Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 [2] 3

Emurafu
09.Ocak.2007, 21:23
Diger bir ihtimal;Sezon sonu kontratı biten bir oyuncu ile anlasıp kulübüne baskı yapmasını saglamak...

Aslında su Emre bir gelse..Çünkü Lincoln durumu belli degil Emre her yerde oynar..

Yönetim bakalım neler yapacak merakla bekliyoruz.

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 21:28
Galatasaray'ın transfer politikası sezon başındaki gibi net değil.Kalli'nin takviye istediği aşikar.Kaynak problemi olduğuda söyleniyor.Tam olarak transfer yapılacak mevki hakkında soru işaretleri mevcut.Açıkcası pk kestiremiyorum ne olacağını,kimin geleceğini..

Emurafu
09.Ocak.2007, 22:03
Ada basını Hakan ve Hasan'ı yazdı

Galatasaray'ın iki yıldız futbolcusu Hakan Şükür ve Hasan Şaş'a Middlesbrough ve Blackburn Rovers'ın talip oldukları haberi ada basınında da geniş yankı buldu...

Blackburn'ün Hasan'la, M'Boro'nun Hakan Şükür'le ilgilendiği haberi İngiliz basınının da manşetlerini süsledi..

İngiltere'nin Daily Mirror gazetesi, Blackburn Teknik Direktörü Mark Hughes'un Hasan Şaş için G.Saray'a 1 milyon pound (2.26 milyon YTL) önereceğini ve bu hafta içinde resmi teklif yapacağını yazdı.

Gazete, Şaş'ın menajerlerinin Blackburn ile anlaşmaya vardığını iddia etti.

The Guardian, Daily Mail ve The Mirror gazeteleri, Middlesbrough Teknik Direktörü Southgate'in ise forvette rotayı Hakan Şükür'e çevirdiğini yazdı.

Bu iki gazete, "Türkiye'nin altın çocuğu Tuncay'ı transfer eden ve özellikle son haftalarda ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olan Southgate, Türk futbolunun bir önceki efsanesi Hakan'ı da renklerine katmaya kararlı" yorumunu yaptı.

The Mirror, Galatasaray'ın Hakan için bonservis bedeli istemeyeceğini bunun da 36 yaşındaki ünlü golcünün transferini kolaylaştıracağını da belirtti.

EMRE'YE G.SARAY YOLU AÇILDI
Bu arada Newcastle United Teknik Direktörü Sam Allardyce, Emre'yi ara transferde göndereceklerini resmen açıkladı. Ancak Allardyce dün akşam görevden alındı. Kulüp yönetiminin de Emre'yi göndereceği öğrenildi.

Ada basını da milli futbolcuya Galatasaray yolunun açıldığını belirtti. The Sun, Emre'nin Galatasaray ile büyük ölçüde anlaştığını yazdı.

Sabah

Şu dediklerini ingiliz gazetelerine bir bakim.

erdemzorer10
10.Ocak.2007, 01:55
.Tam olarak transfer yapılacak mevki hakkında soru işaretleri mevcut.Açıkcası pk kestiremiyorum ne olacağını,kimin geleceğini..

ön liberoya adam alınacak..kalli lider oyuncu istedigini söyledi orta saha için...keşke bu isim Emre Belözoğlu olsa off off :(

Emurafu
10.Ocak.2007, 02:01
GALATASARAY, Chance for Dabo
10.01.2008 15.08
Despite a contract with Manchester City that expires in 2009, Ousmanne Dabo (30), is ready to re-aunch hi career. Galatasaray has shown so interested to the situation of french midfielder, and seems that the engage could be ended shortly.

Tercüme:City ile kontratı 2009 yılında bitecek fransız oyuncu Ousmane Dabo’nun GALATASARAY’ın gösterdiği fazla ilgi sayeseinde bu klübe kısa sürede transfer olacağı düşünülüyor

http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=9136

Dabo Lazio gibi ırkçı bir taraftarı olan kulüpte iyi bir performans göstermiş ve kendini kabul ettirmişti.Bir sakatlık geçirmişdi 1 ay önce sahalara döndü..

Kalli dün maçtan sonra söyle konusdu;Ortasaha için aklımda bir oyuncu var dedi..İmza attırırsak çok iyi olacak dedi.

IcedEarth
10.Ocak.2007, 02:50
Ben açıkçası Dabo'yu istemiyorum. Bu oyuncu yaptığı disiplinsizliklerle başımızı çok ağrıtır.

Ziya38
10.Ocak.2007, 03:34
Arkadaslar bugun gene hollanda sitelerinde hasan sas ile ilgili haber cikdi blackburna gidiyor diye..ama tam bulamadim haberi buyurun burdaydi www.voetbalzone.nl (http://www.voetbalzone.nl)

ve bide su haber var

Arkadaşlar bugün çok sağlam birinden öğrendiğim haber şu; Akdeniz ülkesinden bir ön libero, kendisi de Akdenizli bir oyuncuymuş... Ama hangi ülke, hangi lig kesinlikle ipucu bile verilmedi. O nedenle birşey sormayın. Çünkü inanın bende merak etmeye başladım.

Valla bende meraklanmaya basladim bir an su on liberomusu bulsak

Emurafu
10.Ocak.2007, 03:39
O mesajı bende gördüm..Akdenizli ve akdenizde oynayan birimiş..Suan millet arastırmaya baslamış:n:

Benim aklima basinas geldi, hem akdenizli hem akdenizde oynuyor. haziranda sozlesmesi de bitiyor. maliyeti azdir. yasi 32. hemde kontratı bitiyor:)

Roberto Baggio
10.Ocak.2007, 03:41
Akdeniz Fransa veya İtalya mümkünse Gattuso olsun::D

eXcitinG
10.Ocak.2007, 03:51
GaLatasaray bana kaLırsa kimseyi transfer etmeyecek.

Emurafu
10.Ocak.2007, 04:39
Dün Kali'nin maçta sonra yaptıgı acıklamalar..

’Aklımda bir oyuncu var’

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, "Eksiğimiz goldü. Bursaspor’u saymazsak son 3 maçtır gol atamıyoruz. Bugün şunu gördük ki, güzel futbol oynamıyoruz. Ama bir şekilde başarılı olmak zorundayız" dedi.
Kalli, "Transfer gecikmedi mi?" sorusuna başını sallayarak, "Evet" yanıtı verdi ve Ocak ayı sonuna kadar tecrübeli bir oyuncu almaya çalışacaklarını söyledi.
Transfer için şimdiye kadar bazı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Alman hoca, "Aklımda bir oyuncu var, ama imza attırdığımız zaman bizim olacak. Adnan Sezgin’le kimleri alabileceğimizi detaylarıyla konuştuk. UEFA Kupası’nda da oynayabilecek, yaşlı olmayan, fakat tecrübeli bir futbolcu istiyorum" diye konuştu. Feldkamp sağlığının çok iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Adnan sezgin,Haldun üstünel calısmalarımız var dedi. Adnan sezgin ayrıca Linderoth gönderilmeyecek diyede söyledi...

erdemzorer10
10.Ocak.2007, 06:43
şu transfer dönemi bitse de forum da rahatlasa gazeteler de rahatlasa bizde rahatlasak....:)

hergün bi başka dedikodu çıkıyor..bence en iyisi biraz beklemek..böyle her dk birşey çıkıyor ve çoğunda boş yere ümitleniyoruz..

Ilhan
10.Ocak.2007, 16:46
Şu forum kurallarından ve futbol bölümü kurallarından haberdar olun. Bir konuda yazmak istediğinizi 40 mesajda değil bir mesajda anlatın. Burası taraftar forumu değil, bunu da unutmayın.

Ziya38
10.Ocak.2007, 19:52
Evet arkadaslar sadece transfer haberleri koyalim..

Galatasaray heeft zijn zinnen gezet op Christian Wilhelmsson. De Zweedse international speelt bij Bolton Wanderers, maar is eigendom van Nantes. (L’Equipe)

Link: http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=53766
Kaynak: L’Equipe

(http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=53766)

Galatasaray Willhelmsonnu renklerine baglamak istiyor.Suan Bolton da oynuyor kiralik ,essaz sahibi ise Nantes

Emurafu
10.Ocak.2007, 19:57
Bu adam Sag kanat oyuncusu o yüzden haber yalandır bence..Bu arada Haldun üstünel Almanyadan geldi..

T_A_N_E_R
10.Ocak.2007, 21:37
GaLatasaray bana kaLırsa kimseyi transfer etmeyecek.

evet bu belli, para olsaydi simdiye kadar oyuncu coktan alinmis olurdu

Cengo
10.Ocak.2007, 23:59
Abi Fink gelsin ya. Amma güleriz maçta :zuhaha
Bizim takımda Sabri'nin kaleye şut atması yasak. Top Sabri'ye gelince, Sabri hiç bakma etrafına, at Finke :zuhaha

Kalli istememiş, neden istemediği belli muahu :D

LaigLeNoiR
11.Ocak.2007, 00:08
Fink gelirse takımın dinamosu olur.:)

YusufT
11.Ocak.2007, 00:14
Fink abi sen gelme yau, sen kal Almanyada güzelce top oyna.

Transfer olacak

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 00:21
Dediğiniz Fink Thorsten Fink mi? Ulan bende kim bu fink diye merak edip duruyordum.:D

Emurafu
11.Ocak.2007, 00:21
Fink mink diyoruzda..Adam da o kadar kötü degilmiş:p

Bu arada transfer yapılacak..Kalli acıkladı..Haldun üstünel de acıkladı..Adnan Sezginde sürplerimiz var dedi..Yönetim arastırıyor listedeki oyuncularla görüsüyorlar..Zaten çok para vermeye gerek yok linderoth seneye gelecek..Zaten yönetimde büyük ihtimal kontratı sezon sonu biten birine bakıyor..Haldun üstünel Almanyadan geldi..Büyük ihtimal Listeyi kalliye verecek..Kalli aklımda biri var imza atarsa bizim olacak dedi..Kallinin aklındaki bence Almandır..Haldun üstünelin gittigi sehire yakın olan kulüb Gladbach takımı..Polanski kontratı bitiyor olursa sasırmayın..Zaten bu tip oyuncular kallinin istedigi adamlar..Ver görevi sahada savassınlar:):)Bekleyip görelim..

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 00:25
Belki Tjikuzu sezon sonuna kadar kiralanabilir.

Emurafu
11.Ocak.2007, 00:34
Valla Şemsi Tjikuzu Afrika kupasında..Hiç kimseyi alamazlarsa belki:)

fenerbahce_1907
11.Ocak.2007, 20:57
Şu an Kanal 24 de Galatasaray'ın Basinas ile anlaştıgı söylendı.

sitte
11.Ocak.2007, 21:06
Basinas iyi topçu dün izledim Madrid maçında inş gelir...

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 21:14
Linderoth yerine Basinas
Galatasaray, sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Linderoth'un yerine ön liberoya Yununlı futbolcu Basinas'ı getiriyor. Yunan futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli orta saha oyuncularında olan Basinas, Galatasaray'a gelmek için saatler sayıyor.

İspanya'nın Mallorca takımında forma giyen 32 yaşındaki Bacinas, Sarı-kırmızılı kulüp ile büyük ölçüde anlaşma sağlarken, transferin gerçekleşmesi için bazı detayların çözülmesi bekleniyor.

Bacinas'a bazı İngiliz kulüplerininde talip olduğu ancak, Yunanlı futbolcunun Türkiye'de futbol oynamayı istemesi sebebiyle Galatasaray'ı tercih ettiği öğrenildi.

Sarı - kırmızılı yöneticilerin yaklaşık 10 gündür gizlilik ve titizlikle sürdürdükleri bu transferin, bir yada iki gün içinde kesin olarak sonlandırılması bekleniyor.

Bacinas'ın, sezon sonunda Mallorca ile sözleşmesinin biteceği ve bu yüzden bonservis ücretininde yüksek olmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, 2.5 yıllık anlaşma teklif ettikleri Bacinas'ın, teklifi son derece olumlu bularak, menejeri aracılığıyla Galatasaray'ın teklifini kabul etmek üzere olduğu öğrenildi.12.01.2008

Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haber bayağı ciddi.Hayırlı olsun Galatasaray'a.Gs yönetimi yine turnayı gözünden vurdu valla.Bence iyi transfer.

gerrrard
11.Ocak.2007, 21:19
Aman kalsın. Umarım Basinas'ı alamayız.

uAsamet91
11.Ocak.2007, 21:23
Ne Basinasi yaa püff..

sitte
11.Ocak.2007, 21:25
İyi adam sevindim...

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 21:25
Kimi bekliyordunuz arkadaşlar? Gago falan mı?:confused: Bu zamanda bundan iyisini nerede bulacaksınız?

gerrrard
11.Ocak.2007, 21:27
Ben özelliklerinden yakınmıyorum. Türkiye Yunanistan maçında Türkiye'ye küfür eden bir adamı sizce alalım mı ?

sitte
11.Ocak.2007, 21:33
:tur:Gerçi bundan önce ilgilendiğimiz adamda sorunlu VOGEL'di......

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 21:33
Ben özelliklerinden yakınmıyorum. Türkiye Yunanistan maçında Türkiye'ye küfür eden bir adamı sizce alalım mı ?

Nereden biliyorsun abi küfrettiğini?

T_A_N_E_R
11.Ocak.2007, 21:34
Sakaryaspor’dan Kolombiyalı kaleciyi isteyen Galatasaray’a karşı teklif

Müjdat ÇETİN / ADAPAZARI(Sakarya) (DHA)

SAKARYASPOR Futbol Şubesi Sorumlusu Rahmi Şengül, kaleci Martinez’i transfer etmek isteyen Galatasaray ve Gençlerbirliği yöneticilerine pazartesi gününe kadar süre verdiklerini açıkladı.
Rahmi Şengül, Galatasaray’dan Martinez’e karşılık Mehmet Güven ve Özgürcan’ı istediklerini belirterek, “Bu konudaki kararımızı Galatasaraylı yöneticilere iletip, kendilerine cevap için pazartesi gününe kadar süre tanıdık. Aynı şekilde Gençlerbirliği de bu oyuncumuzu istiyor. Biz de kendilerinden Sedat ve Eren’i istedik. Ama Eren Ankaraspor’a gittiği için Sedat artı bir miktar para istiyoruz. Oyuncumuzun kafasının daha fazla karışamaması için Martinez’i isteyenler kararını hemen vermeli. Gitmezse seviniriz. Çünkü Süper Lig’e çıktığımızda Martinez bize çok lazım olacak'' diye konuştu.

kaynak: Milliyet

oha oldu ustine ardayi ve sabriyide verelim baska ?

uAsamet91
11.Ocak.2007, 21:37
Sakaryaspor çok şey istemiş..Martineze karşı fazla bunlar.

sitte
11.Ocak.2007, 21:42
Fazla değil Bora'nın önünün açılması için satacaklar Martinez'i bence az istemişler+Martinez anlaşılırsa kiralık gidecek

19_SeRDiNÇ_05
11.Ocak.2007, 21:58
Basın da Galatasaray da ısrarlı !.. Bir televizyon kanalının "Galatasaray Basinas'ı transfer etti" şeklinde verdiği haberlere karşın sarı kırmızılı yöneticiler ısrarla böyle bir durumun olmadığını dile getirdi.

Kanal, Basinas'ın transferinin bittiğini ve 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını kesin bir dille duyurdu. Bir haber ajansı da önceki saatlerde Yunanlı futbolcunun kendisine gelen tekliflerin arasından Galatasaray'ı tercih ettiğini ve transfer için saatleri saydığını öne sürmüştü.

Ancak sarı kırmızılı yöneticiler ısrarla böyle bir durumun olmadığını dile getirdi. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin artık bu haberlere sinirlendiğini ifade ederek "Kesinlikle böyle bir durum yok." dedi.

(Ligtv.com.tr)

erdemzorer10
11.Ocak.2007, 22:14
Adnan Sezgin gerçekten öyle bir cümle kullandıysa demekki öyle bir transfer yok..ama keşke basinas olsaydı..linderothun yoklugunda iş yapardı bence..

19_SeRDiNÇ_05
11.Ocak.2007, 22:25
Fazıl Unverdi de haber kesin doğru demiş.

Basinas bizdeymiş.

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 22:28
Fazıl Unverdi de haber kesin doğru demiş.

Basinas bizdeymiş.

Akdeniz ülkesinden ve Akdeniz ülkesinde top koşturuyor..

19_SeRDiNÇ_05
11.Ocak.2007, 22:41
Galatasaray'da Linderoth'un sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı haberinin ardından Kalli'nin transfer istediğini açıklaması ile birlikte Sarı Kırmızılılar için bir çok isim ortaya atılıyor..

Uzun bir süredir Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'a döneceği yazılıp çizilirken, bugün bir televizyon kanalında Galatasaray'ın Yunan ön libero Basinas ile anlaştığı söylendi.. İddiaya göre Galatasaray, Yunan futbolcu ile her konuda anlaşmış ve transfer imzaya kalmış..

Bu haberi araştıran Maraton.Com.Tr'nin ulaştığı Sarı Kırmızılı kulübe yakın isimler Basinas transferini kesin bir dille yalanladı.. Bu oyuncu ile bir tasarruf olmadığı belirtildi..

DHORASOO MU?..
Öte yandan Linderoth'un sözleşmesini donduracak olan Galatasaray'ın, bu oyuncunun boşluğunu doldurmak için sezon başında Linderoth ile birlikte transfer listesinde ilk sırada yer alan Vikash Dhorasoo ile yeniden ilgilenmeye başladığı öğrenildi..

Fransız futbolcu sezon başında Paris Saint Germain'den ayrılıp, İtalya'nın Livorno takımına transfer olmuştu.. Daha önce İtalya'da Milan forması giyen Dhorasoo, Çizme'de de umduğunu bulamadı.. Sezon başından bu yana tek bir maçta dahi forma giymeyen Dhorasoo'nun Galatasaray'ın listesinde ilk sırada bulunduğu ve Sarı Kırmızılıların Linderoth'un durumunun netlik kazanmasının ardından bu transfer için girişimlerine başladıkları iddia edildi..

