Şampiyonlar Ligi maçından sonra bu maçı alırız
Zor maç ortada geçecektir. Denizlispor son zamanlardaki performansıyla galibiyete yakın gibi görünsede Fenerbahçe derbi öncesi puan kaybetmek istemeyecektir.
Denizlispor hafife alınacak bir takım değil ama Fenerbahçe derbi öncesi kazanıp moral kazanmak isteyecektir..
Bu maçtan Denizli'nin mutlaka puan alıcagı görüşündeyim..
Denizli Kazanır
Denizlispor'un kazanmasını istiyorum ancak bunun zor olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'nin de rahat maç beklememesi gerekiyor. Gerçekten karışık bir durum..
Haydi Denizli.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Maça inşallah gideceğim tahminim zor maç olur ama kazanırız.
Gelenek bozulmaz,bu macta berabere biter ...
Avrupa maçından sonra puan kaybetmek alışkanlık hale geldi bizde yine puan kaybederiz gimi geliyor...
Denizli kazanır.
Fener'in Denizliye şansı tutmuyor + Fener'de Inter maçının yorgunluğu var. Denizli kazanır.
gerçekten zor maç olucak yusufu durdurabilrisek(ki hiç kolay değil) yıldız oyuncularımızada ağırlığını koyarsa maçı ancak öyle alırız
Üç ihtimalli bir maç...
çok zor maç Alex de yok .. Belli olmaz maç Denizlispor da iyi bu aralar...
Denizli bu aralar çok iyi.Fenerbahçe'nin ise Şampiyonlar Ligi'nden yorgunluğu ve moral bozukluğu var.Denizli'yi bir adım önde görüyorum.
alexin yokluğunda tümerin kendini göstermesi lazım ayrıca deividin yerinde colin kazım daha etkili olabilr ama colin kazım brezilyalı olmadığı için yine yedek klubesinde olacaktır
Denizli 1-0 alır ve yükselişine devam eder
Lugano'nun yerine Yasin!
Fenerbahçe'de Lugano Denizlispor maçı kadrosunda yok. Teknik Direktör Zico önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray Derbisini düşünerek sarı kart sınırında bulunan Uruguaylı Futbolcuyu Denizli deplasmanına götürmüyor.
LİG TV'nin haberine göre Zico'nun bu sabahki antrenman öncesi Lugano ile bir görüşme yaptığı; "sana derbi maçta ihtiyacım var, kader maçlarımızdan biri olacak, böylesine bir maç öncesi senin cezalı duruma düşme riskini alamam" dediği öğrenildi.
Teknik Direktör Zico'nun cezalı Alex'in yerine o mevkiide Deivid'e, sağ kanatta ise Colin Kazım'a forma vereceği bilidirildi. Brezilyalı Hoca'nın ayrıca Inter maçında formundan uzak bir görüntü çizen Wederson'un yerine sol kanatta Uğur Boral'ı düşündüğü ancak kesin kararını henüz vermediği ortaya çıktı.
Zico'nun Inter maçında ilk 11'de yar almadığı için kırgın olduğu belirtilen Appiah'ı yine sahaya çıkan kadroda yer vermediği ve Ganalı oyuncunun antrenmanlardaki tutuk hali devam ettikçe forma vermeyi düşünmediği öğrenildi.
Zico'nun son yıllarda Denizli deplasmanlarında yaşanan konsantrasyon ve puan kayıpları nedeniyle de oyuncularına uyarılarda bulunduğu ve ligde puan kaybedecek kredilerinin kalmadığını söylediği öğrenildi.
Brezilyalı teknik adamın, yaşanılacak bir puan kayıbının en az önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisi kadar önemli olduğunu ve puan farkının altının üzerini çıkması halinde sıkıntı yaşayabileceklerini ifade ettiği bildirildi.
Öte yandan Fenerbahçe Kulübünün 100. yıl etkinliklerinin son ayağı oluşturan "Fenerbahçe 100. Yıl Spor ve Bilim Kongresi"nin ikinci gününde spor ve medya ilişkileri ele alındı.
Fenerbahçe biraz zorlanır ama alır...
Fenerbahçe için o kadarda rahat bir maç olmıyacağını düşünüyorum
Galibiyet bekliyorum.Kazım oynarsa gol atacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kesinleşen 11'ler
DENİZLİSPOR
Suleymanou
Hasan Yiğit
Burak
Allyson
Murat Karakoç
Julio Cezar
Serhat
Zafer
Fatih Egedik
Yusuf
Gökhan Güleç
FENERBAHÇE
Volkan
R.Carlos
Yasin
Edu
Gökhan
Selçuk
Uğur Boral
Aurelio
Deivid
Ali Bilgin
Semih
Zavallı İlhan Hiç oynamıyor...İsmail kartalında dedigi gibi Artık kazandrılması lazım..Paf oyuncu gözü ile bakılıyor diyorlar...
Yusuf Gol atarsa Denizli yenilmez...Bakalım yasin nasıl oynayacak son Anakra macında yasin baya pas hatası yaptı..Genelde takım cıkarken baya pas hatası yapıyorlar..Bu pas hataları Çok can yakar..Yasin büyük umut vaadediyor..Zaten Lugano gidecek Fenerbahceden..Yasinda ozaman banko olacak galiba..
Her 2 takımada bol şans.
Gönlüm Denizli'den yana.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
maçta 15 dk geçti fener tek kale basıyor harika bir baskı var bakalım nereye kadar sürer bu baskı inter macında fazla koşmadılar zatenbari burada kaçsınlar biraz
![]()
...
Hakem vermedi Denizlinin attigi golü![]()
Denizli'nin bariz golü ofsayt gerekçesiyle verilmedi..maç 1-0 devam ediyor son dakikalar..
maç çok zevkli 2 takımda açık oynadılar maçın başındann beri spor yorumcuları nası yorumcu hayret fener açık oynayan takımı yenemez diyolar halbuki biz kapanıp kontra oynayan takımlara karşı zorlanıyoruz
...........................
İyi ki Denizli'nin golü verilmedi, yoksa maç sonunda burada olacakları düşünemiyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.