Log in

View Full Version : TSL 14.Hafta | Denizlispor - Fenerbahçe

Memedov
28.Kasım.2006, 07:44
http://img142.imageshack.us/img142/7744/140952turkcellsuperligbtg9.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/7254/denizlisporvq9.jpg (http://imageshack.us)http://img126.imageshack.us/img126/8251/fenerbahceqn6.jpg (http://imageshack.us)

fmsmyrna
28.Kasım.2006, 21:04
Şampiyonlar Ligi maçından sonra bu maçı alırız

DisCo
28.Kasım.2006, 21:11
Zor maç ortada geçecektir. Denizlispor son zamanlardaki performansıyla galibiyete yakın gibi görünsede Fenerbahçe derbi öncesi puan kaybetmek istemeyecektir.

uAburak89
28.Kasım.2006, 21:15
Denizlispor hafife alınacak bir takım değil ama Fenerbahçe derbi öncesi kazanıp moral kazanmak isteyecektir..

Rodrigo Tello
28.Kasım.2006, 23:06
Bu maçtan Denizli'nin mutlaka puan alıcagı görüşündeyim..

uAsamet91
28.Kasım.2006, 23:11
Denizli Kazanır

TürkuAz
28.Kasım.2006, 23:13
Denizlispor'un kazanmasını istiyorum ancak bunun zor olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'nin de rahat maç beklememesi gerekiyor. Gerçekten karışık bir durum..

Haydi Denizli. :)

MeMo
28.Kasım.2006, 23:17
Maça inşallah gideceğim tahminim zor maç olur ama kazanırız.

El Comandante
29.Kasım.2006, 00:21
Gelenek bozulmaz,bu macta berabere biter ...

Fernando Gago
29.Kasım.2006, 01:10
Avrupa maçından sonra puan kaybetmek alışkanlık hale geldi bizde yine puan kaybederiz gimi geliyor...

BlackEagle19o3
29.Kasım.2006, 01:29
Denizli kazanır.

Aykan19o3
29.Kasım.2006, 02:09
Fener'in Denizliye şansı tutmuyor + Fener'de Inter maçının yorgunluğu var. Denizli kazanır.

a.arıcı-11
29.Kasım.2006, 21:32
gerçekten zor maç olucak yusufu durdurabilrisek(ki hiç kolay değil) yıldız oyuncularımızada ağırlığını koyarsa maçı ancak öyle alırız

Rsa
29.Kasım.2006, 22:12
Üç ihtimalli bir maç...

Fıratcan Alçınkaya
29.Kasım.2006, 23:05
çok zor maç Alex de yok .. Belli olmaz maç Denizlispor da iyi bu aralar...

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 00:23
Denizli bu aralar çok iyi.Fenerbahçe'nin ise Şampiyonlar Ligi'nden yorgunluğu ve moral bozukluğu var.Denizli'yi bir adım önde görüyorum.

a.arıcı-11
30.Kasım.2006, 01:00
alexin yokluğunda tümerin kendini göstermesi lazım ayrıca deividin yerinde colin kazım daha etkili olabilr ama colin kazım brezilyalı olmadığı için yine yedek klubesinde olacaktır

Maksic
30.Kasım.2006, 10:07
Denizli 1-0 alır ve yükselişine devam eder

Varonil
30.Kasım.2006, 16:08
http://www.resim-yukle.com/img01/14/200770lug.JPG (http://www.resim-yukle.com)

Lugano'nun yerine Yasin!

Fenerbahçe'de Lugano Denizlispor maçı kadrosunda yok. Teknik Direktör Zico önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray Derbisini düşünerek sarı kart sınırında bulunan Uruguaylı Futbolcuyu Denizli deplasmanına götürmüyor.

LİG TV'nin haberine göre Zico'nun bu sabahki antrenman öncesi Lugano ile bir görüşme yaptığı; "sana derbi maçta ihtiyacım var, kader maçlarımızdan biri olacak, böylesine bir maç öncesi senin cezalı duruma düşme riskini alamam" dediği öğrenildi.

Teknik Direktör Zico'nun cezalı Alex'in yerine o mevkiide Deivid'e, sağ kanatta ise Colin Kazım'a forma vereceği bilidirildi. Brezilyalı Hoca'nın ayrıca Inter maçında formundan uzak bir görüntü çizen Wederson'un yerine sol kanatta Uğur Boral'ı düşündüğü ancak kesin kararını henüz vermediği ortaya çıktı.

Zico'nun Inter maçında ilk 11'de yar almadığı için kırgın olduğu belirtilen Appiah'ı yine sahaya çıkan kadroda yer vermediği ve Ganalı oyuncunun antrenmanlardaki tutuk hali devam ettikçe forma vermeyi düşünmediği öğrenildi.

Zico'nun son yıllarda Denizli deplasmanlarında yaşanan konsantrasyon ve puan kayıpları nedeniyle de oyuncularına uyarılarda bulunduğu ve ligde puan kaybedecek kredilerinin kalmadığını söylediği öğrenildi.

Brezilyalı teknik adamın, yaşanılacak bir puan kayıbının en az önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisi kadar önemli olduğunu ve puan farkının altının üzerini çıkması halinde sıkıntı yaşayabileceklerini ifade ettiği bildirildi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübünün 100. yıl etkinliklerinin son ayağı oluşturan "Fenerbahçe 100. Yıl Spor ve Bilim Kongresi"nin ikinci gününde spor ve medya ilişkileri ele alındı.

Ahmet_77
30.Kasım.2006, 18:06
Fenerbahçe biraz zorlanır ama alır...

altiner93
30.Kasım.2006, 21:01
Fenerbahçe için o kadarda rahat bir maç olmıyacağını düşünüyorum

ForsakeN
30.Kasım.2006, 21:20
Galibiyet bekliyorum.Kazım oynarsa gol atacak :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kesinleşen 11'ler

DENİZLİSPOR
Suleymanou
Hasan Yiğit
Burak
Allyson
Murat Karakoç
Julio Cezar
Serhat
Zafer
Fatih Egedik
Yusuf
Gökhan Güleç

FENERBAHÇE
Volkan
R.Carlos
Yasin
Edu
Gökhan
Selçuk
Uğur Boral
Aurelio
Deivid
Ali Bilgin
Semih

Emurafu
01.Aralık.2006, 01:54
Zavallı İlhan Hiç oynamıyor...İsmail kartalında dedigi gibi Artık kazandrılması lazım..Paf oyuncu gözü ile bakılıyor diyorlar...
Yusuf Gol atarsa Denizli yenilmez...Bakalım yasin nasıl oynayacak son Anakra macında yasin baya pas hatası yaptı..Genelde takım cıkarken baya pas hatası yapıyorlar..Bu pas hataları Çok can yakar..Yasin büyük umut vaadediyor..Zaten Lugano gidecek Fenerbahceden..Yasinda ozaman banko olacak galiba..

LaigLeNoiR
01.Aralık.2006, 02:26
Her 2 takımada bol şans.

Gönlüm Denizli'den yana.

ReaList
01.Aralık.2006, 02:31
maçta 15 dk geçti fener tek kale basıyor harika bir baskı var bakalım nereye kadar sürer bu baskı inter macında fazla koşmadılar zaten :D bari burada kaçsınlar biraz ;)

El Comandante
01.Aralık.2006, 04:01
Hakem vermedi Denizlinin attigi golü :mad:

Fietra 10
01.Aralık.2006, 04:03
Denizli'nin bariz golü ofsayt gerekçesiyle verilmedi..maç 1-0 devam ediyor son dakikalar..

sananes
01.Aralık.2006, 04:09
maç çok zevkli 2 takımda açık oynadılar maçın başındann beri spor yorumcuları nası yorumcu hayret fener açık oynayan takımı yenemez diyolar halbuki biz kapanıp kontra oynayan takımlara karşı zorlanıyoruz

YusufT
01.Aralık.2006, 04:10
...........................

TürkuAz
01.Aralık.2006, 04:10
İyi ki Denizli'nin golü verilmedi, yoksa maç sonunda burada olacakları düşünemiyorum..

ReaList
01.Aralık.2006, 04:11
1-0 Aldık Maçı :) Bizimkiler Biraz Daha Becerikli Olsa Maç Fark Olacak Ama Neyse 3 Puan 3 Puandır :D

Fıratcan Alçınkaya
yazık yemişler Denizli'nin hakkını... Sonuç olarak zor deplasmandan 3puan tebrikler Fenerbahçe...

Fernando Gago
Bariz gol mu :zuhaha
bir daha izlemenizi öneririm

fenerbahce_1907
01.Aralık.2006, 04:12
Ben pozisyonu görmedim ama dinlediğim radyo daki spiker ofsayt diyor.İzleyip görücez;)

crazzy
Mac bitti hele sukur kazandik gecen senenin rovansini aldik.Tebrikler Fenerbahcem.

El Comandante
Denizlinin golü verilmedi,hakem net bir golü vermedi.Helal olsun sana hakem !

Fietra 10
Lig tv ofsayt çizgiyle gösterdi.. her şey ortada en soldaki oyuncu bozuyor ofsaytı..

sananes
01.Aralık.2006, 04:14
yazık yemişler Denizli'nin hakkını... Sonuç olarak zor deplasmandan 3puan tebrikler Fenerbahçe...

yani bencede artık bu ligde sadece sonuç olarak ne oldugu önemli yoksa denizlinin pozisyonu ofsaytmı degilmi bilmiyorum ama o kadar çok hakem hatası oluyoki eskisi gibi hakem hatasıyla kazandığımız maçlarda üzülemiyorum eskiden olsa keşke verilseydi gol berabere bitseydi derdim ama şimdi birazda hakem hatasıyla biz kazanalım demek geliyo içimden bunu her takım taraftarı söleyebilir artık çünkü hakemler çok can yakıyolar bu sezon

canavar20
01.Aralık.2006, 04:15
Maçı izlemeyenler hemen ofsayt diyo.

Bu arada Fener'i beğenmedim.

Fernando Gago
Kimse ortalığı karıştırmaya kalkmasın gol OFSAYT önce izleyelim ondan sonra konuşuruz ...

Fıratcan Alçınkaya
Valla bende izlemedim maçı ilk yarıyı az az izleme şansı buldum sadece... Barzi golü denilince bende dedim eğer bariz golü verilmemişse yazık ayıp etmişler Denizli ye ligde çıkışta bir takım izleyelim özeti bakalım nasıl gelişmiş...

Emurafu
01.Aralık.2006, 04:16
Pozisyon Ofsayt...Hakem iyi maç yönetti..Fenerbahce 37. dakikadan itababeren sahasında oyunu kabul etmeye basladı..Daha Çok kontralarla gol bulmaya basladı..32.Dakika selcuga yapılan faul degildi selcuk neredeyse Gol ikram edecekti..Baya güldüm orda:):)

Denizli Doldur bosalt oynadı...Fazla cogalamadılar..sahanın en iyisi ugur boraldır:)

Fernando Gago
01.Aralık.2006, 04:17
[B]Pozisyon Ofsayt

Neden değil biraz konuyu açar mısın ?

Fietra 10
01.Aralık.2006, 04:20
dikkat ederseniz ortanın geldiği kanattaki adam ofsaytı bozuyor..sadece pozsiyonun oldugu bölgeye bakmayalım..

Sekopej
01.Aralık.2006, 04:21
Maçın başında çok iyi oynuyorduk, golden sonra yine durdular. Atabileceğimiz net pozisyonlar vardı ama değerlendiremedik.

Denizlispor'un ofsayt kararıyla verilmeyen golü hakkında yorum yapmaya bile gerek yok. UEFA Kupası'nda bile görüyoruz hakem hatalarını. Gerçi Lig TV 2 kere farklı yerden çizgi çekti, onlar bile 1 seferde karar veremediler ama...

Bu hakemlerin yetersiz olduğunu haftalardır Galatasaray maçlarından sonra söylüyoruz. Bu ligde bu tür hatalara alıştık artık, dün Galatasaray'a yapıldığında biz konuşuyorduk, Galatasaraylı arkadaşlar hakemdir, hata yapar diyordu; şimdi hakemdir hata yapar diyen arkadaşlar, hakem Fener'e galibiyeti hediye etti diyebilir.

Biz her zaman işimize geldiği gibi yorum yaparız, o nedenle şimdiden uyarıyorum, boşuna burada bu nedenle tartışma çıkmasın. Yarın Galatasaray ve Beşiktaş lehine hata olmayacağı garantisini bu ligde kim verebilir? O nedenle kalp kırmaya değmez.:)

Universal
01.Aralık.2006, 04:21
Lig tv ofsayt çizgiyle gösterdi.. her şey ortada en soldaki oyuncu bozuyor ofsaytı..

Lig T.V iki çizgi gösterdi, birinci çizgi hemen ofsayttan sonraki çizgi burada ofsayt, ikinci çizgide ofsayt olmayabilir ama şu bir gerçek eğer bir oyuncunun kılı bile önde olsa pozisyon ofsayttır o yüzden bu pozisyon bana göre ofsayt.

Diyelim pozisyon ofsayt değil hakem hatalı karar verdi. Olsa ne olacak Denizli bu gün futbol mu oynadı? Doldur boşalttan başka birşey göstermedi Denizli galibiyeti değil beraberliği bile hak etmediler maç adil bir sonuçla bitti. Kazandığımız için mutluyum.

Fernando Gago
01.Aralık.2006, 04:22
dikkat ederseniz ortanın geldiği kanattaki adam ofsaytı bozuyor..sadece pozsiyonun oldugu bölgeye bakmayalım..

LigTv kameralarından daha profesyonel bir açıyla bir kez daha yayınlanır ama orda Denizlili oyuncu azda olsa önde

Emurafu
01.Aralık.2006, 04:23
Neden değil biraz konuyu açar mısın ?
Deniz yanlış yazdım pardon..Ofsayt tabiki.Sarı cizgiyi bende gördüm..Volkana carpan denizlili ofsaytta...

anilton
01.Aralık.2006, 04:28
Geldiğinden beri neredeyse her sezon 34 maç 90 dk. oynayan Kratochvil neden oynatılmadı anlamış değilim...

ReaList
01.Aralık.2006, 04:29
galatasaraylılara göre pozisyon ofsayft demi :D

iyi güzelde şimdi gsliler cıkıp neden ofsayt denizlinin hakkı yenildi diye avaz avaz bagırıyor ki ? sezon başındandır gazozuna 10-15 penaltı atan daha 4 hafta önce bjk macında aut olan pozisyona korner verilmesi sonucu gol atan 2 hafta önce antep macında dk 90 dak %100 değil % 100 milyon ofsayttan gol atan daha 2 gün önce avrupa macında ofsayt ve haksız penaltıyla macı kazanan FENERBAHÇE miydi ?

yani bişeyleri savunacaksanız önce kendinize bakın boşuna dememiş atalarımız iğneyi kendine cuvaldızı başkasına batır diye :D

LaigLeNoiR
01.Aralık.2006, 04:31
Fenerbahçeye tebrikler.Çok zor bir maçtan 3 puan çıkardı.

Posizyon bana da ofsayt olarak geldi.

sananes
01.Aralık.2006, 04:32
Geldiğinden beri neredeyse her sezon 34 maç 90 dk. oynayan Kratochvil neden oynatılmadı anlamış değilim...

hacı kratochvil sarı kart cezalısı oldugu için oynamadı iyikide oynamadı yani:)

Fietra 10
01.Aralık.2006, 04:34
Fenerbahçe zor bir deplasmandan 3 puanı aldı..Açıkçası daha fazla zorlanmasını beklerdim ama Denizli beni hayal kırıklıgına ugrattı..

CeNTeR_TR
01.Aralık.2006, 04:35
Bu kadar öenmli bir maçtan 3 puan gerçekten güzel..Tebrikler Fenerbahçem..!

Rodrigo Tello
01.Aralık.2006, 04:37
galatasaraylılara göre pozisyon ofsayft demi :D

iyi güzelde şimdi gsliler cıkıp neden ofsayt denizlinin hakkı yenildi diye avaz avaz bagırıyor ki ? sezon başındandır gazozuna 10-15 penaltı atan daha 4 hafta önce bjk macında aut olan pozisyona korner verilmesi sonucu gol atan 2 hafta önce antep macında dk 90 dak %100 değil % 100 milyon ofsayttan gol atan daha 2 gün önce avrupa macında ofsayt ve haksız penaltıyla macı kazanan FENERBAHÇE miydi ?

yani bişeyleri savunacaksanız önce kendinize bakın boşuna dememiş atalarımız iğneyi kendine cuvaldızı başkasına batır diye :D

Altına imzamı atıyorum.