Vikash Dhorasoo, Hint asıllı Fransız vatandaşı ve Fransa Milli takımında da daha önce defalarca forma giydi.. Ön liberoda hem savunma, hem de hücuma yönelik oynayabilen Dhorasoo, 33 yaşında..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER / Osman ALTUNTERİM

Emurafu
11.Ocak.2007, 23:00
Basinas Galatasrayda Arkadaslar:)

Kanal 24 "Galatasaray Basinas ile 2,5 yillik sözlesme imzaladi" dedi.Ayrıca fazıl abi'nın Galatasaray hakkında dedikleri yine tuttu...Akdenizli ve akdeniz ülkesinde oynayan biri oalcak demişdi..

Benimde Hatta Aklıma basinas gelmişdi gelirse sasırmayın diye yazmısdım burda..Almısız basinası,Bakalım neler olacak..

Yönetim sundan yalanlamış olabilir..
Mallarco lig maçı var belki o maçı yapınca gelecektir.Kaldıki bizimde maçımız var...Nonda transferindede böyle olmuşdu..Maç bitince acıklamıslardı...

MeMo
11.Ocak.2007, 23:50
Basinas iyi transfer.Kaç yaşında sanırsam 32 civarı :)

Emurafu
12.Ocak.2007, 00:07
32 yaşında evet:)Bu sene la ligada sürekli oynadı..Barcelona maçının yıldızı oldu..Dün Aksam Oynanan Real maçında galibiyetin basrolünde oynadı:)

Basinasda Duran top var.Sabriden biraz kurtulduk:D,Penaltıları çok iyi,Bence tam bir lider.Ayrıca yunanistanın beyini..İlk defa bir yunanlı Türkiyeliginde oynayacak buda ilginç.Bakalım neler olacak.

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2007, 00:18
Basinas Euro 08 zaferinde Yunanistan adına kilit rol oynamıştı ve çok başarılı olmuştu.Yanlış hatırlamıyorsam turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti.

IcedEarth
12.Ocak.2007, 00:19
Basinas'ı kesinlikle istemiyorum. Bir Yunan futbolcu hiçbir şekilde bu ülkede oynamamalı. Galatasaray çok büyük bir yanlışa sürükleniyor. Umarım bu hatayı yapmazlar.

BeeTLeJuiCe
12.Ocak.2007, 00:21
Bir yunan futbolcunun ligimizde oynaması iki ülke arasında dostluğu sağlayabilir. Ayrıca Basinas galatasaray ile anılan diğer isimlere göre çok daha iyi. Çok faydalı olacağına inanıyorum.

Deza
12.Ocak.2007, 00:28
Basinas Euro 08 zaferinde Yunanistan adına kilit rol oynamıştı ve çok başarılı olmuştu.Yanlış hatırlamıyorsam turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti.

Herhalde 04 demek istedin :) Ozaman iyi futbolcuydu Basinas. Ancak dört yil gecti simdi ve bence pek iyi degil artik. Ispanyol liginde bazen Mallorca´nin maclarini seyredebiliyorum ve 04 deki formundan uzak. Mehmet Topal´dan daha fazla bir katkisi olacagini sanmiyorum. Oyuncu alinicaksa Mehmet´den daha iyi olmasi gerek ve Basinas bu durumda degil. Umarim transfer gerceklesmez.

Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2007, 00:32
Basinas'ı kesinlikle istemiyorum. Bir Yunan futbolcu hiçbir şekilde bu ülkede oynamamalı. Galatasaray çok büyük bir yanlışa sürükleniyor. Umarım bu hatayı yapmazlar.

Bunda ne yanlış var Göktuğ anlamıyorum. Basinas çok iyi bir ön libero. Conceicao tipinde. Şahsen isterim gelmesini. Ayrıca Yunanistanlı olsa ne olacak yahu. :)

Emurafu
12.Ocak.2007, 00:34
Bu arada Mehmet güven bonservisi ile Özgürcan kiralık giderse Martinez olayını kabul ederim ..Mehmet güven son maçta ne hatalar yaptı..Zaten bizde oynaması zor..

Christian Wilhelmsson İçin Adnan Polatın İngiltereye gittigi söyleniyor..Sag kanata düsünülüyormuş..Yalandır ama kokusu cıkar yakında..

Tabi önce kontejan bosalması lazım..Basinas gelirse +1 kontejan doluyor..

Her transfere burun kıvırıyoruz..Valla yöneticilerinde işi zor..Arkadaslar Ocak ayındayız bunuda unutmayın:)Ocak ayında para basıp oyuncu alacak durumumuz varmı Hayır..Kontratı biten oyunculara bakacaksın mecburen..Basinası dün aksam izledinizmi Real macında neler yaptı..
Bu arada Yunanlı Türkiyede oynarsa hiçbirsey olmaz..Erol bulut falan oynadı yunanistanda adam dıslandımı hayır..Fatih Akyel oynadın dıslandımı hayır...Basinas gibi bir beyin sarttı..Lincoln olmadıgı zamanlarda yaratıcı gücünü ortaya cıkarabilir..Kalli de zaten lider istiyordu..Belli mevkilerin lider oyuncusu olursa ozaman o takım çok iyi olur.Hemde büyük maçların takımı olursun.

IcedEarth
12.Ocak.2007, 00:36
Bunda ne yanlış var Göktuğ anlamıyorum. Basinas çok iyi bir ön libero. Conceicao tipinde. Şahsen isterim gelmesini. Ayrıca Yunanistanlı olsa ne olacak yahu. :)
Bence en başta yaştan kaybediyor. Ortada 2,5 yıllık bir anlaşma söz konusu yanılmıyorsam. 2,5 yıl ne yapacaklar bu adamı? Ayrıca, kalite olarak da bence yeterli olmaz. Deza'nın da dediği gibi, Mehmet Topal oynasa daha iyi bence. Ayrıca, Yunan olması da Türk futbolcularla yaşayacağı sorunların nedeni olacaktır diye düşünüyorum.

Emurafu
12.Ocak.2007, 00:53
Arkadaşlar bence sporun milleti olmaz,

Durum o hale geldi çünkü,endüstriel futbol artık içimize kadar girdi,her spor branşında para ile sporculara milli formayı vermiyormuyuz?Ülkemizde İsrailli bir futbolcu oynadımı??Sırp futbolcu giymedimi şimdi kezman bizim üklemizde top oynamıyormu?Yunanistanda Türk sporcular forma giymiyorlarmı?

Yani artık bu işleri bırakalım alabilecegimiz başarıya bakalım,bize gereklimi gereksizmi onu tartışalım faydalı olacaksa alınsın olmayacaksa öte dursun alındı ise inşallah faydalı olur.

Showtvde Ogan tarhan konusdu;Galatasaray çok iyi transfer yaptı dedi..Sanırım ogandan kimse iyi bilemez...

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2007, 01:02
@Deza

Evet 04 diyecektim.:icon_smile: O zamanki formu olmayabilir.Doğrudur.Ama bence orada Basinas gibi tecrübeli bir isim Mhmet Topal'dan daha fazla fayda getirecektir.Tabii bu benim düşüncem.Zaten tam kesin değil.Yönetim ısrarla reddediyor.Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde..

Böyle bir düşünce bence tamamen saçmalık Göktuğ.Tam olarak bunun kastetmek istemediğin kanısındayım.

IcedEarth
12.Ocak.2007, 01:34
Tam olarak onu kastetmediğimi sonraki mesajımda görmüş olmalısın zaten Şemsi. Ama Basinas çok mantıksız bir transfer olur bence. Güney Amerika'lı veya İskandinavyalı bir önlibero bulunmalı. O kadar çeşitlilik varki bu bölgelerde.

Del Piero_10
12.Ocak.2007, 01:36
Yunanistan'da Erol Bulut yıllarca forma giydi bir sorun çıkmadı.Lazio'da siyahi oyuncunun oynadığı bir zamanda Türkiye'de de Yunanlı oynayabilir.

T_A_N_E_R
12.Ocak.2007, 01:49

rasist olmayalim lutfen sonunda futbolcu futbolcudur nereden oldugu onemli deyil onemli olan sergiledigi futbol ve performansidir ;)

ben 10 senedir ingilterede yasiyorum ve rahat 10 tane felan yunan arkadasim var ve cok iyi anlasiyorz, birimize bi ingiliz karissin o tayfasini ariyor ben benim tayfalari arayip hallediyorz, galiba sen hic bi yunanliyla tanisip adam akill konusmamissin :)

YusufT
12.Ocak.2007, 02:41
rasist olmayalim lutfen sonunda futbolcu futbolcudur nereden oldugu onemli deyil onemli olan sergiledigi futbol ve performansidir ;)

ben 10 senedir ingilterede yasiyorum ve rahat 10 tane felan yunan arkadasim var ve cok iyi anlasiyorz, birimize bi ingiliz karissin o tayfasini ariyor ben benim tayfalari arayip hallediyorz, galiba sen hic bi yunanliyla tanisip adam akill konusmamissin :)

Haklisin Taner. Bende 15 yildir Finlandiyada yasiyom ve 3 tane yunan arkadasim var. yinede konu karismazin ve gelelim transfere.

Basinas bence faydali olur. Wilhelmsson AMRLC oynayabilen iyi futbolcu. Ikiside yararli olur, eger transfer edililerse.

Emurafu
12.Ocak.2007, 04:49
Adnan Polat maçta yoktu.Wilhelmsson için ingiltereye gittigi haberleri dogru sanırım..Sag kanata veya kaleye bir takviye daha olabilir önce kontejan bosalması lazım ama:)

TürkuAz
12.Ocak.2007, 04:55
Göktuğ'a kısmen katılıyorum.

Basinas kalsın, Topal'da yapabilir onun yapacağını..

tombul taho
12.Ocak.2007, 05:03
Türk futbolu belki de böyle düşündüğümüz için gelişemiyor arkadaşlar. Bunun Yunan'ı Çerkez'i Kürdü Ermenisi diye bişey yok yapmayın yahu. Bence Basinas'ın gelmesi çok da iyi bi örnek olur tüm dünyaya. Türkiye'de Yunanlı bir oyuncu ne güzel.

Ama ben de Basinas'ı istemeyenlerin yanındayım. Gerçi benim nedenim Basinas'ın Yunan olması değil. Benim nedenim o bölgede şuan da çok iyi oynayan bir Mehmet Topal olması. Basinas'ın gelmesiye Mehmet Topal'ın bu performansının düşeceği kanaatindeyim. Çünkü farkındaysanız ayhan da iyileşiyor. Onun da 2 haftalık bir süreci kaldı. O da iyileşince dolayısıyla Mehmet topal Basinas'ın gelişiyle beraber 3. plana düşecek. Bence bu böyle olmalı. Mehmet Topal'a daha fala şans verilmeli kanısındayım.

Sözün özü: Forever Mehmet Topal!!! :D

Nocna Mora
12.Ocak.2007, 05:04
bence basinasa gerek yok onun yerine sağ beke uğurun kalitesinin çok üstünde bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum

Roberto Baggio
12.Ocak.2007, 05:33
bence basinasa gerek yok onun yerine sağ beke uğurun kalitesinin çok üstünde bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum

Şu an Uğur Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri ne gereksiz bir yorum yapmışsın sorunumuz sağ bek değil...

Emurafu
12.Ocak.2007, 05:40
Kalli röporajında; basinas gibi adam istiyorum dedi. bu transferi dogruluyodur herhalde..

tombul taho
12.Ocak.2007, 05:40
Şu an Uğur Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri ne gereksiz bir yorum yapmışsın sorunumuz sağ bek değil...
Kesinlikle katılıyorum. Onun yaşında o kadar iyi bindirme yapabilen o kadar iyi savunma yapabilen başka bir genç yetenek yok. Uzun yıllar Galatasaray'ın sağ beki rahat diye düşünüyorum. ayrıca sadece Galatasaray'ın değil Türk Milli Takımı'nın vazgeçilmez sağ beklerinden biri olacak çok yakında.

Emurafu
12.Ocak.2007, 05:50
Yunan tv lerinde Basinas'ın Galatasaray'ın beraber geçtiği haberler varmış...Gökmen Özdemirde dogruladı şimdi..

Kesin haber:Adnan Polat basinas transferinden sonra bir baska transfer için ingiltereye gitmiş..Zaten bugünde maçta yoktu..Merakla bekliyoruz.

Roberto Baggio
12.Ocak.2007, 05:53
Basinas bence Linderoth'un yerine alınabilecek en mükemmel oyuncudur..

YusufT
12.Ocak.2007, 05:57
Yinede Mehmet Topalin üstünde durulmali ve oynatilmali. Bence Galatasaray Ugur'a bir yedek oyuncu bakabilir

Emurafu
12.Ocak.2007, 06:09
O mesajı bende gördüm..Akdenizli ve akdenizde oynayan birimiş..Suan millet arastırmaya baslamış:n:

Benim aklima basinas geldi, hem akdenizli hem akdenizde oynuyor. haziranda sozlesmesi de bitiyor. maliyeti azdir. yasi 32. hemde kontratı bitiyor:)Basinas dedik basinas cıktı:n:

19_SeRDiNÇ_05
12.Ocak.2007, 07:06
Basinas şimdiden hayırlı olsun.Az önce Haldun Üstünel Ligtv'de transfer tam bitsin ondan sonra açıklama yapacağız demiş.Mallorca'nın maçından sonra açıklarlar artık geldiğini..

erdemzorer10
12.Ocak.2007, 18:10
evet bende izledim..spiker basinas ı sordu Haldun Üstünel de şuan için bi açıklama yapamam dedi..ama birçok oyuncuyla temaslarımız sürüyor dedi...

basinas + wilhelmson rüya gibi olur..

19_SeRDiNÇ_05
12.Ocak.2007, 20:53
M.Güven ve Özgürcan'a karşılık Martinez için Sakaryasporla anlaşılmış Kanal 24 te son dakika geçti.

fenerbahce_1907
12.Ocak.2007, 20:57
Martinez cok iyi bir kaleci Galatasaray alırsa iyi iş yapmıs olur.Özgürcan'la Mehmet Güven'in de o kadar iyi bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum ben Galatasaray Martinez'i aldıysa iyi bir transfer yapmıs olur bence.

IcedEarth
12.Ocak.2007, 21:09
M.Güven ve Özgürcan'a karşılık Martinez için Sakaryasporla anlaşılmış Kanal 24 te son dakika geçti.
İnanmak istemiyorum bu habere.

Emurafu
12.Ocak.2007, 21:13
Yönetim Basinas'dan sonra 2. transfer bombasını patlattı (!) M.Güven ve Özgürcan'a karşılık Martinez için Sakaryasporla anlaşılmış Kanal 24 te son dakika geçti.

Arkadaslar Mehmet güven bonservisi ile verilebilir..Bence bizde oynayacak seviyede degil..Son maçta ne hatalar yaptı..Brugge macını izleyen iyi bilir..Özgürcan kiralık verilmeli bence....

Basinas Ve Martinez ile kontejan doldu..Bakalım kimler gönderilecek...Bouzid kesinlikle gönderilmez çünkü sonuçta alternatif..Carusca kontrattta fesh edilebilir..

BeeTLeJuiCe
12.Ocak.2007, 21:18
Martinez alındıysa kalecilerden biri kiralık olarak verilebilirdi.
Aykut, Orkun ikiside herhangi bir takımda ilk 11'de sahaya çıkabilecek kaleciler.

Bakalım haber doğruysa bir kaç saat içinde gelişmeler ortaya çıkar. Mehmet Güven bence iyi bir oyuncu olabilir, Emrah senin tam tersini düşünüyorum Mehmet kiralık, Özgürcan bonservisiyle verilmeli.

IcedEarth
12.Ocak.2007, 21:22
Martinez alındıysa kalecilerden biri kiralık olarak verilebilirdi.
Aykut, Orkun ikiside herhangi bir takımda ilk 11'de sahaya çıkabilecek kaleciler.

Bakalım haber doğruysa bir kaç saat içinde gelişmeler ortaya çıkar. Mehmet Güven bence iyi bir oyuncu olabilir, Emrah senin tam tersini düşünüyorum Mehmet kiralık, Özgürcan bonservisiyle verilmeli.
Özgürcan Hakan Şükür'ün yerini doldurma konusunda en büyük adaydır. Mehmet Güven de kötü bir oyuncu değil, bence ikisinin de bonservisi hiç kimseye verilmemeli. Mehmet Güven 1 ,5 yıl daha denenmeli, olmazsa satılmalıdır. Özgürcan'ın ise daha önünde çok uzun yıllar olacaktır Galatasaray formasıyla.

eXcitinG
12.Ocak.2007, 21:23
Martinez ve Basinasın hafta içinde imza atacağı söyLeniyor.

Her ikisi de GaLatasaray için ihtiyac oLan transferLer.

gerrrard
12.Ocak.2007, 21:25
Wilhelmsson=Rüzgarın oğlu. Wilhelmsson bize gelirse resmen kanadı yol yapar. :D

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2007, 21:29
Galatasaray yönetimini takdir etmek gerekiyor doğrusu.Bu sezon transferde çok başarılılar.

Martinez iyi bir kaleci.Hayırlı olsun.Mustafa abiye katılıyorum.Keşke Aykut kiralık olarak verilseydi.Şimdi 3 tane iyi kalecinin bir arada olması kötü oldu Gs için.Hem Aykut'ta yedekte bekleyerek çürümemiş olurdu.

Bu arada bu Kanal24'ün istihbaratı ne kadar güçlü yav.2 transferide önceden haber verdiler.:confused:

IcedEarth
12.Ocak.2007, 21:29
Wilhelmsson gelirse bence bir kanat oyuncusuyla yollar ayrılmalıdır. Bu oyuncu, her ne kadar gitmesine karşı olsam da Carrusca olacaktır. Yeteneklerine rağmen sisteme kurban olmuştur kendisi. Kendine uygun bir takıma giderse patlama yapar. Biz de "Bu Carrusca'yı biz nasıl sattık" diye düşünürüz.

Emurafu
12.Ocak.2007, 21:32
Mustafa Mehmet güven harbi çok kötü..Yani gitmesi bence abartılmamalı..Özgürcan konusuna gelim..Özgürcan hakan şükür veliahtı olabilir..Ama birbirimizi kandırmayalım özgürcan hiçbir zaman bizim takımda ilkonbir sansı bulamazdı..Her gençi oynatacaz diye birsey yok..Zamanı gelince Ajax gibi gençlerini satıp yararlanacaksın.Diger gençlerinde önünü açılacak..Alt yapıda mehmet düz var kimse onu konusmuyor..

Ocak ayında oldugumuz unutmayın..Para saçmadan bence iyi transferler yaptık..

Bakalım hangi yabancılar gidecek..Bouzid kesin gitmez onu geçelim..Carusca yada Linderoth yolcu olabilir.

ordulu5252
12.Ocak.2007, 21:47
Bence çok gereksiz bir transfer galatasaray adına zaten galatasaray çok güzel 2 tane kaleci var galatasaray yönetimiş hiç gerekmeyen bir transfer yaptı...

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2007, 21:53
Ocak ayında oldugumuz unutmayın..Para saçmadan bence iyi transferler yaptık..

Martinez içinde herhalde bonservis bedeli ödenmeyecek.Gs yönetimi bu dönemde yapılabilecek en iyi transferleri yaptılar eksik gördüğü mevkilere.Tabii bu mevkilerde eksiklik varmıydı tartışılır ama Kalli ihtiyaç duyduğuna göre vardır.Alınan oyuncularda fena değil ve 2side Avrupa'da oynayabilir durumdalar.

BeeTLeJuiCe
12.Ocak.2007, 21:55
Bakalım hangi yabancılar gidecek..Bouzid kesin gitmez onu geçelim..Carusca yada Linderoth yolcu olabilir.

Carrusca gönderilir. Linderoth'un sözleşme dondurulur. Böyle bişi yapılabilir. Feldkamp Bouzid'de ısrarcı olmaya devam edecek bence.

ordulu5252
12.Ocak.2007, 21:58
Allah aşkına galatasaray kalesinde sorunmu vardı ya???kalecinin yediği gollerin hiç birinde hata yoktu bariz defans hataları...

Emurafu
12.Ocak.2007, 22:19
Carrusca gönderilir. Linderoth'un sözleşme dondurulur. Böyle bişi yapılabilir. Feldkamp Bouzid'de ısrarcı olmaya devam edecek bence.Mustada bouzid sundanda gitmez..Uefa listesinde ismi var..Galatasaray Uefaya 3 oyuncu bildirme hakkı var..Oyüzden bouzidde iyi alternatif olur bence..Mesela Emre'yi bildirmezler baskalarını bildirme hakları olur:)Song zaten Uefa maçlarına geliyor..

Rodrigo Tello
12.Ocak.2007, 22:24
Daha geçen haftalarda Mehmet Güven gelecegin yıldızı diyen sizlerdiniz,şimdi zaten işe yaramıyordu diyosunuz..

Herneyse,2 oyuncuda Gs'de oynayacak kapasitede degildi.Martinez iyi transfer bakalım nasıl maclar cıkarcak..

Hayırlı olsun..

YusufT
12.Ocak.2007, 22:34
Transferler hayirli ugurlu olsun, ama su imzayi bi görelim :D

Emurafu
12.Ocak.2007, 22:36
Emir brugge maçında ve bursa maçında sahanın en kötüsü idi.Önündeki adama pas atamıyor..Ben bir gelişme göremedim:)

Mehmet düz,İrfan,Semih gibi gençlerin sırası artık:)

CeSC FaBReGaS
12.Ocak.2007, 22:48
Bencede Mehmet abartılacak bir yetenek değil ama Özgürcan kesinlikler gönderilmemli.Gelecekte bence işimize çok yarar.

BeeTLeJuiCe
13.Ocak.2007, 00:34
Basinas listemizde

Spor basınında hemen her gün Galatasaray'ın bir oyuncuyu transfer ettiği haberleri yer alıyor. Bu haberlerin gerçekliğini sarı-kırmızılı takımın transferdeki en etkin isimlerinden olan Haldun Üstünel'e sorduk. Üstünel, 2,5 yıllık anlaşma imzaladıkları iddia edilen İspanya Ligi takımlarından Mallorca'nın ve Yunanistan Milli Takımı'nın önemli oyuncularından Angelos Basinas'ın transfer listelerinde yer alan bir oyuncu olduğunu ancak şu an için kesin bir anlaşmanın olmadığını söyledi.

Martinez ile ilgili sorularımızı da yanıtlayan Üstünel, kaleci arayışlarının gündemlerinde olmadığını, Kolombiyalı kaleci ile ilgili de Sakaryaspor kulübüne hiçbir teklifte bulunmadıklarını belirtti.

Martinez transferiyle ilgili, Kolombiyalı kalecinin menajeri Batur Altıparmak da Galatasaray'ın sezon başında Martinez ile ilgilendiğini ancak şu an için kendilerine ulaşan bir teklif olmadığını söyledi.

Haber: Hilmi SEVER - Sporx.com
13.01.2008

uAsamet91
13.Ocak.2007, 00:44
Kaleciye gerek yok bence..Linderothun yoklugunda ArsenaLi'deki Songu kiraliyalim sezon sonuna kadar.

Emurafu
13.Ocak.2007, 00:48
Haldun üstünel basinas ismini veriyor..Kalli basinas gibi adam istiyorum diyor..Bu adamı almasak yöneticiler o kadar rahat konusamaz..Hemde oyuncunun kontratı bitiyor..

Sakarya baskanı acıkladı...Özgürcan ve Mehmet güvene karsılık kiralık verebiliriz diyor..Haber bekliyoruz diyor..

Sakarya baskanı çok çakal sanırım:) Hem 2 oyuncu veriyoruz hemde kiralık alıyoruz..Bizi pilot takım sandılar sanırım:)

erdemzorer10
13.Ocak.2007, 01:32
martinez in gelmesine karşıyım..aslanlar gibi iki kalecisi var Galatasaray ın..Mondragon da röportajında aykuta duydugu güvenden bahsetmişti..

Galatasaray ın bu yıl yedigi gollerin kaçında kaleci hatası vardı ?? volkan demirel zamanında şampiyonlar liginde ne hatalar yaptı..şimdi ise Türkiye A Milli takımının 1. kalecisi..bunlar unutulmamalı...

basinas + wilhelmson ------>>>> 17. şampiyonluk :)

Ziya38
13.Ocak.2007, 02:01
Arkadaslar bitane daha haber buldum bu kez Sakarya Tv den..

http://www.kanal54.com.tr/default.asp?page=hbrdty&hid=4211

MARTİNEZ GALATASARAY'DA

Sakaryaspor'un Kolombiya'lı file bekçisi Galatasaray'a verildi...

Ara transfer döneminde başta süper lig takımları olmak üzere Avrupa'dan da sayısız teklif alan Sakaryaspor'un başarılı file bekçisi Luis Enrique Martinez Rodriguez, Özgürcan ve Mehmet Güven karşılığında Galatasaray'a verildi..

Emurafu
13.Ocak.2007, 03:41
Bugün Zaragoza -Mallorca macinda Basinas Yedek bekledi..Yani ilkdefa bu sezon oynamadı...
http://www.marca.com/marcador/futbol/2007_08/primera/jornada_19/zar_mal/

MARTİNEZ starın spor haberlerinde futbo lig programının sunucusuna beyanat verdi; Yüzde 80-90 bu transfer bitti dedi.

Yöneticiler bence hem basinas hemde bu transferde temkinli davranıyorlar..

uAburak89
13.Ocak.2007, 04:49
Kaleye adam alacaksan illa ki, getireceksin İsaksson'u.. Şaka gibi olay, Mehmet Güven'i geçtim de Özgürcan'ı neden veriyoruz ki.. Saçmalık bu..

Basinas olayına gelince, adam tecrübeli İspanya liginden geliyor 2. bir İnamoto vakası olmaz yani.. Ayrıca bir Yunan oyuncunun ligimizde oynaması, bazı tabuların yıkılması sağlayabilir..

Emurafu
13.Ocak.2007, 04:57
Erol bulut,Fatih Akyel,İbrahim kutluay yunan liginde oynuyorda ne oluyor..Hiçbirsey olmuyor.Hatta ibrahim kutluay her zaman benim 2.evim der:)
Adam futbol oynamaya gelecek Savasa degil:)

erdemzorer10
13.Ocak.2007, 04:58
Özgürcan bonservisiyle verilirse bir iki sezon sonra çok ah çekeriz..

ayrıca ne gerek vardı şimdi kaleciye ?? aykut ve orkun çok rahat götürürdü bence..

martinez geldigine göre wilhelmson haberleri kolpa :D

uAburak89
13.Ocak.2007, 05:01
Aykut oynama şansı bulamıyor zaten, 2. ligten kaleci gelipte direk 11'de oynar - ki yabancı kaleci alıyorsan ilk 11'de oynatman gerekir kontenjan gidiyor sonuçta - kesin ayrılmak ister.. Adam bir türlü şans bulamadı, bence Orkun'dan çok daha iyi bir kaleci en azından duruşu, kendine güveni var..

Emurafu
13.Ocak.2007, 05:04
Starda çıkacak akşama martinez.. alt yazı geçiyolar transfer bitmiş

Basinas ise bugün ilkdefa oynamadı..Yedekti oyuna girmedi..Basinas transferi yarın netleşiyormuş..Bitmiş büyük ihtimalle..

GeNç KaRTaL
13.Ocak.2007, 05:06
Özgürcan bonservisiyle verilirse bir iki sezon sonra çok ah çekeriz..

2.lige gidiyor.Eğer çok iyi bir performans sergilerse hemen Avrupa kulüpleri alacak değil ya.Tekrar alırsınız.Zaten Özgürcan çok iyi bir performans gösterdiğinde illa ki Gs'ye dönmek isteyecektir.Hee o zaman ona para verecez dersen.Gs'de şimdi yedek kalarak bir yere varamaz.Şu an işinede yaramıyor Özgürcan.Yerine gelen adamda Martinez.Muhakkak katkısı olacaktır.Ayrıca merak etme Gs yönetimi bonservisiyle verdiyse bile geri alma ücreti felan koydurmuştur.

erdemzorer10
13.Ocak.2007, 05:10
2.lige gidiyor.Eğer çok iyi bir performans sergilerse hemen Avrupa kulüpleri alacak değil ya.Tekrar alırsınız.Zaten Özgürcan çok iyi bir performans gösterdiğinde illa ki Gs'ye dönmek isteyecektir.Hee o zaman ona para verecez dersen.Gs'de şimdi yedek kalarak bir yere varamaz.Şu an işinede yaramıyor Özgürcan.Yerine gelen adamda Martinez.Muhakkak katkısı olacaktır.Ayrıca merak etme Gs yönetimi bonservisiyle verdiyse bile geri alma ücreti felan koydurmuştur.

ben zaten Özgürcan ın kiralık gitmesinden yanayım..bu sayede paf ligi dışında maçlara da çıkar ve büyük tecrübe olur bu onun için..geçen yıl kayseri de önemli işler yaptı ve bence bu yıl da bitane 1.lig ekibine kiralık gönderilmesi daha iyi olur..

martinez konusuna gelince katkı yapacagına inanıyorum ama aykut un durumuna üzülüyorum..çocuk yıllardır yedek gıkı çıkmadı..dogaldı çünkü mondragon vardı önünde..fakat bu sene orkundan daha iyi olmasına ragmen formayı orkuna kaptırdı bide üstüne martinez gelirse morali baya çöker...

Cengo
13.Ocak.2007, 05:11
Bilmem okudunuz mu?

''Martinez için Galatasaray'dan para yerine, Mehmet Güven ve Özgürcan'ı istedik. Galatasaray yöneticileri eğer teklifimize olumlu bakarsa, iki futbolcuya karşılık Martinez'i sezon sonuna kadar kiralık(!!) vereceğiz.''

--

Bonservisini vermezler, zaten önümüzdeki sene Super Lig için kaleci ihtiyaçları olacak, piyasa yaparak Avrupa'ya fahiş paralara satma hevesi bu..

erdemzorer10
13.Ocak.2007, 05:16
mümkünse biz özgürcan ile mehmet güveni kiralık verelim onlar bize birşey vermesinler..:D martinez kaliteli bi kaleci evet ama tekrarlamaktan usanmıyorum aykut ve orkundan iyi degil !!!!

uAburak89
13.Ocak.2007, 05:17
Bilmem okudunuz mu?

''Martinez için Galatasaray'dan para yerine, Mehmet Güven ve Özgürcan'ı istedik. Galatasaray yöneticileri eğer teklifimize olumlu bakarsa, iki futbolcuya karşılık Martinez'i sezon sonuna kadar kiralık(!!) vereceğiz.''

Ben okudum maratonda ve hayrete düştüm.. Kiralık gelirse Martinez bizim oyuncularımızda kiralık gider.. Kaldı ki Martinez'in kiralık gelmesinin ne mantığı var.. Bizim yöneticiler bu sene transferde Bouzid hariç o da Kalli'nin hatası zaten, yanlış transfer yapmadı.. Sakarya yöneticilerinin uyanıklıkları bizim Adnan biraderlere sökmez.. :D

Emurafu
13.Ocak.2007, 05:19
Okuduk Okuduk cengiz abi..Bizim yöneticileri ne sandılar.Sakarya baskanı çakal sanırım...Kiralık ise kesin satılma opsiyonu vardır..Biz martinezi meshur etcez sonra sakarya iyi paraya satacak Çok çakallar..Geçiniz bunları..Hakan baltayı nasıl aldık ise aynı yolla martinezide alırız.

Mehmet düz,İrfan,Semih,Cagrı,Efecan bu gençlere ne zaman sırası gelecek..Her genç oynatılacak diye birsey yok yok..Ajax modelini izliyor yönetim..
Mehmet güven ve Özgürcan 5 sene takımda yedek kalır bence..Diger gençlerinde kendini gösterme sansı olmayacak..Onların sansları bitti bence..Oynatmıyorsan Takasda kullanacaksın heleki paran yoksa:)

Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...

BeeTLeJuiCe
13.Ocak.2007, 05:19
Karşılıklı olarak kiralık versinler en iyisi. Böylece Galatasaray'ın gençlerinin oynama şansı olur, Martinez'inde avrupada piyasa yapma şansı olur :)

Emurafu
13.Ocak.2007, 05:25
Mustafa dedigin gibi olmaz bence(Sakarya acısınan süper olur)..Kiralık alsak bonservisi alma opsiyonu bizdeolur..Mondragon metzde iken bu yol izlenmişdi..Riberyde bu yol izlenmişdi..Begenirsek bonservisi alacagız:)

CNN Türk;Aziz üstel söyledi basinas bitmiş martinezde heran bitebilir dedi

19_SeRDiNÇ_05
13.Ocak.2007, 05:33
CNNTURK'te Aziz Üstel,Basinas ve Martinez transferlerinin çok büyük olasılıkla gerçekleşeğini söyledi.İbrahim Altınsay'In verdiği referansa göre Basinas çok kaliteli bir ön liberoymuş ve transferini galatasaray yönetiminde yunanistanla iş bağlantıları olan bir yönetici bitirmiş.

Emurafu
13.Ocak.2007, 05:47
Bu arada Trt 1 de basinası degerlendirdiler dinledinizmi??? Ömer üründül falan çok büyük yarar saglar dediler..
Basinas Defans ile iletişimi çok iyi saglıyormuş..

gerrrard
13.Ocak.2007, 06:15
Ömer Üründül demişse iş vardır .

uAburak89
13.Ocak.2007, 06:18
Basinas konusunda ön yargılı olmaya gerek yok, transfer gerçekleşirse ki öyle gözüküyor bence yerinde olur.. Avrupada oynayabilecek, tecrübeli bir oyuncu..

fenerbahce_1907
13.Ocak.2007, 06:21
Basinas'ın sırf tecrübesi yeter...Galatasaray'a cok büyük katkı sağlar belki o kadar iyi bir top kesici değil ama cok teknık,liderlik vasfı olan bir oyuncu.
Martinez alınmasın diyenleri ise anlayamıyorum ben.Bu Martinez'in gecen sene neler yaptıgını bilmiyomus gibi konusuyosunuz Orkun hiç güven vermıyor zaten,Galatasaray Avrupa'da başarı istiyorsa iyi bir kaleci alması şart,Martinez'de alınabilecek en iyi kaleci bana göre.

anilton
13.Ocak.2007, 06:31
Basinas tecrübesiyle,liderlik vasıflarıyla G.Saray'a çok şeyler katar ancak Basinas artık yaşlanıyor,eski kesiciliği,çevikliği ve markaj yeteneği yok.Yani Linderoth gibi rakibi bozan,yıpratıcı özellikleri azaldı eskiye nazaran ama G.Saray'a faydalı olacağı su götürmez bir gerçek...

Emurafu
13.Ocak.2007, 19:06
Akşam Sakaryaspor başkanının anlattığı teklif çok mantıklı. Özgürcan ve M.Güven kiralık olarak verilecek, Martinez kiralık olarak sezon sonuna kadar alınacak ve sezon sonunda satın alma opsiyonu koyulacak.
Sakarya baskanı Topalıda istedik dedi orda koptum:n:

Basinas OLayının Hikayesi Kesinlikle Okumanızı tavsiye ederim:)

BASINAS
Yunan Milli Takımı’nın kaptanının G.Saray’a transferi yönetici Tunca Hazinedaroğlu’nun Atina’daki yemekte Yunanlı golcü Gekas’la karşılaşması ile start aldı; 2 günde sonuçlandı..
Pasteur şansla ilgili şöyle demiş: "Şans, hazır olan kafalara yardım eder." Linderoth’un sezonu kapamasıyla ön libero arayışlarına yönelen; Vogel, Dabo gibi oyuncularla ilgilenen Galatasaray sürpriz bir gelişmeyle turnayı gözünden vurdu. Yunan Milli Takımı’nın kaptanı ve beyni Angelos Basinas’la anlaştı.
Transferin gerçekleşmesinde en büyük pay önce Yunanlılar’ın genç golcüsü Gekas’a sonra da Galatasaray’ın genç yöneticisi Tunca Hazinedaroğlu’na ait.. İşte; bu transferin hikayesi:
4 Ocak 2008 gecesi Tunca Hazinedaroğlu özel işleri için gittiği Atina’da Yunanlı ortaklarıyla "Durabey" isimli balık restoranında bir araya geldi. Ne tesadüf ki, Galatasaray’ın UEFA Kupası’ndaki rakibi Bayer Leverkusen’in Yunanlı golcüsü Gekas da aynı restorandaydı. Kısa bir süre sonra Gekas da Hazinedaroğu’nun masasına geldi.

YUNANİSTAN’IN SEMBOLÜ
Hazinedaroğlu, Gekas’a Galatasaray yöneticisi olduğunu söyleyince futbol sohbeti koyulaştı. Genç yönetici, yıldız oyuncuya büyük umutlarla transfer ettikleri Linderoth’un sezonu kapattığını ve iyi bir ön libero aradıklarını söyleyince masadaki sıcak ortamdan etkilenmiş olan Gekas şu yanıtı verdi:
"Sizin yerinizde olsam hemen bizim milli takımın kaptanı Basinas’ı alırım. Yunanistan’ın sembolüdür ve çok karakterlidir. Avrupa’nın da halen en iyi ön liberosudur. Basinas’ın Mallorca ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Galatasaray’a da seve seve gelir. Mallorca’dan buraya ailesinin yanına gelmekte zorluk çektiğinden yakınıyordu. Ama Atina ile İstanbul arası çok yakın. Basinas da ailesine bağlı olduğundan artık Atina’ya yakın yerlerde top oynamak istiyor. Üstelik ikimizin de menajerliğini Paul Koutsoliakos yapıyor. İsterseniz hemen Paul’ü arayayım."
Tunca Hazinedaroğlu, Gekas’ın bu sözlerinden etkilenir. Büyük bir heyecanla Londra’da bulunan başkan yardımcısı Adnan Polat’ı telefonla arar ve bilgi verir. Polat da Hazinedaroğlu’na, "Bu işi hemen bitirin. Basinas’ı kaçırmayalım" der. Hazinedaroğlu daha sonra Adnan Sezgin’i arayıp, Adnan Polat’ın talimatını aktarır. Gekas da ortak menajerleri Koutsoliakos’i arayıp Galatasaray’ın Basinas’ı istediğini söyler.

’4 YIL HİZMET EDERİM’
5 Ocak 2008 Cumartesi günü Tunca Hazinedaroğlu ile Gekas Atina’dan sabah 10:00 uçağıyla birlikte İstanbul’a uçar. Hazinedaroğlu 14:45 uçağıyla da Gekas’ı, Bayer Leverkusen’in kamp yapacağı Antalya’ya uğurlar. Saat 17:00 gibi Gekas ile Basinas’ın menajeri Koutsoliakos, Tunca Hazinedaroğlu’na telefon açar. Hazinedaroğlu, Galatasaray’ın Basinas’ı almak istediğini Koutsoliakos’e bildirir. Menajer Koutsoliakos da, Basinas’la konuştuğunu ve "Galatasaray’da top oynamak isterim. İstanbul’u seviyorum. 4 yıl Galatasaray’a rahatlıkla hizmet ederim" yanıtını aldığını aktarır.
Galatasaray Basinas’a ödeyeceği peşinatı ve maç başına vereceği parayı açıklar. Basinas da peşinatın yüksek, maç başına ödenecek paranın düşük tutulmasını talep eder. Kılı kırk yaran Sezgin, Banisas’la aradaki küçük pürüz olan 100 bin euroluk farkı da çözer. Yunan Milli Takımı’nın kaptanı Basinas bu hafta içinde İstanbul’a gelip Galatasaray’a imza atacak.

Levent Tüzemen
Film gibi:D:n:

Levent tüzemen dün gece Atvde anlattı:)Zaten Cnn türkdede bir yönetici sayesinde oldu demişlerdi..

RaSenGan
13.Ocak.2007, 19:51
Basinas'ın gelmesini çok isterim.İnş.transfer gerçekleşir.

Koray Düşova
13.Ocak.2007, 21:04
Saat 13 : 10'da ünlü bir yazar abimizin telefon görüşmesi sırasında yanında bulunuyordum ve imzaların (Basinas'la) atıldığını öğrendi.Şimdi köşesinde harıl harıl Basinas'ı değerlendiriyor,yarın gazeteye yazdıracak.Galatasaray kaliteli bir transfer yaptı ...

anilton
13.Ocak.2007, 21:23
Saat 13 : 10'da ünlü bir yazar abimizin telefon görüşmesi sırasında yanında bulunuyordum ve imzaların (Basinas'la) atıldığını öğrendi.Şimdi köşesinde harıl harıl Basinas'ı değerlendiriyor,yarın gazeteye yazdıracak.Galatasaray kaliteli bir transfer yaptı ...

Hayırlı olsun...

Emurafu
13.Ocak.2007, 21:36
Adnan Sezgin suan Almanyada,Adnan Polat londrada:)

batuhanry
13.Ocak.2007, 21:43
Adnan Sezgin suan Almanyada,Adnan Polat londrada:)

Martinez olmasa bir ihtimal Christian Wilhelmsson derdim ama kontenjan kalmıo malesef :uzgun:
Martinez inşallah olmaz..
Basinas hayırlı olsun umarım faydalı olur...

anilton
13.Ocak.2007, 21:51
Basinas geliyor !..

Galatasaray'ın anlaştığı Yunanistan Milli Takımı'nın 32 yaşındaki kaptanı Angelos Basinas'ın hafta sonuna kadar İstanbul'da olacağı öğrenildi. Geçen hafta içinde İstanbul'a gelen Basinas'ın menajeri Paul Koutsoluakis'in sarı kırmızılı yöneticilerle ön anlaşmayı yaptığı, İspanya'da oynayan Basinas'ın kulübü Real Mallorca'nun de bonservisi 300 bin Euro'ya vermeyi kabul ettiği belirtildi.

Sarı kırmızılıların 2.5 yıllık anlaşma yaptıkları Basinas'a da yıllık 1 milyon 200 bin Euro ödeyecekleri bildirildi. Yarın İspanya'ya gidecek olan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in perşembe günü Basinas'la birlikte İstanbul'a döneceği ifade edildi.

1.80 boyunda olan ve savunmanın önünde oynayan Basinas, 1995 - 2006 yılları arasında Yunanistan'da Panathinaikos takımında 199 maç oynayıp, 27 gol attı. Yunanistan milli takımının Avrupa Şampiyonluğunda da önemli pay sahibi olan Basinas, 84 milli maçta 7 gole adını yazdırdı. Basinas, 2006'da transfer olduğu Mallorca'da 38 maçta forma giydi.

Ligtv'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanan Tuncay Hazinedaroğlu da transferi doğrulayarak, "Ben olayın altyapısını hazırladım. Diğer yönetici arkadaşlar da kalan bölümünü tamamladılar. Henüz resmi bir imza yok ama bundan sonra bir pürüz çıkacağını düşünmüyorum" dedi.

LigTv

Emurafu
13.Ocak.2007, 22:04
Hemde baya ucuza alıyoruz..Basinas gibi adamlar 35 yasına kadar rahat oynar..Zaten basinas dün ilkdefa yedek oturdu..19 maçta oynadı busene:)

Basinas artık Aslan gibi!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tunca Hazinedaroğlu, İspanya'nın Mallorca takımında forma giyen Yunanistan Milli Takımı kaptanı Andreas Basinas'ın transferinde önemli aşama kaydedildiğini söyledi. Lig TV'de telefonla canlı yayına katılan Hazinedaroğlu, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Basinas için transfer görüşmelerini sürdürdüğünü belirtirken, ''Bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Basinas İstanbul'a gelecektir'' ifadelerini kullandı.

Hazinedaroğlu ayrıca, Basinas'ın Türkiye'de forma giyecek ilk Yunan oyuncu olması ve Yunanistan Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapması açısından ayrı bir önem taşıdığına da dikkati çekti.

14.01.2008

Kaynak : AA

uAmurat91
13.Ocak.2007, 23:23
Yunan olması bir yana kalsın ; Erol Bulut Yunanistan'da forma giydi, sorun olmadı..

Tecrübesi yeter Basinas'ın , 3 yıl rahat oynar..

Roberto Baggio
14.Ocak.2007, 00:15

O zaman Türkiye'de oynayacak ilk Yunan futbolcu kulübümüze hayırlı olsun mükemmel bir transfer yaptık...

fenerbahce_1907
14.Ocak.2007, 02:01
Martinez açıkladı!
Sakaryaspor kalecisi Martinez Futbolig’e konuştu… Galatasaray’a transferi an meselesi olan Kolombiyalı Kaleci Star Spor İstihbarat Şefi Uğur Önver’e şunları söyledi;

"Evet Galatasaray’ın benimle ilgilendiği doğru. Her an resmi bir teklif gelebilir. Recep Başkanımız Galatasaray kulübüyle görüşmeleri bizzat yürütüyor. Galatasaray çok iyi futbol oynayan bir takım. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Türkiye’nin en büyük kulübü. Bu transfer olursa benim için çok büyük bir transfer olur.

Başkan benim için konuşmaları sürdürüyor. Bana göre bu transfer %80-90 bitti. Para konusunu hiç konuşmadım. Kafamda tek bir şey var o da Galatasaray’a transfer olabilmek. Çok heyecanlıyım. Zaten Galatasaray’ın her maçını izlemeye çalışıyorum televizyondan."

uAburak89
14.Ocak.2007, 03:36
Holosko transferine döndü bu Martinez olayı.. Oyuncunun konuşması, kafa karıştıran açıklamalar falan.. Gelecek herhalde.. :)

Emurafu
14.Ocak.2007, 03:55
Arkadaslar hepimiz yanılıyoruz martinez olayı bu...

Galatasaray yönetimi martinezi istiyoruz diye teklifde bulunmamış(Nedense galatasaray almak istiyor diye anılıyor basında)

Sakarya baskanı kaleci bora'nın önünü açmak için Bizim yönetime bir teklifde bulunmuş.Mehmet topal,özgürcan,mehmet güven(Kiralık),Martinez sezon sonu almak opsiyonu ile(Kiralık) önerilmiş...

Bizim yönetim topalı tabiki vermeyi kabul etmemiş hemen reddetmişler..Sakarya yönetimi bu sefer Güven ve Özgürcan olursa olur diye teklif yollamış..Yani bizimkilerden haber bekleniyor..Sakarya yönetimi Martinezi Galatasaray'a kakalamaya calısıyrolar..Kendi baslarına gelin güvey olmuşlar..Oyuncuları pazarlamak için yapıyorlar bunu.

Mehmet yıldız olayı gibi aynen...Nedense bizim yönetim istiyormuş gibi görünüyor öyle birsey yok..Hem basinas gelirse kontejan doluyor..Basinas imza atmadan bu transfer olmaz kaldiki kontejan bosalması lazım..Umarım anlatabilmişimdir:):)

Sheriff
14.Ocak.2007, 03:59
Yunan bir oyuncu bir çok maçta taraftarın aşırı tepkisini alacaktır..!

uAsamet91
14.Ocak.2007, 04:07
Basinasa pek sıcak bakmıyorum şuan.

GeNç KaRTaL
14.Ocak.2007, 04:27
Basinas transferi hayırlı olsun.Yararlı olacaktır mutlaka..

uAburak89
14.Ocak.2007, 05:11

Galatasarayın en etkili taraftar grubu ultrAslan ve sitesinde şu anda transfer konuşuluyor.. Aşırı bir tepki görmedim, herkesin kendi görüşü sonuçta ama adam çıkar takır takır topunu oynarsa kimse de tepki göstermez.. Ayrıca forumda Basinas'ın dedeleri Osmanlı soyundan olabilir, bu nedenle Türk statüsünde oynamalı diye muhabbet bile dönüyor.. :D

IcedEarth
14.Ocak.2007, 05:13
Benim anlatmaya çalıştığım buydu, fakat herkese bir saldırma hevesi geldi bana karşı. Ne ırkçılığım kaldı, ne de artniyetliliğim.

Galatasarayın en etkili taraftar grubu ultrAslan ve sitesinde şu anda transfer konuşuluyor.. Aşırı bir tepki görmedim, herkesin kendi görüşü sonuçta ama adam çıkar takır takır topunu oynarsa kimse de tepki göstermez.. Ayrıca forumda Basinas'ın dedeleri Osmanlı soyundan olabilir, bu nedenle Türk statüsünde oynamalı diye muhabbet bile dönüyor..
Bence sorun iyi oynadığı sürece bizim taraftarlardan kaynaklanmaz. Rakip tribünlerden saldırılar gelecektir.

uAburak89
14.Ocak.2007, 05:15
Yunan diye çamur atmaya çalışan olur tabii ki.. Transfer resmiyet kazansın da önce, bunları konuşmak için erken.. :)

Emurafu
14.Ocak.2007, 05:57
Galatasaray taraftarlarını suan hepsi bu transfere seviniyor hiçbirsey olmaz..Söyle birsey olabilir rakip taraftarlar maç içersinde bunu koz olarak kullanabilir..Bu arada çokta abartmaya gerek yok..Bu ülkede israili,Sırp'ı falan oynadı oynuyorda hiçbirsey olmadı..Adam futbol oynamaya geliyor savasa degil..kaldıki bizim oyuncularda yunanistanda oynadı.

Galatasaray dellas ile ilgilenirken recep tayyip erdogan bizim baskanı arar derki;Bu transferi kesin bitirin der iki ülke acısından çok önemli der..İnanın bana devlet baskanları bizden çok seviyordur..Irkcılıgın olmadagı tek ülke var oda Türkiye.

Koray Düşova
14.Ocak.2007, 06:20
http://img441.imageshack.us/img441/6650/martinez0501qj5.jpg

Belki size spekülasyon niteliğinde gelecektir ama sezon başında yabancı sınırı kalksaydı Fenerbahçe transfer edecekti Martinez’i ,çünkü gösterdiği performans ile Aziz Yıldırım’ın beğendiği kalecilerden biridir.

Hatta şöyle bir espri vardı;’’Batman’dan(Kezman) sonra Örümcek Adam’da(Martinez’in Kolombiya’daki lakabı) Fenerbahçe’de’’ şeklindedir.Kaldı ki Rüştü’nün gidişi ve Volkan’ın sözleşme imzalama konusunda gösterdiği amatörce davrancışlar yüzünden bu transfer tamamlanmak üzereydi. Yabancı sınırı kalkmadı sadece arttı, Fenerbahçe’de vazgeçti.

İyi kaleci değil fikriyatına katılmıyorum kesinlikle, Latin kalecilerin popüler olduğu Avrupa futboluna, genelde dışarıya Arjantin, Uruguay,Brezilya ve Kolombiya kaleci yolluyordu. Şimdi Meksika, Venezüela ve Bolivya gibi ülkelerinde kalecileri de ilgi görüyor.Martinez Galatasaray’da oynayamaz diyenlerin , bu iddiayı yaparken nedenlerini de yazmasını beklerdim.

Bolton W. Jaaskelainen’i Finlandiya kulübü Vaasan’dan almıştı,çünkü Finlandiya’da yılın kalecisi olmuştu. Başarılı bir scout birikimi sayesinde bu transfer tuttu.Şimdi GS’ye Jaaskelainen isteniyor.Eğer Jaaskelainen’i GS Vaasan’dan isteseydi belki şimdi Martinez’i beğenmeyenler onuda istemeyecekti.Bu psikoloji ile iyi transfer yapılamayacağı kanaatindeyim.Isaksson ise Ravelli’den sonra gelmiş en iyi kaleci konumunda,bu isim değerlidir.Ama bu isim olmuyorsa Martinez alınabilir ve bence çokta yerinde bir transfer olur,çünkü hedefleri olan ,vizyonu geniş bir kaleci,en baştan başlayıp en tepeye çıkmayı kafasına koymuş bir kaleci...

Kariyeri;
>> Envigado
>> Independiente Santa Fe
>> Kolombiya Milli Takımı
>> Sakaryaspor
>> ?

YusufT
14.Ocak.2007, 07:07
Koray abi yazin süper. Evet Jääskeläinen cok gencken Finlandiyada yilin kalecisi olarak, bayaa ilgi cekmisti( Boltonun scout ekibinide). Simdi Martinez daha ünlü klüpte olsaydi, isteyenler artardi.

Emurafu
14.Ocak.2007, 19:28
Martinez'i Almıyoruz Arkadaslar..Sakarya mehmet yıldızı olayı gibi bize önermiş:)

Hakan Ünsal :"Adnan Sezgin perşembe günü Basinasla dönecek ve bu hafta imza atılacaktır,Basinası AEK da istemiş ilk etapta onu düşünmüş fakat Galatasaraydan teklif gelince kararı değişmiş,Martinez olayı ise asılsız,Galatasaray zaten vazgeçmişti Martinezden" dedi şuan 6 pas adlı programda..

Faik Çetiner:Programa girmeden Adnan sezgin ve Haldun üstüneli aradım dedimki;Martinez transferi nasıl gidiyor dedim,,Onlardabana martinezin M'si ile ilgilenmiyoruz dediler..

Yarın aksam Kanal A da mallorca-Madrid kupa macı var büyük ihtimal basinas yine oynatmazlar..Omaçtan sonra gelecekmiş..

ordulu5252
14.Ocak.2007, 19:30
Bu kadar transfer haberleri işaalah oyuncular etkilemez....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_194832_15FAN1LINCOLN-B-Y280.jpg
Derbiden bu yana yok
Her şey 29 Eylül 2007’de başladı. Karl Heinz Feldkamp, Beşiktaş derbisinin oynanacağı günün sabahında kaptan Hakan Şükür ile Cassio Lincoln’ü kadro dışı bıraktı. Yaşadığı bu olay sonrası Alman teknik adamla arasına kara kedi giren Sambacı, o günden bu yana adeta futbola küstü. Takım arkadaşları sahada ter dökerken, hâlâ salonda tek başına egzersizlere devam eden Brezilyalı futbolcunun, Türkiye’den bir an önce kaçmak için fırsat kolladığı iddia edildi. Bu iddiayı ortaya atan ise Lincoln’ün çocukluk arkadaşı olan vatandaşı Dede’ydi.
Diego, Vaart ve o...
Lincoln ile futbola birlikte başladıklarını, çocukluklarının birarada geçtiğini ve bir gün mutlaka Atletico Mineiro’daki gibi yeniden birlikte forma giyeceklerini ifade eden Dede’nin Bild’e yaptığı açıklamalar, noktası virgülüne dokunmadan şöyle: “Bana, Türkiye’de çok mutsuz olduğunu ve Almanya’ya dönmek istediğini söyledi. Bundesliga’da bu mevkii için Bremen’li Diego ve Stuttgart’lı Van der Vaart dışındaki en iyi isim o. Onun gelmesini çok isterim. Bu durumu kulübüme de ilettim...”
Aralık’ta buluşmuşlar
“Tatilede de beraberdik, aynı şeyleri yineledi. Devre arasında transferi zor olsa da, Dortmund şansını denemeli. Bonservisini almak da zor değil. Çünkü Türkler önce 20 Milyon Euro istiyor, göndermek isteyince ise çok ucuza veriyorlar. Belki 1 Milyon Euro’ya bile alabilirsiniz!” FANATİK, Dortmund’un İspanya’daki kampında Dede ile buluşan Bild muhabiri Jörg Weiler ile görüştü. Weiler yazdıklarının birebir doğru olduğunu söylerken, Galatasaray’ın sitesinde Lincoln’ün yalanlamasına yer verildi.

Emurafu
14.Ocak.2007, 20:30
Transferle alakasını çözemedim:).Medya zaten Lincoln'e dua ediyor oda olmasa haber yapamayacaklar..

TürkuAz
14.Ocak.2007, 20:33
Lincoln haberi su katılmamış yalan..

uAburak89
14.Ocak.2007, 20:36
Adamın mutsuz olması için bir neden yok ki, aldı parayı peşin peşin.. Doğru düzgün oynadığı yok, oynadığı zaman da tribünlerin sevgilisi.. Taç atarken bile tezahürat yapılıyor.. Dünya Lincoln'e güzel..

paco
14.Ocak.2007, 20:49
Bu kadar transfer haberleri işaalah oyuncular etkilemez....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_194832_15FAN1LINCOLN-B-Y280.jpg
Derbiden bu yana yok
Her şey 29 Eylül 2007’de başladı. Karl Heinz Feldkamp, Beşiktaş derbisinin oynanacağı günün sabahında kaptan Hakan Şükür ile Cassio Lincoln’ü kadro dışı bıraktı. Yaşadığı bu olay sonrası Alman teknik adamla arasına kara kedi giren Sambacı, o günden bu yana adeta futbola küstü. Takım arkadaşları sahada ter dökerken, hâlâ salonda tek başına egzersizlere devam eden Brezilyalı futbolcunun, Türkiye’den bir an önce kaçmak için fırsat kolladığı iddia edildi. Bu iddiayı ortaya atan ise Lincoln’ün çocukluk arkadaşı olan vatandaşı Dede’ydi.
Diego, Vaart ve o...
Lincoln ile futbola birlikte başladıklarını, çocukluklarının birarada geçtiğini ve bir gün mutlaka Atletico Mineiro’daki gibi yeniden birlikte forma giyeceklerini ifade eden Dede’nin Bild’e yaptığı açıklamalar, noktası virgülüne dokunmadan şöyle: “Bana, Türkiye’de çok mutsuz olduğunu ve Almanya’ya dönmek istediğini söyledi. Bundesliga’da bu mevkii için Bremen’li Diego ve Stuttgart’lı Van der Vaart dışındaki en iyi isim o. Onun gelmesini çok isterim. Bu durumu kulübüme de ilettim...”
Aralık’ta buluşmuşlar
“Tatilede de beraberdik, aynı şeyleri yineledi. Devre arasında transferi zor olsa da, Dortmund şansını denemeli. Bonservisini almak da zor değil. Çünkü Türkler önce 20 Milyon Euro istiyor, göndermek isteyince ise çok ucuza veriyorlar. Belki 1 Milyon Euro’ya bile alabilirsiniz!” FANATİK, Dortmund’un İspanya’daki kampında Dede ile buluşan Bild muhabiri Jörg Weiler ile görüştü. Weiler yazdıklarının birebir doğru olduğunu söylerken, Galatasaray’ın sitesinde Lincoln’ün yalanlamasına yer verildi.

http://www.galatasaray.org/images/t.gifhttp://www.galatasaray.org/images/futbolcu/lincoln_140108_00.jpghttp://www.galatasaray.org/images/t.gif27853 kez okunduCassio Lincoln'den Zorunlu Açıklama

Bugün Almanya'daki Bild Gazetesi'nde çıkan bir haberde, Borussia Dortmund kulübü oyuncusu Leonardo De Deus Santos’un (Dede), ''benim Galatasaray’da mutlu olmadığıma'' dair bir söylemde bulunduğu yazılmıştır.

Öncelikle çocukluk arkadaşım Dede’nin böyle bir açıklama yapmadığını biliyorum.

Geldiğim günden itibaren, bana gerek kulüp içi gerekse kulüp dışı gösterilmiş yakınlık, ilgi ve sevgiden ne kadar çok etkilendiğimi her fırsatta dile getirdim.

Sakatlığımın sürdüğü bu günlerde sahalara bir an önce dönmek için çalışmalarıma devam etmekteyim.

Galatasaray’da çok mutlu olduğumu ve burada uzun yıllar kalmak istediğimi kamuoyuna duyururum.

Saygılarımla,

Lincoln Cassio De Souza Soares

TürkuAz
14.Ocak.2007, 22:18
Olay kapanmıştır.

Aşk-ı Şehir
14.Ocak.2007, 23:06
Hayır anlamadığım olay şu. Bu zorunlu açıklama geçen gün yapıldı. Ve Fanatik Gazetesi bunu göre göre, bile bile neden manşet yapıyor anlayamıyorum.

Emurafu
14.Ocak.2007, 23:26
Mustafacım..Onlar yatıp kalkıp Lincoln'e dua etsinler yoksa yapacak haber de bulamayacaklar..

Nocna Mora
15.Ocak.2007, 01:09
Neyse Basinas gelior sırada kim gelir sizce bir forvet mi yoksa orta sahaya ve ya da kaleye bir transfer mi?

Emurafu
15.Ocak.2007, 01:13
Forvet kesinlikle alınmaz..Hem kontejan doluyor..Benim aklımı Adnan Polat'ın londrada olması karıstırıyor.Ordan bir transfer daha cıkabilir ama kontejan dolu,Önce basinas bir imza atsın bakalım.

RaSenGan
15.Ocak.2007, 02:22
Mondi dönmek istiyor

Sezon başında Almanya İkinci Lig ekiplerinden Köln'e transfer olan Mondragon, Galatasaray'a dönmek istiyor. Daum'un çalıştırdığı Köln'de beklediği ortamı bulamayan Kolombiyalı kaleci, Galatasaray Sportif Direktörü Mustafa Turgun'u arayarak, "Burada mutsuzum. Türkiye'deki günlerimi ve arkadaşlarımı özledim. Köln'den ayrılmak ve yeniden Galatasaray forması giymek istiyorum" dedi. Cimbom'a 2001'de gelen Mondi, yaz başında ani bir kararla Almanya'ya gitmişti.

Kaynak: Sabah

IcedEarth
15.Ocak.2007, 03:00
Türk olursa gelsin yahu :p

Emurafu
15.Ocak.2007, 03:07
Her habere inanmayalım bence..Adnan Polat Mondi neden gitti acıklamısdı zaten.

Zorunlu Açıklama

Bugün bir gazetede benim ağzımdan çıkmış gibi gösterilen bazı ifadelere yer verilmiştir. Haberde eski kalecimiz Faryd Mondragon'un beni arayarak Galatasaray'a dönmek istediğini belirttiği ifade edilmiştir. Bu haber ve haberdeki iddia asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Mustafa Turgun
Takım Menajeri

Emurafu
15.Ocak.2007, 16:49
Basinas Pires olma yolunda gibi geliyor bana. Bugün Türk Basını ve Yabancı basinda Romali Barusso ismi ortaya atildi

Umarim bu haber dogrudur. Gelecek icin 32lik Basinas(iyi oyuncu ama) yerine 23 lük Barusso transfer edilir.(gelecek vaad ediyor)

Riminide oynarken bir kac macini izlemistim. Müthis bir oyuncu, tam bir canavar. Gananin yeni Appiahi deniyor onun icin.

Bu adami transfer edelim 2 sene sonra 20 milyona satariz.(eger alırsak)

Ayrica Baris-Linderoth-Barusso ortasahasini düsündükce bir acaip oluyorum.

http://img150.imageshack.us/img150/341/ga37gf8.jpg (http://imageshack.us)

URL=http://imageshack.us]http://img150.imageshack.us/img150/5607/barusso4sg0.jpg[/URL]

PesimiSTyLa
15.Ocak.2007, 18:50
Bu adam futbolcu mu , vücutcu mu :) Gelecek oyuncuyu beklemedeyiz.

eXcitinG
15.Ocak.2007, 19:15
Bu Barrusso bi ara Beşiktaş ın da gündemine girmişti ancak Roma ya transfer oLmuştu.

uAburak89
15.Ocak.2007, 19:34
Barusso'yu Roma bırakmaz..

PesimiSTyLa
15.Ocak.2007, 19:37
Bu adamı sezon başında Milan da istemiş o tercihini Roma dan yana kullanmış. Bu sene Roma da istediğini bulamamış ; fakat Roma bence de bırakmaz.

Emurafu
15.Ocak.2007, 19:52
Roma ile sezon bası 5 yıllık kontrat imzaladı.Daha sonra sakatlık gecirdi..Bu sezon 1 maç oynadı..Bencede çok zor transfer çünkü yapısı baya güclü biri..Bütün yabancı basınlarda yazıyor bazıları kiralık diyor bazılar galatasraay alacak diyor..
Buyrun haberleri koyim yinede::):)

Galatasaray wil Barusso huren van Roma
Ahmed Barusso maakt de huidige voetbaljaargang mogelijk af in Turkije. De middenvelder van AS Roma staat namelijk in de belangstelling van Galatasaray, dat hem graag wil huren.

De 23-jarige Barusso kwam deze zomer over van Rimini, maar kon in Rome geen basisplek veroveren. Meestal zit de Ghanese international op de bank of op de tribune.

Om de ontwikkeling van de controleur niet in de weg te staan is Roma bereid mee te werken aan een overgang, meldt Il Messaggero.

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/67812/1/Galatasaray_wil_Barusso_huren_van_Roma.html

Galatasaray seek loan deal for Roma's Barusso
tribalfooball.com - January 15, 2008

Galatasaray are in talks with Roma for midfielder Ahmed Barusso.
Il Messaggero says the Ghana international is being lined up for loan move by the Turkish giants.

Galatasaray souhaiterait s’attacher les services d’un nouveau milieu défensif avant le terme du Mercato. Ainsi, plusieurs existeraient à l’étranger.

A la recherche d’un milieu défensif supplémentaire, Galatasaray n’en finit plus de multiplier les pistes. Dabo (Manchester City), Fink (Eintracht Francfort), Basinas (Majorque), Barusso (AS Rome) et Emre (Newcastle) figureraient notamment sur les tablettes du club turc.

http://www.mercato365.com/article_214832_Galatasaray-Un-milieu-defensif-espere.shtml

Roma, Barusso piace anche in Turchia
15.01.2008 14.03 di Gianluigi Longari articolo letto 1268 volte
Il Galatasaray è in trattativa con la Roma per il centrocampista Ahmed Barusso (23). La squadra turca sarebbe interessata a rilevare la totalità del cartellino del ghanese, anche se la Roma preferirebbe cederne al massimo la comproprietà.

http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=88488

GENOA, BARUSSO PIACE ANCHE IN TURCHIA

Galatasaray è in trattativa con la Roma per il centrocampista Ahmed Barusso (23). La squadra turca sarebbe interessata a rilevare la totalità del cartellino del ghanese, anche se la Roma preferirebbe cederne al massimo la comproprietà. (da tuttomercatoweb.it)

http://www.telecitta.it/index.php?option=com_content&task=view&id=32124&Itemid=51

http://it.eurosport.yahoo.com/15012008/44/roma-mutu-natale-quagliarella-7.html

Genel olarak:Galatasaray'ın kiralaması an meselesi oldugunu yazıyor..Bazılarıda roma da umdugunu bulamadıgını ve Galatasaray'ın almak istedigini yazıyor...

Roma ile baglantılarımız iyi..Bize kale ağsı bile gönderdiler.n:..Hatta nondayı alırken baya hos sohbetler olmuş...

tombul taho
15.Ocak.2007, 19:55
bu adam futbolcu değil arkadaşların dediği gibi vücutcu. eğer ülkemize gelirse adamın sertliği yüzünden oyuncu kalmaz ki... çarptığı anda yıkar bu adamı. hey maşşallah. kaç ton çeker bu? :n: baldırlar yetiyor zaten. bu arada Carlos'un da baldırlar böle. bu adamlar süratli koşabilen ve iyi şut çekebilen adamlar. orta sahada bu görevi görebilecek bi adamsa gerçekten iyi transfer olur.

Emurafu
15.Ocak.2007, 20:08
Bu adam saha içinde lincoln koruması olur:n:...Korkutan kimse Lincoln'e sert giremez:D:D..Hele hürriyet tırsar:n::n:

PesimiSTyLa
15.Ocak.2007, 20:20
Gelmsini isterim hayırlısı.

Gelirse ortasahada karakabus :n:

anilton
16.Ocak.2007, 22:16
Barusso gelirse mükemmel olur.Sezon başında Beşiktaş'a gelmesini çok istemiştim ama Roma aldı.Stil Appiah'la hemen hemen aynı.Sadece Barusso biraz daha defansif oynuyor.Uzaktan mükemmel şutları var,özellikle Rimini'de mükemmel golleri var.Golcü bir önlibero.Kiralık ve ya bonservisiyle G.Saray alırsa mükemmel bir iş başarmış olur.G.Saray'ın transfer sistemini çok beğeniyorum gerçekten.Adnan'lar,Üstünel ve Ogan Tarhan çok iyi çalışıyor...

DeNiZ_1903
16.Ocak.2007, 22:23
Roma'nın bırakacağını zannetmiyorum ama Gs bu adamı alırsa çok güzel bir transfer yapar...

Roberto Baggio
17.Ocak.2007, 00:29
Appiah'tan bile daha kara bu adam yahu:D Basinas'a tercih ederim Viera gibi bi fiziği var....

puskas
17.Ocak.2007, 02:07
bence bu kalıp ile tam bi savaşcı fiziği var gelirse mukemmel olur.bakalım gelişmeler ne olacak

uAsamet91
17.Ocak.2007, 02:09
Daha demin Cnn Turkde izledim.Song'un spartak moskovayla anlaşdıgının söylediler bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı?

Sheriff
17.Ocak.2007, 02:19
Gerçekten çok sağlam duruyor Barusso, eğer teknikte varsa süperdir..
Song giderse yerine gelecek oyuncunun en az Song kadar sağlam olması gerekir.. Bir servet daha gelirse batarsınız..

Emurafu
17.Ocak.2007, 02:40
Song ve Spartak moskova yalan arkadaslar..Fanatikdeki haberi söylüyorlar.Hem Song'a o kadar para önerilirmi sanki paf oyuncusu..Adnan Polat Ntvde ne demişdi iyi hatırlayın..Song kupadan sonra imza atacak:)

Servetin son maçlarını izlemediniz sanırım..Yada yorumları dinlemediniz sanırım..Servet gibi 2 topcu daha gelse yeter..Adam yüregi ile oynuyor neler yapıyor sahada..Spor yazarları diyorki Servet olmasa bitmişdi Galatasaray diyor..

TürkuAz
17.Ocak.2007, 02:41
Gerçekten çok sağlam duruyor Barusso, eğer teknikte varsa süperdir..
Song giderse yerine gelecek oyuncunun en az Song kadar sağlam olması gerekir.. Bir servet daha gelirse batarsınız..
Servet şu haliyle gayet iyi. Adamın daha ne yapmasını bekliyorsunuz ?

Umarım Barusso haberi doğrudur, beğendiğim bir oyuncu..

PesimiSTyLa
17.Ocak.2007, 02:49
Servet Süper ya. Basta geLdiginde tereddütLerimiz vardı ama bizi yanıLttı. Şimdi takımın en cok caLışaan oyuncusu.

KaF KeF
17.Ocak.2007, 03:11
Demin Kanal D Spor'da Rigobert Song Sezon Sonu için Spartak Moskova ile anlaştı dedi...;?

Nedvedmania
17.Ocak.2007, 03:14
Fanatikdeki dünkü manşet " Galatasaraylılar bu tarihe çok dikkat edin ! 17 OCAK 2008" yazıyordu. 17 ocak bitiyor hala basinas imzası gelmedi :) emurafu bu konuda bi gelişme varmı :) ?

Sheriff
17.Ocak.2007, 03:20
Servet ne yaparsa severim biliyormusunuzu, futbolu bırakırsa severim.. Patlamaya hazır bir bomba, bizi ve milli takımı yaktığı maçları unutmadık.. Ne kadar iyi oynarsa oynasın ben Servet'i hayatta oynatmam.. Malesef futbolcu olmak için yürek yetmiyor veya fizik.. Adam benden futbolcu olmaz ben güreşçiyim diye bağırıyor:) Tabi bunlar benim görüşlerim..

Nedvedmania
17.Ocak.2007, 03:21
Show haberde songla ilgili birşey denmedi. Bende gerçek olsaydı hepsinde çıkardı ???

PesimiSTyLa
17.Ocak.2007, 03:22
Az önce TV de izLedim ve Basinas da pürüz çıkmış.

Nedvedmania
17.Ocak.2007, 03:27
Evet pürüz çıkmış

bu haber verildimi bilmiyorum

Song'da ciddi pürüz

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Song’un mukavelesini uzatmak için menaceriyle yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Yöneticilerin Song’a yıllık 800 bin dolar teklif ettiği, menacerinin ise oyuncusuna Rusya’dan çok daha cazip bir ücret verildiğini belirterek bu öneriyi geri çevirdiği ifade edildi. Bu Rus ekibinin ise Spartak Moskova olduğu ileri sürüldü.

