PDA

View Full Version : TSL 23. Hafta | Trabzonspor - V. Manisaspor

goosfraba
21.Şubat.2008, 22:28
http://img352.imageshack.us/img352/7804/trbznss5.jpg

Fietra 10
21.Şubat.2008, 22:31
Son 3 maçımızı kazandık formdayız..Favori biziz..Manisa ise çok kötü gidiyor..geçen hafta rakiplerine evlerine kaybettiler ve iyice zorlaştırdılar durumlarını..Manisa ne kadar istekli oynarsa oynasın taraftarımızla kazanırız.Geçen hafta kaybetmemeliydi..

GReeN BeReT
21.Şubat.2008, 22:33
Trabzonspor formda cıkısını devam ettirmek isteyecektir.Manisaspor artık küme düsmemek icin oynamaya basladı.Kolay mac olmaz.Sonucta Trabzonspor kazanır.

shamur1
21.Şubat.2008, 22:44
Yeni oyun kurucumuz Ayman'dan mahrum olsakta :) Manisa'yı geçip seri galibiyetlere devam ederiz diye düşünüyorum. Ama Yılmaz Vural bu kesin Avni Aker'de bir show yapacaktır..

Bordo61Mavi
22.Şubat.2008, 06:08
Ben iki isimden cekiniyorum, 1.Yilmaz Vural 2.Burak Yilmaz.

Yilmaz Vural - bizim icin ozel bi show hazirlamistir
Burak Yilmaz - Bjk deyken hep bize gol atti :D

Mac berabere bitecektir, ama kazanmaya yakin taraf kendi sahasinda oynayan Trabzonspor olacaktir.

LaigLeNoiR
22.Şubat.2008, 15:57
Trabzonspor için kritik viraj

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligde zor günler geçiren Vestel Manisaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, kritik bir döneme giriyor.
Ligde kalma mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak olan Bordo-mavili takım; Vestel Manisaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarından galibiyetle ayrılarak İntertoto Kupası'na katılıp Avrupa'nın yolunu açmak istiyor. Ligde kalma mücadelesi veren takımlarla zorlu maçlar oyanyacak olan Karadeniz temsilcisinde hedef, Vestel Manisaspor maçıyla birlikte yakalanan galibiyet serisini sürdürmek. Ardından deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, daha sonra ligin son sırasında bulunan Kasımpaşa'yı konuk edecek. Teknik Direktör Ersun Yanal ise ligde kalma mücadelesi veren takımlarla oynanacak olan maçları düşünürek takımı değişik planlar içinde oynatmanın hesaplarını yapıyor. Camiada yakalan güzel havanın bozulmaması için elinden gelen tüm gayreti gösteren Yanal, bu sezon ilk kez elde edilen üst üste 3 galibiyetin vermiş olduğu huzur ortamının devam etmesi için çalışmalarını bu yönde sürdürüyor.
Düşme hattında bulunan Vestel Manisaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarından 3'er puanla ayrılmayı planlayan Karadeniz temsilcisi, tüm hesaplarını bu yönde yaparken; Kayserispor ile arasındaki puan farkını kapatmak için de rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ligde yükselen performansını sürdürmek amacında olan Trabzonspor, bu kritik dönemi alacağı seri galibeyetlerle geçmeyi planlıyor.

22.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA

Fernando Gago
22.Şubat.2008, 17:52
Trabzon beklenen çıkışa başladı bu maçıda sorunsuz atlatırlar.Manisaspor için her geçen hafta daha kötüye gidiyor

RoNNiE91
22.Şubat.2008, 17:54
Trabzonspor formda ve iyi bir hava yakaladı.Çıkışlarını bu maçta sürdürecekleri görüşündeyim.Kazanan Trabzonspor olur.

