View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
erdemzorer10
25.Ocak.2007, 04:34
arkadaşlar fm de barussonun bonservisi rimini ve roma takımlarıyla ortaklı gösteriliyor..
bonservsini almamız için iki takımla da anlaşmamız gerekiyor diye biliyorum..tahminen kiraladık barussoyu..
Roberto Baggio
25.Ocak.2007, 04:38
Avrupa takımlarına çok imrenirdim afrikalı,latin genç oyuncuları izlerler ve kadrolarına katarlardı en sonunda Galatasaray'ımız da böyle bir transfer yaptı hayırlı uğurlu olsun..
Emurafu
25.Ocak.2007, 04:49
arkadaşlar fm de barussonun bonservisi rimini ve roma takımlarıyla ortaklı gösteriliyor..
bonservsini almamız için iki takımla da anlaşmamız gerekiyor diye biliyorum..tahminen kiraladık barussoyu..Roma ile anlasmısız.Rimini ilede anlasmısız demekki..Ayrıca sadece kiralık degilmiş..Kimisi Toptan aldık diyor bazılarıda Opsiyonlu aldıgımız söylüyor..Opsiyonlumu aldık yoksa Bonservisimi aldık onu merak ediyoruz..Adnan polat gelecek senenin takımını kuruyoruz dedi..Oyüzden kiralık oyuncu almazlar..
erdemzorer10
25.Ocak.2007, 04:55
Roma ile anlasmısız.Rimini ilede anlasmısız demekki..Ayrıca sadece kiralık degilmiş..Kimisi Toptan aldık diyor bazılarıda Opsiyonlu aldıgımız söylüyor..Opsiyonlumu aldık yoksa Bonservisimi aldık onu merak ediyoruz..Adnan polat gelecek senenin takımını kuruyoruz dedi..Oyüzden kiralık oyuncu almazlar..
riminiyle de anlaştıgımıza göre demekki kiralık almıyoruz..gerçekten çok doğru bir adım..
ayrıca kalli basın toplantısında aklımda bir kaleci var onu alabilirsek çok iyi olcak dedi..bu isim isaksonn bildiginiz gibi ve bu yönde de galatasaray ın ciddi girişimleri oldugu söyleniyor arkadaşlar..
gorkemyilmazkarasu
25.Ocak.2007, 04:57
ben şok diye buna derim...
Galatasaray'da Sabri kadro dışı
Galatasaray'da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın "Aramızdan ayrılacak isimler var" açıklamasının ardından, takımdan gönderilen ilk isim Sabri Sarıoğlu oldu
2001 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Sabri, teknik direktör Feldkamp'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Sabri'nin kiralık olarak başka bir takıma verileceği belirtildi.
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın bu kararı Sabri'nin antrenmanlardaki disiplinsiz davranışları nedeniyle aldığı öğrenildi.
Sabri ile teknik direktör Karl Heinz Feldkamp arasındaki gerginlik ilk olarak sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası'nda Helsingborg ile yaptığı maçta başlamıştı. Kalli tarafından 42. dakikada oyundan alınan Sabri, hocasına tepki göstermiş ve maç sonunda gazetecilere "Galatasaray benim için bitmiştir" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Sabri daha sonra bu açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirterek, özür dilemişti.
1999 yılında Galatasaray altyapısına gelen ve 2001 yılında profesyonel olan Sabri, sarı-kırmızılı formayla 265 resmi maça çıkarak ve 31 gole imza atmıştı.
kaynak:http://www.ntvspor.net/Pages/19425.ASP
Emurafu
25.Ocak.2007, 05:02
http://www.weltfussball.de/bilder/spieler/gross/59862.jpg
Sabri için iyi oldu..Biraz kendini toplar..Kiralık gidecek..Bu takımdan zamanında karanda gitmişdi..Sabriyede böyle bir ceza gerekirdi..Performansını hiç konusmayalım:)
Eray Dengiz
25.Ocak.2007, 05:17
adamın bacak kası benim kafam kadar.
hayırlı olsun.
Redrum
25.Ocak.2007, 05:18
beyler barusso'yu bu kadar övüyorsunuz. ben bu adamı ne görmüşüm ne duymuşum. Bu kadar sevindiğiniz nedir bu adama?
Emurafu
25.Ocak.2007, 05:22
Adnan Polat: 4 kişi almayı planladıklarını 2'yi kişi aldık dedi...Diger 2'si için anlasmak üzereyiz dedi...
1-Emre güngör
2-Barusso
3-Isaksson ile anlastıgımız söyleniyor[Carusca(gitmesi) VEYA Linderoth(Sözlesmesi 4 ay dondurulması bekleniyormuş]..Kallide kaleci istiyorum dedi..
4-Bu mevki kesin kanat...Kanatlardan etkisi kadar gelemiyoruz..sag kanat hiç calısmıyor...ayrıca sabri bosuna gönderilmezdi....
Ben bildiklerimi ve düsüncelerimi yazdım..
PesimiSTyLa
25.Ocak.2007, 05:32
beyler barusso'yu bu kadar övüyorsunuz. ben bu adamı ne görmüşüm ne duymuşum. Bu kadar sevindiğiniz nedir bu adama?
Barusso bnce tam isabet renkdas. Savasci bir oyuncu. Bu sezon Roma da forma sansı bulamadı. Bizde kendini bulur . Kalıbı ve savascı ruhu cok iyi ve sutları da etkili... Yararı kesinlikle olur...
Emurafu
25.Ocak.2007, 05:35
Romada ortasaha kaynıyor..Perrotta,de rossi,pizarro,Aguilani...Bir bilgide ben verim 1 sene önce arsen wenger'in göz hapsindeymiş..sakatlanınca roma almış:)..Suanda Afrika kupasında Yedekte Essien Yedegi:)Şimdi sakat degil turp gibi..Aynen nonda olayı gibi..Romadan aldıgımız tutuyor:D
TürkuAz
25.Ocak.2007, 05:35
Barusso bnce tam isabet renkdas. Savasci bir oyuncu. Bu sezon Roma da forma sansı bulamadı. Bizde kendini bulur . Kalıbı ve savascı ruhu cok iyi ve sutları da etkili... Yararı kesinlikle olur...
Ayrıca fiziğini iyi kullanmasının çok avantajı olacak bize..
Barusso geleceğin yıldızlarından birisi, kesinlikle isabetli transfer. Tebrikler yönetim.
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2007, 06:15
.Bir bilgide ben verim 1 sene önce arsen wenger'in göz hapsindeymiş..sakatlanınca roma almış
Bizde sezon başında ciddi olarak ilgilendik ama dediğin gibi Roma'ya gitti.Kime niyet kime kısmet..
YusufT
25.Ocak.2007, 07:22
Bizde sezon başında ciddi olarak ilgilendik ama dediğin gibi Roma'ya gitti.Kime niyet kime kısmet..
Evet :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: Nondayida size önermislerdi ama biz aldik (::)
Roma'dan bide Mexes'i alcak :icon_cool:
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2007, 07:25
Bizim yönetimde ancak havasını alır zaten..:D
Maksic
25.Ocak.2007, 12:07
Çok iyi transfer oldu Barusso tebrik ederim yönetimi Adnan Polat'ın dediği 2 oyuncuyuda alırsak çok iyi oluruz
Emurafu
25.Ocak.2007, 18:37
mallorca sonunda SCALONIYI kiralamis...
26/01/2008 00:10
Foot - Transferts - Scaloni prêté à Majorque
Lionel Scaloni, 29 ans, le milieu de terrain argentin de la Lazio Rome, a été prêté vendredi pour 18 mois à Majorque. Le joueur a fait l’essentiel de sa carrière dans le championnat espagnol, entre le Deportivo La Corogne, où il a passé neuf saisons, et le Racing Santander. Parti à Rome l’été dernier, il a disputé douze matches de Serie A.
Barussonun yanında tamamlayıcı birini oynatıcam falan dedi...İŞte kallinin sözleri.
Feldkamp, Roma'nın Ganalı futbolcusu Barusso ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
Alman çalıştırıcı, ''Barusso genç bir futbolcu, sizin tam olarak almak istediğiniz bir oyuncu mu?'' biçimindeki bir soruyu şöyle yanıtladı: ''Genç bir futbolcu. Onu alırsak yine bizim takımdan genç ve deneyimsiz bir oyuncunun gitmesine izin verebiliriz. Bu takıma daha deneyimli oyuncuların katılmasını istiyorum. Bu da bir sır değil. Bu işler aynı zamanda parasal konular. Örneğin 2 milyonumuzun olduğu yerde 10 milyon harcamamız mümkün değil. Bütün yönetimimizin 'Şu kadar paramız var, şu kadar harcayabiliriz' demesi gerekir. Barusso genç ama yaşıtlarından ileri düzeyde bir oyuncu. Linderoth'un oynadığı mevkide başka bir oyuncu düşünüyorum. O da orada tamamlayıcı bir futbolcu olacak. O yüzden isimler üzerinde tam konuşmayalım. Bu alınanlar verilenlerden sonra sportif yönden futbol olarak daha iyi bir yere geleceğimizi düşünüyorum.''
Koyu bölümlere göre ;
1: Mehmet Güven gidecek.
2: Başka bir ön libero adayı daha var! oda Basinas olabilir...
Ayhan'ın durumu kritik,Ayhan topa vuramıyormuş..
TürkuAz
25.Ocak.2007, 18:45
Yine mi Basinas ?
Emurafu
25.Ocak.2007, 18:54
Barusso+Basinas kalli'ni sözlerinden yola cıkarak tahmin ediyoruz..Yukardaki sözlerini iyice oku anlarsın.
TürkuAz
25.Ocak.2007, 18:56
Şu Basinas sevdasından vazgeçip, başka oyunculara yönelmeleri çok mu zor ? Hiç mi deneyimli futbolcu kalmamış dünyada..
Emurafu
25.Ocak.2007, 19:18
Deneyimli baska elbette vardır.Peki onları alacak.Para varmı???Hayır..
Basinas gibi,Tecrübeli iş yapacaK birini bulmussun neden masrafa girsinler...Nonda'yıda son anda getirmişlerdi...baya iş yaptı..Yönetim çok akıllı davranıyor paranın olmadıgını biliyorlar..Fiyatı iyice asagıya cekmek için sürekli pazarlık yapıyorlar..
Adnan polat:Gstv de söyle dedi Paramızı car çur etmek istemiyoruz dedi.Ne kadar ucuza alırsak okadar iyi gibisinden konusdu.kaleci transferi de olacak onuda kalli söyledi...
Aşk-ı Şehir
25.Ocak.2007, 19:21
Şu Basinas sevdasından vazgeçip, başka oyunculara yönelmeleri çok mu zor ? Hiç mi deneyimli futbolcu kalmamış dünyada..
Tarık zaten devre arası transfer döneminde iyi oyuncu bulmak zor iş. Ama eğer Basinas ve Barusso aynı anda gelirse şu an en çok sakatlığın bulunduğu orta saha düzelir. Basinas'tan iyisini alamayız zaten şu anda tecrübeli olarak.
Emurafu
25.Ocak.2007, 19:25
Lorenzo'ya davet
ARJANTİN Ligi takımlarından San Lorenzo'nun Carrusca'ya talip olması Galatasaray'ı memnun etti. Sarı-kırmızılılar, Lorenzo'nun menajerlerini görüşmek için İstanbul'a çağırdı.
T_A_N_E_R
25.Ocak.2007, 20:16
Galatasaray yönetiminin 23 yaşındaki futbolcu için Roma Kulübü ile yaptığı görüşmeler dün olumlu sonuç verdi. Ganalı yıldızın sarı kırmızılıların teklifine "Evet" dedikten sonra Roma yetkililerine de Galatasaray’a gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim Barusso ve Roma Kulübü ile 1.5 yıllığına anlaşırken, 2012 yılına kadar İtalyan ekibiyle sözleşmesi bulunan Ganalı futbolcu 2009 Mayıs’ına kadar sarı kırmızılı takımda forma giyecek.
G.Saray’ı tercih etti
Roma Teknik Direktörü Spaletti’nin Barusso’dan ileride yararlanmayı düşündüğü için Ganalı yıldızın bonservisi ile satılmasına izin vermedi. Galatasaray’da kiralık olarak forma giymeye hazırlanan Barusso’nun transferi de bu şekilde olumlu sonuçlandı. İtalyan ekibinde fazla kendini gösterme şansı bulamayan Barusso, kendisine Serie A takımlarından gelen tekliflere rağmen Galatasaray’ı tercih etti. Sampdoria ve Genoa’nın da Barusso’ya talip olduğu ancak genç starın UEFA Kupası’nda yoluna devam eden bir takımda forma giymek istediğini ifade ederek tercihini Galatasaray’dan yana kullandığı belirtildi.
Listedeki isim
Barusso’ya yıllık 1.2 milyon Euro ödenecek. Gana Milli Takımı ile Afrika Kupası’nda mücadele eden genç futbolcu turnuva dönüşü İstanbul’a gelerek imza atacak. G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise Barusso’nun transfer harkatı için, "Kendisiyle uzun süredir ilgileniyorduk. Listemizdeki bir futbolcuydu. Biz Barussso ve Roma Kulübü ile anlaştık. Ancak resmi imzalar atılmadan transfer bitti demem" diye konuştu.
kiralik alinmis :S
erdemzorer10
25.Ocak.2007, 20:26
ben barusso dışında bir ön libero alınacaganı sanmıyorum..kalli barusso nun genç yaşına ragmen yaşıtlarından daha iyi oldugundan bahsetmiş..tecrübeden kasıt bu da olabilir..
Aşk-ı Şehir
25.Ocak.2007, 20:31
Barusso'dan müthiş bir gol:
http://www.youtube.com/watch?v=gm2t79Bfkzo
TürkuAz
25.Ocak.2007, 20:41
Barusso'nun transferi hakkında kimse birşey söylemiyor (kiralık veya bonservisiyle transfer) . Acaba bunu öğrenebilir miyiz?
Emurafu
25.Ocak.2007, 21:21
Barusso(uyum saglar çok iyi oynarsa) Sezon sonu gitmeyecek..Türk medyasına inanmayın..Hürriyetin hangi haberi dogru cıktı.
Satın alma opsiyonu ile alınmış yada direk bonservisi ile...Çünkü bonservis yüzde 50’si romada zaten....Rimini ile anlasmak en kolayı..
Adnan polat gelecegin takımını kuruyoruz dedi.Üstelik kalli bunu için geldi.4 aylık adam alırlarmı mantık yürütmek yeterli.ondan kiralık adam almazlar..ribery,mondragon gibi alırlar sezon sonuda kontratını alırlar...Song gitti,Basinas persembe geliyor,Maldonado Cumartesi geliyor..Türk medyasına inanmayın...
Hem kiralık oyuncuya yıllık 1.2 milyon euro verilirmi..
erdemzorer10
25.Ocak.2007, 21:31
Bu sezon kiralık gelse bile satın alma opsiyonunu almışızdır...yada direk bonservisiyle almışızdır..Türk medyası çoğu zaman kolpa haber yapıyor..
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 01:07
Belkide satın alma opsiyonsuz 1.5 yıllık anlaşılmışta olabilir.
Barusso yetenekli bir genç.Roma onun oynayıp kendisini geliştirmesini istemiş olabilir.Bu kadar kolay gözden çıkarılacak birisi değil çünkü.
Emurafu
26.Ocak.2007, 01:57
Adnan polat gelecegin takımını kuruyoruz dedİ..Hem kiralık bir oyuncu için yıllık 1.2M çok pahallı...ribery gibi falan opsiyonludur..Kokusu cıkar.
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 02:11
Neden kiralık bir oyuncu için yıllık 1.2 fazla olsun ki? Sonuçta bonservisiyle gelen adamda oynadığı yıl için o kadar para almıyor mu?
erdemzorer10
26.Ocak.2007, 04:05
marcelo gallardo boştaymış :D:D uzun yıllar peşinden koşturmuştu bizi ..acaba olmazmı ??
kim ne derse desin ben hala gelmesini isterim..:D
uAburak89
26.Ocak.2007, 04:08
İnsua ve Gallardo isimlerinden gına geldi.. :D
erdemzorer10
26.Ocak.2007, 04:17
İnsua ve Gallardo isimlerinden gına geldi.. :D
peşlerinden az koşturmadılar sağolsunlar...
gallardo geldi ...gelecek...cimbom aradıgı 10 numarayı buldu....gallardoda sorun...yeni hedef insua ?...insua çok yakın vs vs vs...:)
Emurafu
26.Ocak.2007, 04:26
Neden kiralık bir oyuncu için yıllık 1.2 fazla olsun ki? Sonuçta bonservisiyle gelen adamda oynadığı yıl için o kadar para almıyor mu?
Şemsi Üstelik barrusso romadan 300K kazanıyor.
Bir abimiz italyan arkadasından almış bilgileri kendiside italyada:)Satın alma opsiyonu birlikte almısız....
Kingston suanda Gana milli takımında kesin onunla konusmusdur..
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 04:48
Kalli transfer olmazsa istifa ederim diye tehdit etmiş yönetimi.Böyle bir şey duydum.Acaba ne kadar doğru.Bana mantıklı geldi.Çünkü para yok bilindiği üzere ama daha 2 transfer daha gelecek dedi Adnan Polat.Zaten Kalli 4 transfer istemişti.Emre'yide sayarsak 4 oluyor.
uAburak89
26.Ocak.2007, 04:50
1-2 sayfa öncesinde eklemiştim açıklamalarının özetini Kalli'nin..
Beklemedeyiz bakalım, kim gelecek kim gidecek göreceğiz.. :)
Emurafu
26.Ocak.2007, 05:08
Kalli transfer olmazsa istifa ederim diye tehdit etmiş yönetimi.Böyle bir şey duydum.Acaba ne kadar doğru.Bana mantıklı geldi.Çünkü para yok bilindiği üzere ama daha 2 transfer daha gelecek dedi Adnan Polat.Zaten Kalli 4 transfer istemişti.Emre'yide sayarsak 4 oluyor.Yok ya 3 kere izledim..Öyle birsey dememiş nedense cogu kişi bilmeden salllıyor..Medya iyi dolduruyor insanları..
Olay aynen söyle oldu;Kalli toplantısı yaparken isteklerini söyledi,Tam kalkıp gidiyordu birisi söyle bir soru yöneltti;
Muhabir:Sayın felkamp acaba istekleri olmassa istifa edecekmisiniz dedi..
Kalli:Tam giderken gülerek esprili bir biçimde evet dedi gitti..Birde medya kalliye karsıya birazdan ondan öyle dedi..
Medya varya öyle abartmışkı..Yok tehdit etmiş falan...Gstv zaten sürekli veriyor..Gece 24:00 haberlerinde yine izleyebilirsiniz..
Aşk-ı Şehir
26.Ocak.2007, 05:21
Aynı medya "Kalli dönmeyecek!"'te demişti. Sonuç ortada.:) Carrusca'yı iyi paraya satarsak güzel olur.:)
Emurafu
26.Ocak.2007, 05:26
Arkadaslar biliyorsunuzki dün kalli basın toplantısında bir kaleci istiyorum hatta aklımda biri var dedi...
Ben dün size bir haber vermişdim ısaksson ile anlasdıgımız kontejanın bosalmasını bekledigimizi söylemişdim...
ISAKSSON GALATASARAY İLE ANLASDIM
isvec gazeteleri; aftonbladet ve expressen'e
Isaksson sefer teklif'i dogrulamiş.Kulüplere kalmiş artik..
benim icin cok iyi olur cünkü Galatasaray gercekten cok büyük bir kulüp diyor
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article1711255.ab
http://www.expressen.se/sport/fotboll/1 ... a-isaksson
http://www.fotbollskanalen.se/606947.html
erdemzorer10
26.Ocak.2007, 05:29
gerçekten çok yararlı olabilir..daha önceleri istemiyordum kaleci transferini ama orkunun yan toplarda hataları oluyor..umarım gerçekleşir..
Lucas Neill
26.Ocak.2007, 05:33
İsaksson gelirse kalemiz daha da güvenli olur bence Orkun ve Aykut da başarılıydı.Bu arada Barusso ne zaman imzalayacak sözleşmeyi
Emurafu
26.Ocak.2007, 05:35
Afrika kupasında Gana ne zaman elenirse ozaman gelecek:)
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 05:38
Emrah abi belki gizli yapılan toplantılarda tehdit etmiştir.Yapar mı yapar..
Lucas Neill
26.Ocak.2007, 05:38
Doğru ben unutmuşum kupada olduğunu....
Emurafu
26.Ocak.2007, 05:56
Valla Şemsi bu medya kalli'yi bize kötü göstermek için iyi çalısıyorlar:)..Tehdit etse ne olur sezon sonu zaten gidecek.
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 06:22
Sezon sonu zaten gidecekte şimdi gitmesi takımı çok fena etkiler bence.Gördük adam 2 maçta takımın başında çıkmadı takım gol atamadı.
Feldkamp devre arasında gitse Gs şampiyonluk yolunda büyük yara alır.Ayrıca Sezon başında hazırlanan planlarda suya düşer.Ondan gitmesin diye hemen transfer yapmışlardır.Tabii haber doğruysa..
ShevAnil
26.Ocak.2007, 08:48
İsaksson falanda qeLirse sahaya 6 Yabancı Kimler Çıkacak Meraktayım :)
IcedEarth
26.Ocak.2007, 16:27
Sabri olayının perdesi aralandı
Galatasaray'da Feldkamp'ın Sabri'yi göndermesinin nedeni ortaya çıktı. Alman teknik adam, yönetime verdiği raporunda, "Rize maçının ikinci yarısında oyuna girecekti. Ama bu kararı protesto için saha kenarına 5 dakika geç geldi. İdmanlarda en arkada kendi başına koşuyor. Hakan Şükür ile Hasan Şaş'ın olmadığı maçlara kaptan çıkması gerektiğini söylüyor. Disiplinsiz davranışları var" ifadelerini kullanarak Sabri'nin yollanmasını istedi. Öte yandan Sabri'nin menajeri Ali Güven hâlâ olayın şokunda. Güven, "İnanamıyorum. Sabri'yi sezon başında Sevilla istemişti. 6 milyon euro önermişlerdi. Ama Galatasaray bu teklifi reddetmişti. Şimdi çocuğu gönderiyorlar" dedi.
Sıra Karan'da
Feldkamp'ın gündeme oturan basın toplantısının ardından, Sabri Sarıoğlu'nun da kadro dışı bırakılmasıyla birlikte kaynayan kazana dönen Galatasaray'da sular durulmuyor. Alt yapısından yetiştiği sarı-kırmızılı ekibin formasını 2002-2003 sezonunun son maçlarından itibaren giymeye başlayan ve kısa sürede taraftarın gözünde 'sembol' isim mertebesine ulaşan Sabri'nin ardından bazı 'önemli' futbolcularla da yolların ayrılacağı öğrenildi. Kalli'nin "Gönderilsin" dediği isimlerden birisi de Ümit Karan. Alman hoca, Ümit'i de Sabri gibi "Çok disiplinsiz" gerekçesiyle defterden sildi. Ara transferde olmasa bile Ümit Karan ile Galatasaray'ın yolları sezon sonunda ayrılacak. Hakan Şükür de sezon sonunda Florya'ya veda edecek. Galatasaray Teknik Direktörü ayrıca Hasan Şaş ile de çalışmak istemediğini yönetime bildirdi. Anlaşılan o ki Galatasaray'da önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler yaşanacak.
Kaynak: SABAH Gazetesi
Emurafu
26.Ocak.2007, 17:03
Medya Daha kuralı bilmiyor..Barusso Uefa da oynayabiliyor...
17.18. maddeye göre oynayabiliyor
17.17 For all matches from the start of the round of 32, a club may register a
maximum of three new eligible players for the remaining matches in the
current competition. Such registration must be completed by 1 February
2008 at the latest. This deadline cannot be extended.
17.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club
competition matches for another competing club in the current season may
exceptionally be registered provided that the player has not been fielded:
− in the same competition for another club,
− for another club that is currently in the same competition.
Furthermore, if the player’s new club is playing in the UEFA Cup, his former
club must not have played in the UEFA Cup at any point in the current
El Barto
26.Ocak.2007, 17:15
Emrah forumda herkesin İngilizce bilmediğini sanıyorum Türkçe mealiyle koyar mısın haberide anlayalım bizde neymiş ne değilmiş?.
Redrum
26.Ocak.2007, 17:46
ya sabriye 6 milyon euro veriliyor ve satılmıyor.. abicim gerçekten salaklık.. sen sabri'yi o zaman satacaksın da ne zaman satacaksın? teklif geldiği anda sat, çünkü teklif onun maximum seviyesi olur genelde. ondan sonra oyuncu düşüşe geçer. bu yaşından sonra kimseye de satamazsın sabriyi..
erdemzorer10
26.Ocak.2007, 18:54
ya sabriye 6 milyon euro veriliyor ve satılmıyor.. abicim gerçekten salaklık.. sen sabri'yi o zaman satacaksın da ne zaman satacaksın? teklif geldiği anda sat, çünkü teklif onun maximum seviyesi olur genelde. ondan sonra oyuncu düşüşe geçer. bu yaşından sonra kimseye de satamazsın sabriyi..
sabri şuan 24 yaşında..ve bu yıl giderse kiralık gidecek hatta affedilme durumu da var adnan sezgin dün söyledi..
ve sabri kiralanırsa geri dönüşü eski sabri gibi olur aklı başına gelir..kimse almaz gibi laflar kullanmak bence dogru degil..daha çok talibi çıkar..
ümit karan konusuna gelince..oynatıldığında gol krallıgına koşuyor oynatılmadıgında sorun oluyor..bi kere olsun nonda-karan ikilisini denemeli kalli..ümit gibi bir oyuncuyu göndermek yerine en az ümit kadar kalitelisini almayı gerektirir..yönetim bunun farkındadır..
uAburak89
26.Ocak.2007, 19:16
Ümit gitmez, gidemez, gitmemeli.. Sene sonunda Hakan Şükür dönemi bitiyor.. Bizim Ümit'e ve jeneriklik gollerine ihtiyacımız var..
Redrum
26.Ocak.2007, 19:37
sabri şuan 24 yaşında..ve bu yıl giderse kiralık gidecek hatta affedilme durumu da var adnan sezgin dün söyledi..
ve sabri kiralanırsa geri dönüşü eski sabri gibi olur aklı başına gelir..kimse almaz gibi laflar kullanmak bence dogru degil..daha çok talibi çıkar..
ama bir düşünsene avrupada 25 yaşında sabri'den daha iyi bulunabilecek bir sürü oyuncu var:) yaş ilerledikçe fiyatı düşer oyuncunun. herkes genç oyuncu ister. ben açıkçası 2 yıl önceyle şu an arasında pek bir fark göremiyorum. Belki de benim salaklığım. Ama 2 yıl önce 6 milyon euro teklif edildiğini varsayarsak, bugün için bu sayı en az 4 milyona kadar düşer bence..
erdemzorer10
26.Ocak.2007, 20:36
ama bir düşünsene avrupada 25 yaşında sabri'den daha iyi bulunabilecek bir sürü oyuncu var:) yaş ilerledikçe fiyatı düşer oyuncunun. herkes genç oyuncu ister. ben açıkçası 2 yıl önceyle şu an arasında pek bir fark göremiyorum. Belki de benim salaklığım. Ama 2 yıl önce 6 milyon euro teklif edildiğini varsayarsak, bugün için bu sayı en az 4 milyona kadar düşer bence..
estagfirullah renktaş :) senin fikirlerine de büyük saygım var :)
ama sabri eski sabri olursa bence yine 6 milyon eder ..
