Çok zor bi maç belki bir beraberlık alırız ama zor.
3-3 bitecek diyorum![]()
Zooor zooor çok zor ama neden olmasın.
Kadıköydeki maç içinde zor diyorduk gerçi bu deplasman ona benzemez ama belli olmaz.
Yenip 1. çıkıyormuşuz bide.![]()
Çok zor maç, 2-1 Inter alır gibi geliyor..
ya Csk maçı oynandımıydı:S
CSKA-PSV macı bizim maçtan önce oynanıcak,kafamız rahat olursa yani Psv puan kaybederse,gruptan çıkmayı garantiliycez o zaman şansımız dahada artar.
Zor ama İnter evinde vermez maçı.
İyi oynayacağımızdan şüphem yok ama skor istediimiz gibi olmayabilir
Bence İnter rahat bir galibiyet alcak malesef.Tahmini skor 4-0...
Allah Fenerbahçe'nin yardımcısı olsun...
2-0 İnter kazanır...
İnanırsak kazanırız.Yenilsek bile skor 1 farklı olur.4-0 gibi uçuk skorlar bu saatten sonra olmaz...
İnter kazanır gibime geliyor balıda var İnter in Cruz şansa pansa atar bir tane![]()
Bu maç grubun ilk maçı olsaydı İnter'in çok rahat bir galibiyet alacağını söyleyebilirdim.Ancak Fenerbahçe'nin grupta oynadığı 4 maça bakarak söylüyorum biz oradan 3 puanla bile dönebiliriz.Yeter ki inanalım...
Bu maç Fenerbahçe'nin ileriki turlarda neler yapabileceğinin göstergesi.İnşallah kazanırlar..
So what?
Saike
Ben bu maçta Appiah'tan patlama bekliyorum.Oynarsa önemli bir kozumuz olur.Milli takımdan da mutlu döndü.
Bu maçı İnter alır gibime geliyor ama sonra Fener kendi evinde CSKA'yı yener ve tur atlar.
Umarım farklı bir galibiyet alır Fenerbahçe ve artık bu gruptan çıktı gözüyle bakıyorum. Diğer turlarda da elinden gelenin en iyisini yapar. Bir UEFA kupamız var birde Şampiyonlar Ligi kupamız neden olmasın.Biraz uçuk oldu gibi ama hiçbirşey imkansız değildir...
Inter kendi evinde bu maçı vermez. Bu maçı kaybettikleri takdirde büyük ihtimalle Real Madrid'in rakibi olurlar ki bunu hiç istemezler. Tahminim 3-1 Inter alır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
1-0 maçı alacağız. Rüyamda gördüm bu gece.
Bende rüyamda gördüm valla2-2 bitti bende maç
![]()
BU maci Inter alir.
arkadaslar grup ikincisi kesin reallemi eşleşiyo ya bi real lafı dönüp duruyo forumda ama geçen gün tvde kura cekimi tarihi söleniyodu ee kimle eşleşecegimiz belli olsa neden kura çekimi tarihi sölensin
maça gelince bence kaybetmeyiz.hatta iddaa da bizim galibiyetimize oynuycam ama tabi belli olmaz çünkü inter hem güçlü bi takım hemde şanslı eğer kaybedersek bile 2 golden fazla yiyecegimizi sanmıyorum yani en fazla 2-0 biter dahada farklı olmaz
Ben de kura olacak diye biliyorum yahu:S
eskiden kura olurdu şimdi değiştimi
gönlüm fb'den yana ama inter 2-1 alır bence
Bildiğim kadarıyla x grubu birincisi y grubu ikincisi ile eşleşiyor olayı yok.Birincilerle ikinciler eşleşecek her gruptan olabilir.Geçen sene öyle olmuştu.
İlk maçtaki gibi oynarsak puan koparabiliriz.
Fenerbahçe iyi top oynuyor.Puan veya puanlar alabilir bu deplasmandan..