.Başka bir açıklaması yok bu maçın.

MeMo
27.Kasım.2006, 23:59
1-0dan sonra takim disiplini kaybetti

nerazzuri
28.Kasım.2006, 00:00
Baran'ın analizlerine katılıyorum. Onun söyledikleri dışında belirtmek istediklerim var.

Fenerbahçe maça kazanmak için değil, kaybetmek için çıkmış, bu dün çok açık belliydi. Takım olarak ilk yarı iyiydi Fenerbahçe ama ikinci yarı iyi oynayamadı.

Sağ kanatta Deivid Gökhan'a hiç yardım etmedi. Deivid bir kere sağ kanat değil ki orada bir şey yapsın. Onu geçtim, hücumda da hiçbir şey yapamadı, varlık gösteremedi. Selçuk çok kötüydü, saçma top kayıpları yaptı. Alex her zamankinden kötüydü, beklenmedik bir performans ortaya koydu. Edu her zamanki gibi berbattı, Lugano bence iyiydi, hatası yoktu. Carlos da iyiydi ama sadece yenilen golde bir hatası vardı.

Bence Fenerbahçe CSKA'yı yener ve tur atlar. Ama bundan sonrası, 2. tur önemli olan. Onun için bazı önlemler alması, bazı takviyeler yapması lazım... Ocakta Fenerbahçe'nin yapacağı çok şey olmalı, umarım teknik heyet ve yönetim bunun farkına varır ve doğru hamleleri yapar.

Öncelikle Fenerbahçe'nin birkaç yabancısı ocak ayında gönderilmeli. Bunlar sene başından beri hiçbir olumlu iş yapamayan Kezman, sakatlıktan sonra sahada silik olan Appiah, bu sene önemli maçlardaki kritik hatalarıyla güven vermeyen Edu ve bazen iyi bazen kötü olan, asıl mevkisinde oynayamayan Deivid ile yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.

4 tane yabancıyı Fenerbahçe göndermeli. Bu oyunculardan para kazanabilir de, bunu kullanmalı. Artık bu 4 isimden Fenerbahçe'ye hayır gelmez. Bu 4 isim yerine çok sağlam isimler transfer edilebilir.

Defans kurgusu R.Carlos - Yasin - Lugano - Gökhan Gönül dörtlüsünden oluşmalı. Orta sahanın sağına çok kaliteli bir kanat adamı transfer edilmeli, bu isim yabancı da olabilir ama gönlümden geçen isim Mehmet Topuz. Çift yönlü, hem defansif hem ofansif bir oyuncu alınmalı. Dörtlü Vederson - Aurelio - Deniz - M.Topuz'dan oluşabilir. Forvete de çok sağlam bir yabancı forvet alınmalı. Alex ile oynayabilir ileri hatta. Bir de kaleye veya orta sahanın ortasına bir yabancı oyuncu daha alınmalı. Kaleci sorunu da ortaya çıkabilir. Allah korusun CSKA maçından önce Volkan sakatlansa ne olacak? Böylesine kritik bir maçta V.Babacan forma giyecek. Bu yüzden yedek bir kaleci de lazım diye düşünüyorum.

İnşallah CSKA'yı devirir, turu atlarız ama ondan önce düşünmemiz gereken lig maçlarımız da var, onlar ihmal edilmemeli.
Egemen yine çok güzel yorumlar yapmışsın ama YASİN ÇAKMAK bu turdan sonra oynayacak kalitede bir defans değil. Heycanlanır top kaybı yapar :p Bence Edu kalmalı lugano ile iyi bir ikili oldular.

Ayrıca Kezman-Appiah-Deivid derhal bu takımdan gönderilmeli. Sağ tarafa oyuncu alamasakta
'' Colin-Kazım'ı '' kullanması gerekir Zico'nun.

Yedek kaleci olayına katılıyorum. Ama Serdar'ın formu yerine gelir gelmez Eğer ki bu kaleci genç biri olursa geleceği mahvolmuş olur. Volkan ve Serdar'ın yanında kaybolur ve bunun yanında Babacan'ı da kaybetmiş oluruz.