Redrum
26.Ocak.2007, 21:19
hiç sanmıyorum kardeş:) bence futbolu burda bitirecek çünkü biz bu 6 milyon euroyu çok arayacağız:D:D
xerenx_91
26.Ocak.2007, 23:13
Andreas Isaksson
Andreas Isaksson (d. 3 Ekim 1981, Trelleburg), İsveçli futbolcudur.
Futbola Östra Torp GIF'da başladı ama Trelleborg'da profesyonel oldu. 199 cm olan kaleci İsaksson, ordan 1999 yılında Juventus'a gider ve 2001 yılında hiç maç oynamamış halde Djugardens'e gider. 2004 yılına kadar 75 maç yapan Andrea İsaksson,2004'de Fransa'nın Rennes takımına transfer olur. Asıl yıldızı Euro 2004'de parladı.
Galatasaray adına uzun süredir Manchester City kulübüyle görüşmeleri sürdüren Adnan Sezgin 27 Ocak 2008 tarihinde bu transferin de sonuçlandığını spor kamuoyuna açıkladı.Böylece Galatasaray bu sezonki 2.İsveçli transferini gerçekleştirmiş oldu...
Arkadaşlar Wikipediadan alıntı varmı böyle bi açıklama :confused:
TürkuAz
26.Ocak.2007, 23:28
"Wikipedia'yı isteyen herkes kafasına göre düzenleyebilir, bu haberlerin kesinliği yoktur." (:
erdemzorer10
26.Ocak.2007, 23:29
evet şuanda böyle bir açıklama yapılmamıştır..wikipedia değiştirilebilen bir bilgi sitesi..
cnn , ntv , habertürk gibi kanallar diyorsa dogrudur aksine inanmayın :)
Emurafu
27.Ocak.2007, 00:53
Gökmen özdemir haberi...Gökmen çok yalan haber yapmaz..
Barusso bonservis bedeli içinse 4 milyon Euro’da anlaştı. Barusso bu sezon sonuna kadar G.Saray’dan 550 bin Euro alacak.
Satıs opsiyonu ile almısız sezon sonu 4M getirirsek barusso alıyormusuz..
Sezon sonuda Sponsor destegi ile birlikte falan alırız..iyi oldu iyi..
YusufT
27.Ocak.2007, 01:42
Adnan Polat Barusso ile anlaştığımızı söylemiş ve sezon sonu opsiyonu bizde olamak kaydı ile kiralamışız
PesimiSTyLa
27.Ocak.2007, 03:32
Carrusca Ankaragücü'nde
Galatasaray, verim alamadığı Arjantinli orta saha oyuncusu Marcelo Adrian Carrusca'yı sezon sonuna kadar Ankaragücü'ne kiraladı.
Ara transfer döneminde Emre Güngör'ü Galatasaray'a veren ve bu transferin karşılığında bir miktar para ile Sarı-kırmızılı ekipten bir oyuncu alacak olan Ankaragücü, Carrusca'yı renklerine kattı.
Galatasaray'ın Ankaragücü'ne karşı oynadığı lig maçında kadroda bulunan Carrusca ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
LigTV.com.TR
Oghuse
27.Ocak.2007, 03:51
Bu habere sevindim en azından forma şansı bulacak Carrusca geleceğin yıldızı lafları dolu mu boş mu ortaya çıkar..
IcedEarth
27.Ocak.2007, 03:53
Carrusca lazım olabilirdi, gittiğine göre o mevkiiye transfer düşünülüyordr heralde. Aksi takdirde epey sıkıntı çekeriz. Malum, takımda fazlasıyla sakatlık sorununu görebiliyoruz.
TürkuAz
27.Ocak.2007, 03:54
Carrusca için hayırlı olsun. Sene sonunda ülkesine döner diye düşünüyorum.. (:
PesimiSTyLa
27.Ocak.2007, 04:06
Çok iyi olmuş. Eger denildigi gibi varsa potansiyeli ankara da kendini gösterir sezon sonu bizde oynar yok olmazsa el ssallarz :)
BöyLelikle Barusso dan sonra bi yabancı daha getirebiliriz gibi bir izlenim doguyor... Şu 31 ocak gelsin de rahat edelim...
uAburak89
27.Ocak.2007, 04:11
Bakalım nasıl performans gösterecek, bir yabancı daha alacağız anlaşılan.. Umarım İsaksson gelir..
fenerbahce_1907
27.Ocak.2007, 04:18
Carrusca Ankaragücüne gitmemiş.Ntv'de Adnan Sezgin söyledi.Ankaragücüyle Bouzid hakkında konustuk dedi.
xerenx_91
27.Ocak.2007, 04:20
Arkadaşlar Adnan Sezgin NTV ye yaptığı açıklamada Ankaragücüyle Carrusca için değil Bouzid için görüşmeleri olduğunu söyledi..
uAburak89
27.Ocak.2007, 04:25
Biri gitsin işte, bence Bouzid'in gitmesi daha mantıklı olur..
Adnan Sezgin Barusso'da sorun yok 2 gün içinde menajerini bekliyoruz demiş, ayrıca 2 transfer daha düşünüyoruz şeklinde açıklaması olmuş.. Sporxte yazıyor, harika haberler bunlar.. :D
Emurafu
27.Ocak.2007, 05:35
KESİN HABER:
Haldun üstünel söyledi:Bouzid Ankaragücüne gidiyor..Carusca yabancı bir takıma gidiyor dedi..
Adnan sezgin:Hafta içi çok yogun calısmalara olacak..Gidenler var gelenlerde var dedi...
Ayrıca ısaksson büyük ihtimal imzaya gelecek:)
Nedvedmania
27.Ocak.2007, 05:59
Dediğim gibi "giden varsa gelen kesin vardır "( Alıntı : KALLİ )
Sabri gidiyor barussa geliyor
bouzid gidiyor issakson geliuor
Carrusca gidiyor birisi daha gelicek çalışmalar devam ediyormuş :)
uAburak89
27.Ocak.2007, 06:03
Süper yav, transfer dönemi iyi bitecek inşallah.. Milli maç arasında sakatlarımızın da bir çocuğu iyileşir.. :)
Bu arada Bouzid kiralik mı gidiyor ?
King_91
27.Ocak.2007, 06:06
transferler guzelde orkun bu kadar az gol yemişken sanki biraz ayıp olur gibime geliyor kaleci transferi.aykut neyse de orkun kotu oynamıyordu bence
Nedvedmania
27.Ocak.2007, 06:10
Kaleci olayına bende karşıyım biraz. Ama takıma katkısı olucak futbolcuya herzaman kapımız açık :)
BurAk Abi Sanırım satılıcak. Yabancımız çok fazla olur yoksa.
uAburak89
27.Ocak.2007, 06:12
Kiralık gittiği zaman da kontenjan açılır, Ankaragücü oyuncu olacak çünkü.. Kalli onu sattırmaz gibi geliyor bana..
Kim geldi, kim gitti? Son gunlere sikistirilmis, cabuk alinan kararlar umarim dogru kararlardir! Ayrica Adnan Polat boyle dedi, Adnan Sezgin soyle dedi veya Haldun Ustunel herkez bunlari diyor ama bunlar harbiden agizlarindan cikmis laflar mi yani televizyonda duyan var mi bu sozleri? Ben bir kac gun televizyondan uzak kaldigim icin izliyemedim bu yuzden soruyorum! Eger bu haberler dogruysa benim dusunceme gore iyi kararlar.
Emurafu
27.Ocak.2007, 06:39
Aftonbladet gazetesi "Bir cözüm bulacagiz" ba$igini verdi gazeteye..
Ya satin alacagiz yada kiralik alacaz..
Eger kulüpler anla$ilirsa problem cikarmayacagiz diyor Man City'nin yardimci antrenörü Tord Grip..
En büyük sorun ise Galatasaray'in yabanci hakkinin full olmasi, yani bir veya iki oyuncu satmamiz lazim..
Cünkü Barusso ve Isaksson'u satin almayi dü$ünüyormu$uz..
Isaksson avrupa sampiyonasini dü$ünüyor..
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 1712766.ab
Expressen gazetesi "Isaksson Galatasaray'a cok yakin" ba$ligini verdi..
Yine Tord Grip bu transferin gelecek haftanin ba$inda gercekle$ebilecegini söylüyor..
Bu transferin hepimiz icinde iyi olacagini söylüyor, en cok Andreas ve isvec milli takim'i icin..
http://www.expressen.se/sport/1.1021035 ... verklighet
Bouzid ankragücüne- Isaksson geliyor...
Carusca brunley takımına gidiyor kiralık gidiyor sanırım..Zayten haldun üstünel yabancı takıma gidecekdedi...
http://img111.imageshack.us/img111/136/1212aaa23232ek9ae4.gif (http://imageshack.us)
Sabri ve caruscada gittigine göre bence gelecek 4.oyuncu kanat:D
Paco kardeş uydurma falandegil Ntv de Cnntürkde kendileri dediler..Röportaj yaptılar..
murty54
27.Ocak.2007, 06:42
Bu gelecek kanat oyuncusu inşallah Willhelmsson'dur
Co-Ownership olan bir oyuncu kiralanamaz bildiğim kadarı ile?
uAburak89
27.Ocak.2007, 07:21
Co-Ownership olan bir oyuncu kiralanamaz bildiğim kadarı ile?
Bende tam buna bakıyordum Fm'de, teknik olarak pek mümkün gözükmüyor.. Yöneticiler çıkıp açıklama yapıyor gelecek diye, nasıl iş çözemedim..
YusufT
27.Ocak.2007, 07:40
Carrusca ve Bouzid icin iyi olduda.... Defans'a kimseler kalmadi? Ortasahada dogru düskün 2 yedek yok?
PesimiSTyLa
27.Ocak.2007, 07:47
yahu saka maka bu transfer dönemLeri de tam brezilya diizisi oluyor ya:D Entrika, hırs , ekşin, Hersey var :n: Bi bitsede sonunu görüp ohhhh desek :)
Artık ne olacaksa olsun.. Yeter ki hayırlısı olsun...
Carrusca ve Bouzid icin iyi olduda.... Defans'a kimseler kalmadi? Ortasahada dogru düskün 2 yedek yok?
edit
uykusuzluk başıma vurdu galiba artık, ters anladım :icon_neutral:
Barrussa Fox T.V'ye re re re ra ra ra diye tezaruhat yapti :D ... Ayrica Basinas ile de roportaj yapmislar mallarco ile anlasirlarsa ben gelicegim diyor. Basinas Galatasaray'la her konuda anlasmis.
TürkuAz
27.Ocak.2007, 09:21
Kaleci gelmesin, Sabri affedilsin, Carrusca gitsin, kanat oyuncusu alınsın, Gana ve Kamerun bir an önce elensin.. (:
Emurafu
27.Ocak.2007, 09:22
Star tv son dakika verdi..Basinas hafta içi imzaya gelecek falandedi(Ne kadar dogru)..Barusso -Basinas..Hem barusso kiralık olurmu illaki opsiyon vardır..Biz pilot takımmıyız.Hee 1.5 yıl pişsin romaya gitsin..
Foxda Barusso röportajı çok komik..Hele basinas.Yöneticiler röportaj yapmayın diyor basinas gizlice kaçıp röportaj yapmaya geliyor..
Bu hafta içi baya yogun geçecek...
Carusca Ve bouzid gidiyor hatta gittiler...
ShevAnil
27.Ocak.2007, 09:26
2'sinin Birden Alınması Saçma Olmazmı ?
Emurafu
27.Ocak.2007, 09:36
Foxda bunları söyledi..Basianas"ben ve Galatasaray anlaştık problem Mallorca,çok para istiyorlar Galatasaraydan,şuan konuşuyoruz sonrası ne olur bilemem ben Galatasaraya gitmek istiyorum ama 2 klübün anlaşması lazım,Galatasarayda çok iyi oyuncular var,Galatasaray fenerbahce derbisini biliyorum pan.-olmp. derbisi gibi..
Türkiyeye gelen ilk yunanlı oyuncu olabilirim,ben futbol oynamaya geliyorum benim için sorun olmaz.İnternet sitemdeki Galatasaraylı tarafların yazdıklarını tek tek okuyorum beni İstanbula davet ediyorlar gelmemi çok istiyorlar"dedi
ve Türkçe olarak Merhaba Türkiye diyerek ropartaj bitirdi
IcedEarth
27.Ocak.2007, 17:26
Barusso geliyorsa Basinas gelmesin. Yabancı hakkımız bitiyor, gereksiz harcama yapılmasın. Onun yerine orta sahada nereye koyarsan oynayacak bir adam alınsın. Bir de Isaksson alınsın. Başka da hiçbir şeye gerek yok. Orkun'la olacak iş değil bu.
Emurafu
27.Ocak.2007, 19:37
Barusso geliyorsa Basinas gelmesin. Yabancı hakkımız bitiyor, gereksiz harcama yapılmasın. Onun yerine orta sahada nereye koyarsan oynayacak bir adam alınsın. Bir de Isaksson alınsın. Başka da hiçbir şeye gerek yok. Orkun'la olacak iş değil bu.
Bouzid Ankaragücüne gidiyor..Carusca yabancı bir takıma gidiyor..Haldun üstünel söyledi...Suanda 3 tane hakkımız var..Kalli yeni bir sistem düsünüyor sanırım...ortasahayı çok kosan adamlardan yapacak sanırım.
Nocna Mora
27.Ocak.2007, 19:41
İsmael Bouzid Ankaragücü'nde
Galatasaray, forma şansı bulamayan Bouzid'i, Ankaragücü'ne kiraladı. Roma'dan Ganalı ön libero Barusso ve Manchester City'den İsveçli kaleci İsaksson'u kadrosuna katmak istediği için yabancı kontenjanında yer açmak zorunda olan sarı-kırmızılılar, çareyi Cezayirli oyuncusunu Başkent ekibine göndermekte buldu. Bouzid sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek.
Redrum
27.Ocak.2007, 19:42
ya bu kadar parayı biz nerden buluyoruz ki? Borç içinde yüzüyoruz ve hala transfer yapabilyoruz. Bence buna şükür. Kimseyi almayın önce şu lincolnun, ve diğer transferlerin parasını ödeyebiliyomuyuz? zaten d-smart lincolnun parasını alamadığı için 2018e kadar yayın haklarını almış diye duydum. doğru mu bu?
Emurafu
27.Ocak.2007, 20:19
ya bu kadar parayı biz nerden buluyoruz ki? Borç içinde yüzüyoruz ve hala transfer yapabilyoruz. Bence buna şükür. Kimseyi almayın önce şu lincolnun, ve diğer transferlerin parasını ödeyebiliyomuyuz? zaten d-smart lincolnun parasını alamadığı için 2018e kadar yayın haklarını almış diye duydum. doğru mu bu?Transferler neden bu kadar gecikiyor belli bir bütcemiz oldugu için sürekli pazarlık yapıyoruz..5M olan adamı nerdeyse 2m alıyoruz..
Adnan polat:Paramızı kılı kırk yararak harcıyoruz..
Kupada fenerbahce ile maçımız var sakatlarımız fazla..Bence Yönetim iki gün içinde 2 kişi'yi istanbula getirir bence:)
Nedvedmania
27.Ocak.2007, 22:01
Her Transfer konulu başlıkda bu mesaj hep oluyor " Galatasaray bu parayı nereden buluyor" :) Yahu Mesela Lincolnu nasıl aldık sponsorlarla. Diğer transferlerde zaten pahalı değildi.
Emurafu
27.Ocak.2007, 22:03
lig tvde Kalli ile Adnan Polat’ın konuşmasını gösterdi:Adnan Polat; Emre güngör ve Ahmet Barusso tamam, kalecinin de işi bitmek üzere dedi...Adnan polat baska transferde yok dedi..
Redrum
27.Ocak.2007, 22:09
Her Transfer konulu başlıkda bu mesaj hep oluyor " Galatasaray bu parayı nereden buluyor" :) Yahu Mesela Lincolnu nasıl aldık sponsorlarla. Diğer transferlerde zaten pahalı değildi.
alıyosun da o parayı geri ödemiyomusun mu sanıosun? sanırım galatasaray da öyle sandı ve öde(ye)medi d-smart'a. 2018 e kadar yayın hakları onlarda. Benim istedğim daha fazla alıp borca girmeyelim. barusso'yu alalım yeter. isaksson'u falan alamayız zaten..
Nedvedmania
27.Ocak.2007, 22:14
alıyosun da o parayı geri ödemiyomusun mu sanıosun? sanırım galatasaray da öyle sandı ve öde(ye)medi d-smart'a. 2018 e kadar yayın hakları onlarda. Benim istedğim daha fazla alıp borca girmeyelim. barusso'yu alalım yeter. isaksson'u falan alamayız zaten..
Yeni stada kadar bizimkiler d smartı oyalarlar. yeni staddan gelicek BÜYÜK gelirdende onlara tıkır tıkır borcumuzu öderiz.
Gerçi ortada borç diye birşey yokki . Herşey karşılıklı. Onlar bize transferde yardımcı oluyor bizde onlara başka konularda yardımcı oluyoruz
Emurafu
27.Ocak.2007, 22:18
Arkadasım paraları sponsora geri vereceksek ben bu işden ne anladım..Galatasaray yayın hakkını bosuna satmadı:)
Ayrıca ısaksson alındı..Kendiside acıkladı..Sen bizim yönetimden baya ümidi kesmissin..Sanki Çulsuz takımız..Yönetim istese yine alırdı ama ekonomimiz belli bu yüzden uzun süreli pazarlıklar yapılıyor ucuza alıyoruz..
Nonda:500k
Serkan ve Barış,Barusso belli
Sunuda eklim;Bazı bankalarda borçlar kapandı..Ayrıca diger bankalara taksitle ödemeler baslamış..polat böyle dedi.
Adnan polat'ı keske dinleseydin...
19_SeRDiNÇ_05
27.Ocak.2007, 22:24
Bu sözler olay yaratacak !..
Feldkamp'ın bu sözleri çok konuşulacak !.. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Galatasaray Başkan Vekili Adnan Polat'a Ankara Esenboğa Havaalanı'nda şok sözler söyledi.
Polat'ın transferler hakkında bilgi vermesinin ardından sözü alan Kalli, alınan her yeni futbolcu için takımdan bir futbolcu gönderilmesine izin vereceğini söyledi !.. Kalli'nin bu şok sözlerini, Lig TV kameraları saniye saniye görüntüledi. İşte Ligtv.com.tr farkıyla Feldkamp'ın şok açıklaması:
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=32999
Emurafu
27.Ocak.2007, 22:28
Arkadaslar Adnan Polat'ın agzından transfer acıklamaları buyrun izleyin...
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=32999
Kalli'nin kastettigi adamlar Bouzid,Carusca ikiside gidiyor kiralık:)
Redrum
27.Ocak.2007, 22:28
Abi benim inanasım gelmiyor ki o zaman niye hakan baltanın taksitleri falan ödeyemiyoruz?
uAburak89
27.Ocak.2007, 22:37
Bir kontenjan boş kalıyor yine, 4. transfer de olsa iyi olurdu.. Kaleciden kasıt İsaksson herhalde, başka birisinin ismi hiç geçmedi..
Ayrıca Aykut için üzülüyorum Mondi varken 2. kaleci olan adam artık 3. kaleci durumunda olacak, sezon sonu gider herhalde Aykut..
Nedvedmania
27.Ocak.2007, 22:38
Gerçekten öylemi diyor ? Çünkü çok sessiz konuşuyor konuşmayı çevirmek çok zor olur :) Yoksa medya işine geldiği gibimi çeviriyor :)
uAburak89
27.Ocak.2007, 22:41
Adnan Polat'ın dediklerini doğru çevirmişler gibi geldi bana, duyduğum kadarı ile de Kalli'ninkini bilemeyeceğim.. Az kaldı transfer döneminin bitmesini, herşey netleşecek biz de rahatlayacağız..
YusufT
28.Ocak.2007, 01:28
Son 3 gün. bakalim kimler gelecek, kimler gidecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.sporx.com/i/b.gif
Barusso artık Aslan!
Galatasaray, devre arası transferinde beklenen bombayı gerçekleştirdi. Roma'nın Ganalı ön liberosu Ahmed Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'da forma giyecek.
Sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Ganalı yıldızın menajeri Leonardo Giusti ile bugün görüşerek, kesin anlaşmaya vardılar. Ancak resmi sözleşmenin yapılması için Roma Kulübü'nün yarın Borusso'nun sözleşmesi ile ilgili izin fesihlerini göndermesinden sonra bu transferin resmiyet kazanacağı belirtildi. Gana Milli Takımı ile şu anda Afrika Kupası maçlarında mücadele eden Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyecek. Sezon sonunda ise Barusso'nun satış önceliği Galatasaray'da olacak ve sarı kırmızılı kulüp isterse Ganalı yıldızı sezon sonunda bonservisi ile birlikte transfer etme hakkına sahip0 olacak. Barusso, Gana Milli Takımı'nın Afrika Kupası maçlarının bitiminde İstanbul'a gelecek.
Kaynak : DHA
Emurafu
28.Ocak.2007, 01:32
Barusso artık Aslan!
Galatasaray, devre arası transferinde beklenen bombayı gerçekleştirdi. Roma'nın Ganalı ön liberosu Ahmed Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'da forma giyecek.
Sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Ganalı yıldızın menajeri Leonardo Giusti ile bugün görüşerek, kesin anlaşmaya vardılar. Ancak resmi sözleşmenin yapılması için Roma Kulübü'nün yarın Borusso'nun sözleşmesi ile ilgili izin fesihlerini göndermesinden sonra bu transferin resmiyet kazanacağı belirtildi. Gana Milli Takımı ile şu anda Afrika Kupası maçlarında mücadele eden Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyecek. Sezon sonunda ise Barusso'nun satış önceliği Galatasaray'da olacak ve sarı kırmızılı kulüp isterse Ganalı yıldızı sezon sonunda bonservisi ile birlikte transfer etme hakkına sahip olacak. Barusso, Gana Milli Takımı'nın Afrika Kupası maçlarının bitiminde İstanbul'a gelecek.
28.01.2008
Kaynak : DHA
Satıs opsiyonu birlikte aldık..Dahe ne olsun..Mondragon ve Ribery de aynı sekilde gelmişdi..Sıra geldi Isaksson'a:D
erdemzorer10
28.Ocak.2007, 01:32
işte bu süper haber..zaten biliyorduk ama DHA tarafından tescillenmiş olması çok güzel oldu...tebrikler Galatasaray'ım hayırlı uğurlu olsun...
Ziya38
28.Ocak.2007, 01:38
Cok guzel haberler,bugun Ghanin maci var Eurosport veriyor herzeman ki gibi..
Emurafu
28.Ocak.2007, 02:57
Gana 1-0 Önde adamlar as kadro çıkmış.Essien falan oynuyor..
Barusso'dan Mesajlar:n::n::D
Rererara:D koptum:n:
http://www.youtube.com/watch?v=HPVsMy-t_ZA
Basinas Röportajı:D
PART1
http://www.youtube.com/watch?v=qf2ck3Jsxms
PART2
http://www.youtube.com/watch?v=xJrYyw7-uQo
uAsamet91
28.Ocak.2007, 03:14
Barusso kazandı bile sempatimizi:Dd
goosfraba
28.Ocak.2007, 04:43
Transfer içermeyen mesajlar silindi. Transfer konuşmaya devam, Gana ne yaptı Kamerun ne yaptı mesajlarına da son verin.
erdemzorer10
28.Ocak.2007, 04:50
barusso ( Galatasaray'ın yeni transferi) gana milli takımında ve bu haber de onunla ilgilydi...;)
*yeni transferimiz en geç 10 unda burda olcak arkadaşlar...
goosfraba
28.Ocak.2007, 05:45
Gana ve Kamerun'u konuşacağınız yer burası değil.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55782&page=2
Oyuncularınızın ulusal takımları hakkında yukarı da ki linkten konuşun, konuyu kirletmeyin.
RaSenGan
28.Ocak.2007, 09:30
Barusso transferi hayırlı olsun camiamıza.İnş.takımımıza katkılı olur.
xerenx_91
28.Ocak.2007, 19:19
http://img.sabah.com.tr/im/2008/01/29/39010E2AE171354283FD2B4Dr.jpghttp://img.sabah.com.tr/im/2008/01/29/9A0C39345434EA40BD0881D7r.jpghttp://img.sabah.com.tr/im/2008/01/29/88D9827C9376F04E9A7AFF76r.jpg
Cimbom'dan hat-trick
YAŞAR YALÇIN
Kalli'nin gözdağı verdiği gün Barusso ile anlaşan Galatasaray yönetimi; Isaksson ve Basinas için de gün sayıyor. Carrusca ve Bouzid ile vedalaşan sarı-kırmızılı kulüp imza şova hazırlanıyor..
Feldkamp'ın, "31 Ocak'a kadar transfer yapılmazsa istifa ederim" sözleri üzerine elini hızlandıran ve Alman hocanın açıklamasının yapıldığı gün Roma'da oynayan Ahmed Barusso ile anlaştıklarını belirten Galatasaray yönetimi, iki ismi daha renklerine bağlayarak deyim yerindeyse 'hat-trick' yapmaya hazırlanıyor. Gana ile birlikte Afrika Kupası'nda mücadele eden Barusso'nun menajerleri bugün İstanbul'da olacak. Yarın da kendisinin gelme olasılığı var. Bu oyuncunun FOX TV'deki Verkaç programında, "Galatasaray ile anlaşmaya vardım" demesi; hatta Türkçe olarak "Şampiyon Galatasaray" diye tezahürat yapması, taraftarları rahatlattı. Adnan Polat başkanlığındaki transfer takımı, şimdi de İsveçli kaleci Isaksson ve Angelos Basinas'ın transferlerinde sona geldi.
FENER MAÇINDA OYNAYABİLİRLER
Sezonu kapatan Tobias Linderoth'un sözleşmesini dondurmak isteyen, bu talebi gerçekleşmese bile Carrusca ve Bouzid'in gönderilmesi sebebiyle yabancı kontenjanında sorun yaşamayacak olan G.Saray; Isaksson ve "Kulübüm izin verirse koşa koşa gelirim" açıklamasını yapan Basinas ile el sıkıştı. Yönetim; Isaksson'un takımı M.City ile Basinas'ın kulübü Mallorca'yı da ikna ederek işi mutlu sonla noktaladı. İki oyuncunun bir-iki gün içinde imza atması ve hatta kupadaki F.Bahçe maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Bu transferlerin Özhan Canaydın'ın Denizbank'tan çektiği 8 milyon dolarlık krediyle yapıldığı öğrenildi.
>> Bu üç futbolcu gerçekten gelirse çok süper olacak.Lincoln Fenerbahçe maçında oynayabilecek..Güçlü bir ortasahamız olur.Fenerin Kadıköy yenilmezliğine son veririz.. Transfer döneminin bitmesine son 3 gün..
Nedvedmania
28.Ocak.2007, 20:07
ya bunlar nasıl gazeteci . hiçmi gazete okumuyorlar . Daha dün fanatikte Kallinin istifa ederim cümlesi şaha olduğu açıklandı bunlar hala aynı şeyden bahsediyor.
Emurafu
28.Ocak.2007, 20:34
Yaşar yalçın her zaman sallar:)...Söyledigi oyuncular dogru ama Maça falan yetişmeleri zor..
