PDA

View Full Version : TSL 19. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

goosfraba
17.Ocak.2007, 01:58
http://img228.imageshack.us/img228/1559/fenerbn4.jpg

Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz.

uAburak89
17.Ocak.2007, 02:13
Mehmet Aurelio'suz Fenerbhaçe kesin zorlanır, zaten orta sahada sıkıntı yaşıyorlar.. Tahminim beraberlik bu nedenle..

GodfatheR
17.Ocak.2007, 02:18
Çok zor maç olucak puan kesinlikle puan kaybetmememiz gerekiyor ama bende beraberlik bekliyorum.

uAsamet91
17.Ocak.2007, 02:20
Aurellio yoksa fener defansif anlamda sıkıntı çeker.G.antep gibi deplasmanda heLe..Antep'in kazanacagını düşünüyorum

Sekopej
17.Ocak.2007, 02:35
Alex dönüyor, Zico Aurelio yok diye çift forvet oynatır mı diye düşünüyorum. Orta saha nasılsa bu maçta dökülecek bari çift forvet oynarsak gol atma ihtimalimiz olur.

Saha şartları da çok önemli olacak. Olumsuz şartlar olursa maç başladığı gibi bitebilir. Ama ben ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum.:)

nerazzuri
17.Ocak.2007, 02:40
Eksiklerimizi ve form düşüklüğümüzü göze alarak Bu Maçın banko 1 olduğunu söylüyorum.

Cengo
17.Ocak.2007, 02:49
Ligin en kolay maçı, Antp'e Fener hep ters gelmiştir, Antep zayıf kadro, zayıf takım.Giden oyuncular var..

Banko Fenerbahçe.

TürkuAz
17.Ocak.2007, 02:54
Aurelio'nun olmayışı Fenerbahçe'yi etkiler ancak bu puan almasını engelleyecek kadar önemli bir etken değil bana göre.

"0" diyorum..

KaF KeF
17.Ocak.2007, 03:09
Alex dönüyor, Zico Aurelio yok diye çift forvet oynatır mı diye düşünüyorum. Orta saha nasılsa bu maçta dökülecek bari çift forvet oynarsak gol atma ihtimalimiz olur.

Saha şartları da çok önemli olacak. Olumsuz şartlar olursa maç başladığı gibi bitebilir. Ama ben ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum.:)

Abi bak zico ne demiş;

Bir gün eğer eleştiriler yüzünden sistemimi değiştirmeye karar verirsem, emin olabilirsiniz teknik direktör olmayacağım, bankacı olurum, eczacı olurum, başka birşey olurum. Eleştiriler yüzünden sistemi değiştireceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yarından itibaren 17 gazete, 15 televizyonda söylenenleri izleyeceğim ve hangi takımı yapmam gerektiğine karar vereceğim.''

Rodrigo Tello
17.Ocak.2007, 03:32
Zor bir deplasman Antep çıkışta puan veya puanlar cıkarır,Fener'in işi zor..

RoNNiE91
17.Ocak.2007, 03:46
Antep deplasmanı her zaman zordur takımlar için.Maç ortada geçer diye düşünüyorum.Kazanan bir takım olursa da Fenerbahçe kazanır.

Universal
18.Ocak.2007, 04:45
Fenerbahçe kazanacaktır. Geçen hafta Belediye önünde zorlandık puan kaybettik. Evimizde kaybettiğimiz puanları, deplasmanda oynadığımız maçlar ile kazanmamız gerekiyor. Alex bu maçta forma giyecek olması çok güzel. Alex ve Semih eğer uyumlu olur ise G.Antep önünde galibiyete ulaşabiliriz.

G.Antep cephesinde De Nigris satılmıştı ve bu yüzden bu maçta oynamıyacak olması bizim işimize gelecekti; ama transfer iptal edildi büyük ihtimal ile bu maçta oynayacak. Bu yüzden bu oyuncuya bir oyuncumuz ile tutmamız gerekiyor. Etkili bir forvet.

KaF KeF
18.Ocak.2007, 04:50
De nigris satılmadı...

Fernando Gago
18.Ocak.2007, 06:07
Selçuk-Kemal ikilisinin performansı maçı direk etkileyecek ama Antep takımı şuanda karışık bi durumda olduğu için kazanırız diyorum

yunusgs
18.Ocak.2007, 06:08
Zorlu hava koşulları ve Aurelionun olmaması nedeniye beraberlik diyorum.

Mr.CordiaL
18.Ocak.2007, 08:39
Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Bu yüzden FB diorum ...

mersinlivolkan
18.Ocak.2007, 09:13
Fenerbahçe çok rahat olmasada 2-1 veya 3-2 alır diyorum.

BlackEagle19o3
18.Ocak.2007, 16:58
De Nigris Ankaraspor'a gitti diye biliyorum eğer öyle olduysa Fenerbahçe 1 adım önde,eğer De Nigris takımda kaldıysa Antep Aurelio'suz Fener'den puan çıkartcaktır.Kendisine çok ters gelmesine rağmen...;)

anilton
18.Ocak.2007, 18:06
De Nigris Ankaraspor'a gitti diye biliyorum eğer öyle olduysa Fenerbahçe 1 adım önde,eğer De Nigris takımda kaldıysa Antep Aurelio'suz Fener'den puan çıkartcaktır.Kendisine çok ters gelmesine rağmen...;)

De Nigris Antep'te kaldı...

TürkuAz
18.Ocak.2007, 18:47
ABOOO'nun dediği gibi Antep, Fener'i zorlayamıyor..

CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 21:51
Zor maç olacağı kesin..Kolay maç hiç bir zaman yok..Bknz Ş.urfa-Fenerbahçe :) Hiç bir maçtan önce 4-5 olur demek kolay değil bu sadece taraftarlığa kaçar çünkü neden gönlümüzden geçen skor o skordurda ondan ;;)

Maça gelince Aurelio yok geçen hafta Alex yok yahu ne olacak bu takıma?? Takımda biri olmayınca ne yapacak bu takım? Şimdi Aurelio gitse ne yapacak Bu Fenerbahçe? Bırakalım arkadaşlar bunlar bahane var olan olmayanı aratmayacak olacak bitecek aksi takdirde zaten takım olamayız!!!

GeNç KaRTaL
18.Ocak.2007, 23:59
Alex'in yeniden 11 de oynayacak olması büyük avantaj.Ama Aurellio'nun olmayacak olmasıda Fenerbahçe için kötü.

Gaziantep cephesinde ise De Nigris'in takımdan gönderilmesi Fenerbahçe için iyi bir gelişme.

Hava koşulları ve zeminide işin içine katarsak Fenerbahçe'nin puan kaybetme olasılığı yükseliyor.Belli olmaz yinede.3 ihtimalli bir maç olarak bakıyorum ben bu maça.Hava koşulları ve zemin iyi olsaydı Fenerbahçe mutlak favori olurdu bence..

KaF KeF
19.Ocak.2007, 19:43
Kanarya moral arıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yöneteceği karşılaşma 15.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen olarak yayınlanacak. Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda rakip sahalarda üst üste 3 maç yapacak Fenerbahçe, deplasman serisinin ilk mücadelesinde Gaziantepspor karşısında galibiyet hedefliyor.

Ligin ilk yarısında deplasman maçlarında puan kayıplarıyla kötü bir grafik çizen sarı-lacivertliler, Gaziantepspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Ligde ikinci yarıya sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak puan kaybıyla başlayan sarı-lacivertlilerde, Gaziantepspor karşısında tek hedef 3 puan.
ALEX OYNUYOR, AURELIO CEZALI
Fenerbahçe'de sakatlığı düzelen Alex, Gaziantepspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Brezilyalı futbolcunun yokluğunda çıktığı ikinci yarının ilk maçında puan yitiren sarı-lacivertliler, Gaziantepspor mücadelesinde bu önemli kozunu kullanabilecek. Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart cezalısı Aurelio ise forma giyemeyecek. Brezilyalı oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü sarı kartla bu sezon 4. sarı kartına ulaşmıştı.
AURELİO'NUN GÖREVİ VEDERSON'A
Fenerbahçe, Gaziantepspor maçında sahaya üç sol kanat oyuncusu ile çıkacak. Zico, Aurelio'nun yokluğunda orta sahada Uğur ile Vederson'un ikisine birden görev verecek. Sarı kart cezalısı olan Aurelio'nun yerine Vederson görev yaparken, Uğur da sol kanatta çalışacak. Carlos da her zamanki yerinde görev alacak. Forvette ise yine Semih ile tek forvet oynayacak olan Zico, Kezman'ı yeniden yanına yani yedek bankına oturtacak. Bu arada sakatlığı düzelen Alex de Gaziantepspor maçı ile birlikte sahalara dönecek. Zico, üç maçlık deplasmanlar zinciri için sağlam olan tüm oyuncularını kafile listesine aldı.
MUHTEMEL 11
FENERBAHÇE:
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Kemal
Uğur
Alex
Semih
G.ANTEPSPOR
Oğuz
Mehmet Çoğum
Bekir
Volkan
Deumi
Ekrem
Mehmet Polat
Zurita
Erdal Kılıçarslan
Metin
Ali Bayraktar
STAT: Kamil Ocal
SAAT: 15.00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV
G.ANTEP İDDİALI
Turkcell Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Gaziantepspor'da, teknik direktör Bünyamin Süral, rakipleri karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. ''Fenerbahçe'ye yenilmeyeceğiz'' diyen Süral, ''Son haftalardaki çıkışımızı tesadüflere bağlayanlar olabilir, ama ben bu kadroya güveniyorum. Futbolcularım Fenerbahçe maçında da 90 dakika mücadele ederek, sonunda rakiplerini dize getirecektir. Herşeyin başı inanmaktır. Güçlü rakibimizden 3 puan alarak herkesi şaşırtmak istiyoruz. Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz." dedi.
F.BAHÇE: 28 G.ANTEP: 8
Fenerbahçe ile Gaziantepspor, yapacakları maçla birlikte ligde 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 30 Eylül 1979 tarihinde Gaziantep'te 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başlayan rekabette, geride kalan maçlarda galibiyet sayısında sarı-lacivertlilerin 28-8 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 7 kez de eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 89 gole, Gaziantepspor 46 golle karşılık verdi.Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.
GAZİANTEPSPOR 14 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Ev sahibi ekip, Fenerbahçe karşısında lig maçlarında 7 yılı aşkın süredir galibiyet alamıyor. Gaziantepspor, 10 Kasım 2000 tarihinde evinde 2-1 kazandığı maçın ardından, 21 Nisan 2001'den itibaren sarı-lacivertli rakibiyle yaptığı son 14 lig maçında galip gelemezken, bu süre içinde 13 kez yenildi, sadece 1 beraberlik alabildi. Fenerbahçe, iki takım arasında ligdeki son 10 randevuyu da kazanmayı bildi.