Silinen mesajımda vurgulamak istedigimde buydu.Umarım anladılar rakip takımın hakem sayesinde kazanınca nasıl üzüldügümüzü..

Sonuc olarak Gs'li arkadaslarımızın isyan etmesine anlam veremiyorum..

Fenerbahce'ye tebrikler..

LaigLeNoiR
01.Aralık.2006, 04:39
hacı kratochvil sarı kart cezalısı oldugu için oynamadı iyikide oynamadı yani:)

Sarı kart cezalısı olan oyuncu yedek kulübesinde oturabiliyor muydu ?

Memedov
01.Aralık.2006, 04:43
Çok önemli bir maç´dan evvel puan kaybı yapmamamız gerekiyordu ve yapmadıkta. Önümüzdeki Galatasaray maçına bakacağız artık.

Aykan19o3
01.Aralık.2006, 04:44
Maç bittikten sonra babam '' Bak görcen Denizli'nin kesin 1 golü verilmedi'' Dedi vede öyle olmuş sanırım :S

Ama ne olursa olsun Fener zor deplasmandan 3 puan aldı.

Rsa
01.Aralık.2006, 04:47
Böylesine zorlu bir deplasmandan 3 puan çıkarmak sevindirici.

RaSenGan
01.Aralık.2006, 05:22
3 puan 3 puandır.Pozisyon ofsayt mı değil mi görmedim ama olur böyle kararlar.Hep 3 büyükler bu kararlardan zararlı çıkmayacakya :)

BlackEagle19o3
01.Aralık.2006, 05:23
Fenerbahçe'ye tebrikler.Denizli beni hayal kırıklığına uğrattı.Pozisyonu ofsayt olup olmadığını da merak ettim...

Varonil
01.Aralık.2006, 05:31
Böylesine zorlu bir maçtan 3 puanla ayrılmak sevindirici.

Fenerbahçe'yi ilk defa böyle bir deplasman maçında bu kadar iyi gördüm.Yasin,Ali Bilgin ve Uğur Boral'ın performansları iyidi.

Selçuk vasattı.Çok top kayıbı ile oynadı.

Derbi öncesi bu 3 puan'ın önemi büyük.Zira önümüzdeki haftalarda bunu daha iyi anlayacağız.. :rolleyes:

Emurafu
01.Aralık.2006, 05:33
Kratochvil Konusuna Açıklık getirim !!!

Kratochvil Ligde en son Galatasaray macında ilkonbir oynadı..Ardından Kupa macında güvenç hoca Burak adlı futbolcuyu oynattı..Burak Kupamacında çok iyi oynadı..Toplara baya iyi hamleler yaptı..Sonuc olarak burak formayı kaptı..

Sizin gibi bende merak etmişdim:)
Son 3 haftadır denizli Seri yakalamısdı Hepsindede Burak ilkonbirede idi..Ayrıca burak bugünde topa iyi hamleler yaptı..Genelde Uzun toplarda iyi kafa vurdu maçı izleyen varsa bana katılır.Kratochvil Konusu böyle..!!![/B]

Böylesine zorlu bir maçtan 3 puanla ayrılmak sevindirici.

Fenerbahçe'yi ilk defa böyle bir deplasman maçında bu kadar iyi gördüm.Yasin,Ali Bilgin ve Uğur Boral'ın performansları iyidi.

Selçuk vasattı.Çok top kayıbı ile oynadı.

Derbi öncesi bu 3 puan'ın önemi büyük.Zira önümüzdeki haftalarda bunu daha iyi anlayacağız.. :rolleyes:Yok ya..Mert o kadar iyi degildi ha buseneki Deplasman maçlarına göre iyi idi..Golü attıktan sonra Yaslandı fenerbahce ve kontra ile gol aramaya basladı..

Uguru bende begendim..Baya hızlı futbolcu ayrıca ilk golde güzel orta yaptı..

Mert Maçı full izledinmi Denizliden Burak baya iyi oynadı..Hele bir sutun önüne atladı..Hava hakimiyeti baya iyi..

Sahanın yıldızı:UGUR

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 05:43
Tebrikler Fenerbahçe.İhtiyacı olan 3 puanı alarak Derbi öncesi Galatsaray karşısında moralli çıkacaklar.

senderson
01.Aralık.2006, 06:25
Takımda iyi futbol isteyen yok(kendi adıma).Her maç 1-0 bitsin sonunda 3 puanı alalım gerisi alakadar etmez.Tribündeki kardeşlerimide desteklerinden ve yeni melodiyi çok güzel duyurduklarından dolayı tebrik ediyorum.Amann birileri bizim diye atlamasında;)

RoNNiE91
01.Aralık.2006, 19:34
Tebrikler Fenerbahçe.Tempolu geçen bir maçtan galibiyetle ayrıldılar.Onlar için moral oldu.

sananes
01.Aralık.2006, 20:11
arkadaslar ofsaytmı degilmi herkes tartısıyo ama kimsenin konusmadıgı bisey var ilk yarıda bizim %100 penaltımız es geçildi yine adam eliyle kesti cezası içinde topu ne sekilde dusunursen düşün penaltı yani adam bilerek kesmese bile mesafe yakın degil ve kollarını açarak giriyor belki o pozisyon penaltı calınsa coktan kopacaktı maç

BeeTLeJuiCe
02.Aralık.2006, 00:20
ilk yarıdaki o pozisyona penaltı verilebilirdi sonuçta top gelirken adam elini toptan kaçırmak yerine açıyor. Benzer bir pozisyon bizim kayseri maçında oldu Edu sarı kart gördü.

a.arıcı-11
02.Aralık.2006, 00:28
ben hakem olsam orda penaltıyı vermezdim ama denizlinin golü ofsayt

eGowiCh
02.Aralık.2006, 00:48
Denizli sendromu da bitti ve hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Tebrikler herkese. GS maçı öncesi iyi moral oldu.

ForsakeN
02.Aralık.2006, 01:07
Derbi öncesi alınan bu galibiyet çok önemliydi. Fenerbahçe'mi kutlarım.

Universal
02.Aralık.2006, 01:24
Denizli yönetimine dün yaptıkları yakışmadı, bir gazete şampiyonluğu kaybettiğimiz zamanki fotoğrafları ve Rep. of Turkey manşetli bir gazete dağıtmış. Ama Uğur Boral golden önce tekmeye kafayı uzattı ve biz maçı kazandık. Mücadele ettik. İlk yarıdaki oyunumuz ile yenemiyeceğimiz takım yok.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_11496_tekmebb.jpg

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/9_11490__gozler0212.jpg

uAburak89
02.Aralık.2006, 01:27
Rep. of Turkey

Bunu yazmışlarsa Helal Olsun, çok iyi birşey yapmışlar..

TürkuAz
02.Aralık.2006, 01:37
Bundan hiç şüphem yok..

El Barto
02.Aralık.2006, 01:39

Zaten ters çevir %1milyon penaltı, ofsaytla yakından uzaktan alakası yok kabak gibi gol. :p

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 05:46
Denizli'nin golü ofsayt değil ama bence hakemin bunu ayırt edebilmesi çok zor.

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 05:50
Bence Denizli'nin attığı gol ofsayt ama kesin bişey diyemiyorum.

TR.CaPTaiN
02.Aralık.2006, 06:36
Uğur Boral'ın tekmeye uzattığı kafa muhteşem. Bu ruh sağlandıktan sonra gerisi kolay..

El Comandante
02.Aralık.2006, 06:37
Selcuk`un kendi kalesi önündeki pozisyonu tam komedi :D

Cengo
02.Aralık.2006, 07:26
Selcuk`un kendi kalesi önündeki pozisyonu tam komedi :D

deliyordum ben orada, nasıl bu kadar beceriksiz olabilir bir futbolcu of..