Yıllık 2 milyon

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele veren Song’a, yıllık 2 milyon dolar olmak üzere, iki yıllık sözleşme önerildiği kaydedildi. Galatasaray savunmasının belkemiği olan tecrübeli oyuncuya daha önce de Fransa’daki eski takımı Metz’den teklifler geldiği menaceri aracılığıyla yönetime iletilmişti. Song’un aradaki fark nedeniyle Cim Bom’dan kopma aşamasına geldiği belirtildi.

Kaynak: Fanatik

Emurafu
17.Ocak.2007, 03:30
.Fanatik inanmayın..Dün hani geliyor su tarihe dikkat diyordu..Baktı tutmadı şimdi uyduruyorlar...

Song imzaladı ve ajanslar ayakta uyuyor öylemi..Yalan arkadaslar ajanslara düsen hiçbir bilgi yok..Spartak sitesine girdim haber yok.Fanatikde yazanları haber yaptılar..Dogan grubu oldukları için haberleride aynı oluyor..Yada basından alıyorlar..

Roberto Baggio
17.Ocak.2007, 04:45
Rigo giderse yazın yapılan transferler boşuna yapılmış olur Rigo takımın herşeyi..

erdemzorer10
17.Ocak.2007, 05:54
Rigo giderse yazın yapılan transferler boşuna yapılmış olur Rigo takımın herşeyi..

doğru söylüyorsun Efe..yapılan transferlerin ve atılan adımların bir anlam kazanması için eldeki mücevherlerin de korunması gerekiyor...bende duydum bu haberi inşallah gitmez..

transfer konusuna gelince de ..real maçında yedek oturacak denilen basinas dün sahadaydı..sanırım olumsuz gelişmeler oldu...barussoyu ise bonservisiyle almamız imkansız..hele ki bu zamanda..

gelirse basinas gelir ..yada eldekilerle yetiniriz..neyse herşeyin hayırlısı..ama her kim gelecekse bir an önce gelse iyi olur..

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2007, 05:55
Barusso alınırsa müthiş bir transfer olur.Sezon başında bizde ilgilendik ama alamadık.Müthiş bir ön libero bence.Açıkcası ben Beşiktaş'ta görmek isterim onu.Fizik iyi,sahada it gibi koşar,teknikte fena sayılmaz.Daha ne olsun..

poyraz67
17.Ocak.2007, 06:28
Barusso daha dehşet duruyor Basinasın yanında.

chingy_31
17.Ocak.2007, 07:15
valla bn barusso seyretmedim ama basinası terchi ederim nie derseniz orta sahada ve defansta tecrübeli adam lazım bnce avrupada başarılı olmak istiosak.basinas ı alırsak ilk sene ii kullandıktan sona bu adamı song gibi takımın vazgeçilmezi olcaını düşünorum.

Fernando Gago
17.Ocak.2007, 18:13
Evet pürüz çıkmış

bu haber verildimi bilmiyorum

Song'da ciddi pürüz

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Song’un mukavelesini uzatmak için menaceriyle yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Yöneticilerin Song’a yıllık 800 bin dolar teklif ettiği, menacerinin ise oyuncusuna Rusya’dan çok daha cazip bir ücret verildiğini belirterek bu öneriyi geri çevirdiği ifade edildi. Bu Rus ekibinin ise Spartak Moskova olduğu ileri sürüldü.

Yıllık 2 milyon

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele veren Song’a, yıllık 2 milyon dolar olmak üzere, iki yıllık sözleşme önerildiği kaydedildi. Galatasaray savunmasının belkemiği olan tecrübeli oyuncuya daha önce de Fransa’daki eski takımı Metz’den teklifler geldiği menaceri aracılığıyla yönetime iletilmişti. Song’un aradaki fark nedeniyle Cim Bom’dan kopma aşamasına geldiği belirtildi.

CNNTurkte izledim Song'un menajeri açıklamış Song seneye Spartak Moskovaya gidiyor

Emurafu
17.Ocak.2007, 18:34
Song'un menejeri acıklamadı birsey..Bu kadar önemli bir haber olsa ilk ajanslara düser.Neden ajanslarda hiç haber yok oyüzden inanmıyorum..

Fernando Gago
17.Ocak.2007, 18:38
Song'un menejeri acıklamadı birsey..Bu kadar önemli bir haber olsa ilk ajanslara düser.Neden ajanslarda hiç haber yok oyüzden inanmıyorum..

Lincoln Linderoth transferleri CNN'den ilk verdildiğinde güveniniz tamdı ama Song haberine inanmamanız duygusal olsa gerek

yunusgs
17.Ocak.2007, 19:02
Gerçekten takımın yıldızıydı gitsede Servet ve Emreye güvencim tam ve geleceğin John Terry si olarak gösterilen Semih Kaya da var alt yapıda gitsede yara alırız ama bu yarayı sarabilecek oyuncularımız mevcut.

Emurafu
17.Ocak.2007, 19:17
Denizcim KanalD'de dedi ona kalırsa,Fotomaç ve Sabah yazdı..Ajanslarda neden tek haber yok..Yabancı medya da bile haber yok..Ntv,Ligtv de nedne demiyorlar..Mesela Ligtvde Futbol gündeminde böyle birsey denilmedi..Dün fanatikde yazan haberin aynısı dediler ayrıca..Sezon sonunda song gider ama suanda kimse ile anlasmadıgına eminim..(DHA) falan neden yazmıyor..Hemde kadir cetincalı böyle haberleri kacırmaz..Lincoln haberini bütün ajanslar yazmısdı..Bütün kanallar söylemişdi..Habertürk son dakika demişdi..Neyse kokusu cıkar bosver..

PesimiSTyLa
17.Ocak.2007, 20:24
AnLaşmış oLabilLir . Tüm gazeteLerde suan yazıyor, Resmi siteden de bi acıkLama yok. BeLki böyLe bi görüşme yapmış oLabiLir Song ama ayrıLacagını pek sanmıyorum. Daha önce de Song hakkında bircok haber oLmuştu. Mondi varken onun hakkında da cok haber oLuyordu.

TürkuAz
17.Ocak.2007, 20:31
Song'un gönderilmesi gibi bir hata yapılırsa, yazıklar olsun yönetime..

Emurafu
17.Ocak.2007, 20:42
Basina göre Song baya para istemiş bizden..2M yıllık Çok fazla..Ayrıca Song giderse dünyanın sonumuş gibi görmeyin..Bazı forumlarda Song giderse Gs'yi bile bırakırım diyenler var bende onlara gülüyorum.
Song Beşiktaslada anlasmısdı:)Metzlede anlasmısdı:).Kaldıki song afrika kupasında..

Necati Ateş gemileri yaktı!
Sezon başında Kalli?nin kadro dışı bıraktığı oyunculardan Necati Ateş, Ankaraspor?a kiralanmıştı. Vasat bir ilk yarı geçiren golcü futbolcunun Başkent ekibinden ayrıldığı öğrenildi. Bu durumda Necati, İstanbul?a dönerek Galatasaray?ın idmanlarına katılacak.

Necati gelsin sadece idmanlara cıkar..Bizim takımda oynaması çok zor..eski necati de degil..

Necati Ankaradan bile gönderiliyor..Suanda iş yapmaz bizde..Serkan ondan fazla iş yapar.

PesimiSTyLa
17.Ocak.2007, 20:52
Necati sevdiğiim oyuncudur. Kendini toparLayabiLir. Ben sezon basında gönderiLmesine de karsıydım.

Nocna Mora
17.Ocak.2007, 21:45
BASİNAS'TA SON DAKİKA HABERİ!!!!

Arkadaşlar Lİg TV'yi seyrediyordum şu anda konuk olan LEVEN TÜZEMEN'e telefon geldi. Basinas maç başına parayı az tutup, peşinatı yüksek almak istiyormuş Mallorca zaten ikna olmuş pürüz sadece buymuş eğer Basians ikna edilirse ve ya Adnanlar transfer gerçekleşecekmiş..

Roberto Baggio
18.Ocak.2007, 00:57
[QUOTE=Emurafu;1010284]Basina göre Song baya para istemiş bizden..2M yıllık Çok fazla..Ayrıca Song giderse dünyanın sonumuş gibi görmeyin..Bazı forumlarda Song giderse Gs'yi bile bırakırım diyenler var bende onlara gülüyorum.
Song Beşiktaslada anlasmısdı:)Metzlede anlasmısdı:).Kaldıki song afrika kupasında..

Song giderse yapılan transferlerin ne anlamı var şu an takımı toparlayan adam Song,onun yerini kimse dolduramaz şu an için...

Emurafu
18.Ocak.2007, 01:53
Song bir yere gitmiyorki..Türk medyası ne kadar güvenilir:)Yabancı basında haber olsa anlarım..Suanda bence anlasmamısdır..Sene sonu giderse bilemem:)

Basinasdaki sorun halledilir bence..Adnan sezgin bile basinas ismini verdi.Ufak pürüzler kaldı demiş..

Maksic
18.Ocak.2007, 03:09
Bence Barusso gelse daha iyi olur düşüncesindeyim genç ve yetenekli bir oyuncu

Emurafu
18.Ocak.2007, 03:50
Dün song kesin gitti diyen Tvler...Şimdi ileri sürülüyor diyor..Bunlar böyle işte.

IcedEarth
18.Ocak.2007, 05:58
Song'un gideceğini zannetmiyorum. Her yıl gidecek diyorlar zaten bu adam için.

LaKe
18.Ocak.2007, 07:30
Song, yıllardır Galatasaray'ın en istikrarlı oyuncusudur. Ve bence son 5 yılda yaptığımız, EN İYİ ve EN DOĞRU transferdir. Hatta tartışması olmaz diyecek kadar bile ileri gidebilirim. Umarım onu kaptırmayız. Şu an zaten defansımızda problem var. Bırakın takımdan gitmesini, sakatlandığında, böyle kupaya gittiğinde bile defans zor toparlıyor...

Haberin yalan olmasını umuyorum. :)

tombul taho
18.Ocak.2007, 07:37
bence o mevkide Popescu'dan sonraki en iyi adamımızdır Song.

Roberto Baggio
18.Ocak.2007, 09:28
bence o mevkide Popescu'dan sonraki en iyi adamımızdır Song.

Kesinlikle Çağrı abi ...

ordulu5252
18.Ocak.2007, 16:03
GALATASARAYDA SONG BİLMECESİ

Arkadaşlar Song hakında son gelişme:

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_195406_song1901bb.jpg

Spartak Moskova'nın yıllık 1,5 milyon Dolar teklif ettiği Kamerunlu futbolcu kararsız.

Sarı-Kırmızılı takımda Rigobert Song belirsizliği sürüyor. Spartak Moskova’nın yıllık 1,5 milyon Dolar teklif ettiği Kamerunlu oyuncunun henüz net kararını vermediği belirtiliyor. Galatasaray’da yıllık 1.4 milyon Euro alan, ancak yeni sözleşme için 800 bin Euro garanti paraya razı olması istenen tecrübeli futbolcunun, bu önerinin geri alınması amacıyla blöf yaptığı da ileri sürülüyor. Her şeye karşın, iki tarafın da fedakarlıkta bulunmasının ve Song’un takımda kalma olasılığının yüksek olduğu ifade ediliyor. Bu arada Spartak Moskova’nın Song’u transfer etme yolunda attığı adımdan Rus medyası hiç söz etmedi. Haberin internet sitelerinde bile yer almaması, garip karşılandı.

Arkadaşlar kırmızı ile yazdığım yerleri dikatli okuyun......

Nedvedmania
18.Ocak.2007, 22:13
songun menejeri açıklama yapmış song moskovayla anlaştı diye Adnan sezginde bize resmi teklif gelmedi demiş Ve ne basinas nede martinez ile görüşmüyoruz demiş haber 24 de duydum.bence song mondinin taktiğini yapıyor kargaşa çıkarıp maaşını yükselticek :)

GodfatheR
18.Ocak.2007, 23:31
Noldu Basinas'a ha geldi ha gelicek ortalarda yok.Ayriyetten Basinas'da çok kaliteli bi orta saha uzaktanda cok sert ve düzgün vurabiliyo.Gelirse iyi transfer olur GS için.

Emurafu
19.Ocak.2007, 00:47
Bu basinas olayının aynısı maldonadoyada olmasın..Bugün gelecek deniliyordu..
Bizim medyamız böyle insanı öyle inandıyorlarki..Songdada aynısını dediler şimdi kıvırıyorlar..

wolfson
19.Ocak.2007, 01:53
Basinas'ın gelmiceği kesinleşti diye biliyorum,Yunan-Türk rekabetinden dolayı gelmicekmiş...

Ziya38
19.Ocak.2007, 18:44
Arkadaslar kendi sitesinde dun bir aciklama gelmisdi gordum ki burda sunulmamis sunuyum dedim

Basinas diyorki
Galatasaray'la her konuda anlaştım ve kulüplerin mutabakat sağlamasını bekliyorum. İş bittiğinde basın toplantısı yapacağım.

‘Eşyalarımı topluyorum’
Transfer operasyonunda flaş gelişme... Sarı-Kırmızılılar’ın bir süredir renklerine bağlamak istediği Yunan futbolcu Angelos Basinas, resmi internet sitesinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray’la her konuda anlaşma sağladığını belirten 32 yaşındaki oyuncu, “Kulüplerin mutabakat sağlamasını bekliyorum. İş bittiğinde bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Eşyalarımı yavaş yavaş toplamaya bile başladım. Umarım sorunlar bir an önce çözülür” ifadesini kullandı.

48 saat süren pazarlık...
Basinas'ın menaceri Paul Koutsoliakos ise şunları kaydetti: “Oyuncum, Galatasaray’la anlaştığını ve İstanbul’a gitmek istediğini Mallorca’ya bildirdi. İspanyol kulübünden anlayış bekliyoruz. Oysa biz Basinas’ın Türkiye’de oynamak istemediği yönünde haberler duyduk. Bunlar kesinlikle doğru değil. Gelişmeler artık bizim dışımızda. Galatasaray ve Mallorca kulüplerinin yöneticileri 48 saattir sıkı bir pazarlık halinde. Kulübün bu transfere razı olmasını bir an önce bekliyoruz.”

http://www.aggelosbasinas.gr/

KaF KeF
19.Ocak.2007, 19:44
"G.Saray ile anlaştım"

Galatasaray, bir süredir transferi için uğraştığı Yunanistan Milli Takımı’nın ön liberosu Angelos Basinas’ta mutlu sona çok yaklaştı. Dün ilk kez Yunan cephesinden gelen bir açıklama, tecrübeli oyuncunun sarı kırmızılı kulübe imza atmasının an meselesi olduğunu ortaya koydu. Transfer konusunda şu ana dek suskun kalmayı tercih eden milli futbolcu, dün kendi internet sitesinde menajeri Paul Koutsoliakos aracılığıyla bir bildiri yayımladı.
Cimbom vazgeçmedi
Menajer Koutsoliakos, son günlerde Yunan basınında Galatasaray’ın başka futbolcularla ilgilendiği için Basinas’tan vazgeçtiği ve oyuncusunun da Türkiye’ye gitmekte isteksiz olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Sorun bonserviste
"Basinas, Galatasaray’ın kendisini transfer etmek istediğini kulübü Real Mallorca’ya bildirmiştir. Oyuncu Galatasaray ile her konuda anlaşmış ve şimdi her iki kulübün bonservis konusunda uzlaşmaya varmasını beklemektedir. Mallorca ve G.Saray arasındaki görüşmeler 48 saattir devam ediyor. Kulüpler anlaşmaya vardığı taktirde gereken açıklamayı Basinas bizzat kendisi yapacaktır."

Emurafu
19.Ocak.2007, 20:21
Basinas resmi sitesine ingilizce giris yapın buyrun dedikleri:)

’’In contradiction to publications that bring the footballer hesitant as for his locomotion in the Turkish championship, the representative of A’ggeloy Mpasjna’, POL Koytsolja’kos, it made the following statement: "The footballer informed as owed his team for the interest of Galatasara’j to include in her potential. It has agreed in all with the team of Galatasara’j and expects the achievement of agreement and between the associations. Majorca and Galatasara’j they find in negotiations the two last 24-hour periods and only afterwards the end of discussions the A’ggelos Mpasjna’s it will be placed relativel

Barusso kiralık gelirse gelmesin..Yoksa sezon sonun gidince cok üzülürüz..Opsiyonlu olursa gelsin..

YusufT
19.Ocak.2007, 20:49
Basinas bitmis :) hayirli olsun diyelim artik :)

Emurafu
19.Ocak.2007, 21:00
Basinas bence gelecek..Aynısı olaylar Lincolndede olmusdu..Oda baskı yapıyor..
umarım basinas gelir ortasahayı toparlar..Hemen bana mehmet topal var demeyin..Topal falan avrupayı kaldıramıyorlar..Zar zor tur atlayıncada hemen yaygara yapıyoruz..Bu gençlere örnek olacak tecrübeli biri sart...Lincoln olmadıgı zamanlarda basinas iyi iş yapar..Yaratcılık yeteneginde var.Bütün spor yazarları çok transfer olur diyor..Ben sürpriz mevkilerede transfer bekliyorum..Allahtan transfer dönemi bitiyor bu iyi..

KaF KeF
19.Ocak.2007, 21:01
vardı abi....

gerrrard
19.Ocak.2007, 21:06
Ya iyi güzel söylüyorsunuzda benim Basinas ile hala büyük şüphelerim var. Sanki iyi bir performans gösteremeyecekmiş gibi bir his var içimde.

PesimiSTyLa
19.Ocak.2007, 21:20
Basinas bni de pek memnun etmiyor. Nedense artık :rolleyes: Borusso yu 10 defa tercih ederim :) Ya da hiç almayın TopaL a sans verin...

erdemzorer10
19.Ocak.2007, 23:40
Mehmet Topal Tsl için yeterli fakat büyük maçları büyük oyuncularla alırsınız..Fb maçında linderoth lincoln yoktu neler çektik..uefa yı da göz önüne aldıgımızda orta sahaya bir general gerekiyordu..bence son zamanlardaki en mantıklı transferlerden biri olur..

Emurafu
20.Ocak.2007, 01:44
10 gündür görüşülmüş basinasla ama henüz imza aşamasına gelinmemiş.1-2 tane daha oyuncuyla görüşülüyormuş.

Kaynak Adnan Sezgin:D

gorkemyilmazkarasu
20.Ocak.2007, 06:48
basinas kendi internet sitesinde galatasaray ile anlaştığını yazmış bende erdoğan arıkan söylediğinde duydum.takımımıza hayırlı olur umarım.

Aşk-ı Şehir
20.Ocak.2007, 06:56
Statement from Paul Koutsoliakos

Contrasting with press clippings suggesting that Basinas is hesitant towards moving to the Turkish league, player representative Paul Koutsoliakos, made the following statement:
"The player has informed his club, as he was due, about Galatasaray's interest to acquire him. He has agreed with Galatasaray in everything and is awaiting for the agreement between the clubs.
Mallorca and Galatasaray are in negotiations for the past 48 hours and only after the negotiations are over, will Aggelos Basinas make a statement."

Basinas'ın resmi sitesinde bu yazıyo. İngilizcesi iyi olan biri çevirise iyi olur. :)

Emurafu
20.Ocak.2007, 17:48
Basinas'ın resmi sitesinde bu yazıyo. İngilizcesi iyi olan biri çevirise iyi olur. :)

[
B]Tercüme:[/B]Futbolcu Galatasaray’ın onu istediğini klübüne bildirmiş , Galatasaray’la her konuda anlaşmış , iki kulüp arasındaki anlaşmayı bekliyormuş. iki klüp 48 saattir görüşme halindeymiş , görüşmeler sona erdiğinde ancak oyuncu bir açıklamaya yapabilecekmiş.

Basinas dün 83.dakikada oyuna girdi:)

erdemzorer10
21.Ocak.2007, 01:26
gel artık Basinas.....dün bursaspor maçında gördüğüm bişey vardı :

mehmet topal bu takımı kaldırıyor çok iyi oynuyor fakat şuan için çıkıp takımı şahlandıramaz..fakat basinas tipinde oyuncular maç zora girdiginde sıkıştıgında , bir hareket yapıp bir şut atıp taraftarı canlandırabilir..özellikle akdenizli bir oyuncu olması bize uyumunu kolaylaştırabilir..

Emurafu
21.Ocak.2007, 01:35
Erdem sende Aynen kalli'nin dediklerini yazmıssın..Kall dün basın toplantısında aynen bunları dedi..Basina bence gelecek..Yönetim ucuza almak istiyor..Nondayıda ucuza kapamısdık:)..Adnan sezgin baya iyi işler yapıyor.

YusufT
21.Ocak.2007, 02:30
Basinasin gelme ihtimali yüksek ama ben Barusso'yu isterdim yada sag beke Alan Hutton'u :D

Emurafu
21.Ocak.2007, 02:43
LA PLANTILLA
Acuerdo entre Basinas y el Galatasaray El jugador acepta la oferta del club turco, que pagaría 800.000 euros al Mallorca

El dato. Jonás, Güiza y Víctor, en el escaparate. Deportes S. ADROVER/M. F. T. PALMA. El mercado de invierno está abierto y, pese a las declaraciones del técnico Gregorio Manzano y del presidente Vicenç Grande en el sentido de que no habría movimientos, la salida del futbolista griego Angelos Basinas está cercana.
El centrocampista heleno, a través de su representante, ha hecho saber al Galatasaray turco que está de acuerdo con la oferta realizada por el club otomano, que le ha puesto un contrato encima de la mesa por lo que queda de esta temporada y dos más, en el que prácticamente le mantienen el sueldo que percibe en la isla.
Además, el Galatasaray -equipo habituado a participar en competiciones europeas y que esta campaña participa en la Copa de la UEFA, está dispuesto a pagar 800.000 euros al Mallorca por los derechos federativos del capitán de Grecia.
La noticia del interés por Basinas nació esta misma semana en Turquía. El Galatasaray conoció la lesión de larga duración de su pivote titular, el internacional sueco Tobias Linderoth.
El centrocampista estará cuatro meses de baja y los dirigentes del Galatasaray rápidamente se pusieron manos a la obra en busca de un jugador de características parecidas al centrocampista escandinavo, especialmente tras no dar el nivel apetecido el canterano Memeht Topal. Además, el hecho de tener que disputar la eliminatoria de dieciseisavos de final de la UEFA ante el potente Bayer Leverkusen ha acelerado las gestiones para cerrar lo antes posible el fichaje.
Desde el Mallorca se negó la existencia de una oferta por Angelos Basinas e incluso se declaró que la cantidad que se decía que iban a ofrecer por el griego "era baja".
El entrenador alemán Karl Heinz Feldkamp es uno de los principales valedores de Basinas, ya que tiene informes directos de su compatriota Otto Rehhagel, actual seleccionador griego.
En el Mallorca ya saben ahora que Basinas está dispuesto a marcharse y sólo queda que el Galatasaray empiece a negociar.

Kaynak:http://www.diariodemallorca.es

TERCÜME:Basinas transferi bitme asamasinda. Futbolcu Galatasaray ile anlasti, bonservis pazarliklari yapiliyor.
Galatasaray 800.000 Euro ödemeye hazir.
Feldkamp Basinas´i cok istiyor. Yunan Milli Takim antrenörü, arkadasi Rehhagel ile de fikir alisverisinde bulundu. Transfer´in gerceklesmesi icin Mallorca´nin "evet" demesi bekleniyor...

El Mallorca admite que Basinas se quiere ir y pretende sustituirle por Lionel Scaloni
Fuentes del Real Mallorca admitieron ayer que el griego Angelos Basinas quiere dejar el club en el mercado de invierno tras recibir una oferta del Galatasaray turco, noticia que publicó ayer este diario. El acuerdo entre el club y el jugador es total y sólo falta que ambas entidades se pongan de acuerdo. En principio, el Galatasaray ofrece 800.000 euros, una cantidad que el Mallorca pretende subir.
Para sustituirle, el Mallorca ha pensado en Lionel Scaloni, jugador argentino del Lazio, de 29 años. El ex jugador del Deportivo de la Coruña y el Racing juega de lateral derecho, de interior y hasta de medio centro y es uno de los objetivos del club para reforzar la plantilla en el mercado de invierno, que finaliza el próximo 31 de enero. El club que preside Vicenç Grande contaba, hasta ayer, con la amenaza del Panathinaikos, pero el club griego ha retirado su oferta por un jugador con una ficha muy alta. El Marsella también se ha interesado

Kaynak:http://www.diariodemallorca.es

TERCÜME:Basinas ayrilmak istedgini yönetime bildirdi. Futbolcu ile anlasan Galatasaray, Mallorca´ya 800.000 Euro teklif etti ve cevap bekliyor. Mallorca fiyati yükseltmeye calisiyor. Mallorca Basinas´in yerine Lazio´lu Scaloni´yi transfer etmek istiyor...

Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak..

erdemzorer10
21.Ocak.2007, 03:04
Erdem sende Aynen kalli'nin dediklerini yazmıssın..Kall dün basın toplantısında aynen bunları dedi..Basina bence gelecek..Yönetim ucuza almak istiyor..Nondayıda ucuza kapamısdık:)..Adnan sezgin baya iyi işler yapıyor.

bencede Emrah abi..yönetim Basinas ın da baskısıyla mallorca yı köşeye sıkıştıracak gibi geliyor..lincoln de oldugu gibi..

YusufT
21.Ocak.2007, 03:30
800 bin euromu :D :D :D sudan ucuza dezenise :D

uAburak89
21.Ocak.2007, 18:52
GalataSaray, genç golcüsü Özgürcan'ı sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a kiralık verdi. Kadrodaki yıldız golcülerin arasında şans bulamayan 18 yaşındaki futbolcu, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın onay vermesi üzerine kırmızı-siyahlı takıma gönderildi. Özgürcan sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek.

Kaynak: Milliyet

TürkuAz
21.Ocak.2007, 18:58
Özgürcan en geç 2 yıl sonra satılır. Çocuk hiç bir yerde yarım sezondan fazla kalamadı..

Kendini kurtarsın..

erdemzorer10
21.Ocak.2007, 19:23
çok iyi olmuş kiralanması..bence özgürcan 1-2 yıla kalmaz bu takımın 1.santraforu olur..satılacagını düşünmüyorum..

yunusgs
21.Ocak.2007, 19:30
Evet bencede kiralanması güzel oldu inşallah 20 yaşında falan Arda gibi olur.

Emurafu
21.Ocak.2007, 19:45
Özgürcan kiralandı..Çokte ümitli olmayın gecensenede kiralık idi..Hemen hepsi arda gibi olacak degil..bakalım neler olacak.

deniz.91
22.Ocak.2007, 02:37
özgürcan geleceği olan biri ancak çok bencil

Emurafu
22.Ocak.2007, 02:38
Baska bir forumda Ogan Tarhan’in ilgilendigi isimlerden birisinin Ipswich Town’da oynayan Kanadali Jaime Peters oldugu söylenmis.Kaynak olarak da GStv eski muhabirini göstermis.
20 yasinda.Sag ve sol kanatlarda oynayabiliyor.1,70 boyunda.
12 defa Kanada milli takim formasini giymis.
Kaiserslautern alt yapisindan yetisme.
Son 3 senede 41 lig maci oynamis.

Haberin gercek olup olmadigini bilmiyorum ama Ogan Tarhan bos bir adam bulmaz

http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_33616_2006_1.jpg

Bu arada Peter's Fm de baya iyi:)

Çünkü İngiltere ligine fmde önem veriliyor oradaki özellikler dogru...Oyuna göre denilenler kadar var..hızlı bitirici ve iyi orta yapıyor...

http://img223.imageshack.us/img223/6356/dffweuk5.jpg (http://imageshack.us)

Diger forumlardan ve yabanci sitelerden baktim kendisini taniyanlar cok olumlu seyler söylemis.
U20’de Brezilya ile yaptiklari macin videolarina baktim az önce de Brezilya’nin sol tarafini felc etmis resmen.COk süratli bir oyuncu.Sag kanattan cok iyi bindirmeleri var ve cok iyi top kesiyor.(En cok sikayet ettigimiz konudur)
oyun stili olarak Ribery’ye cok benziyor.Birebirde cok etkili

Önemli:Linderoth menejerinin istanbula gelmesi bekleniyor..4aylık sözlesme dondurulup biri daha alınacakmış..İki kanatta oynayabilen birini aradıklarını duymuşdım...Hatta Wilhelmson bu yüzden gündeme gelmişdi..

Roberto Baggio
22.Ocak.2007, 02:42
Kanada son yıllarda çıkışta iyi oyuncular yetiştirdiler De Guzman kardeşler örnek olarak verilebilir keşke böyle bir oyuncuyu kadromuza katsak...Ogan bulduysa bu adamı zaten iş vardır...

Redrum
22.Ocak.2007, 03:33
Evet bencede kiralanması güzel oldu inşallah 20 yaşında falan Arda gibi olur.

ağzını hayra aç birader arda ne ki şu anda? ben 2 yıl önceki ardayı arar durumdayım..

gorkemyilmazkarasu
22.Ocak.2007, 06:05
ağzını hayra aç birader arda ne ki şu anda? ben 2 yıl önceki ardayı arar durumdayım..

ağzımdan aldın lafı valla arda bekleneni verememekte..bu fizikle,yavaşlıkla avrupaya gitmesi hayal olur en iyi ihtimal sabrinin şuanki durumunda bulunur.

Emurafu
23.Ocak.2007, 23:52
G.SARAY'A PANTER GELİYOR!
G.Saray alınan sonuçlardan sonra kaleci transferinde genç panteri getiriyor!

G.Saray sonunda aradığını buldu!

Uzun zamandan beri takip ettiği GUILLERMO OCHOA yı getirmek için bütün gücü ile girişimlere başladı..

22 yaşındaki mükemmel yeteneği getirdiği takdirde uzun dönem kalesinde sorun yaşamayacak gibi gözüküyor...

Bonservis bedelinde bazı sorunlar yaşayan Sarı kırmızılı ekip, bu sorunu çözdüğü takdirde taraftarıyla arasını tekrar düzeltmesi an meselesi..

http://spor.superonline.com/2008_01_24/haber__EDT28977_11.html

El Comandante
23.Ocak.2007, 23:57
Konu acildigindan beri 100lerce transfer haberi verildi,herkesi getirdiler bize,ama kadroya baktigimizda Emre Güngör´den baska transfer göremiyorum.

fenerbahce_1907
23.Ocak.2007, 23:58
Çok ama çok zor bir transfer.Ochoa'nın peşinde Avrupa'nın bir çok kulübü var ayrıca bonservis bedelide çok yüksektir.Kısacası ben bu transfere ihtimal vermiyorum.

CeSC FaBReGaS
23.Ocak.2007, 23:59
Ochoa süper bir transfer olur.Gelmesini çok isterim.

batuhanry
24.Ocak.2007, 00:00
Ochoa'ya sanırım kimse hayır diyemez :)

erdemzorer10
24.Ocak.2007, 03:40
peşinde milan var diye biliyorum..

GeNç KaRTaL
24.Ocak.2007, 04:36
Basinas ne oldu yahu.Hala gelmedi.Halbuki sağlam kaynaklar bitti diyordu bu transfer.Doğrusu şaşırdım.(Amacım transferin gecikmesiyle alay etmek değil)

Emurafu
24.Ocak.2007, 05:22
Şemsi Basinas be maldonano olayı birbirine benziyor..

Barusso için çok ugrasılıyormuş...

YusufT
24.Ocak.2007, 06:37
G.SARAY'A PANTER GELİYOR!
G.Saray alınan sonuçlardan sonra kaleci transferinde genç panteri getiriyor!

G.Saray sonunda aradığını buldu!

Uzun zamandan beri takip ettiği GUILLERMO OCHOA yı getirmek için bütün gücü ile girişimlere başladı..

22 yaşındaki mükemmel yeteneği getirdiği takdirde uzun dönem kalesinde sorun yaşamayacak gibi gözüküyor...

Bonservis bedelinde bazı sorunlar yaşayan Sarı kırmızılı ekip, bu sorunu çözdüğü takdirde taraftarıyla arasını tekrar düzeltmesi an meselesi..

http://spor.superonline.com/2008_01_24/haber__EDT28977_11.html

inanmiyorum. Bizim 15M € yok, ayrica Milan ve avrupanin diger takimlarida ilgileniyor. yaani bu haber yalandir diyorum..

uAburak89
24.Ocak.2007, 06:44
Ne Ochoa'yı ne de Barusso'yu bize yedirmezler..

PesimiSTyLa
24.Ocak.2007, 07:11
Ochoa mı ?? Coook zoor .. Keske oLsa kale sagLam kalır ama cok zor ..

Emurafu
24.Ocak.2007, 19:50
Barusso'yu kiralık opsiyonlu almak için ugrasıyormusuz..Surda 5 gün daha dayanalım:)

YusufT
24.Ocak.2007, 23:17
Barusso'yu kiralık opsiyonlu almak için ugrasıyormusuz..Surda 5 gün daha dayanalım:)

Aslinda 6 kaldi gün :D

Basinas gelmez gibi artik.. Barusso gelsiiin :D

Ziya38
25.Ocak.2007, 00:30
Galatasaray Barusso'yu bitiriyor!

FLAŞ! Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray mutlu sona çok yaklaştı. Sarı kırmızılı ekip, CNN Türk televizyonunda alt yazı ile verilen habere göre Ganalı futbolcu Ahmed Apimah Barusso ile prensipte anlaştı.

25.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com

uAburak89
25.Ocak.2007, 00:31
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 4 futbolcu transfer edilmesini istediğini açıklarken, bu transferlerin yapılmaması halinde istifa edebileceğinin sinyallerini verdi!..

Feldkamp düzenlediği basın toplantısında, takımda 4 yeni oyuncu istediğini ve bu oyunculardan birisinin Roma'da oynayan Ganalı oyuncu Barusso olduğunu yönetime bildirdiğini açıkladı. Alman hoca bir de kaleci istediğini söyledi.

Takımın çok genç oyunculardan kurulu olduğunu belirten Feldkamp, tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyduğunu ancak Barusso'nun da genç bir oyuncu olduğu ve bu nedenle Ganalı oyuncunun gelmesi halinde takımdaki genç oyunculardan biriyle yollarını ayırabileceklerini açıkladı.

Feldkamp'ın çok konuşulacak bu açıklamaları, "Alman hoca istediği transferler yapılmazsa istifa mı edecek?" sorusunu akıllara getirdi. Kalli, basın mensuplarının bu yöndeki sorularına net bir yanıt vermezken, esprili bir dille "evet" dedi.

---------------------------------------

Bende Şampiyonlar Ligi kupası istiyorum.. :p

19_SeRDiNÇ_05
25.Ocak.2007, 00:34
Gs Tv'de Adnan Polat, henüz sözleşme imzalanmamasına karşın Barusso'nun klubü ve kendisiyle anlaşıldığını söyledi.Sözleşme süresi vs. bahsetmedi.

Not :başka bi siteden alıntı

uAburak89
25.Ocak.2007, 00:35
Noluyor yahu, ben hala inanmıyorum Barusso olayına.. İnşallah bana kapak olsun diye bitirir Adnanlar bu transferi.. :D :D

KaF KeF
25.Ocak.2007, 00:42
Barusso Aslan iddiası!

FLAŞ! Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray mutlu sona çok yaklaştı. Sarı kırmızılı ekip, CNN Türk televizyonunda alt yazı ile verilen habere göre Ganalı futbolcu Ahmed Apimah Barusso ile prensipte anlaştı.

Bu haberin ardından Doğan Haber Ajansı 17.18 saatinde üyelerine bir haber servis ederek Galatasaray'ın Barusso ve kulübü Roma ile kesin anlaşma sağladığını açıkladı...

uAburak89
25.Ocak.2007, 00:47
Basinasi para yok diye almayan yönetim Barusso'yu mu alacak, Roma bu oyuncuyu bırakacak mı..? Bu işte bir iş var, büyük ihtimal kiralık gelir, gelirse.. O zaman da pek bir anlamı olmaz, çünkü adam Afrika Kupasında..

uAsamet91
25.Ocak.2007, 00:49
Barusso G.Saray'da
G.Sarayımız Roma'nın Ganalı oyuncusu Ahmet Barusso ile anlaştı

Sakatlık yüzünden Linderoth ve Lincoln gibi futbolcularından yeterli verimi alamayan G.Sarayımız yabancı transferinde sona yaklaştı. CNN Türk televizyonunun altyazı ile izleyenlerine duyurduğu habere göre G.Sarayımız Roma'nın Ganalı yıldızı Barusso ile kesin anlaştı. Habere göre ekibimiz 23 yaşındaki defansif orta saha oyuncusunun kendisi ve kulübüyle kesin anlaştı. Gana Milli Takımı ile 2008 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Barusso gelecek vaat eden genç yeteneklerden biri olarak gösteriliyor.

Barusso kimdir?

Tam adı: Ahmed Apimah Barusso
Ülkesi: Gana
Doğum tarihi: 26 Aralık 1984
Doğum yeri: Akra
Boyu: 1.84
Mevkii: Orta saha

Kariyeri (Maç-gol)

?-2003 FC Nania 61 (9)
2003-2006 Manfredonia 32 (10)
2006-2007 Rimini 8 (2)
2007-2008 AS Roma 3 (-)

Milli Takım
2003- Gana 4 (1)

Kaynak: Sporx.

Roberto Baggio
25.Ocak.2007, 00:49
Aldıysak yılın transferi valla korkusundan karşısında kimse oynayamaz zaten:D

TürkuAz
25.Ocak.2007, 00:50
Yine inanmadım, biraz daha çaba..

uAburak89
25.Ocak.2007, 00:53
Adnan Polat GS TV'de Barusso ve kulübü ile her konuda anlaştık, 2 oyuncu daha alacağız demiş..

TürkuAz
25.Ocak.2007, 00:54
Adnan Polat'ta doğrulamış transferi. Hayırlı olsun kulübümüze..

uAburak89
25.Ocak.2007, 00:56
Afrika Kupasından sonra gelecekmiş, erken elenmesini istediğimiz takım sayısı oldu iki.. :D Kamerun & Gana el ele, acil elenmeniz lazım.. :D

El Comandante
25.Ocak.2007, 01:00
Bizim resmi site haberi dogrulamadan inanmam ben bu habere,ama eger dogruysa... :D

TürkuAz
25.Ocak.2007, 01:02
Afrika Kupasından sonra gelecekmiş, erken elenmesini istediğimiz takım sayısı oldu iki.. :D Kamerun & Gana el ele, acil elenmeniz lazım.. :D

Puahahahaa müthiş bir yorum.. :D

uAburak89
25.Ocak.2007, 01:03
Burdan bu transfer yatarsa varya "..." :D

Ayrıca imzalar atılmadan resmi site yazmaz herhalde..

CeSC FaBReGaS
25.Ocak.2007, 01:04
Süper bir haber bu.İnanmıyordum ama son gelen haberler bu transferin olacağına işaret inşallah Barusso gelir.

Emurafu
25.Ocak.2007, 01:12
Polat açıkladı: Barusso Galatasaray'da!
FLAŞ! Galatasaray, orta sahadaki transferini Ganalı Ahmed Barusso'dan yana kullandı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanvekili Adnan Polat, Galatasaray TV'de katıldığı canlı yayında transfer ile ilgili soru üzerine açıklamada bulunarak, Ganalı oyuncu ve kulübü Roma ile anlaştıklarını söyledi.

Resmi imza atılmadan transferin sonuçlanmış olamayacağını ifade eden Polat "Prensipte her konuda anlaştık. 23 yaşındaki milli futbolcunun ülkesi Gana'da düzenlenen Afrika Kupası'nın ardından İstanbul'a gelmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

25.01.2008

Transfer yapacaklarını zaten biliyordum..

Türkiyeye 2.Appiah geliyor:D.Kiralık olarak geliyormuş Ribery ve Mondragon gibi Belli bir miktar para karsılıgı Bonservisini alma opsiyonu bizde olacakmış..Vaybe Siyahi oyuncu:)

anilton
25.Ocak.2007, 01:13
Helal olsun.G.Saray mükemmel bir transfer yaptı...

uAburak89
25.Ocak.2007, 01:15
Opsiyon olması iyi, yoksa anlamsız olurdu..

batuhanry
25.Ocak.2007, 01:16
Vay be süper oldu bu transfer inş dediğiniz gibi Gana erken elenir :D:p

Emurafu
25.Ocak.2007, 01:18
Opsiyon olması iyi, yoksa anlamsız olurdu..Opsiyon olması çok iyi...Kiralık gelirse ne yararı olurki.Seneyede bonservisini alırız...Yanlız ben 1 transfer falan daha bekliyorum..Caruscaya teklif varmış+Linderoth menejeri istanbula geliyormuş.

http://www.ghanaweb.biz/GHP/img/pics/34741030.jpg

Gana biraz zor elenir...

uAburak89
25.Ocak.2007, 01:20
Adnan Polat 2 oyuncu demiş, biri kaleci olur diğeri de kanat oyuncusu herhalde.. Para nerden geliyor, merak ettim doğrusu.. Basinas bonservis yüzünden gelmiyor deniyordu, bir anda açıldık.. :D

GReeN BeReT
25.Ocak.2007, 01:21
Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel maclar cıkartır

Emurafu
25.Ocak.2007, 01:22
Burak her iki kanatta oynayabilen bir oyuncu arıyorlarmış.Barusso öneren Ogan tarhan...Jaimer peters olayıda vardı:)

Yanlız burak Adnan polat barusso kiralık demedi..Acaba toptanmı aldık:)

uAburak89
25.Ocak.2007, 01:25
İmza atılırken detayları öğrenebiliriz herhalde..

sitte
25.Ocak.2007, 01:38
Evet büyük ihtimalle aldık....

Emurafu
25.Ocak.2007, 01:38
Adnan Polat: 4 oyuncu alacaklarını bunlardan 1.si Emre güngör 2. Barussoyla anlaşıldı ... 2'sininde bitme aşamasında olduğunu söyledi.

Kalli:Kaleci istiyorum dedi....

Carusca kesin gidiyor..Birde Linderoth sözlesme 4 ay donduralacakmış...

BlackEagle19o3
25.Ocak.2007, 01:53
Eğer bonservisi ile alındıysa harika transfer yaptı Galatasaray;)

Emurafu
25.Ocak.2007, 02:01
Sadece Kiralık degilmiş..Ya bonservisi ile yada Satın olma opsiyonu ile alınmış...Acıklama yapılır yakında..
Romada bir sürü ortasaha var zaten..

shamur1
25.Ocak.2007, 02:01
Samuel Johnson'ı andırıyor fiziği ama ondan daha iyi bir futbolcu hayırlı olsun darısı bizim daltonların başına

PesimiSTyLa
25.Ocak.2007, 02:08
Adama bak karabeLa :n: Süper oLdu bu... Adnan PoLat söylediyse dogrudur, zira anlasamazlarsa acıklamazdı:)

uAburak89
25.Ocak.2007, 02:11
İsaksson ismi yeniden gündemdeymiş, hatta kesin anlaşılmış kontenjan sorunun çözülmesi bekleniyormuş.. uA forumunda birisi yazdı bunu.. Kalli adam istiyorum dedi diye oluyor herhalde bunlar, haberler arka arkaya geliyor..

Emurafu
25.Ocak.2007, 02:16
Az önce Adnan Polat GS TV de özetle şunları söyledi :

-Çok şanssız bir dönemden geçiyoruz.Paftan oyuncu alıp Ankaraya gidiyoruz.

-Barusso tamam.2 tane daha transfer var.31 Ocaktan önce bitecek.Üst düzey yararlı olacak oyuncular.

-SamiYen de yalnızları oynamak bizi kahrediyor.Bu zor zamanlarda tek ihtiyacımız taraftar.Bizi yalnız bırakmasınlar.

-Bankalar ve diğer tüm borçlar düzenlendi.Gelecek güzel.Az kaldı.

Hadi hayırlısı...

Bir kere Barusso kesin..Adnan Polat yaş Tahtaya basarmı???Hadi bu transfer olmadı diyelim..Polatın karizması ne olur:)

Kalli:Kaleci istiyorum dedi...

Diger ikisi kaleci ve kanatlara bence..Bu sene kanatları kullanamıyoruz..Ortsahaya çok yönlü biri de olabilir...Çünkü lincoln olmayınca sorun yasıyoruz...

Kale için isaksson ile anlasılmış...Carusca(gidince)veya Linderoth sözlesme(4ay) donudurulunca imza atılacakmış...Yönetimden alınmış bilgi...

Oyundaydım..Nete bir girdim bombalar patlamış

Koray Düşova
25.Ocak.2007, 02:21
Ahmed Apimah Barusso…

Beşiktaş transfer komitesinin tam yetkili iki yöneticisi Celal Kolot ile Mario Berk’ün, geçtiğimiz sezon Serie B’de başarılı bir performans çıkaran Rimini’nin 23 yaşındaki Ganalı’sı Ahmed Barusso’yla anlaştıklarını öğrenmiştik. Elbette birde kulübüyle anlaşma yolu olacaktı bu işin fakat Beşiktaş elini çabuk tutamadı düşüncesindeyim. Büyük kulüpler Barusso’nun peşine düştüler, ön libero diye tabir edilen bölgede görev yapan Barusso’ya Milli takım kapıları da açık ve gerçekten gelecek vaad eden,özellikle de gençleşen Beşiktaş’ın yeni jenerasyonunda boy gösterebilecek yetenekte bir futbolcu…

Gana, benim kanımca bir ön libero yetiştirme fabrikası gibi dünya futboluna sürekli sağlam ,basan,pres gücü yüksek futbolcular sunuyor. Stephen Appiah, Sulley Ali Muntari, Anthony Obodai ve tabi ki Michael Essien…Gana’nın çift ciğerli defansif orta sahaları oldukça popüler şu sıra,Barusso’da onlardan biri olma yolunda ilerlemekte,potansiyeli yüksek bir futbolcu…

Stil olarak Appiah’ı andıran bir tekniği ve mücadele gücü var.Üst düzey hırs ve özveriyle oynayan ,tabir etmek gerekirse formasını ıslatan bir adam ,bununla beraber golü seven bir futbolcu…

http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/ahmed_barusso.jpg

Rimini kulübü Milan’ın pilot takımı niteliğinde bir kulüp,hatta Rimini’de Kaka’nın kardeşi Digao’da forma giyiyor.Yani Milan’la iyi ilişkiler içinde olan bir kulüptür Rimini,dolayısıyla Milan, Rimini kadrosunda ki futbolcular konusunda önceliklidir. Barusso’da Milan’ın takibinde olan futbolculardan biriydi,sadece Milan’da değil gösterdiği performansla Arsene Wenger’in bile dikkatini çekmişti, Wenger İtalyan basınından Barusso’yla ilgilendiği saklamamıştı bir demecinde…

Tek ilgilenen Wenger olmamıştı tabi ki,Fiorentina,Udinese,Roma ve İnter’de Barusso’yu izleyen kulüpler arasındaydı,fakat Roma müthiş bir hamle yaptı ve Barusso’yu kaptı.

Beşiktaş’ın Barusso’yla anlaşması kimi çevreler tarafından yadırganmıştı.Hatta ‘’2.ligden futbolcu mu alınır’’ diye taraftarlar arasında sitemkar bir tutum takınılmıştı. Ama bence Beşiktaş transfer komitesi çok sağlam bir isim isim tutturmuştu eğer transfer etmeyi başarmış olsalardı turnayı gözünden vuracaklardı, fakat son sözü Roma söyledi...

17.08.2007

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/825/ (http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/825/)

TürkuAz
25.Ocak.2007, 02:25
Hayırlı olsun Gana Aslanı ! (:

Aşk-ı Şehir
25.Ocak.2007, 02:31
Adnan Polat'ın konuşmasını dinledim. Barusso ve klübüyle %100 anlaştık dedi. Fakat imzalar atılmadan kesin bişey söylemek doğru olmaz dedi. Hayırlı olsun Galatasaray'a ve camiasına. :)

uAburak89
25.Ocak.2007, 02:34
Yeni gelecek oyuncu veya oyuncular sakatlanmaz inşallah, o kadar transfer oldu sakatlıklar yüzünden geçen seneden bir farkımız yok..

PesimiSTyLa
25.Ocak.2007, 02:34
HayırLı oLsun Barusso Takımımıza...

Emurafu
25.Ocak.2007, 02:39
Eee artık barusso'da sakatlanırsa:)
Song,Nonda,Barusso..:)

uAburak89
25.Ocak.2007, 02:50
Aslan'da şok gelişme !..

Galatasaray'da şok gelişme !.. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Feldkamp'ın düzenlerdiği basın toplantısı sonrasında harekete geçen Galatasaray yönetimi genc futbolcu Sabri ile yollerını ayırdı.

LİG TV..

Barusso haberinden daha fazla sevindim..

Emurafu
25.Ocak.2007, 03:01
Sabri takımı yavaslatıyor her topa atlıyordu.. Aglık taslıyordu...son maçta maglubiyetin bas mimarı helsinborg macında bas mimari...Haketti..Yolu acık olsun..

Lucas Neill
25.Ocak.2007, 03:02
Sabri son günlerde çok kötü performans sergiliyordu takıma zarar vermeye başlamıştı.Gideceği klüpte başarılar.Bu arada haberi internette daha bulamadım spor sitelerinde yazmıyor.

anilton
25.Ocak.2007, 03:18
Sabri takımı yavaslatıyor her topa atlıyordu.. Aglık taslıyordu...son maçta maglubiyetin bas mimarı helsinborg macında bas mimari...Haketti..Yolu acık olsun..

Ne çabuk sildin Sabri'yi yaaa...

Lucas Neill
25.Ocak.2007, 03:22
Sabri kadro dışı!
Galatasaray'da genç futbolcu Sabri'nin teknik direktör Feldkamp tarafından Ankaragücü kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

Feldkamp'ın, Sabri'yi antrenmanlardaki disiplinsiz hareketleri ve hocalarına saygısız davranışları nedeniyle Ankaragücü maçı kadrosundan çıkardığı öğrenildi.

25.01.2008

Emurafu
25.Ocak.2007, 03:24
Anilcım kaç aydır her maç konusunda sabri olmassa kazanırız diyorum:)..Her maçı izledigim için neyin ne oldugunu biliyorum..Sürekli saç bas yolmaktan bıkmısdım.Sabri milli takımda sakatlandı futbolu geriledi.Ayrıca Anılcım sadece ben degil bütün Galatasaraylı arkadaslar artık bıkmısdı..Kiralık verilecekmiş.İyi oldu akıllanır biraz..Büyük kulübte oynamanın ayrıcalıgını anlar...

anilton
25.Ocak.2007, 03:31
Anilcım kaç aydır her maç konusunda sabri olmassa kazanırız diyorum:)..Her maçı izledigim için neyin ne oldugunu biliyorum..Sürekli saç bas yolmaktan bıkmısdım.Sabri milli takımda sakatlandı futbolu geriledi.Ayrıca Anılcım sadece ben degil bütün Galatasaraylı arkadaslar artık bıkmısdı..Kiralık verilecekmiş.İyi oldu akıllanır biraz..Büyük kulübte oynamanın ayrıcalıgını anlar...

Tamamda her form düşüklüğü yaşayan oyuncu gönderilirse vay halimize.Sonuçta Sabri...

Lucas Neill
25.Ocak.2007, 03:33
Demekki teknik heyet Sabri'nin eski formuna şu zaman zarfında ulaşamayacağını düşünmüş ve bu kararı almış sayg duymak lazım...

Emurafu
25.Ocak.2007, 03:36
Sabride kiralık gidecegine göre bir kanat oyuncusu ile anlasdık bence..

Anılcım sabri'nin gönderilmesi form düsüklügünden degil...Neden oldugunu diger arkadaslar acıklar sana çünkü hepimiz aynı şeyi düsünüyoruz:)
Neyse Anılcım uzamasın..

Lucas Neill
25.Ocak.2007, 03:38
Adnan Sezgin'de açıkladı şu an için kadroda düşünülmediğini kiralık verileceğini söyledi.

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2007, 03:38
Ula Cimbom gittin en iyisini aldın yine..:D

Barusso tek kelimeyle harika bir transfer..

Daha transferlerde geliyormuş.Bu takviyeler güç katacaktır Gs'ye..

Bari bizimkilerde misilleme olarak iyi bir oyuncu alabilseler..:D

Sabri'de gitmiş..Ohh..

Nedvedmania
25.Ocak.2007, 03:42
sabri saçmalamaya başladı zaten son zamanlar. İyiki gönderiliyor. Kalli bugünkü toplantıda bir oyuncu gidicekse bir oyuncu gelicek , Bir oyuncu gelicekse bir oyuncu gidicek dedi eliylede denge işareti yaptı sabri gidicekse biri daha gelicek demekki :D

Emurafu
25.Ocak.2007, 03:45
Arkadaslar 20:45 de Gstvde Spor var en iyisi ordan izleyelim:)

erdemzorer10
25.Ocak.2007, 03:49
Barusso transferi tek kelimeyle muazzam..yönetimi tebrik ediyorum harika bi iş yapmışlar..

ayrıca sabrinin kesinlikle bir takıma kiralanması gerekiyordu..çok doğru bir karar olmuş..bu sayede biraz kendine gelir..

Nedvedmania
25.Ocak.2007, 04:04
GS TV de bi açıklama yok şuanda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şuanda açıklama yayınlanıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet açıkladı klubü ile %100 anlaşmaya vardık dedi 2 kişi daha alıcaz dedi.

Hayırlı uğurlu olsuuun ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Barusso

En üste bakın adam direk Galatasarayda yazıyor :D numarası bile hazır 29 :D