Fietra 10
22.Şubat.2008, 19:06
Umut Bulut'tan Manisa yorumu
Trabzonspor, hafta sonu sahasında Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri de çalışmayı izledi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerin ardından çift kale maç yaptı. İdmanın son bölümünde ise kanatlardan gönderilen ortalara gol vuruşu yapıldı.
Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Serkan'ın hafif de olsa sakatlığının sürmesi, Ayman'ın da kart cezalısı olması nedeniyle hafta sonundaki maçta Hasan ve Adnan'a görev vermesi bekleniyor. Trabzonspor, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

-UMUT'UN GÖRÜŞLERİ-

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, ligin son 3 haftasında iyi futbol ile galibiyetler elde ettiklerini ve bunu sürdürmek istediklerini söyledi. Her maça galibiyet için çıktıklarını belirten Umut, ''Vestel Manisaspor maçına da aynı hedefle çıkacağız. Hem iyi bir futbol hem de taraftarımızı mutlu edecek bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Cyzio
22.Şubat.2008, 20:09
Umut'un şu her maç öncesi yaptığı açıklamalara deli oluyorum.Az laf çok iş Umut.Kendini geliştiremiyor basına demeç vermekten..

Maça gelince bence kazanırız.3-1 gibi bi skor bekliyorum..

shamur1
22.Şubat.2008, 20:27
Ersun Yanal nedendir bilmiyorum ama illa 75.dakika oldumu Ednan'ı oyuna sokacak :) Kaç maçtır giriyor oyuna giriyor 2.yarı ama tek bir olumlu hareketi yok . 11'de başlarsa napacak bakalım..

Fietra 10
22.Şubat.2008, 20:49
Bence Adnan ile başlamaz..Hasan'ı tercih eder gibime geliyor..İkisini toplasan bi topçu etmez..son maçları zaten..Biraz daha sabır..

yunusgs
22.Şubat.2008, 21:31
Trabzonspor bu maçı kazanacaktır Vestel artık küme düşmeye doğru ilerliyor ve hiç de iyi bir performans sergilemiyorlar Trabzonspor yakaladığı seri ile bu maçı alır.

shamur1
23.Şubat.2008, 02:20
Bu maç çok önemli gerçekten. Son umudumuz 5.lik olduğu için kayıp yaşamamamız gerekiyor. Bu maçıda alıp..

24.Hafta Konya deplasmanı
25.Hafta Kasımpaşa Avni Aker'de olup

26.haftada Beşiktaş deplasmanına gidecez. Ardından da bence en önemli maç yine Avni Aker'de Kayserispor ile karşılaşacaz. Kayseri'de Galatasaray'la deplasmanda oynayacak 25.hafta . Her an herşey olabilir. 10 puan fark var şuan göze çok geliyor ama kapatılabilinir umarım.

El Comandante
24.Şubat.2008, 16:55
Trabzonspor 0-2 Vestel Manisaspor

Goller : Selcuk Inan,Burak Yilmaz.

Ilk yari bitti.

Trabzon cikistaydi,bu maci alacaklarini düsünmüstüm ama Manisaspor önde,büyük olasilikla da maci alacaklar.Burak Yilmaz da gollerine devam ediyor.

GeNç KaRTaL
24.Şubat.2008, 16:57
V.Manisa deplasmanda ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.Goller Selçuk ve Burak'tan geldi.

Trabzon bu maçı çeviremezse ki şansı çok az Kayseri'nin kazandığı bu hafta hedefsiz kalmış olacak..

Rafael'in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak'ın yerden düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu..

Sağ kanattan Şener'in ortasında arka direkte gelişine düzgün bir vuruş yapan Selçuk topu ağlara gönderdi..

Fıratcan Alçınkaya
24.Şubat.2008, 17:04
Manisa'nın şiddetle 3puana ihtiyacı var yenilmez ama 2-2ye gelebilir maç...

deniz.91
24.Şubat.2008, 17:09
Trabzon 10 kişi kaldı manisanın şiddetle puana ihtiyacı var manisa bırakmaz bidaha bu maçı

GeNç KaRTaL
24.Şubat.2008, 17:50
Trabzon maçı çevirdi.Hadi trabzon bari 3-2 yap..

Tayfun 49'
Tayfun 85'

Çağdaş'ın çevirdiği topta Tayfun savunmanın hatasını iyi değerlendirdi. Dönerek vurdu ve top ağlara gitti.

