View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Memedov
21.Aralık.2006, 07:50
Fenerbahçe ile ilgili transfer gelişmelerini bu konuda paylaşabilirsiniz.
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya taşımayın, kafe muhabbeti yapmayın, aksi halde mesajlarınız silinir, okur grubuna alınırsınız.
ForsakeN
22.Aralık.2006, 17:41
'KADROMU YETERLİ BULUYORUM''
http://img187.imageshack.us/img187/6485/zicozn2.jpg
Brezilyalı çalıştırıcı, sezonun ikinci yarısı için transfer yapıp yapmayacakları sorusunu, ''Kadromu yeterli buluyorum'' şeklinde yanıtladı.
Kadrosundaki bütün oyunculardan memnun olduğunu ifade eden Zico, ''Yabancı sayımız ve oynatabileceğimiz oyuncu sayısı belli, hepsinden memnunum. Herhangi bir oyuncumuz bizden ayrılmazsa kadromuz tam demektir. Kadromu yeterli buluyorum'' dedi.
Appiah'ın rahatsızlığı ve Tümer'in askerlik durumu dikkate alındığında bunun planlarını bozup bozmadığı sorusuna da Fenerbahçe teknik direktörü şöyle yanıt verdi:
''Gelişecek olaylar üzerine biz de girişimde bulunuruz. Şu andaki duruma baktığımızda Deniz'in durumu sıkıntı yaratmayacak, iyileşiyor. Appiah konusu tamamen sağlık ekibimizle ilgili. Elimdeki oyuncularla çalışırım. Sağlık ekibi ne zaman dönmesini uygun görürse o andan itibaren kadroda olur. Tümer'in durumu kişisel ve yönetimle alakalı bir konu. Takımla ilgili sıkıntı olmaktan çıktı, askerlik konusu. Konular hakkında kesin bir yargıya vardığımızda hamlelerimizi düşünürüz. Ekibimiz 26-27 kişilik. Bir kişi çıkarsa her oyuncuya ihtiyacınız olduğu için yerini doldurmak zorundasınız. Kesin bir karar olduğu zaman ondan sonra biz de eksiklerimizi gidermeye çalışırız.''
Zico, Alex'in antrenmanda ayağında hafif bir sorun yaşadığını bugün de ağır sahada bu sakatlığının nüksettiğini bildirdi.
Brezilyalı teknik adam, Semih ile ilgili bir soru üzerine, golcü futbolcunun mevcut performansını devam ettirmesi durumunda, Avrupa Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda olmasının çok doğal olacağını ifade etti.
Kezman ile Semih arasında tatlı bir rekabetin yaşandığını belirten Zico, ''Kezman'ın yapması gereken, daha önce yedek beklerken Semih'in yaptığının aynısı. Şans bulduğunda da en iyi şekilde değerlendirecektir'' dedi.
''KENDİMLE İLGİLİ KONUŞMAK İÇİN ÇOK ERKEN''
Zico, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği hatırlatılarak kendi durumuyla ilgili soru üzerine şunları kaydetti:
''Şu anda bu konu hakkında konuşmak çok erken. Yapacağımız şeyler var. Fenerbahçe'de kontratımın sonuna kadar devam etmek istiyorum. Bunu daha önce de söyledim. Hayatta alacağınız kararlar hakkında bu kadar aceleci davranamazsınız, daha yaşayacağınız şeyler varken hızlı davranamazsınız. Aynı şevkim ve hırsımla devam ediyorum.''
TR.CaPTaiN
22.Aralık.2006, 18:05
Türkiye için yeterli ama Sevilla için yeterli değil.
GodfatheR
22.Aralık.2006, 19:06
Kesinlikle Semih'e bir alternatif lazım.
Aşk-ı Şehir
22.Aralık.2006, 19:10
Telegol Vennegor of Hesselink ile ilgileniyor Fenerbahçe demişti ama bilemem. Zaten onu almak için bir yabancı gönderilmeli bir Türk santrafor'a yönelibilir. Bu konuda Fatih Tekke ve ya Halil Altıntop çok iyi olabilir.
Fernando Gago
22.Aralık.2006, 19:13
Forvet kesinlikle şart.Semih Avrupa Maçlarını kaldıramaz Kezman zaten tükenmiş halde.
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 19:30
Fenerbahçe Uefa kupasında oynamış bir oyuncuyu transfer edebilir.Statü gereği Uefa'da oynamış oyuncular Şampiyonlar Liginde ilerleyen turlarda oynayabiliyor.Bence bir tane kaliteli oyuncu alınmalı..
canavar20
22.Aralık.2006, 21:14
Kadro yeterli değil , Zico'ya kalırsa kahraman olmak için oyuncu almaz.
Del Piero_10
23.Aralık.2006, 20:33
Dün Aurelio'nun menajeri canlı yayında Aurelio'nun kesinlikle Valencia'ya gitmek istediğini ve kontratında 7 milyon dolara serbest kalma maddesinin bulunduğunu tekrarladı.
Emurafu
23.Aralık.2006, 20:38
Aurellio seneye Türkiyede yok:)
Yaşım 30 yasına geldi falan demiş..Hedefi artık avrupaimiş...
NisRoc
23.Aralık.2006, 20:39
Dün Aurelio'nun menajeri canlı yayında Aurelio'nun kesinlikle Valencia'ya gitmek istediğini ve kontratında 7 milyon dolara serbest kalma maddesinin bulunduğunu tekrarladı.
Harbi ? O zaman Selçuk Inan'ı almak lazım.
YusufT
23.Aralık.2006, 20:41
yüh yaani Juan Soler 2 tane aciklama yapti Aurelio ile ilgilenmiyoruz diye :D
Emurafu
23.Aralık.2006, 21:11
Hatta sordular bayram tutumluya;Peki bu serbest kalma maddesi olan parayı valencia verirmi dediler oda dediki daha fazlasını bile verirler dedi...
NisRoc
23.Aralık.2006, 21:29
Obaaa.. Devre arası alıcaklarmı şimdi Aurelio'yu ? Yoksa sezon sonunda mı imza attıracaklar ?
YusufT
23.Aralık.2006, 21:40
Hatta sordular bayram tutumluya;Peki bu serbest kalma maddesi olan parayı valencia verirmi dediler oda dediki daha fazlasını bile verirler dedi...
vermeeez..bosverin bu haberi
eGowiCh
23.Aralık.2006, 23:31
Devre arası verelim Aurelio'yu bence 7 milyon Euro'ya veya daha fazlasına, ben razıyım :) İyi para.
Yabancı bir forvet almalıyız, hem lig hem Avrupa için, Semih sakatlansa forvette oynayacak adam yok şaka maka :) Kezman ile olacak iş değil, ligde bile Kezman yetersiz.
Appiah ve Kezman'ı yollayıp bir orta saha (ön libero) bir de forvet almamız şart. Aurelio da giderse orta saha çok boş olur, o yüzden sağlam yabancı bir ön libero ve bir forvet almalıyız.
Emurafu
24.Aralık.2006, 00:02
Aurellio giderse Laziodan Mudingayi alsınlar bence..
fmsmyrna
24.Aralık.2006, 00:20
Sanmıyorum Aurelio'nun devre arası ayrılacağını sezon sonu belki çünkü Fenerbahçe şampiyonlar liginde yoluna devam ediyor Aurelio kalıp oynamak isteyecektir.+ 2008 şampiyonası için bu sezonu oynayarak geçirmeli orası yeni bir takım ne kadar oynayacağı hiç belli olmaz busebeplerle en azından sezon sonuna kadar kalır.
Fernando Gago
24.Aralık.2006, 00:54
7 Milyon euroyu masaya koysun ondan sonra nereye giderse gitsin biz ne Aureliolar buluruz
Sekopej
24.Aralık.2006, 01:05
Eğer 7 milyon veriyorlarsa bence de satılsın. Yerine şu veya bu alınsın diye mesaj atmaya gerek yok, yönetim nasılsa burayı okuyup transfer yapmıyor.
Bu nedenle gündeme gelen konuları konuşalım. Zico, Kezman da bir zamanlar Semih'in yaptığı gibi sırasını bekleyecek dedi. Devre arasında ben transfer olacağını sanmıyorum. Belki Türkiye'den oyuncu alınabilir. Yabancı transferi olmaz.
BeeTLeJuiCe
24.Aralık.2006, 03:21
Fenerbahçenin bir forveti var İlhan Parlak diye. Gencecik geleceği parlak diyor herkes de neden şans verilmedi hiç o çoçuğa anlamadım. Kupa maçlarında o oynasada kendini gösterse bari.
RaSenGan
24.Aralık.2006, 04:04
Aurelio’da fark 1 milyon!
İç transfer görüşmelerini ikinci yarıya hazırlık kampı başlamadan bitirmek isteyen Fenerbahçe en çok Mehmet Aurelio’da zorlanacak gibi görünüyor. Türk vatandaşı olduğu için de önemli bir kozu elinde bulunduran Brezilyalı futbolcu, sözleşmesini uzatmak için yıllık 3 milyon euro istiyor. Fenerbahçe’nin 2 milyon euro önermeye hazırlandığı öğrenilirken, pazarlığın kıyasıya geçmesi bekleniyor. Bu arada Valencia’nın, Aurelio için Fener’e 6 milyon euro vermeye hazır olduğu belirtildi.
FotoSpor
Fernando Gago
24.Aralık.2006, 05:26
Valencia haberlerine inanasım gelmiyor o bölgede o kadar çok adamları var ki Aurelio'ya neden 6 7 milyon dolar ödesinler İlginç harbi
Del Piero_10
24.Aralık.2006, 05:30
Valencia haberlerine inanasım gelmiyor o bölgede o kadar çok adamları var ki Aurelio'ya neden 6 7 milyon dolar ödesinler İlginç harbi
Albelda kadro dışı kaldı.Baraja sezon sonu yolcu.
YusufT
24.Aralık.2006, 05:43
Albelda kadro dışı kaldı.Baraja sezon sonu yolcu.
sunny, manuel fernandes, edu ve montoro'ya ne oldu?
ayrica Albiol, Marchena'yi bu mevkide oynayabiliyorlar.
Valencia suan 2-3 defans ariyor.
eGowiCh
24.Aralık.2006, 23:30
Ocak’ta gidiyor
F.Bahçeli Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu‘dan şok iddia
Tutumlu, Aziz Yıldırım’a “Valencia, Deportivo ve R.Santander ona talip. Sözleşme gereği, 7 milyon dolar getiren alır” dedi. Başkan ise Aurelio’yu ’Sakın oyuna gelme’ diye uyardı.
F.BAHÇE’nin beyni Marco Aurelio’nun ocak ayında İspanya’ya uçacağı iddia edildi. Brezilyalı oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu önceki gece Star’da yayınlanan Futbolig programında Marco için, “Devre arası gitmek istiyor. Görüşmelerimiz bitmek üzere” açıklamasını yaptı. Tutumlu bu transferle ilgili şu çarpıcı konuşmayı yaptı: “Aurelio’nun mukavelesi mayıs ayında bitiyor. Ama kimsenin bilmediği bir detay var. Eğer Marco bugün kulübüne 7 milyon dolar getirirse Avrupa’da istediği takıma gider. Şu an İspanya’da 3 takımla görüşüyoruz. Bunlar Valencia, Racing Santander ve Deportivo. Özellikle Valencia’nın hocası Koemann, Marco’yu çok istiyor. Bu transfer her an olabilir.”
‘KONUYU AÇTIM’
MARCO’nun 30 yaşında bir futbolcu olduğu için bu teklifleri değerlendirmek istediğini belirten Tutumlu, “Bu teklifleri, yaptığım görüşmede başkan Aziz Yıldırım’a anlattım. Biraz kızdı. Oysa ben, o başkanlığı bıraktığında Marco’ya imza attırdım. Adnan Polat çok istiyordu üstelik. Şimdi aynı vefayı göremiyoruz” ifadelerini kullandı.
Tutumlu Futbolig programında Aurelio’nun alternatifinin de hazır olduğunu açıkladı.
‘HAİNLİK EDİYORSUN’
Tecrübeli menajer, “Valencia yönetimi takımı değiştiriyor. Albelda, Angulo, Canizares ve Zigiç’i satmayı düşünüyorlar. Albelda, İspanya milli takımının da ön liberosu. 30 yaşında. Marco’nun yerine F.Bahçe isterse onu getirebilirim. Ki Sevilla maçında F.Bahçe’nin Marco gibi bir oyuncuya çok ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. Bu gelişmelere karşın 1 ay önce bu transferi duyuran VATAN, Tutumlu-Yıldırım arasındaki 3 dakikalık görüşmenin detaylarına da ulaştı. Görüşmede, Aziz Yıldırım, Bayram Tutumlu’ya ” Sen ne yapmaya çalışıyorsun. Hainlik mi ediyorsun? Sen niye o maddeyi söylüyorsun. Bizim içimizdeki sırları niye başkalarına anlatıyorsun. Artık seninle de görüşmüyorum “ diye kızdığı öğrenildi.
‘VEDERSON DA VAR!’
BU arada görüşmede Bayram Tutumlu’nun ’Vederson’u da istiyorlar’ demesi üzerine iplerin iyice koptuğu kaydedildi.
Geçen hafta yapılan görüşmenin ortaya çıkması ve Tutumlu’nun Star’daki açıklamalarından sonra dün F.Bahçe, sitesinde açıklama yapıp, ”Aurelio’nun sözleşmesi sürüyor. Basınımızı menajerlerin yaydığı dedikodulara inanarak yalan transfer haberleri yapmamaya davet ediyoruz “ ifadelerini kullandı.
AÇIKLAMAYA TEPKİ
Bu bültene de Bayram Tutumlu şu tepkiyi gösterdi: ”Ortamı germesinler. Siteden açıklama yapıp herkesi yanıltmasınlar. Yoksa biz de ortamı gereriz. Şimdi F.Bahçe’ye Valencia’nın teklif getirmesine gerek yok. 7 milyon dolar yatırılır, Aurelio Valencialı olur.
MARCO GÖRÜŞTÜ
Ortamın gerilmesinden sonra dün Aziz Yıldırım, bizzat Aurelio ile görüştü. Marco’yu yanına çağıran Yıldırım’ın, başarılı oyuncuya ’Sen büyük fedakarlıklar yaptın, hakkını alacaksın. Ama bu oyunlara kesinlikle gelme “ diye uyarıda bulunduğu öğrenildi. Marco bilindiği gibi 2001 yılında Trabzon’a 218 bin dolara gelmişti.
Gitmesi hiç zarar vermez (ERMAN TOROĞLU)
Eğer Aurelio F.Bahçe’den ayrılırsa bence hiçbir şey olmaz. Brezilyalı elbette çok faydalı bir oyuncu. Top çalmada, savunmada hünerli bir oyuncu. Son dönemlerde iyi de oynuyor. Yük taşıyor. Ama Aurelio’nun hücum yönü zayıf. Ayrıca yeri doldurulmayacak bir oyuncu değil. Bu tipte Avrupa’da çok oyuncu var. Şampiyonlar Ligi’nde üst turlara çıkmak isteyen, ligde şampiyonluğu hedefleyen F.Bahçe’nin artık hücum gücünü artıracak oyuncuya ihtiyacı var. Eğer F.Bahçe büyük düşünüyorsa ve iyi de para veriyorlarsa Aurelio’yu hemen göndersin. Daha iyisi mutlaka bulunur. Ayrıca hiçbir futbolcu yeri doldurulmayacak kadar iyi değildir.
Ayrılırsa F.Bahçe için ‘büyük kayıp’ (RIDVAN DİLMEN)
AURELIO’nun ayrılması F.Bahçe için büyük kayıp olur. Bir kere Aurelio, yüksek performasından önce, çok karakterli bir oyuncu. Yıllardır formasını giydiği F.Bahçe ile bütünleşmiş durumda. Ben onun kolay kolay gideceğini zannetmiyorum. Tabii ki F.Bahçe büyük bir kulüp. Elbette giderse kısa zamanda yerini doldurur, oynadığı yer eksik kalmaz. Ama gelen onun kadar verimli olur mu, o kadar çabuk uyum sağlar mı, orası meçhul. Ama her şey bir tarafa benim tanıdığım Aziz Yıldırım, Aurelio’yu kolay kolay bırakmaz. Eğer gitme durumu varsa, Aziz Yıldırım onun takımdan ayrılmaması için gereken herşeyi yapacaktır.
VATAN
OMANA
24.Aralık.2006, 23:48
bu bayram tulumlu denen adam tam bir uyanık tam bir çakal..
valencianın 7 milyon dolar vereceği varsa kulübe gönderir bi faks öder parayı gelir alır..tuluma muluma ihtiyacı yok valencianın...
ama bence işin doğrusu gerçekte valencia böyle bir para vermiyor..sözleşmeyi uzatma aşamasında ortaya atıyor bunlarıki yüksek bir fiyattan kontrat yapılsın ....
ikinci sınıf oyunlar bunlar fenerbahçe bu restlere gelmez...
artık türk futbolcuları onların sırtından kene gibi geçinen bu menejerlerden kurtulup gerçek profosyonellerle çalışmalı...
Bu klübün adı fenerbahçe.. çok aureliolar geldi geçti..gidecekse gitsin...hem 7 milyon da iyi paraymış..fener istese zaten bu paraya satamazdı bu oyuncuyu...
bir de oynadığı bölgede fenerbahçe türkiyenin en iyilerine sahip yarın deniz düzelir selçuk forma girer aurelio hatırlanmaz bile....
olmadı bir oyuncu transfer eder dener..dünyada aynı parayla dmc almaya çık azmı var sanki..mesela ben psv li simonsu çok beğeniyorum..biraz yaşlandı ama gene 2-3 sene banko oynar...
YusufT
24.Aralık.2006, 23:53
Valencia vermezde, ama Racing Santander ve Deportivo vere bilirler..
TürkuAz
25.Aralık.2006, 00:02
Aurelio artık kalsada birşeye yaramaz , bkz. Appiah.. (:
7 MN iyi para yollansın, Fener onun yerini doldurur..
amasyali
25.Aralık.2006, 00:11
30 yaşında adam ( Aurelio ) oynasa oynasa 1-2 sene daha oynar . Dünyada en ünlü yıldız oyuncular bile 30 unu geçince performansı yarı yarıya düşüyor . Ayrıca kulübün finansı iyi olsa bile böyle yaşlı oyuncuları satıp kar etmesi lazım . Aurelio içinde 7 Milyon dolar gayet iyi bir para . Fenerbahçe satarsa Aurelio ' yu yerine yeni bir oyuncuyu tabiki bulur . Sonuç : Aurelio gitsin ...
ForsakeN
25.Aralık.2006, 02:36
FENERBAHÇE'DE SEMİH ZİRVESİ
http://img299.imageshack.us/img299/2889/16966fa0.jpg
Sezon sonu sözleşmesi Fenerbahçe ile sona erecek olan Semih Şentürk'ün avukatı Şenol Çilek ile sarı lacivertli yönetim bir kez daha masaya oturdu.
Golcü futbolcunun avukatı dün akşam Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile bir araya geldi. İkinci kez biraya gelen iki tarafın görüşmesinin olumlu geçtiği ifade edildi.
Başta Atletico Madrid olmak üzere Getafe, Osasuna ve Levante kulüpleri golcü futbolcuyu transfer etmek istiyor. Atletico Madrid milli futbolcu için yıllık 1.5 milyon Euro'dan oluşan bir teklif yaptı. Semih'in avukatı da Atletico Madrid'in golcü futbolcuyu istediğini Fenerbahçe yönetimine iletti.
Fenerbahçe'den yıllık 1 milyon dolara yakın ücret alan Semih'e sarı lacivertli yönetimin de 1.5 milyon Euro civarında bir ücret önermeyi düşündüğü ifade edildi.
İtalya'da oynanan İnter maçı öncesi de bir görüşme yapan Semih'in avukatı ile Fenerbahçe yönetimi arasında şu ana kadar kesin bir anlaşma sağlanmış değil.
Öte yandan Semih'in avukatı Şenol Çilek, yeni yılın ardından İspanya yolcusu. Çilek, daha önce davet aldığı Atletico Madird ile masaya oturmak için bu ülkeye gidecek
Kaynak : DHA
a.arıcı-11
25.Aralık.2006, 03:17
7 milyon bence iyi para gidecekse gitsin aurelio yalnız bir ayrıntı dikkatimi çekti aziz başkan istifa ettiğinde kontratı biten aurelioyu adnan polat ta istedi demiş o menajer bozuntusu ilginç...
ayrıca öyle büyük hareketlilik yaşanmaz ara transferde son 2 yıldır ara transfer döneminde transfer bile yapmıyoruz yanılmıyosam bu dönemde aldığız son futbolcu anelka.avrupanın kurumsallaşmış dünyada marka olmuş klüpleri artık ara transferde işi çok abartmıyolar sakatları fln varsa yerini dolduryolar sadece.eee fenerbahcede bu yolda ilerlemek istiosa bu politikayı uygulamalıdır
YusufT
25.Aralık.2006, 17:27
Adam 3. aciklamasinida yapti..
Ocakta Almiyoruz!
Sportif direktör Ruiz, "Altı ay sonra serbest kalacak bir futbolcuya neden 7 milyon dolar bonservis ücreti ödeyelim. Böyle bir şey yok" dedi.
VALENCIA Kulübü, Fenerbahçeli Mehmet Aurelio'nun ocak ayındaki ara transfer döneminde transfer edilmesinin söz konusu olmadığını bildirdi. İspanyol kulübünün sportif direktörü Miguel Angel Ruiz, Avrupa medyasında çıkan haberler ve Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/) yönetiminin başvurusu üzerine bir açıklama yaparak, Brezilyalı futbolcunun transferi ile ilgili spekülasyonlara son verdi.
Miguel Angel Ruiz, Mehmet Aurelio'nun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğine dikkat çekerek, "Çok değil altı ay bekleyerek Aurelio'yu bedelsiz alabiliriz. Altı ay sonra serbest kalacak bir futbolcu için 7 milyon dolar bonservis bedeli ödememizi kimse beklemesin. Böyle bir şey yok. Sadece altı ay bekleyip futbolcunun kendisine yılda 2 milyon dolar vererek bu transferi gerçekleştirmek varken, neden ayrıca bonservis bedeli ödeyelimki. Aurelio transferi şu an için gündemimizde yok" diye konuştu
BeeTLeJuiCe
25.Aralık.2006, 17:42
SEMİH 'TAMAM'
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan formda futbolcumuz Semih Şentürk yuvada kalıyor
Geçen sezon devre arasında hiçbir girişimde bulunmadığı için, Tuncay, Rüştü, Ümit Özat gibi oyuncularını kaybeden Fenerbahçe yönetimi bu sezon işi sıkı tutuyor. İlk görüşülen ve büyük ölçüde anlaşılan isim ise Semih oldu. Kezman sakatlandıktan sonra ilk onbirde şans bulan ve bunu çok iyi değerlendiren Semih, Almanya'dan Hertha Berlin, İspanya'dan A.Madrid gibi kulüplerin listesindeydi. Bu yüzden önceliği golcü oyuncuya veren yönetim, iki görüşmenin ardından büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
YUVADA KALIYOR
Görüşmeler sonunda Semih'le son bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşma sağlandı. Buna göre tecrübeli oyuncuya ilk yıl için 1.3 milyon euro ödenecek. Bu rakam ikinci sezon 1.5 milyon euroya çıkacak. Opsiyonun kullanılması halinde Semih'in üçüncü sezondaki ücreti ise 1.7 milyon euro olacak. Şu anda taraflar arasında yapılan görüşmelerde, 'Avrupa'dan teklif gelmesi halinde serbest kalma şartları'nın konuşulduğu bildirildi.
SIRA ÖNDER'E GELDİ
İç transfer görüşmelerinde Semih etabını başarıyla tamamlayan Fenerbahçe yönetimi, bundan sonra Önder'le görüşecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı savunma oyuncusunun sözleşmesi de uzatılmaya çalışılacak. Kulübe yakın kaynaklar, bu konunun da sancısız bir şekilde noktalanacağı konusunda hemfikir.
Kaynak: Sabah
OMANA
25.Aralık.2006, 18:36
http://img299.imageshack.us/img299/2889/16966fa0.jpg
yıllarca yedek bekledi yılmadı ...görev verdiler oynadı elinden geleni yaptı sahaya yüreğini koydu..
gereksiz hiçbir spekülasyona girmedi..
her maç gol attığı bir dönemde fenerbahçenin forveti olmaz dendi kimseye küsmedii..çalıştı çalıştı çalıştı...sabrın azmin ve insanlığın zaferiii
verilen her kuruş helaldir sana...
türk futbolunda böyle ahlaklı sabırlı karakterli oyuncuların sayısının artması ümidiyle alkışlar semih şentürke...
Universal
26.Aralık.2006, 00:24
Semih'in menanjeri öğlen saatlerde, Lig TV'de "Futbol Gündemi" adlı programına katıldı. Kendisi Semih'in yurtdışında teklif geldiğini doğruladı. Bu kulüplerin Villareal, A.Madrid, Herta Berlin, Schalke 04 gibi kulüplerden geldiğini söyledi. Fenerbahçe ile daha anlaşılmadığı ve bir kaç prüz'ün kaldığını söyledi. Semih'in tercihinin Fenerbahçe olduğunu düşünüyor.
Semih eğer Fenerbahçe'de kalırsa gerçekten sevinirim. Çünkü artık Fenerbahçe'nin birinci forveti olduğunu düşünüyorum. Eğer onu engelleyebilecek bir oyuncu alınmadığı sürece Semih'in Fenerbahçe'ye yeteceği kaanatındayım. Gittikçe gelişiyor. Yaşı genç yeteneğine yetenek katacaktır. Dokuz yıldır Fenerbahçe'de oynuyor umarım daha uzun sürede oynar.
ForsakeN
26.Aralık.2006, 01:36
Konyaspor Can'ı istiyor
http://www.sporx.com/images/1/29/4346_B_CanArat011.jpg
Konyaspor'un Fenerbahçe'nin genç savunma oyuncusu Can Arat'ı transfer etmek istediği öğrenildi. Teknik direktör Ünal Karaman'ın defansta Ömer ve Burak'ın alternatifi olması açısından bu transfere sıcak baktığı belirtildi. 21 Ocak 1984 Kadıköy doğumlu Can Arat 1.91 boyunda 82 kilo ağırlığında. Fenerbahçe alt yapısında yetişen defans mevkiinde oynayan 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 3 maça çıktı ve toplam 270 dakika sahada görev aldı.
Kaynak : İHA
TR.CaPTaiN
26.Aralık.2006, 01:39
Yönetim biraz hızlı davranıp Can'ı göndererek yerine Emre Güngör'ü alabilirdi.
BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2006, 01:50
Konyasporda Can'ı alternatif olarak istiyormuş. Yani oraya gidince oynamayacak galiba. Kiralık olarak gönderilebilir Konyaspor'da kadroya girmesi Fenerbahçede kadroya girmesinden daha kolay olur belki. Önder ve Yasin var sonuçta yetecektir fenere.
bursa_mc
26.Aralık.2006, 01:53
can es-es e gidecek diye duydum..
Emurafu
26.Aralık.2006, 02:01
Yönetim biraz hızlı davranıp Can'ı göndererek yerine Emre Güngör'ü alabilirdi.Kardeş daha ne stoperi Suanda Can la birlikte 5 tane stoper var:)
Bence gereksiz olurdu..Yedege mahkum olurdu yani..Can arat bence kiralanmalı..Çünkü bu sezon oynaması çok zor bari pişsin..Çünkü milli Takıma lazım olabilir...
Fenerbahce yalanladı bu arada:)
TR.CaPTaiN
26.Aralık.2006, 02:03
Kardeş daha ne stoperi Suanda Can la birlikte 5 tane stoper var:)
Bence gereksiz olurdu..Yedege mahkum olurdu yani..Can arat bence kiralanmalı..Çünkü bu sezon oynaması çok zor bari pişsin..Çünkü milli Takıma lazım olabilir...
Can'ın yerine alternatif olarak yani Emrah. Can bence pişe pişe yansa bile Fenerbahçe seviyesinde bir futbolcu olamaz.
Emurafu
26.Aralık.2006, 02:18
Can'ın yerine alternatif olarak yani Emrah. Can bence pişe pişe yansa bile Fenerbahçe seviyesinde bir futbolcu olamaz.Valla suanda size Türk stoper gerek yok..Can da gitse gerek yok..Önder-Yasin var:)
Bu arada adını bagıslarmısın:D:D
Cengo
26.Aralık.2006, 04:08
Aziz Yıldırım'ın en yakın arkadaşlarından, sırdaşlarından Alaattin Metin'in köşe yazısından:
Yıldırım´dan Aurelio´ya rest
Fenerbahçe´de Aurelionun menajeri Bayram Tutumluya büyük tepki var.
Nedeni de‚ Valencia Teknik Direktörü Koemanın iyi dostu olan Tutumlunun‚ Marco Auerelioyu Valenciaya götürmek istemesi. Tutumlu‚ Mukavelesinde madde var‚ 7 milyon doları veren Aurelioyu alır diyor. İyi‚ güzel de‚ şu ana kadar Fenerbahçe Kulübüne‚ Ben futbolcunuz Aurelioyu istiyorum. 7 milyon doları da veriyorum diye resmi bir başvuru yok. Aurelio da; hocası‚ menajeri veya herhangi bir yöneticisine gidip veya telefon ederek Ben gitmek istiyorum da demedi.
ŞİMDİ NE OLACAK?
Fenerbahçede futbolcuya dayalı düzen yok.. Yani eskiden olduğu gibi bir kulüp ismi ortaya atıp‚ işi kızıştırmak ve sonra da açıktan para alma‚ taviz verme dönemi bitti. Başkan Aziz Yıldırım ile konuştum. İlk sözü‚ Biz Aurelioyu bırakmak istemiyoruz. Sözleşmesi de devam ediyor. Ama o ben illa gideceğim diyorsa‚ o zaman sözleşmesindeki 7 milyon dolarlık tazminat maddesi uygulanır. Parayı getirir‚ istediği yere gider oldu. Sonra da şöyle devam etti: Takımın devre arası kampına sorunsuz gitmesini istiyorum. Ocak ayında Antalya kampı başladığında gündemde Aurelio konusu olmamalı. Kendisi ile oturup konuşacağım. Gitmek istediğini onun ağzından duymak istiyorum. Gitmek isterse‚ gider. Yerine de daha iyisini alırım. Hatta alacağım oyuncu bile hazır. Bunun üzerine ben de telefonla menajer Bayram Tutumluyu aradım‚ Sen Aurelioyu Valencia Kulübü istiyor‚ diyorsun ama Fenerbahçe Kulübüne resmi başvuru yok dedim. O da‚ Başvuru olmaz‚ parayı veren Aurelioyu alır. Sadece Vederson için resmi başvuru yapıldı cevabını verdi.
KAFALAR KARIŞTI
Fenerbahçe Vederson için de başvuru yok diyor. Aurelio için ise Bir kulüp bir futbolcuyu istiyorsa‚ niye bunu resmi yollardan yapmıyor diyorlar.
Peki Aurelio ne diyor... Menajerinin konuşma yasağı koyduğu Brezilyalı futbolcu hiç renk vermiyor. Onun adına konuşan‚ Benim sözümden dışarı çıkmaz dediği Tutumlu gitmek istediğini söylüyor. Başkan Aziz Yıldırım ise sorunu kökünden çözmek için Aurelio ile konuşacak. Futbolcunun kafasında gitmek varsa‚ kimseye zorla Fenerbahçe formasını giydirmek istemiyor.
Kaynak: Alaattin Metin - Akşam Gazetesi
Fernando Gago
26.Aralık.2006, 04:13
Yok o onu aramış bu buna kızmış bu haberler uydurmada ... Aurelio ile ilgili sorunların olduğu orada en yakın zamanda çözümlenir umarım
Sekopej
26.Aralık.2006, 04:20
Tuncay'da olduğu gibi Başkan Aurelio'yu çağırır, orada kendisi gitmek istiyorum derse ve sözleşmeyi uzatmazsa gider.
Menajeri de çok istiyorsa cebinden verir 7 milyona alır bonservisi istediği kulübe satar. Fiyat arttırmak için, kendi payını arttırmak için böyle şeyler yapıyor. Aurelio da onun oyununa gelirse, hiçbir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir diyerek gitmesine izin verilir.
Ama ben sanmıyorum, keşke 7 milyon veren olsa da satsak, Aurelio sözleşmesini uzatacaktır.
KaF KeF
26.Aralık.2006, 04:23
F.Bahçe'nin gündemi Aurelio
Valencia'nın ısrarla istediği iddia edilen Mehmet Aurelio için Fenerbahçe'nin, Brezilyalı futbolcuyu kesinlikle vermeyi düşünmediği, hatta sözleşmesini uzatmayı planladığı öğrenildi.
Fenerbahçe ve A Milli Takım'da sergilediği futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mehmet Aurelio, Fenerbahçe yönetimini teyakkuza geçirdi.
İspanyol Valencia Kulübü'nün transfer gündeminde olduğu iddia edilen Mehmet Aurelio için sözleşme uzatma yolları arayan Fenerbahçe'nin ilk fırsatta sözleşmesinde yer alan 1 yıllık opsiyonu kullanmak kararında olduğu belirtildi.
Cengo
26.Aralık.2006, 04:37
Yok o onu aramış bu buna kızmış bu haberler uydurmada ... Aurelio ile ilgili sorunların olduğu orada en yakın zamanda çözümlenir umarım
Uydurma??
Alaattin Metin en yakın arkadaşı diyorum, hşşşşştt!!
Neredeyse çoğu gerçek transfer haberi herkesten önce onun ağzından duyuldu.
Türkiye tek isim Appiah haberini haftalar önceden söyledi.
Kim sence?
Alaattin Metin..
Fernando Gago
26.Aralık.2006, 04:44
Uydurma??
Alaattin Metin en yakın arkadaşı diyorum, hşşşşştt!!
Neredeyse çoğu gerçek transfer haberi herkesten önce onun ağzından duyuldu.
Türkiye tek isim Appiah haberini haftalar önceden söyledi.
Kim sence?
Alaattin Metin..
Transfer haberleri ile insanlar arasında birebir geçen münasebetler aynı şey mi ?
Okuduklarım pembe dizi gibi o onu arıyor kızıyor başka birini alıyo rest çekiyor falan filan ben inanmıyorum var mı ötesi ?
Cengo
26.Aralık.2006, 05:00
Transfer haberleri ile insanlar arasında birebir geçen münasebetler aynı şey mi ?
Okuduklarım pembe dizi gibi o onu arıyor kızıyor başka birini alıyo rest çekiyor falan filan ben inanmıyorum var mı ötesi ?
İnanmayabilirsin, senin için inandırmak gibi gereksiz işlerle uğraşmam.
Açarsan bakarsın arşivlere, görürsün gerçeği.
Aziz Yıldırım ile yüzlerce kolkola resmi olan, hemen hemen her dakika yanyana görülen birini eleştirmek de komik oluyor, hele ki bir dolu gerçek transfer haberi vermişken..
Aziz Yıldırım'ın en çok sevdiğini söylediği aile dostları,arkadaşlarından biridir Alaattin Metin..
Umarım o bahsettiği kişi de Gilberto Silva'dır, Aziz Yıldırım'ın transfer gücü eleştirilemez, her zaman 2. bir planı oluyor, o yüzden hiçbir Fenerbahçeli geleceğe korku bile bakmıyor..
Universal
26.Aralık.2006, 05:06
Can hiçbir yere gitmiyor, bu tip haberler bu gün yalanlandı. Zaten kadromuzu geniş tutmak zorundayız. Çünkü artık olası bir sakatlıkta yerine kim oynayacak diye düşünmememiz gerekir.
senderson
26.Aralık.2006, 05:19
Valla bu haberler iyicene kabak tadı verdi.Gidecekse gitsin Aurelio.Kimse Fenerbahçe'den büyük değil.Yolu açık olsun...
YusufT
26.Aralık.2006, 05:23
bu konuda haklisin yaani.
bu kadarda olmaz yaani. bu olaydan dizi bile cekilir. Valencia aurelio ile ilgilenmiyor, Deportivo'da!!! ve Levante Aurelio icin 7M euor vermez yaani. 6 ay sonra fiyati bedava olacak bir oyuncu icin hic kimse 7M euro vermez, eger tabi dünya stari degilse.
goosfraba
26.Aralık.2006, 20:33
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/12/27/im/D71C4FFBF3522145B9FEA1C7b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifTaraftarın gözdesi
"Bu kadro lige fazla bile" diyen taraftarlar, Newcastle'ın yıldızı Martins'i 'hem kaliteli hem de Devler Ligi'nde oynayabilir' diye tercih ediyor.
F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir başarıya imza atıp gruptan çıkarken, ara transferde ince eleyip sık dokuyor. Ligin ilk yarısında Appiah ve Kezman'dan faydalanamayan F.Bahçe, yabancı kontenjanını boşa harcamak da istemiyor. Hasta olan Appiah'ın sezonu kapatması üzerine bir yabancı alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Love ve Martins isimleri de öne çıkıyor. Sarı-lacivertli taraftarlar ise, "Bu kadro lige zaten fazla. Bu nedenle alınacak yabancı Avrupa'da oynayabilmeli" diyorlar.
ADA BASINI DA YAZIYOR
CSKA'nın yıldığı Love'un iyi oyuncu olduğunu belirten taraftarlar, "Hem kalite hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmesi açısından en iyi transfer Newcastle'ın Nijeryalı oyuncusu Martins olur. Süper bir golcü alınmazsa Şampiyonlar Ligi serüveni fazla sürmez" diyorlar. Yönetimde de ara transfer tartışmalarının olduğu, Appiah'ın sözleşmesi feshedilerek bir golcü alınacağı konuşuluyor. İngiltere basını da F.Bahçe'nin 23 yaşındaki Obafemi Martins ile ilgilendiğini, kiralamanın da olabileceğini yazıyor.
Fotomaç.
canavar20
26.Aralık.2006, 20:43
Martins alabilirsek süper olur , kime bizi durduramaz.
Fotomaç diye herkes yine alay edecek. Bence olabilir diye konuşsak artık.:)
Fernando Gago
26.Aralık.2006, 23:38
Uzun , KafaVuruşları iyi ve defansı yoran biri lazım bize Martinste Kezman gibi kaybolur bu sitemde
eGowiCh
27.Aralık.2006, 00:20
İşte başkanın cebindeki liste
Sissoko, Emerson, Gravesen... Başkan Aziz Yıldırım’ın cebinde bu yıldızların adı var... Yani yine B Planı hazır, asla panik yok...
http://www.kop.is/sissoko-samfelag-chelsea.jpg
Aurelio’nun İspanya’ya gitme ihtimaline karşın harekete geçen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önemli yıldızları takibe aldı. “Giderse, yerine daha iyisini alırım” diyerek Brezilya asıllı Türk futbolcuya rest çeken Yıldırım, taraftarın yüreğine su serpti... Peki Ocak’ta veya sezon sonu gelmesi muhtemel isimler kim? İddialara göre listede ilk sırada Lamine Sissoko bulunuyor. Liverpool’da forma giyen Mali asıllı Fransız futbolcunun sözleşmesi 2011’de bitiyor. 22 yaşında ve 1.89 boyundaki Sissoko, Valencia ve Auxxere’de de oynamıştı... Sezon başında Appiah’ın Schalke’ye gitmeyi istediği dönemde ismi Fenerbahçe ile anılan Emerson da camiada yeniden konuşulan isimler arasında. Alman vatandaşlığı da bulunan 31 yaşındaki Brezilyalı ön liberonun, Milan ile bir yıllık daha mukavelesi var. Zico ve takımdaki diğer sambacılar nedeniyle 1.79 boyundaki Emerson tercihler arasında. Bonservis ücreti 7 milyon euro... Ve Gravesen... Galatasaray’ın istediği ama alamadığı Danimarkalı futbolcu, İngiltere’nin Everton takımında oynuyor. 31 yaşındaki Gravesen’in bonservis ücreti 2 milyon euro, ama sezon sonu sözleşmesi bitiyor!..
Fotospor
Emurafu
27.Aralık.2006, 00:21
Fotospor'a göre biz çok liste gördük........
El Comandante
27.Aralık.2006, 00:22
Fotospor haberlerine inaniyormuydun sen Egemen. ;)
KaF KeF
27.Aralık.2006, 00:23
İçlerinden En iyisi Sissoko...
eGowiCh
27.Aralık.2006, 00:34
Çeşitli yerlerde Fenerbahçe'nin Gilberto Silva'yla ilgilendiği yazıyor. Aurelio yerine Aziz Başkan Gilberto'yu alacakmış.
BeeTLeJuiCe
27.Aralık.2006, 00:40
Herta da oynayan Gilberto Silva'mı?? Brezilyada bi sürü Gilberto var :)
Fotospor'un listesinden olsa olsa anca Gravesen olur. Ama Aurelio devre arasında sözleşmesi uzatılmazsa ayrılmayacak. Bu yüzden hiç biri olmayacak. Fenerbahçe devre arasında sadece forvet alacak bence. Buda tahminimce öyle uzun boylu biri değil, normal boylarda hızlı bir forvet olur kanımca. Martins'i tarif etmiyorum :D
Emurafu
27.Aralık.2006, 00:42
Resmi site yalanladı hepsini:)
Cengo
27.Aralık.2006, 06:09
Resmi site yalanladı hepsini:)
Transfer edilecek kişinin ismi verilmez, doğaldır yalanlanması.
Herhangi bir oyuncu gitmeden transfer yapılmayacak, gidenlerin yerleri doldurulacak.
Muhtemelen Appiah için tedbirli lisans kararı alınacak, bulunabilirse iyi bir oyuncu alınabilir, mevkiyi hiçbirmiz bilemeyiz..
Appiah'tan kolay kolay vazgeçilmemesi taraftarıyım.Öyle bir oyuncu az bir paraya transfer edilemez, world class bir oyuncu kendisi.Sakatlıklar yıprattı oyununu..
Appiah'ın yerine sene sonuna kadar Mateus kadroda tutulabilir, bence bu ihtimal çok yüksek..
Tümer'in durumuna çözüm aranıyor, bence 6+6 aylık kiralık bir sözleşme ile kısa bir dönem geçici bir yabancı kulüpte oynatılacak.Berlin Türkiyemspor gibi bir kulüp ile anlaşılarak bonservisi verilerek kiralanabilir, sözleşme sonu satın alma hakkı+Tr hakkı konularak.Böylece Askerlik durumunu da erteleyebilir Tümer..
Zico diğer hocalara benzemiyor, onlar gibi takım ruhuna aykırı ve bencilce davranmıyor, motivasyonları ile oynamıyor.
Arkadaşlık ve takım ruhu adına transferden bahsetmiyor, motive edici olarak oyuncularının üst seviye oyuncular olduklarını dile getiriyor ama transfere de hayır demeyecektir..
Universal
27.Aralık.2006, 06:40
R.Carlos'u yalanladık, Tümer'i yalanladık. Çünkü hem bunlar gelince medyaya flaş haber olarak, hemde transfer edilecek oyunun maddi değeri artmaamsı için hep yalanlanır. Stratejik açıdan doğrudur. Bazı haberleri yöneticielr para verdirtip yazdırıyor bazıları gerçek olduğu için yalanlanıyor. Ben bunları gazetecilerden duydum. Gerçekten neler biliyorlar ama yazamıyorlar elleri mahkum.
Appiah göderilmesi gerekir, Luciano'yu gönderdik. Giderse üzülürüm çünkü sevdiğim oyuncu Luciano nasıl gittinde üzüldüysem tekrar üzülürüm. Göderilip Sağ Kanatta atak yönünde rakibi yıpratıcak bir oyuncu alınması şart. Sağ kanatta zayıfız.
Memedov
27.Aralık.2006, 06:47
Eurosport: Ronaldo Fenerbahçe'de
Roberto Carlos'u transfer eden Fenerbahçe'nin başka Brazilyalı yıldız Ronaldo ile de anlaştığı iddia edildi.
Eurosport'un internet sitesinde yer alan habere göre sarı lacivertlilerin, Milan'da oynayan oyuncu ile yıllık 4 milyon Euro'ya anlaştığı ileri sürüldü.
Haberde, Başkan Aziz Yıldırım'ın "Artık bu saklanacak birşey değil. Ronaldo ile anlaşmak üzereyiz" dediği iddia edilirken, Fenerbahçe'nin Türkiye'de son 4 sezonda 3 kez şampiyon olduğu da hatırlatıldı.
Kaynak : Haber7
İŞTE EUROSPORT'UN SİTESİNE TAŞIDIĞI RONALDO HABERİ
Serie A - Fenerbahce make offer for Ronaldo
Serie A - Turkish champions Fenerbahce are close to the signing of Brazilian striker Ronaldo, chairman Aziz Yildirim has revealed.
The Istanbul giants signed full back Roberto Carlos on a two-year deal on Tuesday, and according to Yildirim, he could soon be joined by his compatriot Ronaldo, for whom Fenerbahce have submitted an offer of around nine million euros to Milan.
"A transfer will soon come that will put that of Roberto Carlos in the shade. Ronaldo is a world star and would fit in very well with us. It's no secret any more that we are close to [signing] him." Yildirim told Eurosport.
Fener have won the Turkish Super League in three of the last four seasons, though have struggled to make any impact on the European stage. With the signing of Roberto Carlos and possibly Ronaldo, they are hoping to finally progress ion the Champions League.
"The national title is no longer enough for us," Yildirim added. "We want to make waves at last in the Champions League, and we'll only do that by signing superstars."
Should Milan succeed in tempting Andriy Shevchenko back to the San Siro, they could well allow Ronaldo to move on, despite only having signed him from Real Madrid in January.
Fenerbahce are ready to offer Ronaldo a wage of 4 million euros per year, and the striker could also be tempted by the chance to link up not only with Roberto Carlos, but also fellow Brazilians Alex de Souza, Edu Dracena, Marco Aurelio and Deivid de Souza, and his coach would be none other than Brazilian legend Zico.
eurosport
BeeTLeJuiCe
27.Aralık.2006, 07:05
Haberde teklif etti ve imzaya yakın diyor. Umarım gerçeklemiştir. Her ne kadar bitmiş deselerde, alkolik deselerde, sakatlıktan çkmış olsada,şişman olsada ölüsü yeter :D
Universal
27.Aralık.2006, 07:09
Ronaldo geldi?
http://uk.eurosport.yahoo.com/21062007/58/serie-fenerbahce-offer-ronaldo.html
Haberin link, altı gün önce yazılmış bir haber, artık üstünden ne sular geçti. Artık bu kadar haberden sonra Ronaldo'nun geleceğine inanıyorum. Ya devre arası ya sezon sonu. Geldiği taktirde 30 yaşında olan bir oyuncu. Türkiyede 3-4 sezon oynar. Avrupa'da göstereceği performans büyük takımlara karşı zorlanabilir. Sonuçta oradaki defansların gücü Ronaldo'yu tutabilecek güçte ama genede Fenerbahçe için efsane isim olacaktır.
R.C03'de çapkın dediler, sonunda gördük hem hızlı hem çapkın. Sistemi kurduktan sonra sorun olmuyor.
Cengo
27.Aralık.2006, 07:09
Haberde teklif etti ve imzaya yakın diyor. Umarım gerçeklemiştir. Her ne kadar bitmiş deselerde, alkolik deselerde, sakatlıktan çkmış olsada,şişman olsada ölüsü yeter :D
Adriano ile karıştırıyor olmayasın?
Ronaldo'nun tek sorunu sanırım sağ ayak bileği olacak, kronik sakatlığı..
@Batuhan
Sağlıklı bir Ronaldo'yu (Formda demiyorum dikkat) Avrupa da dahil hemen hemen hiçkimse tutamaz.
Ronaldo maç boyu hemen hemen hiç gözükmez..
..ya kontrada ceza sahası dışında alır topu herkesi çalımlar teker teker, plase ile inanılmaz bir yere atar, bakakalırsın.
..ya da bir anda top ayağına gelir, o pozisyonu asla affetmez ve golü mükemmel bir falsolu plase ile yersin oturursun.Ayağına gelen her ceza sahası içi pozisyon %99 gol olur, inanılmaz biri, koşmasada da yeter.
90 dk.da sadece 1 pozisyon yakalasın ona kafi :D
Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2006, 07:15
Benitez Sissoko'yu bırakır mı? Hayır bırakmaz. Gravesen gelir mi? Evet gelir. Aurelio mu? Gravesen mi? Aurelio. Emerson alınırsa alınır ve alınabilecekse alınmalı ama ben inanmıyorum Fotospor haberine :)
BeeTLeJuiCe
27.Aralık.2006, 07:15
Ronaldo'nun tek sorunu sanırım sağ ayak bileği olacak, kronik sakatlığı..
Son zamanlarda çıkan haberlerden sonra onada Adriano gibi bakıyorlar ondan alkolik dedim. ;)
batuhanry
27.Aralık.2006, 07:16
Karıştırıyor olduğunu sanmıyorum.Gece gezmesindeymişler Adriano ve Ronaldo :)
http://www.tumspor.com/albums/654396436.jpg
Del Piero_10
27.Aralık.2006, 07:20
Ronaldo geldi?
http://uk.eurosport.yahoo.com/21062007/58/serie-fenerbahce-offer-ronaldo.html
Haberin link, altı gün önce yazılmış bir haber, artık üstünden ne sular geçti. Artık bu kadar haberden sonra Ronaldo'nun geleceğine inanıyorum. Ya devre arası ya sezon sonu. Geldiği taktirde 30 yaşında olan bir oyuncu. Türkiyede 3-4 sezon oynar. Avrupa'da göstereceği performans büyük takımlara karşı zorlanabilir. Sonuçta oradaki defansların gücü Ronaldo'yu tutabilecek güçte ama genede Fenerbahçe için efsane isim olacaktır.
R.C03'de çapkın dediler, sonunda gördük hem hızlı hem çapkın. Sistemi kurduktan sonra sorun olmuyor.
Thu, 21 Jun 09:41:00 2007
Yazdan kalma bir haber değil mi?
Cengo
27.Aralık.2006, 07:20
Karıştırıyor olduğunu sanmıyorum.Gece gezmesindeymişler Adriano ve Ronaldo :)
http://www.tumspor.com/albums/654396436.jpg
Herkesin gece hayatı olabilir, sınırı aşmadığın sürece..
Futbolcular içki,sigara içmiyor mu sanıyorsun? :)
Adriano alkolik, alkol almadığı zaman sinir krizi geçiriyor olmalı..
Emurafu
27.Aralık.2006, 07:42
Ronaldo...Transferi bence yanlış olur..Avrupadan daha diri bir forveti alabilecek kapasite var fenerbahcede..
Ronaldo İşden çok..Forma satısı ve reklam yapar..Uzun zamandır sakat..Bence Türk futboluda Ronaldonun yapısına Ters gelir..Malum kaddarca fauller var:=)
PesimiSTyLa
27.Aralık.2006, 07:48
Kezman i hiç sevmiyorum ama Ronaldo dan daha yararli olabilir. Ama yanılabiliriz de neden _? Çünkü FB de cogu yabancılar Brezilyalı Ronaldo da bu arkadaslk ortamına ayak uydurup yararlı olabilir + Zico faktörünü de unutmamak lazım bkz Ugur Boral ;;)
Tabi bunların hepsi varsayım . Eger alınırsa yararlı da olabilir form tutabilir , aama Brezilyalılar FB de yararlı oluyor :)
GeNç KaRTaL
27.Aralık.2006, 20:41
Aurelio bekleyişi
Fenerbahçe'de Aurelio bekleyişi sürüyor. İspanya'nın Valencia ekibinin talip olduğu milli futbolcu Mehmet Aurelio'nun durumu yılbaşından sonra netlik kazanacak..
Başkan Aziz Yıldırm ile görüşen ve Valencia'da futbol oynamak istediğini ifade eden Mehmet Aurelio için menajeri Bayram Tutumlu, Valencialı
yetkililer ve teknik direktör Koeman yarın biraraya gelecek.
Aurileo'yu kadrosunda görmek isteyen Valencia'nın Hollandalı teknik direktörü Koeman'nın bu transferi bir an önce bitirmek istediği ifade
edildi. Öte yandan sözleşmesi sezon sonu opsiyonu Fenerbahçe'de olacak şekilde sona erecek olan Aurelio için Fenerbahçe ile Valencia kulüplerinin ne
devre arası ne de sezon anlaşmasına gerek kalmadan Aurileo İspanyol ekibinin formasını giyebilir.
Çünkü 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun sözleşmesinde "7 milyon doları yatıran kulüp Aurelio'yu alır" maddesi bulnduğu için Aureilo'nun
transferi için 7 milyon doların Fenerbahçe'nin hesabına yatırılması yeterli olacak. 7 milyon dolarlık madde hem Ocak ayında başlayacak olan
transfer dönemi için hem de sezon sonundaki transfer dönemi için geçerli.
28.12.2007
Kaynak : DHA
a.arıcı-11
27.Aralık.2006, 21:03
bence transfer yapmayacağız olsa olsa appiah gönderilip yerine biri alınır o kadar
eGowiCh
27.Aralık.2006, 23:54
Bu Eurosport'un Ronaldo haberi hazirandan kalma bir haber, yani eski. Hatırlarsanız bu haber yazın yayınlanmış ve Fenerbahçe resmi web sitesi tarafından yalanlanmıştı.
Eurosport'un Haberi Doğru Değil
20 Haziran 2007 Çarşamba
Eurosport televizyon kanalının internet sitesinde bugün akşam saatlerinde başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın yaptığı iddia edilen bazı açıklamalar yer almıştır. İnternet sitesinde başkanımızın Brezilyalı oyuncu Ronaldo ile anlaşmak üzere olduğumuz şeklinde bir açıklama yaptığı ve artık bunun saklanacak birşey olmadığını ve bu oyuncu ile imza atmak üzere olduğumuzu söylediği iddia edilmektedir. Söz konusu haber doğru değildir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Eurosport'a herhangi bir demeci olmamıştır ve daha önce de ilan ettiğimiz üzere şu an Ronaldo ile herhangi bir transfer görüşmemiz söz konusu değildir.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Universal
28.Aralık.2006, 02:24
Haber linkini yanlış koymuşum, tarihe dikkat etmeden özür dilerim.
Ronaldo gelirse gerçekten ölüsü yeter. Bunu tartışmaya bile gerek yok. R.Carlos'u biliyorsunuz iki yılda transfer ettik, ederken o kadar yalanladık ki bize artık eğlence konusu olmuştu, sonunda bir sabah uyandık ve R.C3'ün Fenerbahçe'ye geldiğini gördük. Ronaldo'da aynı şekilde olacak, Fenerbahçe devre arası olmasa bile sezon sonu kesin gelecektir.
BeeTLeJuiCe
28.Aralık.2006, 03:09
Zico'nun açıklaması tercüme hatası!
Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının teknik direktörü Zico'nun, vatandaşı Ronaldo'yu istediği yönünde çıkan haberler konusunda bir açıklama yaptı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde, teknik direktör Zico'nun, Ronaldo ile ilgili açıklamasının kamuoyuna tercüme hatası nedeni ile yanlış aksettirildiği bildirildi.
Sarı-lacivertli kulüp, Zico'ya ait ''ziconarede.com.br'' ve ''globo.com.br'' adresli internet sitelerini kaynak gösterdiği açıklamada, Brezilyalı çalıştırıcının Ronaldo ile ilgili ifadelerinin tam metnine yer verdi.
Zico'nun haberlere konu olan ifadeleri şöyle:
''Bu durumu açıklamakta fayda görüyorum. Çünkü gazetelerde her gün gerçeği yansıtmayan haberler yazılmakta. Fenerbahçe, Brezilya'daki kulüpler gibi değil. Ben kulüple yaptığım anlaşma gereği bir antrenör olarak elimdeki kadroyla çalışmayı kabul ettim. Benim futbolcu alma veya gönderme gibi bir yetkim yok. Ayrıca Ronaldo'yu istediğimi de söylemedim. Ronaldo büyük bir futbolcu ve ben her zaman bunu söylüyorum. Hatta son Dünya Kupası'nda Japon Milli Takımı'nın başındayken, Brezilya Milli Takımı teknik kadrosuna bir şaka yapmış ve 'Şayet fazla forvetiniz var diye Ronaldo'yu oynatmayacaksanız bize gönderin' demiştim. Eğer Flamengo, Ronaldo'yu kadrosuna katarsa çok büyük bir avantaj elde etmiş olur. Ancak bu hadiseye diğer bir açıdan bakacak olursak, Ronaldo'nun da eski formuna dönmesi gerekiyor. Çünkü günümüz futbolunda devamlı formunuzu muhafaza etmeniz gerekir. Ronaldo Milan'a da gitse, Flamengo'ya da gitse, gittiği her takıma yardım edecek kapasiteye sahip bir futbolcu.''
Kaynak: AA
Yuh dedirten hata :D Yazılan herşey yanlış demekki tercüman hepsini yanlış tercüme etti :D
a.arıcı-11
28.Aralık.2006, 16:57
Zico'nun açıklaması tercüme hatası!
Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının teknik direktörü Zico'nun, vatandaşı Ronaldo'yu istediği yönünde çıkan haberler konusunda bir açıklama yaptı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde, teknik direktör Zico'nun, Ronaldo ile ilgili açıklamasının kamuoyuna tercüme hatası nedeni ile yanlış aksettirildiği bildirildi.
Sarı-lacivertli kulüp, Zico'ya ait ''ziconarede.com.br'' ve ''globo.com.br'' adresli internet sitelerini kaynak gösterdiği açıklamada, Brezilyalı çalıştırıcının Ronaldo ile ilgili ifadelerinin tam metnine yer verdi.
Zico'nun haberlere konu olan ifadeleri şöyle:
''Bu durumu açıklamakta fayda görüyorum. Çünkü gazetelerde her gün gerçeği yansıtmayan haberler yazılmakta. Fenerbahçe, Brezilya'daki kulüpler gibi değil. Ben kulüple yaptığım anlaşma gereği bir antrenör olarak elimdeki kadroyla çalışmayı kabul ettim. Benim futbolcu alma veya gönderme gibi bir yetkim yok. Ayrıca Ronaldo'yu istediğimi de söylemedim. Ronaldo büyük bir futbolcu ve ben her zaman bunu söylüyorum. Hatta son Dünya Kupası'nda Japon Milli Takımı'nın başındayken, Brezilya Milli Takımı teknik kadrosuna bir şaka yapmış ve 'Şayet fazla forvetiniz var diye Ronaldo'yu oynatmayacaksanız bize gönderin' demiştim. Eğer Flamengo, Ronaldo'yu kadrosuna katarsa çok büyük bir avantaj elde etmiş olur. Ancak bu hadiseye diğer bir açıdan bakacak olursak, Ronaldo'nun da eski formuna dönmesi gerekiyor. Çünkü günümüz futbolunda devamlı formunuzu muhafaza etmeniz gerekir. Ronaldo Milan'a da gitse, Flamengo'ya da gitse, gittiği her takıma yardım edecek kapasiteye sahip bir futbolcu.''
Kaynak: AA
Yuh dedirten hata :D Yazılan herşey yanlış demekki tercüman hepsini yanlış tercüme etti :D
vayy be ne tercümanmış:D bu kadarda sallanmaz ki be bence hemen tercümanlığı bırakmalı:D
valla yönetim kıvırmaya çalışmış ama bu iş o kadarda kolay değil
ayrıca ben ronaldonun bize bir faydası olacağını düşünmüyorum carlos faydalı oldu çünkü 34 yaşında olmasına rağmen vücudu zinde idi ama ronaldo bidon gibi olmuş bize fayda getirmez artık
ForsakeN
28.Aralık.2006, 17:33
"Aurelio'yu alacağız"
http://img247.imageshack.us/img247/6767/6919baurelio032cb6.jpg
Valencia Sportif Direktörü Miguel Angel Ruiz, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Aurelio ile görüştüklerini doğruladı. Sabah gazetesine telefonla açıklamalarda bulunan Ruiz, "Menajeri ile görüşmelerimiz sürüyor. Aurelio çok beğendiğimiz bir oyuncu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasında önemli rol oynadı. Bir süredir kendisini takip ediyoruz" dedi. Sportif direktör, transfer isteğinin Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman'dan geldiğini doğrularken, "Aurelio'yu Koeman çok beğenmiş. Bize önerdi. Biz de başkanımızla durum değerlendirmesi yaptık ve Aurelio'nun transfer edilmesinin takım için uygun olacağını düşündük" şeklinde konuştu.
İLK HEDEF OCAKTA ALMAK
Sambacıyı ocak ayında almak için Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıklayan Ruiz, "Fenerbahçe ile makul bir rakamda anlaşırsak Aurelio'yu ara transferde renklerimize bağlamak istiyoruz. Çünkü ligde zor günler yaşıyoruz ve bir an önce kadromuzu güçlendirip ligin ikinci yarısında Valencia'nın adına yakışır bir yerde ligi bitirmesini sağlayacağız" yorumunu yaptı. Fenerbahçe ile bonservis konusunda anlaşamamaları durumunda Brezilyalı oyuncuyu sezon bitiminde transfer edeceklerini belirten Valencia Sportif Direktörü, "Türkiye'den tek istediğimiz oyuncu Aurelio değil. Takip ettiğimiz 4-5 oyuncu daha var" ifadesini kullandı.
Kaynak : Sabah
Appiah harekatı başlıyor
http://img247.imageshack.us/img247/6577/9095bappiah050ex7.jpg
Fenerbahçe, rahatsızlığı nedeniyle bu sezon oynatamayacağı Appiah'ın yerine yeni bir oyuncu alabilmek için resmi girişimlere başlıyor. Sarı-lacivertliler, sağlık raporları çıkan Ganalı oyuncunun sözleşmesini dondurmak ve yerine yeni bir yabancı oyuncu almak için ilk girişimi gelecek hafta yapacak.İstanbul'da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilen ve hastalığının boyutu araştırılan Appiah'ın bu sezon forma giyme şansının mümkün olmadığı resmen rapor edildi.
Fenerbahçe sağlık ekibi bu raporları yılbaşı sonrasında Futbol Federasyonu'na yollayıp, mağduriyetin giderilmesi için yeni bir transfer hakkı isteyecek.
Bacağındaki damar ve kan dolaşımı sorunu nedeniyle tedavi altına alınan Appiah'ın Türkiye'de elde edilen bulguları, İtalya'da tedavisini sürdüren oyuncunun özel doktorlarına da gönderildi.Fenerbahçe, Appiah'a durumu resmen bildirip, sözleşmesi konusunda yapacağı işlemi de oyuncusuna iletti. Fenerbahçe Yönetimi, Futbol Federasyonu'na durumunu raporlarla birlikte bildirip, ara transferde bir an önce hareket edebilmek için bu hakkın erken verilmesi konusunda istekte bulunacak.
Kaynak : Milliyet
TR.CaPTaiN
28.Aralık.2006, 18:19
Appiah'ın durumu çok üzücü. Böyle bir yıldızın hemen hemen 2 yıl doğru düzgün hiç futbol oynayamaması futbol adına büyük kayıp.
erdemzorer10
28.Aralık.2006, 20:26
Aurelio giderse ki : menajerinin açıklamalarını kendi kulagımla duydum , gerçekten fb için büyük kayıp olabilr..
Fernando Gago
28.Aralık.2006, 20:32
Aurelio gidicek belli oldu Bu menajerler transferlerde ahlak mahlak filan bırakmadı
Sekopej
28.Aralık.2006, 20:36
Artık Aurelio gitsede rahatlasak. Appiah'ın sözleşmesi dondurulup, Aurelio yerine bir yabancı alınır eğer Aurelio giderse. Gitmezse transfer olmaz, Appiah'ın sözleşmesi yine dodurulur, Mateus kadroda kalır, arada da oynar.
senderson
28.Aralık.2006, 20:59
Celtic'ten Gravesen'i alıp koyacaksın Aurelio'nun yerine rahatına bakacasın ama ŞL'de oynayamaz..
scar face
28.Aralık.2006, 22:00
Cok sevdiğim Marco Aureilo takımdan ayrılırsa gerckten cok üzülürüm 5 yıldır takımın dinamosu.EĞer serbest kalma maddesini kullanırsa Valencia bizim cok iyi bir defansif orta saha almamız lazım tabi ki Türkiye'de böyle bir oyuncu yok olsaydı ztn Marconun yerine milli takımda oynardı.Umaruım Marco takımda kalır cunku biz CL'deeyiz Türk liginin favorisiyiz.Valencia ise Avrupaya veda etti.La Ligada da durumu fecii...
ThersoN
28.Aralık.2006, 22:59
Zico'nun golü Flamengo'ya yetmedi! Süper Lig'e verilen arada ülkesine giden Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, gösteri maçında sahaya çıktı. Efsaneleştiği Flamengo kulübünün taraftarı, 'Beyaz Pele'ye büyük ilgi gösterdi. http://www.ntvspor.net/i/blank.gif http://www.ntvspor.net/Images/23998.jpg http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif http://www.ntvspor.net/i/blank.gif http://www.ntvspor.net/i/blank.gif NTVSPOR Güncelleme: 13:21 TSİ 28 Aralık 2007 Cuma
Brezilya’nın ünlü Maracana Stadı’nda organize edilen ve 35.000'i aşkın futbolseverin izlediği gösteri maçında kaptanlığını Zico'nun yaptığı Flamengo takımının 1987 yılı kadrosu, yıldızlar karması ile karşı karşıya geldi.
http://www.ntvspor.net/Images/11862.gif (http://www.ntvspor.net/modules/Video/Video.as****atID=1&cbVideo=113&cbQuality=1)Beyaz Pele lakaplı Zico'nun, flamengo formasıyla sahaya çıkması ile birlikte 12 yıl formasını giydiği Flamengolu taraftarların coşkusu ve basın mensuplarının ilgisi doruğa çıktı.
Interli Adriano, Barcelonalı Deco, Japon Nakata gibi isimlerin forma giydiği yıldızlar karması karşılaşmayı 8-5 galip tamamladı.
Zico, Flamengo forması altında ağları bir kez havalandırırken, yıllar sonra bir kez daha Maracana Stadı’nda sergilediği futbolla izleyenleri büyüledi.
Maç sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zico, bu organizasyonun hayata geçmesini sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerini iletti
YusufT
28.Aralık.2006, 23:17
"Aurelio'yu alacağız"
http://img247.imageshack.us/img247/6767/6919baurelio032cb6.jpg
Valencia Sportif Direktörü Miguel Angel Ruiz, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Aurelio ile görüştüklerini doğruladı. Sabah gazetesine telefonla açıklamalarda bulunan Ruiz, "Menajeri ile görüşmelerimiz sürüyor. Aurelio çok beğendiğimiz bir oyuncu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasında önemli rol oynadı. Bir süredir kendisini takip ediyoruz" dedi. Sportif direktör, transfer isteğinin Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman'dan geldiğini doğrularken, "Aurelio'yu Koeman çok beğenmiş. Bize önerdi. Biz de başkanımızla durum değerlendirmesi yaptık ve Aurelio'nun transfer edilmesinin takım için uygun olacağını düşündük" şeklinde konuştu.
İLK HEDEF OCAKTA ALMAK
Sambacıyı ocak ayında almak için Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıklayan Ruiz, "Fenerbahçe ile makul bir rakamda anlaşırsak Aurelio'yu ara transferde renklerimize bağlamak istiyoruz. Çünkü ligde zor günler yaşıyoruz ve bir an önce kadromuzu güçlendirip ligin ikinci yarısında Valencia'nın adına yakışır bir yerde ligi bitirmesini sağlayacağız" yorumunu yaptı. Fenerbahçe ile bonservis konusunda anlaşamamaları durumunda Brezilyalı oyuncuyu sezon bitiminde transfer edeceklerini belirten Valencia Sportif Direktörü, "Türkiye'den tek istediğimiz oyuncu Aurelio değil. Takip ettiğimiz 4-5 oyuncu daha var" ifadesini kullandı.
Appiah harekatı başlıyor
http://img247.imageshack.us/img247/6577/9095bappiah050ex7.jpg
Fenerbahçe, rahatsızlığı nedeniyle bu sezon oynatamayacağı Appiah'ın yerine yeni bir oyuncu alabilmek için resmi girişimlere başlıyor. Sarı-lacivertliler, sağlık raporları çıkan Ganalı oyuncunun sözleşmesini dondurmak ve yerine yeni bir yabancı oyuncu almak için ilk girişimi gelecek hafta yapacak.İstanbul'da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilen ve hastalığının boyutu araştırılan Appiah'ın bu sezon forma giyme şansının mümkün olmadığı resmen rapor edildi.
Fenerbahçe sağlık ekibi bu raporları yılbaşı sonrasında Futbol Federasyonu'na yollayıp, mağduriyetin giderilmesi için yeni bir transfer hakkı isteyecek.
Bacağındaki damar ve kan dolaşımı sorunu nedeniyle tedavi altına alınan Appiah'ın Türkiye'de elde edilen bulguları, İtalya'da tedavisini sürdüren oyuncunun özel doktorlarına da gönderildi.Fenerbahçe, Appiah'a durumu resmen bildirip, sözleşmesi konusunda yapacağı işlemi de oyuncusuna iletti. Fenerbahçe Yönetimi, Futbol Federasyonu'na durumunu raporlarla birlikte bildirip, ara transferde bir an önce hareket edebilmek için bu hakkın erken verilmesi konusunda istekte bulunacak.
su aurelio haberini nerden cikarmislar :D
El Comandante
29.Aralık.2006, 09:09
Aurelio mükemmel bir orta saha,Fenerbahce sezon sonu degilde lig bitmeden Aurelio ile anlasmali,sözlesmesini uzatmali.Yoksa bedavaya gidebilir ve bu onlar icin hic iyi olmaz.
Roberto Baggio
29.Aralık.2006, 09:17
Aurelio giderse bence Fenerbahçe herşeyini kaybeder ...
a.arıcı-11
29.Aralık.2006, 17:18
Aurelio giderse bence Fenerbahçe herşeyini kaybeder ...
o kadarda abartmaya gerek yok biz ne aurelio lar gördük hem ayrıca;
Başkan Aziz Yıldırım'ın, Mehmet Aurelio'yu kalması için ikna ettiği öğrenildi Sambacı'nın önümüzdeki sezonda da Sarı-Lacivertli formayı giyeceği bildirildi
30.12.2007
Valencia istiyordu
Semih Şentürk’ten sonra Fenerbahçe’ye sevindirici bir haber de Mehmet Aurelio’dan geldi. Valencia’ya transferi gündemde olan Brezilyalı oyuncunun dün Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından Sarı-Lacivertli takımda kalmayı kabul ettiği kaydedildi. Yıldırım’ın, “Senin daha uzun yıllar Fenerbahçe’de oynamanı istiyorum” demesi üzerine Aurelio’nun olumlu yanıt verdiği öğrenildi.
Eşi de ‘Fenerbahçe’ dedi
Sözleşmesinde, ‘Bonservis ücreti olarak 7 milyon dolar getirmesi halinde serbest kalır’ ifadesi bulunduğu bildirilen Aurelio’nun bugün yapılacak idmana katılacağı kaydedildi. Sambacı’nın eşinin de İstanbul’u çok sevdiği ve Fenerbahçe’de kalmasını istediği öğrenildi. Sarı-Lacivertli ekibin 2 Ocak’ta resmen başlayacak ara transfer döneminde Aurelio ile yeni bir sözleşme yapacağı belirtildi.
KAYNAK:FANATİK
eGowiCh
29.Aralık.2006, 19:37
Aurelio kalıyor
Valencia'nın ısrarla istediği Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Aurelio, sezon sonuna kadar sarı-lacivertli takımda kalacak.
http://www.ntvspor.net/Images/24047.jpg
Fenerbahçe'den İspanya'nın Valencia takımına transferi gündemde olan Mehmet Aurelio, hatırı sayılır kişilerin ara girmesiyle sarı-lacivertli takımda kalmaya karar verdi.
Aurelio'nun sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması giyeceği, sarı-lacivertli yönetimin de sezon sonunda takımdan ayrılmak isterse Aurelio'ya kolaylık sağlayacağı öğrenildi.
Milli futbolcunun sarı-lacivertli takımla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Ancak Fenerbahçe'nin Aurelio'nun mukavelesini 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.
Aurelio'nun Fenerbahçe ile sözleşmesinde '7 milyon dolar getirdiği taktirde serbest kalır' şeklinde bir madde bulunuyor.
NTVSpor
El Comandante
30.Aralık.2006, 01:11
Colin Kazım kazan kaldırdı!
Fenerbahçe'nin Sheffield United'tan satın aldığı Colin Kazım, Teknik Direktör Zico'nun kendisine fazla görev vermemesi üzerine, takımdan ayrılmaya karar verdi. Ocak ayındaki ara transferde yurt dışında bir takıma gitmek için yönetime başvuracak olan Colin'in, ara transferde olmazsa yıl sonunda mutlaka sarı - lacivertlilerden ayrılmak istediği ortaya çıktı.
Tümer, Appiah, Aurelio'nun durumları nedeniyle orta sahada bunalıma giren Fenerbahçe'de, Colin'in de takımdan ayrılmak istemesi, başlı başına sorun oldu. Bu sezon Beşiktaş'ın ısrarına rağmen 1 milyon 150 bin pound karşılığı bonservisi alınıp, dört yıllık sözleşmeye imza attırılan Colin Kazım, daha önce de Zico'ya başvurmuş ve takımda direkt oynamak istediğini bildirmişti. Colin Kazım'ın yeteneğini takdir eden takım arkadaşlarından Roberto Carlos ile Kezman da, Zico'ya bizzat başvurmuş ve bu oyuncudan daha fazla yararlanmasını istemişlerdi.
Oynatılmadığı için çok rahatsız olan Colin'in devre arası tatilinde kararını verip, bunu menajerine ilettiği ve Fenerbahçe Yönetimi ile görüşme talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Colin, "Ya beni oynatın, ya da satın" diyerek, sıkıntısını dile getirdi. Fenerbahçe'nin ise şu anda Colin'i satmak ya da kiralamak gibi bir düşüncesi bulunmuyor.
Fernando Gago
30.Aralık.2006, 01:15
Yalan haber bence Colin yeterince şans buluyor Antremanda kendisini gösterirse daha da bulur
TR.CaPTaiN
30.Aralık.2006, 01:21
Bu kadar genç bir oyuncunun '' beni ya satın ya da oynatın '' resti çekebileceğini düşünmüyorum. Ama Colin Kazım'ın Deivid'in yerine oynaması Fenerbahçe açısından daha iyi olur. Deivid'in attığı goller dışında takıma katkısı yok. Deivid'in attığı 3-5 gol Colin Kazım'ın şanssızlığı diyebiliriz.
ForsakeN
30.Aralık.2006, 01:29
Colin Kazım'ın öyle bir şey yapacağını kesinlikle düşünmüyorum.Takımın antremanlardaki en sempatik oyuncusu.Arkadaşlarıyla arası çok iyi.Ayrılması için hiçbir neden yok.Biraz daha çalışırsa Zico kesinlikle formayı verir ona.
Yalan haber....
eGowiCh
30.Aralık.2006, 03:31
Yalan bir haber olduğu apaçık ortada. Colin Kazım daha 21 yaşında, böyle bir rest çekemez. Kezman bile ayrılmamak istiyor oynatılmamasına rağmen (gerçi aldığı para yüzünden), Colin'in bu tür bir istekte bulunacağını sanmıyorum. Deivid'in sakatlanması, cezalı duruma düşmesi gibi durumlarda Colin Kazım forma şansı bulur, belki Deivid form düşüklüğü yaşarsa yine Colin formayı kapabilir, yani kısacası sabretmesi gerekiyor, tıpkı Vederson, Yasin, Volkan, Deivid, Selçuk, Semih gibi... Sabreden kazanıyor Fenerbahçe'de, sabredeceksin, moralini yüksek tutacaksın, formayı kapmak için savaşacaksın ve sonunda da kazanacaksın. Bu kadar basit.
Cengo
30.Aralık.2006, 03:38
Colin Kazım kazan kaldırdı!
Fenerbahçe'nin Sheffield United'tan satın aldığı Colin Kazım, Teknik Direktör Zico'nun kendisine fazla görev vermemesi üzerine, takımdan ayrılmaya karar verdi. Ocak ayındaki ara transferde yurt dışında bir takıma gitmek için yönetime başvuracak olan Colin'in, ara transferde olmazsa yıl sonunda mutlaka sarı - lacivertlilerden ayrılmak istediği ortaya çıktı.
Tümer, Appiah, Aurelio'nun durumları nedeniyle orta sahada bunalıma giren Fenerbahçe'de, Colin'in de takımdan ayrılmak istemesi, başlı başına sorun oldu. Bu sezon Beşiktaş'ın ısrarına rağmen 1 milyon 150 bin pound karşılığı bonservisi alınıp, dört yıllık sözleşmeye imza attırılan Colin Kazım, daha önce de Zico'ya başvurmuş ve takımda direkt oynamak istediğini bildirmişti. Colin Kazım'ın yeteneğini takdir eden takım arkadaşlarından Roberto Carlos ile Kezman da, Zico'ya bizzat başvurmuş ve bu oyuncudan daha fazla yararlanmasını istemişlerdi.
Oynatılmadığı için çok rahatsız olan Colin'in devre arası tatilinde kararını verip, bunu menajerine ilettiği ve Fenerbahçe Yönetimi ile görüşme talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Colin, "Ya beni oynatın, ya da satın" diyerek, sıkıntısını dile getirdi. Fenerbahçe'nin ise şu anda Colin'i satmak ya da kiralamak gibi bir düşüncesi bulunmuyor.
yalan haber bu..
Aurelio konusunda +1 yıl opsiyon var, opsiyon Fenerbahçe'nin elinde, bedava gidemez sezon sonu da, 7 M$ yine geçerli..
karlkani23
30.Aralık.2006, 07:49
colinin öyle bir şey diyeceğini sanmam sonuçta geçen sene shefield united'ta da forma şansı bulamıyordu sadece 18 maçta oynamış
CeNTeR_TR
30.Aralık.2006, 20:27
C.L liginde bir üst tura kalan bir takımdan Allahın 2.ligide gitmek hangi oyuncucun isteği olabilir acaba ?? Haa takımda yedek kalıyor derseniz onada çözüm var boğulacksan büyük denizde boğulacaksın...Kesinlikle yalan haberdir..
eGowiCh
30.Aralık.2006, 23:39
Kezman Almanya'da oynamak istiyor
Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Express'e konuşan Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, Alman Birinci Ligi'nde oynamak istediğini açıkladı. Son dönemlerde Sarı-Lacivertli takımda sorunlar yaşayan ve formasını Semih'e kaptıran Kezman'ın bu açıklamaları takımdan ayrılacağı iddialarını attırdı. Haberde, Kezman ile Schalke 04, Hamburg ve Werder Bremen'in ilgilendiği öne sürüldü.
Gazetenin internet sitesinde yer alan röportaj, "Bundesliga'ya bir dünya starı daha geliyor" başlığı ile verildi. Kezman açıklamalarında, "Fenerbahçe ile sözleşmem sürüyor. Takımımın benim şu ana kadar ki performansımdan memnun olduğunu biliyorum. Geçtiğimiz yıl içinde Türkiye Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde çok önemli goller attım. Ama Türkiye'de uzun süre futbol oynamanın bana bir şey getireceğini sanmıyorum. Avrupa'nın kalbur üstü liglerinde oynanan futbolu özledim. Anelka'da bu şekilde düşündügü için kısa bir süre oynayıp İngiltere'ye döndü. Bu nedenle ben de hep hayalini kurduğum Bundesliga'da oynamak istiyorum. Orada PSV Eindhoven'da yakaladığım başarıyı tekrar gösterebileceğim bir ortam bulacağımı düşünüyorum" dedi.
Schalke'de oynayan eski arkadaşı Mladen Krstajic ile sürekli telefonla görüştüklerini söyleyen Sırp golcü, "Onunla uzun süre Partizan'da birlikte oynadık. Kim bilir belki yakında yine aynı takımda olabiliriz" diyerek Schalke'ye gidebileceğinin sinyalini verdi.
Almanya'da da son zamanlarda Ribbery, Van der Vaart, Kuranyi gibi Dünya starlarının top koşturduğunu ifade eden Mateja Kezman, "Umarım bunlardan sonra sıradaki isim ben olurum" şeklinde konuştu.
Eğer formda olursa Avrupa'nın iyi beş golcüsünden biri olacağı yönünde iddialı da konuşan yıldız futbolcu, transferinde paranın da sorun olmayacağını belirterek, "Önemli olan beni bir kulübün istemesi. Maddi sorunlan her zaman halledilebilir" dedi.
Kaynak: DHA
a.arıcı-11
31.Aralık.2006, 00:50
meyve veren ağaç taşlanır arkadaşlar şuan türkiyenin açık ara en iyi spor kulübüyüz ve sağolsun medyamızda hergün ayrı bir oyuncuyu takımdan yollamaya çalışarak bunu bozmaya çalışıyor takımdaki huzuru kaçırmaya çalışıyor ama
BAŞARILI OLAMAYCAKSIN MEDYA!!!!
Fernando Gago
31.Aralık.2006, 00:55
Almanya Liginden küme düşmemeye oynayan bir takımına gider ancak :)
nerazzuri
31.Aralık.2006, 01:29
Kezman ister ama bu form grafiğiyle Alman klüpleri onu alırmı bakalım.
uAsamet91
31.Aralık.2006, 01:36
Kezman kendine Qatar da takım arasın
MeMo
31.Aralık.2006, 01:49
Kezman kendine Qatar da takım arasın
Neden Katar varken Qatar :confused:
Mr.CordiaL
31.Aralık.2006, 22:59
KezmaN'ın bu formuyla iyi bir takıma gitmesi ancak KezmaN'ın rüyası olur ...
fmsmyrna
31.Aralık.2006, 23:27
Kezman'da Anelka gibi her döneminde piyasası var
ForsakeN
31.Aralık.2006, 23:38
Kezman Almanya'da oynamak istiyor
Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Express'e konuşan Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, Alman Birinci Ligi'nde oynamak istediğini açıkladı. Son dönemlerde Sarı-Lacivertli takımda sorunlar yaşayan ve formasını Semih'e kaptıran Kezman'ın bu açıklamaları takımdan ayrılacağı iddialarını attırdı. Haberde, Kezman ile Schalke 04, Hamburg ve Werder Bremen'in ilgilendiği öne sürüldü.
Gazetenin internet sitesinde yer alan röportaj, "Bundesliga'ya bir dünya starı daha geliyor" başlığı ile verildi. Kezman açıklamalarında, "Fenerbahçe ile sözleşmem sürüyor. Takımımın benim şu ana kadar ki performansımdan memnun olduğunu biliyorum. Geçtiğimiz yıl içinde Türkiye Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde çok önemli goller attım. Ama Türkiye'de uzun süre futbol oynamanın bana bir şey getireceğini sanmıyorum. Avrupa'nın kalbur üstü liglerinde oynanan futbolu özledim. Anelka'da bu şekilde düşündügü için kısa bir süre oynayıp İngiltere'ye döndü. Bu nedenle ben de hep hayalini kurduğum Bundesliga'da oynamak istiyorum. Orada PSV Eindhoven'da yakaladığım başarıyı tekrar gösterebileceğim bir ortam bulacağımı düşünüyorum" dedi.
Schalke'de oynayan eski arkadaşı Mladen Krstajic ile sürekli telefonla görüştüklerini söyleyen Sırp golcü, "Onunla uzun süre Partizan'da birlikte oynadık. Kim bilir belki yakında yine aynı takımda olabiliriz" diyerek Schalke'ye gidebileceğinin sinyalini verdi.
Almanya'da da son zamanlarda Ribbery, Van der Vaart, Kuranyi gibi Dünya starlarının top koşturduğunu ifade eden Mateja Kezman, "Umarım bunlardan sonra sıradaki isim ben olurum" şeklinde konuştu.
Eğer formda olursa Avrupa'nın iyi beş golcüsünden biri olacağı yönünde iddialı da konuşan yıldız futbolcu, transferinde paranın da sorun olmayacağını belirterek, "Önemli olan beni bir kulübün istemesi. Maddi sorunlan her zaman halledilebilir" dedi.
Kezman TSL'de gol atamıyor.Bundesliga'da bu haliyle hiç gol atamaz
eGowiCh
01.Ocak.2007, 22:44
Appiah'ın yerine Gilberto Silva
Mehmet Aurelio'nun Valencia kulübüne gitme ihtimalinin çok yüksek olması, Appiah'ın sezonu kapatması nedeniyle B planını devreye sokan Fenerbahçe yönetiminin, Arsenal'in Brezilyalı yıldızı Gilberto da Silva'ya teklifte bulunduğu belirtildi
KANARYA'NIN B PLANI
Fenerbahçe, geçmiş yıllarda da transfer gündemine gelen Brezilyalı Gilberto Silva için yeniden düğmeye bastı. Sarı-lacivertli yönetim, Aurelio'nun Valencia ile flört etmesi, Appiah'ın da sezonu kapatması nedeniyle B planını devreye soktu. Yöneticilerin, bir süreden beri büyük bir gizlilik içinde İspanya ve İngiltere'de defansif orta saha oyuncusu aradıkları ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin, Zico'nun listesinin ilk sıralarında yer alan Arsenal'in Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Gilberto da Silva üzerinde yoğunlaştığı ortaya çıktı.
FENER'E SICAK BAKIYOR
2002 Dünya Kupası'nda şampiyon olan Brezilya'nın kadrosunda bulunan Gilberto da Silva, süper futboluyla Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak Atletico Mineiro'dan Arsenal'e transfer olmuştu. 6 sezondur Arsenal'de forma giyen 32 yaşındaki Gilberto, bu sezon gözden düştü ve sık sık yedek kulübesinde oturmaya başladı. İngiliz temsilcisi ile 2009'a kadar sözleşmesi olan Gilberto da Silva'nın maliyeti 6 milyon euro. Arsenal'in sambacısı ile İngiltere'de yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Fenerbahçe'nin bu transferi gerçekleştirebileceği vurgulandı.
FotoMaç
Fernando Gago
01.Ocak.2007, 23:46
Şampiyonlar Liginde oynatamıcaz yinede süper transfer olur
Mr.CordiaL
02.Ocak.2007, 06:23
Gilberto transferi iyi olur ancak sezon sonu için düşünülmeli. Şampiyonlar liginde forma giyebilecek bir isim lazım FB'ye .
eGowiCh
02.Ocak.2007, 07:29
Tardelli sürprizi
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico Sao Paulo'nun 22 yaşındaki golcüsünü yönetime önerdi.
Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Zico sürpriz bir ismi gündeme getirdi: Tardelli... Geçen sezon PSV'de oynayan 22 yaşındaki golcü için "Geleceğin en önemli yıldızı" yorumu yapılıyor.
Tardelli'yi alalım
Fenerbahçe'nin teknik patronu, geçtiğimiz sezon PSV'de forma giyen 22 yaşındaki yıldızın, 2-3 yıl içinde dünya futboluna damga vuracağını bildirdi.
Noel tatili için gittiği Brezilya'da geleceğin futbol yıldızlarını mercek altına alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, aradığı golcüyü buldu: Diego Tardelli Martins... Tecrübeli hoca, Sao Paulo'da oynayan 22 yaşında ve 1.79 boyundaki Tardelli'nin önümüzdeki birkaç yıl içinde dünya futboluna damga vuracağını söyledi. Brezilyalı yıldız, geçen sezon kiralık olarak oynadığı PSV'de istediği şansları bulamamış ve ülkesine dönmüştü.
8 MİLYON EURO İSTİYORLAR
Fenerbahçe yönetiminin Zico'nun bu raporu sonrasında menajerler aracılığıyla Tardelli hakkında nabız yoklaması yaptığı öğrenildi. Sao Paulo kulübünün, Diego Tardelli'ye talip olan kulüplere kapıyı 8 milyon eurodan açtığını öğrenen Sarı-Lacivertli yönetimin önümüzdeki günlerde pazarlıklara başlayabileceği belirtiliyor. Brezilya basını ise, İsrail kulübü M.Haifa'nın Tardelli'yi istediğini yazdı.
Takvim
nerazzuri
02.Ocak.2007, 08:34
Tardelli olucaksa hiç olmasın daha iyi Semih var bize yeter. Bize tecrübeli golcü lazım. Kendimizi riske atamayız. ;)
eGowiCh
02.Ocak.2007, 19:57
‘F.Bahçe’ye çok yakınım’
Ronaldo: Milano’da 5 ay daha kalmak istemiyorum. F.Bahçe benimle ciddi şekilde ilgileniyor
Globo Esportivo’ya konuşan Ronaldo “Milano’da 5 ay daha kalmak istemiyorum. F.Bahçe benimle ciddi şekilde ilgileniyor. Ancak önce Milan’la anlaşmaları gerek!” dedi.
BREZİLYA gazetesi Globo Esportivo, Brezilyalı ünlü futbolcu Ronaldo’nun, F.Bahçe’ye çok yakın olduğunu yazdı. Gazeteye röportaj veren Ronaldo, “Sezon sonunda Milan’la sözleşmem sona eriyor. Ben 5 ay daha burada beklemek istemiyorum. Gelen teklifleri değerlendirip, kariyerime yeni takımımda devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü, Milan’da aradığım ortamı bir türlü bulamadım” dedi.
Ronaldo, röportajı yapan gazetecinin “Hangi takıma daha yakınsın?” sorusuna ise “Birçok teklif var. F.Bahçe’nin benimle ciddi bir şekilde ilgilendiğini biliyorum. Orada Zico ve Roberto Carlos var. Ancak önce Milan ile anlaşmaları gerekiyor. Bu işin birkaç gün içinde bitmesi lazım. Eğer olumlu bir gelişme olmazsa, büyük ihtimalle Flamengo’ya gideceğim. Ülkemi çok özledim. Burada huzurlu bir şekilde kariyerime nokta koyabileceğimi düşünüyorum” dedi.
Gazete, teknik direktörü Zico’nun “Mutlaka alınmalı” raporunu verdiği Sao Paulo’lu genç yıldız Diego Tardelli’nin bonservisinin de 8 milyon Euro’dan, 8 milyon dolara kadar düştüğünü de yazdı.
''Zico, Ronaldo ile el sıkıştı''
Ülkenin en prestijli transfer sitesi globoesporte, Zico’nun Ronaldo ile görüşüp ‘Biraz daha bekle. Milanlılar’ı ikna ediyoruz’ diye söz verdiğini yazdı
F.BAHÇE ile adı sık sık anılan ve sarı-lacivertli yönetimin aynı sıklıkta transferini yalanladığı Brezilyalı ünlü futbolcu Ronaldo hakkındaki haberler bitmek bilmiyor. Önceki gün yıldız oyuncunun kendi ağzından F.Bahçe’ye transferinin çok yakın olduğunu belirtmesinin ardından, dün de Brezilya’nın saygın internet sitesi “globoesporte.com”da yer alan haberde, Zico’nun Ronaldo’yu F.Bahçe’ye almayı çok istediği yorumuna yer verildi.
“Zico ile Ronaldo, 27 Aralık’taki yıldızlar karması maçında biraraya geldiler. Zico, Ronaldo’ya bir süre daha beklemesini, F.Bahçe ile Milan’ın anlaşmasına az kaldığını söyledi. Ronaldo da ‘tamam’ dedi” ifadelerinin yer aldığı haberde, Ronaldo’ya talip ikinci kulüp olarak da Flamengo gösterildi.
Milan, bu sezon ise hiç forma şansı bulamayan Ronaldo’yu ‘satış listesi’ne koyarken, değerini de 8 milyon Euro olarak açıkladı. R.Carlos’u defalarca almayacağını açıkladıktan sonra transfer eden F.Bahçe’nin, Ronaldo’da da aynı yöntemi izlemesi bekleniyor.
VATAN
erdemzorer10
02.Ocak.2007, 20:02
Tek forvet anlayışıyla oynayan Fb de Ronaldo dan fayda beklemek komik olur bence..
Ronaldo çok hantallaştı ,eski gücü yok , son vuruş yeteneğine diyecek yok ama bence Fb nin bu taktik anlayışında Semih daha çok iş yapar..
eGowiCh
02.Ocak.2007, 20:16
Ronaldo yalanları
03 Ocak 2008 Perşembe
Bugün tarihli bir çok gazetede Brezilyalı oyuncu Ronaldo'nun kulübümüze transfer edileceği yazılmaktadır.
Kulübümüz tarafından daha önce defalarca yalanlanmasına rağmen spor basınımız ne yazık ki hala bu oyuncunun sözde transferini gündemde tutmaktadır.
Yalan haberleri yapmaya devam eden spor basını mensuplarını, bu haberleri yaparken transfer edileceğini iddia ettikleri oyuncunun sağlık durumunu ve kulübe maliyetini de göz önüne almaya davet ediyoruz. Taraftarlarımızı bu gibi yalanlarla beklenti içine sokan spor basını mensuplarını daha mantıklı, gerçek hayatla örtüşen ve hayali olmayan haberler yapmaya çağırıyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
ForsakeN
02.Ocak.2007, 21:08
Love'un gönlü F.Bahçe'de!
http://img239.imageshack.us/img239/4083/3021uw9.jpg
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan CSKA Moskova'nın Brezilyalı yıldızı Vagner Love, ülkesinin medyasına ilginç açıklamalarda bulundu.
Esporte gazetesi, Fenerbahçe'nin, Love'un peşinde olduğunu ve bu transferin her an bitebileceğini ileri sürdü. Ancak bu gazeteye konuşan Love da, Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini doğruladı ve "Türk kulübü ile henüz görüşme aşamasındayız" dedi.
Brezilyalı milli oyuncu, Esporte'ye, CSKA Moskova takımıyla sorunlar yaşadığını, bu nedenle Rus takımından ayrılmak istediğini de açıkladı. Gazetenin, Fenerbahçe ile ilgili sorularına kaçamak yanıtlar vermeye çalışan Love, sarı-lacivertli kulübe hayranlığını gizlemedi "Zico ve Roberto Carlos'un olduğu bir kulüpte, her Brezilyalı top oynayabilir" dedi.
Esporte gazetesi, Fenerbahçe'nin ağırlığını koyması halinde, bu transferin bitmesinin an meselesi olabileceği yorumunu yaparken, sezon başından beri Zico tarafından yakın takibe alınan 23 yaşındaki yıldız için iki kulübün bonservis konusunda anlaşabileceğini de kaydetti.
Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen ve bonservis ücreti 7 milyon euro olarak açıklanan Love, Fenerbahçe'ye transfer olması halinde Şampiyonlar Ligi ikinci turunda sarı-lacivertli formayı giyemeyecek.
Vagner Love kimdir?
DOĞUM YERİ: Rio de Jenerio (Brezilya)
DOĞUM TARİHİ: 11 Haziran 1984
BOYU: 1.71 m. MEVKİ: Forvet
OYNADIĞI KULÜPLER:
2003-2004 Palmeiras 20 maç 11 gol,
2004 CSKA Moskova 75 maç 36 gol
MİLLİ TAKIM KARİYERİ: 20 maç 8 gol
Mr.CordiaL
02.Ocak.2007, 21:50
Vagner Love'u alırsak yanında Jo'yu da almak gereklir:)
Del Piero_10
02.Ocak.2007, 21:56
Vagner Love'u alırsak yanında Jo'yu da almak gereklir:)
Böyle birşey olursa Semih aynı gün imzayı atar.Ama başka bir takıma.
PesimiSTyLa
02.Ocak.2007, 22:00
2. yarı için fb nin böyle bir transfer düşündügünü sanmıyorum; çünkü love alınırsa ŞL de oynayamayacak. ama gelecek sezon için ne olur bilinmez.
bu ronaldo haberlerınden bıktık artık bugunde farklı bir senaryo okudum ronaldo fenerbahceye geldiginde etkisiz olursa tüm masrafları reklam şirketleri karşılayacakmış falan bıktık artık hergün gazetelerde görmekten ama gazeteler bıkmadı bu haberleri yazmaktan.
Sheriff
02.Ocak.2007, 22:14
Ronaldo yada Vagner Love ikisinden biri gelsin 3 er tane formalarını alırım :) Gelmez diye değil gelirse çok sevineceğim için;;)
mgokalparslan
02.Ocak.2007, 23:04
love en geç sezon sonu büyük bir takıma gidecektir.ayrıca bonservisinin 7 m euro olduğunu sanmıyorum daha yüksek bir fiyata transfer olur
BlackEagle19o3
02.Ocak.2007, 23:26
Love'un bu yaşta Fenerbahçe'ye gelmesi çok zor...
Neden?Fenerbahçe CSKA'dan da mı kötü takım.Fenerbahçe şu anda Avrupa'nın en iyi 16 takımı arasında gelmesi hiçte sürpriz olmaz.
GodfatheR
02.Ocak.2007, 23:34
Biz kimleri genç yaşında getirdik.Vagner'de gelir ki sinyalleri vermiş.
BlackEagle19o3
03.Ocak.2007, 00:19
Neden?Fenerbahçe CSKA'dan da mı kötü takım.Fenerbahçe şu anda Avrupa'nın en iyi 16 takımı arasında gelmesi hiçte sürpriz olmaz.
Love Cska'ya gittiğinde kimse tanımıyordu.Fakat şu an herkes tarafından bilinen ve beğenilen bir oyuncu.İnter'in kendisi için yaklaşık 20 m Euro'yu gözden çıkardığı yazılıyordu.Bu haberde 7m euro gibi komik bir rakamdan bahsedilmiş.Haberin gerçekçiliği ortada...
Biz kimleri genç yaşında getirdik.Vagner'de gelir ki sinyalleri vermiş.
Kimleri getirdiniz(genç yaşta)?Carlos?...Hoojdonk?...
eGowiCh
03.Ocak.2007, 01:02
Vagner Love'u alırsak gerçekten çok büyük bir iş başarmış oluruz. Şefin de dediği gibi, Vagner Love forması alırım 3 tane ben de :) Semih-Love ikilisi durdurulamaz ligde, bence Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak da olsa çok iyi transfer olur.
Fernando Gago
03.Ocak.2007, 01:05
VagnerLove transferi bence hayal
Universal
03.Ocak.2007, 01:08
Hayal'den öteye gitmez. CSKA böyle bir oyuncuyu yüksek maliyete satar, Fenerbahçe büyük ihtimalde onun maliyetini karşılayamaz. Bu yüzden hayal olur. Ama Love ve Jo yerine Apppiah ile Kezman ve üstüne para verilirse belki alabiliriz.
Kimleri getirdiniz(genç yaşta)?Carlos?...Hoojdonk?...
Carlos'a yaşlı diyorsun, ama Carlos biyolojik yaşı büyük olsa bile Türkiye'nin en hızlı, Dünya'ın ise en hızlı koşan oyuncuları arasında. Sonuçta gelmiş olmaları önemli. Yaşları değil. Hooijdonk geldi ilk sezon bir gol ile gol krallığını kaçırdı yaşlı olması onun gol atamayacağı anlamına gelmez.
eGowiCh
03.Ocak.2007, 01:52
FENER'İN ÖN LİBERO ADAYLARI
Teknik direktör Zico, forvet değil de orta sahaya takviye isterse, Fenerbahçe Juventus’ta ön libero olarak oynayan ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymeyen 26 yaşındaki Tiago’yu ya da 27 yaşındaki Almiron’u almak için görüşmelere başlayacak. Bu iki futbolcunun transferinin yapılamaması halinde ise Şampiyonlar Ligi’nde oynayamayacak olmalarına karşın A. Madrid’den Maniche, Villareal’den Mavuba ve Liverpool’dan Sissoko’ya yönelinecek ve bu üç futbolcudan biri alınmaya çalışılacak.
nerazzuri
03.Ocak.2007, 02:03
Love gelmesin. Gelirse Sezon sonu gelsin. Bize Şampiyonlar Liginde forma giymemiş kaliteli forvet lazım.
John Carew ;)
fmsmyrna
03.Ocak.2007, 03:07
Eğer alınabiliyorsa hemen alınsın artık tarım sezon idare edicez hem seneye de önemli bu adam zaten sezon sonuna kalırsa daha bir takıma gider.Valenica adam aldı.Aurelio gitmez.Aurelio-Selçuk ve Deniz 3 önlibero bize yeter
GeNç KaRTaL
03.Ocak.2007, 03:19
@Batu abi.
Bence Fenerbahçe Love'yi alamazsa bunun sebebi finansal olmaz.Wagner Love'un Fenerbahçe'yi tercih etmemesi olur.Büyük kulüplerin kendisiyle ilgilendiği aşikar.
YusufT
03.Ocak.2007, 03:44
Lowe gelmezde, ama bi bulgar oyuncu var yaa.. 20 yasinda 1,90 boyunda ama 100 metreyi 9.98 saniyede kosuyor. müthis oyuncu, suan blackburnla antremanlara cikiyor.
Sanirim türkiyedende teklifler varmis.
CeNTeR_TR
04.Ocak.2007, 00:57
Tümer kulüp arıyor
Askerlik problemi yüzünden yurtdışında bulunan ve yasa çıkmadığı için futbol hayatanı yurtdışında sürdürecek olan Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin'in Avrupa'da kulüp arayışları devam ediyor.
Belçika'dan Standard Liege, Almanya'dan Köln, Rusya'dan Spartak Moskova'nın yanısıra Almanya'nın Duisburg kulübü de Tümer Metin ile ilgileniyor. Duisburg kulübünün Tümer Metin ile ilgilendiği ve bu futbolcu ile ilgili son kararını futbolcunun maç kasetlerini izledikten sonra vereceği belirtildi. Tecrübeli futbolcu ilk etapta 6 ay yurtdışında oynayıp sporcular için askerlik yasasının çıkmasını bekleyecek.
Öte yandan Pazar günü Türkiye Kupası mücadelesinde Kayserispor karşısına çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Zico Kezman'ı yedek oturtmayı planlıyor.. As takım ile Kayserispor karşısına çıkmayı planlayan Brezilyalı teknik adam Alex'in yokluğunda ise Ali Bilgine şans verecek.
NisRoc
04.Ocak.2007, 01:23
Kezman + Para = Love olursa cok iyi olur :)
Appiah + Para = Jo'da olabilir :)
TürkuAz
04.Ocak.2007, 06:46
Peşinde ne kulüpler var, Fener'e gelmesi şimdilik zor görünüyor. Ancak sene sonunda herşey netleşir sanırım.
Bu arada Fenerbahçe genç yaşında kimleri getirdi merak ediyorum ? Appiah, Anelka,.. ?
nerazzuri
04.Ocak.2007, 16:50
Anelka 25 yaşında geldi Fenerbahçe'ye.
Appiah'da 24 yaşında geldi.
Lugano 25 yaşında geldi.
Edu 25 yaşında geldi.
Alex'i 26 yaşında getirdik.
Bu cevap sana yeterli sanırım ;)
Ayrıca Carlos'u 32 yaşında getirmek bile büyük iştir. Yaşlı olarak getirdiğimiz futbolcular bile göründüğü gibi 26-27 yaşında gibi oynuyorlar.
Konu bu değil Love Fenerbahçe'ye gelir ancak peşinde büyük klüplerin olmaması lazım. Ayrıca şu an bize lazım değil. Sezon sonu gelsin. Biz Carew'i istiyoruz ;)
Aşk-ı Şehir
04.Ocak.2007, 17:55
Lugano 25 yaşında geldi.
Edu 25 yaşında geldi.
Ayrıca Carlos'u 32 yaşında getirmek bile büyük iştir. Yaşlı olarak getirdiğimiz futbolcular bile göründüğü gibi 26-27 yaşında gibi oynuyorlar.
Konu bu değil Love Fenerbahçe'ye gelir ancak peşinde büyük klüplerin olmaması lazım. Ayrıca şu an bize lazım değil. Sezon sonu gelsin. Biz Carew'i istiyoruz ;)
Eğer Carew gelirse Fenerbahçe'ye ,ki gelmesi gerekende Carew'dir, Fenerbahçe bütün gediklerini yamamış olur :)
a.arıcı-11
04.Ocak.2007, 18:38
daha öncede söylediğim gibi bunların hepsi yalan haberler ben fenerbahcenin bu transfer döneminde transfer yapacağını düşünmüyorum
nerazzuri
04.Ocak.2007, 18:41
Valencia'nın Aurelio sevdası bitmiyor. İspanyol kulüp yeni bir teklifle geliyor.
İspanya'nın Valencia Kulübü, ısrarla renklerine bağlamak istediği Aurelio'yu sambacıyı Fenerbahçe'den resmen isteme kararı aldı.
Valencia'nın önümüzdeki hafta sarı-lacivertli kulübe resmi bir yazı göndereceği ve Aurelio'yu transfer etmek istediklerini bildirecekleri öğrenildi.
Daha önce Brezilyalı oyuncunun bonservisine 7 milyon dolar vermeyi öneren Valencia Kulübü'nün Fenerbahçe'ye ayrıca bir jest daha yapmaya hazırlandığı bildirildi.
Yıldızları önerdiler
Valencia'nın önereceği futbolcular arasında İspanya Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan Albelda'nın yanısıra Barajas ve forvet Zigiç'in olduğu ifade edildi. Bu arada Aurelio'nun da Valencia'ya gitme konusunda ısrarlı olduğu, Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede bu kararını bildirdiği ileri sürüldü.
Kaynak : (Milliyet)
uAsamet91
04.Ocak.2007, 18:50
Valencia Banega yı almadımı .. yaLan yanLış haber yazıyorLar..
anilton
04.Ocak.2007, 19:30
Lugano 25 yaşında geldi.
Edu 25 yaşında geldi.
Önce şunları düzeltelim...
Anelka 26 yaşında geldi...
Appiah 25 yaşında geldi...
Alex 27 yaşında geldi...
R.Carlos 34 yaşında geldi...
Lugano ve Edu'nun bu kategoriye girmesi bile yanlış.Alex'i gelmedin önce adam akıllı tanıyan şu forumda yirmi kişi çıkmaz.Hatta Appiah bile geldiğinde öle yıldız olarak görülmüyordu.Şimdi Boumsong Türkiye'ye gelmiş olsa bir yıldız geldi demeyiz.O misaldi yani Appiah.F.Bahçe'nin genç yaşta getirdiği yıldızlar Anelka ve Kezman'dır onlardan da yeterince verim alınamadığı ortada...
nerazzuri
04.Ocak.2007, 20:15
Önce şunları düzeltelim...
Anelka 26 yaşında geldi...
Appiah 25 yaşında geldi...
Alex 27 yaşında geldi...
R.Carlos 34 yaşında geldi...
Lugano ve Edu'nun bu kategoriye girmesi bile yanlış.Alex'i gelmedin önce adam akıllı tanıyan şu forumda yirmi kişi çıkmaz.Hatta Appiah bile geldiğinde öle yıldız olarak görülmüyordu.Şimdi Boumsong Türkiye'ye gelmiş olsa bir yıldız geldi demeyiz.O misaldi yani Appiah.F.Bahçe'nin genç yaşta getirdiği yıldızlar Anelka ve Kezman'dır onlardan da yeterince verim alınamadığı ortada...
Anelka 25 yaşında gelmiştir sana istersen göstere bilirim.
Appiah 24 yaşında Juventus'un gözbebeğiyken geldi Emerson'u 20 m € ya aldıkları için appiah'ı 8 m € ya satışa çıkardılar. Peşinde bi ton klup vardı Fenerbahçe'yi seçti.
Alex konusuna cevap bile vermicem. Fatih Altay'lının yazısınız oku istersen :n:
Edu Fenerbahçe'ye gelmeden önce Milan ilgileniyordu. Edu yu biz aldık. Lugano ise güney amerika'nın en iyi defans oyuncusu seçilerek ve Libertatores kupasını alarak geldi.
Sanırım yeterli olmuştur arkadaşım. :)
Sekopej
04.Ocak.2007, 20:22
Transfer haberlerine dönsek diyorum. Uzaması halinde bu yaş mevzusunun geçmişe dönüp olayın ilk başladığı mesajdan itibaren, olayla ilgili mesaj atan herkese uyarı vermeye başlayacağım.
Uyarı almak istiyorsanız, uyarı almak sizin için problem değilse devam edebilirsiniz.;)
Alex'i gelmedin önce adam akıllı tanıyan şu forumda yirmi kişi çıkmaz
Emin misin?Birazcık futbolu takip etmek yeterliydi ALex'i tanımak için.
Bu arada Ali Koç Ronaldo gelebilir gibi bir şeyler söylemiş TV'de izleyen var mı?
KaF KeF
04.Ocak.2007, 22:17
Rize Parlak'ın peşinde
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Fenerbahçeli İlhan Parlak'ın transferinin tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.
Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli İlhan Parlak'ı kadrolarına katmayı istediklerini belirterek, ''Aziz Yıldırım ile İlhan'ın transferi konusunda görüşmüştük. Zico'nun raporu doğrultusunda transfer sonuçlanacaktı. Yapılan son görüşmelerde olumlu aşama kaydettik. Transfer tamamlanma aşamasına geldi. Pazartesi günü bu transferi çok büyük bir aksilik çıkmazsa noktalayacağız'' dedi.
İlhan'ın takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Çakır, ''İlhan, yetenekli ve çok iyi bir futbolcu. Hücum gücümüze zenginlik katacak. Özellikle deplasman maçlarında hocamızın aradığı özellikte. İkinci yarı İlhan ile birlikte daha iyi olacak'' diye konuştu
Güzelim adamı satıyolar...
gerrrard
04.Ocak.2007, 22:29
Parlak'ı satarsa Fenerbahçe hayatının hatasını yapar. Adam süper.
aliihsandikmen
04.Ocak.2007, 22:35
Parlak'ı satarsa Fenerbahçe hayatının hatasını yapar. Adam süper.
Eğer kiralık verirlerse de çok doğru bir iş yapmış olurlar. Ama haberden anlaşılan satılık olarak gideceği...
NisRoc
04.Ocak.2007, 23:53
Carlos ve Zico varken ve Şampiyonlar Liginde böyle bir sukse yakalamışken gelecek sezon takıma kaliteli futbolcuların alınmasını düşünüyorum. Bu ara transferde daha önce de dediğim gibi futbolcu alınmayacak. Ha giden olursa belki.. Diğer bütün haberler yalan
İlhan Parlak bir yere gitmez.
erdemzorer10
05.Ocak.2007, 00:10
Fb nin bu yıl yaptığı en mantıklı transfer İlhan Parlak gönderilirse yazık olur..
Varonil
05.Ocak.2007, 00:18
Yalan haber.İlhan Parlak gitmez bir yere.Giderse kiralık gider,o ihtimalde çok düşük . . .
LaigLeNoiR
05.Ocak.2007, 00:22
Vay anam vay.Ne İlhan Parlak'mış bu ya..
Adamı nerde izlediniz arkadaşlar ? Fenerbahçe'Nin hangi maçında oynadı ki adam akıllı ?
Direkt göndersinler İlhan'I yoksa yedekte bekler 4-5 sene.Kiralık da yollanabilir.Ancak F.Bahçe kadrosunda İlhan gibi bir oyuncuya gerek yok.
KaF KeF
05.Ocak.2007, 00:27
haberin kaynağı AA..
SİTEDEnde hiç bir yalanlama gelmedi..Eee...
NisRoc
05.Ocak.2007, 00:40
Murat Özdemir isimli arkadaşa katılıyorum. Ilhan'ın gitmesine şiddetle! karşı çıkanlar acaba hiç izledilermi Ilhan'ı ? Çok merak ettim doğrusu. He gitmesini bende istemem kiralık gönderilebilir. Ama tek forvetli bir sistemde Ilhanın forma şansı bulması çok zor! Yedek klubesinde Semih gibi senelerce şans beklemesinin bi mantığı yok! Satılsa bile üzülmem şahsen.
besiktas1903
05.Ocak.2007, 02:42
fenerbahce kesin yabanci forvet alir devre arasi olmassa sezon sonunda alir. ilhan parlaka sans gelmez baska takima gitmesi daha iy olur hem onun icin hem milli takim icin kaliteli forvete benziyor.
eGowiCh
05.Ocak.2007, 02:57
İlhan Parlak inşallah gönderilmez, gönderilse bile kiralık gitsin, böylesine yetenekli bir oyuncuyu kadroya katmışken, onu harcamamalıyız.
İlhan Parlak, Avrupa Ümitler Şampiyonası'nda gol kralı olmuş, Fransa'nın dünyaca ünlü bir dergisi tarafından en yetenekli gençler kategorisinde gösterilmişti.
Sekopej
05.Ocak.2007, 03:20
Yahu arkadaşlar ne satılması, sezon başında o kadar para verilip alındı. Hem de daha yaşı genç.
Kiralık olarak gönderilecektir, bunda da bir sakınca yok. Fenerbahçe'de oturacağına gidip oynasın daha iyi...
JunkChorn
05.Ocak.2007, 09:29
İlhan giderse direk santrafor oynayan Kezman ve Semih kalıyor,Deivid ise orada verimsiz..
Bence gitmeyecek kiralık bile olsa..
Resmi site elinden geldiğince birçok haberi yalanlıyor,hiçbirisine inanmıyorum çıkan haberlerin..Boşuna ümitleyin.
a.arıcı-11
05.Ocak.2007, 16:09
Bugün tarihli gazetelerde yine birçok oyuncuyu transfer edeceğimize yönelik haberler yer almaktadır. Fenerbahçe taraftarı bu yalanlara artık inanmamaktadır. Basınımızı da sayfalarını yalan transfer haberleri ile doldurmamaya davet ediyoruz. Şu an herhangi bir transfer çalışmamız yoktur. Eğer bir transfer çalışması söz konusu olursa resmi yollardan kamuoyuna duyurusu kulübümüzce yapılacaktır. Bunun dışındaki tüm transfer haberleri gerçeklikten uzaktır.
Fenerbahce Spor Kulübü
eGowiCh
05.Ocak.2007, 20:09
Parlak kalıyor
Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan İlhan Parlak'ın, Çaykur Rizespor'a transferi konunun basına yansıması üzerine suya düştü. Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır dün gazetecilere, "Aziz Yıldırım ile İlhan'ın transferi için görüşmüştük. Transfer tamamlanma aşamasına geldi. Pazartesi (yarın) bu transferi bir aksilik çıkmazsa noktalayacağız" demişti. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transferin basına aksettirilmesine çok kızdı ve İlhan'ı Rize'ye vermekten vazgeçti. Gelişmelere şaşıran Rizespor yönetiminin Yıldırım'ı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Sabah
gerrrard
05.Ocak.2007, 20:18
İlhan Parlak zaten giderse çok kötü olurdu.
uAburak89
05.Ocak.2007, 20:19
Pehh, basın duysa ne olur duymasa ne olur..
ShevAnil
05.Ocak.2007, 20:20
İlhan Parlak Oyundaki Kadar Iyi Bir Oyuncumu Yoksa Abartımı?
gerrrard
05.Ocak.2007, 20:23
Bence oyundakinden daha bile iyi. Birkaç yıl sonra Parlak Fener'in en iyi golcüsü olur bunu bi yere yazın. Sonra dersiniz bi genç demişti diye.
eGowiCh
05.Ocak.2007, 20:23
Gökay doğru söylüyor, gerçekten iyi oyuncu.
GodfatheR
05.Ocak.2007, 20:27
Bence oyundakinden daha bile iyi. Birkaç yıl sonra Parlak Fener'in en iyi golcüsü olur bunu bi yere yazın. Sonra dersiniz bi genç demişti diye.
Gerçekten çok doğru.Hem çevik,hem hava toplarında etkili daha bi kere seyretmemiş arkadaşlarda lütfen bu adam boş.bundan bişey olmaz demesinler.
gerrrard
05.Ocak.2007, 20:31
Bir Galatasaraylı olarak keşke bizde olsaydı dediğim oyuncudur.
ShevAnil
05.Ocak.2007, 20:38
Gerçekten çok doğru.Hem çevik,hem hava toplarında etkili daha bi kere seyretmemiş arkadaşlarda lütfen bu adam boş.bundan bişey olmaz demesinler.
Bende İzlemediğim İçin Sordum Bir Gün Izlemek Isterim :)
KaF KeF
05.Ocak.2007, 21:08
gitmeyeceğine sevindim...İnş Bugünn oynar.....
anilton
05.Ocak.2007, 23:30
Bir Galatasaraylı olarak keşke bizde olsaydı dediğim oyuncudur.
Aynı cümlenin Beşiktaş versiyonu geçerli benim içinde...:D
goosfraba
06.Ocak.2007, 05:23
Star Tv'de sürekli alt yazı geçiyor, Fenerbahçe'nin almak istediği futbolcuyu bulduk, konuşturduk yönünde yazılar. Sanırsam Futbolig adlı programda bunu konuşacaklar ama Ertem Şener'in aldığı duyumlara ve kaynaklara ne kadar güvenilir orası belli değil.
Ayrıca konuşturdukları futbolcuyu ekrana getirdiler fakat sadece kafası kareli bir şekilde sansürlendi :) Ama takımın armasını CSKA'a benzettim.
eGowiCh
06.Ocak.2007, 05:36
Futbolig'i izleyecekler bizi bilgilendirir artık, ben izleyemeyeceğim. Merak ettim doğrusu kimmiş, ayrıca abartı ve yalan yoktur umarım haberde.
Emurafu
06.Ocak.2007, 06:59
Brugge de oynayan Sonck bence..Bakalım az sonra yayınlanacak..
Parlak kalıyor
Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan İlhan Parlak'ın, Çaykur Rizespor'a transferi konunun basına yansıması üzerine suya düştü. Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır dün gazetecilere, "Aziz Yıldırım ile İlhan'ın transferi için görüşmüştük. Transfer tamamlanma aşamasına geldi. Pazartesi (yarın) bu transferi bir aksilik çıkmazsa noktalayacağız" demişti. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transferin basına aksettirilmesine çok kızdı ve İlhan'ı Rize'ye vermekten vazgeçti. Gelişmelere şaşıran Rizespor yönetiminin Yıldırım'ı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Sabah
Kiralik gittse cok güzel olur. Zaten Fener´de sans bulamiyor. Cok yetenekli bir genc. Mac oynayip kendisini gelistirmesi gerek ve Rize gibi bir takima gitmesi cok iyi olur. Ileride Fener´e döndügünde cok yararli olabilir.
NisRoc
06.Ocak.2007, 09:49
Emurafu tebrikler.. Sonckmuş :)
Sonck gelmez, saçma ve gereksiz.Kendisi de zaten ilgileniyorlar bile demedi, merakla takip ettim, Star sansasyon peşinde..
GeNç KaRTaL
06.Ocak.2007, 13:08
İlhan Parlak Kayseri'de bile forma şansı bulamazken Fenerbahçe'ye transfer oldu.Şimdide orada forma şansı bulamıyor.Bu yaşta yetenekli bir oyuncunun sürekli yedek kulübesinde oturması çok yanlış.Oynatmıyorsan bari kirala oynatacak bir takıma..
İlhan Fener'de kalırsa seneye 1-2 maç oynar daha sonraki seneler 5-6 ondan sonra 25'ine gelir yedeklikten bıkar ve gider.Herkes Semih kadar sabırlı olmaz.
Emurafu
06.Ocak.2007, 19:27
Emurafu tebrikler.. Sonckmuş :)Sagol kardeş:) Beşiktasın kini de buldum sadece ismi bulamadım:
Universal
06.Ocak.2007, 23:45
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_wa_Ronaldo005.jpg
F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç, sarı-lacivertli yönetimin devamlı ’yalanladığı ’Ronaldo transferi ile ilgili olarak “Artık istediğimiz dünya starları bize geliyor. Bu nedenle Ronaldo’nun gelmesi mucize olmaz” dedi.
Kanal 1’deki ’Tarihin Arka Odası’ programına katılan Koç, şu açıklamaları yaptı: "Roberto Carlos’u almadan önce, bu futbolcuyu almamızın mümkün olmayacağı söyleniyordu. İşte bu F.Bahçe’nin markalaşmasıdır. Bu bağlamda Ronaldo da yerinin belki de gelmiş geçmiş en iyi ismi. Onun gelmesini çok arzu ederiz. Ama gelip gelmeyeceği konusunda somut bir şey söyleyemem. F.Bahçe’ye bir forvet lazım olduğunu herkes söylüyor. Artık istediğimiz dünya starları bize geliyor. Bu nedenle Ronaldo’nun gelmesi mucize olmaz"
"HAYALİNİ KURARDIM"
"Yönetime girene dek, özellikle çocukluk yıllarımda sevdiğim kulübe başkan olma hayalim vardı. 55-60 yaşından sonra, maddi ve manevi gücümüz varsa, hobi olarak başkanlık yapmak isterdim. Başkanlık idealim hâlâ sürüyor. Ayrıca bu benim istememle olmuyor. Camianın da kabul etmesi lazım. 2006’da yenetime plansız bir giriş yaptım. Yöneticilik sırasında enteresan tecrübelerim oldu. Bu arada babamla aynı takımı tutmuyoruz. Ben sevinirken o üzülüyor, ben üzülürken o seviniyor"
"CAMİA DA İSTEMELİ"
"F.Bahçe son 10 yılda çağ atladı. Bu sadece sportif anlamda değil, maddi anlamda da. Sportif başarı bugün olur, yarın olmaz. Kalıcı başarı istiyorsanız ekonominizi sağlam tutmalısınız. Bugün Avrupa’da mücadele ettiğimiz takımlara bakınca, bizden 5-6 misli para harcıyorlar. 100. yılda 10 branşta şampiyon olduk. Bunun yanında mali gücümüz de arttı. Başkanımız Aziz Yıldırım, gayrımenkul portföyü sahibi olmamızı istiyor. Bugün Riva’nın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. R.Madrid çok ciddi sıkıntıya girdiğinde, gayrımenkullerini satarak rahatladı. Gebze’de 110 dönümlük arazi aldık. Artık kimseye muhtaç değiliz. Avrupa kriterlerinde bir kulüp olduk"
"ÇOK İYİ BİR YOLDAYIZ"
"Fenerium’u daha da büyütmeye çalışıyoruz. Eskiden ürünler her yerde satılırdı. Başkanımız bunu başardı. Taraftarımız da bilinçli. Fenerium’dan alışveriş yapıyor. Artık bu kulübü yönetmek değil, bir markayı yönetmek. F.Bahçe iyi yerlere doğru gidiyor. Birkaç sene daha böyle devam ederse, artık dönüşü olmaz. Bu arada futbol büyüyen bir sektör ve dönen rakamın 3 milyar dolar olduğu söyleniyor. Daha önce herkes banka sektörüne girmek istiyordu. Sonra bu sektör çöktü. Buna benzer bir milat da futbolda olacak. O zaman bazı iş adamları daha rahat bu işe yönelecek.”
Kaynak: Vatan
ForsakeN
07.Ocak.2007, 01:18
Kezman Alkmaar ile mi görüşüyor?
http://img295.imageshack.us/img295/6851/kezman2vx7.jpg
F.Bahçe'de Kezman'ın Alkmaar ile görüştüğü iddia edildi. Kulübün "Tedavi amacıyla Hollanda'ya gitti" dediği golcü futbolcunun Alkmaar'la masaya oturduğu ve tarafların prensipte anlaştığı öne sürülüyor. Hollanda ekibinin geçen sezonun gol kralı Heerenveen'in Brezilyalı futbolcusu Afonso Alves'ten vazgeçmesi üzerine Kezman'da yoğunlaştığı ve bu futbolcuyu transfer etmek için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı iddia edildi. Hollanda'nın Telegraaf gazetesi de Sırp golcünün Alkmaar ile görüşme halinde olduğunu yazdı.
KASIĞINDA SORUN VAR
Kezman cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, idari menajer Volla Ballı, "Kezman'ın kasığında problem var. İki gün için Hollanda'ya gitti. Bir hafta on gün içinde tekrar idmanlara başlayacak" ifadesini kullandı.
Fernando Gago
07.Ocak.2007, 01:20
Gitsin gitsin gol atmayı hatırlar orada
fenerbahce_1907
07.Ocak.2007, 02:02
Mevcut Kadro ile yola devam
Antalya Belek'te bir araya gelen Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz, teknik direktörümüz Sayın Zico ile bir toplantı yaptılar. Toplantı neticesinde futbol takımımızın şu anki mevcut kadrosunun korunmasına karar verildi.
Dolayısıyla son günlerde gazetelerde çıkan, bazı oyuncularımızın kiralanması ya da takımdan gönderilmesine yönelik haberlerin de gerçeklik payı yoktur.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Memedov
07.Ocak.2007, 02:11
Şampiyonlar Liginde tur hayal o zaman;)
nerazzuri
07.Ocak.2007, 02:28
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla Betis'i darmadağın etti. Karşılaşmada Sevilla lehine 3-0'lık skor çıktı ama Real Betis orta sahayı bile geçemedi...
İşte Bizde Aynen böyle olacağız.
PesimiSTyLa
07.Ocak.2007, 02:40
Serkan katılmıyorum. Cok pesimist gördüm seni:D
Tmm sevilla zor rakip ama FB buyuk takımlara karsı cok iyi konsantre oluyor bu sene. Bence sanslar esit. ;;)
ForsakeN
07.Ocak.2007, 02:58
Şimdiden geçmiş olsun.Eğer transfer yapılmazsa iyi bir sonuç alacağımızı düşünmüyorum Sevilla maçından
Sekopej
07.Ocak.2007, 03:02
Transfer yapılmayacağını zaten biliyorduk arkadaşlar. Bu kadar üzülmeye gerek yok. Appiah'ın durumu belli olduktan sonra belki transfer olabilir, bunu da Zico kendisi söylemişti zaten.
GeNç KaRTaL
07.Ocak.2007, 04:33
Belli olmaz arkadaşlar.Transfer yapmıyoruz derler bi bakarsınız yıldız bir oyuncuyu getirirler.Tabii Fenerbahçe yönetimi boşuna transfer yapmaz.Hele şu dönemde..
YusufT
07.Ocak.2007, 05:34
bencede, böyle olabilir.
Mr.CordiaL
07.Ocak.2007, 05:42
Appiah'ın futbol hayatı tehlikede iken onun yerine bir futbolcu alınmıyorsa bence de tur hayalden öteye gidemez.
goosfraba
07.Ocak.2007, 05:43
Ligtv anahaberinde Fenerbahçe Appiah'ın durumuna göre transfer yapacak dedi. Transfer tamamen Appiah'a endekslendi denildi.
yusufislam
08.Ocak.2007, 00:57
Afonso Alves: 'Man.City of Fenerbahce'
Afonso Alves lijkt de plannen van AZ danig overhoop te gaan halen. De spits van SC Heerenveen zegt op zijn persoonlijke website naar het buitenland te willen verhuizen en schermt met interesse van Manchester City en Fenerbahçe. Beide kapitaalkrachtige clubs zouden twintig miljoen euro voor de Braziliaan over hebben.
http://81.173.100.43/images/uplimages/pu_alves13_big.jpg
“Ik heb de afgelopen dagen bij familie en vrienden in Belo Horizonte doorgebracht en keer op 7 januari terug naar Nederland. Ik hoop mijn transfer naar een van de geïnteresseerde clubs dan af te ronden”, meldt Alves op afonso9.wordpress.com.
Met een overgang naar Engeland of Turkije hoopt Alves nadrukkelijker in beeld te komen bij Brazilië-bondscoach Dunga. “Ik wil mijn werk voortzetten en in beeld blijven bij bondscoach Dunga. Ik wil me opwerken tot basisspeler van de Braziliaanse nationale ploeg.”
Het betekent opnieuw signaal voor AZ dat het wederom kortste eind lijkt te trekken. Afgelopen zomer ketste de transfer ook op het laatste moment af. Voorzitter Dirk Scheringa liet maandag nog doorschemeren er alles aan te doen om de door Louis van Gaal begeerde aanvaller binnen te halen.
bu haber Hollanda da bugun cikti, cok saglam kaynak!
Adamin kendi official sitesinde cikmis kendi aciklamasindan sonra haber yapildi!
Fenerbahce ve Man City 20 milyon Euro odemeye hazirmis!
bana gore yonetim, isi saglam tuttugu halde transferde kararsizlar hem yokluyorlar hemde umursamiyorlar... kararsizlik var ama sezon sonu iki ya da uc tane cok yetenekli ve yildiz oyuncular gelecegi kesin!
Mr.CordiaL
08.Ocak.2007, 01:37
Alves çok iyi oyuncu ama 20Mn biraz fazla ...
Universal
08.Ocak.2007, 05:40
Yönetimin Zico ile yaptığı toplantıda mevcut kadro korunacağı söylendi. Bu yüzden Appiah kalacak. Kaldığı için yabancı transferi mümkün değil.
Hollanda'dan sağlam kaynak demişsin. Ben artık hiçbir kaynak'a inanmıyorum. Oyuncunun ağzından çıksa bile, bu yüzden böyle bir transfer olmayacaktır. Alves Fenerbahçe'ye gelmeyecektir. Çünkü onu transfer edecek bir bütçe Alves'e harcanmaz. 20 mn'dan bahsediyorlar Fenerbahçe bu parayı Alves'e vermeyecektir.
tosunpasa
08.Ocak.2007, 06:08
Transfer yapılmazsa tur hayal olur.. Ama bence transfer mutlaka yapılacaktır. Medyanın yalan haberlerinden bıkıldığı için böyle bir yola başvurulmuş olabilir yönetim.
Universal
08.Ocak.2007, 06:11
Tur için yabancı oyuncu gerekli, şimdi bize yararı sağlayacak oyuncuların hepsi bu sezon Avrupa Kupalarında oynadığı için biz Sevilla karşısında oynatamıyacağız. Bu yüzden devre arası aldığımız oyuncu sadece Türkiye için geçerli olacaktır. Eğer Avrupa'da oynayamayan takımlardan oyuncu alırsak ne kadar yararlı olur orasını bilmiyorum. Çünkü aldığmıız oyuncu birde Avrupa Kupası moduna girecek ve tarihi bir sınava üstüne binen bir yük ile çıkacak bu yüzden o oyuncudanda bir başarı beklemek şaçmalık olur.
GeNç KaRTaL
08.Ocak.2007, 06:14
UEFA kupasında oynamış oyuncuları statü gereği oyntabiliyorsunuz Sevilla maçlarında ve tabii tur atlanırsa ileriki turlarda.
Bende Alican ile aynı fikirdeyim.Katkı yapacak iyi bir oyuncu bulurlarsa alırılar..
Sekopej
08.Ocak.2007, 06:17
UEFA kupasında oynamış oyuncuları statü gereği oyntabiliyorsunuz Sevilla maçlarında ve tabii tur atlanırsa ileriki turlarda.
Bende Alican ile aynı fikirdeyim.Katkı yapacak iyi bir oyuncu bulurlarsa alırılar..
UEFA veya ŞL farketmiyor, herhangi birinde oynadıysa artık yeni takımında oynayamaz.
Geçen hafta yönetim Appiah'ın durumunun 2 hafta içersinde belli olacağını açıkladı. Bekleyelim, haftaya şu durum açıklansın. Uzun süreli oynayamayacak olmazsa transfer de olmaz.
GeNç KaRTaL
08.Ocak.2007, 06:23
Geçen bir yerde görmüştüm.UEFA kupasında oynayanlara izin veriliyor denmişti.Tam bir fikrim yok açıkcası.Yanlışta olabilir yani.
goosfraba
08.Ocak.2007, 06:26
Geçen bir yerde görmüştüm.UEFA kupasında oynayanlara izin veriliyor denmişti.Tam bir fikrim yok açıkcası.Yanlışta olabilir yani.
Evet Fenerbahçe ve Sevilla eşleştikten sonra programda Sabri Ugan söylemişti, statü gereği Uefa'da oynayan bir oyuncu aynı sezon başka bir takımda ŞL'de oynayabilirmiş.
Universal
08.Ocak.2007, 06:27
Inter Tota'da oynayana veriliyor.
Sekopej
08.Ocak.2007, 06:32
Sanmıyorum, hatta eğer bu sezon değişiklik olduysa bilmiyorum ama önceden öyle değildi.
Platini değişiklik yapmış olabilir, net konuşmayayım ama yine de sizin dediğiniz gibi olacağını sanmıyorum.
ShevAnil
08.Ocak.2007, 06:37
Ronaldoda Sıcak Gelişme
Appiah'ın menaceri apar topar Antalya'ya çağrılırken, Milan'ın golcüsü Ronaldo'ya 2+1 senelik sözleşme imzalattırıldığı iddiaları ortaya atıldı.
8.1.2008
‘Her şeyi al, gel’
Başkan Aziz Yıldırım ve tüm yöneticilerin Kayseri maçından sonra katıldığı Antalya kampında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, Appiah’ın menacerini arayıp, “Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili doktorların verdiği rapor ve tüm belgeleri alıp, hemen Antalya’ya gel” dediği öğrenildi. Menacerle yapılacak görüşmede, sezonu kapattığı kaydedilen Ganalı oyuncunun sözleşmesinin sezon sonuna kadar dondurulmasının konuşulacağı, onun yerine yeni bir yabancı alınacağı ileri sürüldü.
Maçta oynayacak
Bu gelişmenin ardından Ronaldo’ya 2+1 yıllık sözleşme imzalatıldığı haberi, camiada kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Yönetim, uzun zamandır bu konudaki transfer haberlerini yalanlarken, bazı yöneticilerin bile Ronaldo’nun işinin bitirildiğine inandığı belirlendi. Bu arada Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, bugün Dubai’de yapacakları hazırlık maçında Ronaldo’ya görev verecek. İtalyan hoca, Sambacı’nın takımın önemli parçalarından biri olduğunu vurguladı.
Universal
08.Ocak.2007, 06:39
Bu kuralı FM'ye göre konuştum, Inter Toto'da oynayan oyuncu aldığımda bir kaç hafta sonra Şampiyonlar Ligi maçına çıkarıyordum. Inter Toto bu kural sanırsam geçerli değil.
KaF KeF
10.Ocak.2007, 04:04
"İsimleri yönetime verdim"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında yönetim kuruluna transfer listesi verdiğini açıkladı. Toplantıda sakat futbolcular hakkında da bilgi veren Zico, transferin de buna göre kesinleşeceğini söyledi.
Zico aynı zamanda transfer iddialarının ortasında kalan Aurelio'nun bu haberlerden etkilenmeyeceğini ve ikinci yarıda da o iyi performansını sürdüreceğine inandığını söyledi.
goosfraba
10.Ocak.2007, 22:43
Arkadaşlar haber eklerken altına kaynağını da belirtelim lütfen.
Fenerbahçe'den Reddedilemeyecek Teklif
Arjantin'in Clarin Gazetesi, Independiente formasıyla 13 maçta toplam 15 gol atan German Denis'e, Fenerbahçe'nin geri çevrilmesi zor bir teklif yaptığını iddia etti..
Arjantin'in önemli gazetelerinden Clarin, 26 yaşındaki oyuncuya sarı-lacivertli kulübün reddedilemeyecek bir teklifte bulunduğunu yazdı. Geçen sezon Arjantin Açılış Ligi'nde 13 maçta 15 gol atarak bütün dikkatleri üzerine çeken Denis'e yakın bir kaynak ise dün El Tanque gazetesine yaptığı açıklamada, "German'a Türkiye'den, Fenerbahçe takımından inanılmaz bir teklif geldi. Rusya'dan Rubin Kazan'ın teklifini ise reddetti. Aslında İspanya, İtalya veya Portekiz'i istiyor. Ama Fenerbahçe'nin teklifinin ardından kafası oldukça karıştı" açıklamasını yaptı. Haberde, Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe'nin teklifiyle ilgili kararını önümüzdeki günlerde vereceği bildirildi.
GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ
German Denis, sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak maddi sorunlar nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Golcü futbolcu, özellikle bu sezon sergilediği süper performansın ardından birçok ünlü forvete sahip Arjantin Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynadığı ilk iki maçta forma giymeyi başardı.
KİMDİR?
ARJANTIN 3. Ligi'nde Talleres takımında futbola başlayan 26 yaşındaki German Denis, bu takımda iki sezonda 33 maçta 22 gol attı. Quilmes takımında kısa bir süre oynadıktan sonra Los Andes'te 24 maçta 20 gol kaydederek dikkatleri yine üzerine çekti. 2002-03'te İtalya Serie B takımı Cesena'da forma giydikten sonra yeniden Arjantin'e dönen Denis, Jorge Burruchaga'nın çalıştırdığı Arsenal Sarandi'de iki sezonda 54 maçta 13 gol attı. Ardından Colon'da 36 maçta 13 gol kaydeden Denis, eski teknik direktörü Burruchaga'nın başına geçtiği Independiente'ye transfer oldu. Burada 53 maçta 28 gol kaydeden futbolcu, 2007 Arjantin Açılış Ligi'nde gol kralı oldu. Başarılı golcü Arjantin'in son iki Dünya Kupası grup eleme maçında forma giyerek milli futbolcu da oldu.
Maraton
Bu habere benzer haberler, Fotomaç, Sporx ve bu haber kuruluşlarının belirttiği gibi Arjantin basınında da çıkmış.
Yönetimin Zico ile yaptığı toplantıda mevcut kadro korunacağı söylendi. Bu yüzden Appiah kalacak. Kaldığı için yabancı transferi mümkün değil.
Hollanda'dan sağlam kaynak demişsin. Ben artık hiçbir kaynak'a inanmıyorum. Oyuncunun ağzından çıksa bile, bu yüzden böyle bir transfer olmayacaktır. Alves Fenerbahçe'ye gelmeyecektir. Çünkü onu transfer edecek bir bütçe Alves'e harcanmaz. 20 mn'dan bahsediyorlar Fenerbahçe bu parayı Alves'e vermeyecektir.
Anelka için 8 Milyon £, Appiah için 6 Milyon £ verildiğini unutuyor gibisin :)
1 Milyon £ = 1,5 Milyon €
UEFA'da oynayan transferden sonra ŞL'de oynar..
Sir FRD
11.Ocak.2007, 01:04
Sen Appiah ve Anelka'nın ikisini birden Alves'le kıyaslıyorsan yuh artık derim.
Universal
11.Ocak.2007, 01:43
Anelka için 8 Milyon £, Appiah için 6 Milyon £ verildiğini unutuyor gibisin :)
1 Milyon £ = 1,5 Milyon €
UEFA'da oynayan transferden sonra ŞL'de oynar..
12+9=Toplam 19 Milyon Euro harcamışız. Ama farkettiysen bir oyuncu için değil iki oyuncu için. Alves'i almak için ek bütçeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Alves yerine Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal alınabilinir.
Sheriff
11.Ocak.2007, 01:47
12+9=Toplam 19 Milyon Euro harcamışız. Ama farkettiysen bir oyuncu için değil iki oyuncu için. Alves'i almak için ek bütçeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Alves yerine Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal alınabilinir.
12 + 9 dan 19 sonucunu bulan arkadaşı bi tebrik edelim :zuhaha
FB'nin Selçuk İnan'a ihtiyacı var bence. Birinci hedef o olmalı.
Sekopej
11.Ocak.2007, 03:50
Orta sahaya mutlaka 1 Türk oyuncu transferi yapılacak. Bunu Zico açıkladı. Appiah sakat, Deniz sakat elimizde o bölgede oynayacak sadece Selçuk ve Kemal var. Bazı oyuncularımız istediğimiz seviyede değil, dedi.
Eğer biriyle anlaşılırsa -ki bu Selçuk İnan olursa şahane olur- Kemal ile yollar ayrılabilir ve iyi de olur.
Dün Nihat Özdemir'in açıklamalarını dinledikten sonra 1 yabancı transferi yapılacak diye hissediyorum. Daha önceleri transfer yapacağımızı sanmıyordum ama dün fikrim değişti.
Mr.CordiaL
11.Ocak.2007, 03:51
FB'nin Selçuk İnan'a ihtiyacı var bence. Birinci hedef o olmalı.
Selçuk İnan Fenerbahçe için ilaç etkisi gösterir. Orta sahada Appiah ve Tümer'den kalan eksikliği fazlasıyla doldurabilieceğini düşünüyorum. Mücadele eden ve tekniği de kötü olmayan bir oyuncu olduğu için ben de alınmasının yara sağlayacağını düşünüyorum ...
Emurafu
11.Ocak.2007, 04:00
Bir Ronaldo haberleri gidiyor..Ronaldo Türkiyeye gelirse Bizim medya yüzünden fazla kalıcı olmaz..İyi eleştirirler onu.
a.arıcı-11
11.Ocak.2007, 04:12
Bir Ronaldo haberleri gidiyor..Ronaldo Türkiyeye gelirse Bizim medya yüzünden fazla kalıcı olmaz..İyi eleştirirler onu.
kardeşim ortamı gerip durma daha almadan ronaldonun kuyusunu kazıyosun birak hele bi gelsin (ki kendisi gelse bile bizim alacağımızı hiç sanmıyorum) ondan sonra adam sahaya çıksın yap eleştirini
selçuk inana bencede en isabetli transferimz olur tam yerine appinin durumu netleşirse iyi bir yabancıda alabiliriz şamp liginde oyanayabilecek am daha öncede söylediğim gibi ben fenerbahceden yabancı transferi geleceğini düşünmüyorum
Emurafu
11.Ocak.2007, 06:20
Ortamı gerecek bir mesaj yazmadım arkadasım.Düsüncelerimi yazdım sadece..Gelecegini senin gibi bende sanmıyorum..Fenerbahcede daha diri forveti alacak para var.O yüzden onu almak gereksiz olur.Alex'e bir alternatif düsünülebilir
goosfraba
11.Ocak.2007, 08:10
Lig Tv zaman zaman 4 büyüklere özgü programlar yapıyor. Aslan Tepe, Kara Kartallar, Sarı Kanarya gibi, bugün de Sarı Kanarya programını verdiler. Aralıksız 15-20 dakika Ronaldo'nun geçmişte neler yaptığını, kariyerini vs. verdi ne hikmetse, ve ben bir anlam veremedim, alakasını çözemedim ! Acaba neden ? Ronaldo'nun bu programda ne işi olabilir ki ? :)
amasyali
11.Ocak.2007, 14:18
German Denis ve Selçuk İnan alınmalı kesinlikle . Biri golcü biride orta sahada iyi oynar . Ama bana sorarsanız yeni bir forvet oyuncusu takıma katılırsa Zico'nun karışık 4-5-1 taktiği bozulup 4-4-2 olur . Bunun sonucunda ya Aurelio yada Deivid yedekte kalır .
Bu nedenle yeni bir orta saha oyuncusu için beklenmeli . Takıma forvet oyuncusu katamaz isek yeni bir orta sahaya varım . Yoksa orta saha oyuncusu boşuna gelmiş olur ...
nerazzuri
11.Ocak.2007, 17:47
Denis'den Yeşil Işık
Arjantin'in Independiente takımda forma giyen forvet oyuncusu German Denis, kendisine transfer teklifinde bulunan Fenerbahçemiz'de forma giymek istediğini açıkladı. 26 yaşındaki oyuncu ülkesinde yaptığı açıklamada, İspanyol kulüplerinden de teklifler aldığını, ancak kendisini isteyen takımların Fenerbahçe kadar büyük olmadığını söyledi. Sarı-lacivertli kulüple olan görüşmelerin sürdüğüne dikkat çeken German Denis, transferinin birkaç hafta içinde netlik kazanacağını iddia etti. Bu arada Fenerbahçe'nin, bu oyuncu için 6 milyon dolar bonservis ücreti önerdiği, Denis'e ise yıllık 2 milyon dolar teklif ettiği bildirildi.
Kaynak: Milliyet
Bu Denis mevzusu iyice ciddiye bindi. Ya Alves Gelicek Yada Denis.
Bu Arada Kezman resmen transfer listesine koyuldu.
Fenerbahçemiz'de Mateja Kezman problemi her geçen gün biraz daha büyüyor. Sırp oyuncunun her fırsatta ara transferde takımdan ayrılmak istediğini belirtmesine rağmen şu ana kadar resmi bir teklif almaması sıkıntı yarattı. Kezman'ın netleşmeyen durumu nedeniyle eli kolu bağlanan Fenerbahçe Yönetimi'nin, 10 milyon euro ödediği Sırp oyuncuyu ucuza göndermek istemediği, ancak hiçbir Avrupa kulübünün de bu rakama yaklaşmadığı öğrenildi. Menajeri aracılığıyla İngiltere ve Almanya'da kendine kulüp arayan Kezman'ın Fenerbahçe ile köprüleri tamamen attığı, durumunun gelecek hafta netleşeceği kaydedildi. Bu arada İspanyol medyası Kezman'a Deportivo'nun talip olduğunu iddia ederken, gazeteler Fenerbahçe'nin istediği rakamın çok olduğunu belirttiler.
Eğer Kezman'a 6-7 M € luk bir teklif gelirse Hemen satılır diye düşünüyorum.
Appiah sözleşmesini askıya almaya pek sıcak bakmıyormui Yönetim Bu Konuda sıkıntılıymış.
Kezman'ın dışında hastalığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Appiah da yönetimin elini kolunu bağladı. Ganalı oyuncunun sözleşmesinin askıya alınmasına sıcak bakmadığı ve bu konuda sorun çıkardığı ileri sürüldü. Yıldız oyuncunun kesin durumunun Asbaşkan Murat Özaydınlı'nın bugün İtalya'da doktorlarla yapacağı görüşmeden sonra netlik kazanacağı, olumsuz bir raporungelmesi halinde yerine yeni bir yabancının alınması için tüm imkanların zorlanacağı kaydedildi.
