PDA

View Full Version : TSL 19.Hafta |Galatasaray - Bursaspor

Emurafu
15.Ocak.2007, 20:25
http://img339.imageshack.us/img339/3205/adszha1.jpg (http://imageshack.us)

Takımımız iyi hava yakaladı..Kendi sahamızda kazanacagımızı düsünüyorum:)

Stadyum büyük ihtimal dolar tabi biletler pahallı olmassa,Kupa maçında bazı sorunlar yasandı taraftarlar biraz da ondan yogun ilgi gösterir

Kupa maçında Kalli Emre ve Servet uyumunu denedi. Nonda'da hafif sakatlık var maça yetişir sanırım..

Sabri oynamassa sevinirim kendini ronaldindo falan sanıyor..Dün barış kornerden gol attırdı..Sonra volkan ve Barısdan sürekli topu aldı..Atabilse sesimi cıkarmıcam..Sabri takıma zarar veriyor.Takımın temposunu düsürüyor.Pas alıs verisini bozuyor..Milli takımda sakatlandı eski sabri kayboldu.Cihan gitti sabri geldi..Sabrisiz rahat maç izlemek istiyorum(maçları izleyen bana katılır)..

Kalli büyük ihtimal rize maçındaki kadro'yu sahaya sürecek.:):)(umarım sakatlık olmaz)Ayrıca ben bu hafta lider olacagımızı tahmin ediyorum:)

uAburak89
15.Ocak.2007, 20:31
Bilet fiyatları aşırı uçuk olmazsa tribünler dolacak inşallah bu maçta.. Dolmalı da zaten, lig ve kupa maçlarından sonra taraftarımızın Bursaspor'a karşı bir antipatisi oluştu çünkü..

Sabri konusunda sana %100 katılıyorum Emrah, nereye gidecekse gitsin yeter ki düşsün yakamızdan.. Eski halinden eser yok..

Takımda eksikler can sıkmasına rağmen gayet formdayız, bu maçı kazanacak gücümüz var..

yunusgs
15.Ocak.2007, 22:27
İlk maçta burada Bursa'da yendik Türkiye Kupasında ise burada elimizden kaçırdık Ali Sami Yen'de de zorlanacağımızı düşünmüyorum Sabri gerçekten gitmeli inşallah Nonda iyileşir.

Nedvedmania
15.Ocak.2007, 22:39
beklenen maç geldi. Galatasaray ilk dakikalarda zorlansada rahat geçer.

gerrrard
15.Ocak.2007, 22:44
Zor bir maç olacaktır. Özellikle Nonda'nın hafif sakatlığı bizi etkileyebilir. Umarım iyileşir.

Sabri konusuna gelecek olursak size %100 katılıyorum. Eskiden nasılda dinamikti Sabri. Sahanın heryerine basardı,koşardı,ortalar yapardı, birşeyler yapmaya çalışırdı.

Şimdi ise eski Cihan'ın ikizi gibi oldu çıktı karşımıza.

El Comandante
15.Ocak.2007, 22:45
Bursa iyi takim,zorlu bir mac olacaktir aynen ilk macta oldugu gibi.Ama ben bu maci alacagimizi düsünüyorum.

RoNNiE91
16.Ocak.2007, 00:06
19. Hafta yazacaktın heralde.Neyse.

Sıkı maç olur.Bursaspor hafifa alınacak bir takım değil ama Galatasaray kendi evinde maç vermez.

bursa_mc
16.Ocak.2007, 22:12
Ali samı yene gidemeyeceğim için çok üzülüyorum.Timsahlar bu maçı almak için herşeyi yapacak diye düşünüyorum...

BlackEagle19o3
16.Ocak.2007, 22:50
Galatasaray bu maçı rahat alır bence.Bursa'yı küme düşmeye yakın görüyorum bu sezon...

anilton
16.Ocak.2007, 23:02
G.Saray alır kendi seyircisi önünde...

RaSenGan
16.Ocak.2007, 23:55
Zorlanırız ama yine alırız maçı ve liderlik koltuğuna otururuz.

PesimiSTyLa
17.Ocak.2007, 02:52
Zor maç ama kazanırız . Takımın havası düzeLiyor.

GodfatheR
17.Ocak.2007, 02:55
Galatasaray'In kazanacağını düşünüyorum.

TürkuAz
17.Ocak.2007, 02:56
Fazla kasmadan, iyi oyunla, yakaladığımız iyi havayla maçı kazanırız.

M.Scofield
17.Ocak.2007, 03:22
bilet fiyatları
Eski Açık: 15,00 YTL
Kapalı Alt: 35,00 YTL
Kapalı Üst: 50,00 YTL
Numaralı (Grup1): 80,00 YTL
Numaralı (Grup2): 70,00 YTL
Yeni Açık Alt: 12,00 YTL

Yeni Açık Üst: 15,00 YTL
Bilet fiyatları çok iyi olmuş
Biletlerin kaçta satışa çıktıpına dair birr bilgisi olan varmı

eXcitinG
17.Ocak.2007, 03:25
Bursaspor moraL ve hava oLarak çok geride. Ama hafta içerisinde HaLktan geLen yardımLar takıma ekstra motivasyon sağLayabiLir. Bursa haLa takımının sonuna kadar arkasında oLduğunu gösterdi. Takımda buna istisnaden bir oyun oynarsa Bursaspor puan veya puanLar çıkarabiLir.

Rodrigo Tello
17.Ocak.2007, 03:30
Ohh ohh bilet fiyatları sudan ucuz :)

Galatasaray formda Bursa'nın gidişatı iyi degil,Gs farka bile gidebilir..

uAburak89
17.Ocak.2007, 03:37
Biletler 11'de satışa çıktı diye biliyorum..

Memedov
17.Ocak.2007, 03:44
Bursaspor maça kenetlendi, Galatasaray geçen hafta iyi bir hava yakaladı. Zorlu bir maç olacağı kesinidir. Galatasaray'ın avantajı ise kendi evinde oynamasıdır.

bursa_mc
18.Ocak.2007, 18:51
Hadi be Bursaspor güldür yüzümüzü :)

uAsamet91
18.Ocak.2007, 20:17
Kendi sahamızda bursasporu kolay yenmişizdir hep.Takımımızda moraller yerinde iyi futbol oynuyoruz ligde 4 haftadır kazanamayan bursasporu yine yeneriz.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 21:48
Yanılmıyorsam bundan iki hafta önce falandı bir maçtı Bursa-Galatasaray o maç 2-2 bittiydi dimi? Peki o günden bu güne 5-2 lik galibiyet mi Galatasrayın Bursa karşısında farka koşacağını belli ediyor? Bursa kazanır o zaman :)

El Comandante
18.Ocak.2007, 21:55
Basit mantiktan yola cikarak konusuyorsun Turgut.

Ama sunu da göz önünde bulundurmamiz gerekiyor,takim moralmen cok iyi,Gs Tvde izliyorum antremanlari,programlari falan futbolcular cok neseli.Takim bir hava yakaladi.
Bursaspor ise tam tersi bir durum icinde.Takimda sorunlar var.Ama onlar da bir yerde dur demek istiyorlar ve bu yüzden bu maca büyük önem veriyorlar.

2 takimin artilarini teraziye koyup tarttigimizda Galatasaray daha agir basiyor.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 21:59
Baran o zaman sende basit mantıkla yola çıkıyorsun :) Sebep mi Gs tv den izliyorum demişsin ve takım mutlu falan demişssin eee tabi mutlu olacak en azından kameraya mutlu yanları yansıyacak adamların suratı diyelimki beş karış zannetmiyorumki tv bunları göstersin ;;)

Ayrıca benim demek istediğim şu iki hafta öncede bu haftada Bursa aynı Bursa..Eeee o zaman ne değişecek Bursa büyük bir takıma karşı iyi oynayıp kazanmak isteyecktir ki 2 haftaki Bursa bu sinyali verdi kanımca neden mi büyük takımdan alacağın bir galibiyet tüm aksilikleri siler bir anadolu takımı için belkide ben yanlış düşünüyorum :)

Ayrıca artıları koyarak bu işe bakacaksak Fenerbahçenin Türkiye liginde maç kaybetmemesi lazım :)

Roberto Baggio
18.Ocak.2007, 22:03
Bu maçta işimiz hiçte zor olmayacak....

uAsamet91
18.Ocak.2007, 22:04
Yanılmıyorsam bundan iki hafta önce falandı bir maçtı Bursa-Galatasaray o maç 2-2 bittiydi dimi? Peki o günden bu güne 5-2 lik galibiyet mi Galatasrayın Bursa karşısında farka koşacağını belli ediyor? Bursa kazanır o zaman :)

İstanbul'da oynanan maçları gözönünde bulundurarark söyledim;)

El Comandante
18.Ocak.2007, 22:07
Yahu anlamamissin dedigimi,takim moralmen cok iyi durumda.Sorunlar azaldi,takim kötü günleri atlatti diyorum.Cikistayiz biz.
Ayrica senin mantigina örnek olarak verdim zaten onu,biz iyiyiz,rakip kötü durumda,yeneriz gibilerinden. (:

Ha artilar derken takimdaki moral durumu,futbolcularin performanslarindan bahsettim...

TürkuAz
18.Ocak.2007, 22:16
Formdayız, iyi oynuyoruz, kazanırız. Başka bir açıklaması veya şartı yok.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 22:17
Peki Baran..Zaman gösterir bize yorumların doğruluğu nu ben idda etmiyorum sadece fark bekliyorum demenin yanlış oldunu söylüyorum :)

GeNç KaRTaL
19.Ocak.2007, 01:21
Açıkcası Galatasaray'ın 2.yarıya düşüş yaşayarak başlayacağını düşünüyordum.Ama Rize maçındaki oyundan sonra bu düşüncem paramparça oldu.

Maçın AliSamiYen'de olması Galatasaray için avantaj.Bilet fiyatlarıda düşürülmüş.Taraftar fazla olacaktır maçta.Galatasaray'ın eksikleri var ama bu eksiklerini dolduracak kapasitede olduklarını gösterdiler.Bursa Rize'ye göre daha sağlam duruyor.Ne yapacakları belli değil.İstikrar yok.

Galatasaray maçın başında golü bulursa (ki bunu yapınca genelde kazanıyorlar hemde rahat bir şekilde ) maçı kazanır.Duruma göre 2-3 farkta olabilir.Ama Bursa uzun süre gol yememeyi başarırsa maç beraberliğ gidebilir.

Favori Galatasaray..

bursa_mc
19.Ocak.2007, 03:17
Kendi sahamızda bursasporu kolay yenmişizdir hep.Takımımızda moraller yerinde iyi futbol oynuyoruz ligde 4 haftadır kazanamayan bursasporu yine yeneriz.

