PDA

View Full Version : Küçük Terry formaya yakın

Emurafu
13.Aralık.2006, 22:08
Song'un sarı kart cezalısı oluşu sebebiyle savunma kurgusunu düzenlemekte zorlanan Kalli, PAF takımın 16 yaşındaki yıldızı Semih Kaya'yı kadroya aldı.

Rigobert Song’un sarı kart cezalısı oluşu sebebiyle savunma kurgusunu düzenlemekte zorlanan Kalli, PAF takımın 16 yaşındaki yıldızı Semih Kaya’yı kadroya aldı.
İngiliz devi Arsenal’in transfer listesinde yer alan Semih’in en azından ikinci devrede forma giymesi bekleniyor. Altyapı hocaları, 1.86’lık genç yeteneğin fizik gücü, oyun yapısı ve mental özellikleriyle Chelsea’nin dünyaca ünlü stoperi John Terry’yi anımsattığını belirtiyor.
Feldkamp’ın Semih’i PAF maçlarında birkaç kez izlediği ve çok beğendiği, hakkında detaylı rapor istediği kaydedildi.İlk 11’de ise Servet’in yanında Bouzid’in görev yapacağı, Hakan Balta’nın yine sol bekte yer alacağı dile getirildi.

Fanatik...

Bu adamı ben GS TV de çok izledim..Hava hakimiyeti dehset..Zaten suanda Galatasaray-Sivas paf macı var canlı semih yok kadroda...Semihi çünkü Kalli A Takım kadrosuna aldı....

PesimiSTyLa
13.Aralık.2006, 22:24
Yanılmıyorsam GS-GB Paf macında 90 da galibiyet golunu de bu atmıştı.. 2-1 almıştık macı 2 golde 90 da 2 semihten geldi. 1 i Semih Erdem öteki Semih Kaya idi sanırım ;;) Macı GS TV de izlemiştim...

Fernando Gago
13.Aralık.2006, 23:33
adroya girmesi bile güzel ama oynayacağını sanmıyorum

Küçük Terry ha :p

uAburak89
14.Aralık.2006, 00:00
Skor olarak rahatlarsak - ki sanmıyorum - son 15 dakika girebilir belki..

TürkuAz
14.Aralık.2006, 00:33
Başlamak intihar olur bence, artık başka baharlara..

Emurafu
14.Aralık.2006, 01:10
iyide zaten ilkonbirde olmayacak..Bouzid falan sakatlanırsa belki...

goosfraba
14.Aralık.2006, 01:16
iyide zaten ilkonbirde olmayacak..Bouzid falan sakatlanırsa belki...

İnşallah Servet-Bouzid ikilisinden birisi sakatlanmaz. Neden?

Semih sonradan oyuna girerse tecrübe eksikliğinden çok hata yapacağı düşüncesindeyim. Sivasspor son derece tempolu oynuyor bunu bilmeyen yok. Kalli'de farkındadır. Demem o ki birisinden birisi sakatlanırsa Semih bu yükü kaldırabilir veya kaldıramaz, ama eğer kaldıramazsa Terry olmaktan çıkar. Türk futbolunda ilerisi yıldız diyebileceğimiz birisini yerden yere vurmaya başlarız sonra.

RoNNiE91
14.Aralık.2006, 01:43
Direk maça başlamaması lazım.Eğer Gs önde olursa son 10-15 dakika oyununa alınabilir.Gençleri yavaş yavaş adapte etmek hiçte fena olmaz.

Aykan19o3
14.Aralık.2006, 02:22
Şu lakaplara sinir oluyorum. :D Küçük Terry'miş :D

Belki sonra 5 dk girer.

deniz.91
14.Aralık.2006, 06:56
Şu lakaplara sinir oluyorum. :D Küçük Terry'miş :D

Belki sonra 5 dk girer.

aynen yerli owen yerli carlos küçük terry küçük ronaldinho vs gıcık olmaya başladı