Yattara'nın ortasında Tayfun kafayla vuruşunu ağlara gönderdi.

deniz.91
24.Şubat.2008, 17:56
Maç bitti... 2-2

El Comandante
24.Şubat.2008, 18:26
Trabzon´un 2.golü ofsayt kokuyor.

Manisaspor 2-0dan skoru koruyamadi,Yilmaz Vuralin Antalyasinda görüyorduk gecen sezon bunu,bu sezon da görüyoruz Manisa´da.

GReeN BeReT
24.Şubat.2008, 18:35
Baran abi gol resmen ofsayttı.Az önce Yılmaz Vural konuştu ve epey sert çıktı hakeme

TürkuAz
24.Şubat.2008, 18:40
Yılmaz Vural sadece konuşur. İş yapmaya gelince orada görünmez, şovmenlik potansiyeli üst düzeydir.

Trabzon maçı çevirdi tebrikler ancak 2. gol ofsayttı. Manisa sadece bundan yakınsın.

Emurafu
24.Şubat.2008, 18:55
Baran net ofsayt...Bu kadar bariz ofsayt nasıl atlanır neyse..Trabzon'un intertotota gitmesi çok zor.

shamur1
24.Şubat.2008, 21:19
Ersun Yanal'ın bu Adnan merakı nedir anlamıyorum. Adamın Ts formasını giydiğinden beri tek olumlu hareketi yok. Mustafa Keçeli,Adnan artık bunları geçiceksin be hocam. Yoksa senin Ziya Doğan'dan ne farkın kalır..

Çok gereksiz bir anda 2-0 yenik duruma düştük. İkinci yarı başladı değişiklik yok , 50 oldu 60 oldu 70.dakika derken ilk değişiklik yapıldı. Manisa defansında zaten iş yok koy oraya 2.santraforu golleri bulalım ama yok Ersun Yanal'ın ne yapmak istediğini anlıyamıyorum gerçekten .

Barış Memiş kenarda dururken hiç bir halta yaramayan Adnan'da ki ısrar nedir .. Yattara sol kanadı felç ediyor ama takımda forvet yok ki adam napsın.Ve Şu Umut Bulut Trabzonsporda forvet oynuyorsa gerçekten acınacak halimiz var.

Aykan19o3
24.Şubat.2008, 21:23
V.Manisaspor önemli bir puan aldı

Burak Yılmaz gene gol atmış :)

Bordo61Mavi
24.Şubat.2008, 21:48
Ersun Yanal'ın bu Adnan merakı nedir anlamıyorum. Adamın Ts formasını giydiğinden beri tek olumlu hareketi yok. Mustafa Keçeli,Adnan artık bunları geçiceksin be hocam. Yoksa senin Ziya Doğan'dan ne farkın kalır..

Çok gereksiz bir anda 2-0 yenik duruma düştük. İkinci yarı başladı değişiklik yok , 50 oldu 60 oldu 70.dakika derken ilk değişiklik yapıldı. Manisa defansında zaten iş yok koy oraya 2.santraforu golleri bulalım ama yok Ersun Yanal'ın ne yapmak istediğini anlıyamıyorum gerçekten .

Barış Memiş kenarda dururken hiç bir halta yaramayan Adnan'da ki ısrar nedir .. Yattara sol kanadı felç ediyor ama takımda forvet yok ki adam napsın.Ve Şu Umut Bulut Trabzonsporda forvet oynuyorsa gerçekten acınacak halimiz var.

Hem$erim bu takimda forvet varda Ersun Yanal mi oynatmiyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ben iki isimden cekiniyorum, 1.Yilmaz Vural 2.Burak Yilmaz.

Yilmaz Vural - bizim icin ozel bi show hazirlamistir
Burak Yilmaz - Bjk deyken hep bize gol atti :D

Mac berabere bitecektir, ama kazanmaya yakin taraf kendi sahasinda oynayan Trabzonspor olacaktir.

Dedigim gibi oldu, berabere bitti.

2ci gol ofsayt ama boyle seyler herzaman oluyo, ilk yarida Yattara nin ortasinda Koray elle oynuyo, hakem penalti verebilirdi vermedi.
Bu sezonun bitmesini okadar cok istiyoruzki taraftar olarak, bu sisteme bu futbolcular uymuyo ama tum bu olumsuzluklara ragmen ben halen bizim ligi 5ci bitirecegimize inaniyorum

shamur1
24.Şubat.2008, 21:57
Tamam belki elde fazla alternatif yok ama paftan bir oyuncuyu oynatsan bile Umut'un yaptığı aynı şeyleri yapabilir. Bu maç gerçekten delirtti ya ne önüne top alabiliyor , nerde duracağını bilmiyor hele bir kafa vuruşu vardı ki çileden çıktım.

Ergin Keleş havaya girmeseydi , dsiplinli bir şekilde işini yapsaydı şuan takımda o oynuyor olacaktı. İnanıyorum kı Fatih Tekke kadar yetenekli olabilirdi.

Ayrıca Adnan'ı , Mustafa Keçeli'yi de alternatifsizlikten dolayımı oynatıyor . Mısır'ın şampiyon olan kadrosunda her maç as oynayan oyuncuyu sol beke niye koymuyor. En kötü ihtimal Çağdaş bile sol bekte daha iyi oynuyor en azından kademesi var.

Barış Memiş oyuna girdi en azından hareketlilik getirdi oyuna. Adnan'ı kazanmaya çalışacağına Jefferson'dan niye yararlanılmıyor. Neyse Ersun Yanal dedik durduk , kadro yetersiz dedik ama eldeki kadroyu da becerip kullanamıyor . Sonuç ortada ..

GeNç KaRTaL
24.Şubat.2008, 23:13
2.golde ofsayt var ama hakemin gözünden kaçabilecek bir pozisyon.Anlık bir durum.Ama bunuda göreceksin işte.Senin görevin bunu görmek.2.yarı Trabzon 10 kişi kalmasına rağmen yinede etkili oynadı.Artık tek çare Sivas'ın büyük bir düşüş içine girmesi yoksa 5.olmaları zor..

Fietra 10
25.Şubat.2008, 00:33
Yılmaz Vural sadece konuşur. İş yapmaya gelince orada görünmez, şovmenlik potansiyeli üst düzeydir.

Trabzon maçı çevirdi tebrikler ancak 2. gol ofsayttı. Manisa sadece bundan yakınsın.

Aynen dediğin gibi konuşur bol bol..Gol ofsayt dogrudur ama eger maçı izlediyseniz öyle pozisyonlar vardıki Manisa'yı Allah korudu:) golün gelmesi muhtemeldi tabi ofsayttan değilde diğer pozisyonlarda atsak daha iyi olurdu..ikinci yarı oynadıgımız futbol muhteşemdi..45-90. dakikada yaptıgımızı ilk yarı da gerçekleştirebilseydik çok farklı olurdu maç..ayrıca Vural bu kadar isyan edeceğine rakibime -10 kişi- bu maçı nasıl verdim ona bi baksın..İkinci yarı tamamen yasladı takımı..Dediğim gibi genele bakarsak 10 kişi olsak bile kazanması gereken takım bizdik Manisa değil..

Bordo61Mavi
25.Şubat.2008, 03:18
Tamam belki elde fazla alternatif yok ama paftan bir oyuncuyu oynatsan bile Umut'un yaptığı aynı şeyleri yapabilir. Bu maç gerçekten delirtti ya ne önüne top alabiliyor , nerde duracağını bilmiyor hele bir kafa vuruşu vardı ki çileden çıktım.

Ergin Keleş havaya girmeseydi , dsiplinli bir şekilde işini yapsaydı şuan takımda o oynuyor olacaktı. İnanıyorum kı Fatih Tekke kadar yetenekli olabilirdi.

Ayrıca Adnan'ı , Mustafa Keçeli'yi de alternatifsizlikten dolayımı oynatıyor . Mısır'ın şampiyon olan kadrosunda her maç as oynayan oyuncuyu sol beke niye koymuyor. En kötü ihtimal Çağdaş bile sol bekte daha iyi oynuyor en azından kademesi var.

Barış Memiş oyuna girdi en azından hareketlilik getirdi oyuna. Adnan'ı kazanmaya çalışacağına Jefferson'dan niye yararlanılmıyor. Neyse Ersun Yanal dedik durduk , kadro yetersiz dedik ama eldeki kadroyu da becerip kullanamıyor . Sonuç ortada ..

Dedigin gibi paftan gelenler hemen havalara giriyo. Onun icin de alternatifimiz yok forvette.
Adnani biz yillar boyu almaya calistik, simdi aldik... ne oldu yani takima ne katti. Biz Trabzonspor olarak bi oyuncuya taktimi takiyoz, sanki niye aldik onu.

Mouwad konusunda sana katiliyorum, en azindan sure bulmasi lazimdi bu macta. Ayni sey Musa icinde gecerli, Musa yi da kazandirmamiz lazim bu takima, cunku ilerdeki oyunculara guzel paslar atan bi futbolcu. Ilerki haftalarda daha cok izleriz bu oyunculari insallah.

Biz kalede bi Tolgayi gormek istiyoruz, bi Jeffersonu bende dahil dengesiz bi dusunce icindeyim, bence bunun sebebi ise bu 2 kalecinin de Trabzon icin yetersiz olmasidir. Onlara agabeylik yapacak bi kaleci lazim, oda Ahmet Sahin degil.

Barisin bu sezon oynamasini cok istiyorum, bu sezon kendini gelistirip bi daha ki sezona banko oynamasini istiyorum cunku cok yetenekli bi futbolcu. Heralde onunda Ergin gibi simarar diye oynatmiyolar fazla, ama onun yapisi Erginle tamamen degisik, Baris cok sakin bi futbolcu.

Ersun hoca ya soz verdiler takviye olacak diye, ama olmadi. Motivasyonunu bozdular adamin ama yeni yonetimle daha rahat olacagini dusunuyorum. Trabzon bu sezonu son macta bile yukselse 5 ci bitirecektir.

shamur1
25.Şubat.2008, 14:05
Ersun Yanal oyuna müdehale edemiyor . 2-0 geride olan bir takımsın 10 kişisin ve kaybedeceğin birşeyde yok üstündeki Kayseri de yenmiş yani eğer 5.Lik diyorsan bütün maçları alman lazım , Manisa gibi bir takıma 10 kişi 2 gol atıyorsan üstelik forvetsiz ( Umut Bulut'u forvetten saymıyorum ztn ) maçın başında daha ofansif bir anlayışla çıksaydı 2 gol de yemezdik heralde boşuna ..

Seneye 1 kaleci sağ bek sol bek 2 stoper 1 oyun kurucu 1 de forvet kesinlikle alınması lazım ! Takımda 5 tane yabancı kontenjanı açık durumda Trabzonspor gibi bir takımın ilk 11'inde sadece 1 yabancı oynamamalı milletin Türk yapıp oynattığı şu dönemde eğer onlara yarışacaksan bu kontenjanı akıllı bir şekilde ve işe yarayacak oyuncularla doldurmalısın ..

Adnan , M.Keçeli , Erdinç , A.Şahin bunları değil 11'de 30 kişilik kadroda bile görmek istemiyorum .. Ersun Yanal gençlere şans veriyor dedik Yusuf Kurtuluş'u Konya'ya verdiler bu hafta gol attı adam . Adnan'dan 3 gömlek üstündür + TrabzonLu.. Ufuk Bayraktar Diyarbakır'a verildi. Tekniği mükemmel hızlı , M.Keçeli'den çok daha iyi bir oyuncu. M.Keçeli hayatında Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden golu atmaktan başka ne yapmış ki ..

Umut'a daha bir şey demiyorum . Defans oyuncusu Tayfun bile 2 gol atıyorsa , o zor yerden mükemmel bir kafa vuruşu yapıyorsa Umut ya aklını başa alıcak bu takımda Fatih Tekke'nin yerinde oynadığını anlıyacak ya da o giydiği 10 numaranın Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı'nın formasını çıkartacak.

Bordo61Mavi
25.Şubat.2008, 16:55
Erdinc o kirmizi yi gormeseydi ikinci yari yaptigimiz baskiyi 11 kisi ile yapiyoduk, ve ilk yarida o golleri yemiyoduk. Erdinci hic geri cagirmicaktik Sakaryadan, bide milli takimda oynamak istiyor.

Senide anliyorum SHAMUR1 ama sezon sonuna kadar yapacak hic bisey yok destekten baska.

shamur1
25.Şubat.2008, 20:51
Erdınç'ı ben çağırmadım heralde geri .. Şu an takımda ne kadar kazma oyuncu varsa hepsi Ziya Doğan'ın eseri.. Ayrıca nickimi büyük yazmanın sebebi nedir ?

Bugun benim eleştirdiğim noktaları bütün Trabzonspor basını da eleştiriyor. Yani sonuçta bu olan biteni herkes görüyor.

Bugun bakdığım bütün yerel gazetelerde :

1- Adnan'ın 11'de başlamasını ve 70 dakika ona sabredilmesini

2- Sol kanat çökmüş iken , yol geçen hanı olmuş iken Moawad neden yedek klubesinde oturdu ..

3 - Ayman'ın yokluğunda ortasahada Adnan'ın yerine topa basan koşan mücadele eden Hasan'ın neden oynatılmadığı ..

Destek mi destek her zaman veriyoruz biz. Ama göz göre göre de bu kadar hata yapılmaz.

Hakem Gökdeniz'e yapılan penaltıyı verse ve maçı 3-2 alsaydık bile yine bunları söylerdim.

Fietra 10
26.Şubat.2008, 01:23
shamur1 dogru söylüyor her ne kadar Ersun hocaya güvenimiz sonsuz olsada yukarıda yaptıgı hataları eleştirmemek mümkün değil..Ayrıca bu eleştirileri yapmamız ona destek vermediğimiz anlamınada gelmez..

Bordo61Mavi
26.Şubat.2008, 02:10
Erdınç'ı ben çağırmadım heralde geri .. Şu an takımda ne kadar kazma oyuncu varsa hepsi Ziya Doğan'ın eseri.. Ayrıca nickimi büyük yazmanın sebebi nedir ?

Bugun benim eleştirdiğim noktaları bütün Trabzonspor basını da eleştiriyor. Yani sonuçta bu olan biteni herkes görüyor.

Bugun bakdığım bütün yerel gazetelerde :

1- Adnan'ın 11'de başlamasını ve 70 dakika ona sabredilmesini

2- Sol kanat çökmüş iken , yol geçen hanı olmuş iken Moawad neden yedek klubesinde oturdu ..

3 - Ayman'ın yokluğunda ortasahada Adnan'ın yerine topa basan koşan mücadele eden Hasan'ın neden oynatılmadığı ..

Destek mi destek her zaman veriyoruz biz. Ama göz göre göre de bu kadar hata yapılmaz.

Hakem Gökdeniz'e yapılan penaltıyı verse ve maçı 3-2 alsaydık bile yine bunları söylerdim.

SHAMUR 1 yazdim cunku alinti yapmadim, yani sana yazildigini bilesin diye.

Sen basin degilsin, sen taraftarsin. Basin elestiri icin orda sen ise destek icin herkes kendi isini yapsin bakalim ne oluyo.

Ben 2-3 sene onceki Anorthosis macini hatirliom. Atletli bi abimiz ( taraftarmis ) bagriyo kufur ediyo Mehmet Yilmaza, simdi o abiyi gorsem derim Mehmet gibi forvette dedin dedin al iste Allah basimiza Umut Bulut u gonderdi. Simdi bu abi destek verse sadece daha karli cikmazmiydik, elestiriyi cok cirkin bi sekilde yapti ve takimin simdiki halini goruyoruz.

Hep karamsar bakmayin futbolculara, hepsi sonucta yetenekliki profesyonel oldular. Bende yillar botu amator oynadim ingilterede ama profesyonel olamadik demeki yeterli degildik, bu futbolcular yeterliki profesyonel oldular. Bu oyunculari kusturmiyelim, en azindan sezon sonuna kadar.

Gokdeniz in pozisyonui icin, o verilseydi golumuz ofsayt sayilirdi belki. Bence 10 kisi iyi futbol oynadik biraz daha sans olsaydi 3 puan alirdik