PDA

View Full Version : Kaka mı Silva mı?

mkkadi
16.Aralık.2006, 05:47
Arkadaşlar oyunu açıp da baktığımızda bazı şeyler hoşumuza gitmeye biliyor. Şimdi Valenciadan Silvayı açıp baktığımızda özellik olarak Kakadan daha iyi. Daneil Alves veya abidal veya bir sürü lişi. Şimdi gerçeğe baktığımızda sorsam Kakamı Silvamı çoğunluk(belkide herkes) kaka der. Siz de benim gibi ispanya liginin genel olarak çok abartılı olduğunu düşünmüyor msusuz.

Onurap
16.Aralık.2006, 05:52
Evet silva inanılmaz abartı, kaka da nedense kötü ve formsuz yapılmış bygünkü milan boca maçında gördük ki 10000*999 kere kaka :)

mkkadi
16.Aralık.2006, 06:02
Sadece silva değil bana göre İspanya liginde bi abartı almış başını gidiyor ve SI bunu nasıl görmüyor. Robinhoya falan bi bakın.

Sir FRD
16.Aralık.2006, 06:12
yazın robinho'yu izlemedin galiba?

abartılan oyuncuların olduğu doğru buna bir çözüm getirilir heralde

Rodrigo Tello
16.Aralık.2006, 07:01
Bencede Silva fazla abartılı..

Lionel Andres Messi
16.Aralık.2006, 07:29
silva evet abartılı oyunda messiden kakadan falan hepsinden daha iyi yapılmış oyunda.8.0.2. yaması çıkınca bu düzelir oyunda.

bende robinhonun abartıldığını düşünmüştüm.ama benim taktığım mesele bitiriciliğinin 17 olması bir kaç maç geçince de 18 olmasıydı.bitiriciliği 13 yapılması lazım.çünkü oyunu doğrudan etkiliyor.pek fazla bişey yok onda.

8.0.2. de kakanın ve messinin hızlarının 20 20 yapılmasını bekliyorum.

bazıları goran pandev e de abartı diyebilir ama bence değil.

imparator_cenk
16.Aralık.2006, 08:24
Bu devir'de bunu tartışmak bile manasız. :)

Tabi ki Kaka.

Fıratcan Alçınkaya
16.Aralık.2006, 08:39
Silva her maç 8alıyor alıp götürüyor takımını.. Football Manager serileri hep bunu yapıyor 2007'de de kötü yapmışlardı Kaka'yı nedense Dünyanın en iyi menajerlik oyunu tv lerde bile bu oyunu oynadıklarını söyleyen insanlar bile var Kaka' yı gerçeğe uygun yapmaması çok yanlış ağız tadıyla Kaka' var diyemiyoruz.. inş. 2oo9da gerekilen yapılır...

TürkuAz
16.Aralık.2006, 19:07
Silva iyi futbolcu ancak çok uçurulmuş, Kaka tartışmasız lider.

BASQUE
16.Aralık.2006, 20:54
İkiside kanımca abartılmışş

EmRe0101
16.Aralık.2006, 23:30
ayrıca Lincoln'un güçleri de çok düşük Ali Bilgin bile Lincoln'den iyi olmuş

Lionel Andres Messi
17.Aralık.2006, 00:00
İkiside kanımca abartılmışş
kakanın hangi özelliği abartılı ben farklı oyun oynuorum galiba

El Comandante
17.Aralık.2006, 00:07
Ispanyol arastirmacilar ya futboldan cakmiyorlar,ya cok fanatikler.

Daniel Alves,Jesus Navas,Silva,Villa vs.

Böyle cok futbolcu var ispanyada,cok abartili futbolcular ...

kaydırı kuppak
17.Aralık.2006, 00:16
bencede kaka silva diyen varmı dır acaba?:D

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 00:31
Silva oyunda çok fazla abartılmış.Hem Kaka'ya göre daha alternatifli Silva derim

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 03:49
Kaka derim ben herşeye rağmen.

King_91
17.Aralık.2006, 18:11
ispanyanın abartı oldugu bir gerçek ben david villanın,silvanın hiçbir zaman bu kadar muthiş performans gosterdiklerini gormedim villa her sezon 40 gol eger boyle herkes kafasına gore koyabiliyorsa bizim araştırmacılar da kafadan sallasın :D

a.arıcı-11
17.Aralık.2006, 19:55
ispanyanın abartı oldugu bir gerçek ben david villanın,silvanın hiçbir zaman bu kadar muthiş performans gosterdiklerini gormedim villa her sezon 40 gol eger boyle herkes kafasına gore koyabiliyorsa bizim araştırmacılar da kafadan sallasın :D

evetttt silvayı o kadar abartmışlarki ispanyollar gibi düşünseydik valla şimdiye oyunun en iyileri türk olabilirdi misal deniz:D servet:D ibrahim üzülmez:D gibi:DD:D:

OMANA
18.Aralık.2006, 00:55
aslında abartma konusunda ispanyolardan beter kuzey amerikalılar var..kimse onların eline su dökemez..

hemde yıllardan beri..

yıllardır amerkan liginden neredeyse kimi alsam yıldız oluyor...

bunlar amerikalılar adam olmaz..

güney amerikalılarda onların izinde ama en azından her yıl bir kaç yıldızı gerçekten sürdükleri için piyasaya en azından suçları biraz hafifliyor..

banega banega banega..basmışlar -10 potansiyeli dünya yıldızı olacakya...gördük milan boca maçında ayağına 5 kere top değmedi nerdeyse...

ShevAnil
18.Aralık.2006, 01:48
Tabikide Kaka
Silva Kim?? Kaç kişi Tanıyordu Oyun Olmasa Forumdan. Abartı Bir Oyuncu.
2007'de Eddie Johnson gibi..

Wesley Sneijder
18.Aralık.2006, 19:29
Silva, daha yeni parlamaya başlamış bir oyuncu. Dün GOAL dergisinin Aralık 2007 sayısında onun hakkında bir yazı okudum ve bu konu hakkında fikir sahibi oldum. Belki ilerde bu özelliklere gelebilir ama oyun başladığında Kaka kadar iyi olmamalı.

spider3784
19.Aralık.2006, 17:00
Tabiki Silva

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2006, 17:30

Chelsea'ye attığı müthiş bir gol vardı. Ordan hatırlanabilir.

Batuhandemirel
19.Ocak.2007, 20:40
aslında abartma konusunda ispanyolardan beter kuzey amerikalılar var..kimse onların eline su dökemez..

hemde yıllardan beri..

yıllardır amerkan liginden neredeyse kimi alsam yıldız oluyor...

bunlar amerikalılar adam olmaz..

güney amerikalılarda onların izinde ama en azından her yıl bir kaç yıldızı gerçekten sürdükleri için piyasaya en azından suçları biraz hafifliyor..

banega banega banega..basmışlar -10 potansiyeli dünya yıldızı olacakya...gördük milan boca maçında ayağına 5 kere top değmedi nerdeyse...

Kendisi ara transferde Valencia'ya transfer oldu.
Aynı zamanda yine bu oyunda keşfettiğim Breno da Bayern Münih'te.
İspanyollar konusunda haklısınız arkadaşlar bi sezon iyi oynayan bi oyuncuyu yılların yıldızı gibi hazırlıyorlar.

ayseeg
19.Ocak.2007, 20:54
oyun bazında silva kesinlikle... futbola döndüğümüzdeyse isim yaptığından ötürü kaka.

YusufT
19.Ocak.2007, 21:03
Tabikide Kaka
2007'de Eddie Johnson gibi..

Yuh yaani.. 2,5 yildir ispanya'yi salliyor...Milli takimda oynayan, Valencia'nin vazgecmez oyuncusu, Sampiyonlar liginde gecen yil harikalar yaratan adam.. Gecen yil Valencia'yi Villa ile hem ligde hemde sampiyonlar liginde tasidi..

Yorum atmadan ilk önce oyuncuyu en az 5 kere izle, görürsün ne kadar kaliteli oldugunu..

Knightmare
19.Ocak.2007, 22:15
ne Kaka, ne Silva... Lulinha'yı tek geçerim :D

Batuhandemirel
19.Ocak.2007, 23:11
silva'yı, villa'yı geçelim peki; sizce zigic oyunda olduğu kadar büyük bir golcü mü? ya da son 1-2 sezonda yıldızı parlayan Daniel Alves dünyanın oyunda olduğu gibi tartışılmaz en iyi sağ beki mi? Bana kalırsa ispanyol araştırmacılar bazı kararları çabuk ve fanatik bi şekilde almışlar. Hani Alves 2-3 sezon aynı şekilde oynar o zaman bu kadar iyi yaparsın da, bu adam bu sene kötü oynasa aşağı çekmeleri lazım tüm yetenekleri.

IcedEarth
19.Ocak.2007, 23:45
Her oyunun torpillisi Silva, bu oyunda çok da iyi olmamış bence. Barcelona'ya Silva'yı aldı bizim arkadaş. Çok iyi performans gösteremedi. Çocuk Barcelona ile 4. sıradaydı. Şimdi ise Milan'la oynuyor. Kaka her maç süper oynuyor ve çocuk 1. sırada. Üstelik aynı taktikle. Bu yüzden, bence Kaka çok daha iyi bir oyuncu. Hem gerçekte, hem de oyunda.

ShevAnil
19.Ocak.2007, 23:51
Yuh yaani.. 2,5 yildir ispanya'yi salliyor...Milli takimda oynayan, Valencia'nin vazgecmez oyuncusu, Sampiyonlar liginde gecen yil harikalar yaratan adam.. Gecen yil Valencia'yi Villa ile hem ligde hemde sampiyonlar liginde tasidi..

Yorum atmadan ilk önce oyuncuyu en az 5 kere izle, görürsün ne kadar kaliteli oldugunu..
Bukadar Kaliteliyse Göstersin Kendini Bu Sezonda, Takım Iyi iken Herkez Yıldız Olur Birden Takımdaki. Peki Bu Sezon Valencia Buakdar Kötü Gidiyor Silva Madem Böyle Oyundaki Gibi Muhteşem Bir Yetenek Göstersin Kendini Kurtarsın Klübünü.. Kaka Milan'ın En Kötü Gittiği Zamanlarda Gerek Asistleriyle Gerekde Golleriyle Takımı Sırtlıyor Yıldız Futbolcu Birden Olunmuyor Ne Yazıkki Bununda Bir Çok Örnekleri var 1 Yılda Göklere Çıkartılan Öbür Sene Yerin Dibine Sokulan Oyuncular..

Wesley Sneijder
19.Ocak.2007, 23:57
Milan'a Silva'yı aldım ve Silva daha iyi oynuyor. Gerçek hayatta Silva'nın potansiyeli Kaka'dan daha iyi olabilir.

Gncl1905
20.Ocak.2007, 00:10
Oyunda Silva gerçekten çok abartı.Ama gerçek hayyatta tabiki Kaka.Vazgeçilemeyen futbolcu.

Roberto Baggio
20.Ocak.2007, 00:15
Kaka ile Silva FM'de bile karşılaştırılamaz...

YusufT
21.Ocak.2007, 02:39
Bukadar Kaliteliyse Göstersin Kendini Bu Sezonda, Takım Iyi iken Herkez Yıldız Olur Birden Takımdaki. Peki Bu Sezon Valencia Buakdar Kötü Gidiyor Silva Madem Böyle Oyundaki Gibi Muhteşem Bir Yetenek Göstersin Kendini Kurtarsın Klübünü.. Kaka Milan'ın En Kötü Gittiği Zamanlarda Gerek Asistleriyle Gerekde Golleriyle Takımı Sırtlıyor Yıldız Futbolcu Birden Olunmuyor Ne Yazıkki Bununda Bir Çok Örnekleri var 1 Yılda Göklere Çıkartılan Öbür Sene Yerin Dibine Sokulan Oyuncular..

Afedersin ama Silva bu yilda iyi oynuyor ama olmayinca olmuyor. Takim berbat halde suan, bunun en büyük sebebi ise Koeman..

TürkuAz
21.Ocak.2007, 02:46
Silva henüz çok genç, ileride bu profili hakedebilir..

Lucas Neill
21.Ocak.2007, 02:52
Silva oyunda çok iyi 2009 yılında falan 80 milyon euro ya İnter'e satmıştım..

yunusgs
21.Ocak.2007, 03:19
Ben Silva derim.

anil luque
21.Ocak.2007, 18:04
havada, karada, suda başka boyutlarda falan filan her yerde kaka :D

joelrifkin
22.Ocak.2007, 02:01
kakakakakakakkakaka

Lionel Andres Messi
22.Ocak.2007, 02:46
silva oyunda abartılı bir oyuncu evet kabul ediyorum ama bazılarının yazdığı uçuk kaçık cevaplar kadar da değil.
silvayı izlemeyenler için söyliim.hızlı,ileri görüşlü,oyun okuması muhteşem.bir vücud hareketiyle 2 kişiyi rahatça oyundan düşürebiliyor.teknik kapasitesi muhteşem ara pasları dehşet.ihtiyaç halinde villa ile forvet oynuyor.messinin bir alt versiyonu diyebilirim.messi kadar golcü değil.ayağı yere messi kadar iyi basmıyor ama euro 2008 de ispanyanın en önemli silahı oacaak silva.

oyunda gene de abartılı olmuş.hafiften maradona gibi olmuş oyunda.6-7 tane özelliği 2 şer puan düşürülürse gerçek profiline kavuşur.