Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz.
Gaziantepspor
Fenerbahçe
Berabere biter
Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz.
(/s)
Mehmet Aurelio'suz Fenerbhaçe kesin zorlanır, zaten orta sahada sıkıntı yaşıyorlar.. Tahminim beraberlik bu nedenle..
Çok zor maç olucak puan kesinlikle puan kaybetmememiz gerekiyor ama bende beraberlik bekliyorum.
Aurellio yoksa fener defansif anlamda sıkıntı çeker.G.antep gibi deplasmanda heLe..Antep'in kazanacagını düşünüyorum
Alex dönüyor, Zico Aurelio yok diye çift forvet oynatır mı diye düşünüyorum. Orta saha nasılsa bu maçta dökülecek bari çift forvet oynarsak gol atma ihtimalimiz olur.
Saha şartları da çok önemli olacak. Olumsuz şartlar olursa maç başladığı gibi bitebilir. Ama ben ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Eksiklerimizi ve form düşüklüğümüzü göze alarak Bu Maçın banko 1 olduğunu söylüyorum.
Ligin en kolay maçı, Antp'e Fener hep ters gelmiştir, Antep zayıf kadro, zayıf takım.Giden oyuncular var..
Banko Fenerbahçe.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aurelio'nun olmayışı Fenerbahçe'yi etkiler ancak bu puan almasını engelleyecek kadar önemli bir etken değil bana göre.
"0" diyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Abi bak zico ne demiş;
Bir gün eğer eleştiriler yüzünden sistemimi değiştirmeye karar verirsem, emin olabilirsiniz teknik direktör olmayacağım, bankacı olurum, eczacı olurum, başka birşey olurum. Eleştiriler yüzünden sistemi değiştireceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yarından itibaren 17 gazete, 15 televizyonda söylenenleri izleyeceğim ve hangi takımı yapmam gerektiğine karar vereceğim.''
Zor bir deplasman Antep çıkışta puan veya puanlar cıkarır,Fener'in işi zor..
Antep deplasmanı her zaman zordur takımlar için.Maç ortada geçer diye düşünüyorum.Kazanan bir takım olursa da Fenerbahçe kazanır.
Fenerbahçe kazanacaktır. Geçen hafta Belediye önünde zorlandık puan kaybettik. Evimizde kaybettiğimiz puanları, deplasmanda oynadığımız maçlar ile kazanmamız gerekiyor. Alex bu maçta forma giyecek olması çok güzel. Alex ve Semih eğer uyumlu olur ise G.Antep önünde galibiyete ulaşabiliriz.
G.Antep cephesinde De Nigris satılmıştı ve bu yüzden bu maçta oynamıyacak olması bizim işimize gelecekti; ama transfer iptal edildi büyük ihtimal ile bu maçta oynayacak. Bu yüzden bu oyuncuya bir oyuncumuz ile tutmamız gerekiyor. Etkili bir forvet.
De nigris satılmadı...
Selçuk-Kemal ikilisinin performansı maçı direk etkileyecek ama Antep takımı şuanda karışık bi durumda olduğu için kazanırız diyorum
Zorlu hava koşulları ve Aurelionun olmaması nedeniye beraberlik diyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Bu yüzden FB diorum ...
Fenerbahçe çok rahat olmasada 2-1 veya 3-2 alır diyorum.
De Nigris Ankaraspor'a gitti diye biliyorum eğer öyle olduysa Fenerbahçe 1 adım önde,eğer De Nigris takımda kaldıysa Antep Aurelio'suz Fener'den puan çıkartcaktır.Kendisine çok ters gelmesine rağmen...![]()
ABOOO'nun dediği gibi Antep, Fener'i zorlayamıyor..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Zor maç olacağı kesin..Kolay maç hiç bir zaman yok..Bknz Ş.urfa-FenerbahçeHiç bir maçtan önce 4-5 olur demek kolay değil bu sadece taraftarlığa kaçar çünkü neden gönlümüzden geçen skor o skordurda ondan
Maça gelince Aurelio yok geçen hafta Alex yok yahu ne olacak bu takıma?? Takımda biri olmayınca ne yapacak bu takım? Şimdi Aurelio gitse ne yapacak Bu Fenerbahçe? Bırakalım arkadaşlar bunlar bahane var olan olmayanı aratmayacak olacak bitecek aksi takdirde zaten takım olamayız!!!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Alex'in yeniden 11 de oynayacak olması büyük avantaj.Ama Aurellio'nun olmayacak olmasıda Fenerbahçe için kötü.
Gaziantep cephesinde ise De Nigris'in takımdan gönderilmesi Fenerbahçe için iyi bir gelişme.
Hava koşulları ve zeminide işin içine katarsak Fenerbahçe'nin puan kaybetme olasılığı yükseliyor.Belli olmaz yinede.3 ihtimalli bir maç olarak bakıyorum ben bu maça.Hava koşulları ve zemin iyi olsaydı Fenerbahçe mutlak favori olurdu bence..
So what?
Saike
Kanarya moral arıyor
Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yöneteceği karşılaşma 15.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen olarak yayınlanacak. Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda rakip sahalarda üst üste 3 maç yapacak Fenerbahçe, deplasman serisinin ilk mücadelesinde Gaziantepspor karşısında galibiyet hedefliyor.
Ligin ilk yarısında deplasman maçlarında puan kayıplarıyla kötü bir grafik çizen sarı-lacivertliler, Gaziantepspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Ligde ikinci yarıya sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak puan kaybıyla başlayan sarı-lacivertlilerde, Gaziantepspor karşısında tek hedef 3 puan.
ALEX OYNUYOR, AURELIO CEZALI
Fenerbahçe'de sakatlığı düzelen Alex, Gaziantepspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Brezilyalı futbolcunun yokluğunda çıktığı ikinci yarının ilk maçında puan yitiren sarı-lacivertliler, Gaziantepspor mücadelesinde bu önemli kozunu kullanabilecek. Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart cezalısı Aurelio ise forma giyemeyecek. Brezilyalı oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü sarı kartla bu sezon 4. sarı kartına ulaşmıştı.
AURELİO'NUN GÖREVİ VEDERSON'A
Fenerbahçe, Gaziantepspor maçında sahaya üç sol kanat oyuncusu ile çıkacak. Zico, Aurelio'nun yokluğunda orta sahada Uğur ile Vederson'un ikisine birden görev verecek. Sarı kart cezalısı olan Aurelio'nun yerine Vederson görev yaparken, Uğur da sol kanatta çalışacak. Carlos da her zamanki yerinde görev alacak. Forvette ise yine Semih ile tek forvet oynayacak olan Zico, Kezman'ı yeniden yanına yani yedek bankına oturtacak. Bu arada sakatlığı düzelen Alex de Gaziantepspor maçı ile birlikte sahalara dönecek. Zico, üç maçlık deplasmanlar zinciri için sağlam olan tüm oyuncularını kafile listesine aldı.
MUHTEMEL 11
FENERBAHÇE:
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Kemal
Uğur
Alex
Semih
G.ANTEPSPOR
Oğuz
Mehmet Çoğum
Bekir
Volkan
Deumi
Ekrem
Mehmet Polat
Zurita
Erdal Kılıçarslan
Metin
Ali Bayraktar
STAT: Kamil Ocal
SAAT: 15.00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV
G.ANTEP İDDİALI
Turkcell Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Gaziantepspor'da, teknik direktör Bünyamin Süral, rakipleri karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. ''Fenerbahçe'ye yenilmeyeceğiz'' diyen Süral, ''Son haftalardaki çıkışımızı tesadüflere bağlayanlar olabilir, ama ben bu kadroya güveniyorum. Futbolcularım Fenerbahçe maçında da 90 dakika mücadele ederek, sonunda rakiplerini dize getirecektir. Herşeyin başı inanmaktır. Güçlü rakibimizden 3 puan alarak herkesi şaşırtmak istiyoruz. Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz." dedi.
F.BAHÇE: 28 G.ANTEP: 8
Fenerbahçe ile Gaziantepspor, yapacakları maçla birlikte ligde 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 30 Eylül 1979 tarihinde Gaziantep'te 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başlayan rekabette, geride kalan maçlarda galibiyet sayısında sarı-lacivertlilerin 28-8 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 7 kez de eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 89 gole, Gaziantepspor 46 golle karşılık verdi.Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.
GAZİANTEPSPOR 14 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Ev sahibi ekip, Fenerbahçe karşısında lig maçlarında 7 yılı aşkın süredir galibiyet alamıyor. Gaziantepspor, 10 Kasım 2000 tarihinde evinde 2-1 kazandığı maçın ardından, 21 Nisan 2001'den itibaren sarı-lacivertli rakibiyle yaptığı son 14 lig maçında galip gelemezken, bu süre içinde 13 kez yenildi, sadece 1 beraberlik alabildi. Fenerbahçe, iki takım arasında ligdeki son 10 randevuyu da kazanmayı bildi.
Gaziantepspor ile 44. randevu
Fenerbahçemiz ile Gaziantepspor, Süper Lig'in 19. haftasında bugün oynayacakları maçla birlikte ligde 44. kez karşı karşıya gelmiş olacak. İki takım arasında 30 Eylül 1979 tarihinde Gaziantep'te 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başlayan rekabette, geride kalan maçlarda galibiyet sayısında takımımızın 28-8 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 7 kez de eşitliği bozamadı. Fenerbahçemizin attığı toplam 89 gole, Gaziantepspor 46 golle karşılık verdi. Ligin ilk devresinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılan maçta takımımız Gaziantepspor'u 2-1 yenmişti. Yine bu sezon, Fortis Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında, Fenerbahçe ile Gaziantepspor 0-0 berabere kalmıştı. 50. sezonunu geçiren Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek bir maçta en fazla gol Fenerbahçemizle Gaziantepspor'un oynadıkları bir karşılaşmada filelere gitti. İki takım arasında 1991-92 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı takımımız 8-4 kazanırken, filelere giden toplam 12 gol, Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.
Kesin 11'ler:
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Kemal
Uğur
Alex
Semih
G.ANTEPSPOR
Oğuz
Mehmet Çoğum
Bekir
Özgür
Deumi
Ekrem
Mehmet Polat
Murat
Erdal Kılıçarslan
Metin
Ali Cansun
So what?
Saike
Kadroya bak..
Ne Kemal'i , Ne Uğuru'u ya..
Wederson ve Ali Bilgin niye bu takımda...
Buraya Yazıyorum..Maçı KAYBEDECEĞİZ....
Gaziantepin kalede oguz varsa fenerbahce en az 3 gol atar .
FB macı aLır; çünkü Antep karsısında zorLanmıyorLar. ALex in dönüşü, kadro kaLite farkı FB ye 3 puanı getirir bence...
Semih süratle ceza sahasına girdi... Semih yerde kaldı... Penaltı bekliyor Fenerbahçeli futbolcular.. Devam dedi hakem.
Net penaltıydı.Ayrıca Oğuz var diye neden 3 gol atarmışız onu da açıkla istersen Samet.