El Comandante
02.Aralık.2006, 08:42

Eger Gökhan Gülec orada Selcuk´a müdahalede bulunmasaydi Selcuk topla beraber kaleye bile girebilirdi,o derece yani :D
Bilmiyom abartiyom belki ama bence öyle olurdu,topa bakarak gidiyordu cünkü,söyle bi kafasini kaldirip etrafina baksa,neler oldugunu görecekti de ...

Universal
02.Aralık.2006, 17:01

Bende, Selçuk gibi oyuncular hala Fenerbahçe'de oynuyor. Artık Selçuk Fenerbahçe için doğru isim değil. Uğur İnceman, Selçuk İnan gibi oyuncuları transfer etsek daha yararlı olur. Selçuk yerine umarım bundan sonra Kemal'i oynatır. Tabii Appiah iyileşene kadar.

Cengo
02.Aralık.2006, 20:20
Uğur İnceman da o kadar dağınık, Selçuk İnan da ağır..

Universal
02.Aralık.2006, 21:21
http://www.resimsakla.com/upload/members/ofsayt.JPG (http://www.resimsakla.com/)

Bazı arkadaşlar hala ofsayt değil diyordu, buyrun size ofsayt'ın kanıtı. :)

sananes
02.Aralık.2006, 21:40
arkadaslar tekmeye kafa uzatan ugur degil ali bilgin 18 numara

TürkuAz
02.Aralık.2006, 23:10
Rep. of Turkey

Bunu yazmışlarsa Helal Olsun, çok iyi birşey yapmışlar..

+1905.....

sananes
02.Aralık.2006, 23:16
biz fenerbahce cumhuriyeti dedigimiz için ülkeyi bölmeye calısıyomusuz gibi davranmayın diger takım taraftarı arkadaslar!!! fenerbahce cumhuriyeti simgesel bisey ali sami yen cehennemi gibi bu kadar basit bunu anlayamayacak kadar kafanız calısmıyomu acaba!!!

MeMo
02.Aralık.2006, 23:19
biz fenerbahce cumhuriyeti dedigimiz için ülkeyi bölmeye calısıyomusuz gibi davranmayın diger takım taraftarı arkadaslar!!! fenerbahce cumhuriyeti simgesel bisey ali sami yen cehennemi gibi bu kadar basit bunu anlayamayacak kadar kafanız calısmıyomu acaba!!!

Sanırım Burak abi ironi yapıyordu ama TobiAslan atladı...Fenerbahçe Cumhuriyeti bir sevgi cumhuriyetidir işinize geldiği gibi anlamayın.

TürkuAz
02.Aralık.2006, 23:27

Sanırım Burak abi ironi yapıyordu ama TobiAslan atladı...Fenerbahçe Cumhuriyeti bir sevgi cumhuriyetidir işinize geldiği gibi anlamayın.

Zaten böyle bir niyetiniz olamaz siz istesenizde, kötü niyetli olmadığınızı biliyoruz. Ayrıca Burak'tan yaptığım alıntıyı anlamayan olduysa açıklamak gibi bir derdim yok. Balıklama atlamaya lüzum yok kardeşim..

MeMo
02.Aralık.2006, 23:32
Zaten böyle bir niyetiniz olamaz siz istesenizde, kötü niyetli olmadığınızı biliyoruz. Ayrıca Burak'tan yaptığım alıntıyı anlamayan olduysa açıklamak gibi bir derdim yok. Balıklama atlamaya lüzum yok kardeşim..

Senin yazdığını yanlış anlamışım o zaman.Ama arkadaşın tepkisini görünce ben de ciddi yorumladım.

TürkuAz
02.Aralık.2006, 23:38
Senin yazdığını yanlış anlamışım o zaman.Ama arkadaşın tepkisini görünce ben de ciddi yorumladım.

Sonuçta futbol bu, amaç başka bir cumhuriyet kurmak olamaz. O nedenle ciddiye almakta yanlış olur, mesajımı bu sebeple yazdım.. (:

uAburak89
03.Aralık.2006, 05:15

Senin bana kafan çalışımıyor direk hakaret etmeye hakkın yok, ayrıca ironi falan yapmadım..

Cumhuriyet TEKtir..! :tur:

Aydin
03.Aralık.2006, 05:43
sananes'in yazarlığı alınmıştır.