Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 70.00%
  • Vestel Manisaspor

1 10.00%
  • Berabere

2 20.00%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta | Trabzonspor - V. Manisaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 23. Hafta | Trabzonspor - V. Manisaspor

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Son 3 maçımızı kazandık formdayız..Favori biziz..Manisa ise çok kötü gidiyor..geçen hafta rakiplerine evlerine kaybettiler ve iyice zorlaştırdılar durumlarını..Manisa ne kadar istekli oynarsa oynasın taraftarımızla kazanırız.Geçen hafta kaybetmemeliydi..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Trabzonspor formda cıkısını devam ettirmek isteyecektir.Manisaspor artık küme düsmemek icin oynamaya basladı.Kolay mac olmaz.Sonucta Trabzonspor kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yeni oyun kurucumuz Ayman'dan mahrum olsakta Manisa'yı geçip seri galibiyetlere devam ederiz diye düşünüyorum. Ama Yılmaz Vural bu kesin Avni Aker'de bir show yapacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben iki isimden cekiniyorum, 1.Yilmaz Vural 2.Burak Yilmaz.

Yilmaz Vural - bizim icin ozel bi show hazirlamistir
    Burak Yilmaz - Bjk deyken hep bize gol atti

Mac berabere bitecektir, ama kazanmaya yakin taraf kendi sahasinda oynayan Trabzonspor olacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Trabzonspor için kritik viraj

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligde zor günler geçiren Vestel Manisaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, kritik bir döneme giriyor.
    Ligde kalma mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak olan Bordo-mavili takım; Vestel Manisaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarından galibiyetle ayrılarak İntertoto Kupası'na katılıp Avrupa'nın yolunu açmak istiyor. Ligde kalma mücadelesi veren takımlarla zorlu maçlar oyanyacak olan Karadeniz temsilcisinde hedef, Vestel Manisaspor maçıyla birlikte yakalanan galibiyet serisini sürdürmek. Ardından deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, daha sonra ligin son sırasında bulunan Kasımpaşa'yı konuk edecek. Teknik Direktör Ersun Yanal ise ligde kalma mücadelesi veren takımlarla oynanacak olan maçları düşünürek takımı değişik planlar içinde oynatmanın hesaplarını yapıyor. Camiada yakalan güzel havanın bozulmaması için elinden gelen tüm gayreti gösteren Yanal, bu sezon ilk kez elde edilen üst üste 3 galibiyetin vermiş olduğu huzur ortamının devam etmesi için çalışmalarını bu yönde sürdürüyor.
    Düşme hattında bulunan Vestel Manisaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarından 3'er puanla ayrılmayı planlayan Karadeniz temsilcisi, tüm hesaplarını bu yönde yaparken; Kayserispor ile arasındaki puan farkını kapatmak için de rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ligde yükselen performansını sürdürmek amacında olan Trabzonspor, bu kritik dönemi alacağı seri galibeyetlerle geçmeyi planlıyor.

22.02.2008
    Kaynak : İHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzon beklenen çıkışa başladı bu maçıda sorunsuz atlatırlar.Manisaspor için her geçen hafta daha kötüye gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Trabzonspor formda ve iyi bir hava yakaladı.Çıkışlarını bu maçta sürdürecekleri görüşündeyim.Kazanan Trabzonspor olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Umut Bulut'tan Manisa yorumu
    Trabzonspor, hafta sonu sahasında Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri de çalışmayı izledi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerin ardından çift kale maç yaptı. İdmanın son bölümünde ise kanatlardan gönderilen ortalara gol vuruşu yapıldı.
    Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Serkan'ın hafif de olsa sakatlığının sürmesi, Ayman'ın da kart cezalısı olması nedeniyle hafta sonundaki maçta Hasan ve Adnan'a görev vermesi bekleniyor. Trabzonspor, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

-UMUT'UN GÖRÜŞLERİ-

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, ligin son 3 haftasında iyi futbol ile galibiyetler elde ettiklerini ve bunu sürdürmek istediklerini söyledi. Her maça galibiyet için çıktıklarını belirten Umut, ''Vestel Manisaspor maçına da aynı hedefle çıkacağız. Hem iyi bir futbol hem de taraftarımızı mutlu edecek bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Umut'un şu her maç öncesi yaptığı açıklamalara deli oluyorum.Az laf çok iş Umut.Kendini geliştiremiyor basına demeç vermekten..

Maça gelince bence kazanırız.3-1 gibi bi skor bekliyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ersun Yanal nedendir bilmiyorum ama illa 75.dakika oldumu Ednan'ı oyuna sokacak Kaç maçtır giriyor oyuna giriyor 2.yarı ama tek bir olumlu hareketi yok . 11'de başlarsa napacak bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bence Adnan ile başlamaz..Hasan'ı tercih eder gibime geliyor..İkisini toplasan bi topçu etmez..son maçları zaten..Biraz daha sabır..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor bu maçı kazanacaktır Vestel artık küme düşmeye doğru ilerliyor ve hiç de iyi bir performans sergilemiyorlar Trabzonspor yakaladığı seri ile bu maçı alır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu maç çok önemli gerçekten. Son umudumuz 5.lik olduğu için kayıp yaşamamamız gerekiyor. Bu maçıda alıp..

24.Hafta Konya deplasmanı
    25.Hafta Kasımpaşa Avni Aker'de olup

26.haftada Beşiktaş deplasmanına gidecez. Ardından da bence en önemli maç yine Avni Aker'de Kayserispor ile karşılaşacaz. Kayseri'de Galatasaray'la deplasmanda oynayacak 25.hafta . Her an herşey olabilir. 10 puan fark var şuan göze çok geliyor ama kapatılabilinir umarım.

Trabzonspor 0-2 Vestel Manisaspor

Goller : Selcuk Inan,Burak Yilmaz.

Ilk yari bitti.

Trabzon cikistaydi,bu maci alacaklarini düsünmüstüm ama Manisaspor önde,büyük olasilikla da maci alacaklar.Burak Yilmaz da gollerine devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

V.Manisa deplasmanda ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.Goller Selçuk ve Burak'tan geldi.

Trabzon bu maçı çeviremezse ki şansı çok az Kayseri'nin kazandığı bu hafta hedefsiz kalmış olacak..

Rafael'in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak'ın yerden düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu..
    Sağ kanattan Şener'in ortasında arka direkte gelişine düzgün bir vuruş yapan Selçuk topu ağlara gönderdi..
    So what?
    Saike

Manisa'nın şiddetle 3puana ihtiyacı var yenilmez ama 2-2ye gelebilir maç...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzon 10 kişi kaldı manisanın şiddetle puana ihtiyacı var manisa bırakmaz bidaha bu maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzon maçı çevirdi.Hadi trabzon bari 3-2 yap..

Tayfun 49'
    Tayfun 85'

Çağdaş'ın çevirdiği topta Tayfun savunmanın hatasını iyi değerlendirdi. Dönerek vurdu ve top ağlara gitti.
    Yattara'nın ortasında Tayfun kafayla vuruşunu ağlara gönderdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maç bitti... 2-2

Trabzon´un 2.golü ofsayt kokuyor.

Manisaspor 2-0dan skoru koruyamadi,Yilmaz Vuralin Antalyasinda görüyorduk gecen sezon bunu,bu sezon da görüyoruz Manisa´da.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Baran abi gol resmen ofsayttı.Az önce Yılmaz Vural konuştu ve epey sert çıktı hakeme

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yılmaz Vural sadece konuşur. İş yapmaya gelince orada görünmez, şovmenlik potansiyeli üst düzeydir.

Trabzon maçı çevirdi tebrikler ancak 2. gol ofsayttı. Manisa sadece bundan yakınsın.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran net ofsayt...Bu kadar bariz ofsayt nasıl atlanır neyse..Trabzon'un intertotota gitmesi çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ersun Yanal'ın bu Adnan merakı nedir anlamıyorum. Adamın Ts formasını giydiğinden beri tek olumlu hareketi yok. Mustafa Keçeli,Adnan artık bunları geçiceksin be hocam. Yoksa senin Ziya Doğan'dan ne farkın kalır..

Çok gereksiz bir anda 2-0 yenik duruma düştük. İkinci yarı başladı değişiklik yok , 50 oldu 60 oldu 70.dakika derken ilk değişiklik yapıldı. Manisa defansında zaten iş yok koy oraya 2.santraforu golleri bulalım ama yok Ersun Yanal'ın ne yapmak istediğini anlıyamıyorum gerçekten .

Barış Memiş kenarda dururken hiç bir halta yaramayan Adnan'da ki ısrar nedir .. Yattara sol kanadı felç ediyor ama takımda forvet yok ki adam napsın.Ve Şu Umut Bulut Trabzonsporda forvet oynuyorsa gerçekten acınacak halimiz var.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

V.Manisaspor önemli bir puan aldı

Burak Yılmaz gene gol atmış

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ersun Yanal'ın bu Adnan merakı nedir anlamıyorum. Adamın Ts formasını giydiğinden beri tek olumlu hareketi yok. Mustafa Keçeli,Adnan artık bunları geçiceksin be hocam. Yoksa senin Ziya Doğan'dan ne farkın kalır..

Çok gereksiz bir anda 2-0 yenik duruma düştük. İkinci yarı başladı değişiklik yok , 50 oldu 60 oldu 70.dakika derken ilk değişiklik yapıldı. Manisa defansında zaten iş yok koy oraya 2.santraforu golleri bulalım ama yok Ersun Yanal'ın ne yapmak istediğini anlıyamıyorum gerçekten .

Barış Memiş kenarda dururken hiç bir halta yaramayan Adnan'da ki ısrar nedir .. Yattara sol kanadı felç ediyor ama takımda forvet yok ki adam napsın.Ve Şu Umut Bulut Trabzonsporda forvet oynuyorsa gerçekten acınacak halimiz var.
    Hem$erim bu takimda forvet varda Ersun Yanal mi oynatmiyo.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben iki isimden cekiniyorum, 1.Yilmaz Vural 2.Burak Yilmaz.

Yilmaz Vural - bizim icin ozel bi show hazirlamistir
    Burak Yilmaz - Bjk deyken hep bize gol atti

Mac berabere bitecektir, ama kazanmaya yakin taraf kendi sahasinda oynayan Trabzonspor olacaktir.
    Dedigim gibi oldu, berabere bitti.

2ci gol ofsayt ama boyle seyler herzaman oluyo, ilk yarida Yattara nin ortasinda Koray elle oynuyo, hakem penalti verebilirdi vermedi.
    Bu sezonun bitmesini okadar cok istiyoruzki taraftar olarak, bu sisteme bu futbolcular uymuyo ama tum bu olumsuzluklara ragmen ben halen bizim ligi 5ci bitirecegimize inaniyorum
    Last edited by Bordo61Mavi : 24.Şubat.2008 at 21:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tamam belki elde fazla alternatif yok ama paftan bir oyuncuyu oynatsan bile Umut'un yaptığı aynı şeyleri yapabilir. Bu maç gerçekten delirtti ya ne önüne top alabiliyor , nerde duracağını bilmiyor hele bir kafa vuruşu vardı ki çileden çıktım.

Ergin Keleş havaya girmeseydi , dsiplinli bir şekilde işini yapsaydı şuan takımda o oynuyor olacaktı. İnanıyorum kı Fatih Tekke kadar yetenekli olabilirdi.

Ayrıca Adnan'ı , Mustafa Keçeli'yi de alternatifsizlikten dolayımı oynatıyor . Mısır'ın şampiyon olan kadrosunda her maç as oynayan oyuncuyu sol beke niye koymuyor. En kötü ihtimal Çağdaş bile sol bekte daha iyi oynuyor en azından kademesi var.

Barış Memiş oyuna girdi en azından hareketlilik getirdi oyuna. Adnan'ı kazanmaya çalışacağına Jefferson'dan niye yararlanılmıyor. Neyse Ersun Yanal dedik durduk , kadro yetersiz dedik ama eldeki kadroyu da becerip kullanamıyor . Sonuç ortada ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2.golde ofsayt var ama hakemin gözünden kaçabilecek bir pozisyon.Anlık bir durum.Ama bunuda göreceksin işte.Senin görevin bunu görmek.2.yarı Trabzon 10 kişi kalmasına rağmen yinede etkili oynadı.Artık tek çare Sivas'ın büyük bir düşüş içine girmesi yoksa 5.olmaları zor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Yılmaz Vural sadece konuşur. İş yapmaya gelince orada görünmez, şovmenlik potansiyeli üst düzeydir.

Trabzon maçı çevirdi tebrikler ancak 2. gol ofsayttı. Manisa sadece bundan yakınsın.

Aynen dediğin gibi konuşur bol bol..Gol ofsayt dogrudur ama eger maçı izlediyseniz öyle pozisyonlar vardıki Manisa'yı Allah korudu golün gelmesi muhtemeldi tabi ofsayttan değilde diğer pozisyonlarda atsak daha iyi olurdu..ikinci yarı oynadıgımız futbol muhteşemdi..45-90. dakikada yaptıgımızı ilk yarı da gerçekleştirebilseydik çok farklı olurdu maç..ayrıca Vural bu kadar isyan edeceğine rakibime -10 kişi- bu maçı nasıl verdim ona bi baksın..İkinci yarı tamamen yasladı takımı..Dediğim gibi genele bakarsak 10 kişi olsak bile kazanması gereken takım bizdik Manisa değil..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri