Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Hakan Şükür LA Galaxy’ye doğru

Default Hakan Şükür LA Galaxy’ye doğru

Milli Takım’ın iki yıldız oyuncusu Galatasaraylı Hakan Şükür’e ABD’den teklif geldi. Sezon sonunda Galatasaray defterini kapatmaya hazırlanan Hakan Şükür’ü,Galaxy Kulübü’nün ısrarla renklerine katmak istediği öğrenildi.

Miliyet Gazetesi’nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Dünyaca ünlü yıldız David Beckham’ı transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Amerikalılar’ın, Hakan konusunda ısrarcı olduğu bildirildi.Oyuncuya Galaxy Kulübü’nün de dışında başka Amerikan takımlarının da teklif sunduğu ifade edilirken, menajerler aracılığıyla görüşmelerin start aldığı ileri sürüldü.

Panionios maçı sonrası İstanbul’a gelen Galaxy Kulübü yöneticileri ve Hakan Şükür arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Hakan Şükür’ün Galaxy’e transferi an meselesi.

Kaynak:Sporx
    http://www.webaslan.com/haberler/24914.php
    http://www.stargazete.com/index.asp?haberid=39642

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray'a artık pek bi faydası dokunmuyor.Bence gitmesi herkes için en hayırlısı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ÖFF Bırakın sunları ya...
    Arkadaslar Hakan Canlı ayında acıkladı..Avrupa Sampiyonasından Sonra Futbola veda edecegim dedi..Zaten Hakan son kez bir turnuvaya gidecek..Orda futbolu bırakıcak..Sezon sonuna kadar Türkiyede !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sezon sonuna kadar Türkiye'de kalıp kalmaması beni açıkcası pek ilgilendirmiyor ama Milli Takımın yakasından düşsün.Euro 2008'e gitcek ne demek ya

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sezon sonu bıraksın.. Euro 2008'e gelmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Euro 2oo8'e kim alıyorki onu ? Kadronun gençleştirilcegi söylendi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar emin konuşmuşsa bir bildiği vardır FTerim'den her şey beklenir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    ÖFF Bırakın sunları ya...
    Arkadaslar Hakan Canlı ayında acıkladı..Avrupa Sampiyonasından Sonra Futbola veda edecegim dedi..Zaten Hakan son kez bir turnuvaya gidecek..Orda futbolu bırakıcak..Sezon sonuna kadar Türkiyede !!!

Herhalde yanlis duymussun ...

Hakan sezon sonunda Galatasarayi birakacak,Euro 2008 sonunda Milli takimi birakacak,ama futbolu birakmayacak,yurtdisinda futbol hayatina devam edecek !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu adam futbolu bırakınca Türk futboluna çok büyük faydası olmuş olur..Yeter artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bu adam futboLu bıraksın ben deve kesecem..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sezon sonuna kadar Türkiye'de kalıp kalmaması beni açıkcası pek ilgilendirmiyor ama Milli Takımın yakasından düşsün.Euro 2008'e gitcek ne demek ya
    Gidecek gidecek Hazır ol !!!

Takibi oynamıyacak orda..Ama genelde Ülkeler bu tür Yaslı oyuncularını son kez bir turnuvaya götürür ve vitrine cıkarır..Gayet mantıklı gitmesi her ülke bunu yapıyor..Oynamasına bende karsıyım tabiki..Son kez bir turnuvada bulunacak ama zaten hakan 2 yıldır sürekli Avrupa sampiyonasından sonra diyor...Bence ona söz verilmişdir..

Hakanın futbolu bırakması Sadece Türkiyeyi degil Avrupadada Büyük yankı uyandırır..Neyse Daha Çok var bellimi olur belki sakatlanır..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kerem; büyük bir ihtimalle Fatih Hoca onu alacak milli takıma. Buna biz elbette karışamayız. Ama ben Hakan'ın EURO 2008'de takımda olmasından yanayım. Neden mi? Çünkü Hakan böyle çok turnuva görmüş, geçirmiş bir oyuncu. İlk 11'lerde büyük olasılık çıkmaz. Ama onun gibi bir futbolcu maçın son 30 dakikasında neticeyi değiştirebilir. Özellikle Panionios maçında ki performansına bakılacak olursa. Zaten takımımızda bir pivot santrafor eksikliği mevcut. Elimizdekinin de en iyi Hakan bu bakımdan milli takıma çağırılması doğru olur görüşündeyim. Sonrasında zaten sonsuza kadar o formayı giymeyecek.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ya bu adamda birşeylik var ama çözemedim.

Belki kötü oynuyor ama o oyundayke n sanki her oyuncu 2 kat daha iyi oynuyor çözemedim Hakan'ın sırrını.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Herhalde yanlis duymussun ...

Hakan sezon sonunda Galatasarayi birakacak,Euro 2008 sonunda Milli takimi birakacak,ama futbolu birakmayacak,yurtdisinda futbol hayatina devam edecek !

evet sezon sonu ayrılacakmış GS den 1-2 sene de avrupa da oynayıp bırakacakmış... Hayırlısı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by nuxXx123 View Post
    evet sezon sonu ayrılacakmış GS den 1-2 sene de avrupa da oynayıp bırakacakmış... Hayırlısı olsun...
    Bu saatten sonra Avrupa'dada oynayamaz. Ya Amerika'ya ya da Afrika ülkelerinden Al-İttihad türü takımlara ya da Japonya ve ya Kore takımlarına gidebilir. Avrupa geçmiş artık ondan.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Kerem; büyük bir ihtimalle Fatih Hoca onu alacak milli takıma. Buna biz elbette karışamayız. Ama ben Hakan'ın EURO 2008'de takımda olmasından yanayım. Neden mi? Çünkü Hakan böyle çok turnuva görmüş, geçirmiş bir oyuncu. İlk 11'lerde büyük olasılık çıkmaz. Ama onun gibi bir futbolcu maçın son 30 dakikasında neticeyi değiştirebilir. Özellikle Panionios maçında ki performansına bakılacak olursa. Zaten takımımızda bir pivot santrafor eksikliği mevcut. Elimizdekinin de en iyi Hakan bu bakımdan milli takıma çağırılması doğru olur görüşündeyim. Sonrasında zaten sonsuza kadar o formayı giymeyecek.
    Çok haklısın bunun zaten örnekleri var..(Romario,Baggio,Maradona,Zidan) genelde yaslı oyuncular bu tür Turnuvalarda takıma feda eder Son Olarakta THURAM Futbolu bırakıcak...Her ülke böyle Yıldız oyuncularına böyle fedekarlık yapar..Hanı futbolu bıraktıgını acıkladıgı anda Dünyada bile yankı uyandırır..Öyle sacma mesajlar yazıyoruzki acaba avrupa ne düsünüyor hakkında...
    Eskilerden ve milli takımın bütün büyük basarılarında yer alan yaslıların bazılar büyük ihtimal cagılracak..
    Rüstü,Hakan bunlar son kez büyük bir turnuvaya götürülür...

Zaten İskelet takım artık Norveç macı kadrosuna yakın olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok haklısın bunun zaten örnekleri var..Her ülkeböyle Yıldız oyuncularına böyle fedekarlık yapar..Hanın futbolu bıraktıgını acıkladıgı anda Dünyada bile yankı uyandırır..Öyle sacma mesajlar yazıyorzki acaba avrupa ne düsünüyor hakkında...
    Eskilerden ve milli takımın bütün büyük basarılarında yer alan yaslıların bazılar büyük ihtimal cagılracak..
    Rüstü,Hakan bunlar son kez büyük bir turnuvaya götürülür...

Zaten İskelet takım artık Norveç macı kadrosuna yakın olur..
    Her ülke derken 4 5 ülke ismi verebilir misin ?

Rüştü de yaşlı ama ona ihtiyacımız var ama Hakan'a hiç ihtiyacımız yok

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hakan Şükür artık cidden yetti bence.Euro 2008'e de kesinlikle gelmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Her ülke derken 4 5 ülke ismi verebilir misin ?

Rüştü de yaşlı ama ona ihtiyacımız var ama Hakan'a hiç ihtiyacımız yok
    Tabiki ona ihtiyaç degiliz..Siz olayı anlamıyorsunuz..Son kez JEST !!!
    Futbolu bıraktıgı anda Dünyada Yankı uyandıracak Bunu hangi türk bıraksa Yankı uyandırır neyse...Hazır olun şimdiden..Bosuna UZATMAYALIM !!!!
    Örnekleri verdim yukarda Thuramda Acıkladı..Avrupa Sampiyonasında bırakıcam dedi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Sadece Hakan'ı memnun etmek,oynatmıyacağı halde kadroya çağırmak ayıptır bence.Mesela kadroya 4 forvet çağırılcak diyelim Hakan çağırılcağı için bu sayı 3'e düşcek bana göreNihat,Ümit Karan,Gökhan Ünal,Fatih Tekke,Mehmet Yıldız,Semih böyle kaliteli forvetlerden mutlaka biri kadro dışı kalmış olcak Hakan Şükür yüzünden!...Yazıktır,günahtır diyorum.İnşAllah böyle bir hataya düşmeza Fatih hoca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tabiki ona ihtiyaç degiliz..Siz olayı anlamıyorsunuz..Son kez JEST !!!
    Örnekleri verdim yukarda Thuramda Acıkladı..Avrupa Sampiyonasında bırakıcam dedi...
    Jest mi ??!!!?!?!

Nihat Kahveci
    Halil Altıntop
    Fatih Tekke
    Semih Şentürk
    Gökhan Ünal
    Tuncay Şanlı
    Ümit Karan
    Mehmet Yıldız

Kadroda en fazla 3 4 forvet olacak zaten Hakan Şükür'e Jest Mest yapılırsa Yazıklar Olsun !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Jest mi ??!!!?!?!

Nihat Kahveci
    Halil Altıntop
    Fatih Tekke
    Semih Şentürk
    Gökhan Ünal
    Tuncay Şanlı
    Ümit Karan
    Mehmet Yıldız

Kadroda en fazla 3 4 forvet olacak zaten Hakan Şükür'e Jest Mest yapılırsa Yazıklar Olsun !!!
    Ben de bunu anlattım üstteki mesajımda.Türk Futbolu'nun durumuna bak:S
    Jestmiş...Hazırlık maçlarından birinde yaparsın jubilesini de,jestini de...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya Tamam Daha yazmıyorum...Aday Kadro ne zaman acıklanacak bilmiyorum Acıklanınca görürsünüz..Her ülke yapıyor bunu thuramda bunların arasına girecek..Sakatlık olursa bilemem..Allah kimseye sakatlık göstermesin..

Hala jest diyorsunuz nasıl anlatim bilemiyorum.. Her ülke bu tip seyleri yapar..Son kez yıldız oyuncusunıu vitrine cıkarır ve tüm dünyanın önünde futbolu bırakmasını saglar Örnekleri var..İlknobirde oynamasını tabiki bende istemiyorum bunuda belirtimZidan kafası ile bıraktı futbolu...Thuramda bırakıcak yazın
    Neyse Cevap yazmıyorum Daha bosuna yazmayın bana...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Jest mi ??!!!?!?!

Nihat Kahveci
    Halil Altıntop
    Fatih Tekke
    Semih Şentürk
    Gökhan Ünal
    Tuncay Şanlı
    Ümit Karan
    Mehmet Yıldız

Tuncay berbat, Semih bence milli takimda is yapmaz, Ümit Karanin formunu herkes biliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Euro 2008 de kesinlikle olmalı.Rakip takımı piskolojikman yıkar bu + çok kaliteli bir oyuncu.Türkiyenin tek Dünyastarı.O olmazsa kim olcak.Semihmi Mehmetmi saçmalamayın lütfen ya.Türkyie 40 yılda 1 böyle bir oyuncu yetiştirir.Fatih hoca dogruyu yaparak Kralı Euro 2008e alacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Tuncay berbat, Semih bence milli takimda is yapmaz, Ümit Karanin formunu herkes biliyor..
    Sırf bu nedenlerden dolayı Hakan Şükür'e JEST mi yapalım .

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Hakan süper,Hakan Euro 2008'de iş yapar,Hakan çok formda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakana ihtiyaç duyulmaz deli gibi hakan şükür aranır saydığınız hiç bir futbolcu hakan şükürün eline su dökemez zidane gibi futbolu sahada bırakacaktır semihi oynatacağıma kralı oynatırım semih çapraz koşu hücum press gibi şeyler biliyormu hakan kadar kafa topu alabiliyormu

kral bu sana kral buraya yazı yazanların çoğu daha çocuk sayılır yaşınız kaç ki kralın gençliğini bilirmisiniz 90 dk durmadan press yapan adamı şimdiki oyuncu değerlerinde dayanıklılık 20 zıplama 20 kafa 20 böyle bir kralınız vardı siz bilmiyorsunuz bilmiyorsanız saygılı olmayı bilin
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence de Amerika'ya gitmeli, çünkü Türkiye'de deprem olsa sorumlusu Hakan'ı tutarlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emrah abi her ülke bunu yapar diyorsun ve sadece Thuram örneğini verebiliyorsun.Asıl sen saçmalamıyormusun?

Zidane demişsin Fransa Zidane'ye ihtiyacı vardı.Ki o turnuvada Zidane müthiş oynamıştı.

Jeste meste gerek yok.Eğer sezon sonunda mevcut forvetlerden daha iyi durumda değilse Hakan'a gerek yok.He Fatih Terim bi sistem belirler ve bu sistemde Hakan Şükür'e ihtiyaç vardır o zaman bişi demem.Ama son maçlardada gördük ki yerden hızlı oyun oynuyoruz ve bu sistem daha başarılı.Hakan oldumu hep top ona şişiriliyor ve hiç etkili olamıyoruz.

Yani jest yapılacak diye çağrılması gereken birisinin çağrılmamasının manası yok.

Konu ile yoruma gelecek olursak La Galaxy'e transfer olması Hakan Şükür için iyi olacaktır.

kral bu sana kral buraya yazı yazanların çoğu daha çocuk sayılır yaşınız kaç ki kralın gençliğini bilirmisiniz 90 dk durmadan press yapan adamı şimdiki oyuncu değerlerinde dayanıklılık 20 zıplama 20 kafa 20 böyle bir kralınız vardı siz bilmiyorsunuz bilmiyorsanız saygılı olmayı bilin
    Birincisi akıl yaşta değil baştadır.Kimseyi çocuksunuz diye küçümseyemezsiniz.Ayrıca önemli olan gençliğinde ne yaptığı değil şimdi ne yaptığıdır.O zaman gençliğinde iyi oynayan Rıdvan Dilmen'ide çağıralım milli takıma..

Ki Hakan Şükür'ün kariyerine laf eden yok burada.
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri