Kayserispor Kazanır
Berabere Biter
Beşiktaş Kazanır
Şampiyonluk yolunda en önemli maçlarımızdan bir tanesi.Hatta en önemlisi diyebilirim.Kayseri'de M.Eren ve Toledo gibi as oyuncular yok.Çok zor maç olacak.İnşallah Beşiktaş'ım kazanır...
Last edited by anilton : 04.Şubat.2008 at 17:28
Ligin en zor deplasmanlarından biri ama ben yine de kazanırız diye düşünüyorum.En kötü ihtimal berabere kalırızMehmet Topuz'a dikkat!!!
İlk yorumu yapayım.Kayserispor evinde hiç kaybetmiyor.Bjk ise deplasmanda çok iyi.güzel bir maç olacağı kesin.Ancak BJKde bu maçta defans hattında FIRE var.İbrahim Toraman,Baki Mercimek yok.Bne kayserim alır yolunua devam eder diyorum.Bu aralar takımda çok formda zaten.Üst sıralara dahada yaklaşmak için galibiyet şart.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Her ikiside oynayacak bunu nerden çıkardın![]()
Last edited by deniz.91 : 04.Şubat.2008 at 17:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kayserispor Beşiktaş'ı bekliyor
Kayserispor’un, Beşiktaş maçı için hazırlıklara başladığı bildirildi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçına galibiyet için hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Kayserispor ikinci yarıda yaptığı 3 maçı da kazandı. Beşiktaş maçını da kazanıp 4’te 4 yapmak istiyoruz. Kayserispor güçlü bir takım, Beşiktaş’tan çekinmiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle Beşiktaş’ı yeneceğimize inanıyoruz." Hurma, Mehmet Eren ve Toledo dışında bir eksiklerinin bulunmadığını da kaydederek, "Mehmet Eren ile Toledo’nun sakatlıkları sürüyor. Bu maçta muhtemelen bu iki futbolcumuz kadroda yer alamayacak. Mehmet Eren ve Toledo dışıda bir eksiğimiz yok" diye konuştu.
yenriz inş. biraz zor ama... Savunma da yeni transfer iyi oynarsa alırız maçı.
Kayserispor ligin en zor deplasmanlarindan birisidir.Besiktas´in isi cok zor.Ben beraberlik bekliyorum mactan.
1-1 olabilir.
Ben herkesin aksine Kayserispor'un kazanacağını düşünüyorum ama Beşiktaş'ın deplasman başarıları da ortada. Benim tahminim; bir farkla Kayserispor kazanır ya da maç berabere biter.
Last edited by Bahadır Akdeniz : 04.Şubat.2008 at 17:49
Bu maç şampiyonluk yolumuzda en önemli engebelerden birisi.Stoper sıkıntımız vardı Baki ve Toraman cezalı duruma düşünce ama şimdi 3 tane isim var o bölgede oynayabilecek.Gordon-Zan-Kaş.
Bu maç dediğim gibi çok zor bir maç.Kayseri ligimizin kalbur üstü ekiplerinden ve maç onların sahasında.İlk maçtada zorlanmıştık ve 0-0 bitmişti.Bu maçta Ertuğrul hocanın riskli oyundan ziyade daha derli toplu bir diziliş tercih edeceğini düşünüyor,umuyorum.Eğer zayıf ekiplere karşı çıktığımız düzende çıkarsak işimiz zorlaşır.Ertuğrul hocadan bu konuda şüphem yok.
Bu maçta oynarsa Gordon hakkında bir önfikir elde edebiliriz.Ayrıca Brezilya milli takımından moralli dönecek olan Bobo'da en büyük kozumuz olacaktır bu maçta.
Sağlam oynarsak,şansız olmazsak kazanabiliriz.Bu maçı kazanırsak bu hafta rakiplerimiz puan kaybedecebilecekleri rakiplerle oynuyorlar.Bu yüzden Derbiye az kalmışken bu maçı kaybetmemeliyiz.
İnşallah kazanırız.
So what?
Saike
Bu maç ligde en çok korktuğum maçlardan birisi.Çok önemli isimler var Kayseri'de.Mehmet Topuz,Gökhan Ünal,Aydın ve özellikle çekindiğim Cangele.Çok hızlı ve etkili bir oyuncu.Bizim defansımız ise mağlum kötü.Gordon Schildenfeld bu maçta oynasa hiçde fena olmaz.Genç İbrahim Kaş'ın tecrübesizliği bize pahalıya patlamıştı zaten.
Geçmiş yıllara bakıyorumda Kayserispor'un Beşiktaş'a pek üstünlüğü yok.Geçen sene son hafta 3-0 yendiler ama o da dediğim gibi son haftaydı.Kaleci bile yıldız takımdan gelmişti.Lig kopmuştu zaten.Şöyle düşünüyorumda iki takımdaki insanlardada iki bacak ve iki kol var.Beşiktaş'ın kalitesi ve farkı var.Bu inkar edilemez ama fanatik taraftarlar Kayserispor'da bikaç iyi oyuncu olduğu için hemen Kayseri kazanır diyorlar.Beşiktaş kötü formda olsa.Liderle arasında 10-15 puan fark olsa anlarım ama Beşiktaş kötü top oynamıyor.Sadece şansız ve bireysel hatalar yapılıyor.Bu hatalarında Gordon Schildenfeld,Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yozgatlı'nın dönmesiyle giderileceği kanısındayım.Gökhan Zan'da iyileşti.Kaygılanacak bir durum göremiyorum.
Bobo Brezilya Milli Takımına çağırılma sevinci ve hırsı var.Umarım bununla beraber bu formsuzluğunu üzerinden atar ve eski formuna döner.Holosko'da bu sıralar etkisiz bana göre.Birde geçen gün gazetede ve internette gördüm.Yönetim yabancı sayısının artmasıyla bir yabancı daha almayı düşünüyormuş.Umarım iyi bir yabancı olur ve katkı sağlar.Yada yönetim Higuain'i yollamayıp yabancı hakkını ondan kullanabilirdi.Çok forma şansı bulmadığı için kendini gösteremedi.Kayserispor'un oynayacağı hızlı oyuna karşı Higuain etkili olabilirdi aslında.Holosko'da hızlı bir oyuncu.Bu maçta etkili olabilir.
Tabi birde Ertuğrul Hoca etkeni var.Kayserispor'daki çoğu oyuncuyu tanıyor ve zaaflarını ve etkili yönlerini biliyor.Bu Beşiktaş için bir avantaj.Eğer Beşiktaş kozlarını oynarsa bu maçı kazanabilir.İlk maçta İnönü'de zorlanmıştık ama şimdi daha etkili ve deplasmanda çok daha iyi olan bir Beşiktaş var.
So what?
Saike
Çok zor bir maç olacağı aşikar. Kuvvetle muhtemeldirki puan kaybı yaşayacağız. Savunmamız çok eksik. Zaten çok fazla gol yiyoruz.
Umarım kazanırız ama işimiz çok zor...
Zevkli ve iki takım içinde zor olacak bir maç. Kayserispor ilk dördü yakalyabilmesi için mutlaka bu maçtan üç puan ile ayrılması gerekiyor. Beşiktaş ise zirveden kopmamak ve liderliği ele geçirebilmek için kazanmak zorunda. Kaysersipr evinde hiç kaybetmediği için bu maçıda kaybedeceğini düşünmüyorum. Gülen taraf olursa oda Kayserispor olacaktır.
Beşiktaş Açısından Çok Önemli bir maç.Kayseri evinde kolay kolay kaybetmiyor.Beşiktaş formda gözükse bile KayseriSpor kazanmaya Yakın...
Biz evinde yenilmeyen cok takım gördük hepte puan kaybetcegimiz söylendi ama kaybetmedik,şuanki Kayseri Saglam'ın elinde olsa puan kaybederdik derdim ama eski Kayseri'den eser yok,zorda olsa kazanırız yolumuza devam ederiz dikkat BoBo patlama yapabilir keza Holosko'da aynı şekilde..
Gülen taraf Beşiktaş olur..
Beşiktas Holosko gelince nerdeyse 3'lü forvete döndü..Eger aynı sistemle Maça cıkarsa kesin gol yer..Çünkü Beşiktas savunması bu aralar çok hata yapıyor birde ofans agırlıklı cıkıyor maçlara...2-2 3-2 gibi bir skor bekliyorum..Hakeden kazansın...
Herkesin aksine bu hafta çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Rize maçında ki beceriksizLikLer bu maçta oLmayacaktır. Harika formumuz iLe bu maçta Kayserisporu geçeriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Senin son durumdan haberi yok galiba.Şuan Kayseri mükemmel bir form grafiği yaşadı.Gol yemiyor.boyuna gol atıyor.Cangele takıma iyice alıştı.Mükemmel işler yapıyor.Gökhan Ünalın takımda kalacağı kesinleşti.Bu maçta ilk 11 oynayacak büüyk ihtimal.Kayseri evinde hiç kaybetmiyor.Kayserispor büyük maçlara çok iyi motive oluyor.Ben şahsen puan kaybı yaşayacağımzıı düşünmüyorum![]()
Beşiktaş'ın kazanmasını güç görüyorum çünkü savunmada çok hata yapıyolar.Sanırsam bu hafta yeni transferle başlıyacaklar yani BJK kesin gol yiyecektir.
Kazanmaya yakın taraf Kayseri'yi görüyorum ama BJK büyük bi külüp iyi bi kadrosu var galibiyetlede çıkarlarsa süpriz olmaz.
Kayseri kendi evinde çok iyi oynuyor büyük ihtimal yener veya berabere biter.Bjk şansı yaver giderse kazanabilir bence.
Zor geçicek bir maç olucak.. Her iki takımında gol bulacağı fakat ''tek'' bir takımın kazanacağı maç olur. Umarım kazanan taraf biz oluruz..
Bence Beşiktaş bu sene gol atmakta zorlanmıyor.Eğer defansta dikkatli olurlarsa bu maçı kazanırlar.
Zor bir maç olacağı kesin 2 takımda kaliteli takımlar yalnız hava muhalefetini de düşünürsek bu maçın tam bir beraberlik maçı olacağını düşünüyorum 0-0 biter.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Zor bir maç olacak.Kayserispor evinde kaybetmiyor.Cangele,Gökhan Ünal,Mehmet Topuz çok formda.Beşiktaş'ın ligdeki son maçlarındaki iyi formu da belli.Bu maç için beraberlik ön plana çıkıyor.
Cangele Faktörü var..Gökhan ünaldan daha çok Cangele dikkat etmeleri lazım..Kayseri oyuncuları savunmma arkasına çok sarkıyor.Forvetleri hızlılar..Eger beşiktas 3'lü forvet cıkıp Ortasahayıda çok ofansif kurarsa işi zor olur..Arkayı biraz saglama alması lazım..Kontrollü oynaması lazım..Bakalım nasıl bir maç olacak..
Normal bi Kayserispor kendi sahasından mulaka puan çıkartırdı ancak transfer dedikoduları Gökahın sürekli sorun yaratıyor olması vs. Kayserinon takım ruhunu bozdu.Beşiktaş çok istekli ve iyi top oynuyor defanstaki eksikliğe rağmen bu maçı zorda olsa kazanırlar diyorum
Bu maçta 3 forvetimizden biri kulübeye çekilip,Serdar Özkan sahaya sürülür diye düşünüyorum.Bu yedek olcak forvet için ilk başta Bobo'yu uygun görüyordum ama onun Milli Takıma çağırılması fikrimi değiştirdi.Moralli bir Bobo çok iş yapar.Nobre yedeğe çekilecektir büyük ihtimalle![]()
defans buzda dans yapmazsa kaçarı yok takım çok iyi hucum elemanlarına sahip Kayserispor dayanamaz... G.ÜNal ıda iyi marke ettikmi tamamdır...
Kayserispor'un evinde yenilmeyeceğini düşünüyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]