Log in

View Full Version : Hakan Şükür LA Galaxy’ye doğru

SaRPeR1903
30.Kasım.2006, 23:28
Milli Takım’ın iki yıldız oyuncusu Galatasaraylı Hakan Şükür’e ABD’den teklif geldi. Sezon sonunda Galatasaray defterini kapatmaya hazırlanan Hakan Şükür’ü,Galaxy Kulübü’nün ısrarla renklerine katmak istediği öğrenildi.

Miliyet Gazetesi’nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Dünyaca ünlü yıldız David Beckham’ı transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Amerikalılar’ın, Hakan konusunda ısrarcı olduğu bildirildi.Oyuncuya Galaxy Kulübü’nün de dışında başka Amerikan takımlarının da teklif sunduğu ifade edilirken, menajerler aracılığıyla görüşmelerin start aldığı ileri sürüldü.

Panionios maçı sonrası İstanbul’a gelen Galaxy Kulübü yöneticileri ve Hakan Şükür arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Hakan Şükür’ün Galaxy’e transferi an meselesi.

Kaynak:Sporx
http://www.webaslan.com/haberler/24914.php
http://www.stargazete.com/index.asp?haberid=39642

BlackEagle19o3
30.Kasım.2006, 23:31
Galatasaray'a artık pek bi faydası dokunmuyor.Bence gitmesi herkes için en hayırlısı olur;)

Emurafu
30.Kasım.2006, 23:32
ÖFF Bırakın sunları ya...
Arkadaslar Hakan Canlı ayında acıkladı..Avrupa Sampiyonasından Sonra Futbola veda edecegim dedi..Zaten Hakan son kez bir turnuvaya gidecek..Orda futbolu bırakıcak..Sezon sonuna kadar Türkiyede !!!

BlackEagle19o3
30.Kasım.2006, 23:37
Sezon sonuna kadar Türkiye'de kalıp kalmaması beni açıkcası pek ilgilendirmiyor ama Milli Takımın yakasından düşsün.Euro 2008'e gitcek ne demek ya:mad:

Aykan19o3
30.Kasım.2006, 23:39
Sezon sonu bıraksın.. Euro 2008'e gelmesin.

Rodrigo Tello
30.Kasım.2006, 23:56
Euro 2oo8'e kim alıyorki onu ? Kadronun gençleştirilcegi söylendi..

Fernando Gago
30.Kasım.2006, 23:57
Bu kadar emin konuşmuşsa bir bildiği vardır FTerim'den her şey beklenir

El Comandante
30.Kasım.2006, 23:58
ÖFF Bırakın sunları ya...
Arkadaslar Hakan Canlı ayında acıkladı..Avrupa Sampiyonasından Sonra Futbola veda edecegim dedi..Zaten Hakan son kez bir turnuvaya gidecek..Orda futbolu bırakıcak..Sezon sonuna kadar Türkiyede !!!

Herhalde yanlis duymussun ...

Hakan sezon sonunda Galatasarayi birakacak,Euro 2008 sonunda Milli takimi birakacak,ama futbolu birakmayacak,yurtdisinda futbol hayatina devam edecek !

bursa_mc
01.Aralık.2006, 00:03
Bu adam futbolu bırakınca Türk futboluna çok büyük faydası olmuş olur..Yeter artık.:)

bySilver
01.Aralık.2006, 00:04
Bu adam futboLu bıraksın ben deve kesecem..:p

Emurafu
01.Aralık.2006, 00:04
Sezon sonuna kadar Türkiye'de kalıp kalmaması beni açıkcası pek ilgilendirmiyor ama Milli Takımın yakasından düşsün.Euro 2008'e gitcek ne demek ya:mad:Gidecek gidecek Hazır ol !!!