asatilla
19.Ocak.2007, 21:09
Gaziantepspor ile 44. randevu

Fenerbahçemiz ile Gaziantepspor, Süper Lig'in 19. haftasında bugün oynayacakları maçla birlikte ligde 44. kez karşı karşıya gelmiş olacak. İki takım arasında 30 Eylül 1979 tarihinde Gaziantep'te 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başlayan rekabette, geride kalan maçlarda galibiyet sayısında takımımızın 28-8 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 7 kez de eşitliği bozamadı. Fenerbahçemizin attığı toplam 89 gole, Gaziantepspor 46 golle karşılık verdi. Ligin ilk devresinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılan maçta takımımız Gaziantepspor'u 2-1 yenmişti. Yine bu sezon, Fortis Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında, Fenerbahçe ile Gaziantepspor 0-0 berabere kalmıştı. 50. sezonunu geçiren Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek bir maçta en fazla gol Fenerbahçemizle Gaziantepspor'un oynadıkları bir karşılaşmada filelere gitti. İki takım arasında 1991-92 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı takımımız 8-4 kazanırken, filelere giden toplam 12 gol, Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.

GeNç KaRTaL
19.Ocak.2007, 21:22
Kesin 11'ler:

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Kemal
Uğur
Alex
Semih

G.ANTEPSPOR
Oğuz
Mehmet Çoğum
Bekir
Özgür
Deumi
Ekrem
Mehmet Polat
Murat
Erdal Kılıçarslan
Metin
Ali Cansun

KaF KeF
19.Ocak.2007, 21:29
Kadroya bak..

Ne Kemal'i , Ne Uğuru'u ya..
Wederson ve Ali Bilgin niye bu takımda...

Buraya Yazıyorum..Maçı KAYBEDECEĞİZ....

uAsamet91
19.Ocak.2007, 21:30
Gaziantepin kalede oguz varsa fenerbahce en az 3 gol atar .

PesimiSTyLa
19.Ocak.2007, 21:38
FB macı aLır; çünkü Antep karsısında zorLanmıyorLar. ALex in dönüşü, kadro kaLite farkı FB ye 3 puanı getirir bence...

fenerbahce_1907
19.Ocak.2007, 22:28
Semih süratle ceza sahasına girdi... Semih yerde kaldı... Penaltı bekliyor Fenerbahçeli futbolcular.. Devam dedi hakem.

MeMo
19.Ocak.2007, 22:31
Net penaltıydı.Ayrıca Oğuz var diye neden 3 gol atarmışız onu da açıkla istersen Samet.

Memedov
19.Ocak.2007, 22:36
Bu gidişle penaltı atamaz Fener.

fenerbahce_1907
19.Ocak.2007, 22:39
goooooooooooooooooooooooooooooooooool kemallllllllllll

uAsamet91
19.Ocak.2007, 22:39
Kemal attı 1-0 önde fener

KaPaLı
19.Ocak.2007, 22:43
yok artık kemal aslan :p

Memedov
19.Ocak.2007, 22:43
Kemal attı, 1-0 öne geçti Fenerbahçe.

uAsamet91
19.Ocak.2007, 22:46
G.antep'in kalede oguz var nereden çekerseniz çekin şutu gol olur;)

fenerbahce_1907
19.Ocak.2007, 22:47
Gooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllll KrAlexx

MeMo
19.Ocak.2007, 22:48
G.antep'in kalede oguz var nereden çekerseniz çekin şutu gol olur;)

2-0 olduuu!!

Emurafu
19.Ocak.2007, 22:48
Alex attı 2 oldu..Antep zaten hersene fenerbahceye yeniliyor Allahtan İddada 2oynadım:D:D

Carlos ortası Alex attı...

Maç bitmişdir..Antepde zaten forvet yok:)

Memedov
19.Ocak.2007, 22:49
uAsamet91 ne demek istediğini açık bir şekilde belirt, alttan ince laflar sokmaya çalışma.

uAsamet91
19.Ocak.2007, 22:49
Gaziantep paf kalecisi bile bu kaleciden iyidir;)

MeMo
19.Ocak.2007, 22:50
Allahtan kalde eski Fener'li kaleci Oğuz var (:

KaPaLı
19.Ocak.2007, 22:51
ALEX 2-0 :cool:

fenerbahce_1907
Gooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll 3-0

KaPaLı
3-0 oldu yaa :D

uAsamet91
19.Ocak.2007, 22:52
Gaziantepsporun kalecisine güvenmiyorm düşündügünüz şeyi aklınızdan çıkartın onLa alakası yok..O adamda yetenek yok bana göre büyük yanlış yaptı onla maça çıkarak maç başlamadan öncede dedim zaten en az 3 gol olur diye.

RoNNiE91
19.Ocak.2007, 22:52
Farka gidiyor maç.

MeMo
19.Ocak.2007, 22:53
3-0 oldu ;;)

Memedov
19.Ocak.2007, 22:53
Alex oynayınca Fenerbahçe başka oynuyor..

Emurafu
19.Ocak.2007, 22:54
Antepde hangi taktikle oynuyor..Forvetleri yok(nigris sattılar),Savunmada yok bu antep bitmiş...ali cansun forvette oynuyor.

Tebrikler Fenerbahce:)

MeMo
19.Ocak.2007, 22:54
Alex Alex diyorum golde ki pası çok güzeldi.Bir anlamda asisst :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız gollerde Oğuz'un yapacağı pek birşey yoktu ço ksuçlamayın.

GeNç KaRTaL
19.Ocak.2007, 22:55
Yuh yav.İlk yarı bitmeden 3 olmuş.

Geçmiş senelerden 4-3 lük maçı hatırlattı bu skor bana.Bu sefer Antep maçı çevirebilir mi acaba?:D

Yok artık LEron seslerini duyar gibiyim..

uAsamet91
19.Ocak.2007, 22:56
gaziantep taraftarı oguza laf atıyor dedigim gibi adamda yetenek yok:D

KaPaLı
19.Ocak.2007, 22:58
yok artık kemal aslan :p

Yuh yav.İlk yarı bitmeden 3 olmuş.:D

Geçmiş senelerden 4-3 lük maçı hatırlattı bu skor bana.Bu sefer Antep maçı çevirebilir mi acaba?:D

Yok artık LEron seslerini duyar gibiyim..

Dedim ben dedim :D kemalin attığı golde dedim :D Süper attı :icon_eek:

Emurafu
19.Ocak.2007, 22:59
Antepli seyirciler Oguz dısarı diyor:)Spiker Oguzu için kötü bir ilkyarı oldu diyor:)Semih bu maçta pozisyona giriyor.Çünkü Alex var...2.yarı İlhan falan oynatın..Alanya macına hazırlansınlar:D:D

Haftaya Sivas-Fenerbahce macı çok saracak:)

uAsamet91
19.Ocak.2007, 23:07
İlk yarı bitti fener 2 gol daha atar 5-0 biter bu maç:D

Emurafu
19.Ocak.2007, 23:10
Bu maç 1-3 biter:)2.yarı Alex falan cıkar dinlenirler..

gerrrard
19.Ocak.2007, 23:11
Fenerbahçe maçı büyük ölçüde aldı. Bu sonuçla G.Saray'ın kazanması farz oldu artık.

Sekopej
19.Ocak.2007, 23:14
Çok iyi oynuyoruz, Gaziantep'in zayıf olması da bir etken tabi ki ama bugün hangi takım olsaydı Fenerbahçe iyi oynardı.

Çünkü hızlı ataklarla çıkıyoruz, bekler hücuma destek veriyor, kanatları kullanıyoruz, bol bol şut atıyoruz. Yani Fenerbahçe'nin genelde pek yapmadığı şeyleri bugün yapıyoruz.

