View Full Version : TSL 21. Hafta | Kayserispor - Beşiktaş
Memedov
03.Şubat.2007, 23:35
http://img244.imageshack.us/img244/8882/140952turkcellsuperligbbu5.jpg (http://imageshack.us)
http://img116.imageshack.us/img116/6462/kayserisporwb7.jpg (http://imageshack.us)http://img116.imageshack.us/img116/1171/besiktasaf0.jpg (http://imageshack.us)
anilton
03.Şubat.2007, 23:38
Şampiyonluk yolunda en önemli maçlarımızdan bir tanesi.Hatta en önemlisi diyebilirim.Kayseri'de M.Eren ve Toledo gibi as oyuncular yok.Çok zor maç olacak.İnşallah Beşiktaş'ım kazanır...
BlackEagle19o3
03.Şubat.2007, 23:40
Ligin en zor deplasmanlarından biri ama ben yine de kazanırız diye düşünüyorum.En kötü ihtimal berabere kalırız;)Mehmet Topuz'a dikkat!!!
deniz.91
03.Şubat.2007, 23:41
İlk yorumu yapayım.Kayserispor evinde hiç kaybetmiyor.Bjk ise deplasmanda çok iyi.güzel bir maç olacağı kesin.Ancak BJKde bu maçta defans hattında FIRE var.İbrahim Toraman,Baki Mercimek yok.Bne kayserim alır yolunua devam eder diyorum.Bu aralar takımda çok formda zaten.Üst sıralara dahada yaklaşmak için galibiyet şart.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonluk tolunda en önemli maçlarımızdan bir tanesi.Hatta en önemlisi diyebilirim.Kayseri'de M.Eren ve Toledo gibi as oyuncular yok.Çok zor maç olacak.İnşallah Beşiktaş'ım kazanır...
Her ikiside oynayacak bunu nerden çıkardın:)
anilton
03.Şubat.2007, 23:48
Her ikiside oynayacak bunu nerden çıkardın:)
Kayserispor Beşiktaş'ı bekliyor
Kayserispor’un, Beşiktaş maçı için hazırlıklara başladığı bildirildi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçına galibiyet için hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Kayserispor ikinci yarıda yaptığı 3 maçı da kazandı. Beşiktaş maçını da kazanıp 4’te 4 yapmak istiyoruz. Kayserispor güçlü bir takım, Beşiktaş’tan çekinmiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle Beşiktaş’ı yeneceğimize inanıyoruz." Hurma, Mehmet Eren ve Toledo dışında bir eksiklerinin bulunmadığını da kaydederek, "Mehmet Eren ile Toledo’nun sakatlıkları sürüyor. Bu maçta muhtemelen bu iki futbolcumuz kadroda yer alamayacak. Mehmet Eren ve Toledo dışıda bir eksiğimiz yok" diye konuştu.
Fıratcan Alçınkaya
03.Şubat.2007, 23:49
yenriz inş. biraz zor ama... Savunma da yeni transfer iyi oynarsa alırız maçı.
El Comandante
03.Şubat.2007, 23:52
Kayserispor ligin en zor deplasmanlarindan birisidir.Besiktas´in isi cok zor.Ben beraberlik bekliyorum mactan.
1-1 olabilir.
Bahadır Akdeniz
03.Şubat.2007, 23:57
Ben herkesin aksine Kayserispor'un kazanacağını düşünüyorum ama Beşiktaş'ın deplasman başarıları da ortada. Benim tahminim; bir farkla Kayserispor kazanır ya da maç berabere biter.
deniz.91
03.Şubat.2007, 23:57
Kayserispor Beşiktaş'ı bekliyor
Kayserispor’un, Beşiktaş maçı için hazırlıklara başladığı bildirildi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçına galibiyet için hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Kayserispor ikinci yarıda yaptığı 3 maçı da kazandı. Beşiktaş maçını da kazanıp 4’te 4 yapmak istiyoruz. Kayserispor güçlü bir takım, Beşiktaş’tan çekinmiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle Beşiktaş’ı yeneceğimize inanıyoruz." Hurma, Mehmet Eren ve Toledo dışında bir eksiklerinin bulunmadığını da kaydederek, "Mehmet Eren ile Toledo’nun sakatlıkları sürüyor. Bu maçta muhtemelen bu iki futbolcumuz kadroda yer alamayacak. Mehmet Eren ve Toledo dışıda bir eksiğimiz yok" diye konuştu.
MEren olmayabilirde Toledo oynayacak.MErenin olmayışı kötü oldu.Çok formdaydı.
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 00:13
Bu maç şampiyonluk yolumuzda en önemli engebelerden birisi.Stoper sıkıntımız vardı Baki ve Toraman cezalı duruma düşünce ama şimdi 3 tane isim var o bölgede oynayabilecek.Gordon-Zan-Kaş.
Bu maç dediğim gibi çok zor bir maç.Kayseri ligimizin kalbur üstü ekiplerinden ve maç onların sahasında.İlk maçtada zorlanmıştık ve 0-0 bitmişti.Bu maçta Ertuğrul hocanın riskli oyundan ziyade daha derli toplu bir diziliş tercih edeceğini düşünüyor,umuyorum.Eğer zayıf ekiplere karşı çıktığımız düzende çıkarsak işimiz zorlaşır.Ertuğrul hocadan bu konuda şüphem yok.
Bu maçta oynarsa Gordon hakkında bir önfikir elde edebiliriz.Ayrıca Brezilya milli takımından moralli dönecek olan Bobo'da en büyük kozumuz olacaktır bu maçta.
Sağlam oynarsak,şansız olmazsak kazanabiliriz.Bu maçı kazanırsak bu hafta rakiplerimiz puan kaybedecebilecekleri rakiplerle oynuyorlar.Bu yüzden Derbiye az kalmışken bu maçı kaybetmemeliyiz.
İnşallah kazanırız.
RoNNiE91
04.Şubat.2007, 02:03
Bu maç ligde en çok korktuğum maçlardan birisi.Çok önemli isimler var Kayseri'de.Mehmet Topuz,Gökhan Ünal,Aydın ve özellikle çekindiğim Cangele.Çok hızlı ve etkili bir oyuncu.Bizim defansımız ise mağlum kötü.Gordon Schildenfeld bu maçta oynasa hiçde fena olmaz.Genç İbrahim Kaş'ın tecrübesizliği bize pahalıya patlamıştı zaten.
Geçmiş yıllara bakıyorumda Kayserispor'un Beşiktaş'a pek üstünlüğü yok.Geçen sene son hafta 3-0 yendiler ama o da dediğim gibi son haftaydı.Kaleci bile yıldız takımdan gelmişti.Lig kopmuştu zaten.Şöyle düşünüyorumda iki takımdaki insanlardada iki bacak ve iki kol var.Beşiktaş'ın kalitesi ve farkı var.Bu inkar edilemez ama fanatik taraftarlar Kayserispor'da bikaç iyi oyuncu olduğu için hemen Kayseri kazanır diyorlar.Beşiktaş kötü formda olsa.Liderle arasında 10-15 puan fark olsa anlarım ama Beşiktaş kötü top oynamıyor.Sadece şansız ve bireysel hatalar yapılıyor.Bu hatalarında Gordon Schildenfeld,Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yozgatlı'nın dönmesiyle giderileceği kanısındayım.Gökhan Zan'da iyileşti.Kaygılanacak bir durum göremiyorum.
Bobo Brezilya Milli Takımına çağırılma sevinci ve hırsı var.Umarım bununla beraber bu formsuzluğunu üzerinden atar ve eski formuna döner.Holosko'da bu sıralar etkisiz bana göre.Birde geçen gün gazetede ve internette gördüm.Yönetim yabancı sayısının artmasıyla bir yabancı daha almayı düşünüyormuş.Umarım iyi bir yabancı olur ve katkı sağlar.Yada yönetim Higuain'i yollamayıp yabancı hakkını ondan kullanabilirdi.Çok forma şansı bulmadığı için kendini gösteremedi.Kayserispor'un oynayacağı hızlı oyuna karşı Higuain etkili olabilirdi aslında.Holosko'da hızlı bir oyuncu.Bu maçta etkili olabilir.
Tabi birde Ertuğrul Hoca etkeni var.Kayserispor'daki çoğu oyuncuyu tanıyor ve zaaflarını ve etkili yönlerini biliyor.Bu Beşiktaş için bir avantaj.Eğer Beşiktaş kozlarını oynarsa bu maçı kazanabilir.İlk maçta İnönü'de zorlanmıştık ama şimdi daha etkili ve deplasmanda çok daha iyi olan bir Beşiktaş var.
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 02:09
http://img408.imageshack.us/img408/849/kbjkfd8.jpg
El Barto
04.Şubat.2007, 02:12
Çok zor bir maç olacağı aşikar. Kuvvetle muhtemeldirki puan kaybı yaşayacağız. Savunmamız çok eksik. Zaten çok fazla gol yiyoruz.
Umarım kazanırız ama işimiz çok zor...
Universal
04.Şubat.2007, 02:19
Zevkli ve iki takım içinde zor olacak bir maç. Kayserispor ilk dördü yakalyabilmesi için mutlaka bu maçtan üç puan ile ayrılması gerekiyor. Beşiktaş ise zirveden kopmamak ve liderliği ele geçirebilmek için kazanmak zorunda. Kaysersipr evinde hiç kaybetmediği için bu maçıda kaybedeceğini düşünmüyorum. Gülen taraf olursa oda Kayserispor olacaktır.
KaF KeF
04.Şubat.2007, 02:25
Beşiktaş Açısından Çok Önemli bir maç.Kayseri evinde kolay kolay kaybetmiyor.Beşiktaş formda gözükse bile KayseriSpor kazanmaya Yakın...
Rodrigo Tello
04.Şubat.2007, 03:43
Biz evinde yenilmeyen cok takım gördük hepte puan kaybetcegimiz söylendi ama kaybetmedik,şuanki Kayseri Saglam'ın elinde olsa puan kaybederdik derdim ama eski Kayseri'den eser yok,zorda olsa kazanırız yolumuza devam ederiz dikkat BoBo patlama yapabilir keza Holosko'da aynı şekilde..
Gülen taraf Beşiktaş olur..
Emurafu
04.Şubat.2007, 03:48
Beşiktas Holosko gelince nerdeyse 3'lü forvete döndü..Eger aynı sistemle Maça cıkarsa kesin gol yer..Çünkü Beşiktas savunması bu aralar çok hata yapıyor birde ofans agırlıklı cıkıyor maçlara...2-2 3-2 gibi bir skor bekliyorum:)..Hakeden kazansın...
eXcitinG
04.Şubat.2007, 05:04
Herkesin aksine bu hafta çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Rize maçında ki beceriksizLikLer bu maçta oLmayacaktır. Harika formumuz iLe bu maçta Kayserisporu geçeriz.
deniz.91
04.Şubat.2007, 05:18
Biz evinde yenilmeyen cok takım gördük hepte puan kaybetcegimiz söylendi ama kaybetmedik,şuanki Kayseri Saglam'ın elinde olsa puan kaybederdik derdim ama eski Kayseri'den eser yok,zorda olsa kazanırız yolumuza devam ederiz dikkat BoBo patlama yapabilir keza Holosko'da aynı şekilde..
Gülen taraf Beşiktaş olur..
Senin son durumdan haberi yok galiba.Şuan Kayseri mükemmel bir form grafiği yaşadı.Gol yemiyor.boyuna gol atıyor.Cangele takıma iyice alıştı.Mükemmel işler yapıyor.Gökhan Ünalın takımda kalacağı kesinleşti.Bu maçta ilk 11 oynayacak büüyk ihtimal.Kayseri evinde hiç kaybetmiyor.Kayserispor büyük maçlara çok iyi motive oluyor.Ben şahsen puan kaybı yaşayacağımzıı düşünmüyorum:)
GodfatheR
04.Şubat.2007, 05:34
Beşiktaş'ın kazanmasını güç görüyorum çünkü savunmada çok hata yapıyolar.Sanırsam bu hafta yeni transferle başlıyacaklar yani BJK kesin gol yiyecektir.
Kazanmaya yakın taraf Kayseri'yi görüyorum ama BJK büyük bi külüp iyi bi kadrosu var galibiyetlede çıkarlarsa süpriz olmaz.
Onurap
04.Şubat.2007, 06:42
Kayseri kendi evinde çok iyi oynuyor büyük ihtimal yener veya berabere biter.Bjk şansı yaver giderse kazanabilir bence.
Aykan19o3
04.Şubat.2007, 07:44
Zor geçicek bir maç olucak.. Her iki takımında gol bulacağı fakat ''tek'' bir takımın kazanacağı maç olur. Umarım kazanan taraf biz oluruz..
19_SeRDiNÇ_05
04.Şubat.2007, 07:49
Bence Beşiktaş bu sene gol atmakta zorlanmıyor.Eğer defansta dikkatli olurlarsa bu maçı kazanırlar.
yunusgs
04.Şubat.2007, 16:00
Zor bir maç olacağı kesin 2 takımda kaliteli takımlar yalnız hava muhalefetini de düşünürsek bu maçın tam bir beraberlik maçı olacağını düşünüyorum 0-0 biter.
Varonil
04.Şubat.2007, 16:42
Zor bir maç olacak.Kayserispor evinde kaybetmiyor.Cangele,Gökhan Ünal,Mehmet Topuz çok formda.Beşiktaş'ın ligdeki son maçlarındaki iyi formu da belli.Bu maç için beraberlik ön plana çıkıyor.
Emurafu
04.Şubat.2007, 21:57
Cangele Faktörü var..Gökhan ünaldan daha çok Cangele dikkat etmeleri lazım..Kayseri oyuncuları savunmma arkasına çok sarkıyor.Forvetleri hızlılar..Eger beşiktas 3'lü forvet cıkıp Ortasahayıda çok ofansif kurarsa işi zor olur..Arkayı biraz saglama alması lazım..Kontrollü oynaması lazım..Bakalım nasıl bir maç olacak..
Fernando Gago
04.Şubat.2007, 22:48
Normal bi Kayserispor kendi sahasından mulaka puan çıkartırdı ancak transfer dedikoduları Gökahın sürekli sorun yaratıyor olması vs. Kayserinon takım ruhunu bozdu.Beşiktaş çok istekli ve iyi top oynuyor defanstaki eksikliğe rağmen bu maçı zorda olsa kazanırlar diyorum
BlackEagle19o3
04.Şubat.2007, 22:55
Bu maçta 3 forvetimizden biri kulübeye çekilip,Serdar Özkan sahaya sürülür diye düşünüyorum.Bu yedek olcak forvet için ilk başta Bobo'yu uygun görüyordum ama onun Milli Takıma çağırılması fikrimi değiştirdi.Moralli bir Bobo çok iş yapar.Nobre yedeğe çekilecektir büyük ihtimalle;)
Fıratcan Alçınkaya
04.Şubat.2007, 23:30
defans buzda dans yapmazsa kaçarı yok takım çok iyi hucum elemanlarına sahip Kayserispor dayanamaz... G.ÜNal ıda iyi marke ettikmi tamamdır...
Cyzio
05.Şubat.2007, 01:41
Kayserispor'un evinde yenilmeyeceğini düşünüyorum..
deniz.91
06.Şubat.2007, 19:12
Kayserispor iddialı hazırlanıyor
Kayserispor, cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Beşiktaş'tan çekinmiyor. Kulüp Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon kendi sahalarında yenilmeme unvanını koruduklarını, ayrıca 3 büyüklere de yenilmediklerini hatırlattı.
Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Şahin, Beşiktaş'tan mutlaka 3 puan almak istediklerini belirtti.
Ligin üst sıralarını zorlamak için Beşiktaş maçının büyük önem taşıdığını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:
''Bu sezon kendi sahamızda yenilgimiz yok. Ayrıca, 3 büyüklere de yenilmedik. Ligin ilk yarısında kendi sahamızda Galatasaray ile berabere kaldık, Fenerbahçe'yi ise yendik. Deplasmanda Beşiktaş maçından da beraberlikle ayrıldık. Bu nedenle Beşiktaş'tan çekinmiyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynamanın avantajını kullanarak 3 puan alıp, bu sezon kendi sahamızda ve 3 büyükler karşısında yenilmemezlik unvanımızı korumak istiyoruz.''
Takımda eksik veya sakat futbolcu bulunmadığını hatırlatan Şahin, hafif sakatlıkları bulunan Saidou ve Toledo'nun sakatlıklarının düzeldiğini ve Beşiktaş maçında forma giyebileceklerini kaydetti.
Kaleci Ivankov ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın milli takım kadrolarına çağrıldıklarını anımsatan Şahin, bu futbolcuların da Kayseri'ye döneceğini ve Beşiktaş maçına tam kadro ile çıkacaklarını söyledi.
Şahin, Beşiktaş ile sahalarında karşılaşmanın önemine dikkati çekerek, taraftarlarından takımlarına destek olmalarını istedi.
07.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Onurap
06.Şubat.2007, 21:11
Kayseri deplasmanı çok zor hep saha olarak hem rakip olarak.Cisse oynamazsa beşiktaş orta sahası tamamen düşer s.kurtuluşta yok :) Sevindir bizi kayseri :zuhaha
goosfraba
07.Şubat.2007, 05:25
Sanırım bu maçta Schildenfeld oynayacak, doğrusu performansını çok merak ediyorum.
gerrrard
07.Şubat.2007, 05:41
Evet Schildenfeld'in performansını bende çok merak ediyorum. Acaba nasıl bir performans gösterecek. Kayseri deplasmanları hep zordur. Yine zor bir maç olacak ama ya beraberlik yada Beşiktaş diyorum.
Emurafu
07.Şubat.2007, 06:22
Beşiktasda baya sakat varmış...Kaldıki toraman baki cezalı..
Cisse büyük ihtimal yokmuş,Nobre agır grip olmuş,Ali tandoganda aynı şekilde agır gribmiş,Serdar kurtuluş yok....Galatasarayın üstündeki ugursuzlık Beşiktasa gecti gibi..Bakalım bu kadar eksikle nasıl bir sonuç cıkacak...
Koray'ı gönderdiler önliberoda suan adam yok sanırım..Hepsi sakat veya hasta
Beşiktaş kayseriden 3 puan bence çok iddaalı duruma gelir..
Kayseride Toledo,Saidou iyileşmiş..Son durumlar böyle..
anilton
07.Şubat.2007, 06:32
Beşiktasda baya sakat varmış...Kaldıki toraman baki cezalı..
Cisse büyük ihtimal yokmuş,Nobre agır grip olmuş,Ali tandoganda aynı şekilde agır gribmiş,Serdar kurtuluş yok....Galatasarayın üstündeki ugursuzlık Beşiktasa gecti gibi..Bakalım bu kadar eksikle nasıl bir sonuç cıkacak...
Koray'ı gönderdiler önliberoda suan adam yok sanırım..Hepsi sakat veya hasta
Beşiktaş kayseriden 3 puan bence çok iddaalı duruma gelir..
Kayseride Toledo,Saidou iyileşmiş..Son durumlar böyle..
Cisse Kayseri'ye götürüldü ve büyük ihtimalle oynayacak.A.Tandoğan ve Nobre'de oynayabilecek duruma geldi...
S.Kurtuluş,M.Yozgatlı ve M.Sedef sakat,Baki ve Toraman cezalı...
Emurafu
07.Şubat.2007, 06:42
Beşiktaslı arkadaslar söylediler..Oynamaları sizin için sevindirici.
a.arıcı-11
07.Şubat.2007, 18:01
valla cisse oynarsa performansına göre maçın syri değişiri ama oynamaz ise maç tamamen kayserinin kontrolünde maç olur bu haftanın en kritik maçı bence beraberlik büyük ihtimal diye düşünüyorum
Burak Duran
07.Şubat.2007, 21:09
kayseri bu sezon evinde yenilmedi bu macidaa vermez diyorum.
Aykan19o3
07.Şubat.2007, 22:15
Sanırım bu maçta Schildenfeld oynayacak, doğrusu performansını çok merak ediyorum.
Aynen bende çok merak ediyorum..
Gökhan Zan ile iyi bir ikili olurlar umarım..
YusufT
08.Şubat.2007, 00:04
Aynen bende çok merak ediyorum..
Gökhan Zan ile iyi bir ikili olurlar umarım..
Bence bu ikili iyi bir ikili olusturmaz. Schildenfeld ve Toraman daha iyi olurdu.
fmsmyrna
08.Şubat.2007, 00:11
İki formda takım bence Kayseri kazanır ben Gökhan Ünal'dan patlama bekliyorum bu maçta
PesimiSTyLa
08.Şubat.2007, 00:18
Kayseri deplasmanı ligin en zor deplasmanlarından biri. Ayrıca Kayseri son haftalarda formda..
BJK ye gelirsek gol yollarındaki sorununu cözmüş görünüyor ama defansı da hata yapiyor. shildenfeld oynayacak sanırım ama ilk macta ne derece uyum saglar bilinmez.
Lafın kısası BJK deplasmanda kazanamaz , diğer bi deyişle Kaysri kaybetmez . 1 ya da 0 olur :) Ama beraberlik yüksek ihtimal..
deniz.91
08.Şubat.2007, 00:51
Cissenin oynaması çok zormuş bu maçta
GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 01:01
Cisse'nin olmazsa işimiz zor.Bu maç için ekstra bir performans göstermemiz gerekecek.
Off yönetim off.Almadınki bir tane alternatif Cisse'ye.Al işte zor durumda kaldık.:mad:
Allah yardımcımız olsun..
Ilhan
08.Şubat.2007, 01:21
4'lü defans sistemlerinde tandemde oynayan iki oyuncudan biri çabuk, bir de hava hakimiyeti olan bir oyuncu olmalı. Schildenfeld uzun ve hava hakimiyeti olan bir futbolcu. Zan ile aynı karakterdeler bu hususta. Toraman ise yerden iyi bir kesici. Bana kalırsa Schildenfeld-Toraman oynamalı.
anilton
08.Şubat.2007, 01:26
4'lü defans sistemlerinde tandemde oynayan iki oyuncudan biri çabuk, bir de hava hakimiyeti olan bir oyuncu olmalı. Schildenfeld uzun ve hava hakimiyeti olan bir futbolcu. Zan ile aynı karakterdeler bu hususta. Toraman ise yerden iyi bir kesici. Bana kalırsa Schildenfeld-Toraman oynamalı.
Schildenfeld'i izleyen arkadaşlardan aldığım duyumlara göre;en önemli özelliği fiziki yapısına rağmen süratli olmasıymış.İnşallah öyledir...
Bu arada Cisse yarın oynayabilecek...
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33569
GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 01:28
İlhan abi bilmiyorum bu maç içinmi dedin Toraman-Gordon ikilisini ama Toraman cezalı.
uAsamet91
08.Şubat.2007, 01:48
beşiktaşda bayağı bi eksik var ,hava şartları zor , Kayseri yıldız isimleri ile skora gider diye düşünüyorum Kayserispor kazanır .tek skorla
YusufT
08.Şubat.2007, 01:52
görüslerimiz ayni :icon_cool: Toraman-Schildenfeld iyi olur
anil luque
08.Şubat.2007, 02:03
Cisse oynamayabilrmiş o oldugunda bıle orta saha zorlanıyor eger olmazsa neler olur dusunmek bile istemiyorum umarım oynar ve bizde bu zor deplasmandan kayıpsız döneriz. Beşiktaş eger 'Beşiktaş' gibi oynarsa hiçbir sorun olmaz aksi takdirde olabilecekleri sizler yazmışsınız zaten :)
anilton
08.Şubat.2007, 02:03
beşiktaşda bayağı bi eksik var ,hava şartları zor , Kayseri yıldız isimleri ile skora gider diye düşünüyorum Kayserispor kazanır .tek skorla
Beşiktaş ne kadar eksik olursa olsun Kayseri'den kat kat daha kaliteli bir takımdır.Tecrübe,kadro ve kalite bakımından.Beşiktaş yıldızları ile skora gidemez mi?
anil luque
08.Şubat.2007, 02:18
o açıdan bakarsak öyle ama bunun garantisini kimse veremez kardeş elbette bi beşiktaşlı olarak bunu canı gönülden istiyoruz ama şartlar ortada
BlackEagle19o3
08.Şubat.2007, 02:55
Kayseri'nin yıldızları?Yıldız diyebilceğimiz bi tek bir tek Mehmet Topuz var.Gökhan Ünal ve Cangele'yi de kaliteli oyuncular olarak tanımlayabiliriz.
EL-Hadji
08.Şubat.2007, 04:34
Kayserispor yenilmez diyorum. Yalnız BJK 3 forvet çıkarsa mağlup bile olabilir.
GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 04:39
Bu maçta beni Kayseri'den çok zemin düşündürüyor.Çünkü biz eğer iyi oynarsak Kayseri'yi yenecek güçteyiz ama zemin bizim oyunumuzu etkileyebilir.
eXcitinG
08.Şubat.2007, 06:48
Toraman ve Zan dan kuruLu bir savunma anLayışı iLe maça başLamaLıyız. Gordon u böyLesine zor geçebiLecek bir maçta oynatmak sıkıntı yaratır. Takım arkadaşLarını tanımayan, henüz aLışma sürecinde ki bir Gordon, yerLeşik ve düzenLi hücum eden Kayserispor karşısında savunma dengemizin bozuLmasına neden oLabiLir. Eğer bu maçta TeLLo ve Serdar Özkanı iyi kuLLanır DeLgado da kendi gibi oynarsa Beşiktaş bu maçı atLatabiLir. Onun dışında bunLarın aksaması haLinde ibre Kayserispor a doğru geçer. Ama HoLosko dan ben yine etkiLi, yıpratıcı bir oyun bekLiyorum.
GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 07:08
Hayrettin abi Toraman cezalı.Baki'de cezalı.Senin dediğine göre oynarsa Kaş-Zan oynar.
Ben en çok Cisse olmazsa yerine kim oynayacak onu merak ediyorum.Serdar Özkan mı,İbrahim Kaş mı,Yoksa Rico mu? Bence Kaş en büyük ihtimal.
anilton
08.Şubat.2007, 07:10
Toraman ve Zan dan kuruLu bir savunma anLayışı iLe maça başLamaLıyız. Gordon u böyLesine zor geçebiLecek bir maçta oynatmak sıkıntı yaratır. Takım arkadaşLarını tanımayan, henüz aLışma sürecinde ki bir Gordon, yerLeşik ve düzenLi hücum eden Kayserispor karşısında savunma dengemizin bozuLmasına neden oLabiLir. Eğer bu maçta TeLLo ve Serdar Özkanı iyi kuLLanır DeLgado da kendi gibi oynarsa Beşiktaş bu maçı atLatabiLir. Onun dışında bunLarın aksaması haLinde ibre Kayserispor a doğru geçer. Ama HoLosko dan ben yine etkiLi, yıpratıcı bir oyun bekLiyorum.
Toraman cezalı abi,Kaş olabilir...
deniz.91
08.Şubat.2007, 18:05
Evimizde namağlubuz bizi yenmek her yiğidin harcı değil:pKayseride sakat veya cezalı oyuncu yok.Eğer Topuz gününd eolursa maçı alırız
Emurafu
08.Şubat.2007, 20:28
Maç saatin'de 5 derece sıcaklık olacakmış..Zemin iyimiş..
Kayseri'de ilk 11'ler belli oldu!
KAYSERİSPOR
Hasan
Durmuş
Saidou
Mehmet Eren
Toledo
Cangele
Gökhan
Ragıp
Mehmet Topuz
Koray
Avendano
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Üzülmez
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
İbrahim Kaş
Ricardinho
Serdar Özkan
Tello
Holosko
Delgado
Bobo
Valla Beşiktaş çok ofansif cıkmış.Hemde Önlibero yok..Rakibin göbeginde ragıp,topuz falan var..Kayseri'ye baya pozizsyon verebilir..İlginç maç olacak.
Gökhan Ünal yedek diyorlar onun yerine İglasias var diyorlar...
uAsamet91
08.Şubat.2007, 21:00
beşiktaş ofansif çıkmış bencede Kayseri bol pozisyon bulucak.
eXcitinG
08.Şubat.2007, 21:03
Beşiktaş biraz direnç gösterirse orta sahada zorLanmadan kazanır.
BlackEagle19o3
08.Şubat.2007, 21:10
Bobo ilk 11'dem çıkartıldı yerine Nobre dahail edildi.Ön Libero olmadan çıkıyoruz maça.Zor maç olcak inşAllah kazanır.Bu arada Schildenfeld neden yok ilk 11'de acaba merak ettim:S
eXcitinG
08.Şubat.2007, 21:18
Maçın 5 dakikası geri de kaLdı bakaLım, Kara kartaL neLer yapacak.
Ilhan
08.Şubat.2007, 21:22
Dün denildiği gibi Serdar Özkan ön libero çıkıyor sahaya. Hadi hayırlısı bakalım.
uAsamet91
08.Şubat.2007, 21:45
Çok zevkli bir maç oluyor yarım saat itibariyle
RaSenGan
08.Şubat.2007, 21:47
Delgado sarı kart gördü.
YusufT
08.Şubat.2007, 21:48
Kayseri maci domine ediyor.. Besiktas uzun toplari nobre'ye göndermeye calisiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Lig TV'nin yayınında spor camiası için tarihi açıklamalar yaptı.
Yıldırım Demirören Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz için 11 milyon euro teklif ettiklerini söyledi. Teklif yapıldığını doğrulayan Mamur, 'Kime kısmet olacak bilemem hayırlısı olsun" dedi. Yıldırım Demirören ise bu söz üzerine 'Başkan ile el sıkıştık' eklemesini yaptı.
Yıldırım Demirören rekor transfer teklifi için, "Bu fiyata Avrupa'da aynı seviyede bir oyuncu alamayız" diyerek transfer için Beşiktaş'ın çok istekli olduğunu ima etti.!!!!!!
PesimiSTyLa
08.Şubat.2007, 21:54
11 MN € Mehmet Topuz .. TR den bu fiyati verecek baska takım olmaz öyleyse BJK alır Topuzu :)
Aykan19o3
08.Şubat.2007, 22:00
Toparlandık.. Maçın başındaki gibi oynamıyoruz. İlk yarı bitmeden bir gol atsak '' Herşey Çok Güzel Olucak '' :)
PesimiSTyLa
08.Şubat.2007, 22:02
ilk yarının son dakikasında Koray attı 1-0 Kayserispor. İlk yarı bitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet Topuz'un kullandığı kornerde ceza sahazsına açılan top Cangele'ye geldi. Cangele de topu ceza sahasına ortaladı. Arka direkte topla buluşan Koray düzgün bir vuruşla topu Beşiktaş ağlarına gönderdi...
uAsamet91
08.Şubat.2007, 22:04
Kayseri ilk yarının son dakikasında 1-0 öne geçti gol Koray.beşiktaş moralsiz bi şekilde gidicek soyunma odasına bakalım ne olucak
Emurafu
08.Şubat.2007, 22:10
Gol ofsayt falan degil..Aslında oyun denk gidiyordu...Kayseri ortasahada daha çok hakim gibiydi..Beşiktas savunmasının hatası var yine...Bakalım 2.yarı neler olacak
TürkuAz
08.Şubat.2007, 22:12
Beşiktaş'ın 2. yarıda maçı çevirmesi bence zor değil. Maç zaten denk gidiyordu. Biraz gayretle olmayacak şey değil.. (:
El Comandante
08.Şubat.2007, 22:19
Kayseri bundan sonra maci birakmaz.2.yarinin sonlarina dogru 1 gol daha atar,mac 2-0 biter.
a.arıcı-11
08.Şubat.2007, 22:20
bjk gerçekten inanılmaz derecede ofansif çıkmış tvden duyduğuma göre gol yine savunma hatasıymış bakalım bu savunma hatalarına yeni transfer ilaç olucakmı
PesimiSTyLa
08.Şubat.2007, 22:47
BJK den Kaş, tello, delgado, serdar özkan; kayseri den ragıp sarı kart görmüş. Mac gerginmiş. 50 dk da 5 sarı kart sanırım bu mac 22 kişi bitmez.
Tello topu elle kesince hakem Bülent Demirlek'ten önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.
Söylemiiştim. Bu dk dan sonra bjk nin macı cevirmesi güç...
C h A o S
08.Şubat.2007, 23:12
Ve 2. golde geldi. Artık 3 puan Kayseri'nin.Çok önemli puan kaybetti Beşiktaş.
Aykan19o3
08.Şubat.2007, 23:13
Bir 3 puan daha kaybettik...
Zor deplasmanların hiçbirinde puan çıkartamıyoruz. Böyle giderse şampiyonluk çok çok zor..
RoNNiE91
08.Şubat.2007, 23:15
Tebrikler Kayseri.Defansları Barcelona defansı gibi oynadı.Beşiktaş'ta iyi oynamayınca kazandılar.
Aşk-ı Şehir
08.Şubat.2007, 23:17
Kayserispor'a tebrikler. Bu maça bileniyoruz demişlerdi hakkaten öyleymiş.
Emurafu
08.Şubat.2007, 23:21
Beşiktaş Cisseyi Çok aradı..Daha dogrusu bir önlibero'yu çok aradı..Yönetim koray gibi adamı sattıklarına veya o mevkiye transfer yapmadıklarına pişman olmusdur..
Maça gelirsek..Kayseri sert bir oyun oynadı.Bu yüzden ortasahayı ele gecirdi..Yenilen gollerde beşiktas savunmasının hataları var..İbrahim kaş çok hata yapıyor..Duracagı yerleri bilmiyor..2.golde akıllı olsa ofsayta düsürebilirdi ama ofsaytı bozdu..
80.dakikada Ertugrul hoca büyük hata yaptı..Gordonu stopere alıp Zan'ı forvete çekti..Beşiktas zaten saglı sollu gelemiyor..Böyle bir degişikligin ardından 2.gol geldi...Nobre cıkması hatalı idi:)
Son olarak oyun faullerden dolayı çok durdu...
Maçın yıldızı:Koray'dı bence 1 gol 1 asist:)...Kocaeliden beri tanıyorum...
Tebrikler kayserispor...
PesimiSTyLa
08.Şubat.2007, 23:29
Tebrikler Kayserispor. Sampiyonluk yoolundaki rakibimizin yenilmesi bizim için iyi oldu.
uAsamet91
08.Şubat.2007, 23:35
Tebrikler Kayserispor'a hakederek aldılar 3 puanı.beşiktaşın yenilmesi bizim açımızdan iyi oldu.
Emurafu
08.Şubat.2007, 23:35
Beşiktas mecbur ofansif ortasaha ile çıkmak zorunda idi..Çünkü elinde defansif ortasaha veya savasan pres yapan savunmaya yardım eden bir ortasaha oyuncusu yoktu..Serdar,cisse(sakattı)..Beşiktas savunmayı artık oturtması lazım..Her hafta farklı 2 kişi oynuyor.
Cangele iyi oynadı..Zaten çok teknik biri..
Sekopej
08.Şubat.2007, 23:37
Nobre'yi serumla oynatacağına Holosko'yu forvete koyup başlasaydı ya Ertuğrul Hoca. Bu maç kaybedildiysen en büyük sorymlu Ertuğrul Sağlam bence. Holosko'yu bir dönem Daum'un Anelka'ya yaptığı gibi sağ kanada atıp bitirmeye çalışıyor, Holosko sağ kanat oyuncu değil ki.
Bir de İbrahim Kaş bugün çok kötüydü, attığı dirsekten sonra oyundan atılmadığı için şanslıydı. Yeni transferin gelmesiyle birlikte de artık formagiymesi çok zor.
Kayseri'ye tebrikler, 2 takım da iyi mücadele etti, zevkli maç oldu. Kayseri daha çok istedi ve 3 puanı aldı.
anil luque
08.Şubat.2007, 23:38
cisse'nin olmayışı gerçekten çok kötü etkiledi bizi orta saha yokları oynadı kazanmak için hiçbirşey yapmadık tello neden böyle anlayabilmiş değilim durum 0-0 ken rico inanılmaz bir pas attı ama tello kolay pozisyonda vuramadı maçın içinde de pek ir etkinliği yok iki tane aynı karttan kırmızı yedi ilginç şeyler oluyor doğrusu :S
KaF KeF
08.Şubat.2007, 23:41
Bizim açımızdan çok iyi oldu.Zevkli bir mücadele izledik.Kayseri'yi Tebrik ederim.
anilton
08.Şubat.2007, 23:45
Kayserispor alın teri ile sonuna kadar hakederek kazandı.Bobo ve Cisse'nin olmayışı çok etkiledi takımı ama sen Beşiktaş'san bu eksikler asla mazaret olamaz.Kayserispor daha çok arzulayan,ısıran ve yıpratan takım görüntüsündeydi.Zaten Delgado,Ricardinho ve Sedar'lı teknik orta saha ile Ragıp,Saidou,M.Topuz'lu mücadeleci ve güçlü orta sahaya üstünlük kurmak,hemde bu saha ve hava şartlarında imkansız bir şey.Holosko'yu sağ kanada sıkıştırarak büyük hata yapıyor Ertuğrul Hoca.En büyük hatası bu bence.Tebrikler Kayserispor...
Son olarak İ.Kaş çok hatalı diyen arkadaşar;takımda ayakta kalan,savaşan tek isim İ.Kaş'tı.Elinden geleni yaptı ama o orta saha ile bu kadar.Beşiktaş'ta alkışlanacak tek isim varsa bu maçta buda İ.Kaş'tı...
Emurafu
08.Şubat.2007, 23:46
* Cisse bence beşiktas icin cok onemli bir futbolcu. Oynasaydi beşiktas en azindan bu kadar kotu olmazdi.
* Beşiktas'ın tek bir pozisyonu bile yok.
* Holosko bu oyun tarzi ile Beşiktasda hiçbirsey yapamaz...
* Kayseri sert ve oyunu devamli gerginlestiren bir oyun oynadi.
* Ertugrul hoca bu sistemle derbi maclara cikarsa,maglubiyetler alabilir.
Oyun degişikliklerinde hatalar vardı...Tolunay hoca'nın Cangele'yi cıkarmasıda hata idi...İglasias cıkarabilirdi..
BlackEagle19o3
08.Şubat.2007, 23:54
Hakem her 30 sn de bir düdük çalarak maçı katletti.Her kafa topu mücadelesine faul çaldı.Tello'nun iki kez elle oynamasınma asrı kart verirken,Kayseri'li futbolcuların elle kontrollerini es geçti.Delgado'ya anlamsız bir sarı kart verdi.Faul olmayan pozisyonlarda düdük çaldı,bunlardan birinde Gökhan Zan çıldırdı artık ve sarı kart gördü.İbrahim Kaş'ın attığı dirseğe sarı kart verip Gökhan'ın pozisyonunu es geçti.Son dakikalarda Batuhan'ın Holosko'ya topu indirip,onu kaleci ile karşı karşıya bıraktığı pozisyonda faul çaldı.Bana göre faul falan yok o pozisyonda;)Kısacası berbat bir maç yönetti.Ali Turan,Ragıp ve Aydın gerçekten çok çirkef futbolcular.Maçı kaybetmiş olabiliriz ama biz şampiyonluğa inanıyoruz;)İyi oyunundan ve galibiyetinden ötürü Kayseri'yi de tebrik ederim...
Memedov
08.Şubat.2007, 23:54
Kayserispor iyi oyununun ödülünü 3 olarak aldı, Ertuğrul Sağlam bence yanlış bir kadro çıkardı.
Tebrikler Kayserispor' a.
KaPaLı
08.Şubat.2007, 23:55
öncelikle kayserispor'u tebrik etmek lazım..Maçı izlemedim sadece gollerine baktm izleyenlerin genel yorumları beşiktaş kötü oynamış..kadroları gördüğümde zaten Ertuğrul Hocanın intihara gittiğini gördüm çünkü bu kadar ofans bir takımla ne yapmasını bekleyebilirki ortasahadan? Koray Avcı gittikten sonra hepimiz yazdık yorumlarda Cisse olmazsa ne yapıck takm diye ve Transfer döneminden sadece 3 gün sonraki maçta Defansif ortasaha oyuncusu arayışına girdi takım içnde...
Stoper alınmasın diyen arkadaşlarda vardı ben onlara şunu söylemek istiyorum iyikide beşiktaş Gordon'u almş (iyi veya kötü) Gökhan ZAN gibi milli takımda (kendi takımında oynamasada) Defansta her maçta forma giyen oyuncu OFSAYT kuralını bilmezmi? Geçen sene İnönü'deki maçta hatırlayn Kêzman Golu atarken ilk elini kaldıran GÖkhandı (ofsayt kendisi bozmasına rağmen) bugünde üst üste izledm golleri ofsaytla alakası yokk Yine Gökhan Ofsaytı bozan oyuncu yine ilk elini kaldıran oyuncu o...
bu maç geride kaldı artık gelecek haftaki maça hazırlanması lazım...
anilton
08.Şubat.2007, 23:56
* Cisse bence beşiktas icin cok onemli bir futbolcu. Oynasaydi beşiktas en azindan bu kadar kotu olmazdi.
* Beşiktas'ın tek bir pozisyonu bile yok.
* Holosko bu oyun tarzi ile Beşiktasda hiçbirsey yapamaz...
* Kayseri sert ve oyunu devamli gerginlestiren bir oyun oynadi.
* Ertugrul hoca bu sistemle derbi maclara cikarsa,maglubiyetler alabilir.
Oyun degişikliklerinde hatalar vardı...Tolunay hoca'nın Cangele'yi cıkarmasıda hata idi...İglasias cıkarabilirdi..
Söylediklerinin hepsine katılıyorum Emrah ama derbi maçların havası her zaman farklıdır.Bu maçlar derbi maçlar için ölçü olamaz...
BlackEagle19o3
08.Şubat.2007, 23:59
Beşiktaş-Galatasaray maçı haftaya mı?Tello'nun olmadığı maçlarda zorlanıyoruz da o yüzden sordum.
Emurafu
09.Şubat.2007, 00:02
Söylediklerinin hepsine katılıyorum Emrah ama derbi maçların havası her zaman farklıdır.Bu maçlar derbi maçlar için ölçü olamaz...Evet farklı olur..Konsantrasyon meselesi:)Holosko-Nobre ikilisi ilerde denenmeli...Sagda Serdar,Solda tello böyle bir kadro iyi olmazmı..Mesela stoperler hala oturmadı..
PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 00:05
Beşiktaş-Galatasaray maçı haftaya mı?Tello'nun olmadığı maçlarda zorlanıyoruz da o yüzden sordum.
Hayır 24. haftada. Sanırım 2 Mart oluyor. Haftaya biz konya deplasmanına gidecegiz ;)
anilton
09.Şubat.2007, 00:09
Evet farklı olur..Konsantrasyon meselesi:)Holosko-Nobre ikilisi ilerde denenmeli...Sagda Serdar,Solda tello böyle bir kadro iyi olmazmı..Mesela stoperler hala oturmadı..
Bobo-Holosko olur eğer ikili santrafor olursa.Zaten Nobre böyle bir patlama yapmasa Holosko sağ kanatta oynamak zorunda kalmayacaktı.Nobre iyi oynamaya başladı,ee Holosko'ya o kadar para verdin kesemezsin.Mecburen üçlü forvete döndü.Stoperler sağlam olsa tamam diyecem ama çok kolay kontra yiyoruz.Schildenfeld oturursa toparlanır savunma biraz belki.Açıkçası Cisse çok önemli bir görev üstleniyor.Tello içerde mükemmel dışarda yok.Delgado keza içerde iyi dışarda yok.Bakalım nereye kadar gideceğiz böyle.Ama ben takımıma güveniyorum...:icon_biggrin:
Bu arada M.Topuz'a 11 milyon euro vermişiz,satmamışlar.Demirören'de doğruladı.Beşiktaş'ın parası yoktu hani yaa...:)
Emurafu
09.Şubat.2007, 00:10
Topuz'a 11m verilmez..O fiyata 2-3 tane Mehmet Topuz ayarinda, hatta daha ustun yabanci oyuncu alinir...
Bence 2 veya 3 tanede oyuncu önermişdir..
BlackEagle19o3
09.Şubat.2007, 00:12
Hayır 24. haftada. Sanırım 2 Mart oluyor. Haftaya biz konya deplasmanına gidecegiz ;)
Sağol:)Bizim haftaya maçımız Ankaraspor ile İnönü'de,sonra Denizli deplasmanı,ondan sonra da Galatasaray ile imiş;)
anilton
09.Şubat.2007, 00:22
Topuz'a 11m verilmez..O fiyata 2-3 tane Mehmet Topuz ayarinda, hatta daha ustun yabanci oyuncu alinir...
Demirören'in dediği şeyde ilginç ama;"M.Topuz Türkiye standartlarının üstünde bir futbolcu.Avrupa'da da M.Topuz gibi topçuları 11 milyon euroya alamazsınız" dedi...
Sezon sonu tekrar görüşülecekmiş...
ordulu5252
09.Şubat.2007, 00:25
Maç oynun başından beri Kayserispor'un hakıydı....
Maça gelirsek:
Beşktaş savunması tel tel söküldü...Özellikle Gökhan bu maçta tam anlamıyla berbat bir top oynadı adam tutamadı ,birebirlerde çok basit çalım yedi...Beşiktaşın tek ayakta kalan ismi ise şilili TELLO idi.Gerçektende Tello'ya çok faul yaptılar.....
deniz.91
09.Şubat.2007, 00:26
Biraz önce maçtan geldim.Maçı hekmin 30snde bir düdük çalıp katletmesine rağmen 3 puanı almayı başardık.Ligin ikinci yarısında bir çok gol pozisyonuna giren BJK karşısında tek bir net pozisyon bile vermememiz defansımızın ne kadar iyi olduğunu gösterir.Aldığımız galibiiyet gerçekten beni çok mutlu etti.Maçı hakederek aldık.Bizi evimizde yenmek her yiğidin harcı değil(::)
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 00:28
Bugün Kayseri bizden iyi oynadı,akıllı oynadı ve kazandı.Hak ettiler galibiyeti.Kayseri'yi tebrik ediyorum..
Bugün 2 eksiğimiz Bobo ve Cisse'yi gerçekten çok aradık.Özellikle Cisse'yi.Ben daha önce bu takıma Cisse'ye alternatif lazım dediğimde arkadaşlar yok Rico oynar yok Serdar oynar dediler.Gördük çok iyi oynadılar.Tjikuzu gibi adam varken neden onu almadık hala anlayabilmiş değilim.Koray'ın gönderilmesine bir şey demiyorum.Holosko'yu alabilmek için onu feda etmek zorundaydık.Hoş Holosko'yuda kullanamıyoruz orası ayrı bir konu..
Bugünkü maçta ortasaha Cisse'nin olmayışı topun hakimiyetini Kayseri'nin almasına sebep oldu.Yerine oynayan.Ricardinho'nun kesicilik gibi bir özelliği olmadığı için topu hakimiyetimize alamadık.Kayseri'de orta sahada çok iyi baskı yapınca iyice top yapamaz olduk ve son haftalarda girdiğimiz gol pozisyonlarına giremedik.Pozisyon bile bulamadık.Zaten ne beklerimiz ne de stoperlerimiz bizim için yeterli olmadığı için öyle kaldık dımdızlak.Tello'da bir şey yapamadık,Delgado'da,Holosko'da..
Ertuğrul hoca Rico'nun yerine Kaş,Kaş'ın yerinede Gordon'u alarak başlayabilirdi bence.Başlamadı.Yapacak bir şey yok.Kaybettik.Canları sağolsun.Artık rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz bu hafta.Henüz hiç bir şey bitmedi.Şansımız devam ediyor..
Ayrıca maçın hakemide hiç iyi değildi bence..
Beşiktas savunmayı artık oturtması lazım..Her hafta farklı 2 kişi oynuyor.
Emrah abi sanki bütün stoperlerimiz oynayacak durumda bizde her hafta değişik 2 liler deniyormuşuz gibi konuşmuşsun..O yüzden saçma olmuş..
Ayrıca İyikide Gordon alınmış.Sezon sonunda mümkünse eldeki stoperlerden bir kaçı gönderilip bir tane daha yabancı stoper alınsın.
Mehmet Topuz'u da inşallah biz alırız.Ne pahasını olursa olsun..
YusufT
09.Şubat.2007, 00:31
Anlamiyorum neden bu Gökhan Zan ve Ibrahim Kas performanslariyla milli takima kadar yüksele biliyor. Gökhan Zan yine cok agir kaldi, I.Kas cok ve cok hata yapti..
ordulu5252
09.Şubat.2007, 00:33
MAÇTAN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR....
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ge_KAY_sev_BJK_Uz_01.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5225/O_0629c933aedd2923db8da2afb9611bf3.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5225/O_b8e82c1e4989e73f7a20a672c9224428.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5225/O_d49c51bcecc8b63e7573bc754fb0d56c.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5225/O_e83c09b82e1db9aea7508d2fed5479b2.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5225/O_e7e48aa4dbfd892d83253e1808a0f98f.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5225/O_86d8fcae6a649cd1b88a577fbed36300.jpg (javascript:ss.hotlink())
KAYSERİSPOR EVİNDE 3 BÜYÜKLERE KAYBETMİYOR
Kayserispor bu sezon kendi sahasında oynadığı 4 büyüklere de mağlup olmadı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mağlup etmeyi başarırken, Galatasaray ile de berabere kaldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YUSUFT arkadaşım;
Aslında suç gökhanda değil Gökhanı oynatan Ertuğrul Sağlamda adam daha yeni sakatlıktan kurtulmuş hemen sahaya sürüyo adamı...Adamın kondisyon eksiği var...VEDE toplara karşı çok ağır Beşiktaş orta saha oyuncusu almadan bu takıma güzel bi defans oyuncusu almalı....
anilton
09.Şubat.2007, 00:43
Anlamiyorum neden bu Gökhan Zan ve Ibrahim Kas performanslariyla milli takima kadar yüksele biliyor. Gökhan Zan yine cok agir kaldi, I.Kas cok ve cok hata yapti..
Gökhan'da haklısın,ama Kaş'ın yaptığı hataları bir söylede bilelim.Hem İglesias hemde Cangele ile tek başına savaştı...
ordulu5252
09.Şubat.2007, 00:51
Orta sahadan İbrahim Kaşa yardım etmeye adam gelmiyince İbrahim Kaş o kanatta etkisiz kaldı vede Cangele İbrahimi çok zorladı....
YusufT
09.Şubat.2007, 00:52
Galatasaray: Mehmet Topal,Barış,Mehmet Güven,Ayhan,Barusso + Linderoth
Fenerbahçe: Aurelio,Deniz,Selçuk,Kemal,Maldonado + Appiah
Rakiplerimin 5-6şar oyuncu bulundurduğu bölgede BJK'nin sadece 1(yazıyla bir) adet oyuncumuzu var ; ve bu bölge futboldaki en önemli bölgelerden biri.O adam da olmayınca bu hale düşmek kaçınılmaz
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 00:53
Evet arkadaşlar bir oyuncu hakkında çok kolay yargıya varıyorsunuz.Futbol bir takım oyunu.Oyuncuları yargılarken ona göre yargılayın.:icon_wink:
Mehmet Topal,Barış,Mehmet Güven,Ayhan,Barusso + Linderoth
Fenerbahçe: Aurelio,Deniz,Selçuk,Kemal,Maldonado + Appiah
Rakiplerimin 5-6şar oyuncu bulundurduğu bölgede BJK'nin sadece 1(yazıyla bir) adet oyuncumuzu var ; ve bu bölge futboldaki en önemli bölgelerden biri.O adam da olmayınca bu hale düşmek kaçınılmaz
Katılıyorum Yusuf.Birde o bölgede Serdar'ıda oynatabiliriz.Ama oda sakat.Tjikuzu alınmalıydı..
Universal
09.Şubat.2007, 01:10
Kayserispor'dan galibiyet bekliyordum. Yanılmadım.
Maç öncesi baktığımızda, Kayserspor'un altında olan Oftaş ile sekiz puan fark atmış. Üstünde ki Beşiktaş'tan ise sekiz puan fark yemişti. Buda Kayserispor için rahat bir avantaj sağlıyordu. Üst sıradaki rakipleri ile tutunabilmesi için bu maçı kazanması gerekiyordu. Kazandı ve Beşiktaş ile farkı beşe indirdi. Yukarı'ya artık bir galibiyetlik farkı kapatırsa yukarısı ile ortak olacak.
Kayserispor'u tebrik ediyorum. Bu yıl evinde geçit vermeyen iki takımdan birisi olarak yoluna devam ediyorlar.
Beşiktaş büyük yara aldı; ama üzülmemesi gereken nokta, bu stadda rakipleri de kazanamadı. Kazansaydı fazladan bir üç puan olacak buda büyük avantaj sağlayacaktı. Beşiktaş'ın rakibi olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Sivas bu hafta üç puan ile kapatırsa yukarısı ile fark oluşacak. Buda Beşiktaş'ı şampiyonluk yolunda etkileyecektir.
deniz.91
09.Şubat.2007, 01:13
Kayserispor farkı kaçırdı çok net pozisyonlar bulduk ancak olmadı Topuzun frikikler süperdi ama bu hafta etkisiz oynadı
El Comandante
09.Şubat.2007, 02:07
Kayseri bundan sonra maci birakmaz.2.yarinin sonlarina dogru 1 gol daha atar,mac 2-0 biter.
Demistim :)
Kayseri deplasmani cok zordur,orada galip gelmek büyük basaridir bence.Zaten 3 büyükler son 3 senedir Kayseri deplasmanlarinda cok zorlaniyor,cok az galip geliyorlar.Genellikle puan kaybediyorlar.Bundan dolayi bu galibiyet benim icin süpriz olmadi.Tebrikler Kayseri,ayrica sampiyonluk yarisindaki bir rakibimizi devirdigi icin de tesekkürler.
Varonil
09.Şubat.2007, 02:32
Tebrikler Kayserispor.
Maçı seyretmedim.O yüzden oynanan oyunla ilgili konuşmayacağım.Kayseri deplasmanı zordur gerçekten,Beşiktaş puan kaybettiğine çok üzülmemeli telafisi olur ilerleyen haftalarda.
Fıratcan Alçınkaya
09.Şubat.2007, 02:52
Sağlık olsun.. Her takım takılıyor bu deplasmanda malüm hava şartlarıda zorluyor birazda... Bütün zor deplasmanlarımızı atlattık bir Sicas kaldı telafisi olur bu maçların... Yanlız ön libero ve sol kanatta alternatifsiz olmamız işin kötü tarafı...
IcedEarth
09.Şubat.2007, 02:55
İddaa oynadığım yerde adamın biri geldi, "Kayseri kesin kazanacak, hiç düşünmeden oynayın" dedi. Ben de hiç düşünmedim, oynadım. İnşallah o kupon tutacak :zuhaha
Maça gelince, aslında Beşiktaş'ın yenilmesini beklemiyordum. Açıkçası şaşırtıcı bir sonuç oldu benim için.
JunkChorn
09.Şubat.2007, 05:02
Sonuna kadar katılıyorum hatta bunu düşünenlerin işi bırakması gerektiğini düşünüyorum.
Bugün Alex 7mn Appiah 8mn'a geldi.Mehmet bunlardan iyi oyuncuda olsa Avrupa tecrübesi nerede?
Millet uçuyor uçuyor Carew 7mn'a alındı..
Beşiktaş yanlış sistemin kurbanı oldu bence ama ilerleyen haftalarda düzelecektir bence.Holosko'da toparlanır bence.
eXcitinG
10.Şubat.2007, 16:14
KLüpLer iLk önce transferLerden kazandıkLarı paraLarı biraz stad a yatırsınLar. Patates sahasında oynanan bir maçın ne kriteri oLur. BöyLe bir sahada ki adamın performansını değerLendirmem ben. Kim yeniyorsa patates sahasında biraz daha iyi oynayabiLdiği için ya da şansından doLayı yener. Bu Beşiktaş içinde aynı Fenerbahçe içinde GaLatasaray içinde Kayseri için. Yeter artık düzeLtin şu stadLarı da adam gibi kritik yapaLım. Hakem e zaten değinmicem 10 sn bir düdük çaLanını da iLk defa gördüm. Sanırım rekor peşindeydi :)
deniz.91
10.Şubat.2007, 20:51
KLüpLer iLk önce transferLerden kazandıkLarı paraLarı biraz stad a yatırsınLar. Patates sahasında oynanan bir maçın ne kriteri oLur. BöyLe bir sahada ki adamın performansını değerLendirmem ben. Kim yeniyorsa patates sahasında biraz daha iyi oynayabiLdiği için ya da şansından doLayı yener. Bu Beşiktaş içinde aynı Fenerbahçe içinde GaLatasaray içinde Kayseri için. Yeter artık düzeLtin şu stadLarı da adam gibi kritik yapaLım. Hakem e zaten değinmicem 10 sn bir düdük çaLanını da iLk defa gördüm. Sanırım rekor peşindeydi :)
Abi sahaya hiç bahane bulmayın saha süperdi hiç buzlanma vs yoktu havada çok iyiydi.Futbolcular yere bastıkça toz kalkıyodu ne buzu:)
Atakan38
10.Şubat.2007, 21:27
Hıc Sahaymıs Stadmıs Bahane Aramaya Gerek Yok
Kayserı Cok İii Takım Kadrosuda Oyunuda Bjk'den Ustundu Yendık
Ztn Kayserıye YenıLmek Surpriz DeiL Puan Almak Cok Zor HeLe Mac Kayserıdeyse
deniz.91
11.Şubat.2007, 01:24
Hayrettin abi biz bir sivas, manisa gibi bir parlayıp sönmüyorz her sene istikrarlı bir şekilde hızla ilerliyoruz ileride oda olacak inşallah ayrıca kayserispor bir çok otorite tarafından türkiyede en iyi oynayan ekiplerden biri diye gösteriliyor sadece büyük maçlarda biza daha dikkatli vde defansif oynuyorz o doğrudur ama diğer tüm maçlarımızda basan ve bir çok pozisyona giren ekibiz.Ligin ilk yarısında bu kadar iyi değildik çünkü bazı sorunlar vardı takımda ivankovun tkaımdan gitmek istemesi topuz ve gökhanın kafasındaki karışklıklar sakatlıklar cangelenin form tutamaması ama artık o günler geçti 2 yarıya bomba gibi girdik 2. dönem hiç bir maçı kaybetmedik kupa dahil gol de yemedik.Evimizde hiç kaybetmedik ve ligin başından beri tüm maçlarda kupada dahil sadece 3 kez yenilgi aldık ve ligin en az gol yiyen ve en çok gol atan ekiplerindeniz bu takımı başarısız sayılamz heralde.Bir ara BJK de ıslıklandı yuhlandı unutmayalım o günleri:)
eXcitinG
11.Şubat.2008, 15:35
Kadrosu ve sistemi iLe Beşiktaştan madem üstün bir takım o zaman Sivas gibi kafaya oynasında göreyim. BöyLe bir kaç maçta asLan kesiLmekLe Ligin en iyi takımLarından oLunmaz. OynadıkLarı futboL ve yapıLarı itibari iLe Sivasın, Oftaş ın hatta BeLediyenin biLe gerisindedir Kayserispor. ToLunayı ısLıkLadıkLarı günLeride biLiyoruz. Kayseri korkak futboL oynuyor. Beşiktaş ı da çok savunmasız ve en zor durumunda yakaLadıLar. Bir hafta önce veya sonra oLsaydı görürdüm ben o zaman.