PDA

View Full Version : GOAL: Avrupa nın en iyi bekleri..

EreN
01.Şubat.2007, 01:25
GOAL dergisinin şubat sayısında ‚Kristian Borell imzali Avrupanin en iyi bekleri listesinde Fenerbahçeli genç sağbek Gökhan Gönül ´de yer almış..
liste 15 kisiden olusuyor..
yabanci gözüyle genç oyuncumuz hakkinda olumlu görüsler okumak‚farkedildiğini görmek gurur verici..
Gökhan Gönül ün 14.siradan girdigi liste asagida..

1-Gianluca Zambrotta
2-Gary Neville
3-Maicon
4-Javier Zanetti
5-Daniel Alves
6-Paulo Ferreira
7-Manuel Pasqual
8-Sergio Ramos
9-Miguel
10-Eric Abidal
11-Massimo Oddo
12-Patrice Evra
13-Juan Vargas
14-GÖKHAN GÖNÜL
15-Max Tonetto

derginin Gökhan hakkindaki yorumu:

Gönül henüz 22 yasinda ama Fenerbahçe´de bu yil sergiledigi performans önümüzdeki yillarda adindan çokça söz ettirecegini ortaya koydu.Gönül‚ etkileyici ve hücuma destek veren bir sag bek.OFTAS´in Süper Lige yükselmesinde katkisi büyüktü.Fenerbahçe ikinci ligden bir oyuncuyu transfer etmesine ragmen ne denli dogru bir is yaptigini gösterdi.O da
ülkesinin en büyük kulüplerinden birinden teklif gelince elbette Ankara´da kalmak yerine İstanbul´a gitmeyi tercih etti.Şampiyonlar Ligindeki mükemmel performansı ona milli takımın kapılarınıda açtı ve EURO 2008´de büyük olasılıkla Türk Milli takımında yer alacak.Gönül´ün yaşı bu yaz Alpler´de birçok kulübün gözlerinin onun üzerinde olmasına sebep olacak. Fenerbahçe´nin süper yeteneği bu yaz Türkiye´nin sağ kanadında rakiplerini zorlayacak.

TürkuAz
01.Şubat.2007, 01:32
Gökhan gerçekten iyi bir oyuncu ve kendini geliştirince çok daha iyi olacak. Tebrikler.

erdemzorer10
01.Şubat.2007, 01:37
Gökhan ın önünde onu tamamlayabilecek bir orta saha oynarsa Gökhan çok daha iyi işler yapar..bkz : milli takımda hamitle yada mehmet topuz la arkalı önlü baya iş yaparlar..

BeeTLeJuiCe
01.Şubat.2007, 01:41
Erdem tam benim kafamdaki şeyi yazmış. Önünde Defansif özellikleri olan bir OrtaSaha ile oynarsa, Hamit veye Topuz gibi, çok daha fazla önplana çıkacaktır. Açıklanan Euro 2008 Kadrosunda saydığım 3 isimde var bakalım nasıl bir takım izleyeceğiz.

YusufT
01.Şubat.2007, 01:42
bence arkada Ugur Ucar Önunde Gökhan Gönul... harika olur..

anilton
01.Şubat.2007, 01:45
Gökhan Gönül çok yetenekli bir sağ bek,ama defansif yönünü biraz daha geliştirmesi lazım ya da sağ açık oynasın.Bence sağ açık oynamalı...

erdemzorer10
01.Şubat.2007, 01:59
Erdem tam benim kafamdaki şeyi yazmış. Önünde Defansif özellikleri olan bir OrtaSaha ile oynarsa, Hamit veye Topuz gibi, çok daha fazla önplana çıkacaktır. Açıklanan Euro 2008 Kadrosunda saydığım 3 isimde var bakalım nasıl bir takım izleyeceğiz.

inşallah Euro 2008 de bu dileklerimiz gerçekleşir de Gökhan ,Mehmet Topuz gibi oyuncularımız parlar..:)

GeNç KaRTaL
01.Şubat.2007, 02:23
Gökhan Gönül yetenekli bir oyuncumuz ama daha iyi olmak için defansif yönlerini geliştirmesi lazım.Euro 2008'de göstereceği performansla Büyük kulüplerin ilgisini çekebilir.

