1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Alkışlar Serdar Özkan'a

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Alkışlar Serdar Özkan'a

Alkışlar Serdar Özkan'a
    Genç futbolcumuz, benzerine ender rastlanacak davranışla herkesin takdirini topladı

Beşiktaşlı Serdar Özkan'dan Fair Play'lik davranış... Bursaspor-Beşiktaş maçı sonrası yeşil beyazlı takımın kaptanı genç meslektaşına tokat attı, gözlemci ve maçın hakemi olayı raporlarına yazdı. Profesyonel Disiplin Kurulu da tedbirli 3 maç ceza verdi, rapor da istedi. Tedbirli ceza aldığı için ligde oynamayacak olan Egemen'in maç başına para aldığını öğrenen Serdar Özkan, hemen harekete geçti. Türk futbol tarihinde ender sayılacak bir olaya imza attı. Disiplin kuruluna rapor yazdı, Bursaspor Kaptanı'nı 3 maç ceza almaktan kurtardı. Egemen'in yaptığı hareket tahrike girdiği için yalnızca 1 maç ceza aldı.

Ben de hatalıyım

Siyah beyazlı takımın genç yıldızı, raporunda şunlara yer verdi: "Maç bitiminde gerek rakip takımın, gerekse bizlerin stres altına olmamız nedeniyle ufak bir sorun yaşadık. Burada bende hatalıyım. Bunlar maç sırasında olağan şeyler. Bu nedenle saha içinde olan saha içinde kalır. Meslektaşımın ceza almasını gerektirecek herhangi bir olay olmamıştır..." Bu rapor tecrübeli oyuncuyu ağır cezadan kurtarırken, olayın baş kahramanı Serdar, dün menajeri Sinan Engin ile bir araya geldi, Egemen'e verilen ağır cezayı içine sindiremediği için böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi. Sinan Engin, Beşiktaş terbiyesi alan Serdar'ın bu davranışının herkese örnek olması gerektiğini belirtirttiGenç yıldız Serdar Özkan'ın bu jesti Profesyonel Disiplin Kurulu'ndaki (PFDK) üyelerin takdirini aldı.

Kaynak: Hürriyet
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Aralık.2007 at 20:43
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bir Beşiktaşlıya yakışanı yapmış.Tebrikler Serdar Özkan.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tam Bir ''Beşiktaşlı''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal sana Serkan örnek davranışından dolayı tebrikler

Iyi bir davranis.Futbol iste bu olmali,kardeslik,dostluk,fair-play ruhu icinde oynanan bir oyun ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çok güzel, örnek bir davranış. Tebrikler Serdar Özkan.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir Bursasporlu olarak Serdar Özkan'ı tebrik ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostça bir davranış,helal olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel bir davranış

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Serdar Özkan her geçen gün beni kendine daha çok hayran bırakıyor..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tebrikler Serdar.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

2 maçla kendini birşey zanneden gençler de var.Helal olsun sana Serdar Özkan.Zaten seviyordum değeri bir kat daha arttı gözümde...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tamam bu yaptığı güzel davranış ama Egemen'e başta küfür edip tahrik ediyosun sonra dayanamayıp vuruyor peki aldığı bir maç ne olacak.Çok gülmüştüm Lig tv'ye röportaj verirken muhabir soruyor''Egemen sana vurdu sen bir karşılık vermedin vs' şöyle cevap veriyor'futbolun içinde olur böyle şeyler vs.'Biliyor tabi olayı başlatanın kendisi olduğunu.Egemen'inde kendini herşeye rağmen tutması gerekir o da ayrı ama olayı başlatan önemli benim için

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Tamam bu yaptığı güzel davranış ama Egemen'e başta küfür edip tahrik ediyosun sonra dayanamayıp vuruyor peki aldığı bir maç ne olacak.Çok gülmüştüm Lig tv'ye röportaj verirken muhabir soruyor''Egemen sana vurdu sen bir karşılık vermedin vs' şöyle cevap veriyor'futbolun içinde olur böyle şeyler vs.'Biliyor tabi olayı başlatanın kendisi olduğunu.Egemen'inde kendini herşeye rağmen tutması gerekir o da ayrı ama olayı başlatan önemli benim için
    Vicdan azabından mı böle bişey yaptı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

iyi de maç yaparken küfür etmek normal birşey bence

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FRD View Post
    iyi de maç yaparken küfür etmek normal birşey bence
    Kırmızıyı görürsün sonra

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Egemen maç sonrası yaptığı açıklamada Serdar bana küfür edince vurdum demişti.... Düşündürücü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Her ne kadar istenmese de maç içinde küfür ediliyor. Özellikle seyircisiz maçlarda duyuluyor ayrıca kameralardan bazen futbolcuların ağızları rahatlıkla okunabiliyor. Serdar Özkan'ın Marsilya maçından sonraki açıklamaları + bu davranışı çok güzel.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

İnsan evladıysa yapmalı zaten abartılmaması gereken bir davranış..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

akilli adam, süper davranis

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Terjakee View Post
    İnsan evladıysa yapmalı zaten abartılmaması gereken bir davranış..

Peki o zaman şöyle desek...

Bu adam insan evladıysa Egemen için ne diyorsun ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Kimse demesin abi futbolcular küfür etmiyor diye,hepsi ediyor...
    Egemen'de kendinden küçük,zor bir ortamda maç oynayan kardeşine bir tokat yapıştırıyor.Zoruna gitmiştir belki de ne bileyim!Serdar Özkan'da doğrusunu yaptı zaten Egemen maç başına para alıyormuş.Peki herkes yaparmıydı böyle bir şey hem de maç içinde ciddi zorluk çıkartan bir rakibe?Bence yapmazdı,''bırak abi banane'' diyebilirdi,bu yüzden kirlenmiş ve milletin kendine var olmak adına düşman aradığı futbolda yaptığı güzel bir şey ve bence en azından takdir edilmeyi hak ediyor.

İşte Beşiktaş'lı... Serdar Özkan hızllı bir şekilde her yönüyle taraftarı mest etmeye başladı...

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Peki o zaman şöyle desek...

Bu adam insan evladıysa Egemen için ne diyorsun ?
    Ben Egemen'in yaptığı doğru birşey demedimki..Tahriklere kapılmamalıdır elbette ama Serdar Özkan gibi genç bir oyuncunun böyle davranması da yanlış elbette..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Böyle davranması derken küfür etmesini kastediyorsun sanırım.

Çok küfür eden aklıma gelen hemen bir Sabri ve Ümit Karan var Egemen bunlardan birine yapsaydı bu hareketi böyle bir davranısla karsılasmazdı. Serdar'ın küfür etmesi elbette hoş değil ama etmeyende yok sanırım. En basiti kendinizi koyun hırslandıgınız zaman hiç mi ağzınızdan birşeyler kaçmaz?

Ne diyelim dogru olanı yapmış Serdar keşke herkes böyle davranma büyüklüğünü gösterebilse.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Böyle davranması derken küfür etmesini kastediyorsun sanırım.

Çok küfür eden aklıma gelen hemen bir Sabri ve Ümit Karan var Egemen bunlardan birine yapsaydı bu hareketi böyle bir davranısla karsılasmazdı. Serdar'ın küfür etmesi elbette hoş değil ama etmeyende yok sanırım. En basiti kendinizi koyun hırslandıgınız zaman hiç mi ağzınızdan birşeyler kaçmaz?

Ne diyelim dogru olanı yapmış Serdar keşke herkes böyle davranma büyüklüğünü gösterebilse.
    Ben sadece her 2 tarafında yanlış yaptığını ama Egemen'in maç başına parayla anlaştığını duyan Serdar'ın yerinde kim olsa aynısını yapması gerektiğini söyledim..Yani Her insan evladı bunu yapmalı dedim abartılmamalı dedim sonuçta Serdar'da tahrik etmiş söylediği..Herkes yanlış anladı beni ya

Mesaj Yetkileri