PDA

View Full Version : Stadyumdaki Seyirci Sayısı

RoNNiE91
29.Ocak.2007, 01:12
Arkadaşlar şöyle birşey sormak istiyorum.

Şimdi editöre girdiğimizde bir kulübün stadyum bölümüne girdiğimizde Max. Attendence ve Min. Attendence var.Bunlar bildiğiniz gibi en çok seyirci ve en az seyirci sayıları.

Mesela biz orta derece veya küçük bir kulüple büyük başarılara imza attığımızda bu seyirci sayısı hiçbir zaman Max. Attendance'ı geçemez mi?Yoksa ilk oyun başlarken mi sayısı?

Şimdiden teşekkürler...

GebzeLi1907
29.Ocak.2007, 02:02
kLubun repi arttıkca artıyor oLabiLir kapasitede varsa tabi, ama sadece bir öngörü bu tam emin değiLim:)

bence o stadyumdaki koltuklar ve ya yerlere göre max. advan. olur stadyuma bağlıdır belki

SAİT71
29.Ocak.2007, 03:36
heralde artması gerekir. Diyelimki Boluspor'u aldınız şamp ligi nde çeyrek final oynattınız ve her sene bunun gibi büyük başarılara imza attınız iyi oyuncular getirdiniz Popülaritede artar böylece seyirci sayısıda artmış olur. Stadyumu büyültür yönetim o zaman max. att. geçer. Bence kulübün balşarıları ve tanınmışlık seviyesi önemli bu konuda diye düşünüyorum ama..

barahir
29.Ocak.2007, 03:41
Gelen seyirci sayısı şöhretli oyuncularınla ve başarılarınla doğru orantılıdır..

Artar diye düşünüyorum.. Ayrıca büyük klüplerin max. attendance lere baktığınızda genelde stadyum kapasitesinden yüksektir.. Bu da olası stadyum genişletilmeleri içindir..

Ayrıca Klübün reputation'u ne kadar yüksek olursa o kadar çok seyirci gelir.. Bu da başarıların sürdüğü sürece max. attendance'ın da arttığını gösterir.

kral_67
29.Ocak.2007, 05:58
editörde görünen stadın maximum alabileceği seyirci sayısı klübün değil...:)
başarılı olursan ve stadını o max. attendance ye dayarsan klübünde stadı genişletir ve daha fazla seyirci alabilirsin...

RoNNiE91
29.Ocak.2007, 07:25
Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar.