1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Manisa'da Vural dönemi kapandı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Manisa'da Vural dönemi kapandı

Manisa'da Vural dönemi kapandı

Vestel Manisaspor'da teknik direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı. Vural'ın yerine Hikmet Karaman ya da Reha Kapsal'ın düşünüldüğü belirtildi.

NTVSPOR
    Güncelleme: 11:55 TSİ 11 Mart 2008 Salı

Turkcell Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Vestel Manisaspor, teknik direktör Yılmaz Vural'ın sözleşmesini fesh etti.

Ligde son olarak Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-1 mağlup olan Manisaspor, 19. haftada Giray Bulak'ın yerine geçen Yılmaz Vural yönetiminde 7 haftada 5 puan toplayabilmişti.

Öte yandan Manisaspor yönetiminin, Hikmet Karaman ya da Reha Kapsal'dan birini teknik direktörlüğe getirmek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Artı klasik oldu şaşırmıyorum..

Bence Manisa'nın kalacagı varsada bu karardan sonra düşerler..önlerindeki maçta Sivasspor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yılmaz vural çok renki bir kişilik...geriye kalan spor yaşamında başarılar diliyorum...

manisanın kaliteli kadrosu olmasına rağmen kötü performans sergiliyorlar...sonları bank asya 1. lig gibime geliyor...inş yanılıyorumdur bir egeli olarak...

Nesil
    2007
    Yer
    .

Beklenilen bir olaydı desem yalan olmaz.Bu kötü gidişatı körükleyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Vural dizide filan oynasın teknik direktörlüğü beceremiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Manisa'nın düsmesini istemiyorum..Bence kadroları çok iyi..Lige zaman zaman renk'de getiriyorlar en basta il takımı...

Ha rize düserse üzülmem..Ya hersene küme düsmeye oynuyor bir kerede zirveye oyna ya..Artık düsme zamanı geldi..

Yılmaz bence kaçmış İyide oldu..Yoksa yine küme düsüren takım damgası yiyebilirdi..

Yılmaz hoca ligtv'de yorumcu iken çok akıl veriyordu..Hocalara bunu yapın diyordu ne oldu...

Benden tavisyeHikmen karaman'ı getirsinler..Kesin kümede kalırlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

14 sezonda 16 takım mı çalıştırmış? , bugun gazetede öyle gördüm sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yılmaz Vural bir filmde oynamıştı zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Kemal Sunal'ın bir filmiydi. Almanya'da geçiyordu, hani Türkiye'den çocukları alıp Almanya'ya getirip para falan alıyordu Orda bir sahnede görmüştüm Yılmaz Vural'ı . Bence Kurtlar vadisinede iyi gider .

20'ye yakın takım çalıştırmıştı sanırsam. Her sene bir takım yönetir .

Trabzonspor'da da Şota Ve Arçil'i sattıran kişidir de kendisi. Yerine gurbetçi Erdal Ve Çetin'i aldırmıştı .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aslında global futbol hakkında çok ilginç ve sağlam fikirleri olan bir insan bir kaç sohbetini izlemiş okumuştum fakat bir türlü gerçekleştirecek ortamı bulamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Fenerbahçe'nin başına geçmeden bırakmayacak Anadolu kulüplerinin yakasını..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yilmaz Vurali alan dusuyo

Bundan sonrasi zor, ayrica kimin t.d si gitse hemen Hikmet Karaman geliyo anlamis degilim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

köln spor akademisini bitirmiş tek t.d.(en son öyleydi) dür bunuda unutmayalım...

ne adam bu yılmaz vural

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu bu Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca, Samet Aybaba vb. teknik direktörler ben kendimi bildim bileli böyle. 23 yaşındayım adlarını kendimi bildim bileli duyuyorum hep kümeye oynayan takımlarda hep bir istifa haberleri vs. Nezaman adam gibi bir takımın başına geçip teknik direktörlük yapacaklar çok merak ediyorum. Türkiye'de teknik direktörlük ve hakemlik berbat bir halde. Futbolcular içinde aynı duruma tekrar geri gelmeye başladık. Önce Galatasaray'ın UEFA şampiyonlugu ardından Dünya kupasının gazıyla birkaç oyuncuyu yolladık Avrupa'ya ama yine o eski içe kapanık halimize döndük gibi. Bu senen Fenerbahçe ile bozacağız bu talihimizi umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Yahu bu Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca, Samet Aybaba vb.
    üçü de bursasporda görev yaptı aybaba samet hala yapıyor..Bursaspor sanırım bu yüzden başarılı olamıyor..

İlan:
    Tez takım düşürülür..

Mesaj Yetkileri