View Full Version : 'Tello, Carlos'tan iyi'
RaSenGan
22.Aralık.2006, 10:42
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, transferde kulübün menfaatlerine göre hareket edeceklerini söyledi.
Engin, isme değil verime baktıklarını belirterek, Rodrigo Tello'nun, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'tan daha iyi olduğunu söyledi. Kendisine göre Tello'nun takımına daha fazla katkı yaptığını belirten Engin, "Bana göre Tello Beşiktaş'a, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye sağladığı yarardan daha fazla yararlı olmuştur" dedi.
Higuain ve Diatta'nın tutmadığını söyleyen Sinan Engin, "Kötü futbolcular değil ama olmadı" yorumunu yaptı, "İstediğimizi yaparsak Beşiktaş şampiyonluk yarışında olur" ifadesini kullandı.
Milliyet
REsist JuvE11
22.Aralık.2006, 13:49
%100 katılıyorum..bana göre tello yılın en iyi yabancı oyuncusu..adam geldi,1haftada takıma alıştı ve 40yıllık bjk topçusu gibi futbolunu oynadı..tebrikler.
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 16:12
Zaten diğer aldığımız 2 yabancıda Tello kadar kaliteli olsaydı şu an çok farklı yerlerde olurduk.
Tello çok iyi bir oyuncu ama R.Carlos ile karşılaştırmak abes kaçar.
BlackEagle19o3
22.Aralık.2006, 16:27
Doğrudur Tello çok yararlı olmuştur ama ben de Carlos ile kıyaslamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum;)
goosfraba
22.Aralık.2006, 17:09
Tabi ki her ikisininde takımlarına katkısı mukayese edilemez ama Sinan Engin'de herzamankinden biraz daha saçmalamış yani. Sırf ortamı bulandırmaya yönelik bir hareket bence.
Engin, isme değil verime baktıklarını belirterek, Rodrigo Tello'nun, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'tan daha iyi olduğunu söyledi.
Eğer istatistiki bir şekilde bakıyorsa olaya yürüdüğü yol yanlış.
Buradan Tello'yu küçümsediğimi çıkarmayın, kılıfı iyi bir oyuncu.
canavar20
22.Aralık.2006, 17:27
Tello gerçekten çok iyi oyuncudur , performansıyla bunu gösteriyor. Ancak o adam niye böyle demiş tartışmak çıkarmak içindir. Birazda bizi düşünsün. :D ( Boş boş tartışacağız )
ForsakeN
22.Aralık.2006, 17:32
Sinan Engin işini yap....
EreN
22.Aralık.2006, 17:38
Sinan engin hatırlarsanız fenerbahçe carlos veya ronaldo yu alsın ben gidip havaalanında karşılamazsam sinan değilim demişti.Karşılamadı ya..Ondan içinde kalmış olsa gerek :)
Ben Tello ve Carlos'u karşılaştırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Fernando Gago
22.Aralık.2006, 17:44
Sinan Engin her zamanki gibi boş konuşmuş
deniz.91
22.Aralık.2006, 17:56
sinan engini futbolcu karşıalştırmaktan başka işi yom heralde saçma açııklama
RoNNiE91
22.Aralık.2006, 18:08
Fayda konusunda haklı bence.Beşiktaş'a çok şey kattı Tello geldiğinden beri.Carlos'ta boş değil tabii ki ama adam Sol bek.Yani bir oyun kurtarıcı veya oyun kurucu değil.
Fernando Gago
22.Aralık.2006, 18:11
O zaman "Balili Lincoln'den iyi" der Bülent Uygun . Olur Mu ?
El Comandante
22.Aralık.2006, 18:19
Aslinda Sinan Engin daha yararli demek istemis.Simdi daha iyi baska anlama geliyor,daha yararli baska anlama geliyor.
Tello su anda ligin en yararli yabanci futbolcusu,takima cok iyi katkida bulunuyor.
Roberto Carlosta ligin en iyi yabanci futbolcusu,kariyeri tartisilmaz.
Bence Sinan Engin böyle demek istemistir.
Bugra19o3
22.Aralık.2006, 18:35
carlos ile telo nun kariyeri kıyaslanmaz tabikide......Ama tello daha yararlı...oldu bu ilk dönemde...
uAburak89
22.Aralık.2006, 19:08
Kıyaslama yapmak ruhumuzda var herhalde, bir türlü vazgeçemiyoruz..
Rodrigo Tello
22.Aralık.2006, 19:28
Tello'da cok iyi oyuncu Carlos'ta öyle kıyaslamaya gerek yok..
Emurafu
22.Aralık.2006, 19:35
İyide birisi ofansa dönük,Digeri Defansa dönük..Sinan engin attıgı gollere falan bakıyor galiba...İkiside kendi takımına katkı saglıyor...
ForsakeN
22.Aralık.2006, 19:37
Ben bu Sinan Engin'in ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.Adamın Carlos'a karşı bi takıntısı var. "Carlos gelirse havaalanında karşılarım","Tello daha yararlı.".
Eğer egolarını böyle tatmin ediyorsa devam etsin. :)
a.arıcı-11
22.Aralık.2006, 19:44
sinan engin acaba basının karşısına ne içipte çıkıyo yaw hem ikiss aynı mevkinin topçusu değil bi kere
Fernando Gago
22.Aralık.2006, 19:50
Olur valla. :=)
Ben bu Sinan Engin'in ne yapmaya çalıştığının anlamış değilim.Adamın Carlos'a karşı bi takıntısı var. "Carlos gelirse havaalanında karşılarım","Tello daha yararlı.".
Eğer egolarını böyle tatmin ediyorsa devam etsin. :)
Roberto Carlos ayarında oyuncu alıcaz diyip Diatta'yı getirdiği için olabilir :D :D :D
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 19:52
Roberto Carlos ayarında oyuncu alıcaz diyip Diatta'yı getirdiği için olabilir :D :D :D
Onu bi kere Celal Kolot söyledi..
LaKe
22.Aralık.2006, 20:07
Katkı bakımından bencede Tello daha fazla katkı yaptı. Ama birde şu var. Fenerbahçe'nin Alex'i, Deivid'i, Lugano'su, Edu'su, Gökhan'ı vs. var. Beşiktaş'ta ise bozuk düzensiz bir futbol var. Geç olsa da sistemi daha yeni yeni oturuyor. R.Carlos, Fenerbahçe'de sadece görevini iyi yapıyor. 2 kişilik oynamasına falan gerek kalmıyor. Ama Tello öyle değil. Takımda parlayan nadir oyunculardan ve bu nedenle çok çalışıp katkısını yapıyor. Karşılaştırmak anlamsız...
Sekopej
22.Aralık.2006, 20:16
Carlos'un katkısı ortada. Fenerbahçe bugün 2. tura çıktıysa bunda en büyük katkı Carlos'un bence. Oynadığı oyunla değil, takıma tümüyle verdikleriyle.
Sinan Engin yorumcuyken de ben görevde olsam Delgado'yu 5 dakika takımda tutman, hemen gönderirim diyordu. O nedenle Sinan Engin, idari yönden işini yapsın, bu değerlendirmeleri kamuoyu yapsın.
Bu tür karşılaştırmalarla elimize birşey geçmiyor. Oyuncu özelliklerini çok konuşmak istiyorsanız, gözlemlediklerinizi Araştırma Bölümü'nde bizlerle paylaşabilirsiniz.:)
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=391