GebzeLi1907
01.Şubat.2007, 02:28
Gökhan kişiLiğiyLede 10 numara gerek saha içi gerek saha dışı.BazıLar gibi şımaracak bir oyuncu da değiL.attığı her adımı biLiyor.inş bi aksiLik oLmazsa İsvicrede adından çok söz ettirecek.Fenerbahce'yede daha uzun zaman hizmet edeceğini düşünüyorum..

SiR ToMaSRoSiCkY1
01.Şubat.2007, 02:44
Doğrudur.Çok iyi hazırlamışlar.Gökhan'da o yeri hak ediyor.

TR.CaPTaiN
01.Şubat.2007, 03:24
Gökhan geldiğinde gazeteler ona sadece kıyıda köşede ufak bir yer ayırarak transferini duyurmuştu ama o çalıştı ve en iyi bekler listesine girdi.

PesimiSTyLa
01.Şubat.2007, 03:30
Azmini ve kendini geliştirmesini tebrik etmek lazım... gecen sene alt ligde oynarken bu sezon ki durumu gercekten takdire sayan... Tebrikler Gökhan...

Fıratcan Alçınkaya
01.Şubat.2007, 03:36
:zuhaha saçmalamışlar S.Ramos 8., Zambrotta 1. başka derdleri varmıymış acap?

Ayrıca Chiellini neden yok yahu...

Özür dilerim yazarı görmemişim Kristian Borell eskiden çok alır okurdum bu dergiyi adam tam bir İtalyan Oyuncu delisi diyebiliriz. O yüzden Zambrotta 1. şimdi işin rengi anlaşıldı...

Ayrıca G.Gönül haketti çok iyi oynuyor...

El Comandante
01.Şubat.2007, 03:41
Gökhan´i cok begeniyorum,gercekten iyi bir futbolcu.

RaSenGan
01.Şubat.2007, 03:45
Gökhan çok iyi oyuncu tebrikler fakat R.Carlos yok listede :)

CeNTeR_TR
01.Şubat.2007, 03:52
Nerden nereye 2.ligde Oftaş da oynayan Gökhan şimdi nerelerde!! Tebrikler Gökhan Gönül :)

erdemzorer10
01.Şubat.2007, 03:55
Gökhan çok iyi oyuncu tebrikler fakat R.Carlos yok listede :)

Aygüncüm sanırım şuanki formları itibariyle sıralama yapılmış..;)

yunusgs
01.Şubat.2007, 04:01
Tebrik ederim Gökhan süratiyle olsun hücuma katkısıyla olsun beğendiğim bir oyuncu ayrıca Milli Takımımız için de önemli bir değer tebrik ederim.

Ilhan
01.Şubat.2007, 04:05
Bir kere Dani'nin 5. sıradan girdiği listeye liste demem ben. Ama Gökhan'ı Avrupa'nın farketmesi çok güzel bir olay. Ki onda Dani Alves potansiyeli görüyorum, hücumsal açıdan. Ama hem savunma, hem de hücumun bulunduğu bir beki bulmak çok zor.

Lionel Andres Messi
01.Şubat.2007, 04:05
listeyi kim hazırladıysa tebrik ederim sayesinde ferreira nın ramos tan daha iyi olduğunu öğrendik.

bosingwa nerde.

can abi chiellini bu sezon dc oynuyor.
gökhan da güzel yerdeç

SiR ToMaSRoSiCkY1
01.Şubat.2007, 04:09
Aslında İlhan Abi haklı.Daniel Alves en kötü listeye 3. girmeliydi.

Lionel Andres Messi
01.Şubat.2007, 04:09
zuhahah neville 2. yeni farkettim

Fernando Gago
01.Şubat.2007, 05:02
Gökhan Gönül'ün istede olması sevindirici diğer seçimlerimn sıralaması çok saçma olmuş harbiden :)

deniz.91
01.Şubat.2007, 05:08
Gökhan Gönül gerçekten süper oynuyor bu sezon.Milli takım içinde fener içinde bir milli piyango gibi oldu bu sene.Gökhan Gönül Mehmet Topuz ikilisi bu sezon euro08de süper olacak

Fıratcan Alçınkaya
01.Şubat.2007, 05:16
G.Neville 2. yapmışlar 30unu geçmiş Belletti nin yedeği Ferreira 6. bu kadar ayrıca Evra o kadar gerilerde olmaması lazımdı. Tek doğru şey G.Gönül ün listede olması...

anil luque
01.Şubat.2007, 05:23
liste bir garip tek doğru yanı herkesin de dediği gibi gökhan'ın orada olması bir Beşiktaşlı olarak gurur duydum..

a.arıcı-11
01.Şubat.2007, 06:12
orada bir türk oyuncunun adını görmek gurur verici

Bordo61Mavi
01.Şubat.2007, 11:28
Hangi liste olursa olsun, bi Turkun orda olmasi cok guzel bisey. Gokhan haketti bunu

Roberto Baggio
01.Şubat.2007, 14:49
Kristian Borell bence güzel bir liste yapmış Paulo Ferreira dışında bence ben oyuncuların sayısal yerlerine bakmıyorum son 2-3 yılın trendde olan ve bu sene çıkış yapanları almış listeye Ferreira dışında :)

IcedEarth
02.Şubat.2007, 02:54
Bence çok saçma bir liste olmuş, Kristian Borell denen abimizin futbol bilgisinden şüphe ediyorum. Gökhan'a gelince, savunma yönü biraz zayıf gibi ama bindirmeleri iyidir. Listede olsa da olur olmasa da.

ThersoN
02.Şubat.2007, 03:58
bu listeye göre gökhan'ın listede olması çok iyi

Universal
03.Şubat.2007, 03:12
Gökhan'ı bulup yetiştiren Metin Diyadin'e teşekkür etmemiz gerekiyor. Çok iyi bir oyuncu yetiştirmiş. Fenerbahçe ilk kez Avrupa sahnesine çıkmasına rağmen hiç sırıtmadı. Geleceğin Cafusu olarak görmekteyim. Bu yıl Avrupa 2008'de de yer alır ise çok başarılı olacağından eminim. Bir kaç sezon sonra Avrupa'nın en üst düzey liglerinde görebiliriz.

Varonil
05.Şubat.2007, 06:06
Gökhan Gönül'ü Avrupa'nın en iyi bekleri tanımının içinde görmek çok güzel,gurur verici bir olay.Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu,gelecek vaad ediyor.Ama daha çok çalışması lazım,olduğu yerde sayarsa sönebilir ;;)

Del Piero_10
06.Şubat.2007, 21:08
1-Gianluca Zambrotta
2-Gary Neville
3-Maicon
4-Javier Zanetti
5-Daniel Alves
6-Paulo Ferreira
7-Manuel Pasqual
8-Sergio Ramos
9-Miguel
10-Eric Abidal
11-Massimo Oddo
12-Patrice Evra
13-Juan Vargas
14-GÖKHAN GÖNÜL
15-Max Tonetto

Tonetto'nun yerine Grosso,Neville'in yerine Lahm,Miguel'in yerine Bosingwa,Oddo'nun yerine D Silvestri,Ferreira'nın yerine Behrami.

ForsakeN
08.Şubat.2007, 07:54
Fizik olarak güçlenirse , defans yönünü azcık daha güçlendirirse süper bir oyuncu olur. Diğer gençlere göre En büyük avantajı evli olmasıdır kanımca.

EL-Hadji
08.Şubat.2007, 09:23
Gökhan evli değil ya benım bildiğim. Ne zaman evlendi

ForsakeN
08.Şubat.2007, 09:28
Gökhan evli değil ya benım bildiğim. Ne zaman evlendi

Örneğin şu haber:

Çiçek bahçesi Samandıra!
Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından, Galatasaray'la oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. Zico, antrenman öncesi sahada oyuncularıyla yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaparken antrenman sırasında sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu. Zico, çalışmanın bir bölümünde as takıma ayrı antrenman yaptırdı. Kaleci Volkan Demirel'in ortada oynadığı çift kale maçta lacivert takım, beyaz takımı 10-4 yendi. Lacivert takımın gollerini Kezman (3), Alex (2), İlhan (2), Volkan Demirel, Semih ve Roberto Carlos atarken, beyaz takımın golleri Aurelio (2) ve Kemal'den (2) geldi. Antrenmana izinli Appiah'ın yanısıra sakatlıkları bulunan Tümer Vederson ve Can katılmadı. Gürhan, Serdar ve Deniz de takımdan ayrı, koşu yaptı. Antrenmanı Dünya Engelliler günü dolayısıyla engelli bir grup çocuk ve aileleri de izledi, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirip çiçek verdi. İdmana gelen Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül de kız arkadaşıyla birlikte, Gökhan ve Roberto Carlos'la fotoğraf çektirdi

milliyet