Samiyen deki son lig maçına ve kupa maçına bakalım..Lig maçına Gs 3-1 yenmıştı ama bursa girdiği pozisyonları gole çevirseydi 8-10 tane gol atardı(Abartmıyorum)..Kupa maçına bakalım yine Bursaspor 1-0 öndeyken bir sürü gol pozisyonu kaçtı.Ama Gs 2-1 yenmıştı...Yani anlatmak istediğim Gs Bursaspor karşında her zaman rahat oynayamamıştır..

Onurap
19.Ocak.2007, 05:38
Ali samiyende çok rahat alırız

Emurafu
20.Ocak.2007, 00:51
Bugün bu kazanacagımıza eminim..Kupa maçında yasanan olaylardan dolayı seyircinin büyüki ilgisi var..Biletler tükenmiş.Herkez Hakan Şükürden gol bekliyor:)

Bursaspor kazanma zorunda yoksa iyice potaya giriyor..

Roberto Baggio
20.Ocak.2007, 01:19
Sami Yen uzun bir aradan sonra Full dolmuş ...

TürkuAz
20.Ocak.2007, 01:22
Samiyen deki son lig maçına ve kupa maçına bakalım..Lig maçına Gs 3-1 yenmıştı ama bursa girdiği pozisyonları gole çevirseydi 8-10 tane gol atardı(Abartmıyorum)..

Sizin sorununuz burada sanırım ? :icon_wink:

Cengo
20.Ocak.2007, 01:25
Erken bir gol yemezse ve iyi kontra çıkabilirse Bursa, bir beraberlik bekliyorum açıkçası.Kadro genç (ama iyi PAlı gençlere sahipler), yedikleri erken bir gol Bursa'nın maçtan kopmalarına sebebiyet verir ki o dakikadan sonra maçın da bir kıymeti kalmaz..

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 01:28
İşte ilk 11'ler...

GALATASARAY
Orkun
Uğur
Servet
Emre
Hakan Balta
Barış
Mehmet Topal
Arda
Volkan
Nonda
Hakan Şükür

BURSASPOR
Vega
Ömer Aysan
Egemen
Ömer Erdoğan
İsmail Güldüren
Serkan Kurtuluş
Bekir
Mustafa Sarp
Veli
Volkan Şen
Tum

Kadromuz güzeL. KraL dan goL bekLiyoruz.

Cengo
20.Ocak.2007, 01:30
Bursa da 4-5-1 çıkıyor sanırım, maçın çok zevkli geçeceği muhtemel.Erken bir gol olmasın yeter ki..

TürkuAz
20.Ocak.2007, 01:32
Bursa da 4-5-1 çıkıyor sanırım, maçın çok zevkli geçeceği muhtemel.Erken bir gol olmasın yeter ki..

Erken gol atsak da yesek de maçı zevkli geçiririz merak etme Cengiz abi.. (:

Emurafu
20.Ocak.2007, 01:36
İlkonbir belli oldu..

--------orkun---------
ugur-emre-servet-hakan
---------Topal-------
barış--------------Volkan
--------Arda----------
---Nonda----Hakan---

Emre ilkonbirde bu çok iyi...1 yabancı ile sahaya cıkıyoruz..Yine bir genç kadro:)Güzel bir kadro elestirilecek bile bir tarafı yok...
Bursa'nu bu maçı alması çok zor....Taraftar 1 haftadır bu maçı bekliyordu.(Stad full suan)Arkadaslar bu maçta özellikle Servet'i izlemeye davet ediyorum.(Atıp tutanlar)
Duran topdan gol gelebilir yine...
Evimizdeki her maç zevkli gecmişdir(sabride oynamıyor)..Neyse ben maça kaçar:)

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 02:20
Maç başladı.Hadi Bursa maçın başında sık dişinide gol yememeye dikkat et.

IcedEarth
20.Ocak.2007, 02:34
Sert bir oyun var sanırım sahada. Bursa maçları hep aynı.

uAburak89
20.Ocak.2007, 02:36
Egemen nasıl bir insan yav, futboldan soğuttu adam beni resmen..

Roberto Baggio
20.Ocak.2007, 02:37
İyi ki Hasan Şaş yoktu sahada Egemen çıkamazdı o sahadan...

IcedEarth
20.Ocak.2007, 02:39
Egemen Korkmaz ve İsmail Güldüren. Bu ikili futbolu bıraksa kimse üzülmez heralde.

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 02:42
Nondaaaaa anacondaa :D 1-0

Roberto Baggio
20.Ocak.2007, 02:42
Sertlik bi yere kadar the end bursa Shabaniiii Nondaaaaaaa 1-0..

TürkuAz
20.Ocak.2007, 02:44
Şöyle 1..

Nonda !

IcedEarth
20.Ocak.2007, 02:45
Bursa akıllı oynasa belki puan alırdı ama amaçları sadece oyuncu sakatlamak olunca bu sefer puan kazanma şansı yok.

Memedov
20.Ocak.2007, 02:45
Alisamiyen´de böyle hatalar yaparsan, fark bile yersin.

İsmail Güldüren´in amacı ne anlamak güç.

TürkuAz
20.Ocak.2007, 02:48
Tedbiri elden bırakmazsak farka gideriz. Ancak şimdiden gevşeme olursa beraberliğe bile katlanmak zorunda kalırız.

IcedEarth
20.Ocak.2007, 02:49
Alisamiyen´de böyle hatalar yaparsan, fark bile yersin.

İsmail Güldüren´in amacı ne anlamak güç.
İsmail Güldüren futbolcu değil ki. Güreşçi. Bursaspor bu insanı hangi akla hizmet sahada tutuyor anlamıyorum ki. Güvenlik görevlisi filan yapsalar tam verim alırlar bu adamdan.

uAburak89
20.Ocak.2007, 02:55
İsmail topu ayağına aldığında, taraftarımız en derin sevgilerini iletiyor kendisine.. Bir insan ancak bu kadar antipatik olabilir yav.. Egemen - İsmail hakikaten muhteşem ikili..

RaSenGan
20.Ocak.2007, 02:59
Daha gol ve goller bekliyoruz Galatasaray'dan.

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 03:01
Bakalım neler olacak Kazandığımız bir haftada umarım Galatasaray kaybeder :p :)

uAburak89
20.Ocak.2007, 03:02
Emre - Servet ikilisi hatasız oynuyor, bu şekilde devam ederlerse Bursa'nın gol atması zor.. Bir gol daha atarsak, çok çok rahat bir galibiyet alırız..

yunusgs
20.Ocak.2007, 03:06
Durum 1-0 ilk yarı bitti.

Malesef forvette iyiyiz diyemeyeceğim defansta süperiz Maşallah ama Hakan Şükür çok top kaybediyor bence biran önce Ümit Karan girmeli (MUTLAKA)

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 03:07
Tek kaleydik diyebiLiriz. Radyo spikeri öyle diyor. Ayrıca bir de güldüren in top eline carpmiş sanırım bi penalti verilmedi. geniş özette görecegiz...

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 03:08
Bu İsmail Güldürenin tek bi özelliği var kanımca o da iyi penaltı atması :p

uAburak89
20.Ocak.2007, 03:10
Hakan Şükür top kaybeder tabii, İsmail adama yapmadığını bırakmadı.. :D

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 03:16
Tüh bee.Atmış Galatasaray.2.yarıda bi şans golü bulamazsa Bursa ya da süpriz bir şey olmazsa kazanır Galatasaray..

KaF KeF
20.Ocak.2007, 03:21
Hedef adam İsmail Güldüren

Galatasaray - Bursaspor karşılaşması öncesinde iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. İki takım taraftarları birbirlerine kötü tezahüratta bulundu. Galatasaraylı taraftarlar Fortis Türkiye Kupası maçında sarı-kırmızılı futbolcularla tartışan İsmail Güldüren'e de tepki göstererek, küfürlü tezahürat yaptı.

http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

Roberto Baggio
20.Ocak.2007, 03:21
Terminatör İsssmail oyundan çıktı...

uAsamet91
20.Ocak.2007, 03:22
İlk yarıda gol bulmamız iyi oldu.Bulamasaydık sıkıntı çekerdik.İnşallah 2.yarıda bi kaza yaşamayız. Bu arada Tek yabancıyla oynuyoruz dikkatimi çekti:)

yunusgs
20.Ocak.2007, 03:25
Zaten ne zaman 6 ya da 5 yabancıdan verim alabiliriyoruz ki aynı anda :D

IcedEarth
20.Ocak.2007, 03:47
İsmail Güldüren çıktı, sert oyun biraz olsun yumuşadı. Ayrıca, çok sıkıcı bir maç oluyor spikerin anlatış tarzına bakarsak.

yunusgs
20.Ocak.2007, 03:54
Bu kadarda zorlanırlmaz ya bir takım kendi seyricisi önünde bu kadarda zorlanmaz ya.

fenerbahce_1907
20.Ocak.2007, 04:12
Dk 93 Ömer Erdoğan ikinci sarı karttan kırmızı kartı görüyor..

KaF KeF
20.Ocak.2007, 04:14
bitti..
1-0

yunusgs
20.Ocak.2007, 04:15
Evet zor oldu ama olsun kazandık ya o yeter.

uAburak89
20.Ocak.2007, 04:16
İkinci yarı bir çok oyuncumuz oyundan düştü ama buna rağmen kazanmasını bildik.. Tabii bunda Bursasporlu oyuncuların beceriksizliklerinin ve Orkun'un iyi kurtaşlarının da etkisi var.. Genel olarak vasatın altında oynadığımız bir maçta 3 puan almak çok çok güzel.. Burdan Nonda'ya asist yapan İsmail'e teşekkür ediyorum.. :D

Vieri
20.Ocak.2007, 04:26
haftanın son maçında gözler sami yende futbol izleyeceğini sanan futbol severlerle doluydu fakat malesef futbol ve iyi niyet yok resmen boks maçı veya savaş vardı.

Son zamanlarda izlediğim en gergin en sportmenliğin az olduğu maçlardan birisiydi. Galatasaray golü attıktan sonra golün üstüne yattı gerçi golde resmen şansa önüne tabakta sunuldu.

Gözüme çarpan Zuniga'nın oyuna girdikten sonra Bursa'ya getirdiği hareket, Barış'ın ve Ünal Aysan'ın gereksiz agresiflikleri, İsmail Güldüren'in pozisyon hataları, Ömer Erdoğan'ın gereksiz kart görmesi, Orkun'un topları tek hamlede tutamaması..

Bu maçı bu hale getiren ve kartlarını hatalı kullanan hakeme de buradan saygılar sunuyorum.

deniz.91
20.Ocak.2007, 04:29
bursaspor çok sert oynadı yav ve son dakikalarda golü bulabilirdi aslında

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 04:32
Zor oLdu ama 3 puanı aLdık güzeL...

RaSenGan
20.Ocak.2007, 04:36
1-0 olsun bizim olsun.Tebrikler Galatasarayıma.

anilton
20.Ocak.2007, 04:41
Tebrikler G.Saray...

IcedEarth
20.Ocak.2007, 04:53
Barış'a yapılan hareket penaltı olmalıydı bence. Bacağa müdahale var gibi görünüyordu kameranın gösterdiği açıdan.
Ayrıca Egemen Uğur'a bariz bir şekilde yumruk atıyor. Sahadaki 3 hakem bu pozisyonu görmedi mi?

RoNNiE91
20.Ocak.2007, 04:54
Tebrikler Galatasaray.Zor olsada kazanmasını bildi.Hatayı affetmedi.

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 05:00
yuh be Efendi Barışı bile cileden cıkarmıslar. Her gelen vurmus adam düşüyo topa gidiyo yedigi illelerin haddi hesabı yok...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ki bu barıs Daha önce yedigi her silleye ses cıkarmamış adam !

Lucas Neill
20.Ocak.2007, 05:01
Bursa'yı yendik çok iyi oldu umarım bu galibiyetlerin devamı gelir...Nonda her zaman ki gibi süperdi böyle gollerine devam eder inş...

YusufT
20.Ocak.2007, 05:06
Galatasarayinin 2 penaltisi calinmadi, Bursasporlu iki oyuncu, Vega ve Egemende Kirmizi karti hak ederdi...

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 05:15
Ömer de Volkanın önüne dikilmiş kazık gibi sanki basketbol macı topu oyuna sokturmuyor:D Kırmızıyı yıyınce de söyLeniyor. :rolleyes:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ömer kartı bilerek görmüş :) Feldkamp Volkana bırak dursun kart görür demiş almanca, o da Almanca biliyormus , kırmızıyı yıyınce Feldkampa Ben zaten bilerek gördüm demiş :) O da sasırmmış :)

uAsamet91
20.Ocak.2007, 05:23
Bu galibiyet yarıştan kopmamak adına çok iyi oldu.Bursasporlu oyuncular çok sert oynadı ona rağmen kazanmasını bildik.Biraz hoşgörü dersi almaları lazım o 11 kişininde.Nonda bu takım için çok önemli iyiki transfer etmişiz bu senenin gol kralı olacaga benziyor.90. dakikda vegayı dövücekti ama sonra ne yaptıgnın farkına vardı ve o hareketinden vazgeçti.
Tebrikler Galatasarayıma inşallah daha iyilerini yapıcagız.

Memedov
20.Ocak.2007, 05:38
Egemen Korkmaz, çok sert bir savunmacı. Egemen bu sertliği ile futbolcu oldu.

İsmail Güldüren topa ıska geçmese idi bir doksan dakika daha oynansa maç berabere biterdi.

Galatasaray takımı Bursaspor takımının sert oyununa karşı iyi bir futbol sergiledi, Galatasaray takımı taraftarlarının ettiği küfürler Bursa Atatürk stadında ki olanlara cevap sanırım..;)

Bu böyle sürüp gider, bugün Alisamiyende yarın Atatürk stadında aynı olayları ne yazık ki yaşayacağız.

goosfraba
20.Ocak.2007, 05:53
Küfür her stadda oluyor arkadaşlar, istenmeyen şeyler ama oluyor işte. Bu sadece bizim milletimizde olan birşey değil. Dünya da zerre küfür edilmeyen stad yoktur, o yüzden bu maçta da küfür yoktu diyerek birbirimizi kandırmayalım.

Maça gelirsek, iki tarafta iyi oynamadı, saha içerisinde fair-play denen birşey yoktu. İki tarafta topu, futbolu, daha doğrusu futbol oynamayı düşünmediler. Sert futbola rağmen ciddi sakatlıklar olmadı bu da sevindirici bir olay.

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 05:58
Tebrikler Galatasaray'a.Zorlu bir maçtan 3 puan almasını bildi.Kritik bir 3 puan.Valla şampiyonluk yolundaki 4 takımda puan kaybetmiyorlar,kaybedeceğede benzemiyor.Bu yüzden biri puan kaybederse yerler değişebilir.Bu yüzden bu akşamki galibiyet önemliydi.

Maçın geniş özetini izledim.Aklımda futbol adına pek bir şey kaldı denemez.Nonda'nın golünde İsmail Güldüren'in basit hatasından ziyade önceki pozisyonda Servet'in yaptığı baskı önemliydi golde.Nonda'ya sadece gol atmak düştü.Kırmızı kart pozisyonuda çok ilginçti.(1.si) Bu arada maç bittikten sonra bi Bursalı oyuncu daha kırmızı gördü.Birde Bursa'nın maçın sonlarına doğru Peru'lu oyuncunun oyuna girince ileride biraz hareketlenmesi.

Diğer aklımda kalanlar ise itişmeler,kakışmalar.Valla az önce yazdıklarımı yazarken biraz duraksadım.Neyse bu kavgaları konuşmanın bi faydası yok.Ama sanki oyuncular harbe çıkmış gibiydiler..

Lafın özü Galatasaray 1 tane attı keyfine baktı..

DeNiZ_1903
20.Ocak.2007, 06:08
Son dakikada Vega'ya bir kırmızı olmalıydı BENCE ... Gs'yi kutluyorum , çok büyük bir hataydı ...

eXcitinG
20.Ocak.2007, 16:36
Uğur ve Arda pozisyonunda bütün suç Ardanın dı. Resmen Egemeni tahrik etti. Daha sonraki dakikaLarda Bursaspor çok sert oynadı. GaLatasaray taraftarı görmek ve duymak istemediğimiz söyLemLerde buLundu. Kısacası dün çok çirkik bir maç vardı ve bunLarın suçLuLarı beLLiydi. Taraftar,GaLatasaray,Bursaspor ve Hakem. Tam futboL adına zevkLi maçLar oLmaya başLayan Ligimizde, heyecanın arttığı futboLun ön pLana çıkmaya başLayan Ligimizde bu maç çok yakışıksız kaLdı.

Emurafu
20.Ocak.2007, 16:56
Diger Arkadaslar yorumlarını yapmış ben sunu söyleyeblirim..Servet hemen hemen sahada en centilmen futbolcu idi...Adam varını yogunu ortaya koyuyor..Servet'in kırmızı görecek hatta sarı görecek bir pozisyonu yoktu:)Adamın diline diliş atıldı.Hala oynamaya dvam edildi..

ForeverSuperior
20.Ocak.2007, 17:50
futbol açısından hiç bi şey yoktu dün. ne centilmenlik ne de zevkli bir oyun. ne de hakem.

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 19:26
Fark olmadı kanımca :) Ve bu saatten sonrada Türk futbolunda kolay kolay fark olmaz kanımac..Ne inönüde ne saraçoğlunda nede samiyende..Sebepmi her takım iddalı her takım çıkış yakalayıp üstlere çıkmaya çalışıyor :)

bursa_mc
20.Ocak.2007, 19:45
G.Saray'ı tebrik ederim.Maçta hiçbirşey yoktu..Gol de zaten Bursaspor'un hatasından geldi.Yalniz pozisyonun öncesinde Servet'in 2 kere faulünü nsaıl görmezler anlayamadım...Hakem faktötü maçta bursaspor aleyıne işledi..Faullerde ve kartlarda G.Saray'a tolerans gösterdi gibi geldi bana ama tabiki mazeret aranmamalıı...Bir maç daha kaybedilmiştir..Bursaspor'un duruma eyice kötü hale geliyor..Böyle giderse son haftalarda sıkıntılı bir durumla karşılaşabiliriz..

Galatasaray taraftarının Bursaspor'a karşı yaptı küfürlü ve argo tezahuratlar hiç yakışmadı...Kötü futbola birde taraftarların kötü tezahuratları karışınca maç çekilmez hale geldi..

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 19:59
Konusmayayım konusmayayım diyorum yine de tutamıyorum kendimi. NasıL kartLarda Bize toLerans oLuyor bunu anLamıs degiLim. Egemen in ugura attıgı sepe sille (!) Kırmızı kart sebebiydi. 2 oyuncu da mücadeLe ediyor, birbirlerine sarıLıp düşüyorLar sonra siLLe !! 90. Dakika da köşe direginin orada önce Mehmete , Sonra Barışa 3 kere fouL yapiLiyor, Vega ucuyor Barışın üstüne ama Bize toLerans gösteriLiyor !

İsmaiL güLdüren mac sonu hastaneye kaLdırıLmış. Bi pozisyon vardı İsmaiL Hakan şükür e yapişmiş, formadan koldan nereden bulursa cekiyor. Hakan da insan en sonunda koluna vuruyo ismail in ve İsmail yüzünü tutup yerde kıvranıyor ! Dogru hakLi Hakan a Direk kırmızı gerekir , Tolerans gösteriLiyor ! :rolleyes:

bursa_mc
20.Ocak.2007, 22:03
İsmaiL güLdüren mac sonu hastaneye kaLdırıLmış. Bi pozisyon vardı İsmaiL Hakan şükür e yapişmiş, formadan koldan nereden bulursa cekiyor. Hakan da insan en sonunda koluna vuruyo ismail in ve İsmail yüzünü tutup yerde kıvranıyor ! Dogru hakLi Hakan a Direk kırmızı gerekir , Tolerans gösteriLiyor ! :rolleyes:

Koluna vurdu diyorsun peki madem koluna vurduysa nasıl oluyor da İsmail'in dişleri kırılıyor?

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 22:11
Diş(Ler) ! Bnm söyledigim pozisyonda hareketin yüze olmadıgı aşikar. dün spor programlarında da konuşuLdu İsmaiL in nasıl bi futboLcu oLdugu (!) Onun yüzünden Bursa nın yedigi goL de O na cezaydı :n:

bursa_mc
20.Ocak.2007, 22:15
Diş(Ler) ! Bnm söyledigim pozisyonda hareketin yüze olmadıgı aşikar. dün spor programlarında da konuşuLdu İsmaiL in nasıl bi futboLcu oLdugu (!) Onun yüzünden Bursa nın yedigi goL de O na cezaydı :n:

İsmail'in agresif bir futbolcu tamam golde de çok büyük hatası var ama golden önce pozisyona bakalım..Maşallah Servet iyi asıldı Tum'a..

RaSenGan
20.Ocak.2007, 22:23
İsmail'in agresif bir futbolcu tamam golde de çok büyük hatası var ama golden önce pozisyona bakalım..Maşallah Servet iyi asıldı Tum'a..

Adamın kalıbı var.Vücudunu koyuyo.En azından kick box,karate,box gibi spor dallarını sahada kullanmıyor.Bazıları gibi. (::)

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 22:24
O zaman ugur un ortasında veriLmeyen penaLtıyı da konuşmak gerekir.

bursa_mc
20.Ocak.2007, 22:25
Ne diyim bu konuşma biraz fanatizmleşti :)

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 22:27
Arkadaşlar daha uzatmayınız isterseniz..Kişisel tartışma yaşamak istiyorsanız MSN kavramı var lütfen bu tür tartışmları Sitemize taşımayalım

Emurafu
20.Ocak.2007, 22:28
Servet kimseye asılmadı...Servet golde faul yaptı tamam..Sonrada tum ona yaptı..Servet kimseyle kavga ettimi kimseye acımısız girdimi hayır(Adamın diline dikiş atıldı..)...dün gece sanırım programları izlemediiniz..En son herkez ismaile kızıyordu..Futbolun bıraksında kurtualım diyordu yazarlar..Vega net kırmızı...Oyüzden kartlar olayını hiç konusmayalım..Kupa maçında sadece bursaporlu futbolcular sert girdi..Ee dogal olarak bu sefer bizimkilerde karsılık verdi.Aslında maç iyi baslamısdı..ilk pozisyondalarda hakem kırmızı falan vermedi..Oyun sertleşdi..Bu arada çok iyi mücadele ettik ama çok kötü oynadık...servet varını yogunu ortaya koymaya devam ediyor.Verilmeyende iki penaltımız var:).Bence bu gece Ahmet Çakar izleyin..İsmailin hatasına bütün spor yazarları sunu dedi..Su testisi su yolunda kırıldıdedi...Neyse uzatmaya gerek yok..Bursasporun ilerki maçlar için basarılar dileyelim..Çünkü işleri baya zor..Lider oyuncu olarak sanırım ceyhunu alacaklar..Çok fazla konusmaya gerek yok Dün geceki yorumlar belli..Bugece Ahmet çakarı dinlerim:):)

Artık uzamasın..Gereksiz tartısma yapıyoruz..

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 22:28
Neyse sonucta hakem 2 taraf için de kötü yönetim gösterdii diyelim ortak payda da bulusalım:)

uAburak89
20.Ocak.2007, 23:36
Bursadaki lig maçı, kupa maçı.. Edilen küfürler.. Ne ekersen onu biçersin, bu kadar basit..

uAburak89
20.Ocak.2007, 23:47
Herşey karşılıklı olsaydı bizim de Bursaspor taraftarı gibi otobüs taşlamamız, asarız, keseriz dememiz gerekirdi.. Kimse kusura bakmasın ama bence dün taraftar verdiği tepkide de, ettiği küfürde de haklıydı.. Bursaspor taraftar grubunun anlayışını değiştirmesi lazım artık.. ultrAslan liderlerinden Alpaslan abi foruma sakin olun, gaza gelmeyin diye yazı yazıyor; Bursasporlular yazıyı kendi sitelerinde alıntı yapıp bunlar bizden korktu gibi alaycı ifadeler kullanıyor.. Ne yapsaydı yani Galatasaray taraftarı bunca olayın üstüne yetmezmiş gibi İsmail'in, Egemen'in aşırı sert oyununu görünce.. Teşekkür mü etseydik ?

Emurafu
21.Ocak.2007, 00:25
Ya servet kırmızı görecek ne yaptı veya çirkinlik olarak ne yaptı.onu anlamıyorum..Servet Tumla gayet kıran kırana mücadele etti..Adamın diline dikiş atıldı hala sesini cıkarmadı maçta..Birisiyle kavga ettimi veya küfür ettimi hayır..Ha kamera olmadıgı yerde güres ettilerse bilemem:)..Dünkü olan olaylar bir patlama idi..Galatasaray taraftarları son 2 bursa deplasmanında talihsiz olaylar yasadı(otobüs camları kırıldı yaralı seyirciler oldu,Sürekli küfür yediler)..Kupa maçındada sahada bir çok sürtüşme olunca artık patlama oldu..
İnanın bir galatasaraylı futbolcunun maçta acımasızca sert girdigini hatırlamıyorum..Ugur'un yaptıgı bir kaç hariketi hatırlıyorum..Gayet objektif bakıyorum aklıma gelen birsey yok..Barış'ı bile artık cıldırtdılar..Barışa hakan arıkan(tekme attı),cagdas falan vurdu adam çıtını cıkarmadı..Son kupa maçında mustafa sarp falan sert faul yaptı sesini cıkarmadı....Birde maçta sürekli sert girilince adamda artık çileden cıktı...
Bizden kırmızı görecek kimse yoktu..Arda,ugur sarı görebilirdi...Barışda görebilirdi ki gördü..Vega kırmız görmesi lazımdı.Tum'um Topu alıp giden Hakan Baltanın arkadan ayagına kasti basmasına ne diyorsunuz???herkez bu pozisyonu unutmuş....2 hafta sakatlandı..Net kırmızı idi hakem uyardı hatta ligtv bile göstermedi hatta Tvlere verdigi kasette bile yok yazık valla.....Diger takım taraftarlarını Trt 3 de maçın tekrarını izlemeye davet ediyorum..Onlar sanırım daha objektif olurlar...

Neyse çok konusmaya gerek yok ben yazınca suclu oluyorum

uAburak89
21.Ocak.2007, 00:30
Hakan Balta'ya yazık oldu, adamın bileği burkulmuş kupa ve lig maçında yok.. Zaten eksik çoktu, çok süper oldu yani..

TürkuAz
21.Ocak.2007, 00:38
Sertlik ve futbol dışı bilimum harketler Galatasaray tarafında mı görüldü ? :D

Emurafu
21.Ocak.2007, 00:44
Çoskun servet sarı görebilirdi..Ama inan servet sahanın nerdeyse iyi niyetli tek futbolcusu idi.Servette acayip düzelme var:).Adam tumla sürekli mücadele etti.Tum zaten golden çok stoperlerle mücadele ediyor dalasıyor..bence zuniga ve eser sık sık oynatılmalı zuniga iyi kumasa benziyor:).Ugur asırı tepkiliydi..Zaten sertlige ilk başta izin veren hakem vardı..Barış bile çileden cıktı artık:)...Yan hakem kimdiya her pozisyonu görüyor müdahalesi yok hemde yanında oluyor hersey..Servetin ilk yaptıgı fauldü zaten..Sonrada tum ona yaptı falan filan..Ugurun volkan sen'e yaptıgı bir kaç faul vardı..Futboldan çok hersey vardı..Allahtan Lincoln falan yoktu:)..Tekrar söylüyorum hepsi Bir birikim idi..En sonunda patladı..Neyse çok konusmaya gerek yok..OLan oldu..İki kulübde revire döndü zaten:)

uAburak89
21.Ocak.2007, 00:46
Otobüs ayarlama muhabbetini de biliyorum, sorun zaten liderlerde değil.. Neyse şimdi detaylara girip eski şeyleri yazamayacağım çünkü hem buranın konusu değil hem de zamanında yazdık..

Stadın dolmasında bilet fiyatlarının etkisi var, hemde İsmail Güldüren'in.. ;)

Maçta sertliğin fitilini - belki de yedikleri küfürlerinin etkisi ile - Bursasporlu oyuncular ateşledi; bizimde genç oyuncularımız devam ettirdi.. En doğrusu bu aslında.. Uğur'un biraz daha sakin olması lazım.. Ancak Servet olayına kesinlikle katılmıyorum, oyunu çirkinleştirmek adına en ufak bir harekette bulunmadı..

Emurafu
21.Ocak.2007, 01:00
Oyunun en centilmen futbolcuları:Mehmet topal,Nonda,Veli ve Volkan Sen'di bence..

Aydin
21.Ocak.2007, 01:06
Bursa beşiktaşa olan sinirini bütün istanbul takımlarına yayarak antipati kazanıyor. eskiden taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir kulüptü. eğer bu politikalarını başka yerlere de yayarlarsa her stadda bursa kümeye diye tezahuratlar duyarız.

mert_fox
21.Ocak.2007, 01:16
Bence bir Galatasaray lı olarak güzel oynadığımızı düşünüyorum.Nonda takıma çok alıştı iyi bir performans yakaladı.Bütün oyuncular iyi anlaşmaya başladılar.Dünkü maçta gördüğüm kadarıyla 2 tane verilmeyen penaltımız vardı.Yinede güzel oynadık diye düşünüyorum ne kadar boks maçı gibi olsada... :)

bursa_mc
21.Ocak.2007, 01:24
Bursa'da İsmail oldukça sertlik sürecek gibi..

TürkuAz
21.Ocak.2007, 01:34
Egemen millete satşmaktan vazgeçip "top oynamaya" başlarsa daha değerli olur.

Nedvedmania
21.Ocak.2007, 05:39
Bu İsmail Güldürenin tek bi özelliği var kanımca o da iyi penaltı atması :p

evet FM de de hep penaltıları ona kullandırıyordum :D

Veganın direk kırmızı kart görmesi lazımdı ama hakem çok nazikti :) barışı bile delirttiler gerçekten. 2 Bursa maçındada maç sonu demeçlerinde kendini kaybederek konuştu. Zor şartlar altında da olsa kazanmayı bildik.

Emurafu
21.Ocak.2007, 16:24
Dün gece Gstv de izledim..Servet'in diline 30 dikiş atılmış:(30 tane vay be...Dün Servet idmana çıkınca herkezi şasırtmış hatta:)(Düsünsenize dilinizde 30 dikişi(:(:()

Tum'un Hakan balta'ya arkadan kasıtlı basması var onu hiçbir kanal göstermedi..Net kırımızı vardı onda..Hakan hatta 2 hafta gitti.İyi bir hakem olsa bir 8 kişi bitirirde diger takım 9 kişi falan tamamlardıÇift sarıdan baya adam atılırdı...Arkadaslar artık bu maçı geçelim konusacak pek birsey kalmadı:)

Bursaspor kadrosunu korursa 2 veya 3 takviye ile seneye iyi takım olur..Gençler'i baya iyi:)
Bursaspor Ceyhun'u alırsa iyi olur..Öyle lider biri lazım bence..

Rodrigo Tello
22.Ocak.2007, 01:58
Bursa ne kadar agresif oynadıysa Galatasaray'da o kadar agresif oynadı.