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 20:47
Barusso geliyor anladıkta üstüne Basinas'ın gelmesi diğer oyuncular için ayıp olur gerçekten.Mehmet Topal'a,Mehmet Güven'e,hatta Ayhan'a size güvenmiyoruz mesajıdır Basinas'ın gelmesi..Eksikler olduğunda Mehmet Topal eksiksiz getirdi görevini yerine..
gerrrard
28.Ocak.2007, 21:08
Artık fikrim değişti. Barusso'nun gelmesi tamamen hata artık. Süper 3 tane liberomuz var. Topal,Güven ve Ayhan. Özellikle Mehmet Topal muhteşem bir oyuncu yahu. Ben hayatımda son yıllarda Tugay'dan sonra böyle süper bir Türk libero görmemiştim. Ankaragücü maçında n'aptı öyle. Oyun kurdu,topları kesti,koştu çabaladı. Giydiği formanın hakkını fazlasıyla veriyor. Ayrıca ben bu oyuncuda Gerrard stili görüyorum. Önceden Barusso'nun alınmasından yanaydım ama artık değilim. Topal gerçektende buralarda harcanıyor. Umarım Fatih Terim bu genç ve süper yeteneği görür de milli takıma alır. Euro 2008'de işimize çok yarayacaktır. Barusso'nun alınmasına karşıydım. Üstüne bide Basinas'ta geliyosa çok yazık çooook. Verilen paralara gerçektende çok yazık. Ayrıca kontenjanda dolduruyorlar. Ne lüzumu vardı şimdi Kalli'nin Barusso'ya,Basinas'a. Yazık çok yazık. Böyle bir zihniyetle biz daha çok yıldızlar kaçırırız çoook.
erdemzorer10
28.Ocak.2007, 21:16
mehmet topal ın ilk maçı olan denizlispor karşılaşmsından beri en büyük destekçilerinden biriyim fakat avrupa içn barusso yada basinas bence çok doğru transferlerdir..
ayrıca bana kalırsa bir sol bek de gerekiyor bu takıma..hakan balta da volkan yaman da tam olarak sol bek mevkisinin oyuncusu degildir..
Emurafu
28.Ocak.2007, 21:24
Önlibero sarttı...
Topal,Güven,Ayhan(agrıları devam ediyor) Uefa da hezimet olur..Büyük maçları hep yenilirsin..Mesela derbileri:)
Topal'ın fenerbahce maçını merak ediyorum bakalım nasıl oynayacak..Topal sürekli üstüne koyan bir futbolcu..Mehmetgüven ise sürekli gerileyen bir futbolcu..Mehmet güven'i mümkünse saymayın..Zaten kiralık gidebilir..
Kalli Milan'ın sistemini kurmaya calısıyor..Barusso-Gattuso,Basinas(Topal)-Pirlo,Seedorf-Ayhan(Arda)
Önlerinde kaka-Lincoln:)
Oyuncular olarka farklı olabilir..Kalli bunu düsünüyor..
Sol bekten önce yedek Sag bek lazım..Ugur sakatlandı hani adam??
uAburak89
28.Ocak.2007, 21:53
"Isaksson ile G.Saray anlaştı"
İsveçli İsaksson'un menajeri, Galatasaray ile görüşmelerimizde hiç bir sorun yok, perşembe günü İstanbul'a gelebiliriz dedi. İsveç'in Expressen Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Manchester City'de forma giyen kalecinin menajeri, Galatasaray ile Isaksson her konuda anlaştı açıklamasında bulundu.
Kaynak : Sporx.com
gerrrard
28.Ocak.2007, 21:55
Alakası yok Emrah. Tam tersine Topal büyük maçlarda daha da hırslanıp performansını hep üstüne atacaktır. Çünkü rekabet ortamıda işin içinde ve Topal kendini Kalli'ye beğendirmeye çalışacaktır. Topal Fenerbahçe maçında eğer iyi oynarsa ama harika bir libero kazanacağız. Bu bir. İkincisi ise Topal tecrübe kazanacaktır ve Avrupa düzeyine gelecektir. Bu iki. Üçüncüsü Barusso,Basinas gibi kişilere kalmayacağız. Ayrıca yabancı kontenjanıda açılacak. Büyük bir futbolcu kazanmış olacağız. Büyük maçlarda da artık kolaysa yensinler bakalım.
erdemzorer10
28.Ocak.2007, 22:00
renktaş bu kdr sorun yapma bence..kalli topal-barusso ikilisini aynı anda da oynatabilir ;) örnegin arda-topal-barusso gibi bir üçlü kurabilir önlerinde lincoln ;) böylece mehmet topalın yükü hafiflemiş olur..
TürkuAz
28.Ocak.2007, 22:41
Basinas'ın tecrübesine ihtiyacımız olmasa alınmasını istemezdim ama şu anda şartlar bunu gerektiriyor..
SiR ToMaSRoSiCkY1
28.Ocak.2007, 22:48
İsaksson en geç perşembe günü imzalamaya geliyormuş Galatasaray'a bu süper oldu.
Eray Dengiz
29.Ocak.2007, 00:23
tamam iyi hoş diyosun Topal tecrübe kazanır,oynar bende katılıyorum fakat hiç sakatlanabileceğini düşünmüyosun,Linderoth zaten yok,Topal sakatlansa,Güven'in soyadına bakma güvenilmez,Ayhan sakatlanıp duruyor,ön libero transferi şarttı...
bunun ligi var,kupası var,avrupası var,var oğlu var..
Emurafu
29.Ocak.2007, 03:07
Isaksson keen on Galatasaray
Goalkeeper hoping to join Turkish side
Manchester City goalkeeper Andreas Isaksson wants to join Galatasaray before the transfer window closes at midnight on Thursday.
The Swedish international is desperate to move away from Eastlands as Joe Hart continues to occupy the No.1 spot at City and he needs to get first-team football ahead of this summer’s European Championship.
The Swede has options available to him and manager Sven-Goran Eriksson has said he will not block his compatriot’s exit.
Eriksson said: "He wants to leave and there are a couple of possibilities for him to do that.
"I will not stand in his way. He is still young and is a regular for Sweden.
"He wants to play in Austria and Switzerland this summer and perhaps he does not feel there is enough space for him here."
http://www.skysports.com/story/0,19528,12874_3088610,00.html
TERCÜME:Erikson Isaksson’un Önünde durmayacaklarini soylemiş.Transferine izin verdiklerini acıklamış....
uAsamet91
29.Ocak.2007, 03:13
Ligtv.com da biz 700 bin vermişiz onlar 1,700 bin istemiş bekliyoruz
Emurafu
29.Ocak.2007, 03:24
M.city de Teklifimizi de kabul etmiş..Eriksson bugünkü basın toplantısında izin verdiklerini söylemiş..
Isaksson Galatasaray'a gelmeye kararlı...
Manchester City kalecisi Andreas Isaksson Manchester City'den ayrılmakta kararlı. Takımın İsveçli teknik direktörü Sven-Goran Eriksson vatandaşı olan Isaksson'un İsveç milli takımında forma giyebilmek için ayrılma kararı aldığını ve deneyimli file bekçisinin büyük ihtimalle Galatasaray'a gideceğini söyledi.
Georgios Samaras ve Rolando Bianchi'nin ardından Andreas Isaksson da Manchester City'den ayrılma kararı aldı.
Sven-Goran Eriksson, Euro 2008'de İsveç milli takımının kalesini korumak isteyen Isaksson'un ayrılmasına engel olmayacağını açıkladı.
Galatasaray'e gitmek istediğini vurgulayan Isaksson hakkında konuşan Eriksson, "Ayrılmak istiyor ve bazı seçenekleri var. Gitmesine engel olmayacağım. Hala İsveç'in kalesindeki birinci tercih. Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek finallerde de oynamak istiyor ve belki de kendini hazır tutmak istiyor." şeklinde konuştu.
Türkiye'ye gitmeyi aklına koyduğunu vurgulayan Isaksson ülkesindeki Expressen gazetesine, "Kesinlikle ayrılmak istiyorum ve Galatasaray kabul edilebilir bir teklifle geldi." dedi.
Isakksson ayrıca, "Galatasaray bana yatırım yapmak istiyor. Bu benim son şansım ve umarım Manchester City işleri bozmaz. Galatasaray beni oynatmak için alıyor. Yedeklerde beklemeyeceğim." ifadelerini kullandı.
Radyospor.com
M.Scofield
29.Ocak.2007, 03:27
neden kaleci aldığımızı hala anlamiş değilim orkun ne yapsın çıkıp gol'mu atsın
uAsamet91
29.Ocak.2007, 03:36
Ben Orkun'a avrupa maçlarında bir türlü güvenemiyorum
Emurafu
29.Ocak.2007, 04:14
Dikkat ettinizmi Kac yıldır nadiren frikik golü yiyorduk..Bu sene 3 tane falan frikik golü yedik..Barajı geçen gol oluyor..Orkun iyi kaleci olabilir ama bunda en büyük pay defansımısızın..Mesela ankaragücü maçında hiç pozisyon yokken Orkun gereksiz iki hata yaptı..Birisinde bosa cıktı...Avrupa için Kaleci sarttı:)
http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=503169&cc=5739
http://eurosport.yahoo.com/29012008/58/premier-league-isaksson-urges-city.html
Eurosport ve soccernette çıktı,muhtemelen bu transfer yarın biter.
Ayrıca barusso riminide Sag kanatdada oynamış..Dolayısı ile Barusso-Topal-Arda ortasahası olacak tabi basina gelmesse..Topal için Fenebahce maçı çok önemli..
erdemzorer10
29.Ocak.2007, 04:21
renktaş bu kdr sorun yapma bence..kalli topal-barusso ikilisini aynı anda da oynatabilir ;) örnegin arda-topal-barusso gibi bir üçlü kurabilir önlerinde lincoln ;) böylece mehmet topalın yükü hafiflemiş olur..
aynısını ben söyledim Emrah abi ;) :)
rakiplerimiz barussoyu biz aldık diye dert yanıyor bizm kendi taraftarımız neden barusso alındı diyor :)
uAburak89
29.Ocak.2007, 04:32
Mondi varken yemiyorduk free-kick'ten.. Genelde Aykut yiyordu free-kick gollerini.. Kesinlikle iyi bir kaleci şart.. Ama Aykut açısından kötü olacak, 3. kaleci durumuna düşecek..
King_91
29.Ocak.2007, 04:47
Mondi varken yemiyorduk free-kick'ten.. Genelde Aykut yiyordu free-kick gollerini.. Kesinlikle iyi bir kaleci şart.. Ama Aykut açısından kötü olacak, 3. kaleci durumuna düşecek..
Allah aşkına aykut da kaleci mi?Ben şahsen hiç üzülmüyorum çünkü hak eden formayı giyer.Ben aykutun forma giydigi macta gol yemeden bitirdigimizi hiç hatırlamıyorum.bence isabet olur 3.kaleci olması.Ama barusso ya da basinas alınmalı bence 2si de fazla olur.Çünkü ön libero ya barusso,topal,basinas,ayhan ve iyileşince okan oluyor ayrıca barışın da o mevkide oynadıgını dusunursek bence 2sinden 1i yeterli.Ki mehmet güveni saymadım bile.yalnız bir sağ bek şart.Uğur sakat ya da cezalı oldugunda oynayabilecek adamımız yok.
uAburak89
29.Ocak.2007, 04:52
Barış veya Hasan Şaş'ı oynatır Kalli sağ bekte..
Oghuse
29.Ocak.2007, 05:36
Zorunlu Açıklama
Bugün yayınlanan bazı medya organlarında Galatasaray Spor Kulübü’nün ara transferler için Denizbank’tan kredi aldığına ilişkin haberler yer almıştır.
Galatasaray Spor Kulübü Denizbank’tan böyle bir kredi almamıştır.
Kamuoyunun dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Kaynak:http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=303565
SiR ToMaSRoSiCkY1
29.Ocak.2007, 17:06
Büyük bir transfer atağına kalkan Galatasaray, yeni file bekçisine kavuşmak için artık resmen geri sayıma geçti...
30.1.2008
City de ‘tamam’ dedi
Manchester City’nin 26 yaşındaki İsveçli file bekçisi Andreas İsaksson’un menaceri Roger Ljung, büyük bir ihtimalle perşembe günü (yarın) İstanbul’da olacaklarını açıkladı. Linderoth’un Sarı-Kırmızılı formayı giymesinde de önemli rol oynayan Ljung, kendilerinin Galatasaray Yönetimi ile her konuda anlaşıp el sıkıştıklarını, İngiliz kulübünün de büyük oranda transfere onay verdiğini bildirdi.
Bonservisi 1.2 milyon Euro
Aradaki ufak pürüzler giderildiğinde, taraflar resmi sözleşme imzalayacak. Aslan’ın bu transfer için 1.2 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Roma’nın 23 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Ahmed Barusso’nun menaceri Leonardo Giusti de, önceki gün Florya’ya gelerek Galatasaray Yönetimi ile masaya oturmuştu. Barusso, sezon sonuna kadar Cim Bom’dan 400 bin Euro alacak.
Kaynak:Fanatik
erdemzorer10
29.Ocak.2007, 20:02
işte 2 Aslan
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_197003_iki-aslan280.jpg
Ahmed Barusso: Orta sahanın top hırsızı! Güçlü, dengeli ve uzun mesafeden 'ölümcül' şutları var. Andreas İsaksson: İsveç'te 4 kez üst üste yılın kalecisi seçilmesi, asla göz ardı edilemez.
30.1.2008
Galatasaray’ın sezon sonuna kadar Roma’dan kiraladığı Barusso’yu, Tuttosport’un usta yazarı Massimo Franchi’ye sorduk. İşte cevabı:
2 lig yukarıya taşıdı
26 Aralık 1984’te Accra’da (Gana) doğan Barusso, 3 yaşında ailesiyle birlikte İtalya’ya göç etti. Futbol yeteneklerini fizik gücüyle birleştirmeyi düşünen genç oyuncu, Manfredonia amatör takımında başarılı bir grafik çizerek şampiyonluk yaşadı. Manfredonia’yı önce C-2’ye, sonra da C-1’e taşıyan Barusso, birkaç teklifi reddedip Rimini ile sözleşme imzaladı.
Krediler seferber Rimini’de oynadığı ilk 8 maçta harika bir performans ortaya koydu. Hatta Juventus ve Bologna karşılaşmalarında sahanın en iyi oyuncusu seçildi. Özellikle Eylül 2006’da Bologna’ya attığı muhteşem gol sonrası La Gazzetta dello Sport’ta manşete taşınan Barusso, İtalya’da en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Rimini Sportif Direktörü Walter Muratori, “Onu 300 bin Euro’ya aldık. Ama bonservisinin diğer yarısını da almak için gerekirse tüm kredilerimizi tüketmeye hazırız” demiş ve 1.2 milyon Euro ödeyerek, dediğini yapmıştı.
Sağ bacağı kırıldı ama...
28 Ekim 2006’daki Crotone maçında sağ bacağı kırılan Barruso, 4 ay sahalardan uzak kaldı. Buna rağmen ona karşı olan ilgi hiç azalmadı. Inter, Milan ve Arsenal, sakatlıktan yeni kurtulan Ganalı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Nitekim kulüplerin arasındaki savaşı 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Roma kazandı. Bu transferdeki en büyük etken, Barusso’nun sağ bacağındaki operasyonun, Totti’yi de ameliyat eden Roma doktoru Prof. Marianni tarafından gerçekleştirilmiş olmasıydı. “Hayata yeniden döndüm” diyen Barusso, Roma’ya sempati beslemeye başladı.
Hem savunma hem hücum Roma’da **uilani, De Rossi, Pizarro ve Perrotta’dan oluşan 4’lü orta sahada forma şansı bulmakta zorlanan Barusso, hücum yönüyle Essien’e, savunma yönüyle de Desailly’ye benzetiliyor. Onun için orta sahanın top hırsızı deyimi yerli yerine oturuyor. Çok güçlü, topla da, topsuz alanda da dengeli. Ve en önemlisi, mesafe tanımaksızın uzun mesafeden ‘ölümcül’ şutları var.
Ciro bir idmankolik!İtalyan amatör takımı Manfredonia’yı şampiyonluğa taşıyıp, Serie C-2’ye yükselmesini sağlayan Barusso’ya, arkadaşları ‘Ciro’ diye sesleniyor. Zayıf tekniğini güçlü fiziği ve uzaktan etkili şutlarıyla telafi etmeye uğraşan Barusso, 24 saat çalışmayı seven bir futbolcu. Hatta bunun için kendisine özel bir kondisyoner kiralayan Ganalı oyuncu, özel fizik kuvvetlendirme antrenmanları yapıyor. Bu sayede bacağı kırılmasına karşın, kısa sürede eski formuna kavuşmayı bildi.
Galatasaray’ın Manchester City’den transferi Andreas İsaksson’u, Expressen’in başarılı muhabiri Carl Juborg’a sorduk. İşte cevabı:
18 yaşında Juventus’a
3 Ekim 1981’de Trelleborg’da doğan Andreas İsaksson, futbolculuk kariyerine aynı bölgede başladı. 1998 ve 1999 yıllarında Trelleborg forması giyen İsveçli kaleci, performansıyla İtalyan devi Juventus’un dikkatini çekti. 1999’da Juventus’e transfer olarak henüz 18 yaşında en büyük hayallerinden birini gerçekleştiren Andreas, ne yazık ki Van Der Sar’ın arkasında hiç şans bulamadan ayrılmak zorunda kaldı.
Ülkesinde kendini buldu
2001’de Djugarden’in kalesine geçen genç eldiven, takımıyla 2002 ve 2003 yıllarında şampiyonluk yaşadı. Ayrıca 2002, 2003, 2004 ve 2005 yıllarında İsveç’te yılın kalecisi seçilerek sesini yeniden duyurdu.
City’ye transferi...Mart 2002’de İsveç Milli Takımı’nın birinci kalecisi Hedman sakatlanınca, görevi devralan İsaksson, EURO 2004’te ortaya koyduğu müthiş performansla Fransa’nın Rennes takımına transfer oldu. Rennes’de de harika bir grafik çizen başarılı file bekçisi, sakatlanmasına karşın Almanya’daki 2006 Dünya Kupası’nda büyük beğeni topladı ve 3.5 milyon Euro’ya Manchester City’ye geçti. Ancak diz ve ayak bileğindeki sakatlıklar, kendisini göstermesini engelledi. 15 Ağustos 2006’da transfer olduğu Ada’da 9 Aralık’a kadar şans bulamadı.
Sakatlık belasıSakatlığını üzerinden atıp form tutmaya başladığında, üst üste 4 maç gol yemeyerek Ada’da en beğenilen kaleciler arasına girdi İsaksson. Hatta 2006-2007’nin son maçında Defoe’nin penaltısını kurtarınca, taraftarlar onu kahraman ilan etti. Bu heyecanla yeni sezon hazırlıklarına koyulan İsaksson, Belçika kampında da sakatlanınca, 2 ay daha sahalardan uzak kaldı. Bu kez dönüşünü 31 Ekim 2007’deki Bolton maçında yaptı, hem de gol yemeden. Ancak Eriksson ile bir türlü yıldızı barışmadı ve ayrılma kararı aldı.
Tam bir aile babasıAndreas İsaksson, kız arkadaşı Marielle ile birkaç hafta önce evlendi. Philip adında 2 yaşında bir oğlu olan İsveçli kaleci, gece hayatına önem vermiyor. Tüm zamanını eşi ve çocuğuyla birlikte geçiren 26 yaşındaki file bekçisi, yaşamının sportif yönlerine dikkat ediyor. Marielle de İsaksson gibi sporcu. Ülkesindeki tenis turnuvalarında şampiyonlukları bile var Bayan İsaksson’un... Zaten başarılı kalecinin Galatasaray’a transferinin gecikmesindeki en büyük neden de Marielle’ydi.
bu yıl yabancı transferine Galatasaray adeta damga vurdu..yönetimi tebrik ediyorum..çok çektirdiler bu konuda ama sonunda doğru yolu buldular :)
fanatik
King_91
29.Ocak.2007, 20:06
kalli oynatır da :D gerçekten o mevkinin adamı olursa daha iyi olur bence..
gerrrard
29.Ocak.2007, 23:22
Ben de ilk başta Orkun'un iyi bir kaleci olduğunu düşünüyordum ama onun açıklarını bana göre defans oyuncuları kapatıyorlar. Yeni bir kaleci lazım,yeni bir kan lazım takıma. İsaksson'da buna benzer bir oyuncu ve bence alınması gerekir. Aykut'un ise refleksleri hiç oynamaya oynamaya düşmüş. Bu yüzden üzülecek fazla birşeyde yok diye düşünüyorum.
YusufT
29.Ocak.2007, 23:48
Biran önce imza atsinlar...
T_A_N_E_R
30.Ocak.2007, 00:23
barusso yerinde bi transfer ve basinasi artik almamiza gerek yok ayhan iyilesti, bence kalli barussoyu sag kanada cekecek ortayi, basinas gelirse topal la basinasa birakacak yada ayhan,
isakson gercekten cok iyi bir kaleci reflex leri felan cok iyi bir kac kacini izledim iyi kurtarislar cikardi, orkundan 100 kere daha iyi ++
TürkuAz
30.Ocak.2007, 00:57
Isaksson transferinin bittiği yazıyor bazı kaynaklarda, yine de yönetimden açıklama bekliyoruz..
Emurafu
30.Ocak.2007, 01:03
Uefa listesi 1 şubat 17.00 kadar verilecek..O yüzden acıklanır..Faksla falan imza atarlar.Uefa listesinede bildirilir..Gana-Nijerya maçı var umarım nijerya gana'yı eler..Ozaman barusso haftaya geliyor..
GebzeLi1907
30.Ocak.2007, 01:06
Barruso nokta atışı oLcak Galatasaray için, de İsakson gereksiz bence.Orkun'a güveniLmesi Lazım.Yabancı hakkını GaLatasaray hep kaLede kuLLanıyor oysa yetenekLi bir çok Türk kaLecide yok değiL en başta kendi eLindeki Orkun..KendiLerinin biLeceği iş tabiki :) HayırLı oLsun GaLatasaray camiasına
19_SeRDiNÇ_05
30.Ocak.2007, 02:01
Ahmed Barusso Galatasaray'da
AS Roma'da forma giyen Gana Milli Takım oyuncusu Ahmed Barusso kiralık olarak Galatasaray'a transfer olmuştur.
Konuyla ilgili ayrıntılı açıklamayı yarın resmi sitemizden takip edebilirsiniz.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
AHMED BARUSSO HAKKINDA
26 Aralık 1984 doğumlu Ahmed Barusso, İtalya'da Manfredonia, Rimini ve Roma kulüplerinde forma giydi. Halen Gana Milli Takımı ile birlikte Afrika Kupası'nda mücadele eden Barusso'nun İtalya kariyeri 18 yaşında Manfredonia'da başladı. 3 yıl formasını giydiği Manfredonia'da 2 şampiyonluk yaşayan Barusso, 2006-2007 sezonunda Serie B(2.Lig) ekiplerinden Rimini'ye transfer oldu. Rimini'de oynadığı futbolla Serie A kulüplerinin transfer listesine giren Barusso, sezon başında AS Roma kulübüyle sözleşme imzaladı. 1.85 boyundaki Barusso, orta sahada görev yapıyor.
erdemzorer10
30.Ocak.2007, 02:04
hayırlı ugurlu olsun..inşallah iyi oynar da bonservisinide alırız..
Emurafu
30.Ocak.2007, 02:06
Ahmed Barusso Galatasaray'da
AS Roma'da forma giyen Gana Milli Takım oyuncusu Ahmed Barusso kiralık olarak Galatasaray'a transfer olmuştur.
Konuyla ilgili ayrıntılı açıklamayı yarın resmi sitemizden takip edebilirsiniz.
Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
Isaksson isveç milli takıma cagrılmış..Haftaya Milli maçta oynayacak..
Bouzidde gidiyor...
Hakan Kutlu: Yapmış olduğu açıklamada, Uruguaylı stoper Andre Lamas ve Galatasaray’dan alınan İsmael Bouzid’in takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirterek, ’’Bu iki oyuncunun transferi sayesinde Krita’yı da yeni transfer etmiş gibi olduk. Savunmadaki sıkıntılarımız nedeniyle bu futbolcuyu stoper mevkinde oynatmak zorunda kalıyorduk. Artık Krita orta sahadaki yerine dönecek ve hücum gücümüze önemli katkı sağlayacak. Savunmadaki sıkıntımızı da Lamas ve Bouzid sayesinde aşacağımızı düşünüyorum’’ diye konuştu.
kaynak: Ajanspor
YusufT
30.Ocak.2007, 02:15
oh beee... buda resmilesti...
Barrusso'yu cok merak ediyorum ... Umarim sakatlanmaz ve Galatasarayimiza uzun sureler katkida bulunur ...
uAsamet91
30.Ocak.2007, 02:22
Barusso tamam İsaksson'uda bekliyoruz:)s
Emurafu
30.Ocak.2007, 02:43
Adnan Sezgin Gs tvde Konusdu:Sezon sonunda eger bonservisini almak istersek,Roma sorun cıkartmayacak dedi..Ayrıca O açıklamaları daha sonra yapacaklarmış.. Adnan Sezgin.Ayrıca ’inşallah uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edecek bir futbolcu olur’ dedi.Diğer transferler içinse ’2 gün kaldı zaten bekleyip görelim’ dedi.
TürkuAz
30.Ocak.2007, 03:11
Umarım Barusso'nun bonservisinin alınması konusunda bir sorun çıkmaz, çünkü bu transferden istediğim hazzı alamadım..
"Gerekli bölgelere" yeni transferleri de bekliyoruz..
Emurafu
30.Ocak.2007, 04:27
Barusso Hakkında bir Abimizin Yazdıkları..Yazı çok hosuma gitti:)..Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum..
Barusso'yu futbol hastası bir İtalyan arkadaşıma sordum. İkinci Lig'den beri tanınan bir futbolcu olduğunu söyledi. Galatasaray'a geldiğini duyunca şaşırdı ve kiralıktır herhalde dedi. İtalya'da iyi bir geleceği olduğuna inanılırmış.
Biri oyun kurucu diğeri çok koşan fiziğe dayalı çift ön libero ile oynayan Roma'da De Rossi ve Pizzaro'nun arkasında genelde yedek kalan Barusso şans bulduğunda ise bunu nispeten iyi kullanmış. Kabul etmeliyiz ki bu iki ismi de kesmek çok kolay değildir Roma'da.
Tecrübe eksikliği ve zayıf tekniği en büyük eksileri. Artıları ise inanılmaz gücü, kondisyonu, yüksek pas oranı, top çalma ve uzaktan bazen 150km/saate varan ve hedefi tutan füze gibi şutları.
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı oynanan maçta çok koşan fiziğe dayalı ön libero mevkinde oynayan Barusso, maç genelinde iyi bir performans göstermesine karşın 65. dakika'da tüm stadın alkışları arasında dışarı alınmıştı (belki taktik icabı belki de maçın tek sarı kartını gördüğü için).
http://img406.imageshack.us/img406/2292/romamn0ac3.jpg (http://imageshack.us)
Oyun içinde sert fakat mücadeleci yapısıyla dikkat çekermiş. Hatta arkadaşım istemeden de olsa bazen karşı takımın futbolcularını ezdiğini söylüyor. Onu omuz omuza mücadelede düşürebilecek futbolcu görmediğini söyledi.
Manchester maçına ilişkin istatistikleri de fena değil aslında
http://img111.imageshack.us/img111/370/romacb8kx4.jpg (http://imageshack.us)
http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtml?xml=/sport/2007/12/13/sfgrom113.xml
Ne diyeyim, Nonda geldiğinde de olduğu gibi iyi hislerim var Ahmed için.
Ama oyunu okuyup kuracak, derin paslar atacak biri olduğunu beklemeyin derim ben. Herhalde Kalli de bu yüzden Basinas'ta ısrar ediyordu.
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 04:37
Zayıf tekniği olan birisi nasıl yüksek pas oranına ve uzaktan sert ve hedefi bulan şutlar atıyor anlamadım.Daha doğrusu teknik derken neyi kastetmiş? Teknik demek defansın arkasına top atabilmek mi demek?
YusufT
30.Ocak.2007, 04:40
Zayıf tekniği olan birisi nasıl yüksek pas oranına ve uzaktan sert ve hedefi bulan şutlar atıyor anlamadım.Daha doğrusu teknik derken neyi kastetmiş? Teknik demek defansın arkasına top atabilmek mi demek?
galiba ilk dokunus, dribbling icin olan teknik'i diyor :D
Emurafu
30.Ocak.2007, 07:13
Isaksson reser till Istanbul i morgon
Landslagsmålvakten spelar inte med City i kväll – förväntas skriva på för Galatasaray
Andreas Isaksson finns inte med i truppen i kvällens match mot Derby.
Anledningen: "Isak" är kvar i Manchester för att i morgon resa till Istanbul för läkarundersökning av Galatasaray.
– Det är på gång, säger en källa till sportbladet.se
Isaksson har suttit på bänken samtliga Premier League-matcher efter att "Svennis" i december bestämde sig för att satsa på Joe Hart.
Vid FA-cupmatcherna har "Isak" inte varit med i truppen överhuvudtaget, detta för att hålla dörren för utlåning till en annan Premier League-klubb öppen.
I kväll ställs den svenska landslagsmålvakten över helt eftersom han under morgondagen sätter sig på ett plan till Istanbul för att läkarundersökas av Galatasaray.
Enligt turkisk media är Galatasaray och City nu överens om att göra affär men prislappen diskuteras fortfarande. Den väntas hamna kring 15 miljoner kronor. Isakssons personliga kontrakt är redan färdigförhandlat av agenten Roger Ljung.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article1738293.ab
Türkçe'si:1,5 milyon isveç kronuna geliyomuş yarın istanbula gelip saglık kontrolunden geçtikten sonra imza atcakmiş.Bugun kadro dışı olmasının nedeni yarın Galatasaray a gitcek olmasıymış.
PesimiSTyLa
30.Ocak.2007, 07:21
Bu transfer de olacak gibi ne diyelim bekleyip görecegiz...
RaSenGan
30.Ocak.2007, 12:13
Sıcak saatler!..
Ara transferde atağa kalkan Galatasarayımız'da, Ahmed Barusso operasyonu tamamlandı. İstanbul'a gelen ve Futbol AŞ. Genel Müdürümüz Adnan Sezgin ile pazarlık masasına oturan Ganalı oyuncunun menajeri Leonardo ile her konuda anlaşma sağlayan sarı - kırmızılılarımız, dün gece geç saatlere kadar süren görüşmeler sonucunda parasal konulardaki pürüzleri de çözerek Barusso'yu sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Afrika Kupası'nda bulunan ve Gana Milli Takımı'nda forma giyen yıldız oyuncunun, milli takımının şampiyonadaki durumuna göre en geç 12 Şubat'ta İstanbul'da olacağı öğrenildi.
Gana'nın elenmesi durumunda daha erken gelebilecek olan genç oyuncunun, sezon sonunda satın alma opsiyonu da Galatasarayımız'da olacak.
2- ISAKSSON GELİYOR
Kaleci transferini de sonuçlandırmak üzere olan Galatasarayımız, İsveç Milli Takımı'nın tecrübeli file bekçisi İsaksson ile anlaştı. İngiltere'nin Manchester City takımının kadrosunda bulunan ancak yedek kaldığı için Teknik Direktör Eriksson'la görüşerek ayrılmak istediğini söyleyen tecrübeli eldiven, "Galatasaray'a gitmek istiyorum" diyerek restini çekti. İki kulüp arasında bonservis bedeli konusunda pazarlıklar devam ederken, İsaksson'un bu resti sonrasında köşeye sıkışan İngiliz Kulübü'nün anlaşma zemini aramaya başladığı ve transferin bugün resmen bitirileceği öğrenildi.
İsveç Milli Takımı'nın kalesini de koruyan ve Avrupa Şampiyonası finallerinde forma giyebilmek için mutlaka oynaması gerektiğini düşünen tecrübeli kaleci, Expressen gazetesine verdiği demeçte "Umarım Manchester City yoluma taş koymaz. Bu benim son şansım. Galatasaray beni birinci kaleci olarak alıyor. Benim için oynamak, kariyerim açısından çok önemli" ifadelerini kullandı.
3- CARRUSCA GİDİYOR
Geçtiğimiz sezon başında Arjantin'in Estudiantes takımından transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Marcelo Carrusca ise sonunda gidiyor.
Teknik Direktörümüz Karl Heinz Feldkamp'ın raporu doğrultusunda verim alamadığı genç oyuncumuzu, taliplisi olan İngiltere İkinci Lig takımlarından Burnley'e kiralamayı kararlaştıran yönetim, sezon sonunda satın alma opsiyonunu da İngiliz kulübüne verecek.
Arjantinli oyuncunun kiralanmasıyla, aldığı yıllık yüksek ücretten de kurtulacak olan Galatasarayımız, bu oyuncunun İngiltere'de kendini göstererek yıldızlaşması durumunda, bonservisinden para da kazanacak.
4- SABRİ'YE TEKLİF
Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu'na ise Rusya'nın Rubin Kazan takımı talip oldu. Daha önce sarı - kırmızılı kulübümüzden Hasan Kabze ile birlikte Tomas'ı transfer eden Ruslar, gözden çıkarılan Sabri ile temasa geçerek transfer teklifini iletti. Sabri'nin gelen bu teklife olumlu yanıt verdiği ancak sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle elinin kolunun bağlı olduğu bildirildi. Genç oyuncunun, affedilmemesi durumunda bonservis bedelinin belirlenmesini isteyeceği belirtildi. Sabri'yi satmak istemeyen ve Feldkamp'ın genç oyuncuyu affetmesi için uğraşan futbol şubemizin ise bu teklife olumsuz yanıt verecekleri öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
deniz.91
30.Ocak.2007, 16:26
Rubin Kazan'da iyice Türkiyeye kanca attı.Ayrıca carruscanın başka bir lige kiralık olarak gitmesini istemem.Bizim ligimizde bir takıma kiralansa daha iyi olur.
yunusgs
30.Ocak.2007, 20:57
İsakson gelsinde kalemiz artık Avrupa Kupalarında da emin ellerde olsun Barrusso ise süper oldu böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Bouzid Carrusca ve Sabri de eğer eskisi gibi olamazsa gönderilmeli mutlaka.
Emurafu
31.Ocak.2007, 00:42
Son Dakika:D
Haldun Üstünel Isakkson Transferini sonlandırmak için İngiltere'ye gitmiş.
Oyuncular imza atmadıkça inanmıyorum böyle şeylere.
Nedvedmania
31.Ocak.2007, 00:49
Haldun git kolundan çek getir onu :D
SON DAKIKA!
Isaksson City´de kaliyor. Isvec Gazetesi Aftonbladet´in yaklasik 1 saat önce verdigi haberde Isaksson´un City´de kaldigi belirtiliyor.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article1743611.ab
T_A_N_E_R
31.Ocak.2007, 01:36
ingilterede transfer penceresi 31 inde kapaniyor !
YusufT
31.Ocak.2007, 03:14
Isaksson transferi yatti... maalesef.....artik seneyede alamayiz..
Emurafu
31.Ocak.2007, 04:48
Isaksson kiralık teklifi kabul etmemiş...
City bonservis olmayınca bizimkilere kiralık önermiş oda kabul etmemiş..Isaksson amacı türkiyede düzenli bir hayat kurmakmış..Yani bize gelmek istiyor ama kiralık istemiyor..Haldun üstünel suan ingilterede..
http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_3097319,00.html
skysports da yapmis ayni haberi.
YusufT
31.Ocak.2007, 05:29
Isaksson kiralık teklifi kabul etmemiş...
City bonservis olmayınca bizimkilere kiralık önermiş oda kabul etmemiş..Isaksson amacı türkiyede düzenli bir hayat kurmakmış..Yani bize gelmek istiyor ama kiralık istemiyor..Haldun üstünel suan ingilterede..
http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_3097319,00.html
skysports da yapmis ayni haberi.
Isaksson olayi bitti diye biliriz... Ingilterede Transfer sezonu 1 subat 00.00 bitiyor. Suan ingilterede saat 20.16 yani 3 saat 44 dakika zamanimiz var :D
@YusufT
Oyuncu satışları için geçerli değil bu durum.Galatasaray 6sı mesai saati bitimine kadar transfer edebilir..
Sky'ın haberleri genelde doğrudur, güvenebilirsiniz.Lig Tv gibi bir şey Sky..
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 05:56
Avrupaya liste vermek için son gün yarın herhalde.Avrupa'da oynatamadıktan sonra İsakkson'u almanın bir anlamı yok bence.Bakalım ne olacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avrupaya liste vermek için son gün yarın herhalde.Avrupa'da oynatamadıktan sonra İsakkson'u almanın bir anlamı yok bence.Bakalım ne olacak..
Nedvedmania
31.Ocak.2007, 06:19
Bizim federasyon 4 şubata kadar uzatmış galiba
İngilteredede yarın saat 10 da bitiyordur
Emurafu
31.Ocak.2007, 06:30
Yusufcum yanlış biliyorsun..Öyle son 3 saat falan kalmadı..
transferde uefa icin son vakit turkiye saatiyle 2 subat gece saat 1’de.
kaynak: uefa.com.
Nedvedmania
31.Ocak.2007, 16:12
İsaksson Galatasaray´dan vazgeçti
01.02.2008 - 00:09:32 | Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
Manchester City kalecisi Andreas Isaksson, Galatasaray´dan gelen teklifi reddederek takımında kalmaya karar verdi.
Sven Goran Eriksson´un kalede Joe Hart´ı tercih etmesi sonucu takımdan ayrılmak isteyen ve uzun zamandır Galatasaray´la görüşmelerini sürdüren Isaksson, karar değiştirdi.
Manchester City teknik ekibinden Tord Grip, İsveç gazetesi Sportbaldet´e yaptığı açıklamada bu haberi doğrulayarak, "Andreas burada kalacak gibi gözüküyor. Şu anda tesislerde çalışmalarını sürdürüyor," dedi.
Grip ayrıca, İsveçli kalecinin isterse kiralık olarak Galatasaray´a gidebileceğini ancak böyle bir seçeneği tercih etmediğini de sözlerine ekledi.
Isaksson, 2008 Avrupa Şampiyonası´nda forma giyebilmek için doğrudan ilk 11´de oynayabileceği bir takım gitmek istiyordu.
www.turksportal.net
Kısaca İssakson vaz geçmiş gelmektenn ?
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 18:58
Anladığım kadarıyla Man.City satmak istemiyor,İsakkson'da kiralık gelmek istemiyor.
Bakalım ne olacak..
Emurafu
31.Ocak.2007, 19:44
UEFA LİSTESİ İÇİN SUNU OKUYUN !!!
Europapokal
Bis zum 31. Januar um Mitternacht müssen die geplanten Transfers unter Dach und Fach gebracht werden. Spieler, die in einem europäischen Vereinswettbewerb spielen sollen, müssen bis Mitternacht des 1. Februars gemeldet werden. Die 16 in der UEFA Champions League verbliebenen Mannschaften dürfen in diesem Turnier maximal drei neue Spieler einsetzen. Voraussetzung ist natürlich, dass sie auch spielberechtigt sind. Einer dieser Spieler kann in dieser Saison bereits für eine andere Mannschaft auf europäischer Bühne im Einsatz gewesen sein, dies jedoch in einem anderen Wettbewerb.
uefa.com
--- türkcesi ----
1-> transferler 31.1.08 / 24:00 kadar bitmeli..
(türkiye saati: 1.2.08 / 1:00)
2-> UEFA listesi 1.2.08 / 24:00 kadar bildirilmeli..
(türkiye saati 2.2.08 / 01:00)
= normalde transfer süresi bitti!
TFF uzatma oynadigi icin (6 subat kadar) isler karisti ve biz sadece 2. madde’ye bakmaliyiz..
yanİ 2.2.08 / 01:00 kadar zamanimiz varmis..
İsvec Basınında Son dakika Haberleri !!!
Experessen Gazetesi
Ya Isaksson kiralik da gitmeyi kabul etti diye haberler cikiyor..City 2. antrenöru ingiltereye gelmelerine gerek yok bu isi faks ilede hallederiz diyorhatta doktor kontrolunu avrupain herhangi bi ulkesinde yapip hemen uefa listesine ekleyebilirler diyor..illaki turkiyeye olmasina gerek yok diyor
http://www.aftonbladet.se/sportblade...icle1740433.ab
Diyor ki dun, butun gece pazarlik yapilmis ve cok az bir fark kalmis. Isaksson bugun COOOOK buyuk bir aksilik olmaz ise Galatasaray ile sözlesme imzalayacak. Galatasaray 8-9 Miljon Kron (yaklasig 800 - 900 bin euro) vermek istiyor ama City 1200 000 - 1300 000 civari bir para istiyor.
Haldun Ustunel bosuna Ingiltereye gidecegini sanmiyorum.
Lucas Neill
31.Ocak.2007, 20:18
GalataSaray transferi kapattı
Galatasaray transferde geri adım atarak noktayı koydu. Günlerdir Sarı – Kırmızılılar'ın kadrosuna hangi isimleri katacağı tartışılıp duruyordu. Teknik direktör Feldkamp'ın basın yoluyla yönetimi tehdit etmesinin ardından 'gaza basan' yönetim kurulu Emre Güngör'den sonra sorunlu ön libero mevkiine Roma'dan Barusso'yu transfer etmişti. Feldkamp kadar basının beklentisi de yeni transferlerin yapılacağı yönündeydi. Hatta, M.City'nin Isveçli file bekçisi İsaksson ile Mallorca'nın tecrübeli oyuncusu Basinas'ın bugün UEFA'ya bildirilecek listeye girmesinin 'an' meselesi olduğu ifade ediliyordu. Ne var ki girişimler sonuçsuz kaldı ve Cim – Bom transferi bitirme kararı aldı.
Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel de gazetemize yaptığı açıklamada, "Transfer için elimizden geleni yaptık. Ancak olmadı. Bu dakikadan sonra ligde yararlanabileceğimiz bir oyuncuyu alabiliriz" dedi. Ancak sadece ligde oynayabilecek bir oyuncunun lüks olacağı gerekçesiyle transferin kesinlikle yapılmayacağı kaydedildi.
Feldkamp ne yapacak?
Kuşkusuz bu gelişme teknik direktör Feldkamp'ın keyfini hayli kaçıracak. Çünkü, geçen haftaki basın toplantısında zehir zemberek ifadeler kullanan Alman çalıştırıcı, istifa edebileceğini mesajını vermişti. Emre Güngör ve Ahmed Barusso'dan sonra özellikle kaleye beklediği transferin gerçekleşmemesi Kalli'nin huzurunu bozacak. Feldkamp'ın istifasının cebinde olduğu ve her an ayrılma kararı alabileceği iddia ediliyor. UEFA'ya bugün bildirilecek listeye öncekinden farklı olarak Barusso, Emre ve Hakan Balta'nın ismi dahil edilecek. Yeni listeye sadece 3 oyuncunun eklenebilecek olması kuralı da transfer de Sarı - Kırmızılılar'ın elini kolunu bağladı.
Nevzat Dindar / Cumhuriyet
Emurafu
31.Ocak.2007, 20:31
Haber yalan:Çünkü Haldun üstünel Isaksson transferi için gitti bu kesin bilgi....Hem böyle bir acıklama yok ayrıca ajanslarda da böyle haber yok..
Adnan Sezgin:Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Ligin ikinci yarısında zorlu bir maç trafiği bizi bekliyor. Sezon sonunda istediğimiz hedeflere ulaşmak için transferin son gününe kadar çalışmalarımız sürecek." açıklamasını yaptı.
Baktı Isaksson olayı yatmak üzere birde Transferde son günlere giriyoruz ya o yüzden sallamıslar..Belki tutar diye geciniz..
İsvec basınına bakmanız yeterli:)
Aftonblade,Expressen Gazeteleri
YusufT
31.Ocak.2007, 21:42
Transfer zora girdi.. Galatasaray 1M teklif etmis ama Man City 1,3 istiyor :D :D
Transfer zora girdi.. Galatasaray 1M teklif etmis ama Man City 1,3 istiyor :D :D
Aradaki fark hic de cok degil. GS bu transferi gerceklestirmeyi gercekten istiyorsa bu transfer olur.
YusufT
31.Ocak.2007, 22:18
Aradaki fark hic de cok degil. GS bu transferi gerceklestirmeyi gercekten istiyorsa bu transfer olur.
bende iste ona gülüyorum.. ulen 1M veriyorsan neden 300 bin daha verip almiyorsun???:D
Emurafu
31.Ocak.2007, 22:20
Deza hosgeldin:D...İsvec basınında bu sabah haberleri gördüm..Sanırım bu transfer bitmek üzere..Son bilgileri alabilirmiyim..
Deza hosgeldin:D...İsvec basınında bu sabah haberleri gördüm..Sanırım bu transfer bitmek üzere..Son bilgileri alabilirmiyim..
Son haberlere göre Isaksson fikrini degistirmis ve kiralik olarak gelmeye sicak bakiyor. GS ve City arasindaki para anlasmazligi, City´nin Isaksson´u kiralik olarak gönderme teklifine sürüklemis. Ancka ilk siralar buna sicak bakmayan Isaksson, transferin cikmaza girmesinden dolayi fikrini degistirdigi söyleniyor. Bunun en büyük sebebi ise Avrupa Sapiyonasi öncesi mutlaka forma giymesi gerektiginden dolayi.
Bizim son transfer tarihi de Carsamba günü oldugundan dolayi bu transferin gerceklesme sansi hala var. Ancak UEFA listesine dahil olmasi icin bu transfer önümüzdeki gün en gec gerceklesmesi lazim ve bu tarihden önce birsey olmazsa herhalde transfer yatar.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article1747345.ab
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2007, 00:33
Isaksson reddetti!
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin kalecisi Andreas Isaksson, Galatasaray'ın transfer teklifini reddetti.
Manchester City'nin teknik ekibinden Tord Grip, Sportbladet'e yaptığı açıklamada, aynı zamanda İsveç milli takımının kalesini koruyan Isaksson'un Galatasaray'a kiralık gitmek istemediğini söyledi ve ''Andreas büyük ihtimalle takımda kalacak gibi görünüyor'' dedi.
Isaksson'un Galatasaray'a kiralık gitmesinin mümkün olduğunu, ancak kendisinin bunu istemediğini ifade eden Grip, ''Bu konuda daha fazla bir şey yapamayız'' diye konuştu.
Isaksson, Manchester City kalesinin Joe Hart'a teslim edilmesinin ardından yedek kaleci konumuna düşmüş, düzenli oynamak ve milli takımdaki yerini korumak için transfer olmak istediğini açıklamıştı.
01.02.2008
Kaynak : AA
Emurafu
01.Şubat.2007, 00:48
Ahmet Barusso, Hakan Balta, Emre Güngör UEFA Kupası Kadrosunda
2007-2008 sezonu Ocak ayı transfer dönemi sonrasında, UEFA Kupası’nda yoluna devam eden Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın UEFA’ya bildirilen oyuncu listesindeki değişiklikler:
Listeye eklenen futbolcular:
Ahmet Barusso, Hakan Balta, Emre Güngör
Harun Temur, İlker Cihan, Erhan Şentürk (Altyapı kontenjanı)
Listeden çıkan futbolcular:
Emre Aşık, Ferhat Öztorun, Anıl Karaer, Aydın Yılmaz, Özgürcan Özcan
http://www.galatasaray.org/uefa/detay.asp?PID=1601&HID=1&haberID=303642
Sakatliklar duzelsin bizi kimse tutamaz.Bizim en iyi transferlerimiz sakat futbolcularin düzelmesi olacak.Linderotun yerine barusso alındı..En azından transfer yapmak için transfer yapmadık bu güzel..Gelecek sene kontejan derdi olmaz...
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2007, 00:53
Bu durumda İsakkson oynayamayacak herhalde UEFA'da? Yoksa çıkartılan oyunculardan birisinin yerine girebiliyor mu?:confused:
TürkuAz
01.Şubat.2007, 00:59
Isaksson transferi olmadı galiba, yanılıyor muyum ?
Emurafu
01.Şubat.2007, 01:01
Suaki duruma göre transfer bitmiş sanırım....Gereksiz yere kontejanıda doldurmadık bu güzel..
Ayrıca orkun içinde iyi bir sans eger avrupa maçlarında iyi performans gösterirse milli takıma gider.Hemde seneye kaleci almayız..
deniz.91
01.Şubat.2007, 01:04
Zaten ben gsnin neden kaleci aradığını anlamıyordum.Orkun ligin en az gol yiyen kalecisi ve halen kaleci arıyordu ayrıca uefadada çok gol yemedi.Orkun adına sevindim.Milli takıma seçilir umarım.
Emurafu
01.Şubat.2007, 01:26
Türkiyede gol yememesini birazda Servet-Song'ada baglı.
Artık top Orkun’da...Ya derbilerde Uefa maclarında alnının akıyla sahadan cıkarsın ve Euro2008’e 1.veya 2.kaleci olarak gidersin yada bu diyardan gidersin.
erdemzorer10
01.Şubat.2007, 01:31
bence isaksonn transferi yapılmalıydı..
orkun çok kaliteli bir çizgi kalecisi fakat yan toplarda resmen facia
en son ankaragücü maçında yine boşa çıktı golü yememiz içten degildi..
ama alınamıyorsa demekki maddi açıdan sorunlar çıkıyor bu bağlamda
yönetimi suçlamak doğru olmaz çünkü bu yıl transferde gösterdikleri özveri
taktire şayan..
Evet Isaksson transferi yatti gibi. Kiralik gelmeyi gazetelere göre kabul eden Isaksson, transfer olacaksam ancak satilarak olurum dedi, yani kiralanmaya yanasmiyor.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article1750331.ab
YusufT
01.Şubat.2007, 02:23
300 bin euro veremeyen baska kimseyide getiremez..( tamam anliyorum bu yil cok para kullandik) bence kaleci sart, sag bekede adam lazim..
Alicanfmfan
02.Şubat.2007, 21:35
Galatasarayın herşeyden önce iyi bir 10 numaraya ihtiyacı war .Lincoln u getirdiler tamam müthiş bi topçu en önemli maçlarda yok bordo nerede sakat fb maçı nerede sakat işte bunun olmaması lasım.Keşke diyorum Galatasaray iliç i satmasaydı
IcedEarth
03.Şubat.2007, 07:00
İyi bir kaleci lazım bu takıma. Orkun oynarken içimde hep bir korku var. Isaksson ne pahasına olursa olsun alınmalıydı.
Alicanfmfan
03.Şubat.2007, 09:07
İyi bir kaleci lazım bu takıma. Orkun oynarken içimde hep bir korku var. Isaksson ne pahasına olursa olsun alınmalıydı.
Aynen sana katılıyorum her maçta yan top larda zaafı war bi faul oluyor evde kaçacak yer arıyorum mondragon zamanında hiç yoktu o korku
BlackEagle19o3
03.Şubat.2007, 17:05
Dün santra programında Selçuk Manav ve Levent Tüzemen Galatasaray'ın kaleci arayığıdnan vazgeçtiğini yabancı bir sağa kanat oyuncusu peşinde olduklarını söylediler.Alabilirlerse bir sağa kanat alcaklar yani.Transfer çalışmasını Adnan Sezgin yürüttüğü için basına pek yansımıyormuş.Tabi adam sessiz ve derinden çalışıyor:D
bjk_melo_151
03.Şubat.2007, 18:37
Sol tarafa iyi bir adam gerekli yada Carrusca'da ısrar edilmeli adama yazık oluyor klübede
Emurafu
03.Şubat.2007, 21:37
Yönetim Ugur'a yedek sag bek bakıyormuş..Öyle deniliyor..
Bouzid bugün Ankaragücüyle anlaşabilirmiş.. İnşallah... İdmana da çıkmamış....
Alicanfmfan
03.Şubat.2007, 22:47
yani ugur u harcarlarsa yazık olur ugur gayet iyi gidiyor
deniz.91
03.Şubat.2007, 23:11
Carruscayı neden oynatmıyo kimse üzülüyoru ben dorusu
Emurafu
04.Şubat.2007, 00:14
Ugur harcanmayacak yedek bakıyorlarmış..Yada kiralık olan birini cagırcaklarmış..Yada Paftan Muhammed Ali Atamı hazırlayacaklarmış...
Carusca'nın neyini oynatıcaz..Zaten gönderilmeye calısılıyor..Carusca temposu yüksek lig maçlarında oynarsa rakipler bayram eder..
gerrrard
05.Şubat.2007, 02:42
Bouzid'i ikna etsinlerde gitsin artık yahu!
Emurafu
05.Şubat.2007, 02:50
Yarın transfer dönemi bitiyor..Bouzid ve carusca gitmiyorlarmış..İkiside kalmak istemiş artık seneye giderler..Zaten ikiside oynama sansı bulamazlar..
sitte
05.Şubat.2007, 19:04
Metz'in forveti Gueye'nin peşindeyiz...son dakikalarda bir transfer çıkabilir kiralık olarak...
gerrrard
05.Şubat.2007, 19:44
Neylicez biz Gueye'yi be.
Aşk-ı Şehir
05.Şubat.2007, 19:59
Transfer yapmak için transfer olur. ;)
Emurafu
05.Şubat.2007, 20:01
Arkadaslar haberler büyük ihtimal yalan ya.....Ayrıca gueye sözlesme bitmiyor..2011 kadar sürüyor..Yönetim Bugün transfer yapmaz..Bosverin medya son dakikaya kadar sallasın.
CeNTeR_TR
06.Şubat.2007, 19:26
Transfer dönemi bitti ve gelen giden oyuncular ;
Gelenler ; Emre Güngör (Ankaragücü), Ahmed Barusso (Roma)
Gidenler ; Anıl (Rizespor), Özgürcan (Gaziantepspor), Necati Ateş (İst. Büyükşehir)
T_A_N_E_R
06.Şubat.2007, 20:07
dun ingiltere isvicre macini izledim, isvicre gercekten gusel oynadi isimiz baya zor ve ozellikle
eren derdiyok cok beyendim turk asilliymis ve cok da gusel bir gol atti, sezon sonunda alinsa fena sayilmaz daha 19 yasinda ve basel de oynuyor
Ilhan
08.Şubat.2007, 20:18
Transfer dönemi kapandığına ve bu bölüm durgunlaştığına göre konu kilitlenir. Yakında bölümden görevli arkadaşlarımız GMA'ya taşıyacaktır.