O zaman Appiah ile karşılıklı fesh yoluna gidilicek Ve yerine yeni bir oyuncu alınıcak. Mateus'la da aynı olay yaşanır. Çünkü Bir yabancı forvet Bir De Yabancı Orta saha alacağız.
Aynı Zamanda Selçuk İnan için Vestel Manisaspor'dan İzin Çıktı.
Selçuk geliyor
Ege ekibinin yöneticilerinin "Oyuncumuzun bonservisi 1.5 milyon euro. F.Bahçe bu parayı verirse Selçuk'u alır" dediği öğrenildi. F.Bahçe Teknik Direktörü Zico'nun, yönetime verdiği listede adı üst sıralarda yer alan Selçuk İnan için kulübü Vestel Manisaspor'dan onay çıktı. Zico'nun geçen sezondan bu yana F.Bahçe'de görmek istediği ancak Vestel Manisaspor'un bırakmadığı Selçuk'a bu defa onay verildiği belirtildi. Manisaspor yöneticilerinin, "Selçuk için 1,5 milyon euro istiyoruz. F.Bahçe bu parayı verirse Selçuk'u alabilir" dediği öğrenildi. F.Bahçe yönetiminin de bu parayı makul bulduğu ve hemen harekete geçeceği kaydedildi
Selçuk gelirse Orta Saha biraz olsun Toparlanır. Aurelio ile süper bi ikili olurlar. Aurelio daha çok defansif kalan bir oyuncu Selçuk ise Ofansife çıkmayı seven bir oyuncu. Selçuk'un uzaktan vuruşları harika. Onları sık sık deneyebilir. İlerde Daha rahat olur Selçuk Çünkü geride yanında oynayan Aurelio gibi bir Ön libero var.
Birde Kafamı karıştıran bir cümle var.
yeni bir yabancının alınması için tüm imkanların zorlanacağı kaydedildi.
Maddi bakımdan bu kadar mı kötü durumdayız Biz. ? Rahat rahat yabancı bir orta saha alabileceğimizi sanıyorum ben.
Fenerbahçe Günlüğü gibi oldu be :p Ne yazmışım. :)
Rodrigo Tello
11.Ocak.2007, 17:52
GfbSerkan@
Kezman'a kimse 6-7 £ vermez..
3 £ verirlerse öpün başınıza koyun..
eXcitinG
11.Ocak.2007, 18:19
AsLında Fenerbahçe Kezman dan yararLanabiLir ama.. Sanırım Zico ve yönetimin kafasında Kezmanı bitirmesi,gerekse Kezmanın da Fenerbahçe yi kafasında bitirmesinden doLayı iki tarafında birbirine bu saatten sonra faydası oLmaz. Eğer Zico sezon başında 4-1-3-2 oynasaydı iLeri ikiLide sürekLi Kezman-Semih ikiLisini oynatsaydı hem Kezman,hem de Zico padişah tı şu anda.
Ortega,AneLka dan sonra Kezman da Fenerbahçenin kıymet biLemediği kişiLer arasına girmiş buLunmaktadır.
Ha kezman da hiç mi suç yok. Var ama asıL suçLu onun bu haLLere geLmesini sağLayanLardır. Sen gidip sprinter tarzında oLan,araya atıLacak topLarda tehLike yaratacak,son vuruş bencerisi çok üst düzey oLan bir forveti gidip iLeri de tek başına bırakırsan Zico kendisi çıksa oynasa genç haLi iLe yine bişey yapamaz. Birazda oyuncuLarının stiLine göre sistem kuracaksın.
TR.CaPTaiN
11.Ocak.2007, 18:30
Sol ayağını geliştirmek için sağ ayağını kıracak kadar hırslı olan Kezman'ın düştüğü duruma bak. Yazık.
Sekopej
11.Ocak.2007, 18:36
Zico tek forvetle devam edeceğini, Semih ve Kezman'ı olağanüstü haller olmadıkça bir arada oynatmayı düşünmediğini söyledi.
Serkan, parasızlıktan değil, öncelikle Appiah'ın durumu için, Kezman'ın durumu için bunlar da bir engel ve bu engellerin aşılması gerekiyor.
Sözleşme dondurmayı kabul eteyebilir çünkü bu süre içersinde sanırım para alamayacak kulüpten Appiah. Kezman'ı da 3 milyon Euro'ya satmazlar, o teklif gelse bile satmazlar, takımda kalır.
Kemal bu hafta oynayacağı oyunla bir nevi geleceğini belirleyecek. Bir de Hakan Balta'yı alırken Selçuk ile de önümüzdeki sene için anlaştı Galatasaray deniyordu, demek ki böyle bir anlaşma yokmuş, Fenerbahçe'ye gelebilir.
eXcitinG
11.Ocak.2007, 18:43
Fenerbahçe nin şu anda yabancıLarından yana sıkıntıLarı var. BunLarı en kısa zamanda çözmeLeri gerek. Bu şartLar aLtında ben iki kuLvarda birden Fenerbahçe nin idare edebiLeceğini sanmıyorum.
Bu ismi geçen German Denis i de biLiyorum. Semih in biraz daha hızLı versiyonu. Şu an ki sistemde Kezmandan da, Semih ten de daha faydaLı oLabiLecek bir isim.
SeLçuk İnan ise sadece kadroya zenginLik katar.
Varonil
11.Ocak.2007, 20:19
Yalan Transfer Haberlerine Artık Son Verin
12 Ocak 2008 Cumartesi
Bugün tarihli gazetelerde yaklaşık olarak iki futbol takımı oluşturacak kadar futbolcunun takımımıza transfer olacağına ya da yöneticilerimizin transfer çalışması yaptığına dair haberler yer almaktadır. Basınımız, defalarca çağrılar yapmamıza rağmen masa başı yalan transfer haberleri yapmaya bir son vermemektedir. Bu haberlere imza atan basın mensuplarını öncelikle gazeteleri ellerine alıp bu kadar oyuncunun bir takım tarafından aynı anda transfer edilmesinin nasıl mümkün olabileceği sorusunu kendilerine sormalarını istiyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan bu tuhaf gazetecilik anlayışı spor basınının saygınlığını her geçen gün azaltmaktadır. Günü kurtarmak, sadece o gün gazete sayfalarını doldurmak için yapılan yalan transfer haberleri, sporseverleri gazetelerin spor sayfalarını es geçmeye yöneltmektedir. Bu yanlıştan biran önce dönülmesini ve yalan transfer haberlerine son verilmesini beklemekteyiz.
Büyük Fenerbahçe taraftarı sırf gazete sayfalarını doldurmak ve tiraj artırmak amacıyla yapılan bu haberlere inanmamaktadır. Kulübümüzün herhangi bir transfer çalışması olduğunda resmi yayın organlarımız aracılığı ile açıklama yapacağımızı bir kez daha yineliyoruz.
Gazetelere göre Fenerbahçemize transfer edileceğini iddia edilen oyuncuların listesi:
FOTOSPOR : Alves, Şekersporlu Evren, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Ronaldo.
FOTOGOL : Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Mesut Özdil, Ronaldo, Alves, Almiron, Tiago, Hasan Kabze.
FOTOMAÇ : Alves, Mehmet Yıldız, Selçuk İnan.
VATAN : Bir Brezilyalı oyuncu.
TAKVİM : Ronaldo, Alves, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Koray Avcı.
YENİÇAĞ : CSKA'lı Joe, Ronaldo, Selçuk İnan, Mehmet Topuz, Mehmet Yıldız, Gökhan, Kurayni, Halil Altıntop, Emre Belözoğlu.
YENİ ŞAFAK : Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Mehmet Yıldız.
STAR : Alves, Denis, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Mehmet Yıldız.
TÜRKİYE : Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Ronaldo, Alves, Fred.
Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu gazetelerde yazan oyunculardan oluşan bir takım ŞL'de finale oynar rahat :n:
a.arıcı-11
11.Ocak.2007, 20:31
valla bu listedekileri alsak dünyayı kasıp kavururuz yaavvv napsak acaba fenerbahce spor kulübü olağaüstü seçime gidip her gazetedende bir spor yazarı ile yeni bir yönetimmi oluştursa:D:D:D
Aşk-ı Şehir
11.Ocak.2007, 20:46
Şekersporlu Evren
bu kimmiş yahu :n: Fenerbahçe bu saatten sonra alırsa Sadece Selçuk'u alır.Satarsada Kezman'ı satar yerine German Denis'i alır.;;)
KaF KeF
11.Ocak.2007, 20:54
F.Bahçe'den ayrılmak istiyorum"
Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, İspanya'nın Marca adlı spor gazetesinde bugün yayımlanan röportajında, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğinin sinyallerini verdi.
Kezman, ''3 İngiliz takımından teklif aldım. Hepsi orta seviyedeki takımlar ama yeterince ilginç teklifler. İngiliz ligi, İspanyol ligi gibi dünyada en iyi rekabetin olduğu iki liglerden. Hedefim bunlardan birisine geri dönmek'' dedi.
Fenerbahçe'de kendisine çok iyi davrandıklarını ve iyi bir tecrübe yaşadığını kaydeden Kezman, ''Ama 1,5 yıl sonra büyük liglerde oynamayı özledim. Bu yüzden ara transferde beni bırakmaları için başkanımla konuşarak ikna etmeye çalışacağım'' ifadelerini kullandı.
Sırp futbolcu, Fenerbahçe'de kendisi açısından eksik olanın ''daha fazla süre oynamak'' olduğunu söylerken, ''İstanbul'da yaşamak çok güzel, iyi yaşıyoruz ama az oynayınca mutlu olamıyorsunuz. Çünkü futbolun keyfini çıkarmak istiyorum. Burada çok fazla para kazanılıyor ama herşey bu değil'' görüşünü savundu.
Öte yandan, ''PSV zamanındaki Kezman'a ne oldu?'' şeklindeki bir soruya ise Kezman, ''Hollanda'yı terk ettikten sonra neler olduğunu açıklamak çok zor. Sakatlıklar, devamlılık ve bazı zamanlarda güvensizlik gibi bir takım sebepler Chelsea, Atletico Madrid ve şimdi de Türkiye'de başarılı olmamı engelledi. Ama birşey hakkında şüphem yok. Gol atmayı unutmadım. Bunu en kısa zamanda göstereceğim'' cevabını verdi.
12.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
nerazzuri
11.Ocak.2007, 21:24
Denis'den Yeşil Işık
Arjantin'in Independiente takımda forma giyen forvet oyuncusu German Denis, kendisine transfer teklifinde bulunan Fenerbahçemiz'de forma giymek istediğini açıkladı. 26 yaşındaki oyuncu ülkesinde yaptığı açıklamada, İspanyol kulüplerinden de teklifler aldığını, ancak kendisini isteyen takımların Fenerbahçe kadar büyük olmadığını söyledi. Sarı-lacivertli kulüple olan görüşmelerin sürdüğüne dikkat çeken German Denis, transferinin birkaç hafta içinde netlik kazanacağını iddia etti. Bu arada Fenerbahçe'nin, bu oyuncu için 6 milyon dolar bonservis ücreti önerdiği, Denis'e ise yıllık 2 milyon dolar teklif ettiği bildirildi.
Kaynak: Milliyet
Milliyetin GERMAN DENİS haberi yazılmamış Kamuoyuna verilen listede. Bilemiyorum artık :p
kezmanın haberleri her yerde var ayrılmak istedigini acıklıyor bakalım ne olacak.
roberto carlosu fenerbahçe 500 defa yalanladı sonunda aldı...spor gazetelerinin her haberi doğrudur diyemeyiz tabii ama şunuda biliyoruzki fenerbahçenin her yalanlamasıda doğru değil..
1 hafta önce hiçbir oyuncu almayacağız diyolardı..şimdide appiahın sözleşmesini askıya alırsak 1 brezilyalı alacağız diye fenerin bir yönerticisi haber sızdırmış ismini vermeden...
hergün basını yalancılıkla suçlayan fenerbahçe roberto carlosu günlerce almayacağız deyip sonunda alınca kendiside aynı yalancı durumuna düşmüş olmadımı...
BeeTLeJuiCe
11.Ocak.2007, 21:30
Milliyetin GERMAN DENİS haberi yazılmamış Kamuoyuna verilen listede. Bilemiyorum artık :p
STAR : Alves, Denis
Star yazmış galiba Denis'i önce :)
Sekopej
11.Ocak.2007, 21:35
roberto carlosu fenerbahçe 500 defa yalanladı sonunda aldı...spor gazetelerinin her haberi doğrudur diyemeyiz tabii ama şunuda biliyoruzki fenerbahçenin her yalanlamasıda doğru değil..
1 hafta önce hiçbir oyuncu almayacağız diyolardı..şimdide appiahın sözleşmesini askıya alırsak 1 brezilyalı alacağız diye fenerin bir yönerticisi haber sızdırmış ismini vermeden...
hergün basını yalancılıkla suçlayan fenerbahçe roberto carlosu günlerce almayacağız deyip sonunda alınca kendiside aynı yalancı durumuna düşmüş olmadımı...
Hayır olmadı b ence abi, Çünkü Carlos transfer edildiğinde şampiyonluğa giden takımın havasını bozmak istemediğimiz için yalanladık dediler. Ki Carlos aylar öncesinden bir tv programında Fenerbahçe ile anlaştığını açıklamıştı. Yalanlamalarının sebeplerini hep söylüyorlar.
Appiah olayını da daha önceden de söylemişlerdi, Appiah ve Tümer'in durumuna göre orta sahaya takviye yapılabilir diye.
Ayrıca geçen gün Nihat Özdemir ilgilendiğimiz isimler basına yansıyınca fiyatları çok artıyor, bu n edenle işlerimizi sessiz yapıyoruz dedi, bu yalnalamaları fiyat yükselmesin diye yapıyorlar.
Bu yalanlananlardan birini alabilirler ama o kadar isim yazılıyor ki, basının tutturamama ihtimali çok yüksek.:p
BeeTLeJuiCe
12.Ocak.2007, 00:33
Tümer, Duisburg yolunda
Askerlik problemi nedeniyle mutlaka yurtdışında oynamayı kafasına koyan Fenerbahçeli milli futbolcu Tümer Metin’in (33), Bundesliga takımlarından MSV Duisburg ile temas halinde olduğu ortaya çıktı.
Tümer’in menajeri Youssef Mokhtari’nin yaptığı açıklamaya göre, kadrosunu güçlendirmek isteyen MSV Duisburg, ofansif orta oyuncusu ile ilgilenmeye başladı. MSV Duisburg Teknik Direktörü Rudi Bommer’in de transfer edilmesi için onay verdiği milli futbolcunun işine oldu-bitti gözüyle bakılıyor. Tümer’in en geç Pazar gününe kadar İspanya’daki hazırlık kampına katılması bekleniyor.
11.01.2008
Kaynak : Hürriyet
KaF KeF
12.Ocak.2007, 01:03
Süper Brezilyalı Haberi
Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde Feridun Niğdelioğlu imzalı haberde ismini vermek istemeyen bir yöneticimizin Brezilyalı bir oyuncuyu transfer edeceğimizi söylediği iddia edilmektedir. Söz konusu haber doğru değildir. Hiçbir yöneticimiz bir gazeteciye bu şekilde bir açıklama yapmamıştır. Herhangi bir transfer çalışmamız söz konusu olursa bu resmi açıklama ile kamuoyuna duyurulacaktır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
..............
GeNç KaRTaL
12.Ocak.2007, 01:11
Fenerbahçe yönetimide işi iyice abarttı.Çocukla çocuk oluyorlar resmen.Bir kere söyleyin bütün çıkan haberler yalandır diye.Tamamdır.Daha ne uzatıyorsun.Sanki önlerine geçebilecekler.Bu seferde yalanlıyorlar ama bir tane transfer kesin gelecek R.Carlos transferindeki gibi yorumları yine yapılıyor
BeeTLeJuiCe
12.Ocak.2007, 01:19
Bencede şemsi. Bi kere yalandır gerçeği yansıtmamaktadır bu haberler dedin daha ne ısrar ediyorsun her haberi teker teker yalanlıyorsun. Böyle yalanladıkları için sonra yine R.Carlos transferinde olduğu gibi deniyor. Önceki konuşmaya şöyle benziyor o yüzden bu oyuncuyu alıcaklar. Hayır bu yazının şurası daha çok benziyor şu adamı alıcaklar. Zaten bizim medya'nın amacı balon haber yapmak, sansasyon yaratacak haber yapmak, sadece fenerin değil tüm takım yöneticileri bunlara sebebiyet veriyor.
nerazzuri
12.Ocak.2007, 17:59
Sabah'tan Büyük İddaa !....
AFONSO ALVES FENERBAHÇE'DE
Alves F.Bahçe'de iddiası
Başkanımız Aziz Yıldırım'ın, yönetici arkadaşlarından bile saklayarak yürüttüğü transfer çalışmaları doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, Afonso Alves'i renklerine bağladığı iddia edildi. Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf, Mateja Kezman'ın takımdan ayrılmak istediğini yüksek sesle dillendirmesinin ardından santrfor arayışlarını hızlandıran sarı-lacivertli yönetimin, Heerenveen formasını giyen Alves ile her konuda anlaştığını ve Brezilyalı forvetin önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacağını yazdı.
Afonso Alves İddaa ları gittikçe artmaya başladı. Ben yinede German Denis gelebilir diyorum. Afonso gelirsede hayır demem :)
Selçuk'un Cezası Unutuldu !
Fenerbahçemiz'in Teknik Direktörü Zico, 10 gün süren Antalya kampında sürekli olarak Selçuk'u lige hazırlamasına rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Kemal'e görev verecek. Brezilyalı hocanın bu kararının altında ciddi bir unutkanlığın yattığı iddia edildi. Milliyet Gazetesi'nin 13 Ocak tarihli haberine göre, ligin ilk yarısının son maçında Trabzon'a karşı forma giyen ve gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Selçuk'un durumunu tüm teknik heyetin gözden kaçırdığı, Appiah ve Deniz'in sakatlığından orta sahanın geride kalan tek alternatifi olan Kemal'in son iki günde ilk on bir için denendiği öğrenildi. Teknik Direktörümüz Zico, Kayserispor ile oynanan kupa maçında da sahaya sürdüğü Selçuk'u, Antalya kampının son gününde yapılan hazırlık karşılaşmasında da ilk on birde görevlendirdi. 20 dakika sahada ısınan tecrübeli oyuncunun cezalı olduğu anlaşılınca tribünde oturan Kemal apar topar aşağıya çağrıldı ve Selçuk oynatılmadı.
Brezilyalı hocanın Selçuk ile yaptığı görüşmede "Sen cezalı mısın?" diye sorduğu ve "evet" yanıtını alınca da tüm planlarını değiştirdiği bildirildi. Son iki gündür yüzüne bakılmayan Kemal'in adeta üstüne titreyen ve müzmin yedek olan bu oyuncuyla özel olarak ilgilenen Zico ve ekibinin böyle bir hataya düşmesi ise bir hayli yadırgandı.
Bu Arada Fenerbahçemizin Şaöpiyonlar Ligi 2.turundaki rakibi Dün aKşam Athletic Bilbao'ya Deplasmanda 2-0 yenildi.
Bilbao deplasmanında; Afrika Uluslar Kupası'na katılan Kanoute, sakat Kerzakhov ve cezalı Luis Fabiano'dan yoksun mücadelede eden Sevilla, savunmada görev alan Escude'nin kırmızı kart görmesiyle, son 35 dakikayı 1 kişi eksik tamamladı.
Ve Artık RÖVANŞ zamanı.
Sezona yenilgiyle başlayan ancak özellikle son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayıp, ilk yarıyı Sivasspor’la birlikte zirvede kapatan Fenerbahçemiz, ikinci yarıya merhaba diyor. Ligdeki son 5 maçını da kazanan Sarı-Lacivertli ekibimizde tek düşünce, seriyi Büyükşehir Belediye karşısında sürdürmek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Kanarya’da bu önemli karşılaşmada cezalı Selçuk, sakat Appiah, Deniz, Kezman, kaleci Serdar ile kendisine yurtdışında takım arayan Tümer forma giyemeyecek.
Zico kararsız kaldı
Kendisini iyi hissettiğini söyleyip, oynamak isteyen Kaptan Alex konusundaki kararı ise teknik direktörümüz Zico verecek. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Brezilyalı hoca, Alex’i riske edip etmeme konusunda kararsız kaldı. Kadıköy’de ilk yarıda oynadığı 9 maçın 8’ini kazanırken, birinde berabere kalan Fenerbahçe, son 6 maçında ise aralarında Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’un da bulunduğu rakiplerini puansız göndermişti
İşte Fenerbahçe'nin İBB karşısına çıkacağı ilk 11.
---------------------------------- Volkan -------------------------------------------------------
------- Gökhan -------------Lugano------------Edu------------------ Carlos----------------
------------------------Aurelio----------------Kemal---------------------------------------------
----------Deivid----------------------------------------------------------------------Uğur-------
--------------------------- Ali Bilgin---------------------------------------------------------------
-------------------------------------------Semih Şentürk----
Fenerbahçemize Bu akşam İBB karşısında Baraşılar Diliyoruz..*
KaF KeF
12.Ocak.2007, 22:11
ALKMAAR İŞİ YATMIŞTI
De Telegraaf'ın spor müdürü Jaap de Groot dün çıkan köşe yazısında, "Afonso Alves, Ocak ayından itibaren Fenerbahçe forması giyerse kimse şaşırmasın" ifadesini kullanarak bir anlamda bu transferi doğruladı. Sezon başında Galatasaray'ın çok istemesine rağmen transfer edemediği 26 yaşındaki Afonso Alves, astronomik bir teklif almasına karşın Hollanda'nın AZ Alkmaar ekibiyle yaşadığı flörtten olumlu bir sonuç alamamıştı.
Bu da haberin devamı...
BeeTLeJuiCe
13.Ocak.2007, 01:05
"Fener Mehmet Topuz'u alamaz"
http://img98.imageshack.us/img98/597/21298newsqo4.jpg
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Mehmet Topuz'un satılmasının söz konusu olmadığını söyledi.
Şahin, bazı gazetelerde Mehmet Topuz'a Fenerbahçe'nin yeniden talip olduğu yönünde haberlerin yer aldığını; fakat böyle bir teklif almadıklarını açıkladı. Şahin, "Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz ile ilgili yeni bir teklifi yok. Cevabımızı bildikleri için yeni bir teklifte bulunmadılar. Mehmet Topuz'u satmayacağız." dedi.
Kaynak: Goal.com
KaF KeF
13.Ocak.2007, 01:22
Alves ile ilgilenmiyoruz
Bugün tarihli Fotogol, Takvim, Fotomaç, Fotospor ve Sabah gazetelerinde yer alan Brezilyalı oyuncu Afonso Alves ile anlaştığımız yönündeki haberlerin tümü gerçek dışıdır.
Kulübümüz adı geçen oyuncu ile herhangi bir transfer pazarlığına girmemiş, dolayısı ile de kendisi ile bir anlaşmaya varmış olmamız söz konusu değildir.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
...........
fenerbahce_1907
13.Ocak.2007, 06:35
Bu yönetimin hala transfer yapmamamada ısrar etmesini anlayamıyorum.Bugünde gördük ki orta sahamızda Alex'in alternatifi yok,Alex'in yedegı olacak bir adam lazım bize sonra forvete Afonso Alves gibi bir oyuncu lazım sol kanadımız bence cok kötü Ugur Boral ve Vederson bana güven vermiyor oraya adam almamız lazım ama yönetimin transfer yapıcagı yok.
GeNç KaRTaL
13.Ocak.2007, 06:50
Arkadaşlar hiç merak etmeyin transfer yapılacak.Heleki bugünden sonra..
Memedov
13.Ocak.2007, 06:54
Transfer olmaz ise, şundan eminim ki Şampiyonlar Liginde yol kat edemeyiz.
evet edemeyiz katılıyorum ama fenerbahcenın transfer polıtıkasını hiç tasvip etmiyorum gecen senede carlosla ılgılı ılgılenmıyoruz haberlerı cıkıyordu fakat geldı bunun yuzunden bazı medya dakı gazeteler yalanlasa bile yazmaya devam ediyor böyle gidersede hep böyle olacak sanıyorum.
KaF KeF
14.Ocak.2007, 01:54
Başkan açıkladı: "FB Fred'i istiyor"
Fenerbahçe'de İstanbul BŞB karışısında sergilenen kötü ve etkisiz futbol bir kez daha transferi gündeme getirirken, bugün öne çıkan isim O.Lyon'un Brezilyalı forveti Fred oldu. Fransız Kulübünün Başkanı Jean-Michel Aulas kulübün resmi internet sitesine başta Fenerbahçe olmak üzere PSG, Tottenham ve Tuncay'ın takımı Middlesbrough'un Brezilyalı futbolcuya talip olduğunu açıkladı.
Kaynak:LigTv
İnş. Alınır...
fenerbahce_1907
14.Ocak.2007, 01:57
Fred müthiş bir oyuncu,insAllah alırız.
TR.CaPTaiN
14.Ocak.2007, 01:57
Ertem Şener’in sunduğu ve Star TV’de yayınlanan FutboLig programına konuşan Sırp golcü “PSV TV’ye yaptığımı açıklamalar çarptırıldı, Türkiye’de çok mutluyum, 2-3 yıl daha buradayım'' dedi.
Kezman, Star TV'den Uğur Önver’in sorularını yanıtladı:
- Mateja, Star TV'den Uğur ben. Nasılsın?
- İyiyim. Teşekkür ederim.
- Şu an İstanbul’da mısın?
- Tabii ki.
- Bazı açıklamalarını duyduk. Doğru mu?
- Yani?
- PSV TV'ye İngiltere Premier Ligi'ne gitmek istediğini söylemişsin.
- Hayır. Ben gelecekte bir gün olabilir demiştim. Şu an devam eden 4 yıllık bir kontratım var. Burada mutluyum. Belki daha sonra.
- Ben sana açıklık getireyim istersen. Çünkü herkes senin Fenerbahçe'den ayrılıp İngiltere'ye gitmek istediğini söylüyor.
- Bu ülkede herkes istediğini konuşuyor ve yazabiliyor. Fakat benim devam eden bir kontratım var ve Türkiye'de kalacağım. Bunu herkese söyleyebilirsin. Burada mutluyum, hiçbir problemim yok ve hiçbir yere gitmiyorum.
- Teşekkür ederim Kezman. Sakat değilsin değil mi?
- Hayır hayır. Kendimi gayet iyi ve formda hissediyorum.
- Tekrar oynayabilecek misin?
- Evet yeniden oynayabileceğimi düşünüyorum. Eski formuma kavuşmam için yeniden forma giymem lazım.
- Mateja, ben senin böyle bir açıklamada bulunmadığını ve Fenerbahçe'de kalmak istediğini, ancak ileride bir gün İngiltere'ye gideceğini söyleyeceğim.
- Tabii ki dileğim günün birinde yeniden Premier Lig'de oynamak. Fakat bu belki de 2-3 yıl sonra gerçekleşir. Şu an buradayım ve mutluyum. Hedeflerimiz çok ve şampiyonluk istiyoruz. Ben de bu takımda forma giymek istiyorum.
- PSV'ye de gitmiyorsun değil mi?
- Hayır hayır düşünmüyorum.
- Teşekkür ederim Mateja.
14.Ocak.2007, 02:37
kezman bu acıklamaları yapmamıs olsa dahi gitmeli.artık daha ne kadar sabretcez?:S 1.5 sezon oldu hala ısınamadı bu adam türkiye ligine
Emurafu
14.Ocak.2007, 02:58
Muhammed kardeş..Kezman konusmalarını Startvde dinledim ardından.Foxtv de dinledim onlarda tam tersini diyor..İki yayından birisi ..Foxda dedilerki kezman yine haksız yere medyaya sallıyor dedi.Kezman oraya baska diyor.Buraya baska diyor diyor dediler..Kezman Startv de ugur ünvere dediklerinin aynısını Fox'ye demiş..Fox Tv bence Psv Tv'ye dediklerini biraz degistirmiş gibime geldi...(Fox inandırıcı gelmedi)
TR.CaPTaiN
14.Ocak.2007, 03:19
Muhammed kardeş..Kezman konusmalarını Startvde dinledim ardından.Foxtv de dinledim onlarda tam tersini diyor..İki yayından birisi ..Foxda dedilerki kezman yine haksız yere medyaya sallıyor dedi.Kezman oraya baska diyor.Buraya baska diyor diyor dediler..Kezman Startv de ugur ünvere dediklerinin aynısını Fox'ye demiş..Fox Tv bence Psv Tv'ye dediklerini biraz degistirmiş gibime geldi...(Fox inandırıcı gelmedi)
Evet Emrah ona da bir ara baktım. Kezman çark etti,Kezman kıvırdı benzeri birşeyler diyorlardı. Kezman ayrılmak istiyor haberinin altında kesin onlardan birinin parmağı vardır ki kendilerini kurtarmak için Kezman'ı yalancılıkla suçluyorlar. Verkaç değil miydi Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor diye alt yazı üstüne alt yazı geçen ardından da gelecek olanın RC3 markası olduğunu söyleyen. Yani RC3 markalı bileklik vb. şeyler Türkiye'ye geliyormuş ve bunu saatlerce Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor diyerek alt yazı geçen. Adeta milleti enayi yerine koyan Verkaç. FutboLig'de Ertem Şener özellikle Kezman'ın PSV TV'ye yaptığı açıklamaları da noktası noktasına çevirttik dedi ve Kezman'ın gelecekte Premier Lig'de oynamak istiyorum lafından gelecekte kısmının çıkarılarak medyanın haber yaptığını söyledi. FutboLig'e bu haberde güveniyorum.
uAburak89
14.Ocak.2007, 03:33
Brezilyalıların olması, Fred'in gelmesini sağlayabilir.. Ancak Fred satılacak olursa, birçok kulüp talip olur bu da transferi zorlaştırır..
Emurafu
14.Ocak.2007, 03:37
Evet Emrah ona da bir ara baktım. Kezman çark etti,Kezman kıvırdı benzeri birşeyler diyorlardı. Kezman ayrılmak istiyor haberinin altında kesin onlardan birinin parmağı vardır ki kendilerini kurtarmak için Kezman'ı yalancılıkla suçluyorlar. Verkaç değil miydi Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor diye alt yazı üstüne alt yazı geçen ardından da gelecek olanın RC3 markası olduğunu söyleyen. Yani RC3 markalı bileklik vb. şeyler Türkiye'ye geliyormuş ve bunu saatlerce Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor diyerek alt yazı geçen. Adeta milleti enayi yerine koyan Verkaç. FutboLig'de Ertem Şener özellikle Kezman'ın PSV TV'ye yaptığı açıklamaları da noktası noktasına çevirttik dedi ve Kezman'ın gelecekte Premier Lig'de oynamak istiyorum lafından gelecekte kısmının çıkarılarak medyanın haber yaptığını söyledi. FutboLig'e bu haberde güveniyorum.Adamlar bir holoskoyu bildik diye hava atıyorlar..Carew gelecekti hani foxtv:n::n:
GeNç KaRTaL
14.Ocak.2007, 04:19
Fred muhteşem bir transfer olur gerçekten.
ordulu5252
14.Ocak.2007, 19:37
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_194751_ronaldo280.jpg
“Fenerbahçe’ye geldi, geliyor” haberleri arasında, önceki gün İtalya Serie A’da Napoli karşısında ilk 11’de forma giyen ve 2 gol, 1 asiste imza koyan Ronaldo, manşetlere taşındı. İtalyan basını, 31 yaşındaki golcünün müthiş bir geri dönüş yaptığını yazdı. Diğer Brezilyalılar Pato ve Kaka’nın da gol atması üzerine bazı gazeteler, “Ka-Pa-Ro” esprisi yaparak, 1950’li yıllarda Milan’ı büyük başarılara taşıyan Gunnar Gren, Gunnar Nordahl ve Nils Liedholm için yapılan, “Gre-No-Li” benzetmesinin yeniden yaşanacağı olasılığına vurgu yaptı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, “Ronaldo’ya ayrı bir parantez açmak gerek. Bu kadar kısa sürede kendisine gelmesi, beni çok sevindirdi. Onun adına hepimiz mutluyuz” derken, Brezilya basınında, “Milan, Ronaldo ile yenilenmek istiyor” başlığı atıldı.
uAburak89
14.Ocak.2007, 22:19
Fenerbahçe Yönetimi, sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Stephan Appiah'ın sözleşmesini dondurdu. Sarı lacivertli yönetim, yeni bir yabancı oyuncu transferi için Futbol Federasyonu'na başvurdu.
fmsmyrna
14.Ocak.2007, 22:43
Maldonado'yu düşünüyoruz sanırım şilili oyuncu
Sekopej
14.Ocak.2007, 22:55
İşte şimdi heyecanlandım. İznin çıktığı günün gecesinde havaalanında görebiliriz yeni oyuncumuzu. Mutlaka birisiyle anlaşmışlardır, izin çıkınca getirilir.
Emurafu
14.Ocak.2007, 23:00
Appiah sözlesme dondulacak büyük ihtimal..Serkan bilgin için sagol..Linderoth hakkında bizde yapalım,Carusca zaten gönderemiyoruz suan için..
Dün aksam Gürcan bilgiç konusdu;Kezman cuma gününe kadar gidiyor dedi..5tane kulüb istiyormuş..
scar face
Benim kafamda hala soru işareti var resmi sitede görmeden inanmam...
KaF KeF
Appiah'ın sözleşmesi donduruldu!
FLAŞ! Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak bir süredir sakat durumda bulunan ve futbol hayatı tehlikede olduğu belirtilen Ganalı futbolcu Stephen Appiah ile olan sözleşmesinin dondurulmasını ve TFF'nin kendilerine bir yabancı daha hakkı tanıması konusunda istekte bulundu. Bu gelişmeden sonra TFF'nin Fenerbahçe'ye bir yabancı daha hakkı tanıyacağı belirtilirken, sarı-lacivertli ekipte transfer edilecek isim merakla beklenmeye başladı...
işte bu bir gelişmedir transferleride geç kalmadan bekliyoruz.
KaF KeF
14.Ocak.2007, 23:08
F.Bahçe'de gizli transfer planları!
Fenerbahçe yönetimi, uzun süredir ısrarla 'Gündemimizde transfer yok' açıklamaları yapmasına karşın sarı-lacivertli kulübün transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kanarya'nın daha önce Ronaldo, Alves, Denis gibi oyuncularla ilgilendiği haberleri çıkmış ancak F.Bahçe Kulübü, bu oyuncularla ilgilenmediğini belirtirken, transfer çalışması yapmadıklarının da altını çizmişti.
ALVES KENDİSİ AÇIKLADI
Üstelik bu oyuncularla ilgili haberlerde kaynaklar, bizzat yıldızların kendileri olmasına karşın... Ve bu konuda gelen son haber, Fenerbahçe'nin Olimpik Lyon'un Brezilyalı forveti Fred ile ilgili... Sarı-lacivertli yönetim en son yaklaşık 20 gün önce bu oyuncuyla ilgilendikleri yönünde haberi internet sitesinde yalanlamıştı.
KOLOT: BİR-İKİ TRANSFER VAR
Ancak Fransız kulübünün başkanı Jean- Michel Aulas, önceki gün Canal +'ya yaptığı açıklamada tam tersi konuştu. Aulas, Fred'e talip olan kulüpleri, Paris SG, F.Bahçe, Middlesbrough, Duisburg ve Benfica olarak sıraladı. Lyon Başkanı, transferde önceliğin ise Paris SG kulübünde olacağını belirtti. Bu arada daha önce Beşiktaş yönetiminden istifa eden Celal Kolot, önceki akşam FOX TV'de katıldığı programda ilginç açıklamalar yaptı: "Bazı F.Bahçeli yöneticilerle yakın ilişkilerim var. Şu anda yönetimde olan bir arkadaşım, bu dönemde bir veya iki transfer yapacaklarını söyledi."
Kaynak:Sabah
............
Fernando Gago
14.Ocak.2007, 23:14
Appiah'ın kontejyanı dondurulduğuna ve Kezman'da gideceğine göre 2 yabancı transfer yapıcaz anlaşılan
Emurafu
15.Ocak.2007, 00:29
Mateus'da suan fenerbahce'nin oyuncusu,ankaraspor kontratını fesh etmiş..
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/45000/mateus/transferdaten.html
mateus acaba baska takımamı kiralanacak sonra bonservisi ile bir takımamı verilecek..
BeeTLeJuiCe
15.Ocak.2007, 03:04
Appiah'ın durumu hakkında
15 Ocak 2008 Salı
http://img111.imageshack.us/img111/56/17007appiah288eu4.jpg
Kulübümüz, bir süredir sağlık sorunu nedeniyle sahalardan uzak kalan Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah'ın doktorlar tarafından verilen raporlarda "futbol oynayamama" durumu söz konusu olduğundan, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuş ve 1 yabancı oyuncunun transferinin yapılması konusunda olumlu cevap alınmıştır. Yapılacak transferle ilgili çalışma başlamış, gelişmeler resmi yayın organlarımızdan kamuoyuna duyurulacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Haber resmi olarak duyruldu. Bir hafta içerisinde yabancı transferini yapmış oluruz.
Sekopej
15.Ocak.2007, 03:12
Bir hafta değil ben 1-2 gün içersinde bekliyorum. Tabi Kezman'ın da durumu var, onun da gitmesi beklenebilir.
nerazzuri
15.Ocak.2007, 03:13
Appiah'ın sözleşmesinin askıya alınması ile ilgili Futbol Federasyonuna başvuruda bulunan Fenerbahçe'nin talebini federasyon yönetim kurulu olumlu karşıladı. Sözleşmenin sezon sonuna kadar askıya alınması talebinin değerlendiren ve halen toplantıda olan Futbol Federasyonu Yönetim kurulu görüş birliğine varmış durumda. Toplantı bitimi ile bu konu ile ilgili resmi açıklamanını yapılacağı ifade edildi.
Bu arada sarı lacivertliler Appiah'ın yerini dolduracak ismi buldu. Fenerbahçe yönetimi Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Şilili ön libero Cláudio Andrés Del Transito Maldonado Rivera'yu kadrosuna katmak istiyor. 28 yaşındaki futbolcu daha önce Colo - Colo, Sao Paolo ve Cruzeiro formaları giydi. Halen Brezilya'nın Santos takımının formasını giyen Maldonado, Satos takımındaki tek yabancı oyuncu olma özelliğini taşıyor. Şilili orta saha oyuncusu milli takım formasını 39 kez giydi.
KaF KeF
15.Ocak.2007, 05:09
Zaten hepi topu 15 gün kaldı 15 gün sonra ne birileri yalan haber yapabilecek nede yönetimin yalanlayacak birşeyleri kalacak.. Kim geldi kim gitti göreceğiz.. En geç 15 gün sonra herkes muradına erecek;)
Tahminimce bir forvet birde ön libero gelir.. Forvetin Fred olmasını isterim.. Ön libero için herhangi bir oyuncu ciddi anlamda gündemde değil şu an sanırım..
Maldonado gündemde galiba abi...:0:
TürkuAz
15.Ocak.2007, 05:11
Maldonado'yu alabilir Fenerbahçe, isabetli bir adım olur..
scar face
15.Ocak.2007, 05:18
Evet resmi sitede de gördüm:)neyse appiyi seneye kadar göremicez yani.Maldonado gibi savascı,yırtıcı bi defansif orta sahaya ihtiyacımız var...
Universal
15.Ocak.2007, 05:18
Appiah ile yolları kısa süre ayırmamız akılcı bir durum, yapılması gereken buydu.
Artık kontejanımızda bir açıklık var, bana göre şuanda oyuncumuz olan Metaus'un takıma alınmasına yarar var. Çünkü ofansif sağ kanatta bize baya fayda sağlayabilir. Çevik ve hızlı oyuncu. Takıma ayak uydurması gerçekten güzel olur. Yaşınında genç olması zaten cabası.
Transfer gerekli olursa mutlaka forvet almalıyız, yoksa bu mevkide çok ağlarız. Belediye maçında sonuç ortaya çıktı, eğer oyun kurucumuz yok ise Semih zorlanıyor. Kendi poz. yaratamıyor. Bu yüzden kendi poz. yaratabilecek bir oyunucu lazım. Artık kim olursa olsun mutlaka alınmalı.
Sheriff
15.Ocak.2007, 05:59
Ofansif sağ kanatta Kazım ve Deivid oynayabiliyor.. Bu nedenle Mateus'a gerenk yok..(hatta birde Ali Bilgin var) Forvet ve bir ön libero.. Maldonado ve Fred kulağa hoş geliyor..
GeNç KaRTaL
15.Ocak.2007, 06:16
Bu gelişmeler mutlaka transfer yapılacağına işaret.Kezman'da giderse 2 transfer olacaktır.Fener yönetimi bulmuştur kesin birilerini.Bekleyip görecez.
KaPaLı
15.Ocak.2007, 07:39
Transferin bitmesine 2-3 gün kala Bombayı patlatır gibi gelio çünkü hep Aziz başkan transferin son günün bekledi Maldanado ismi geçio ama geçenlerde Zico'nun açıklamasımı bilmiyorum ama bir yazı okumuştum avrupa'da oynayan DÜNYA'ca ünlü bir BREZİLYALI oyuncu almak üzereyiz demişti benim aklımdan RENATO geçio ama oda avrupa'da oynayamaz inş. Maldanado yararlı olur takıma ayrıca Portekizce Bilmeside avantaj
NisRoc
15.Ocak.2007, 08:44
Gilberto Silva'da olabilir.. Kezman Portsmouth'a gidiyor galiba.. Appiah'in yerine Maldonado, Kezman'ın yerine de Love veyahutta Fred.. Güzel olur :)
Sheriff
15.Ocak.2007, 10:37
Love ve Fred ŞL'de oynadılar, yalan olur.. Afonso Alves formalarınızı almaya başlayın ufaktan..
fmsmyrna
15.Ocak.2007, 21:59
Aslında orta saha için çok iyi bir isim var ama bize geleceğini daha doğrusu İngiltere'deki rahatını bozacağını pek sanmıyorum Tim Cahill.Niko Kranjar'da var beğendiğim biraz ofansif ama, Maldonado'yu bir maç izledim aslında iyi bir oyuncu çok koşuyor.
KaPaLı
15.Ocak.2007, 22:02
fmsmyrna Tim Cahill'in gelmesini bende çok isterm çünkü müthiş oyuncu ama sakatlık problemi var ayrıca Fenerbahçe Aurelio'yu rahatlatacak oyuncu alacak çünkü selçuk veya kemal oynadığında bir türlü ileri gidemiyo Aurelio Deniz onu rahatlatıodu çünkü geride kalıodu genelde
Sekopej
15.Ocak.2007, 22:08
Bugün basında çıkan haberlerde Maldonado ve Fred ismi geçiyor. Resmi site bu isimleri henüz yalanlamadı, gün içersinde de yalanlama gelmezse bu oyuncular için anlaşmaya çalışıyor diye anlayabiliriz.
Emurafu
15.Ocak.2007, 22:10
Arkadaslar Mateus Ankarada kiralık deme??? Ankaraspor kontratını fesh etmiş sanırım..Bence su mateusuda gönderilsin..Gereksiz kontejan dolduruyor..Bedava bir kulübe verilsin en iyisi..
Sekopej
15.Ocak.2007, 22:17
Arkadaslar Mateus Ankarada kiralık deme??? Ankaraspor kontratını fesh etmiş sanırım..Bence su mateusuda gönderilsin..Gereksiz kontejan dolduruyor..Bedava bir kulübe verilsin en iyisi..
Emrah bu önceki sayfalarda konuşuldu. Mateus zaten Ankaraspor'da forma giymedi bu sezon ve 1 ay kadar önce de Ankaraspor bıraktı onu. Şu anda takımla birlikte mi bilmiyorum ama kontenjan doldurmuyor kendisi. Çünkü Fenerbahçe ona lisans çıkarmadı. Belki yine kiralık verilebilir, belki Brezilya'ya dönmüştür bilmiyorum.
Tek bildiğim Fenerbahçe'nin sözleşmeli oyuncusu fakat lisans çıkartılmadığı için kontenjana bir etki etmiyor.
KaPaLı
15.Ocak.2007, 22:37
Dün bir transferhaber sitesinde Mateus ' u Brezilyanın Coritiba Takımında oynadığını yazmışlar Büyük ihtimalle kiralık çünkü Kontrat Bitiş tarihi 30.06.2008
TR.CaPTaiN
15.Ocak.2007, 23:06
Fenerbahçe'nin Appiah'ın yerine düşündüğü Şilili Maldonado'nun hocası, 'Maldonado İspanya'ya gidiyor' şeklinde konuştu.
Sezonu kapatan ve sözleşmesi askıya alınan Stephan Appiah'ın yerine, Şilili Maldonado'yu düşünün Fenerbahçe'ye kötü haber, Maldonado'nun takımı Santos'tan geldi.
Eski Brezilya Milli Takımı'nın kaptan kalecisi ve Zico'nun arkadaşı, şimdilerde de Santos'un teknik direktörü olan Emerson Leao, Maldonado'nun Santos'ta değil, İspanya'da oynamak istediğini söyledi.
Leao, 'Maldonado'ya teklifimizi yaptık. Fakat artık Santos'ta oynamayı düşünmüyor. Bana İspanya'da oynamak istediğini söyledi' dedi.
Leao ayrıca Maldonado'nun şimdiden İspanya'da bir takımla anlaştığını ve Santos'un bu transferden 1 milyon euro kazanacağına da iddia etti.
Şilili futbolcu, 2006 yılında geldiği Santos'ta 84 maçta forma giymiş ve 1 gol atmıştı.
Tumspor
Emurafu
15.Ocak.2007, 23:06
Sagol serkan:),Hep bedava bıraksınlar ondan iyi:)
GodfatheR
15.Ocak.2007, 23:51
Edmilson diyn gazetelerde var ama ben pek inanmadım.Ayriyetten Kezman'ın ayrılacağınıu düşünmüyorum.
NisRoc
15.Ocak.2007, 23:59
Son günlerde gerek yazılı basında, gerek televizyonlarda, gerekse internet sitelerinde oyuncumuz Mateja Kezman'ın İngiltere Premier Ligi'nde çeşitli kulüplerle görüştüğü, hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.
Bu haberler doğru değildir, kulübümüze Kezman ile ilgili ulaşan resmi bir başvuru ya da talep yoktur.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kezman iyi bir teklif gelirse ayrılacak gibi geliyor bana.
KaF KeF
16.Ocak.2007, 00:00
Kezman ile ilgili haberler
16 Ocak 2008 Çarşamba
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-07-13_kezman288.jpg Son günlerde gerek yazılı basında, gerek televizyonlarda, gerekse internet sitelerinde oyuncumuz Mateja Kezman'ın İngiltere Premier Ligi'nde çeşitli kulüplerle görüştüğü, hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.
Bu haberler doğru değildir, kulübümüze Kezman ile ilgili ulaşan resmi bir başvuru ya da talep yoktur.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
NisRoc
16.Ocak.2007, 00:07
Bu arada Palermo'da oynaya Simplicio ile ilgileniyormuşuz.. Hadi hayırlısı :)
KaF KeF
16.Ocak.2007, 00:21
Maldonado karar aşamasında
Fenerbahçe'de Maldonado transferi için geri sayım sürüyor. Appiah'ın sözleşmesinin Futbol Federasyonu tarafından askıya alınmasının ardından çalışmalarını sürdüren Sarı-lacivertli kulüpte, düşünülen ilk isim Santos'ta forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado.
İspanyol ekipleri başta olmak üzere birçok kulübün peşinde olduğu Şilili futbolcu, Fenerbahçe'yi tercih edip etmeyeceği ile ilgili kararı 1-2 gün içinde verecek. Fenerbahçe'li Alex ve Lugano'nun da menajerliğini yapan Juan Figger'in oyuncusu olan Maldonado, bugün menajeri Juan Figger ve yardımcısı Christian ile biraraya gelecek. Maldonado bu görüşme sonrası transfer olacağı kulüp konusunda kararını verecek.
Figger'in yardımcısı Christian'da DHA'ya telefon ile yaptığı açıklamada Maldonado'ya bir çok farklı ülkeden tekliflerin olduğunu, Fenerbahçe'nin de bu futbolcuya teklif yaptığını ancak, son kararın Maldonado'ya ait olduğunu söyledi.
..........
GodfatheR
16.Ocak.2007, 00:28
Yav ben bu adamı niye hiç duymadım çokmu iyi adam,bu kadar istiyoruz.