Aurelio yok diye üzülüyorduk fakat onun olmaması bir anlamda iyi oldu. Aurelio defansif açıdan çok iyi tamam ama her pası 2 etre yanındaki adama attığı için hızlı atağa çıkamıyoruz o oynadığında. Bugün Selçuk ve Kemal pas hatası yapsalar da uzun pas deniyorlar, hızlı çıkmaya çalışıyorlar.

Kemal ilk yarıda sahanın yıldızıydı. 3 golde de payı var. İlk golü zaten mükemmel attı, 2. golde defansın arkasına attığı uzun topla pozisyonun başlamasını sağladı, 3. golü de attırdı.

Beğenmediğim Deivid bile bugün iyi oynuyor, Uğur Boral isabetli orta atabiliyor.:p

Bir de iyi ki kalede Oğuz var, o olmasa biz nasıl 3 gol atacaktık. :p: Tüm golleri hatalı yedi de, bu oyunle 3 gol atabildik. Oğuz eski Fenerbahçeli diye kaleyi açmayacak herhalde. 3 golde de ne yapabilirdi ki? İlk gol zaten muhteşemdi, 2. golde Carlos pası attıktan sonra Alex hareketlendi, Alex kalenin önüne geldiğinde onu tuttan defans neredeydi? 3. golde defans müdahale yapmasa Oğuz zaten topu tutacaktı.

Gaziantep taraftarı Oğuz dışarı diye bağırarak iyice moralini bozd. 2. devre tarihi fark olabilir eğer Fenerbahçe bu şekilde oynamayı sürdürürse ve Oğuz'un da 2. devre hatalı goller yiyebileceğini söyleyeyim. Bunun sorumlusu da onu dışarı davet eden taraftar olur.

İkinci yarı da umarım ilk yarı gibi keyifli geçer...

GodfatheR
19.Ocak.2007, 23:14
Gollerde Oğuz'un hiç suçu yok ilk golü çıkartıcak kaleci yok 2. golde defans Alex'i kaçırdı Alex kale dibinde attı 3.golde kaleci kortumpiyede kaldı kaleci ne yapsın.Maça gelince ilk yarı çok iyi oynadık Semih,Selçuk ve Deıvıd çok tutuktular.İkinci yarı Semih Kezman değişikliği çok iyi olur hem Kezman daha sprınter kontradan golleri atar.

fenerbahce_1907
19.Ocak.2007, 23:30
Gooooooooooooooooooooool Deivid 4-0

crazzy
19.Ocak.2007, 23:30
Gollllll 4-0 oldu deivid.Costu Fenerbahcem.

GeNç KaRTaL
19.Ocak.2007, 23:31
Deivid..

4-0.

MeMo
19.Ocak.2007, 23:32
Abarttık 4-0 :D

TürkuAz
19.Ocak.2007, 23:34
Yürüyorsunuz bu yolda.. :D

4 - 0..

KaPaLı
19.Ocak.2007, 23:35
Yok artıkkkk Fenerbahçe yaa :D Deivid golu öncesi paslaşmalar müthişti insan acaba aurelio olmasada Kemal'mi oynasa hep die düşünüo :p

MeMo
19.Ocak.2007, 23:36
Antep taraftarları Fenerbahçe'ye yenildiler diye yönetim istifa diyorlar :rolleyes:

KaPaLı
19.Ocak.2007, 23:38
Antep taraftarları Fenerbahçe'ye yenildiler diye yönetim istifa diyorlar :rolleyes:

MeMo adamlar son derece haklılar 4-0'lık skor bomba etkisi yaptı çünkü Celal Doğan gittiğinden beri Antep Sürekli düşüşte ve artık insanlar bu yönetimi istemio saçma transfer politikası uyguluolar...

PesimiSTyLa
19.Ocak.2007, 23:44
5 oLdu :D Kezman giriyo o da goL atar artıK :D

Emurafu
Antepde gol atacak forvet yok bir kere..Ali cansundan gol bekliyorlar.Gecen hafta rize’yi yerden yere vuran medyamiz, antep icin neler yazacak merakla bekliyorum! Alex varsa fenerbahce için sorun yok...Alex oldugu zaman semihde cosuyor..

Tebrikler Fenerbahce Çok iyi bir moral oldu..Bence fenerbahcenin yedek kadrosu Alanyaya gitsin..Aslar ise Sİvasa erkenden gitsin bence..

fenerbahce_1907
5-0 oldu...Deivid

TürkuAz
19.Ocak.2007, 23:45
5 - 0 oldu, Deivid.. :D

KaPaLı
19.Ocak.2007, 23:46
Pöffffff 5 oldu :D bu arada ZİCO taktik değiştirdi Selçuk çıktı Kezman girdi :confused: Golde süperdi :D

MeMo
19.Ocak.2007, 23:46
Deivid abarttı :D

KaPaLı
19.Ocak.2007, 23:54
6 oluoduda KEZMAN'a çıkardı son anda defans :D

Rodrigo Tello
19.Ocak.2007, 23:56
Antepde gol atacak forvet yok bir kere..Ali cansundan gol bekliyorlar.Gecen hafta rize’yi yerden yere vuran medyamiz, antep icin neler yazacak merakla bekliyorum! Alex varsa fenerbahce için sorun yok...Alex oldugu zaman semihde cosuyor..

Tebrikler Fenerbahce Çok iyi bir moral oldu..Bence fenerbahcenin yedek kadrosu Alanyaya gitsin..Aslar ise Sİvasa erkenden gitsin bence..

Kesinlikle katılıyorum.

Biz fark atınca rakip kötülenir,bakalım Antep için neler denicek.

Maç 5-0 Antepli topcular hala gülüyo :) Lige bak be..

KaPaLı
19.Ocak.2007, 23:58
ne derseniz deyin FENERBAHÇE'ye karşı açık oynayan takımın şansı yokkkk

Emurafu
20.Ocak.2007, 00:03
Özgürcan'ı birde Antepe kiralamısız..Adamlarda forvet yokki..Tevfik ve Özgürcan oynar artık:)

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 00:04

Sorunda orada değil mi zaten dostum?

Antep'in kendi evinde bize karşı,Galatasaray'a karşı maçlarını hatırlıyorum adamlar kök söktürdüler resmen.Şimdi bakıyoruz rezil durumdalar.İlk yarıda yine Fenerbahçe'ye karşı hemde Kadıköy'de açık oynayarak yenildiler.Hemde Fenerbahçe'nin yedek takımına karşı.Neden Bjk ile Gs'ye karşı defans oynayıp sonuna kadar savaşıyorlarda Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorlar anlamak mümkün değil.Maçı satıyorlar dicem ama bunada inanmak istemiyorum.Haftaya bizle maçları var.Hemde İnönü'de.Bakalım çok merak ediyorum oynayacakları oyunu..

ForeverSuperior
20.Ocak.2007, 00:05
yeter kanaryam araya rtük girecek

uAsamet91
20.Ocak.2007, 00:06

Antep'in kendi evinde bize karşı,Galatasaray'a karşı maçlarını hatırlıyorum adamlar kök söktürdüler resmen.Şimdi bakıyoruz rezil durumdalar.İlk yarıda yine Fenerbahçe'ye karşı hemde Kadıköy'de açık oynayarak yenildiler.Hemde Fenerbahçe'nin yedek takımına karşı.Neden Bjk ile Gs'ye karşı defans oynayıp sonuna kadar savaşıyorlarda Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorlar anlamak mümkün değil.Maçı satıyorlar dicem ama bunada inanmak istemiyorum.Haftaya bizle maçları var.Hemde İnönü'de.Bakalım çok merak ediyorum oynayacakları oyunu..

Şemsi dediklerine imzamı atarım

Emurafu
20.Ocak.2007, 00:08

Antep'in kendi evinde bize karşı,Galatasaray'a karşı maçlarını hatırlıyorum adamlar kök söktürdüler resmen.Şimdi bakıyoruz rezil durumdalar.İlk yarıda yine Fenerbahçe'ye karşı hemde Kadıköy'de açık oynayarak yenildiler.Hemde Fenerbahçe'nin yedek takımına karşı.Neden Bjk ile Gs'ye karşı defans oynayıp sonuna kadar savaşıyorlarda Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorlar anlamak mümkün değil.Maçı satıyorlar dicem ama bunada inanmak istemiyorum.Haftaya bizle maçları var.Hemde İnönü'de.Bakalım çok merak ediyorum oynayacakları oyunu..Şemsicim aynen katılıyorum:)Kac senedir antepi evinde yenemiyoruz zaten..Busenede yeniliyorduk Yanlış bir karar ile 1 puan kurtardık..Neyse ben Galatasaray maçına kaçar:)

ForeverSuperior
20.Ocak.2007, 00:08

tabi canım ne demezsin. maçı satın almasak antep bize fark atardı. Fenerbahçe kim ki. bırakın boş muhabbetleri. ligde 30 maç yenilseler sorun olmaz ama Fenerbahçe'ye yenildiikleri zaman fena batar. Bkz. kendi stadlarını yakıyorlar.

Memedov
20.Ocak.2007, 00:11
Size inanamıyorum, futbol anlayışı bu mu oldu, Fark yendiği zaman maçı sattı oluyor he, yazık yazık.

Biraz tebrik etmeyi öğrenin, Galatasaray nasıl Rize´ye 5 atıyorsa, Fenerbahçede Antep´e 5 atar.

Varsa bir kanıtınız buyurun sunun, yoksa durduk yere Takımı karalamanıza izin veremem, bunuda bilin..

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 00:12
tabi canım ne demezsin. maçı satın almasak antep bize fark atardı. Fenerbahçe kim ki. bırakın boş muhabbetleri. ligde 30 maç yenilseler sorun olmaz ama Fenerbahçe'ye yenildiikleri zaman fena batar. Bkz. kendi stadlarını yakıyorlar.

Dostum ben Fenerbahçe maçı satın alıyor demedim.İyi oku..;;)

RoNNiE91
20.Ocak.2007, 00:12

Ne kadar güzel söyledin Şemsi.Haftaya İnönü'deki maçı merakla bekliyorum.

Gene de tebrikler Fenerbahçe.Antep'in kötü oyununa karşı etkili oynadılar ve farklı bir galibiyet ortaya çıktı.

ForeverSuperior
20.Ocak.2007, 00:15

desende demesende niyet ortada. öküz altında buzağı arıyosunuz.

anilton
20.Ocak.2007, 00:17
Aman Oğuz canım Oğuz.Haftaya panter kesilirsin artık...

Sekopej
20.Ocak.2007, 00:20

Semih bugün coşmadı, katkısı vardı ama çok da iyi oynamadı. Alex de durarak oynadı yine, sıkmadı o da kendini.

Öyle takımın ikiye ayrılacağını sanmıyorum, Sivas'a beraber giderler. Ayrıca Gaziantep ikinci devre çift forvet oynamaya başladı ve pozisyonlar da buldu. Antep kötüydü ama ilk yarı da çok iyi oynayan Fenerbahçe vardı. İkinci yarı bildiğimiz Fenerbahçe gibi oynadılar ve ilk yarıdan aldığım keyfi alamadım ben.

Tabi ki İnönü'de defans yapacak, ayrıca gelen yabancılarını da oynatır muhtemelen ve bu maçta yapılan hataları da gördükleri için Beşiktaş maçına daha iyi hazırlanacaklar.

Ayrıca ben ilk maçı hatırlıyorum da öyle rahat bir galibiyet almamıştık. Son dakikarda neredeyse puan kaybediyorduk.

Yine bir ara diyordunuz neden bize karşı oynadıkları gibi oynamıyorlar diye, şimdi tekrar başladınız. Fenerbahçe'nin puan kaybettikleri takımlara diğer takımlar fark atmadı mı? O zaman o takımlar da mı maç satıyor?

Kusura bakma ama Şemsi bu kadar saçma bir yorum görmedim. Gaziantepspor'u maç satın alarak mı yenecek Fenerbahçe? İlk yarı oynayan oyunda, o istek ve arzu karşısında hangi takım durabilirdi. Maç sattı demek en kolayı, şurada tebrik edeceğinize hemen karalama kampanyasına başlayın. Ne olmuş Beşiktaş'a karşı daha çok mücadele ediyorlarsa?

Sahada hakkıyla maçı kazanan oyuncuların hakkını yiyorsunuz, oynanarak kazanılmış bir maçta, Gaziantep sattı diye Kemal bu kadar iyi oynadı ha, Deivid 2 tane gol attı.

Haftaya inşallah Gaziantep İnönü'de çok iyi oynar ve fark atar Beşiktaş'a. O zaman ben de çıkarım Beşiktaş maçı sattı, bize karşı çok iyi mücadele etmişlerdi ama Gaziantep'e farklı yenildiler derim. Ya da Beşiktaş inşallah 5'den fazla gol atarak kazanır da Beşiktaş'a maçı bizden daha çok satmış Gaziantep derim...;)

Memedov
20.Ocak.2007, 00:21
Beyler boş boş mesajlar atıp durmayın, her insanın bir sabır dozu vardır, bu dozu aşmamanızı öneririm.

Futbol bölümü kurallarını okuyun ondan sonra gelip burada yazın, aksi halde bir daha yazamaz durama geleceksiniz bilginize.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=988497#post988497

Sekopej
20.Ocak.2007, 00:25
Aman Oğuz canım Oğuz.Haftaya panter kesilirsin artık...

Seni bu mesaından dolayı okur grubuna bile alabilirim. Neden bunu yazıyorsun dediğimde vereceğin cevap Oğuz maçı sattı demedim, kötü oynadı, haftaya iyi oynar demek istiyorum dersin. Kusura bakmayın biz de slağız ya yeriz.

İlk 3 golde var mı Oğuz'un yapabileceği birşey? 4 ve 5'i saymıyorum bile yine iyi az yedi. İlk yarı biterken Volkan teselli ediyordu onu. Kendinizi koyun o durumda olsanız psikolojinizz ne olur diye? Daha da çok yer diyordum ama yanıldım ben onu öyle görünce...

ForsakeN
20.Ocak.2007, 00:26
İlk 60 dakikaya bakınca Hızlı oynadığımız zaman karşımızda hiçbir anadolu kulübünün dayanamayacağını bu maçla görmüş olduk.Son yarım saat maçı rolantiye aldık.

4-0 dan sonra Zico'nun gençlere şans vermesini beklerdi.En azından son 15 dakika.Ama bunu düşünmedi .

Emurafu
20.Ocak.2007, 00:27
Selcuk yula bu gece neler diyecek merak ediyorum(Bizim galibiyeti gölgeledi gecen hafta Rizeyi yerden yere vurdu..)..Yine Tebrik Ediyorum Fenerbahce'yi....Şimdi sıra bizde:)

TR.CaPTaiN
20.Ocak.2007, 00:27
Galatasaray ve Beşiktaş Antep maçlarında zorlanıyor diye Fenerbahçe'nin de mi zorlanması gerekiyor ? Galatasaray ve Beşiktaş Antep'i yenemiyor diye mi her Fenerbahçe-Antep maçından sonra spekülasyonlar oluyor. '' Antep'in kalecisi niye Fener'e karşı iyi oynamıyor,bize karşı panterdi. '' '' Antep'in oyuncuları Fener maçlarında böyle yapıyor. '' + Eğer olaylara böyle bakıyorsak Galatasaray'ın 2 maçta 9 gol attığı Rize'nin Fener maçını izlemenizi tavsiye ederim.

Cengo
20.Ocak.2007, 00:28
Ligin en kolay maçı, Antp'e Fener hep ters gelmiştir, Antep zayıf kadro, zayıf takım.Giden oyuncular var..

Banko Fenerbahçe.

:)

Yeni yabancıları oynayamadı, Nigris gitti, Uğur Yıldırım ayrıldı..
Sonuç çok doğal, 2-3 fark beklerken 5 oldu :) :)

İlk yarı biraz hırslıydı Fenerbahçe, iyi paslaştılar, çabuk ve göz hoş gelen oyun oynamaya çalıştılar.Erken gol yediği için açılan Antep, riski görmezlikten gelerek devam etti skor arttıkça.

İyi savunmaya sahip ve iyi savunma yapıyor zaten takım, Antep'in 2 pozisyonu var biri şişirme, diğeri de 90+1de.Onlar da çok önemli hatalardan dolayı değiller.Antep'in frikiği harikaydı ama..
Fenerbahçe'nin üzerine gelen her takım darmadağın olur, yine yazıyorum hep yazıyorum..

Fark 7 olmalıydı normalde.Alex ceza sahası ilk metresinde boştayken kaçırdı; Deivid de Kezman'a attırayım diye bomboş bir pozisyonu harcadı..

Goller başlıbaşına harika, Kemal ve Deivid'in gollerini dünyada hiçbir kaleci çıkartamaz!

Alex var, futbol var, gol var.Domine etti yine maçı.

İyi oyun, güzel futbol, mükemmel sonuç.
Şimdi herkes Ali Sami Yen'deki maça konsantre olsun..

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 00:31
Fenerbahçe'yi güzel oyun ve farklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..

Bakın ben Fenerbahçe maçı satın aldı demiyorum.Çünkü bugün iyi oynadılar.Beklenmeyen isimler ekstra performans gösterdi.Sadece bu sene Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı daha defansif oynamadığını anlamakta zorluk çektiğimi belirttim.İnsanın aklına maçı satın mı alıyor geliyor dedim.Ve sonrada ekledim.Böyle olmamıştır diye ama Antep Fenerbahçe'ye karşı açık oynayıpta Beşiktaş'a ve Galatasaray'a karşı daha defansif oynayıp kök söktürüyorsa insanın ister istemez aklına kötü şeyler geliyor.Aynen sezon başında yaşana hakem hatalarının bazı takımların işine gelip,bazılarınkine gelmemesi gibi.He belkide Antep'in Fenerbahçe'ye karşı şansı tutmuyordur.Bu da olabilir.Kaç senedir yenemiyorlar zaten..

Haftaya hemen hemen aynı bu Antep oynayacak.O maçta çok merak ediyorum açıkcası Antep takımını.

Sekopej
20.Ocak.2007, 00:34

İnanmak istemiyorsun ama yazıyorsun. Bu senin bu şekilde ilk mesajıon da değil. Ne zaman Fenerbahçe rahat galibiyet alsa hemen size karşı oynanan maçı gösteriyorsun ve acaba birşey mi var, neden bize karşı böyleler, neden Fenerbahçe'ye açılıyorlar vs mesaj atıyorsun.

Fenerbahçe geçen sezon ligi ilk 9'da bitiren takımların hiçbirine yenilmedi hep son sırada bulunan takımlara yenildi. Ve o takımlara Beşiktaş ve Galatasaray'ın fark atığı maçlar oldu. Hatta hatırlar mısın bilmiyorum ben maçı şu anda tam hatırlamıyorum ama senin yine bu tür mesaj attıktan sonraki haftada oynanan bir maçta Fenerbahçe puan kaybı yaşamıştı ve rakip çok yi oynamıştı. Beşiktaş o takımı kolay yenince de ben sana hatırlatmıştım ve o zaman her takım her takıma kaybedebiliyormuş, bir hafta iyi olan diğer hafta kötü olabiliyormuş gibi bir yorumun olmuştu.

Maçı hatırlasam ilgili konuyu da bulacağım ama hatırlamıyorum maalesef. Bu şekilde birşeyleri ima ederek yazmaya devam edersen de gereken yapılacaktır.

Ayrıca herkese söylüyorum, ima edeceğinize direk söyleyin, çaktırmadan laf sokmaya çalışacağınıza adam gibi açık açık söyleyin. İma ederek, laf sokarak elinize birşey geçmez, biz yine kuraları uygulamaya devam ederiz, sorun değil.

Son olarak da farklı kazandığımız ir maç sonrası beni sinirlendirdiniz ya hepinize teşekkür ediyorum. Lütfen artık maçı konuşalım, Selçuk Kemal ikilisini konuşalım. Kemal eğer formunu arttırıp iyi oynamaya devam edecekse orta sahaya transfer gerekli mi onu konuşalım. Zco çift forveti denedi, sizce nasıldı onu konuşalım, teknik yönden konuşacak birçok konu yapılacak birçok yorum varken biz burada Oğuz maçı sattı, Antep maçı sattı, o bilerek yedi vs, vs çok boş şeyler konuşarak harcıoruz zamanımızı...

KaF KeF
20.Ocak.2007, 00:38
Güzel Futbol ve 5-0 galibiyet...Bu galibiyet güzel Oldu..Tebrikler Fenerbahçe'M..

TürkuAz
20.Ocak.2007, 00:38
Bahane aramaya gerek yok, Fener iyi oynadı kazandı..

Tebrikler.

KaF KeF
20.Ocak.2007, 00:42
Bahane aramaya gerek yok, Fener iyi oynadı kazandı..

Tebrikler.

İşte Yorum bu dur...Seni Tebrik Ediyorum...

asatilla
20.Ocak.2007, 00:43
Fenerbahçe iyi bir performans sergiledi.Özelllikle ilk yarı ve hak ettiği bir galibiyet aldı.

anilton
20.Ocak.2007, 00:46
Seni bu mesaından dolayı okur grubuna bile alabilirim. Neden bunu yazıyorsun dediğimde vereceğin cevap Oğuz maçı sattı demedim, kötü oynadı, haftaya iyi oynar demek istiyorum dersin. Kusura bakmayın biz de slağız ya yeriz.

İlk 3 golde var mı Oğuz'un yapabileceği birşey? 4 ve 5'i saymıyorum bile yine iyi az yedi. İlk yarı biterken Volkan teselli ediyordu onu. Kendinizi koyun o durumda olsanız psikolojinizz ne olur diye? Daha da çok yer diyordum ama yanıldım ben onu öyle görünce...

Kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten.Hem ne olmuş yani ben Oğuz'un Fener maçlarında iyi oynamadığını,Beşiktaş maçlarında iyi oynadığını söylemişsem.Sen benim kafamdaki düşünceyi nerden biliyorsunda böyle demek istedin sen diye değerlendiriyorsun.Bana göre Oğuz Fener maçlarında kötü oynuyor,satıyormu satmıyormu onu bilemem.Ama kötü oynadığı su götürmez bir gerçek.Bu mu şimdi beni ceza ile tehdit etmenin sebebi...

Antep tribünleri bile Oğuz'u protesto etti...

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 00:47
Her insan aynı düşünmek zorunda değil.Burada herkes fikrini belirtme hakkına sahip.Benim aklıma bu maçtan sonra bu tür fikirler geldi ama maçı satın aldığını iddia etmiyorum Fenerbahçe'nin.Zaten böyle bir şeyi iddia etmek aptallık olur.Kanıtlayamazsın.Benim anlayamadığım nokta Gaziantep neden Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorda diğer büyüklere karşı disiplinli bir defans anlayışı sergiliyor.Sadece bunu belirtmek istedim.Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini kötülemek değil.Zaten son zamanlardaki mesajlarımdan son derece tarafsız olmaya çalıştığımı görmüşsünüzdür herhalde.Zaten Serkan abi senin daha öncede dediğin gibi o zaman her maçın aynı olmayacağını anladığımı belirten bir mesajım olmuştu.

Bana Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı açık futbol oynadığını açıklayacak bir yorum yazarsanız aklımdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.Gelip bana diğer örnekleri vermeyin.Bana sadece bunun nedeninin ne olabileceğini belirtin.Anlayamadığım soru bu zaten.Belirtmek istediğimde bu.

Cengo
20.Ocak.2007, 00:47
Fenerbahçe'yi güzel oyun ve farklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..

Bakın ben Fenerbahçe maçı satın aldı demiyorum.Çünkü bugün iyi oynadılar.Beklenmeyen isimler ekstra performans gösterdi.Sadece bu sene Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı daha defansif oynamadığını anlamakta zorluk çektiğimi belirttim.İnsanın aklına maçı satın mı alıyor geliyor dedim.Ve sonrada ekledim.Böyle olmamıştır diye ama Antep Fenerbahçe'ye karşı açık oynayıpta Beşiktaş'a ve Galatasaray'a karşı daha defansif oynayıp kök söktürüyorsa insanın ister istemez aklına kötü şeyler geliyor.Aynen sezon başında yaşana hakem hatalarının bazı takımların işine gelip,bazılarınkine gelmemesi gibi.He belkide Antep'in Fenerbahçe'ye karşı şansı tutmuyordur.Bu da olabilir.Kaç senedir yenemiyorlar zaten..

Haftaya hemen hemen aynı bu Antep oynayacak.O maçta çok merak ediyorum açıkcası Antep takımını.

Kemal'in golü çok erken geldi, istese de kapanamaz Antep.Erken beraberliği bulması lazım ki dengeleyebilsin.Yoksa darmadağın olurdu yine de Antep..

Anadolu takımları 3 büyükler karşısında 1-0 geriye düşerse o maç %90 bitmiştir.Hele böyle bir anda gol yediniz ise mucize gibi, çünkü 3 büyükler mükemmel kontralara çıkabiliyorlar.Maç boy top çevirseler bile yeter; zira onların kalitesi, top teknikleri oyunu kontrol etmeye yeterli olamaz, maçın kontrolünü kaybetmek demek rolantiye oynamak anlamına gelir ki bunu Chelsea çok güzel yapıyor.
O andan itiraben zaten kapansaydı da maç Fenerbahçe'nin, daha da iyi olurdu, Alanya maçına oyuncular daha yüksek kondüsyon ile çıkabilirlerdi..

Boşuna altında bir şey aramaya gerek yok, Kemal'in müthiş füzesi işi çözdü zaten..

----

Ek
1. gol ulaşılamaz noktada, kimse çıkaramaz.
2. gol defansın hatası, Semih çıkmak üzere olan topu defans basmayınca geri döndürdü, Carlos'a verdi ve o da boşta kalan Alex'i gördü.Oğuz anlık hamlede zorlandı, belki çıkartabilirdi ama Alex de güzel vurdu.
3. gol defansa çarptı girdi, Oğuz topu bile görmedi.
4. gol için Deivid gelişine köşeye vurdu, bir kalecinin çıkartması için çok zorlanacağı bir gol, herkes kolay kolay çıkartamaz.
5. gol için Deivid aşmış bir gol attı, kimse çıkartamaz, müthiş füze.

Memedov
20.Ocak.2007, 00:51
Fenerbahce bugün hakikaten güzel top oynadı. Bu güzel futbolu, futbolcuların emeğini hiçe sayarak galibiyete gölge düşürmek isteyenleri kınıyorum.

Her maç sonunda bir kıyaslama yapılıyor, yapmaya da hala devam ediliyor. Ben bunu Fenerbahçeli arkadaşlardan hiç görmedim, Beşiktaş Dün Kasımpaşa´yı 2-0´dan 4-2 yendi, gidip konuya kimse Kasımpaşa maçı sattı demedi, Aynı şekilde Galatasaray´ın Rize´yi 5-2 yendiği maç içinde geçerli, Fenerbahçeli üyeler gidip şu maçı sattı bu maçı sattı demiyor. Gel gör ki diğer takımın taraftarları Fenerbahçe´nin galibiyetine hep gölge düşürmeye çalışıyorlar. 40 yılda bir iyi oynayıp 5-0 maçı kazanıyoruz, bu galibiyete sevineceğiz derken gelip sinirlerimizi bozuyorsunuz.

Artık bazı şeylerin hakkını vermemiz gerekiyor, iyi oynadı kazandı, kötü oynadı kaybetti, takım şansızdı. Bu tür yorumlar bize yakışır.

Sattı yattı, bunlar bize yakışmayan ters gelen mesajlardır.

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 00:55
Öncelikle teşekkür ediyorum bu açıklayıcı yazın için.Sana bir şey soracağım.Peki golü yedikten sonra Antep kapanıp kontralarla golü aramayı deneyemezmiydi? Sonuçta Fenerbahçe golü attıktan sonra o golün üstüne yatacak değil ya.Gaziantep teknik direktörü bilmiyor mu Fenerbahçe gibi bir takıma karşı daha açık oynarsan şanslarının daha da azalacağını? Bu sorularımada cevap verirsen sevinirim.

Bakın ortamı germeden tartışalım bu konuyu.Yokuşa sürmeden bu konuyu tartışırsak bir mutakabata varabiliriz.Benim amacım kesinlikle ortamı germek değil.Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürmek gibi bir amacımda yok.Zaten böyle şeyler yapsam ne kazanabilirim ki?.Bugüne kadarki mesajlarımdan az buçuk beni tanırsınız..

Kemal'in golü çok erken geldi, istese de kapanamaz Antep.Erken beraberliği bulması lazım ki dengeleyebilsin.Yoksa darmadağın olurdu yine de Antep..

Anadolu takımları 3 büyükler karşısında 1-0 geriye düşerse o maç %90 bitmiştir.Hele böyle bir anda gol yediniz ise mucize gibi, çünkü 3 büyükler mükemmel kontralara çıkabiliyorlar.Maç boy top çevirseler bile yeter; zira onların kalitesi, top teknikleri oyunu kontrol etmeye yeterli olamaz, maçın kontrolünü kaybetmek demek rolantiye oynamak anlamına gelir ki bunu Chelsea çok güzel yapıyor.
O andan itiraben zaten kapansaydı da maç Fenerbahçe'nin, daha da iyi olurdu, Alanya maçına oyuncular daha yüksek kondüsyon ile çıkabilirlerdi..

Boşuna altında bir şey aramaya gerek yok, Kemal'in müthiş füzesi işi çözdü zaten..

Sekopej
20.Ocak.2007, 00:57
Kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten.Hem ne olmuş yani ben Oğuz'un Fener maçlarında iyi oynamadığını,Beşiktaş maçlarında iyi oynadığını söylemişsem.Sen benim kafamdaki düşünceyi nerden biliyorsunda böyle demek istedin sen diye değerlendiriyorsun.Bana göre Oğuz Fener maçlarında kötü oynuyor,satıyormu satmıyormu onu bilemem.Ama kötü oynadığı su götürmez bir gerçek.Bu mu şimdi beni ceza ile tehdit etmenin sebebi...

Antep tribünleri bile Oğuz'u protesto etti...

Ceza verebilirdim dedim, sonra da senin şimdi yazdıklarını yazdım. Ceza versem bu açıklamayı yapacaktın çünkü ve cezan kaldırılacaktı.;;) Ben ima etmeyin net olun derken bunu diyorum. Senin ne düşündüğünü bilemem sen de benim ne düşündüğümü bilemezsin. Ben senin çıkıp aslında amacının Oğuz'un Fener maçlarında bilerek götü oynadığını, diğer takımlara panter kesildiğini söylemek olduğununu ve bunu direk değil ima ederek söylediğini düşünebilirim. Bunu herkes düşünebilir, bilemezsin.

Bu nedenle bu şekilde yanlış anlaşılmalara yer vermemek için net olun diyorum, ima etmeyin. Bu kadar basit.;)

Antep tribünler ayı etti, o dakikada maç Oğuz için bitmişti zaten

Her insan aynı düşünmek zorunda değil.Burada herkes fikrini belirtme hakkına sahip.Benim aklıma bu maçtan sonra bu tür fikirler geldi ama maçı satın aldığını iddia etmiyorum Fenerbahçe'nin.Zaten böyle bir şeyi iddia etmek aptallık olur.Kanıtlayamazsın.Benim anlayamadığım nokta Gaziantep neden Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorda diğer büyüklere karşı disiplinli bir defans anlayışı sergiliyor.Sadece bunu belirtmek istedim.Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini kötülemek değil.Zaten son zamanlardaki mesajlarımdan son derece tarafsız olmaya çalıştığımı görmüşsünüzdür herhalde.Zaten Serkan abi senin daha öncede dediğin gibi o zaman her maçın aynı olmayacağını anladığımı belirten bir mesajım olmuştu.

Bana Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı açık futbol oynadığını açıklayacak bir yorum yazarsanız aklımdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.Gelip bana diğer örnekleri vermeyin.Bana sadece bunun nedeninin ne olabileceğini belirtin.Anlayamadığım soru bu zaten.Belirtmek istediğimde bu.

İlk maç da Antep açık oynadı diyorsun. Evet açık oynadılar, Fenerbahçe ilk hafta İBB'ye karşı kaybetmiş, üstelik İBB cesur oynamış, Fenerbahçe karşısında saldırmış ve galip gelmiş. Ve Gaziantep maçında 11 oyuncu da değişiyor, yedekler sahaya çıkıyor. Yaratıcı oyuncu sayısı az. Önlerinde İBB örneği varken geri çekilip 1 puan almayı hangi takım düşünür?

Bu maç için de Cengiz çok güzel açıklamış, ben daha birşey yazamam.

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 01:05
lk maç da Antep açık oynadı diyorsun. Evet açık oynadılar, Fenerbahçe ilk hafta İBB'ye karşı kaybetmiş, üstelik İBB cesur oynamış, Fenerbahçe karşısında saldırmış ve galip gelmiş. Ve Gaziantep maçında 11 oyuncu da değişiyor, yedekler sahaya çıkıyor. Yaratıcı oyuncu sayısı az. Önlerinde İBB örneği varken geri çekilip 1 puan almayı hangi takım düşünür?

Bu maç için de Cengiz çok güzel açıklamış, ben daha birşey yazamam.

Sonraki hafta kendi evlerinde Beşiktaş maçındada baktılar Fenerbahçe'nin yedeklerine karşı bile açık oynayınca maçı kaybediyorlar.Bir başka büyük takım olan Beşiktaş'a karşı açık oynarsak kesin kaybederiz diye kapalı oynamışlardır mı diyorsun Serkan abi?

Açıkcası tatmin edici bir cevap.

Sekopej
20.Ocak.2007, 01:05
Öncelikle teşekkür ediyorum bu açıklayıcı yazın için.Sana bir şey soracağım.Peki golü yedikten sonra Antep kapanıp kontralarla golü aramayı deneyemezmiydi? Sonuçta Fenerbahçe golü attıktan sonra o golün üstüne yatacak değil ya.Gaziantep teknik direktörü bilmiyor mu Fenerbahçe gibi bir takıma karşı daha açık oynarsan şanslarının daha da azalacağını? Bu sorularımada cevap verirsen sevinirim.

Geçmiş maçlara bakarsak Fenerbahçe'nin illk golü attıktan sonra skoru korumaya çalıştığını görebilirsin. Bu nedenle Gaziantep saldırmasa Fenerbahçe top çevirecekti ve hafta içi de maç olduğu için skorun üzerine yatacaktı. Gaziantep saldırmaya hiç gol atamayacağı kesindi yani.(Gerçi yine atamadılar)

Ve şu da bir gerçek, ilk golü attıktan sonra Gaziantep katı savunma da yapsa, ileriye hiç çıkmasa da Fenerbahçe bugün rahat kazanırdı. Çünkü takım koşuyordu, oyunu açıyordu, kanatları kullanıyordu, defansın arkasına toplar atıyordu, hızlı hücumlara çıkıyordu. Fenerbahçe bu şekilde her maç oynasa zaten ligde karşısında durabilecek takım pek olmaz. Bugünkü bu yapılan doğrular da farkın açılmasını sağladı.

Bunlar yapılması, Gaziantep yüklenecekti, belki 1 gol atacaktı ya da tehlikeli 1-2 pozisyona girecekti ve maç 1-0 ya da 2-1, 1-1 bitecekti. Antep saldırarak doğru olanı yaptı. Çünkü böyle oynayacak bir Fenerbahçe beklemiyorlardı.

Cengo
20.Ocak.2007, 01:06

Bakın ortamı germeden tartışalım bu konuyu.Yokuşa sürmeden bu konuyu tartışırsak bir mutakabata varabiliriz.Benim amacım kesinlikle ortamı germek değil.Bugüne kadarki mesajlarımdan az buçuk beni tanırsınız..

Golleri yazdım yukarıda, bir daha bakmanı rica ediyorum.

Oğuz sadece 2. golü çıkartabilirdi ama o bile anlık bir pozisyon, yine de bir golde hata yapması nedeni ile bir kaleciyi maç satmaya suçlamak hiç de hoş bir davranış değil! (Sana değil, genele yorum)

Bak bu dediğin çok kolay bir şey değil.Karşında çok iyi top çeviren ve hatta bugün için her zamanki futbolunu ikiye katlayan bir Fenerbahçe var.
Dediğin mantıklı gibi gelse de Fenerbahçe 2. golü atarak kazanmak zorunda değil, sürekli yan pas yaparak top hakimiyeti yükseltir ve rakibin alan hatası yapması beklenebilir (ki beklerdi).
Fenerbahçe Galatasaray gibi önde oynamak zorunda kalmıyor, hatta çoğu zaman geriden kuruyor oyunu.Alanı kontrol etmek çoğu zaman rakibi dengesiz yakalattırır ve pozisyon kurmalarını engeller.Dakikalar geçtikçe hata yapma şansınız artar; bu takımlar üst seviye 90 dk. konsatre oynayabilen takımlar değiller, ki zaten böyleleri üst sıralara taşınıyor (Örn Sivas, hiçbir oyuncusu 3 büyüklerde yıldız olamaz, ancak ilk 11 oyuncusu klasmanına belki girebilir).