Takibi oynamıyacak orda..Ama genelde Ülkeler bu tür Yaslı oyuncularını son kez bir turnuvaya götürür ve vitrine cıkarır..Gayet mantıklı gitmesi her ülke bunu yapıyor..Oynamasına bende karsıyım tabiki..Son kez bir turnuvada bulunacak ama zaten hakan 2 yıldır sürekli Avrupa sampiyonasından sonra diyor...Bence ona söz verilmişdir..

Hakanın futbolu bırakması Sadece Türkiyeyi degil Avrupadada Büyük yankı uyandırır..Neyse Daha Çok var bellimi olur belki sakatlanır..

Aşk-ı Şehir
01.Aralık.2006, 00:06
Sezon sonuna kadar Türkiye'de kalıp kalmaması beni açıkcası pek ilgilendirmiyor ama Milli Takımın yakasından düşsün.Euro 2008'e gitcek ne demek ya:mad:

Kerem; büyük bir ihtimalle Fatih Hoca onu alacak milli takıma. Buna biz elbette karışamayız. Ama ben Hakan'ın EURO 2008'de takımda olmasından yanayım. Neden mi? Çünkü Hakan böyle çok turnuva görmüş, geçirmiş bir oyuncu. İlk 11'lerde büyük olasılık çıkmaz. Ama onun gibi bir futbolcu maçın son 30 dakikasında neticeyi değiştirebilir. Özellikle Panionios maçında ki performansına bakılacak olursa. Zaten takımımızda bir pivot santrafor eksikliği mevcut. Elimizdekinin de en iyi Hakan bu bakımdan milli takıma çağırılması doğru olur görüşündeyim. Sonrasında zaten sonsuza kadar o formayı giymeyecek. :)

gerrrard
01.Aralık.2006, 00:06
Ya bu adamda birşeylik var ama çözemedim.

Belki kötü oynuyor ama o oyundayke n sanki her oyuncu 2 kat daha iyi oynuyor çözemedim Hakan'ın sırrını.

PesimiSTyLa
01.Aralık.2006, 00:07
Herhalde yanlis duymussun ...

Hakan sezon sonunda Galatasarayi birakacak,Euro 2008 sonunda Milli takimi birakacak,ama futbolu birakmayacak,yurtdisinda futbol hayatina devam edecek !

evet sezon sonu ayrılacakmış GS den 1-2 sene de avrupa da oynayıp bırakacakmış... Hayırlısı olsun...

Aşk-ı Şehir
01.Aralık.2006, 00:11
evet sezon sonu ayrılacakmış GS den 1-2 sene de avrupa da oynayıp bırakacakmış... Hayırlısı olsun...

Bu saatten sonra Avrupa'dada oynayamaz. Ya Amerika'ya ya da Afrika ülkelerinden Al-İttihad türü takımlara ya da Japonya ve ya Kore takımlarına gidebilir. Avrupa geçmiş artık ondan. :)

Emurafu
01.Aralık.2006, 00:13
Kerem; büyük bir ihtimalle Fatih Hoca onu alacak milli takıma. Buna biz elbette karışamayız. Ama ben Hakan'ın EURO 2008'de takımda olmasından yanayım. Neden mi? Çünkü Hakan böyle çok turnuva görmüş, geçirmiş bir oyuncu. İlk 11'lerde büyük olasılık çıkmaz. Ama onun gibi bir futbolcu maçın son 30 dakikasında neticeyi değiştirebilir. Özellikle Panionios maçında ki performansına bakılacak olursa. Zaten takımımızda bir pivot santrafor eksikliği mevcut. Elimizdekinin de en iyi Hakan bu bakımdan milli takıma çağırılması doğru olur görüşündeyim. Sonrasında zaten sonsuza kadar o formayı giymeyecek. :)
Çok haklısın bunun zaten örnekleri var..(Romario,Baggio,Maradona,Zidan) genelde yaslı oyuncular bu tür Turnuvalarda takıma feda eder:) Son Olarakta THURAM Futbolu bırakıcak...Her ülke böyle Yıldız oyuncularına böyle fedekarlık yapar..Hanı futbolu bıraktıgını acıkladıgı anda Dünyada bile yankı uyandırır..Öyle sacma mesajlar yazıyoruzki acaba avrupa ne düsünüyor hakkında...
Eskilerden ve milli takımın bütün büyük basarılarında yer alan yaslıların bazılar büyük ihtimal cagılracak..
Rüstü,Hakan bunlar son kez büyük bir turnuvaya götürülür...

Zaten İskelet takım artık Norveç macı kadrosuna yakın olur..

Fernando Gago
01.Aralık.2006, 00:14
Çok haklısın bunun zaten örnekleri var..Her ülkeböyle Yıldız oyuncularına böyle fedekarlık yapar..Hanın futbolu bıraktıgını acıkladıgı anda Dünyada bile yankı uyandırır..Öyle sacma mesajlar yazıyorzki acaba avrupa ne düsünüyor hakkında...
Eskilerden ve milli takımın bütün büyük basarılarında yer alan yaslıların bazılar büyük ihtimal cagılracak..
Rüstü,Hakan bunlar son kez büyük bir turnuvaya götürülür...

Zaten İskelet takım artık Norveç macı kadrosuna yakın olur..

Her ülke derken 4 5 ülke ismi verebilir misin ?

Rüştü de yaşlı ama ona ihtiyacımız var ama Hakan'a hiç ihtiyacımız yok

RoNNiE91
01.Aralık.2006, 00:15
Hakan Şükür artık cidden yetti bence.Euro 2008'e de kesinlikle gelmemeli.

Emurafu
01.Aralık.2006, 00:17
Her ülke derken 4 5 ülke ismi verebilir misin ?

Rüştü de yaşlı ama ona ihtiyacımız var ama Hakan'a hiç ihtiyacımız yok
Tabiki ona ihtiyaç degiliz..Siz olayı anlamıyorsunuz..Son kez JEST !!!
Futbolu bıraktıgı anda Dünyada Yankı uyandıracak Bunu hangi türk bıraksa Yankı uyandırır neyse...Hazır olun şimdiden..Bosuna UZATMAYALIM !!!!
Örnekleri verdim yukarda Thuramda Acıkladı..Avrupa Sampiyonasında bırakıcam dedi...

BlackEagle19o3
01.Aralık.2006, 00:20

Sadece Hakan'ı memnun etmek,oynatmıyacağı halde kadroya çağırmak ayıptır bence.Mesela kadroya 4 forvet çağırılcak diyelim Hakan çağırılcağı için bu sayı 3'e düşcek bana göre;)Nihat,Ümit Karan,Gökhan Ünal,Fatih Tekke,Mehmet Yıldız,Semih böyle kaliteli forvetlerden mutlaka biri kadro dışı kalmış olcak Hakan Şükür yüzünden!...Yazıktır,günahtır diyorum.İnşAllah böyle bir hataya düşmeza Fatih hoca

Fernando Gago
01.Aralık.2006, 00:22
Tabiki ona ihtiyaç degiliz..Siz olayı anlamıyorsunuz..Son kez JEST !!!
Örnekleri verdim yukarda Thuramda Acıkladı..Avrupa Sampiyonasında bırakıcam dedi...

Jest mi ??!!!?!?!

Nihat Kahveci
Halil Altıntop
Fatih Tekke
Semih Şentürk
Gökhan Ünal
Tuncay Şanlı
Ümit Karan
Mehmet Yıldız

Kadroda en fazla 3 4 forvet olacak zaten Hakan Şükür'e Jest Mest yapılırsa Yazıklar Olsun !!!

BlackEagle19o3
01.Aralık.2006, 00:25
Jest mi ??!!!?!?!