Bide Semih'in durumunu bilen varmı ? Hiç bir yerde bulamadım.

sonOsmanLI
28.Kasım.2006, 00:25
çıktığımız atakların çoğunda çok kolay top kaybettik ve kanatları yeterince kapatamadık özellikle sağ taraftan (rakibin sol kanadı) yediğimiz ataklar da gol oldu zaten.artık kadıköy'de cska yı devirip turu geçecez inş.

Mr.CordiaL
28.Kasım.2006, 00:48
Bu sene izlediğim en kötü Fenerbahçe'ydi. Ataklara çıkarken top kaybı yapıyor, hücumda etkili olamıyor, defansta uyum sorunu yaşıyordu.

TR.CaPTaiN
28.Kasım.2006, 00:50
Bide Semih'in durumunu bilen varmı ? Hiç bir yerde bulamadım.

Darbenin etkisiyle gözleri kararmış. Şu anda bir problemi yokmuş.

fmsmyrna
28.Kasım.2006, 01:57
Yani kısacası maçı kaldıramamış en iyisi çıkayım oyundan demiş.Edu giderse çok kötü bir iş yapmış oluruz.Ancak onun gibi bir oyuncu hazırdaysa satılabilir Lugano'da öyle.Noldu Deivid gol atarken koruyordunuz artık gol atmadığı için mi gönderelim diyorsunuz o zamanda diyordum şimdide gitmeli ama geçen sezonki kötü oyunundan ötürü değil topu ayağına her alışında dribling yapıyor bir kerede tek pas oyna.

scar face
28.Kasım.2006, 04:34
Kanaryam biz bu renkleri gonulden sevdik.cocukluğum hep Avrupada ki basarısızlıklarla buyudum.MTK,Cannes,Juventus,Man Utd(6-2),2001-2002 Cl ligi yılında ki acı tablo.Biz bunları hep sineye cektik.Hep bekledik hepp.....Bigün bizde bu dev areneda kendimizi gösterecegiz dedik.Aziz Yıldırım ve ekbinin en buyuk hayali buydu.Bu hayal icin Revivo,Andersson,Rapajc,Ortega(!),Rebrov,Van Hooijdonk,Alex,Anelka,Appiah,Kezman,Lugano,Edu ve R.Carlos gibi buyuk isimler transfer edildi ama ne garitptir ki özlediğimiz ve beklediğimiz basarı bi türlü gelmedi,gelemedi.14 Mayıs 2006 tarihi her Fenerbahceli icin acı bi tarihtir gercekten.Denizli de kaybedilen sampiyonluk Fenerbahcenin belki de kaderini değiştirdi.Daum gitti,A.Yıldırım gitti(1 aylık).Kulüp büyük bir buhran icine dustu.Ama daha sonra Aziz Baskan daha fazla dayanamayıp geri dondu.Sıra teknik direktördeydi....Scolari,Ranieri,Cuper,Capello gibi isimler gazete mansetlerini süsledi.Sonunda Brezilyalı efsane yıldız Zicoda karar kılındı.Daha sonra da Clye katılamayıp acilen yapılan transfer.Sampiyonluk geldi 100.yılda Uefa da ve kupada hazin tablo değişmedi.Fakat A.Yıldırmın ekibi kararlıydı.34 yasında ki super solak Carlos getirildi.İşte bu adam takımın eksık olan Avrupa tecribesini arttırdı ve hayatımızın en mutlu gunlerını yasamaya basladık.Fenerbahcemiz Avrupada geleni geçeni deviriyor,gol bile yemiyordu,deplasman hobisini yeniyorduk galiba....Ama dün oynanan mac o kadar üzdü ki bizi anlatamam herkeste bi sok bir korku acaba bu güzel hayal bitecek mi diye???

ForsakeN
28.Kasım.2006, 05:51
Zico oyuna müdahale edemedi dünkü maçta da.Sağ kanada Önder'i koysa,Gökhan'ı Deivid'in yerinde oynatsa bu maç bu sonuçla bitmezdi.