View Full Version : Alkışlar Serdar Özkan'a
GeNç KaRTaL
14.Aralık.2006, 02:55
http://www.karakartal.com/images/haber/2005/serdarozkan006_1412.jpg
Alkışlar Serdar Özkan'a
Genç futbolcumuz, benzerine ender rastlanacak davranışla herkesin takdirini topladı
Beşiktaşlı Serdar Özkan'dan Fair Play'lik davranış... Bursaspor-Beşiktaş maçı sonrası yeşil beyazlı takımın kaptanı genç meslektaşına tokat attı, gözlemci ve maçın hakemi olayı raporlarına yazdı. Profesyonel Disiplin Kurulu da tedbirli 3 maç ceza verdi, rapor da istedi. Tedbirli ceza aldığı için ligde oynamayacak olan Egemen'in maç başına para aldığını öğrenen Serdar Özkan, hemen harekete geçti. Türk futbol tarihinde ender sayılacak bir olaya imza attı. Disiplin kuruluna rapor yazdı, Bursaspor Kaptanı'nı 3 maç ceza almaktan kurtardı. Egemen'in yaptığı hareket tahrike girdiği için yalnızca 1 maç ceza aldı.
Ben de hatalıyım
Siyah beyazlı takımın genç yıldızı, raporunda şunlara yer verdi: "Maç bitiminde gerek rakip takımın, gerekse bizlerin stres altına olmamız nedeniyle ufak bir sorun yaşadık. Burada bende hatalıyım. Bunlar maç sırasında olağan şeyler. Bu nedenle saha içinde olan saha içinde kalır. Meslektaşımın ceza almasını gerektirecek herhangi bir olay olmamıştır..." Bu rapor tecrübeli oyuncuyu ağır cezadan kurtarırken, olayın baş kahramanı Serdar, dün menajeri Sinan Engin ile bir araya geldi, Egemen'e verilen ağır cezayı içine sindiremediği için böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi. Sinan Engin, Beşiktaş terbiyesi alan Serdar'ın bu davranışının herkese örnek olması gerektiğini belirtirttiGenç yıldız Serdar Özkan'ın bu jesti Profesyonel Disiplin Kurulu'ndaki (PFDK) üyelerin takdirini aldı.
Kaynak: Hürriyet
RoNNiE91
14.Aralık.2006, 03:03
Bir Beşiktaşlıya yakışanı yapmış.Tebrikler Serdar Özkan.
Aykan19o3
14.Aralık.2006, 03:06
Tam Bir ''Beşiktaşlı''
Maksic
14.Aralık.2006, 03:09
Helal sana Serkan örnek davranışından dolayı tebrikler
El Comandante
14.Aralık.2006, 03:10
Iyi bir davranis.Futbol iste bu olmali,kardeslik,dostluk,fair-play ruhu icinde oynanan bir oyun ...
Aşk-ı Şehir
14.Aralık.2006, 03:47
Çok güzel, örnek bir davranış. Tebrikler Serdar Özkan.
bursa_mc
14.Aralık.2006, 03:48
Bir Bursasporlu olarak Serdar Özkan'ı tebrik ediyorum..
Rodrigo Tello
14.Aralık.2006, 04:48
Dostça bir davranış,helal olsun..
Fernando Gago
14.Aralık.2006, 05:12
Güzel bir davranış
tosunpasa
14.Aralık.2006, 05:29
Serdar Özkan her geçen gün beni kendine daha çok hayran bırakıyor..
TürkuAz
14.Aralık.2006, 05:32
Tebrikler Serdar.
ZeroG
14.Aralık.2006, 05:46
2 maçla kendini birşey zanneden gençler de var.Helal olsun sana Serdar Özkan.Zaten seviyordum değeri bir kat daha arttı gözümde...
fmsmyrna
14.Aralık.2006, 05:56
Tamam bu yaptığı güzel davranış ama Egemen'e başta küfür edip tahrik ediyosun sonra dayanamayıp vuruyor peki aldığı bir maç ne olacak.Çok gülmüştüm Lig tv'ye röportaj verirken muhabir soruyor''Egemen sana vurdu sen bir karşılık vermedin vs' şöyle cevap veriyor'futbolun içinde olur böyle şeyler vs.'Biliyor tabi olayı başlatanın kendisi olduğunu.Egemen'inde kendini herşeye rağmen tutması gerekir o da ayrı ama olayı başlatan önemli benim için
bursa_mc
14.Aralık.2006, 18:56
Tamam bu yaptığı güzel davranış ama Egemen'e başta küfür edip tahrik ediyosun sonra dayanamayıp vuruyor peki aldığı bir maç ne olacak.Çok gülmüştüm Lig tv'ye röportaj verirken muhabir soruyor''Egemen sana vurdu sen bir karşılık vermedin vs' şöyle cevap veriyor'futbolun içinde olur böyle şeyler vs.'Biliyor tabi olayı başlatanın kendisi olduğunu.Egemen'inde kendini herşeye rağmen tutması gerekir o da ayrı ama olayı başlatan önemli benim için
Vicdan azabından mı böle bişey yaptı :)
Sir FRD
14.Aralık.2006, 19:30
iyi de maç yaparken küfür etmek normal birşey bence:D
bursa_mc
14.Aralık.2006, 19:34
iyi de maç yaparken küfür etmek normal birşey bence:D
Kırmızıyı görürsün sonra:D
ForsakeN
14.Aralık.2006, 19:51
Egemen maç sonrası yaptığı açıklamada Serdar bana küfür edince vurdum demişti.... Düşündürücü
TR.CaPTaiN
15.Aralık.2006, 03:35
Her ne kadar istenmese de maç içinde küfür ediliyor. Özellikle seyircisiz maçlarda duyuluyor ayrıca kameralardan bazen futbolcuların ağızları rahatlıkla okunabiliyor. Serdar Özkan'ın Marsilya maçından sonraki açıklamaları + bu davranışı çok güzel.
Terjakee
15.Aralık.2006, 06:37
İnsan evladıysa yapmalı zaten abartılmaması gereken bir davranış..
YusufT
15.Aralık.2006, 07:03
akilli adam, süper davranis
LaigLeNoiR
15.Aralık.2006, 07:05
İnsan evladıysa yapmalı zaten abartılmaması gereken bir davranış..
Peki o zaman şöyle desek...
Bu adam insan evladıysa Egemen için ne diyorsun ?
FeYYaz1989
16.Aralık.2006, 22:45
Kimse demesin abi futbolcular küfür etmiyor diye,hepsi ediyor...
Egemen'de kendinden küçük,zor bir ortamda maç oynayan kardeşine bir tokat yapıştırıyor.Zoruna gitmiştir belki de ne bileyim!Serdar Özkan'da doğrusunu yaptı zaten Egemen maç başına para alıyormuş.Peki herkes yaparmıydı böyle bir şey hem de maç içinde ciddi zorluk çıkartan bir rakibe?Bence yapmazdı,''bırak abi banane'' diyebilirdi,bu yüzden kirlenmiş ve milletin kendine var olmak adına düşman aradığı futbolda yaptığı güzel bir şey ve bence en azından takdir edilmeyi hak ediyor.
Fıratcan Alçınkaya
16.Aralık.2006, 22:48
İşte Beşiktaş'lı... Serdar Özkan hızllı bir şekilde her yönüyle taraftarı mest etmeye başladı...
Terjakee
17.Aralık.2006, 09:22
Peki o zaman şöyle desek...
Bu adam insan evladıysa Egemen için ne diyorsun ?
Ben Egemen'in yaptığı doğru birşey demedimki..Tahriklere kapılmamalıdır elbette ama Serdar Özkan gibi genç bir oyuncunun böyle davranması da yanlış elbette..
El Barto
17.Aralık.2006, 09:32
Böyle davranması derken küfür etmesini kastediyorsun sanırım.
Çok küfür eden aklıma gelen hemen bir Sabri ve Ümit Karan var Egemen bunlardan birine yapsaydı bu hareketi böyle bir davranısla karsılasmazdı. Serdar'ın küfür etmesi elbette hoş değil ama etmeyende yok sanırım. En basiti kendinizi koyun hırslandıgınız zaman hiç mi ağzınızdan birşeyler kaçmaz?
Ne diyelim dogru olanı yapmış Serdar keşke herkes böyle davranma büyüklüğünü gösterebilse.
Terjakee
17.Aralık.2006, 09:46
Böyle davranması derken küfür etmesini kastediyorsun sanırım.
Çok küfür eden aklıma gelen hemen bir Sabri ve Ümit Karan var Egemen bunlardan birine yapsaydı bu hareketi böyle bir davranısla karsılasmazdı. Serdar'ın küfür etmesi elbette hoş değil ama etmeyende yok sanırım. En basiti kendinizi koyun hırslandıgınız zaman hiç mi ağzınızdan birşeyler kaçmaz?
Ne diyelim dogru olanı yapmış Serdar keşke herkes böyle davranma büyüklüğünü gösterebilse.
Ben sadece her 2 tarafında yanlış yaptığını ama Egemen'in maç başına parayla anlaştığını duyan Serdar'ın yerinde kim olsa aynısını yapması gerektiğini söyledim..Yani Her insan evladı bunu yapmalı dedim abartılmamalı dedim sonuçta Serdar'da tahrik etmiş söylediği..Herkes yanlış anladı beni ya :D