Nihat Kahveci
Halil Altıntop
Fatih Tekke
Semih Şentürk
Gökhan Ünal
Tuncay Şanlı
Ümit Karan
Mehmet Yıldız

Kadroda en fazla 3 4 forvet olacak zaten Hakan Şükür'e Jest Mest yapılırsa Yazıklar Olsun !!!

Ben de bunu anlattım üstteki mesajımda.Türk Futbolu'nun durumuna bak:S
Jestmiş...Hazırlık maçlarından birinde yaparsın jubilesini de,jestini de...:mad:

Emurafu
01.Aralık.2006, 00:26
Ya Tamam Daha yazmıyorum...Aday Kadro ne zaman acıklanacak bilmiyorum Acıklanınca görürsünüz..Her ülke yapıyor bunu thuramda bunların arasına girecek..Sakatlık olursa bilemem..Allah kimseye sakatlık göstermesin..

Hala jest diyorsunuz nasıl anlatim bilemiyorum.. Her ülke bu tip seyleri yapar..Son kez yıldız oyuncusunıu vitrine cıkarır ve tüm dünyanın önünde futbolu bırakmasını saglar Örnekleri var..İlknobirde oynamasını tabiki bende istemiyorum bunuda belirtim:)Zidan kafası ile bıraktı futbolu...Thuramda bırakıcak yazın:)
Neyse Cevap yazmıyorum Daha bosuna yazmayın bana...

YusufT
01.Aralık.2006, 00:27
Jest mi ??!!!?!?!

Nihat Kahveci
Halil Altıntop
Fatih Tekke
Semih Şentürk
Gökhan Ünal
Tuncay Şanlı
Ümit Karan
Mehmet Yıldız

Tuncay berbat, Semih bence milli takimda is yapmaz, Ümit Karanin formunu herkes biliyor..

uAsamet91
01.Aralık.2006, 00:27
Hakan Euro 2008 de kesinlikle olmalı.Rakip takımı piskolojikman yıkar bu + çok kaliteli bir oyuncu.Türkiyenin tek Dünyastarı;).O olmazsa kim olcak.Semihmi Mehmetmi saçmalamayın lütfen ya.Türkyie 40 yılda 1 böyle bir oyuncu yetiştirir.Fatih hoca dogruyu yaparak Kralı Euro 2008e alacak;)

Fernando Gago
01.Aralık.2006, 00:29
Tuncay berbat, Semih bence milli takimda is yapmaz, Ümit Karanin formunu herkes biliyor..

Sırf bu nedenlerden dolayı Hakan Şükür'e JEST mi yapalım .

BlackEagle19o3
01.Aralık.2006, 00:30

Hakan süper,Hakan Euro 2008'de iş yapar,Hakan çok formda?:o

extensor
01.Aralık.2006, 00:48
hakana ihtiyaç duyulmaz deli gibi hakan şükür aranır saydığınız hiç bir futbolcu hakan şükürün eline su dökemez zidane gibi futbolu sahada bırakacaktır semihi oynatacağıma kralı oynatırım semih çapraz koşu hücum press gibi şeyler biliyormu hakan kadar kafa topu alabiliyormu

kral bu sana kral buraya yazı yazanların çoğu daha çocuk sayılır yaşınız kaç ki kralın gençliğini bilirmisiniz 90 dk durmadan press yapan adamı şimdiki oyuncu değerlerinde dayanıklılık 20 zıplama 20 kafa 20 böyle bir kralınız vardı siz bilmiyorsunuz bilmiyorsanız saygılı olmayı bilin

TR.CaPTaiN
01.Aralık.2006, 00:54
Bence de Amerika'ya gitmeli, çünkü Türkiye'de deprem olsa sorumlusu Hakan'ı tutarlar.

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 00:54
Emrah abi her ülke bunu yapar diyorsun ve sadece Thuram örneğini verebiliyorsun.Asıl sen saçmalamıyormusun?

Zidane demişsin Fransa Zidane'ye ihtiyacı vardı.Ki o turnuvada Zidane müthiş oynamıştı.

Jeste meste gerek yok.Eğer sezon sonunda mevcut forvetlerden daha iyi durumda değilse Hakan'a gerek yok.He Fatih Terim bi sistem belirler ve bu sistemde Hakan Şükür'e ihtiyaç vardır o zaman bişi demem.Ama son maçlardada gördük ki yerden hızlı oyun oynuyoruz ve bu sistem daha başarılı.Hakan oldumu hep top ona şişiriliyor ve hiç etkili olamıyoruz.

Yani jest yapılacak diye çağrılması gereken birisinin çağrılmamasının manası yok.

Konu ile yoruma gelecek olursak La Galaxy'e transfer olması Hakan Şükür için iyi olacaktır.

kral bu sana kral buraya yazı yazanların çoğu daha çocuk sayılır yaşınız kaç ki kralın gençliğini bilirmisiniz 90 dk durmadan press yapan adamı şimdiki oyuncu değerlerinde dayanıklılık 20 zıplama 20 kafa 20 böyle bir kralınız vardı siz bilmiyorsunuz bilmiyorsanız saygılı olmayı bilin

Birincisi akıl yaşta değil baştadır.Kimseyi çocuksunuz diye küçümseyemezsiniz.Ayrıca önemli olan gençliğinde ne yaptığı değil şimdi ne yaptığıdır.O zaman gençliğinde iyi oynayan Rıdvan Dilmen'ide çağıralım milli takıma..

Ki Hakan Şükür'ün kariyerine laf eden yok burada.

BeeTLeJuiCe
01.Aralık.2006, 01:01
Konumuz Hakan Şükür Amerika'ya transfer oluyor.

deniz.91
01.Aralık.2006, 01:46
bence galaxye gitmekle en iyisini yapar bu yaştan sonra para kazanmalı

ForsakeN
01.Aralık.2006, 01:48
Sezon başı da Galaxy konuşuluyordu Şükür için. Doğru haber olduğunu sanmıyorum.

TürkuAz
01.Aralık.2006, 02:00
Hakan Şükür Euro 2008'de kadroda yer almazsa, gittiğimiz gibi döneriz. Maç kazanamayız. Panionios - Galatasaray maçında da gördüğümüz gibi girer girmez takımı nasıl 180 derece çevirdi, golünü de attı sonuç olarak..

Bizim de her takımda olduğu gibi bir starımız olmalı. Henrik Larsson, Zinedine Zidane, Lilian Thuram, Rüştü Reçber o nedenle bu kadar değerli. Futbol sadece futbol değildir, bu işin içinde psikolojik etmenler de vardır ve oldukça önemlidir.

Siz çatlasanız da, yırtılsanız da bu değişmeyecek.

Sene sonu LA Galaxy'e gideceğini sanmıyorum, son konuşmasına bakarak sene sonunda futbolu Galatasaray'da bırakabileceğini söyledi. Bunu tartışsak daha iyi olur.

anilton
01.Aralık.2006, 02:05
Hakan Şükür Euro 2008'de kadroda yer almazsa, gittiğimiz gibi döneriz. Maç kazanamayız. Panionios - Galatasaray maçında da gördüğümüz gibi girer girmez takımı nasıl 180 derece çevirdi, golünü de attı sonuç olarak..

Bizim de her takımda olduğu gibi bir starımız olmalı. Henrik Larsson, Zinedine Zidane, Lilian Thuram, Rüştü Reçber o nedenle bu kadar değerli. Futbol sadece futbol değildir, bu işin içinde psikolojik etmenler de vardır ve oldukça önemlidir.

Sene sonu LA Galaxy'e gideceğini sanmıyorum, son konuşmasına bakarak sene sonunda futbolu Galatasaray'da bırakabileceğini söyledi. Bunu tartışsak daha iyi olur.

Bende H.Şükür'ün Euro 2008 kadrosuda bulunmasından yanayım ama,o olmazsa maç kazanamayız falanda değil yani...

Norveç ve Hersek maçlarında yoktu ama kazandık...

H.Şükür Euro 2008 kadrosunda yedek olarak yer almalı bence...

TürkuAz
01.Aralık.2006, 02:07
Bende H.Şükür'ün Euro 2008 kadrosuda bulunmasından yanayım ama,o olmazsa maç kazanamayız falanda değil yani...

Norveç ve Hersek maçlarında yoktu ama kazandık...

H.Şükür Euro 2008 kadrosunda yedek olarak yer almalı bence...

İlk onbirde başlamasa bile, sonradan oyuna girmesi zaten daha etkili olacaktır..

El Comandante
01.Aralık.2006, 02:09
Hakan Sükür Euro 2008 kadrosunda olmalidir.Takima büyük katkisi olur,oynamasa da olmali.Böylesine kariyerli bir futbolcu,takima müthis destek olur,futbolculari iyi motive eder (:

RaSenGan
01.Aralık.2006, 02:25
Şükür-Beckham el ele :)

YusufT
01.Aralık.2006, 04:04
Sırf bu nedenlerden dolayı Hakan Şükür'e JEST mi yapalım .

yapilmasin, ama yapalabilirde. 1 mac oynar sonra gönderirler :D

sananes
01.Aralık.2006, 04:37
Gidecek gidecek Hazır ol !!!

Takibi oynamıyacak orda..Ama genelde Ülkeler bu tür Yaslı oyuncularını son kez bir turnuvaya götürür ve vitrine cıkarır..Gayet mantıklı gitmesi her ülke bunu yapıyor..Oynamasına bende karsıyım tabiki..Son kez bir turnuvada bulunacak ama zaten hakan 2 yıldır sürekli Avrupa sampiyonasından sonra diyor...Bence ona söz verilmişdir..

Hakanın futbolu bırakması Sadece Türkiyeyi degil Avrupadada Büyük yankı uyandırır..Neyse Daha Çok var bellimi olur belki sakatlanır..

birincisi orası fatih terimin çiftligi degil 2 yıldır diyosa 2 yıl öncesinden fatih terim nası söz verebiliyo hayret geçende alpay 98 kez milli oldum ama 100 yapcam fatih hoca söz verdi diye acıklama yapmıstı onuda götursun o zaman son olarak biz diger ülkeler gibi her turnuvaya katılamadıgımız için onlar gibi ekstradan oynamayacak bi oyuncuyu turnuvaya jest olsun diye goturemeyiz sacma olur bu

hakan galaxy de çok iş yapar ayrıca bence basarılı olur abd de

Nedvedmania
01.Aralık.2006, 04:45
Hakan şükür eğer Galatasarayı bırakıp yabancı bir takımda futbolu bırakıcaksa yazıklar olsun hakana

Emurafu
01.Aralık.2006, 05:29

.Çok haklısın anlatmak istedigim buydu...Milli oyuncuların hakan dediklerini biliyormusunuz yoo..Hakanın olması bizi iyi motive ediyor falan demişlerdi hatta programada cıkmıslardı..Rahat hissediyoruz falan diyorlardı..

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 05:34
Ya Allah aşkına bir şeyler yazarken 2 kere düşün Emrah abi.Çok saçmalıyorsun bazen.5 yaşında çocuk değilki bu oyuncular Hakan Şükür yanlarında olunca kendilerini rahat hissetsinler..

Emurafu
01.Aralık.2006, 05:44
Ya Allah aşkına bir şeyler yazarken 2 kere düşün Emrah abi.Çok saçmalıyorsun bazen.5 yaşında çocuk değilki bu oyuncular Hakan Şükür yanlarında olunca kendilerini rahat hissetsinler..
Bu sözler benim degil....Milli oyuncuların sözleri Hangi milli maç öncesi oldugunu unuttum..Haberlere ve programlara cıkmısdı...Hatta basın toplantısı falan mikrofona konusdular..Bulabilirsem koyucam.

shamur1
01.Aralık.2006, 06:14
Futbol sadece futbol değildir,

İşte futboL hakkında engin biLgilere sahip oLan bu arkadaşımız Bakın ne diyor :FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLMİŞ.. Eee ne peki :D Ya heLal olsun sana koptum burda güLmekten.. HeraLde FutboL Sadece Saha'da oynanmaz.. Yada FutboL sadece goLden ibaret değiLdir diyecekti.. Neyse Mrk etme sen kimse çatLamaz.. yırtmaz kendini.. Banane yahu Hakan ister 1000 goL atsın goL atınca bana Para mı veriyor .. Yada atamayınca Bizlere bi zararı mı dokunuyor..

Ve HaLa üstüne basa basa TarafLı yorumLara devam ediyorsunuz.. 2008 Şampiyonasına Koskoca Türkiye MiLli Takımı gidecek arkadaşLar.. Bu gidecek oLan Kadronun içindeki oyuncuLarda beLli bir kariyere ve maç tecrübesine sahip.. Yani ne gerek Var Hakan Şükür'ün oynamasa biLe 2008 e gitmesine.. Bunu hangi akLa hizmet söyLüyorsunuz ? Oraya giden oyuncuLar 10 yaşındamı ? Tecrübeleri yokmu.. Biz şampiyonayamı gidiyoruz yoksa darüLacezeyemi ..

Madem Hakan'ı çok istiyorsunuz 2008 de o zaman yine madem Tecrübe oLsun diyorsunuz oLdu oLacak Ogün,Alpay,AbduLlah,ToLunay,Ünal,Ergün,Suat,Hakan Ünsal,Fatih Akyel,Arif Erdem,Hami MandıraLı gibi Milli formayı 50'den fazla giyen oyuncuLarıda getireLim.. Hatta Rıdvan'ı,Tanju yu, Feyyaz,Turgay Şeren fln oohh doLduraLım Uçağa hepsi geLsinler.. Varmı böyLe bir mantık ya.. KurtuLamıcakmıyız Hakan Şükür'den .. MiLli takıma abiLik yapabiLecek oyuncu var şu an bolca.. Sanki A Minik takım bu da tecrübesinden yararlanacak oyuncuLar.. ki zaten Hakan Şükür'ün kendi takımında yaptığı gurupLaşmaları,ayrımcı hareketlerini çok iyi biLiyoruz.. Neyse TobiasLan'ın dediği gibi FutboL Sadece FutboL değiLdir..

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 06:16
Eğer abilik yapacak birisine ihtiyaç varsa bunu Nihat'ta yapabilir çok rahatlıkla..

shamur1
01.Aralık.2006, 06:20
Arkadaş doğru demiş miLli takım Fatih Terim'in babasının çiftLiği değiL.. Kim o dönem formunun zirvesindeyse o çağrıLır miLli Takım'a .. MiLli takım kLup gibi yönetiLemez.. 2-3 sene sonrası için de kimseye söz veriLemez.. Zamanın'da Alpay'ı yeniden miLli takıma çağırarak neLere sebebiyet vermişti.. Şimdi'de Hakan 1 maç daha oynasın diye böLe bir Lükse sahip değiL. oynatacaksan hazırLık maçında oynatırsın.. Hep bunu demeye çaLıştım ben Bu adam Yani Hakan Şükür Türkiye'deki en şansLı ve en çok arkası sağLam oLan oyuncu.. Sırf rekor için söz biLe alıyor 2 sene önceden.. Varmı böle başka bir oyuncu yok.

Sekopej
01.Aralık.2006, 06:26
Dün bir Hakan konusu kapatılmıştı. Bu konu da kapatılıyor. Elimize birşey geçmiyor çünkü, zamanı gelince herşeyi öğreniriz.