Antep'in hatası ise, oyunu kontrol etmeye çalışmaması idi.
Yani topu kontrol etmeleri lazım, Fenerbahçe 2 dmc/mc ile oynarken top çevirmen imkansız gibi bir şey.Daha fazla orta saha ile kalabalık bir orta saha kurgusu yaratman lazım,orta saha geçmeden pas kanallarını tıkaman lazım ki şans bulabilesin.
Yoksa Fenerbahçe ceza sahası yakınlarında durdurulamaz bir takım haline geliyor.Top yaklaşıkta defanstaki zaafların depreşir, Fenerbahçe'nin ofansif gücünü yıllardır tartışmıyoruz zaten..

Yani dediğim o ki Fenerbahçe önde oynamadığı için arkasını boşaltmadığından pozisyon yemezdi, Fenerbahçe'nin yediği çoğu organize gol, acil gol atmak için açıldığı anlardaki kontralardan geliyor.Kapandığı zaman kolay kolay gol yemeyecektir; örn. PSV maçı.10 kişilik kapanan Fenerbahçe karşısında PSV gol pozisyonu bile bulamadı..

O anda ayakları titreyen orta-alt lig seviyesindeki bir takımın oyuncularının söz dinlemesi de çok muhtemel değil, son dakikalarda 'öne çıkın, kapanmayın' derken hocaları ceza sahası önünde birikmekten de kendilerini alıkoyamıyorlar..

Ek, bence Oğuz çok kötü oynamadı, aşırı bir hatasını da göremedim.Belki 2. golü çıkartabilirdi ama o bile büyük bir hata sayılmaz.Zira Alex çok yakında sert sayılabilecek bir vuruş yaptı ve anlık bir pozisyondu.
Bu maçlık negatif eleştirileri bence haketmiyor ama Oğuz da çok iyi bir kaleci değil sonucunda, Gaziantepspor'un bir kaleciye ihtiyacı olduğu gerçeği de göz önüne alınmalı..

Sekopej
20.Ocak.2007, 01:13
Sonraki hafta kendi evlerinde Beşiktaş maçındada baktılar Fenerbahçe'nin yedeklerine karşı bile açık oynayınca maçı kaybediyorlar.Bir başka büyük takım olan Beşiktaş'a karşı açık oynarsak kesin kaybederiz diye kapalı oynamışlardır mı diyorsun Serkan abi?

Açıkcası tatmin edici bir cevap.

O da olablir, o zaman ki şartları bilmiyorum. O maçı da izlemediğim için nasıl oynadıklarını, oyunun nasıl geliştiğini bilmiyorum. Ama sanırım son saniyede gol atıp yenmişti Beşiktaş. Ve maç berabaere giderken anadolu takımları pek saldıramazlar. En kötü 1 puan, kontra yakalarsak da 3 puan düşüncesiyle oynarlar. Ve büyük takımlar baskı kurarlar tıpkı geçen hafta İBB'ye yaptığı gibi Fenerbahçe'nin. İstemeseler de büyük takımlar onları defansa hapsediyorlar ve çıkamıyorlar.

ForsakeN
20.Ocak.2007, 01:18
Maçın satıldığını düşünenlere gülüyorum.Bir kere Oğuz maçı satsaydı taraftarın tezahuratlarından sonra morali bozulmazdı.Taraftarlar ona bağırırıken surat ifadesi çok kötüydü.Ben bile televizyondan üzüldüm adama.

Oğuzun tüm FB maçlarında bu dedikodular oluyor.Geçen sene de " Hasagiç bilerek cezalı duruma düştü de Oğuz kaleye geçti.Ve penaltı yaptırdı" diyebilenler vardı :)

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 01:19
Tamam teşekkür ederim 2 nizede yorumlarınızla kafamdaki sorularımı yanıtladığınız için.Şu an yazdıklarınızdan sonra ikna olmuş durumdayım.Çünkü yazdıklarınızı tarafsız bir gözle okuyunca hakikati anlıyorsunuz.Yaşım daha küçük.Bu tür konularda sizin gibi bizden daha tecrübeli abilerimizden açıklamalar duymamız lazım.Zıtlaşmakla hiç bir yere varılmıyor.Bakın güzel güzel açıklama yapınca nasıl mutabakata vardık.Tekrar teşekkür ediyorum.

Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini karalamak değildi.Maçı satın aldığını iddia etmekte değildi.Zaten daha öncede dedim.Bunu iddia etmek aptallık olur.Zaten Fenerbahçe'nin Antep'i yenmesi için maçı satın almasına gerek yok.

Fenerbahçe'yi güzel oyunundan ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..

LaigLeNoiR
20.Ocak.2007, 01:20
Tebrikler Fenerbahçe

5-0 gibi farklı bir skorla kazandılar.

anilton
20.Ocak.2007, 01:20
Ceza verebilirdim dedim, sonra da senin şimdi yazdıklarını yazdım. Ceza versem bu açıklamayı yapacaktın çünkü ve cezan kaldırılacaktı.;;) Ben ima etmeyin net olun derken bunu diyorum. Senin ne düşündüğünü bilemem sen de benim ne düşündüğümü bilemezsin. Ben senin çıkıp aslında amacının Oğuz'un Fener maçlarında bilerek götü oynadığını, diğer takımlara panter kesildiğini söylemek olduğununu ve bunu direk değil ima ederek söylediğini düşünebilirim. Bunu herkes düşünebilir, bilemezsin.

Bu nedenle bu şekilde yanlış anlaşılmalara yer vermemek için net olun diyorum, ima etmeyin. Bu kadar basit.;)

Antep tribünler ayı etti, o dakikada maç Oğuz için bitmişti zaten

Diğer takımlara panter kesiliyor değil tam olarak ama,F.Bahçe'nin şampiyonluk yolundaki rakiplerine ayrı bir motive oluyor gibi geliyor bana.Buda benim kişisel düşüncem...

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 01:23
FB yi farklı galibiyetinden ötüürü tebrik ederim. Birkez daha görüldü ki alex bu takımın herseyi . Söylenen her övgüyü hakediyor.

Sekopej
20.Ocak.2007, 01:27
Tamam teşekkür ederim 2 nizede yorumlarınızla kafamdaki sorularımı yanıtladığınız için.Şu an yazdıklarınızdan sonra ikna olmuş durumdayım.Çünkü yazdıklarınızı tarafsız bir gözle okuyunca hakikati anlıyorsunuz.Yaşım daha küçük.Bu tür konularda sizin gibi bizden daha tecrübeli abilerimizden açıklamalar duymamız lazım.Zıtlaşmakla hiç bir yere varılmıyor.Bakın güzel güzel açıklama yapınca nasıl mutabakata vardık.Tekrar teşekkür ediyorum.

Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini karalamak değildi.Maçı satın aldığını iddia etmekte değildi.Zaten daha öncede dedim.Bunu iddia etmek aptallık olur.Zaten Fenerbahçe'nin Antep'i yenmesi için maçı satın almasına gerek yok.

Fenerbahçe'yi güzel oyunundan ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..

Şemsi sen de yanlış anlama. Ben zaten seni biliyorum, düşüncelerini az çok tahmin edebiliyorum. Bir anda senden alıntılar artınca ben de müdahale etme gereği duydum. Yanlış anlaşılmalar oluyor ama bu şekilde açıkca konuşursak ortada sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Sana cevap vermeyip mesaı silip işin kolayına kaçabilirdim. Ama yapmadım uzun uzun cevap yazdım, sen de düşüncelerini yazdın ve bazı şeyler netleşti.

Bu şekilde paylaşıma her türlü varız, belki bu yazılanlardan başka arkadaşlar da birşeyler kapar, herkese faydalı olur. İstediğimiz bu tür tartışmalar zaten.;;)

BlackEagle19o3
20.Ocak.2007, 01:49
Klasik Antep-Fenerbahçe maçı...
Tebrikler Fenerbahçe;Deivid ve Kemal'in golleri güzeldi;)

uAburak89
20.Ocak.2007, 01:53
Kemal'in golünü anca Buffon çıkartır.. Deivid'in 2. golünü de çıkartacak kaleci yok, resmen mermi..

Fenerbahçe çok güzel gollerle, rahat bir galibiyet aldı..

Antep'in Aurelio'nun yokluğunu değerlendirebileceğini düşünüyordum, beni yanılttılar..

TürkuAz
Fenerbahçe * % 80 = Alex de Souza !

fmsmyrna
İşte bu yahu gözümüz gönlümüz açıldı izlerken çok iyi bir oyun vardı fark dahada açılabilirdi.Semih 2 net pozisyonu harcadı.Birde Deivid Kezman'a daha hızlı verse Kezman'da gol atıcaktı.Zaten o pozisyondan sonra Deivid her topu Kezman'a atmaya çalıştı ama Deumi hep araya girdi :D .Birde Carlos kaleye giden topu kafasıyla çıkardıktan sorna çok komikti adam zevk alarak oynuyor.

Fernando Gago
20.Ocak.2007, 02:27
Goller birbirinden güzel deplasman maçından 3 puan almak güzel oldu

MeMo
20.Ocak.2007, 02:42
Gaziantep maçı sattı diyenler bende Emre gibi gülüyorum.

İyi oynadık Kemal'in golü erken gelince Antep biraz açıldı.Bizde 5-0 gibi bir galibiyet aldık.Ayrıca Oğuz panter kesilseydi de bu golleri çıkaramazdı.Oğuz kalecisi olduğu her takımla maçımızdan sonra bunlar konuşuluyor.

shamur1
20.Ocak.2007, 02:47
Alex farkı bu olsa gerek . Fenerbahçe yener diye düşünüyordum ama 5 gol gibi bir fark beklemiyordum .

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 02:58
Güzel güzel 5 oldu daha da olabilirdi ama bu kadarıda yeter :) Güzel bir galibiyet deplesmanda alınması özelliklede Kritik bir devre öncesi mükemmel oldu ;;)

TR.CaPTaiN
20.Ocak.2007, 04:19
Semih şu yengeç dansını bir türlü öğrenemedi gitti. :p Kemal'in golü harikaydı.

DeNiZ_1903
20.Ocak.2007, 04:20
Gerçekten iyi bir skor , tebrikler Fenerbahçe !

Universal
20.Ocak.2007, 04:40
Maç öncesi kim tahmin edebilirdi, Fenerbahçe'nin G.Antep gibi deplasmanda daha bundan on sezon önce farklı mağlubiyet aldığı sahadan evinde oynadığı oyundan daha rahat oynayarak kazancağını...

Üç-dört gün önce kupa maçında Şanlı Urfa önünde ter döken takım sanki bu değildi. Takım artık ciddi oynamaya karar verdi. Sahada herkes elinden geleni yaptı, hiç iyi beklemediğim Kemal sayesinde iki gol geldi. Canını dişine takarak oynayan bir takım vardı sahada. Alex takımı orkestra şefi gibi idare etmesi, Türkiye'de şuan bulunan en iyi oyun kurucu olduğunu kanıtladı.

İngilizlerin taktiği olan, kendisinden çok güçsüz bir takıma daha 35. dk skoru 3-0 yapıp geri kalan dakikaları rahatça geçirmeyen çalışan bir taktik vardı ortada. 36. dk skor 3-0 oluna herkes Fenerbahçe'nin tarihi bir fark atacağını sandı; ama Fenerbahçe durdu maç gidişatına bıraktı. İkinci yarıda gelen goller ile maçın skoru tayin edildi.

Kezman'ın takımda artık yeri yok, oyuna girdikten sonra takım arkadaşları ona gol attırmaya çalıştı, bulduğu iki net pozisyonu harcadı. Özellikle ikinci pozisyonda Deivid'in alda at demesine karşın o atamadı. Orada Deivid kendi vursa %100 gol olacaktı. O arkadaşının atmasını istedi; ama olmadı.

Maçın golüne gelirsek Kemal'ın attığı gol. Dünyada ki hiçbir kalecinin o topu çıkarabileceğini düşünmüyorum. Kemal G.Antep'i sevdi G.Antep'ten G.Antep'e gol atıyor. Maçın adamı olarak Kemal'İ seçiyorum. Kısa sürede eski performasnını yakalayacaktır.

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 05:38
Fenerbahçe'li arkadaşlardan özür diliyorum.Bugün çok saçma sapan şeyler yazdığımın farkına vardım.Yazmamam gereken şeylerdi ama yazdım işte.Çevrenin gazına geldik biraz.Crespo09(du herhalde) nikli arkadaşta Fenerbahçe'ye karşı açık oynarsan bu olur mesajıda bu düşüncelerimi burada paylaşmamı fitilledi.:smismileyiw2:

Açıkcası maçı izlememiştim ve yaptığım yorum gerçekle alakası yoktu.Gaziantep'in bilerek vermiş olamaz.Maçı seyrettikten sonra bu kanıya rahatlıkla varabilirsiniz.Kaleci Oğuz'unda bi suçu yok.Seyirci hakikaten ayıp etmiş.Valla Emre'nin dediği sahneyi görünce benimde içim burkuldu.Sonuçta hepimiz insanız.Hata yapabiliriz.Hem zaten futbol hata oyunudur.

Cengiz abinin dediği gibi Kemal'in attığı gol dengeleri bozmuş.Bu arada Kemal müthiş bir gol atmış.Kalecinin yapacağı bir şey yok.Ayrıca bugünkü oyun Kemal için artı bir motivasyon olacaktır.İşte son zamanlarda yaşanan Selçuk'un sarı kart cezalı olduğu öğrenilince hemen onun sahaya sürülmesi felan onu etkilemiş olabilir.Zaten gol sonrası sevincide biraz manidardı.Neyse 2.golde dediğim katı savunma eksikliğinden bahsedilebilir ama oradada Alex klasını konuşturmuş ve off the ball özelliğinin ne kadar iyi olduğunu göstermiş.Antep savunmasındada üst düzey oyuncular olmayınca golün gelmesi normal tabii.Golde bence Oğuz'un yine hatası yoktu.3.gol ise Antep'in artık 2 golden sonra dağılmasının sebebi.Yine Oğuz'da problem yok.4. ve 5. goller ise Antep tamamen oyun disiplininden kopunca Fenerbahçe'li oyuncuların tekniklerini konuşturarak atmışlar.Deivid'in attığı 4.golde durduğu yerden gol atması ilginçti.Ayrıca R.Carlos'un o hızlı gelen şuta kafasını koyması ve sonrasında Edu ile aralarında geçen diyalog futbol adına güzel enstantanelerdi.

Lafın özü bundan sonra milletin gazına gelip oraya buraya saldırmayacağıma söz veriyorum.Daha soğukkanlı olmaya çalışacağım.Haftaya Beşiktaş maçında Antep hayatının maçını oynasa bile.:smismileyiw2:

KaPaLı
20.Ocak.2007, 06:13

Fenerbahçe'li arkadaşlardan özür diliyorum.Bugün çok saçma sapan şeyler yazdığımın farkına vardım.Yazmamam gereken şeylerdi ama yazdım işte.Çevrenin gazına geldik biraz.Crespo09(du herhalde) nikli arkadaşta Fenerbahçe'ye karşı açık oynarsan bu olur mesajıda bu düşüncelerimi burada paylaşmamı fitilledi.:smismileyiw2:

İyide hocam benim söylediğimde bişey yokki :n: Fikrimi söyledim sadece kimseyi ezmek veya tahrik etmek için söylemedim kii tahrik edicek birşeyde yok :n:

Sekopej
20.Ocak.2007, 06:22
Tamam arkadaşlar, yanlış anlaşılmalar ve sonunda mutlu son.:)

Sanki Şemsi maçı satmış demiş gibi ona fazla yüklenmiş olabiliriz, kusura bakmasın artık.:) Maç hakkında da çok iyi yorum yapmışsın Şemsi...

Gökhan son maç biraz havalanmış gibi gelmişti bana ama bu maçta eskisi gibi oynadı. Kemal sahanın en çok top kaybeden oyuncuydu belki de ama maçın adamı seçilebilecek performans da sergiledi. İlginç gerçekten.:p

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 06:32
İyide hocam benim söylediğimde bişey yokki Fikrimi söyledim sadece kimseyi ezmek veya tahrik etmek için söylemedim kii tahrik edicek birşeyde yok

Valla hocam te çok zaman önce sezon başındada böyle bir tartışma olmuştu.İşte Fenere karşı açık oynuyorlar falan.Senin o yazıyı görünce haliyle maçı seyretmemiş olmamın verdiği cahillikle falan olay fitillendi.Yani sende kusur yok.Sorun bende.:icon_biggrin:Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

eXcitinG
20.Ocak.2007, 16:40
İyi futboL, Maestro ALex ve İyi bir Deivid iLe Fenerbahçe tahminLerin ötesinde rahat ve farkLı kazandı. Gaziantep ise durumu vahim. En iyi goLcüLerini satacak kadar zor durumdaLar. Takımda ayakta duracak isim yok. Ligin bundan sonra kaLan zamanında işLeri çok zor.

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 20:13
Hani Penaltı verilmiyor diyoruz ya işte kanıtlarından biri belki izleyemenler vardır :)

Pozisyonlar sıra sıra koyacağım açıklama yapmıyorum açıklaması orada gözüküyor :)

http://img404.imageshack.us/img404/1640/oeecbe5c074fdaae94594f5zx2.jpg (http://imageshack.us)

http://img297.imageshack.us/img297/1705/o96c9c8988e2e73a4fa2fb5fw6.jpg (http://imageshack.us)

http://img297.imageshack.us/img297/6713/o8f80b87866c3a4f110957fuq5.jpg (http://imageshack.us)

RaSenGan
20.Ocak.2007, 20:46
Fenerbahçe iyi oynamış.Antep'te De Nigris'in gidişi çok kötü oldu.Fenerbahçe 7-8 tane rahat atabilirmiş.Tebrikler.

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 20:51
Bence FB ye penaLtı veriLmiyor diye diye bunLar oLuyor. HakemLer hep bi baskıyLa ya penaLtı oLan bi pozisyonu caLmıyorLar; ya penaLtı degiLse , yanLıs gördum fln baskısıyla. ya da PenaLtı ollmayan bi pozisyonu bunun tam trsi oLarak penaltı olarak caLacaklar. bnce baskı aLtındaLar.

Yoksa tam net bi pozisyon bekLiyor da oLabiLirLer caLmak için :n: :D

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 20:56
Evet net pozisyon mesela Rakip savunmacı abi ALLAH aşkına çal penaltı bak elimle tutacam topu şimdi çalda kurturalım :p