Log in

View Full Version : Manisa'da Vural dönemi kapandı

ThersoN
11.Mart.2007, 23:33
Manisa'da Vural dönemi kapandı

Vestel Manisaspor'da teknik direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı. Vural'ın yerine Hikmet Karaman ya da Reha Kapsal'ın düşünüldüğü belirtildi.

NTVSPOR
Güncelleme: 11:55 TSİ 11 Mart 2008 Salı

Turkcell Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Vestel Manisaspor, teknik direktör Yılmaz Vural'ın sözleşmesini fesh etti.

Ligde son olarak Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-1 mağlup olan Manisaspor, 19. haftada Giray Bulak'ın yerine geçen Yılmaz Vural yönetiminde 7 haftada 5 puan toplayabilmişti.

Öte yandan Manisaspor yönetiminin, Hikmet Karaman ya da Reha Kapsal'dan birini teknik direktörlüğe getirmek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Fietra 10
11.Mart.2007, 23:34
Artı klasik oldu şaşırmıyorum..

Bence Manisa'nın kalacagı varsada bu karardan sonra düşerler..önlerindeki maçta Sivasspor..

shadowrefree
11.Mart.2007, 23:38
yılmaz vural çok renki bir kişilik...geriye kalan spor yaşamında başarılar diliyorum...

manisanın kaliteli kadrosu olmasına rağmen kötü performans sergiliyorlar...sonları bank asya 1. lig gibime geliyor...inş yanılıyorumdur bir egeli olarak...

GReeN BeReT
11.Mart.2007, 23:39
Beklenilen bir olaydı desem yalan olmaz.Bu kötü gidişatı körükleyecektir.

Fernando Gago
12.Mart.2007, 00:00
Yılmaz Vural dizide filan oynasın teknik direktörlüğü beceremiyor

Emurafu
12.Mart.2007, 00:05
Manisa'nın düsmesini istemiyorum..Bence kadroları çok iyi..Lige zaman zaman renk'de getiriyorlar en basta il takımı...

Ha rize düserse üzülmem..Ya hersene küme düsmeye oynuyor bir kerede zirveye oyna ya..Artık düsme zamanı geldi..

Yılmaz bence kaçmış:D İyide oldu..Yoksa yine küme düsüren takım damgası yiyebilirdi..

Yılmaz hoca ligtv'de yorumcu iken çok akıl veriyordu..Hocalara bunu yapın diyordu ne oldu...

Benden tavisye:D:n:Hikmen karaman'ı getirsinler..Kesin kümede kalırlar..

ThersoN
12.Mart.2007, 00:49
14 sezonda 16 takım mı çalıştırmış? :D, bugun gazetede öyle gördüm sanırım

shamur1
12.Mart.2007, 01:14
Yılmaz Vural bir filmde oynamıştı zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Kemal Sunal'ın bir filmiydi. Almanya'da geçiyordu, hani Türkiye'den çocukları alıp Almanya'ya getirip para falan alıyordu :) Orda bir sahnede görmüştüm Yılmaz Vural'ı . Bence Kurtlar vadisinede iyi gider .

20'ye yakın takım çalıştırmıştı sanırsam. Her sene bir takım yönetir .

Trabzonspor'da da Şota Ve Arçil'i sattıran kişidir de kendisi. Yerine gurbetçi Erdal Ve Çetin'i aldırmıştı .

ThersoN
12.Mart.2007, 03:01
Aslında global futbol hakkında çok ilginç ve sağlam fikirleri olan bir insan bir kaç sohbetini izlemiş okumuştum fakat bir türlü gerçekleştirecek ortamı bulamadı :D

GeNç KaRTaL
12.Mart.2007, 04:23
Bence Fenerbahçe'nin başına geçmeden bırakmayacak Anadolu kulüplerinin yakasını..:icon_biggrin:

Bordo61Mavi
12.Mart.2007, 07:24
Yilmaz Vurali alan dusuyo :D

Bundan sonrasi zor, ayrica kimin t.d si gitse hemen Hikmet Karaman geliyo anlamis degilim

shadowrefree
12.Mart.2007, 07:53
köln spor akademisini bitirmiş tek t.d.(en son öyleydi) dür bunuda unutmayalım...

Fıratcan Alçınkaya
12.Mart.2007, 14:22
ne adam bu yılmaz vural :n:

El Barto
12.Mart.2007, 15:27
Yahu bu Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca, Samet Aybaba vb. teknik direktörler ben kendimi bildim bileli böyle. 23 yaşındayım adlarını kendimi bildim bileli duyuyorum hep kümeye oynayan takımlarda hep bir istifa haberleri vs. Nezaman adam gibi bir takımın başına geçip teknik direktörlük yapacaklar çok merak ediyorum. :) Türkiye'de teknik direktörlük ve hakemlik berbat bir halde. Futbolcular içinde aynı duruma tekrar geri gelmeye başladık. Önce Galatasaray'ın UEFA şampiyonlugu ardından Dünya kupasının gazıyla birkaç oyuncuyu yolladık Avrupa'ya ama yine o eski içe kapanık halimize döndük gibi. Bu senen Fenerbahçe ile bozacağız bu talihimizi umarım.

bursa_mc
13.Mart.2007, 19:14
Yahu bu Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca, Samet Aybaba vb.

üçü de bursasporda görev yaptı aybaba samet hala yapıyor..Bursaspor sanırım bu yüzden başarılı olamıyor..:D

İlan:
Tez takım düşürülür..:D