1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: 'Tello, Carlos'tan iyi'

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default 'Tello, Carlos'tan iyi'

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, transferde kulübün menfaatlerine göre hareket edeceklerini söyledi.
    Engin, isme değil verime baktıklarını belirterek, Rodrigo Tello'nun, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'tan daha iyi olduğunu söyledi. Kendisine göre Tello'nun takımına daha fazla katkı yaptığını belirten Engin, "Bana göre Tello Beşiktaş'a, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye sağladığı yarardan daha fazla yararlı olmuştur" dedi.
    Higuain ve Diatta'nın tutmadığını söyleyen Sinan Engin, "Kötü futbolcular değil ama olmadı" yorumunu yaptı, "İstediğimizi yaparsak Beşiktaş şampiyonluk yarışında olur" ifadesini kullandı.

Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

%100 katılıyorum..bana göre tello yılın en iyi yabancı oyuncusu..adam geldi,1haftada takıma alıştı ve 40yıllık bjk topçusu gibi futbolunu oynadı..tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten diğer aldığımız 2 yabancıda Tello kadar kaliteli olsaydı şu an çok farklı yerlerde olurduk.

Tello çok iyi bir oyuncu ama R.Carlos ile karşılaştırmak abes kaçar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Doğrudur Tello çok yararlı olmuştur ama ben de Carlos ile kıyaslamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tabi ki her ikisininde takımlarına katkısı mukayese edilemez ama Sinan Engin'de herzamankinden biraz daha saçmalamış yani. Sırf ortamı bulandırmaya yönelik bir hareket bence.

Engin, isme değil verime baktıklarını belirterek, Rodrigo Tello'nun, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'tan daha iyi olduğunu söyledi.
    Eğer istatistiki bir şekilde bakıyorsa olaya yürüdüğü yol yanlış.

Buradan Tello'yu küçümsediğimi çıkarmayın, kılıfı iyi bir oyuncu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    -

Tello gerçekten çok iyi oyuncudur , performansıyla bunu gösteriyor. Ancak o adam niye böyle demiş tartışmak çıkarmak içindir. Birazda bizi düşünsün. ( Boş boş tartışacağız )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sinan Engin işini yap....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sinan engin hatırlarsanız fenerbahçe carlos veya ronaldo yu alsın ben gidip havaalanında karşılamazsam sinan değilim demişti.Karşılamadı ya..Ondan içinde kalmış olsa gerek
    Ben Tello ve Carlos'u karşılaştırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sinan Engin her zamanki gibi boş konuşmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

sinan engini futbolcu karşıalştırmaktan başka işi yom heralde saçma açııklama

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fayda konusunda haklı bence.Beşiktaş'a çok şey kattı Tello geldiğinden beri.Carlos'ta boş değil tabii ki ama adam Sol bek.Yani bir oyun kurtarıcı veya oyun kurucu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman "Balili Lincoln'den iyi" der Bülent Uygun . Olur Mu ?

Aslinda Sinan Engin daha yararli demek istemis.Simdi daha iyi baska anlama geliyor,daha yararli baska anlama geliyor.
    Tello su anda ligin en yararli yabanci futbolcusu,takima cok iyi katkida bulunuyor.
    Roberto Carlosta ligin en iyi yabanci futbolcusu,kariyeri tartisilmaz.

Bence Sinan Engin böyle demek istemistir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

carlos ile telo nun kariyeri kıyaslanmaz tabikide......Ama tello daha yararlı...oldu bu ilk dönemde...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kıyaslama yapmak ruhumuzda var herhalde, bir türlü vazgeçemiyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tello'da cok iyi oyuncu Carlos'ta öyle kıyaslamaya gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İyide birisi ofansa dönük,Digeri Defansa dönük..Sinan engin attıgı gollere falan bakıyor galiba...İkiside kendi takımına katkı saglıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben bu Sinan Engin'in ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.Adamın Carlos'a karşı bi takıntısı var. "Carlos gelirse havaalanında karşılarım","Tello daha yararlı.".
    Eğer egolarını böyle tatmin ediyorsa devam etsin.
    Last edited by ForsakeN : 23.Aralık.2007 at 13:37

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

sinan engin acaba basının karşısına ne içipte çıkıyo yaw hem ikiss aynı mevkinin topçusu değil bi kere

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Olur valla. :=)

Ben bu Sinan Engin'in ne yapmaya çalıştığının anlamış değilim.Adamın Carlos'a karşı bi takıntısı var. "Carlos gelirse havaalanında karşılarım","Tello daha yararlı.".
    Eğer egolarını böyle tatmin ediyorsa devam etsin.
    Roberto Carlos ayarında oyuncu alıcaz diyip Diatta'yı getirdiği için olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Roberto Carlos ayarında oyuncu alıcaz diyip Diatta'yı getirdiği için olabilir
    Onu bi kere Celal Kolot söyledi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katkı bakımından bencede Tello daha fazla katkı yaptı. Ama birde şu var. Fenerbahçe'nin Alex'i, Deivid'i, Lugano'su, Edu'su, Gökhan'ı vs. var. Beşiktaş'ta ise bozuk düzensiz bir futbol var. Geç olsa da sistemi daha yeni yeni oturuyor. R.Carlos, Fenerbahçe'de sadece görevini iyi yapıyor. 2 kişilik oynamasına falan gerek kalmıyor. Ama Tello öyle değil. Takımda parlayan nadir oyunculardan ve bu nedenle çok çalışıp katkısını yapıyor. Karşılaştırmak anlamsız...
    Last edited by LaKe : 23.Aralık.2007 at 13:57
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Carlos'un katkısı ortada. Fenerbahçe bugün 2. tura çıktıysa bunda en büyük katkı Carlos'un bence. Oynadığı oyunla değil, takıma tümüyle verdikleriyle.

Sinan Engin yorumcuyken de ben görevde olsam Delgado'yu 5 dakika takımda tutman, hemen gönderirim diyordu. O nedenle Sinan Engin, idari yönden işini yapsın, bu değerlendirmeleri kamuoyu yapsın.

Bu tür karşılaştırmalarla elimize birşey geçmiyor. Oyuncu özelliklerini çok konuşmak istiyorsanız, gözlemlediklerinizi Araştırma Bölümü'nde bizlerle paylaşabilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=391
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri